Monday, August 30, 2010

7. Hoe joden de wereld besturen: via de media.


Kevin MacDonald beschrijft (1) hoe Leo Strauss, de guru van de Neoconservatieven, begreep dat communisme en fascism geen zekerheid bieden aan de joden.  Maar een democratie die geleid wordt door de joodse overmacht in de media en ‘academia’: dat is de oplossing.

Daarvan maken we nu een staaltje mee.
De gruwelen van een steniging worden breed uitgemeten.
Het is ook gruwelijk, maar niet erger dan veel andere methoden van executie. Dat lijkt zo, maar men kan het slachtoffer met één steen bewusteloos gooien, en dat is veel minder pijnlijk dan levend te verdampen en verbranden via electrocutie.

Er werden demonstraties in ruim 100 grote steden georganiseerd. In al die landen halen die demonstraties het Journaal.  De Volkskrant voorpagina  staat half vol met beelden van de demonstratie.  Op Youtube is te zien dat het een hele toestand was. (2)

Maar wat blijkt: Er waren ongeveer 85 mensen ! (3)
Zo krijgt een heel land de indruk dat de afkeer van het stenigen een belangrijke kwestie is in ons leven en onze houding ten aanzien van de islam.  
Is dat zo?
Nu wel, ja, omdat mensen nu eenmaal zo in elkaar zitten ( door de evolutie) dat ze niet zelf kunnen oordelen, maar de massa volgen. En men denkt dat de massa heel erg bezig is met stenigingen.  Een self-fulfilling nieuws-hoax.

Het is helemaal niet slecht om bezorgd te zijn over de 4 vrouwen die in de afgelopen dertig jaar zijn gestenigd wegens overspel.  Maar misschien zijn er belangrijker zaken.
Elke dag sterven er in Amerika drie mensen (4) aan anorexia en andere eetstoornissen.
Onze cultuur is heel wat wreeder dan de islam.
Onze Media-Ayatollah’s  drijven elke dag meer mensen de dood in dan er ooit zijn gestenigd wegens overspel ! De slankheids-terreur is vele malen gruwelijker dan de ergste Ayatollah.  


Maar het gaat ook helemaal niet om het menselijk geluk.  Dit hele spektakel dient slechts één doel:  de Islam als barbaars afschilderen.  Om straks zonder weerstanden die vreselijke Ayatollah’s te kunnen bombarderen en het Iraanse volk te bevrijden.
Dan pas zal Israel tevreden zijn.

                   ------------------------------------------------
  

MacDonald:
The simple logic is as follows: Based on the data presented here, it is quite clear that Strauss understood that neither communism nor fascism was good for Jews in the long run. But democracy cannot be trusted given that Weimar ended with Hitler. A solution is to advocate democracy and the trappings of traditional religious culture, but managed by an elite able to manipulate the masses via control of the media and academic discourse. Jews have a long history as an elite in Western societies, so it is not in the least surprising that Strauss would advocate an ideal society in which Jews would be a central component of the elite.



Lees de post van:  Hafid O | 29-8-10 om 8:24




Sunday, August 29, 2010

6. De boeken die mij beïnvloed hebben.

Lang geleden heb ik enkele jaren filosofie gestudeerd en 6 jaar psychologie. Maar die kennis is al zo lang in mijn hoofd aanwezig dat ik ze niet meer terug kan voeren op een boek.
In 1994 las ik "Race, evolution and behavior" van J.P. Rushton. Dat was een openbaring. Hij legt uit dat er verschillen tussen de rassen zijn, en dat die verschillen een gevolg zijn van de omstandigheden tijdens de evolutie van die rassen. (1)
Ik had de evolutiopsychologie ontdekt en kwam zo op Kevin MacDonald terecht, van wie ik  drie boeken bestudeerde, alle drie over het joodse volk. (2.3.4)
Dan was er nogde joods-Russische Yuri Slezkine die "The Jewish Century" schreef, over vooral de joden in Rusland.

Pas toen de kredietcrisis begon ben ik minder gaan werken en heb meer tijd besteed aan boeken over economie, banken en geschiedenis.

"Web of Debt " ( Ellen H. Brown) vertelt hoe ons geldsysteem werkt, en verduidelijkt de uitspraak van Lincoln: "Als de mensen wisten hoe banken werken, dan zou er morgen een revolutie zijn."( "If the American people knew tonight, exactly how the monetary and banking system worked, there would be a revolution before tomorrow morning." ) 



"A Century of War" van William Engdahl laat zien hoe enorm invloedrijk de olie Belangen waren. ( Big Oil) Het waren niet de arabieren die in 1973 de olieprijs verviervoudigden, maar  Kissinger en Wall Street: De Opec mocht alleen nog Amerikaanse $$ vragen voor de olie, en ze moesten hun $$ op de Londense en wall Street banken zetten, waarna die het weer aan de in grote moeilijkheden geraakte landen zouden uitlenen. 
Een bijzonder onthullend boek. 

In het boekje "beursbedrog" wordt heel helder uitgelegd welke een enorm bedrog er in Wall Street en omstreken plaats vindt. 


(1) http://www.charlesdarwinresearch.org/Dutch.pdf
(2,3,4) http://www.kevinmacdonald.net/  Zie Summary and reviews.  ( En: Blog )

5. Waarom deze demonstraties tegen stenigen mij boos maken.








Niet omdat ik vóór stenigen ben, of omdat ik de sharia zo bewonder.
Maar wel omdat dit een onderdeel is van de wereldwijde beweging die we aanduiden met  ‘Moslim-bashing”. (*)
Dat begon met de aanslag van 911.
Wie iets van 911 weet, is overtuigd dat de moslims hier nauwelijks een rol spelen.(**)

Door 911 heeft ‘men’ Irak en Afghanistan kapot kunnen maken.
Dat leverde 2 miljoen doden op.

Nu moet Iran kapot gemaakt worden.
Dat zal misschien ook weer 2 miljoen doden opleveren
En waarvoor?
Voor de veiligheid van Israel.
Als Israel veilig wil zijn kan het beter de Palestijnen als mens behandelen, en niet wereldwijd de moslims bashen en oorlogen voeren.

De vrouw die deze protesten heeft georganiseerd, Mina Ahadi (*), is nota bene een communiste !
Geen enkele regeringsvorm heeft ooit de bloedigheid van de communisme benaderd: 60 miljoen doden in Rusland, en 80 miljoen doden in China ! (***)
Hoe kun je nu bewust kiezen voor zo’n wreed systeem, en dan de wereld op stelten zetten  met anti-stenigings demonstraties !
De islam is juist de gunstige uitzondering: ze heeft nauwelijk slachtoffers gemaakt volgens de studies van dr Rummel.(****)
  



4. Zijn er al ooit vrouwen gestenigd wegens overspel?






Gisteren was er protest in 100 wereldsteden tegen het stenigen.
En dan vooral het stenigen van vrouwen wegens overspel.

Stenigen is natuurlijk een barbaarse straf.

Gelukkig worden de slachtoffers grotendeels ingegraven, zodat slechts één rake klap van een steen op het hoofd tot coma kan leiden.

Het is minder pijnlijk dan de electrische stoel. Om maar niet te spreken van de brandstapel.

Hoeveel vrouwen zijn er eigenlijk gestenigd wegens overspel, in de afgelopen decennia?

Geen  betere bron denkbaar dan de organisatie die de protesten in 100 steden organiseerde, zou je denken.

Als we kijken op hun ‘Lijst van slachtoffers van steniging” worden we echter niet veel wijzer.
Er zijn misschien 100 mensen gestenigd in de afgelopen 30 jaar. Maar hoeveel van hen wegens overspel ?
Vreemd genoeg wordt dat niet vermeld.

Laten we eens kijken op de zusterorganisatie, die ook door Mina Ahadi is opgericht:  http://notonemoreexecution.org/ 

Daar zien we dat men zich in de laatste 8 jaar voor vijf gevallen heeft ingezet.
Daaronder de vrouw waar alle ophef nu over te doen is: Sakineh Ashtiani.

De andere vier zijn:
-          Mohammed Haddadi:  een 15 jarige jongen, hij bekende roof en moord.
-          Zeinab Jalalian: een Koerdisch politiek activiste.
-          Atefeeeh Sahaleeh:  Ze werd opgehangen, niet gestenigd. De rechter die dit vonnis sprak is later gearresteerd.
-          Kobrah Rahmanpour. Pleegde een moord. Veroordeeld tot de strop. Executie uitgesteld.
-     
We zien dus dat er in de afgelopen 8 jaar geen enkele vrouw wegens overspel is gestenigd, want dan zouden we dat wel hier lezen. Als je in de hele wereld actie voert, zou je toch op zo’n geval wijzen, nietwaar?
  

De actie in de 100 steden gaat over de veroordeling tot stenigen voor mevrouw Ashtiani.
Maar dat is niet wegens overspel. Ze is veroordeeld omdat ze sexuele betrekkingen had met een man die later haar echtgenoot vermoordde. Met die moordenaar zette ze de relatie voort na de moord.


Het is dus niet zo dat alleen overspel voldoende is voor een steniging.


Wie toont mij aan dat er in Iran vrouwen worden gestenigd wegens overspel?




Nagekomen info:


Hier vindt U een andere lijst met gestenigden tussen 1980 en 2010: 125 mensen in totaal ,waarvan 53 vrouwen http://stopstonningnow.com/wpress/1812
Op een oudere website van dezelfde organisartie vinden we deze lijst: http://stopstonningnow.com/English/list_sangsar.htm Van de 50 vrouwen die gestenigd zijn is slecht bij vier van hen vermeld dat het om overspel ging.  





Friday, August 13, 2010

3. Ben ik een antisemiet?

http://tinyurl.com/6gk6gtj

Dat is een ingewikkelde zaak.

Volgens mijn gevoel ben ik geen antisemiet. Dat betekent dat ik bij het ontmoeten van een joods iemand geen afkeer voel of negatieve verwachtingen heb.
Ik voel me redelijk verwant aan mensen die half of kwart joods zijn. Het zou mij niet verbazen als ik zelf ook een aantal joodse allelen in mijn DNA zou hebben.
Op school trok ik het meest op met een joodse jongen, en mij vrouw had op haar school precies hetzelfde.
Ik zeg het eerlijk zoals het is, en weet dat ik daarmee de mensen die echt een hekel aan joden heb, zal afstoten. Het is niet anders.
Voordeel heb ik er niet bij, want de mensen die zich als echt joods zien, hebben een grote afkeer van joden die kritisch zijn op het jodendom, dus zeker ook van mij.

Er zijn heel veel goede zaken gedaan in deze wereld door joodse mensen. Kunst, cultuur, wetenschap etc. etc. Ja zelfs in de financien zijn  goede ideeën door joden ingebracht.
Een wereld zonder joden zou een verarming zijn.

Maar er zijn ook heel veel slechte zaken verricht door joodse mensen.
Er is ook erg veel leed door hen in de wereld gebracht.
En daar is  sinds 1945 nauwelijks tegengas tegen gegeven.
Dat is veelal buiten de geschiedenis gehouden en buiten de media.

Daarom beschouw ik het als mijn taak om dat tegengas te geven.
Ik ben er voor de kritiek op de joden. Niet voor de positieve kanten. Dat laat ik aan U over.

Eigenlijk moet het totaal niet uitmaken of iemand een antisemiet is of niet.
Het enige dat telt is : zijn de bronnen juist. Is de stelling goed onderbouwd. Zijn de feiten correct.

Àls iemand iets slechts gedaan heeft, dan mogen zijn vrienden dat zeggen, en zijn vijanden. Het gaat er om: heeft hij wel of niet iets slechts gedaan, en zijn de bewijzen daarvoor overtuigend.

-----------------

Here is some comment from another blog about this subject, that might be relevant:

Michael said...
Given the direction of this particular thread, this is a good opportunity to review Walter Russell Mead's piece from about a year ago:

"The Hate That Dares Not Speak Its Name":

http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2011/07/18/the-hate-that-dares-not-speak-its-name/

I respect Mead for at least giving a definition of the word "anti-Semite," which is a lot more than most people like him will do. Here it is:

"[A]nti-Semitism involves belief in any or all of the following ideas:

1. Jews are more clannish than other people and act in concert to support a specifically Jewish agenda.

2. Jews deploy extraordinary wealth with almost superhuman cunning in support of the Jewish agenda.

3. As a religious and national minority, Jews cannot flourish without attacking the traditional values of their host society. In every country Jews seek to weaken national culture, religion, values and cohesion.

4. Jews are not a national group or a people in the way that others are; they do not have the same right to establish a nation state that other peoples do.

5. Where Jewish interests are concerned, the appearance of open debate in our society and many others is a carefully constructed illusion. In reality, Jews work together to block open debate on issues they care about and those who resist the Jewish agenda are marginalized in public discussion.

These ideas are the five pillars of anti-Semitism; you don’t have to believe them all — any one will do."

So, I will now tale the test myself.

Item 1 - Disagree. Many people are clannish, and (at least in America), Jews are intermarrying with Gentiles to a large degree.

Item 2 - Disagree. There is no "Jewish agenda" as such. There is an Israel Lobby, but most Jews are more critical of Israel than the average American Gentile is. As Walt and Mearsheimer point out, the "Israel Lobby" is a diverse umbrella of different groups, whose agendas overlap but are not always identical.

Item 3 - I used to disagree, but now I am not so sure. As I said before, Calvinist Protestantism and Judaism are spiritual cousins, and much of what looks like "Jewish influence" in America is nothing more than a particular expression of the hustling, materialistic spirit that has always characterized America to begin with. So, in the case of America, I don't think that Jewish influence is a matter of "subversion." Thus, if we are speaking of America, I disagree. In terms of other countries, the case may be different.

Item 4 - To tell the truth, I am not sure how to answer that one. When I was a young man, I always assumed that Judaism was a religion like Christianity or Islam, and that anyone could convert of they wanted to. I have since learned that it is not so simple. Judaism is a religion AND the Jews are a people. So, I don't have a black and white answer to that question.

Item 5 - Partially agree. "Jews work together to block open debate on issues they care about and those who resist the Jewish agenda are marginalized in public discussion" - yes, but no more than many other people do. Argumentam ad hominem and arguments from intimidation seem to be a universal characteristic of public discourse nowadays. If the Israel Lobby has the power to shut down public debate, it is because that power is granted to it by others, due to the spiritual affinity I spoke about.

So, Mead would probably flunk me and call me a raving proto-Nazi for not shouting "Disagree!" to all five items. Too bad. I reserve the right to think for myself and to examine evidence, independently of control-freak, Thought Police Gauleiterslike Mead.
21 September, 2012 19:07

2. Wie ben ik?

Dat wil ik U graag vertellen, maar dat doe ik voorlopig niet. 

Voor sommige mensen zijn de zaken die ik schrijf niet prettig. 
Ik zou bloot kunnen staan aan wraak, sabotage of tegenwerking. 
Alles is denkbaar. 
Waarom zou ik die kans groter maken dan strikt noodzakelijk? 
Om geloofwaardiger over te komen?

Als U me niet gelooft, geeft U dan a.u.b. een grondige weerlegging van de feiten die ik verkondig en verdedig. U doet mij daar een grote dienst mee. 

Wordt mijn geloofwaardigheid groter als ik professor ben, of geslaagd zakenman? 
Dat lijkt me niet. Professoren hebben de meest uiteenlopende meningen. Zakenlui idem. 

De waarde, het gewicht van mijn stukjes moet rusten op de volgende zaken: 
- De betrouwbaarheid van de bron waarop ze steunt.
- De interne coherentie en logica van het verhaal.

De waarde van mijn stukjes hangt niet af van hun directe overtuigingskracht.

De Gallileo en Keppler slaagden er niet in hun tijdgenoten te overtuigen van feiten die wij nu vanzelfsprekend vinden. Omdat die tijdgenoten de wereld vanuit geheel andere 'zekerheden' bekeken, en de nieuwe informatie paste daar niet in. 
Veel lezers hebben dezelfde handicap: ze zijn zo vastgeklonken aan hun oude (verkeerde ) overtuigingen dat ze zich niet door 'de feiten' laten ompraten. 

Het is te hopen dat steeds meer mensen de 'nieuwe feiten' zullen zien en verkondigen, zodat we een nieuwe kijk op 'de wereld' kunnen krijgen die dichter bij de waarheid staat. 

Uiteindelijk ben ik een Utilitarist. Ik streef naar zoveel mogelijk geluk voor zoveel mogelijk mensen. Een aantal joden, de groep die ik het sterkst bekritiseer, is duidelijk bezig om dat utilitaristische ideaal flink te schaden. Vandaar mijn strijd.

1. Inhoud van dit blog

Iedereen heeft een mening.

Meningen zijn het resultaat van

--Media berichten,
--kennis van de geschiedenis,
--eigen ervaring en
--gesprekken met medemensen.

In de afgelopen jaren ben ik overtuigd geraakt van het feit dat vooral de joodse intelligentia onze geschiedenis en onze Media zodanig heeft beïnvloed, dat we daar eens heel kritisch naar moeten gaan kijken. Daarover moet een openbare discussie komen. 


Dit blog moet de bouwstenen aandragen voor die discussie.

In dit blog wil ik aantonen dat ons idee van de geschiedenis misvormd is.  Misvormd door verdraaiing en weglating.

Ik wil aantonen dat de Media ons een vertekend beeld van de realiteit opleveren. Niet door censuur, als in vele landen, maar door met zachte hand herhaling van bepaalde berichten af te remmen of groeiende aandacht te temperen, terwijl men andere zaken steeds weer over het voetlicht brengt. Zoals ook in de reklame is herhaling het geheime wapen.

Ten derde zal ik in deze blog veel aandacht besteden aan het jodendom. Aan de joodse religie, de joodse geschiedenis en de joodse invloed op het wereldgebeuren.
Die invloed is vele malen groter dan algemeen wordt gedacht. En dat komt omdat "wat algemeen wordt gedacht" in hoge mate wordt bepaald door de media, die sinds de 2e Wereldoorlog nooit meer kritiek op het jodendom hebben laten horen. Alleen mensen die ouder dan 80 jaar zijn hebben nog wel deze kritek gehoord.
Op iedereen behoort kritiek mogelijk te zijn, anders gebeuren er ongelukken.
En die zijn gebeurd. Dat zal ik U laten zien.

Als vierde speerpunt wil ik over het Terrorisme schrijven, vooral over 911.
Alle mensen ( ik ken geen uitzonderingen) die langer dan 1 dag over 911 hebben gelezen op het internet zijn redelijk overtuigd dat het officiele verhaal niet klopt. De enige theorie die de gebeurtenissen tot één begrijpelijk geheel maakt is dat de Neocons en de Mossad samen de aanslagen hebben bedacht en uitgelokt. Er zijn maar weinig arabieren aan te pas gekomen, en die wisten niet wie de werkelijke initiatiefnemers waren.

Als vijfde aandachtspunt wil ik de evolutie noemen, en vooral waar ze van invloed was op de psychologie van de mens, op zijn gedragsvoorkeuren.
Doordat we in verschillende klimaten geevolueerd zijn hebben we ook allemaal een iets ander volkskarakter. Als men het goed voor heeft met de mensheid, moet men dat durven onderkennen, zoals een ouder rekening houdt met de individuele verschillen van zijn eigen kinderen.

Tenslotte: Omdat heel veel van onze informatie op onjuiste geschiedenis-weergave berust doe ik mijn best om terug te gaan naar betrouwbare bronnen.
Betrouwbare bronnen zijn bijvoorbeeld: een dagboek dat niet voor publicatie bedoeld was. Een brief van iemand aan zijn familielid. Een islamitisch schrijver die kritiek uit op zijn geloofsgnoten. Een joods schrijver die kritiek uit op joodse mensen of instituties. Niet dat deze bronnen altijd de waarheid spreken, maar de kans dat ze alleen op haat of discriminatie zijn gebaseerd is kleiner. Ook is de kans op werkelijke kennis van zaken groter.
Natuurlijk streef je er naar om meerdere bronnen voor één bewering te vinden.

Groet, J.V.

INDEX



Index: http://tiny.cc/otc9k


AUGUSTUS:

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/1-inhoud-van-dit-blog.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/2-wie-ben-ik.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/3j-ben-ik-een-antisemiet.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/4m-zijn-er-al-ooit-vrouwen-gestenigd.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/zijn-er-al-ooit-vrouwen-gestenigd.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/2-de-boeken-die-mij-beinvloed-hebben.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/08/6mj-hoe-joden-de-wereld-besturen-via-de.html

September: geen.

OKTOBER:

http://xevolutie.blogspot.com/2010/10/de-volledige-tekst.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/10/israel-lobby-vpro-2007.html

NOVEMBER:

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/over-de-macht-van-de-media-en-over.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/volledig-artikel-ingekort-door-pluspost.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-zesdaagse-oorlog-israel-egypte-1967.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/steun-voor-israel-de-israel-lobby-de.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-open-society-en-wie-er-van.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-wetenschap-dient-het-joods-belang.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-moordlustige-islam-islam-bashing-1.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/islam-bashen-wat-is-dat.html
http://tiny.cc/5bf8u

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-aandacht-voor-het-leed-van.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/hoe-carter-de-iraanse-ayatollahs-aan-de.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/likoed-nederland-beschuldigt-duisenberg.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-strategie-van-een-deel-van-de-joden.html
http://tiny.cc/cs6o7

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/waar-het-moslim-bashen-toe-kan-leiden.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/wij-gedragen-ons-al-100-jaar-onbeschoft.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/bashen-voor-gevorderden.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-opdracht-van-god-aan-de-joden-om-de.html http://tiny.cc/hm9di

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/een-gewaagde-reactie.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/geert-wilders-voor-wie-is-hij-in-de.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/joden-die-ons-vertellen-over-de-zwart.html
http://tiny.cc/ujnsp

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/schijnbaar-neutraal-en-objectief-maar.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/wat-de-onderzoekers-van-911-er-zelf.html
http://tiny.cc/bc610

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/wat-congresleden-over-het-911report.html
http://tiny.cc/b7r5e

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/joodse-misdaad-wordt-in-de-media.html
http://tiny.cc/stjl4

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/over-de-holocaust.html
http://tiny.cc/9coss
http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-joodse-lobby-is-de-oorzaak-van-irak.html
http://tiny.cc/pnrq7

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/verborgen-antisemitisme-is-bedrog.html
http://tiny.cc/jumso


http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/verborgen-antisemitisme-is-bedrog.html
http://tiny.cc/etfwy

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/leugens-over-ahmedinejad.html
http://tiny.cc/g6iae

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/frankfurter-schule-flarden-van-het.html
http://tiny.cc/agefs

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/het-vrije-volk-loopt-in-het-gareel.html
http://tiny.cc/zyu4z

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/israel-doodt-zijn-vrienden-de-uss.html
http://tiny.cc/6np1s

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/hooggeplaatste-joodse-extremisten.html
http://tiny.cc/h36aw

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/de-goede-kanten-van-de-islamitische.html
http://tiny.cc/tpmot

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/islam-aanslagen-die-weinig-met-islam-te.html
http://tiny.cc/812no

http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/wikileaks.html
http://tiny.cc/3pmta

DECEMBER

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/de-agressieve-islam.html
http://tiny.cc/855ez

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/de-media-bepalen-de-loop-der.html
http://tiny.cc/uel74

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/israels-geliefde-terrorisme.html
http://tiny.cc/tac6e

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/mohammed-en-zijn-6-jarige-bruid.html
http://tiny.cc/phssx
http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/brief-aan-een-collega-reageerder.html
http://tiny.cc/pr1ko

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/de-linkse-pers.html
http://tiny.cc/horj2

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/is-iran-gevaarlijk-voor-israel-david.html

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/is-israel-gevaarlijk-voor-iran.html
http://tiny.cc/opzm1

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/is-israel-shamir-kosher.html
http://tiny.cc/trp6y
http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/over-het-drukken-van-geld.html
http://tiny.cc/bmicl

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/het-ontstaan-van-israel.html



http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/islamieten-willen-de-sharia.html
  http://tiny.cc/dtvnr

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/deir-yassin.html
http://tiny.cc/962zm

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/racisme-en-immigratie.html
http://tiny.cc/mlysm

http://xevolutie.blogspot.com/2010/12/adl-rabbis-atoom-agentschap-joan.html
http://tiny.cc/pnrq7