Monday, November 08, 2010

15. De moordlustige Islam. (Islam-bashing)

http://tinyurl.com/2fqnp6u


Op het internet circuleert een bericht waarin staat dat de Islam 270 miljoen mensen heeft vermoord.

Over Afrika.
Thomas Sowell ( een zwarte Afro-American schrijver) schreef dater 11 miljoen slaven naar Amerika waren vervoerd en 14 miljoen vanuit Zwart Afrika naar de Arabische landen. Totaal 25 miljoen.

David Livingstone heeft in 1888 geschreven dat voor elke levende slaaf die in Amerika of Arabië aankomt er nog 4 mensen sterven: kinderen en bejaarden die zonder zorg achterblijven.
Totaal 100 miljoen.
Ik weet het niet. Ik denk zelfs dat Livingstone het niet wist.   Wat we wel weten is dat Afrikanen bij bosjes aan aids sterven, maar dat er geen kinderen of bejaarden sterven omdat ze onvezorgd achterblijven. Bejaarden en kinderen zijn in Afrika behoorlijk zelfredzaam.

Zou het niet dom zijn van die slavenhandelaren om een hele bevolking uit te roeien? Kun je niet beter zorgen dat ze overleven ? Al was het maar uit eigen belang.

Over gedode Christenen.
Het boek Christian Trends zegt dat er 9 miljoen door Islamieten zijn gemarteld ( martyred) of gedood. De titel spreekt over trends tot het jaar 2200.  De vraag is dus: zijn er nù 9 miljoen gedood, of zijn dit extrapolaties naar de toekomst ?
Nergens een recensie te vinden, dus ik heb geen idee wat de waarde is. Geen idee in welk land die doden gevallen zijn.

Een tweede boek doet een schatting dat er 50 miljoen mensen gedood zijn. Of dit Christenen waren staat er niet bij. De titel van het boek is: "History of Asia Minor." De schrijver is ene Raphael Moore.
Op internet en bij Amazon is het boek niet te vinden, wat toch opmerkelijk genoemd mag worden.
Is de schrijver een professor, een journalist of een fantast ? We weten het niet.

Hindu's
Volgens de Belgisch schrijver Koenraad Elst zijn er 80 miljoen Hindu's gedood in de strijd in India tussen Hindu's en moslims. Elst doet geen moeite om zijn liefde voor de Hindu's te verbergen en zijn afkeer van de Islam toont hij eveneens ruimhartig.  Nu ben ik nog benieuwd hoe hij die 80 miljoen heeft onderbouwd. Verder is er in de hele litteratuur volgens mij geen sprake van dergelijke getallen.
Is dhr. Elst een deskundig onderzoeker op dit terrein?
Op Wikipedia staat een lang artikel over dit onderwerp dat ik nu niet helemaal gelezen heb, maar het hoogste aantal doden was 100.000 ( Timur) . Elders heb ik gelezen dat de arabieren juist rust en vrede brachten in getormenteerd India. Ik kan me niet voorstellen dat dhr. Elst uit België zoveel meer weet dan alle India'se deskundigen.

Buddhisten 
Het eerder genoemde Christian Trends beweert dat er 10 miljoen Buddhisten zijn gedood door islamieten. In Turkije, Afghanistan etc. Ik ben benieuwd hoe men aan de cijfers komt. Ik wist ook niet dat alleen Christenen en Joden een streepje voor hebben in de islam: zij mogen als dhimmi's  verder leven. Alle anderen worden gedood.

Resumé: 


-De 14 miljoen slaven die naarArabische landen verdwenen zijn treurig, maar gebeurde dat niet ook al voor de islam bestond?  Is het dan fair om het als een kanker van de islam te beschouwen?

- De 11 miljoen slaven die naar Amerika gingen mogen wij natuurlijk niet de Islam aanrekenen: wij hebben die slaven van heen gekocht. Wij zijn minstens even schuldig.  En zoals bekend werd het grootste deel vaan de slavenhandel in handen van de joden.
Het woord 'slaaf' is ontstaan in de 8e en 9e eeuw toen joodse handelaren in Oost Europa mensen kidnapten en aan de Arabieren verkochten.  Dus als we de islam beschuldigen, dan moeten we minstens ook de joden beschuldigen.

- Of er 100 miljoen collateral deaths zijn, dat betwijfel ik ten zeerste. Maar als we op die manier beginnen kan ik ook nog wel een steekhoudend argument bedenken: Als deze mensen niet door slavenhandel  waren gestorven, dan waren ze door interne oorlogen of hongersnood gestorven. Dat is de gebruikelijke manier waarop de bevolkingsdichtheid tot acceptabel niveau blijft, in Afrika. Nu deze zaken niet meer gebeuren zien we de populatie enorm toenemen. Een verdubbeling elke 25 jaar, schat ik. Je zou zelfs kunnen beweren dat de slaaven die in Amerika overleefden anders gestorven zouden zijn door oorlog of ziekte.

- Het boek Christian Trends wil ik nog wel half serieus nemen. Het kan zijn dat er 4,5 miljoen chrstenen en 5 miljoen Buddhisten zijn vermoord.

- De onbekende mijnheer Raphael Moore, en zijn even onbekende boek "History of Asia Minor" wil ik voorlopig niet meetellen.  Dat kan veranderen als hij toch professor blijkt te zijn en goede onderbouwing heeft.

- De cijfers van Koenraad Elst, die niet zo'n erg betrouwbare indruk maakt op Wikipedia - die cijfers wil ik niet accepteren. Ik stel voor dat we de bestaande cijfers uit India over nemen.  Ik ken die nu niet, maar op genoemde Wikpedia site zijn ze zeker te vinden.
 ( Hoewel het natuurlijk niet lang meer zal duren alvorens de Israelische bashers dit lemma in Wikipedia ook hebben veranderd en Elst als onderbouwing gebruiken.
Het woord moslim-bashing komt op Wikipedia niet voor. Gay bashing wel. Jew bashing ook.
Kijk, dat zijn termen waar ìk nu weer nooit van gehoord had. Maar moslim-bashing is een veel gebruikt begrip, wereldwijd. Toch staat het niet op Wikipedia. In Israel worden van staatswege mensen opgeleid om Wikipedia te veranderen, zo heb ik gelezen. )

Hoeveel doden moeten we nu aan de Islam toeschrijven?
1) De slaven. Is het fair om de islam te beschuldigen van de moord op Afrikaanse slaven, als wij het destijds eveneens deden?  Blijkbaar was het niet alleen de islam, maar de tijdsgeest die verantwoordelijk was.
En wie geen slaven maakte was vermoedelijk niet sterk genoeg of georganiseerd genoeg.
Als Afrikanen of Indianen ons of de isslam gaan beschuldigen: OK. Maar joden of Christenen die een collega-slavenhandelaar zwart willen maken: onzin.

2) De dode christenen en buddhisten van het Christian Science boek.  In totaal 9,5 miljoen.
Dit zou kunnen kloppen, maar dan hoort de beschuldigende partij ( Political Islam) toch meer informatie te geven.  De site staat vol met boeken en statistieken. Maar over dit boek word verder met geen woord gerept.
Ik durf er trouwens een flink fortuin op in te zetten dat political islam een joodse organisatie is.

3) De schrijvers Raphael Moore en Koenraad Elst zouden betrouwbaar kunnen blijken, maar daar is het nu nog veel te vroeg voor. En ik vewacht dat het niet zal gebeuren. Zou U het vertrouwen als een Indiase schrijver morgen een boek publiceert waarin hetaantal doden van WO2 80 maal groter is dan wij zelf altijd dachten? Mijnheer Elst beweert dit wel over India.

De oogst is gelukkig veel kleiner dan 270 miljoen.

Laten we zeggen 20 miljoen.


Dat is precies het aantal doden waar de heer Lazar Moiseyevich Kaganovich ( Cheka) mede schuldig aan was, volgens het boek boek dat zijn Amerikaanse neef daar over heeft geschreven.
Dan praten we niet over 1,5 miljard mensen, maar over 1 man.
Niet over 13 eeuwen, maar over enkele jaren.
 Maar die man had 'de media' wèl achter zich staan en wordt niet 'gebashd', dus daar hoort U verder niets meer over.

Zo zit de wereld in elkaar, en niet anders.


Hier is de website van Prof. Brummel: http://www.hawaii.edu/powerkills/

No comments:

Post a Comment