Sunday, November 07, 2010

12. Steun voor Israel: De Israel Lobby, de Neocons,Wall Street, Spionnen en Sayanim.

In Amerika en Europa bestaat een hele reeks organisaties die openlijk of onder een dekmantel de staat Israel steunen: De Israel Lobby
Heel bekend is AIPAC, dat door de VPRO documentaire De Israel Lobby zeer goed in beeld is gebracht.
Op deze blog kunt U citaten lezen uit deze  documentaire, waaruit we mogen concluderen dat deze Lobby in feite de lakens uitdeelt in Amerika, zoals ook Ariel Sharon ooit zei.

Opmerkelijk is dat sedert enige decennia veel christenen er van overtuigd zijn dat ze Israel door dik en dun moeten steunen. Deels uit religieuze motieven en deels omdat ze echt geloven dat Israel's voortbestaan bedreigd is.

Natuurlijk heeft elk land en elke organisatie het recht om te lobbyen, maar de vrienden van Israel besteden ongelooflijke bedragen om de verkiezing van hùn kandidaten te steunen, maar daarna worden die kandidaten wel geacht 4 miljard $ per jaar belastinggeld aan Israel te schenken, en 2 miljard appeasement aan Egypte. Is dat een lobby of een chantage-truc ?

De Neocons zijn conservatieve politici, voor 80% joods, die het American Empire nastreven. Een sterk en agressief leger, inmenging in buitenlandse aangelegenheden met als officieel doel om overal democratie te brengen. Vreemd genoeg was hun guru, Leo Strauss niet echt een groot bewonderaar van de democratie. Hij vond dat een elite beter in staat was om goed te regeren. Die elite mag, als ze dat nodig vindt, het volk best misleiden: een leugentje om bestwil is toegestaan.
Maar die leugentjes dienen misschien de oliebaronnen en anders toch zeker de veiligheid van Israel.
Het Amerikaanse volk heeft er weinig baat bij en mag de soldaten leveren en de enorme kosten betalen.

Dan is er nog Wall Street dat een grote steun is voor Israel. Heel rijke individuen als de Rotschilds hebben in feite Israel mogelijk gemaakt. Het grote geld is door bankieren en Wall Street zaken verdiend. Wall Street kan landen die tegen Israel zijn kapot maken. (Citaat nodig)

Verder wordt er op kolossale schaal gespioneerd door joden in Amerika. Ook bekende Neocons als Richard Pearle en Douglas Feith ( meen ik) zijn beschuldigd van spionage.
De schandalen komen niet zo vaak in de publiciteit, omdat alle media pro-joods zijn.
Ontwerpen van nieuw ontwikkelde Amerikaanse wapens worden vaak gestolen en doorverkocht. Die worden daarna met een kleine verandering in het design door goedkope landen geproduceerd. ( Citaat zoeken).

Tenslotte is het zo dat de Mossad in alle landen ter wereld een beroep kan doen op joodse mensen om hen te helpen. Deze helpers worden Sayanim genoemd. In Londen zijn er 7000, waarvan 5000 actief. Zie: http://mailstar.net/ostrovsky.html {pag 86}

Individuele burgers wereldwijd wordt gevraagd om pro-Israel posts te schrijven op allerlei fora.
Zie: http://giyus.org/aboutus.html

En verder: De Israelische overheid betaalt mensen die op internet pro-Israel schrijven.
http://www.kibush.co.il/show_file.asp?num=34520
Citaten: a team of students and demobilized soldiers who will work around the clock writing pro-Israeli responses on Internenet websites all over the world, and on services like Facebook, Twitter and Youtube. 
....The project is described in the government budget for 2009 as the “Internet fighting team”
.....“Our people will not say: ‘Hello, I am from the policy-explanation department of the Israeli Foreign Ministry and I want to tell you the following.’ Nor will they necessarily identify themselves as Israelis. They will speak as net-surfers and as citizens, and will write responses that will look personal but will be based on a prepared list of messages that the Foreign Ministry developed.” 
                                       --------------
Joden promoten Israel onopvallend: Bad news  ( Without mentioning Israel at all, how can you make people understand anti-Israel media bias in a matter of minutes and at no cost? Dr. Manfred Gerstenfeld Camera ) http://www.camera.org/index.asp?x_context=8&x_nameinnews=216&x_article=1553
                                       ---------------

                                       ----------------

No comments:

Post a Comment