Tuesday, November 09, 2010

21. Sharia-angst in Oklahoma. ( moslim-bashen)

In Oklahoma is een referendum gehouden en 70% van de 3,5 miljoen inwoners wil dat er wetgeving komt die verhindert dat er in de toekomst sharia-wetgeving in Oklahoma zal komen.

We lezen in de Wall Street Journal het volgende:
 Although no Oklahoma court is known to have cited Islamic law, the measure's backers say they fear that state judges might someday turn to it.

"The future of our children and grandchildren is at stake," a co-sponsor, Republican state Sen. Anthony Sykes, said in an interview last week.
Ze zijn er in elk geval op tijd bij in Oklahoma.  In heel Amerika is 0,6% van de bevolking Islamiet, en in een rurale staat als Oklahoma zal dat zeker minder dan 0,3% zijn. 
Op elke 300 Oklahomians één moslim.  Toch zijn ze bang dat hij binnen niet al te lange tijd zo veel macht zal krijgen dat hij stiekem de shariah kan invoeren. 
Het dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit - verspreiden van louter zwart nieuws over moslims heeft overal irrationele angsten voor moslims gevestigd.  
Dat hun land volledig door de joodse lobby wordt beheerst weten ze niet, want dat schrijft Murdoch en consorten natuurlijk niet in de krant. 
Zoals Bertrand Russell in 1943 al schreefThere is no nonsense so arrant that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action.
( Je kunt het zo gek niet denken of een deskundige overheid kan het de (meeste) mensen wijsmaken)

Nagekomen: 
- Een zgn. ex-terrorist ( moslim) die nu voor 5000$ per uur spreekbeurten houdt om de Islam zwart te maken blijkt...... nooit terrorist te zijn geweest. Video.


- Op deze site wordt hetzelfde artikel besproken, maar met een foto er bij van een moslimvrouw die onthoofd zal worden met een zwaard. Er is veel publiek bij en de fotograaf staat midden voor de vrouw. De suggestie is duidelijk:dit is een officiele onthoofding. In Wikipedia  wordt nergens melding gemaakt van vrouwen die zijn onthoofd middels een zwaard. Ik denk dat dit zelden of nooit is gebeurd.
De foto is dus uitermate kwaadaardig.
Ik heb dat in een reactie geschreven.Twee uur later was de reactie verdwenen. Maar zonder de gebruikelijke vermelding dat er gecensureerd was.

No comments:

Post a Comment