Monday, August 30, 2010

7. Hoe joden de wereld besturen: via de media.


Kevin MacDonald beschrijft (1) hoe Leo Strauss, de guru van de Neoconservatieven, begreep dat communisme en fascism geen zekerheid bieden aan de joden.  Maar een democratie die geleid wordt door de joodse overmacht in de media en ‘academia’: dat is de oplossing.

Daarvan maken we nu een staaltje mee.
De gruwelen van een steniging worden breed uitgemeten.
Het is ook gruwelijk, maar niet erger dan veel andere methoden van executie. Dat lijkt zo, maar men kan het slachtoffer met één steen bewusteloos gooien, en dat is veel minder pijnlijk dan levend te verdampen en verbranden via electrocutie.

Er werden demonstraties in ruim 100 grote steden georganiseerd. In al die landen halen die demonstraties het Journaal.  De Volkskrant voorpagina  staat half vol met beelden van de demonstratie.  Op Youtube is te zien dat het een hele toestand was. (2)

Maar wat blijkt: Er waren ongeveer 85 mensen ! (3)
Zo krijgt een heel land de indruk dat de afkeer van het stenigen een belangrijke kwestie is in ons leven en onze houding ten aanzien van de islam.  
Is dat zo?
Nu wel, ja, omdat mensen nu eenmaal zo in elkaar zitten ( door de evolutie) dat ze niet zelf kunnen oordelen, maar de massa volgen. En men denkt dat de massa heel erg bezig is met stenigingen.  Een self-fulfilling nieuws-hoax.

Het is helemaal niet slecht om bezorgd te zijn over de 4 vrouwen die in de afgelopen dertig jaar zijn gestenigd wegens overspel.  Maar misschien zijn er belangrijker zaken.
Elke dag sterven er in Amerika drie mensen (4) aan anorexia en andere eetstoornissen.
Onze cultuur is heel wat wreeder dan de islam.
Onze Media-Ayatollah’s  drijven elke dag meer mensen de dood in dan er ooit zijn gestenigd wegens overspel ! De slankheids-terreur is vele malen gruwelijker dan de ergste Ayatollah.  


Maar het gaat ook helemaal niet om het menselijk geluk.  Dit hele spektakel dient slechts één doel:  de Islam als barbaars afschilderen.  Om straks zonder weerstanden die vreselijke Ayatollah’s te kunnen bombarderen en het Iraanse volk te bevrijden.
Dan pas zal Israel tevreden zijn.

                   ------------------------------------------------
  

MacDonald:
The simple logic is as follows: Based on the data presented here, it is quite clear that Strauss understood that neither communism nor fascism was good for Jews in the long run. But democracy cannot be trusted given that Weimar ended with Hitler. A solution is to advocate democracy and the trappings of traditional religious culture, but managed by an elite able to manipulate the masses via control of the media and academic discourse. Jews have a long history as an elite in Western societies, so it is not in the least surprising that Strauss would advocate an ideal society in which Jews would be a central component of the elite.Lees de post van:  Hafid O | 29-8-10 om 8:24
No comments:

Post a Comment