Monday, March 21, 2022

1260 Tom Luongo. De moord op Putin. Zijn wanhoop.Zijn gelijk. Onze decadentie.

.


Poetin: Bestemd om te hangen of te verdrinken?



Datum: March 18, 2022  Auteur: Tom Luongo1

Nu deze derde week van de Derde Wereldoorlog ten einde loopt, wordt duidelijk dat de eindspelstrategie van het Westen nu een verandering van regime in Rusland is. Terwijl het geld en de wapens Oekraïne binnenstromen, verandert de Oekraïense vlag verder in de 21e-eeuwse versie van "Wag the Dog", overal in de Twittersphere. ( ? JV  Luongo bedoelt waarschijnlijk:  Het Westen zorgt voor oorlog in het buitenland om de aandacht voor de teloorgang van het eigen land af te leiden.

Zelenskyy is zelfs uitgenodigd voor de Oscars,  uit medelijden met hem.

Als je hier ooit aan twijfelde, just watch Senator Lindsey Graham (Neocon – SC) triple-down on assassinating a world leader.

Tijdens een persconferentie zei Graham:

 "Ik hoop dat hij op de een of andere manier wordt uitgeschakeld " en voegde eraan toe: "Het kan me niet schelen hoe ze hem uitschakelen. Het kan me niet schelen of we hem naar Den Haag sturen om hem te berechten. Ik wil gewoon dat hij gaat."

"Het is tijd voor hem om te gaan," zei Graham verder over Poetin, echoing Joe Biden’s blurted remarks dat "Hij een oorlogsmisdadiger is."

"Ik wou dat iemand Hitler had uitgeschakeld in de jaren '30. Dus ja, Vladimir Poetin is geen legitieme leider. Hij is een oorlogsmisdadiger." verklaarde Graham.

Graham verkondigde verder dat Rusland "geen toekomst heeft" onder Poetin, en voegde eraan toe: "Ik denk dat de wereld beter af is zonder Poetin - hoe eerder hoe beter, en het maakt me niet uit hoe we het doen."

Dit heet " de Stille Delen Hardop zeggen."

Zelfs Paul Craig Roberts probeert erachter te komen waarom Poetin zijn vijanden niet meedogenlozer aanpakt. Wij, wakkere Amerikanen, hebben een echt gevoel voor de verdorvenheid die onze leiders met zich meedragen en soms denk ik dat we ons hier laten meeslepen door onze eigen inzichten.

Zoals ik al zei, heeft de trage oorlog van Rusland de vijand voor 100% in de kaart gespeeld. Rusland had een snelle overwinning nodig om een verwoestende psyops-campagne (de tsunami aan negatieve berichten over Putin en Rusland. JV)  tegen haar te voorkomen en om te zorgen dat men de Nato niet verder zou durven uitbreiden. Wat het Kremlin heeft bereikt door te geloven dat het Westen de humanitaire bedoelingen zou respecteren, is dat het nu volledig is zwartgemaakt. In plaats van provocaties van Rusland te ontmoedigen die uiteindelijk tot een nucleaire oorlog zullen leiden, heeft het liberale   ' burgers sparende, - voorzichtige - goede-oorlogs'  -beleid van het Kremlin, dat het Westen als besluiteloosheid ziet  , meer provocaties aangemoedigd

Dr. Roberts' stelling is er een die ik van meerdere mensen heb gehoord, waaronder van mijn vriend Dexter White op twee recente podcasts die we deden (hier en hier). Poetin's trage aanpak van de Oekraïne operatie heeft de Neocon gekken nog meer aangemoedigd, wiens hele wezen erop gericht is elke actie van hun vijanden te interpreteren als een zwakte die ze kunnen uitbuiten.

Deze analyse sterkt mij in mijn overtuiging dat zij bezeten zijn door de linker hersenhelft en alle kenmerken vertonen van iemand die psychologisch uit balans is tot op het punt van waanzin. Ze worden paranoïde psychoten die alles zien in termen van hun vijand.

Het is het meest populaire refrein van wanhopige globalisten, "Poetin heeft het gedaan."

Het maakt niet uit of het waar is of niet. Waar het om gaat is mensen in die suggestieve staat te houden. Het is makkelijk te doen, omdat zij er zelf ook in zitten.

Lindsey Graham speelt graag de stoere jongen. Dat doet Biden ook. Geen van deze mannen is ooit in een echt gevecht verwikkeld geweest met hun lichaam op het spel. Ze zijn nog nooit echt in een levensbedreigende situatie geweest. Voor hen is hun angst veel erger, het is reputatieschade wat betekent angst om blootgesteld ( ontmaskerd JV)  te worden.

Ze verbergen zich achter camera's, hun posities, en hun ego's.

Ze leven in angst om aan de schandpaal genageld te worden.

Het is makkelijk om Graham af te doen als een hansworst, want dat is hij. Maar hij is ook een zeer belangrijk radertje in de machine. Dus, als hij spreekt is het belangrijk. Denk niet te licht over deze uitspraken, ze betekenen absoluut iets.

Als je rondkijkt in D.C. zie je dezelfde psychologische projectie van innerlijke verrotting telkens wanneer een van deze oorlogsstokers voor een camera gaat staan om instemming te kweken. Ze zijn ook bang voor de schande van ontmaskering die hen tot waanzin drijft, zoals Lindsey nu bijna dagelijks laat zien.

Dit streven naar regimeverandering in Rusland roept echter een zeer belangrijke vraag op: "Waarom zijn ze zo ver gegaan? Waarom denken ze dat ze een regimeverandering kunnen bewerkstelligen als Poetin voor meer dan 70% gesteund wordt door zijn volk ?"

Is het omdat ze echt bang zijn voor de zich aandienende feiten ter plaatse, dat Rusland onvermijdelijk en onverbiddelijk een overwinning in Oekraïne aan het klaarstomen is op Russische voorwaarden die niet het gevolg is van een slechte militaire strategie en/of slechte inlichtingen en logistiek?

Of zit het dieper ?

Iets Donkerder

Alistair Crooke en ik spraken hierover in onze laatste podcast. De collectieve psyche van Rusland is een afspiegeling van die van Poetin. Je zult zien dat hun woede en frustratie nu echt en compleet is. Het Westen haat Rusland en de Russen met een vurige passie die irrationeel is.

De angst voor het einde van de eigen Macht,  de 80 jaar durende over- Macht van Amerika,   heeft van veel te veel mensen oorlogszuchtigen gemaakt, omdat zij weigeren zichzelf de schuld te geven van deze puinhoop:

·         Dat ze Biden toestonden het Witte Huis in te nemen

·         Dat ze alle grove propaganda over Trump en Poetin geloofden

·         Dat zij nog steeds hun maskers dragen, nu met Oekraïense vlaggen erop, om hun wijsheid te tonen over hen die nu duidelijk verraders zijn.

·         Dat hun loonstrookjes met de dag kleiner worden.

Wanneer uit een opiniepeiling van Pew blijkt dat meer dan een derde van de Amerikanen bereid is een kernoorlog te riskeren om Poetin te stoppen in Oekraïne, dan weet je dat er iets helemaal ontspoord is, en dat zijn niet de Russen.

Het is niet de angst die het Russische volk en Poetin boos maakt, het is de teleurstelling over het feit dat hun hand die ze in vriendschap naar ons uit strekten,  in het post-Sovjettijdperk steeds zo grondig is weggeslagen.

De welwillendheid die in de jaren negentig in het Westen tegenover Rusland bestond, waarbij Rusland werd gezien als slachtoffer van een vreselijk kwaad dat medelijden vergde, is veranderd in afkeer voor het volgen van een man in een oorlog omdat die hun comfortabele bestaan achter hun iPhones bedreigde.

Als Poetin nu spreekt is hij zichtbaar, tot in zijn haarvaten, boos. Hij is al jaren bezig Rusland systematisch af te snijden ( af te schermen) van de invloeden van de  decadente aspecten van het westerse liberalisme. ( eigen vertaling van 'ill-liberalism'.  JV

Poetin weet dat hij hiertoe is gedwongen door mensen die welliswaar machtig zijn, maar psychologisch klein. En het Russische volk is zo oneerbiedig behandeld dat er oorlog is uitgebroken. Daarom stijgen zijn opiniepeilingen, terwijl die van Biden nauwelijks stijgen.



Dit alles leidt tot een regimeverandering als eind-doel, omdat het de enige optie kan zijn, hetgeen een voortdurende escalatie impliceert tot op het punt van iets ondenkbaars. ( Luongo doelt op een mogelijke kernoorlog? Of op een moord op Putin?  JV

En het is volkomen logisch dat zij dat van plan zijn, niet alleen een verandering van regime, maar een bredere oorlog (zie de opbouw van de NAVO-troepen) om Rusland tot een pasta te vermalen en te atomiseren, de Russische cultuur en het Russische volk.

Dat gezegd hebbende, Davos heeft heel weinig menselijke intelligentie op de grond om dat daadwerkelijk te laten gebeuren. Alle sancties en het uitwijzen van diplomaten hebben de veiligheid van Rusland en Poetin juist geholpen.

De Amerikaanse ambassade in Moskou heeft minder dan 50 mensen in dienst.

Hoewel dat een trieste stand van zaken is en betekent dat er weinig tot geen hoop op diplomatie is, betekent het ook dat er geen infrastructuur is om te doen wat Lindsey zo wanhopig zegt... Laat iemand hem uitschakelen, wie dan ook!

Dat is een teken van het creëren van het nieuwe verhaal terwijl je tegelijkertijd hulpeloosheid verraadt, naar mijn mening. ( Graham roept om iets dat zijn machtige Amerika niet kan realiseren, daar is het iniddels te zwak  voor geworden... JV.

Helaas leidt me dat naar een steeds donkerder plek. Ze willen niet alleen een verandering van regime en een of andere onderhandelde regeling voor Oekraïne. Dat is nu echt van tafel.

Zij zien het teken aan de wand voor hun financiële systeem dat heeft gefaald. De enige optie die zij nu zien is het treffen van openlijke voorbereidingen voor WO III, denkend dat zij nog steeds het materieel en de mankracht hebben om hun Grote Reset af te dwingen, die altijd al tot oorlog leidde. ( Ik denk dat Luongo zegt:  in vroeger tijden lokte men ook altijd een oorlog uit als men vond dat er een heel nieuwe situatie moest komen.  Als de nieuwe machtne de ouden wilden afschudden. JV.

Het is de taak van Lindsey Graham om de propagandaoorlog op te bouwen om de intrede van de NAVO in Oekraïne in de komende weken te rechtvaardigen.

Het programma is nu WO III, mogelijk met kernwapens.  En de vernedering van Rusland en zijn uiteindelijke vernietiging.

En de onze. (Ònze vernietiging? Is dat ook het doel van de Neocons ?  Bedoelt Luongo dat?  JV.   

Ik heb gisteren niet kunnen werken, omdat ik dat besefte. Ik was zeer vermoeid tot op het punt van uitputting en was van plan om mijn depressie uit te slapen. Ik keek opnieuw naar  deel I van Oliver Stone's The Putin Interviews uit 2016.

Ik raad iedereen aan deze films te bekijken, ze zijn heel verhelderend.

Als je je vijand wilt kennen, moet je hem bestuderen. Door hem te demoniseren win je misschien vrienden bij de koffieatoomaat, maar het zal je je ziel kosten. Na ongeveer 20 minuten, tijdens hun eerste gesprek, brengt Stone de vele moordaanslagen op Poetin ter sprake.

Als u niets anders kijkt, bekijk dan dit segment (klik hier) om een beter begrip te krijgen van Rusland en Poetin. De clou is simpel:

"Weet je wat ze zeggen onder het Russische volk? Zij die voorbestemd zijn om te hangen, verdrinken niet."

- VLADIMIR PUTIN

( Ik denk dat Putin hier niet op in wil gaan, en zich er met een wrange grap vanaf maakt: hij zegt dat als in de sterren staat dat je zal worden opgehangern, je in elk geval niet bang moet zijn dat je zal verdrinken. JV)

Poetin is zich terdege bewust, hyperbewust van zijn situatie. Iemand in zijn positie die al meer dan 20 jaar op deze manier strijdt, een project waaraan hij de tweede helft van zijn leven heeft gewijd, is niet zo dom dat hij de gewillige dupe van Davos is, noch is hij blind voor de capaciteiten of de meedogenloosheid van zijn vijanden.

Daarom houd ik vast aan de standpunten over Poetin die ik inneem. Hij kan hier falen. Oorlog is een hel en niets gaat ooit volgens het plan op het witte bord.

Maar, als je je in een oorlog laat meeslepen, op wie zou je dan inzetten? Mensen als Lindsey Graham zouden nooit voor de camera kunnen zeggen wat Poetin tegen Stone zei. Waarom niet?

Omdat er geen substantie achter Graham te vinden is.  Hij is gewoon een Kabuki pop, als schaduw op het doek te zien.

Maar als je de camera wegdraait van Graham en Biden en kijkt naar Poetin, nwaar hij tot de wereld spreekt, dat is wel echt.  That’s what his latest speech was about.  (dit duurt 21 minuten, maar in feite slechts 6 minuten, want het wordt drie keer herhaald. Ik vind het inhoudelijk  niet van belang voor mij, wel voor de familie van de sodaten.  JV.)

Het was niet gericht op zijn vijanden.

Hij is klaar met ze te praten. Ze luisteren niet.

Die toespraak was gericht tot alle anderen, inclusief Amerikanen en Europeanen, "Dit is wat ze van jullie denken. Dit is wat ze bereid zijn te doen om jullie gehoorzaamheid op te eisen," Ze zullen jullie geld stelen, jullie kinderen afnemen, jullie leven tot de grond toe afbranden.

En het is niet zo dat hij geen goed punt heeft, mensen.

Als er nu iemand opriep tot een regimewisseling, dan is het Poetin wel.

Het kan hier in het westen geen effect hebben. 

Sterker nog, ik voorspel dat het bijna geen effect zal hebben. 

Maar het zal weerklank vinden in de hele wereld op die plaatsen die nu erg bang zijn voor het conflict dat Biden en Davos iedereen opdringen.

Onder die omstandigheden komt duidelijkheid snel. Grote beslissingen worden snel genomen.

Ik denk dat een wereldwijde ineenstorting aan de gang is terwijl ik dit typ. We kunnen het hier in het Westen niet zien omdat we het niet mogen zien. Maar in parlementen en politburo's rond dat deel dat Davos gewoon als 'de hulp' ziet, is het aan het gebeuren. De krantenkoppen komen bijna te snel binnen om bij te kunnen houden.

Dit is wat er gebeurt als bange mannen in het nauw gedreven worden. 

Davos is in het nauw gedreven. 

De drenkeling zal alles doen om niet te verdrinken, inclusief het verdrinken van zijn redder.

De gehangene heeft zijn lot al aanvaard. Hij is vrij.

Wat er nu gebeurt ligt niet in zijn handen, maar in de onze.

 

61 comments:

  1. Louise Fresco wqil de landbouw ons land uit... WNL>

    Het lijkt me dat een koe in Nederland en in Oekraine even veel methaan uitstoot. Op het Blue Tiger video kanaal zei Tom Zwitser dat de Rabo (Louise Fresco) al haar geld in Oekraine heeft uitgeleend. Oskar Hendriks zegt: In 2014 was Oekraine geheel GMO vrij. Verboden. Nu is het een totaal wetteloze landbouw aldaar. Ons voedsel komt al van die kant, maar is niet veilig meer. Zoek op YT: Is Oekraïne een interregionaal of wereldwijd conflict? 16 maart

    ReplyDelete
  2. EU in gesprek over humanitaire corridors in Rusland: 'Het is meer een deportatie'
    WNL.

    Amerika bombardeerde Baghdad voor 40 dagen en waagde toen pas zijn soldaten op de grond. Niks corridors om de burgers weg te laten gaan. Oud minister Paul Craig Roberts (Reagan regering) zegt dat Putin veel te voorzichtig is. Putin had gewoon moeten bombarderen net als de Yanks overal en altijd doen, zegt deze oud politicus en professor Roberts. Trouwens nooit een klachtje gehoord op onze media, over dat met man en muis plat bombarderen van Baghdad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tweede reactie:

      Er zijn volop getuigen uit Mariupol die zeggen dat de buregrs helemaal niet weg mogen. Als ze gaan worden ze soms doro de Azov geexecuteerd. De burgers moeten als menselijk schild in Mariupol blijven. Onze politici verdedigen de duivel en vallen een land aan dat zichzelf verdedigt : Minks 2 ; Not one inch ; Aergis raketten ; kernwapens ; ABM en INF opgezegd ; Biowapens in 26 labs ontwikkelen met alleen onderzoek op Russisch genotype: zie PNAC Report pagina 78: "Yes, bioweapons can be interesting if they work only on specific genotypes " . Het is om ziek van te worden. Wat een schijnheilige oorlogshitsers. Julius Streicher moest hangen voor dit soort werk.

      Delete
  3. Lindsey Graham is een absolute nitwit, een NUL. Hij wordt zelfs in het Leugenimperium afgezeken door Jeff Dunham, bekend van Achmed The Dead Terrorist. Zodra LG wordt genoemd, breekt de zaal de tent af. De man heeft geen enkele credibility.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, die man met die pop.
      Ik vind hem erg anti moslim.

      Nou vond ik in het verleden die Lindsey soms wel grappig, met zijn sterke zuidelijke accent, en hij was ook een van de weinigen die Trump verdedigde, meen ik .


      Delete
    2. [Jeff Dunham, bekend van Achmed The Dead Terrorist. ]

      Die is grappig!


      [Ik vind hem erg anti moslim. ]

      Hij heeft ook opgetreden in moslimlanden dus dat anti moslim zal wel meevallen. Hij neemt iedereen op de korrel.

      Delete
    3. In moslimlanden opgetreden?

      Dat wil ik dan wel eens zien.
      Voor de 5e colonne misschien. De dieven/conquistadores die neer kijken op hun arme minder rijke landgenoten.

      Maar OK: Ik herinner me slechts enkele scenes, want ik kan er niet goed tegen: Lekker allemaal samen die moslims als terroristen afdoen, terwijl zijn eigen neefjes de meeste terreur plegen .

      Delete
    4. [In moslimlanden opgetreden? Dat wil ik dan wel eens zien.]
      In Abu Dhabi, Israel, (natuurlijk, daar komen terroristen vandaan en Maleisië. (Jeff Dunham wasn't allowed to get Achmed on stage in Malaysia, so he took Achmed's brother with him.) In het voorbij gaan zag ik ook nog Saudi Arabië. Zelfs Walter was even stil bij zoveel Arabieren.
      In Maleisië mocht Ahmed zelf niet optreden, dus werd 'even' een Franse broer van hem gemaakt. Ahmed was te kwetsend, gok ik even.

      Natuurlijk zit er een politiek verhaal achter, maar over het algemeen is het gewoon leuk. Net zoals wij Belgen en Duitsers op de hak nemen.
      Uiteraard is JD ook een neefje, laat dat duidelijk zijn. En tijdens dat optreden de Pisrael-vlag op het toneel is gewoon misselijk slijmen, maar dat is óók 'des neefjes':)

      Delete
    5. @G.B., hoe weet je dat JD een neefje is? Ik zeg niet dat het niet zo is maar hoe kom je aan die info? Dat gedoe met die vlag is ook iets wat Amerikanen zouden doen vanwege de 'greatest alley'.

      Dit is wat de (ik geef toe, niet zo betrouwbare) wiki (de engelse versie meldt eigenlijk altijd of iemand lid van de stam is) meldt: "Dunham was born on April 18, 1962, in Dallas, Texas.[9][10][11] When he was three months old, he was adopted by real estate appraiser Howard Dunham, and his homemaker wife Joyce, who raised him in a devoutly Presbyterian household[11] in an affluent Dallas neighborhood, as an only child.[12]"

      Delete
    6. Ik kijk altijd naar de neus en zit dan voor 99% raak. En hij maakt ook veel jodenmoppen, iets wat niet-joden nooit zullen mogen, zonder vernietigende kritiek.

      Alleen heb ik een fout gemaakt met Lindsey Graham. Het is Lindsey Lohan, waar JD het over heeft. Een heel ander figuur dus. Excuus voor de foute info.

      Delete
    7. [Alleen heb ik een fout gemaakt met Lindsey Graham. Het is Lindsey Lohan, waar JD het over heeft. Een heel ander figuur dus. Excuus voor de foute info.]

      @G.B., @JV schreef: "Nou vond ik in het verleden die Lindsey soms wel grappig, met ZIJN sterke zuidelijke accent, en HIJ was ook een van de weinigen die Trump verdedigde, meen ik . " Het zal dan om nog een ander figuur gaan want Lindsey Lohan is, voor zover ik kan nagaan uiteraard en tegenwoordig weet je het maar nooit, een vrouw.

      Delete
    8. [Ik kijk altijd naar de neus en zit dan voor 99% raak. En hij maakt ook veel jodenmoppen, iets wat niet-joden nooit zullen mogen, zonder vernietigende kritiek.]

      De neus vind ik een beetje tricky om daar je oordeel op te baseren, maar goed. Wat die moppen betreft, degene waar je naar verwijst, is echt enorm mild, zeker in vergelijking met degene erna komt en ook bij die conversatie hoort. Het was iets anders geweest als hij het had omgedraaid wat ook had gekund gezien de schandalen op dat gebied in de orthodox joodse gemeenschap.

      Delete
    9. Dit is de Lindsey Graham die ik bedoel: https://youtu.be/ZjeBYjQBYnU

      @ SDR.... het wordt pas nieuws als Wolf ieemand tegen komt die Niet joods is volgens hem....

      Hij ziet werkelijk in iedereen een joods iemand.

      Delete
    10. [Hij ziet werkelijk in iedereen een joods iemand. ]

      Dat lijkt er wel op ja :-)) en dat is natuurlijk ook raar.

      @JV maar jij suggereert het ook vandaag 10.13 am:

      [Lekker allemaal samen die moslims als terroristen afdoen, terwijl zijn eigen neefjes de meeste terreur plegen . ]

      Delete
    11. [ @JV maar jij suggereert het ook vandaag 10.13 am: ]

      Dat kan ik dus niet meer tegenspreken. Het staat er zwart op wit.
      Terwijl ik niet van verre zie dat deze Dunham joods is.

      Bij nader inzien zou ik het nu niet meer zo schrijven.

      Delete
  4. Even wat anders: We hadden het kortgeleden over de 'vrijheid' in Rusland m.b.t. oa. de feksiens. Dat blijkt nu ineens heel anders te zijn, volgens Russia Insider.

    Misschien een apart blog waard, om uit te spitten? Anders is 'vluchten' naar Rusland ook geen optie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, waard om uit te spitten. Zeker omdat het artikel meldt dat Putin 'old friends' is met Klaus.

      Delete
    2. Riley Waggaman is een felle anti-Putin man die in Moskou woont en werkt, maar uit het westen komt.

      Hij spreekt met: Geopolitics and Empire.

      https://geopoliticsandempire.com/2021/11/25/riley-waggaman-why-is-russia-going-full-covid1984/

      Delete
    3. [Riley Waggaman is een felle anti-Putin man die in Moskou woont en werkt, maar uit het westen komt. ]

      Ik ken de persoon niet maar vermoedde jouw omschrijving wel na het doorlezen van het artikel, vandaar dat ik schreef dat het de moeite waard was om uit te spitten. Weerleggen waar we kunnen, uitleggen waar nodig en accepteren als hij (op punten) gelijk heeft.

      Delete
    4. Of we laten het gewoon links liggen ................... :-)))

      Delete
    5. Ik laat het voor wat het is. Er is nu veel te veel aan de hand om uit te gaan zoeken of Putin wel helemala aan
      de goede kant staat - aan de hand van zijn Corona maatregelen of omdat hij ooit in Klaus Schwab's klasje zat, of omdat hij met Isrtael spreekt.

      Rusland spreekt met iedereen. Dat is traditie.
      ( Amerika dwingt en bombardeert en bulliet iedereen. Dat is dan weer hun traditie).

      Corona was géén griepje. Daarom nam Rusland maatregelen. Maar voor gewone jonge mensen was er niks aan de hand, zegt Anton, een Moskoviet die ik er over belde.







      .


      Delete
    6. [Corona was géén griepje. Daarom nam Rusland maatregelen.]

      Houd daar eens mee op. Corona is wel degelijk te vergelijken met influenza. Voor een BEPAALDE groep is het geen griepje maar dat is influenza ook niet. Sterker nog: aan het eind van je leven of met veel comorbiditeiten kan een gewoon rhinovirus al het laatste zetje zijn.


      [Maar voor gewone jonge mensen was er niks aan de hand, zegt Anton, een Moskoviet die ik er over belde.]

      Was dat vanaf het begin zo? Of nu?

      Delete
    7. Het simpelst is de vergelijking met oversterfte. Heeft Rusland weinig oversterfte, dan is het feksien -zoals zij beweren- veilig.
      Blijft alleen de 'noodzaak' voor gebruik van de QR-code. We weten nog niet, hoe strikt die wordt gehandhaafd.

      Delete
    8. Eens met SDR, dat covid-19 uiteindelijk toch een gewoon griepje bleek. Iets wat mijn broertje in maart 2020 al zei.

      Delete
    9. { Houd daar eens mee op. Corona is wel degelijk te vergelijken met influenza.}

      Ik vind dat iedereen daar zijn eigen opinie over moet hebben, en zijn eigen bronnen waar hij waarheid aan moet hechten.
      We kunnen niet eeuwig doorgaan. Wat ik wil zeggen: Dit mag je niet als bewijs zien dat Putin aan de foute kant staat.

      Delete
    10. [Het simpelst is de vergelijking met oversterfte. Heeft Rusland weinig oversterfte, dan is het feksien -zoals zij beweren- veilig.]

      Dat is inderdaad een goede indicatie. De oversterfte in Nederland is in 2021 met vaccin (veel) hoger dan in 2020 zonder vaccin. De oorzaak is nog steeds niet onderzocht ondanks een motie van de TK hierover.


      [Eens met SDR, dat covid-19 uiteindelijk toch een gewoon griepje bleek. Iets wat mijn broertje in maart 2020 al zei.]

      Die conclusie heb ik iets later getrokken, nl eind maart/begin april dat jaar, na een paar weken struinen door diverse bronnen.

      Delete
  5. Putin Past the Point of No Return | Finland's Fmr PM Alexander Stubb | GZERO World with Ian Bremmer

    https://youtu.be/ODzsc2un1Bg

    Mr. Stubb, what did you say about the destruction of 4 muslim countries in the last 20 years? Did you protest? The argument for attacking them proved to be false.
    Mr. Stubb, do you remember Putin's December Ultimatum ? After 15 years of begging for safety, Putin said: Now give us the safety that you promised: 1) Minsk2 must be implemented. 2) Nato must not come closer.
    Mr. Stubb. Why did we not give Putin what we promised him? Are not all the dead people on our account ?

    Mr Stubb, Dick Cheney always said: The RF must be broken down further.
    Mr.Stubb, Brzezinsky wrote in 1997: RF and Ukraine musty be separated.
    Mr. Stubb: on page 78 of the PNAC Report (the Mein Kampf of the Neocons) they write: Yes , we like bioweapons if they can work on specific genotypes. These 26 Ukraine labs were geared at the Russian genotype, as was found out by Dilyana Gaytandzhieva. Listen to her ! ( Or do you not want to hear truth?)
    Mr Stubb, why did the US put Aegis installations in Romenia and Poland?
    Mr. Stubb, did you hear that Zelensky planned to make nucelar weapons.
    Mr. Stubb, did you see the OSCE reports that showed extra killings of Donbass people starting end january.

    Mr Stubb, your fantasy about Putin wanting to add more countries to the RF is a red herring, as you should know. The 'Catastrophe' speech of 2007 explained in 20 pages why the fall of the USSR was a catastrophe: Russia was in chaos, maffia ruled the streets, factories closed, men died on average 8 years earlier than before, social security was gone, old people were thrown out of their homes maffia gangs, the GNP fell from 500 billion to 250 billion $. He all explains it.
    He also said: "If you don't feel sorry for the destruction of the USSR you have no heart. If you want to resurrect it, you have no brains".
    Putin is 70 years old. He built up his country in a way that I never saw anyone do. ( BNP was 2100 billion in 2014) His place in history is already fine. For 20 years he has a 70% approval rate. Who else has ever had that?

    As mr Ostrovsky wrote in his1990 book : "Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work."
    That is the Modus Operandi at work.

    We saw how Putin was made a villain in the last 8 years. Now they want to finish him off, with the help of all those gullible people who never made the effort to study any of these cases which were meant to make a villain out of Putin: Chodorkovsky jailing, Litvinenko dying, Magnitsky dying, Politkovskaya, Nemtsof, the Skripals, MH17, and many more. I have studied all of these cases and looked for the truth.
    Never did I find :
    1) any benefit for Putin as a result of the event.
    2) great benefits for his opponents
    3) any proof that Putin had any knowledge of the killing of the persons.
    4) Enormous publicity around the cases. ( As compared to the 2200 killings that the Mossad did in the last 70 years , as Ronan Bergmans book 'Rise and kill first' explains to us. )

    ReplyDelete
  6. Ik heb de eerste 27 minuten beluisterd :
    Zeer belangrijke toespraak van Pieter Omtzigt

    François Vrancken Lezing 2022 door Pieter Omtzigt


    https://youtu.be/nCbai9cH3mk

    ReplyDelete
  7. Twee belangrijke stukjes over de Speciale Actie in de Oekraïne. Dit is, om de Nazi's uit het Leugenimperium te verdrijven. Ik las ergens in een stuk, dat daar nu ruim 100.000 van die gasten rondlopen. Lijkt me een behoorlijke klus voor de Russen, al zullen ze die met 'gemak' klaren.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uit een artikel van het andere blog.

      [De huurling (ook wel: de soldaat)

      Huurlingen vormen het leger van de puppet-master. Het zijn mensen die er voor gekozen hebben orders op te volgen. Het houdt hun wereld overzichtelijk of ze verdienen er geld aan. Soldaten hebben geen loyaliteit, het zijn geen gelovigen, ze werken voor geld.]

      Er wordt een insigne opgeplakt waardoor het paradigma in stand blijft. Zelfs degenen die zich op de borst kloppen 'complotdenkers' van het eerste uur te zijn, hebben het niet door.

      Delete
    2. Eva Bartlett en Vanessa Beeley waren twee journalistes die goed werk deden ion Syrië.

      Recent zag ik Eva die iemand interviewde over Oekraine , maar ben vergeten wie.

      Delete
  8. Een nieuw persoon om te volgen: Eva Karene Bartlett. Canadees activiste en vooral betrouwbaar. [Activist in Gaza 3 years. Have gone 15 times to Syria since 2014.]
    Die verhuist dus, als zij ergens iets gaat onderzoeken. Woont al een tijdje in Rusland.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eva Bartlett en ook Vanessa Beeley waren twee vrouwen die veel nieuws uit Syrie brachten.

      Ik zag Eva al iemand interviewen over Oekraine,maar ik vergat wie het was.

      Delete
    2. Ik heb het interview met Martyanov gezien, deels, want ik wist al wat Martyanov te zeggen had.

      Delete
  9. Uit het Leon Panetta interview:

    https://youtu.be/ZPWu7cPPVv0?t=121
    Leon Panetta, admitted openly that “We are engaged in a conflict here. It's a proxy war with Russia, whether we say so or not ...”

    ReplyDelete
  10. Belangrijk:

    The Duran zegt dat er nu een eerste sanctie voor China is en dat er een escalatie zal komen, en dat dit de wereld zal doen wankelen.... !

    ReplyDelete
  11. Madeleine Albright is overleden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die mag zelfs in de hel niet binnen!

      500.000 kinderen laten sterven terwijl je weet dat Saddam echt geen WMD's meer heeft...

      Delete
    2. Stalin en Hiterl willen haar er echt niet bij hebben.

      Zò ver beneden alle peil zijn zij nooit gegaan, zullen ze zeggen..

      Delete
    3. [Die mag zelfs in de hel niet binnen! ]

      Jawel joh! Voor haar is een speciaal plekje gereserveerd :-)))

      Delete
    4. NB: Tijdens het interview met Scott Ritter horen ze dat Albright is overleden.

      Ritter vertelt nog een lange anecdote van wat hij met haar heeft meegemaakt.

      Zij wilde in 1998 Ritter naar Irak sturen m en dan zou Irak een controle van Ritter blokkeren, en dat zou Albright dan als reden gebruiken omaan te vallen.

      Riotter weigerde te gaan. Zij liet hem ontslaan. ASlle collega's namen ontslag. Een asnder hog epief zei: Ritter moet terug komen.
      Dat deed Ritter.
      Hij maaktre de Iraki's duidelijk dat er een val werd opgezet, en dat ze hem absoluut moesten teolaten.
      De Iraki's begrepen het,en ze lieten hem toe./

      Oorlog voorkomen. Albright zeer boos.

      ( Dit is wat ik onthouden heb. Zal wel niet porecies kloppen.)

      Delete
  12. Scott Ritter in The Gray Zone.

    Interviewers : Aaron Marrë en Max Blumenthal.

    Thrust but ferify.
    Ru: We gaan het land niet bezetten.
    Normaal: 3 :1 mensen nodiug opm aan te vallen.
    Ru:gaan met 200K Oekr: 260 K en 330 K reewerves

    Dus per Ru zijn er 3 defenders.

    Maar: Ru wil niet bezetten.

    Ru heeft twee doelen:
    1) De-Nazi ficatie.
    2) De-militarisatie. USA getrainde lieden.

    Ru vind dat een proxy van de Nato. Dat moet ophouden.

    Dat moet weg, of we doen het op de oude manier: vechten.


    Op de militaire basis (Internationale Vrede Basis) waren al 40 batallions getraind )( 40 x 700= 28000 man) om tegen Donbass tye gaan vechten !

    Al voor 2014 wist William Burr ( Nu CIA baas): " Als wij doorgaan met oekraiene bewapenen , zal Rusland aanvallen.

    --
    Tape van Zelensky: USA zegt dat ik nopoit bij Navo mag, maar dat dit niet publiekelijk bekend word gemaakt.

    Scott Ritter: Omdat Ze's l;eger al heel lang is getraind door Yanks,.en er een broederschap is ontstaan, denkt Ze dat de Yanks te hulp zullen komen. Maar dat word door politici besloten.
    Zelfde gebeurde bij Shaakashvil;i": kreeg ook de iondruk dat Yank soldaten hem nooit alleen zouden laten staan, en hij daagde de Russen uit. Maar de Yanks lieten hem alleen staan.
    --
    2017: de studie van RAND corporation. Denk tank. 7 manieren om Rusland te destabiliseren.
    1) door middel van Oekraine. ( Ze hopen dat het Afghan drama voor Ru weer gebeurt.
    Ze willenb vanPutin af.
    ---
    Ritter: nato is in paniekl. Ze weten nu nioet wat te doen.
    USA zette val voor Putin , maart is er nu zelf in gevallen.
    Nu moeten we gas in roebels gaan betalen !!
    --
    Scott Ritter: Waarom had Rual zijn 'Buiitenlandse Valuta in het buitemland staan? zodat het gemakkelijk kon worden geconfiskeerd) ?

    Misschien wel omdat het een val was.
    We weten: "Als iets gemakkelijk gaat, dan moet je wantrouwig worden.
    Nu blijkt de list van Putin: OK. Betaal de olie maar in roebels.
    ----
    Rusland is niet begonnen met Energie als wapen te gebruiken. Het Westen deed dat. maar nu gebruikt Rusland het ook,. tegen ons.
    ----
    Ru heeft goed omschreven wanneer het kernwapens zal gebruiken: als de ander ze gebruikt en
    20 als ze in haar voortbestaan bedreigd wordt.
    Dus als Nato op rukt naar Moskou: dan gebruiken ze die kernwapens.
    --
    Ru heeft meer gewonden dan nodig, omdat ze de3 Oekr soldaten niet wil doden en de burgers zeker niet.
    Maar tegen de Nato soldaten zullen ze meedogenloos zijn.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Deel 2.

      De Kinzhal (de dolk) is waar Putin mee dreigde. Niet met een kernwapen. Die Kinzhal kan door niks gestopt worden. De Kinzahl zal alle hoofdkwartieren van Nato verwoesten als nodig.
      ---
      Met de Kinzhal heeft Rusland getoond: 'Kom maar op.' Je kunt de kinzhal niet stoppen.
      Ritter: geloof maar dat ze het daar nu over hebben in Brussel.
      ( NB: Er was een wapoendopot op 60 meter diep onder rotsen . Ook dat heeft de kinzhal tot ontploffen gebracht, las ik )
      ---
      Maté" Fear mongering dat Ru chemische wapens zou gaan gebruiken. Wat is de kans?

      Ritter: stel dat Rusland Chem wapens had..
      Het zou niet productief zijn. Het zou de EU sterker bij elkaar brengen.
      Ru wil het framework van Europa veiligheid veranderen.
      Nato moet zich gaan afvragen: wat is ons nut?
      Ru is aan het winnen.

      Nato is betrapt met deze Chemical Research facilities.
      Ik vroeg altijd: waarom heb je die labs nodig?
      Ja, je wil de oude chem rommel opruimen. je wil de deskundigen een job geven, zodat ze niet ergens hun kennis aanbieden.

      Maar waarom heb je 26 van deze labs nodig ??

      Je mag deze chemische wapens maken voor defensive purposes.
      Maar gheloof maar dat we Saddam aangeklaagd ghadden als hij het had gemaakt.

      De Antrax word door onszelf gemaakt: om te kunnen oefenen. Voor defense.

      Wij verbuigen de regels.l Wij maken al de tijd chemische wap[ens, ( in Utah.)

      Hoe wil je een research programma verdedigen dat is aangepast om vogelgriep naar Ru te vliegen zodat het alleen Russische kippen ziek maakt? Dat deden ze.

      Blumenthal: Die reaearch is uitgevoerd onder 'non luger agreement;. Ze zochten persé mensen met slavisch DNA voor hun proeven.
      ---
      De VS weet dat dat Ru de info heeft.
      Daarom beschuldigt de VS Rusland nu van mogelijke aanval chemisch of bio wapen.
      ---
      Novichok, Skripal, Etc.
      Nu gaan ze beweren dat de Ru het ook in Syrie deden.
      Het is allemaal bedacht door de VS. Er zit helemaal geen waarheid in.



      Delete
    2. Max: die Theater bombing was gestaged door Azov. Dat was duidleijk.
      Nu lieten ze iedereen gaan. Niemand is gewond.
      Het is verontrustend dat ze doen alsof Ru aan het verliezen is.
      De Theater bombing was voorspeld door een lokale man. In de komende dagen zal op het Theater komen.
      Nu word voorspeld: aanval op US mensen in Lvov.
      Men wilmeer deelname vaj de VS uitlokken.
      Welk element in DC wil meer deelname? De militairen niet. Maar wie wel?

      Ritter: laat ons Irak nemen als voorbeeld.
      1992: Papa Bush verloor van Clinton. Er was gedoe over US vluchten in vroeg 1993. Ik was in Irak en sprak met een Iraaks man. Hij lacht eme uit: Hij zei: Wij zpreken nu al met Clinton. Hij is positief over ons. De sancties zullen weg gaan.
      Bush ging naar Irak. Maar een aanslag op Bush vond plaats. Dan heeft Clinton moeten aanvallen op de generaals . Daarna kon hij niet de sancties opheffen tegen Irak.
      Dus de vrienden van Bush hebben die aanslag gefaked om zo af te dwingen dat Clinton niet de sancties tegen Saddam zou opheffen.
      Ritter: Ik geef dit voorbeeld. Er zijn wellicht nu geen mensen binnen de Biden regering die tegen Biden zijn. Maar wel mensen die heel nauw verbonden zijn met Oekraine, en die iets kunnen doen, ( De Neocons kunnen een Valse Vlag aanslag plegen… JV ) waardoor Biden gedwongen wordt iets te doen wat hij niet wil !!
      Later bleek dat de Iraki’s die aanslag op papa Bush nooit gepleegd hebben. ( Dit moet ik controleren of ik het goed begrepen heb
      NB: Straks staat iedereen in de rij in Moskou om met roebels olie te kopen.
      Dit is een geweldige olmwenteling voor Moskou !
      === een tijdje geen aantekeninge gemaakt. ===
      40 tot 30 min voor het einde: Scott Ritter legt uit hoe het zit met ABM en INF verdragen.
      We waren het er over eens dat MAD een goed systeem was om de vrede te handhaven: als je beiden weet dat aanvallen ook zelfmoord is, dan laat je het wel.
      Maar als je steeds betere en nieuwe afweer magg ontwikkelen, dan kanéén partij onkwetsbaar worden, enis MAD niet langer geldig en zal die ene partij durbe=ven aanvallen: dus het ABM verdrag: verbod ombetere afweer te ontwikkelen.
      --
      De Russen hadden heel goede raketten: SS$. Zoals ook in Cuba geplaatst. Toen ontwikkeldenwij de kruisraketten. Die konden vanuit DL in7 minutenop Moskou terecht komen.
      Dat was ok weer een heel gevaarlijke toestand.
      Rusland was zeer bang dat er tijdens een grote Navo oergening toch een kleer plots zou worden aangevallen. Het scheelde weinig of de Russen hadden ons beschoten, denkend dat wij aanvielen.
      Dat was in 1983. Reagan schrok daar van en bedacht het verbod op de korte en midellange afstand rakettenL de kruisraketten werden afgevoerd. Het INF verdsrag.
      Maar door trump is dat wee opgeheven.
      Nog ca 30 minuten te beluisteren.





      Delete
    3. Tussen deel 2 en deel 3 is een stuk verdwenen.

      Delete
  13. Hier word gezegd dat in 1992 de Neocons ( Caspar Weinbureger?, Richard Perle ea) 'economische oorlog verklaarden aan Rusland.

    https://youtu.be/lzIT-9OVcxw?t=251

    ReplyDelete
    Replies
    1. Schulz won that battle van de neocons, gelukkig...

      Maar mijn mening is dat Jeffrey Sachs toch veel slechte adviezen gaf: Shock therapy.

      Alles donderde in elkaar.

      Chubays was destijds heel behulpzaam bij diee destructie.
      We lezen nu in de krant dat hij Moskou verlaten heeft uit onvrede met Pution .... maar het is misschien ook wel veiliger voor hem.
      Putin heeft de verraders gedreigd met straffen, en naarmate de tijd verstrijkt kan het te heet worden voor mensne als Chubais

      Delete
  14. Superpower illusions = Distorting History ?

    Matlock schreef zijn erva4ringen op en noemde het boek: Distorting History.

    Maar de uitgever wilde de opzet er uit halen en het als een 'vergissing' voordoen: illusions.

    De neefjes hebben altijd wel een manier om de geschiedenis in hun eigen voordeel te spinnen.

    ca minuut 7 : https://youtu.be/lzIT-9OVcxw?t=251

    ReplyDelete
  15. Van @Blik:

    [Waar zou Eddy uithangen?

    Nou hoor ik dat ie op toernee is met de band.

    https://www.youtube.com/channel/UCGFbXza-uSFzUjXlQbCerFg/videos]

    Doe dat nou niet! Houd daar eens mee op!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wees niet bezorgd: Blik heeft het al weg gehaald.

      Ik vond het erg grappig om te zien: die zingende vogel. Heel bijzonder.

      En mag ik er alsjeblief die nitwit van een Eddy mee pesten !? Hij komt al 6 jaar lang het blog van Blik besmeuren.

      Het joodse geloof: oog om oog, tand om tand.
      Eddy krijgt terug wat hij anderen aan doet.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. [En mag ik er alsjeblief die nitwit van een Eddy mee pesten !? Hij komt al 6 jaar lang het blog van Blik besmeuren.]

      Als reactie op een van zijn berichten wel ja maar niet om hem uit te lokken dan ben je net zo schuldig aan het besmeuren van het blog als hij.


      [Het joodse geloof: oog om oog, tand om tand.
      Eddy krijgt terug wat hij anderen aan doet.]

      Ja, zodra @Eddy een eigen blog heeft, kun je het ondersch..ten zoveel als je wilt (dat is oog om oog, tand om tand) maar niet op het blog van een ander. Als @Blik het zelf zou doen, is het iets anders.

      Delete
    4. Het beste is die eikel gewoon te negeren, vooral geen antwoord geven. Dan houdt hij vanzelf op.
      Don't feed the troll.

      Delete
  16. Belangrijk:

    Robert Barnes is weer te gast bij de Duran.

    Altijd interessant.

    Ze denken dat Putin en Xi het hele Globalisme van Klauus Schwab weg zullen drukken.

    P{utin schreef een these of een boek in 1997: De ware rijkdom is als je voedsel kunt produceren en als je energie en grondstoffen in de grond hebt. Niet als je geld kunt drukken.

    https://www.youtube.com/watch?v=z3uegH-t-mE&t=5867s

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Ze denken dat Putin en Xi het hele Globalisme van Klauus Schwab weg zullen drukken. ]

      Daar zouden ze wel eens gelijk in kunnen hebben c.q. krijgen.

      Delete
  17. Polen wil de Oekraine in vallen en het westelijk deel 'beveiligen'.

    B en B ( Biden en Brussel) zijn tegen.

    Volgens Borzzikman kan dat een trageie worden:
    NATO and the US are on Alert! Poland will try to take the Western part of Ukraine!

    Maar De Duran denkt dat Putin het wel zal accepteren: als hij van dat lastige westerse west-Oekraine af is , vind hij het best. Dat geeft de pro-Russen in het resterende Oekraine de overhand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De kans bestaat alleen wel, dat Polen dan weer te groot wordt. Ik weet niet, wat voor consequenties dat heeft.

      Poetin kan dan oost-Oekraïne inlijven en bestaat dat land niet meer. Dan ook geen toenadering meer mogelijk met het Leugenimperium.

      Delete
    2. The Duran had het er ook al over.
      Duidelijk dat het Leugenimperium daar tegen is, maar ze kunnen er niets tegen doen, zonder een oorlog uit te lokken, die henzelf het meest zal schaden.

      Delete
  18. https://youtu.be/KJkmcNjh_bg

    All Bling, no Basics - Why Ukraine has embarrassed the Russian Military


    I stopped at minute 16. Conquer a country in 48 hours? Who ever did that? The Americans started to bomb Baghdad for 40 days before one soldier went in.
    The strategy of Russia can be heard at smoothieX12 or at The Duran or at The Saker.
    Please , start there and make this video in a more realistic version.
    This is a strawman argument: you make your own version of Putin and then say: he is stupid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://effectiviology.com/straw-man-arguments-recognize-counter-use/

      Delete