Sunday, March 06, 2022

1247 Doodse journalisten zeggen dat de nazi's hun Doodse president dwong, zodat Christenen elkaar gaan uitroeien.

( Ik heb in de titel een J vervangen door een D, omdat het niet lang meer zal duren voor het blogspot Algoritme alle blogs met Joodse  in de titel zal weghalen. En  denkend aan Voltaire's voorspelling ( Ooit zullen de joden de mensheid uitroeien) is het nog niet zo vreemd om Joodse te schrijven als Doodse.)  


Max, ik moet eens met je praten. Je weet, jij bent joods. Je weet, bij ons mag je bijna altijd alles zeggen wat je wil. Maar  je weet ook dat ewr altijd een moment komt dat je in het belang van de tribe moet handelen, of je wil of niet. 

Jouw vader Sidney  hielp ons om Libië uit de handen van Ghadaffi te slepen.  Hij was een goed man.   Jij koos de andere weg. Je mocht onze oorlogen bekritiseren. Je mocht 'The King's Torah' te schande maken. 

Maar nu moet je al jouw credibility die je bij een segment van de samenleving hebt,  een keer gebruiken om  jouw volgers even weg te leiden van ons achterste. Het wordt te heet.  Jij bent de rode haring in jouw wereld van  oplettende intellectuelen, samen met Aaron ( Maté). 

Wij willen dat jij de vernietiging van Europa en Rusland , waarin onze geloofsgenoot   Zelensky zo'n cruciale rol speelt, in de schienen van de fascisten schuift. We gaan jou alle onderbouwing aandragen, maar jij moet het publiceren...

Time to pay your dues to the tribe, Max. 

       ---------------------------------------------------------------

Het bovenstaande gesprek heb ik afgeluisterd op een kerkhof in Praag.. 
Nee,  just kidding.   Helemaal onderaan: De hoofdstukken uit de Protocollen

Maar in het onderstaande artikel van Moon of Alabama zien we wel hoe Max Blumenthal en een andere joodse mijnheer ons willen laten geloven dat het blok waarvoor Putin werd gezet, waardoor hij de Oekraïne wel MOEST  (*) binnengaan en de nazi's daar weg moest halen, niet door de joodse Zelensky is bedacht, maar door nazi's.   (*een staatshoofd moet alles doen om genocide op zijn volk te voorkomen) 

Het is dus niet een joodse actie van Zelensky.  
Christenen die ander Christenen uit moorden: onder joodse leiding, maar geen joods idee ... 
Het zijn de fascisten  'who made him do it."

Zoals we al die engelse generaal op de BBC zagen vertellen:"Het volk is nu zo boos op Putin dat wij van de Navo misschien toch moeten ingrijpen om daar de democatie eenlans te geven."   Dus mijn waarneming dat de media ( allemaal joods) het volk met 'emotie -emotie- emotie -Putin Hitler - Putin Hitler'  hebben opgezweept' , daar spreken we niet over.    

'Het volk made us do it'.  
De emotie- emotie- emotie-Putin Hitler had er natuurlijk niks mee te maken.  
De Plausible Deniability is denk ik wel goed in orde zo. "Taken care of ?" "Check". 

Nu kan die oorlog beginnen waarin twee Christenvolken elkaar in de touwen slaan: de Orthodoxe Russen  en de katholieke Europeanen. 

De Islamieten hadden wij (God's uitverkoren Volk) al elkaar laten verwoesten. 

Dan blijven daar straks de Aziaten nog over.  Maar dat gaan we later bekijken.

       ==========================================

 

Zelensky en de fascisten: "Zelensky zal hangen aan de hoogste boom in Kiev "

Even iets vooraf: 

Yves Smith van Naked Capitalism states:

Lambert en ik (Yves) vinden dat nu ergste  Tsunami van Propaganda  woedt die we ooit hebben meegemaakt, vele malen erger dan de oorlog in Irak...

en:

Lieve geduldige lezers,

Lambert en ik, en vele lezers, zijn het erover eens dat Oekraïne heeft geleid tot de slechtste informatieomgeving ooit. We hopen dat lezers zullen meewerken aan het verzachten van de mist van oorlog - zowel echte mist als mist in scène gezet - in commentaren. Niemand van ons heeft meer behoefte aan cheerleading en link-vrije herhaling van memes; daar zijn platforms voor. ( Ik noem die reacties altijd: 'Zakkenvullers!" reacties. Geen info, geen uitleg, geen onderbouwing. Alleen een bewering, een emotie. )   

Ik vraag lezers en commentatoren hier (op Moon of Alabama)  om dezelfde norm te hanteren. Er zijn nu te veel commentaren voor mij om te lezen en te controleren. Gelieve mij via e-mail te verwittigen als er bepaalde trollen of overtreders zijn die het verdienen van deze site geweerd te worden.

                       -------


Nu terug naar Oekraïne en de grote vraag:

Waarom doet Rusland dit?


In de Grayzone hebben Alexander Rubinstein en Max Blumenthal een stuk gepubliceerd over Zelensky's draai van de vredestichter die hij voor zijn verkiezing had beloofd te zijn naar een actief aanhanger van de fascistische "ultranationale" militie. Zij pinnen die wending op een frontlijnontmoeting tussen Zelensky en militiestrijders in de herfst van 2019:

( Rubinstein en Blumenthal: ) 

In een rechtstreekse confrontatie met militanten van het neonazistische Azov Bataljon, die een campagne waren begonnen om het vredesinitiatief te saboteren onder de naam "Geen capitulatie", stuitte Zelensky op een muur van koppigheid.

Met oproepen voor terugtrekking uit de frontlinies resoluut afgewezen, Zelensky melted down  ( Die video is weg. wel verderop een video van het Oekr deel van Zolote,  met een schooltje ) voor de camera. "Ik ben de president van dit land. Ik ben 41 jaar oud. Ik ben geen verliezer. Ik kom naar jullie toe en zeg: haal de wapens weg," smeekte Zelensky de strijders.
...

Zodra de video van de stormachtige confrontatie zich verspreidde over Oekraïense sociale mediakanalen, werd Zelensky het doelwit van een angry backlash.

Andriy Biletsky, de trotse fascistische leider van het Azov Bataljon die ooit pledged om "de blanke rassen van de wereld te leiden in een laatste kruistocht...tegen de door Semieten geleide Untermenschen",( Ironisch. Hij ziet niet dat HIJ het is die door de semieten wordt geleid,  tègen de blanke Russen !  JV) beloofde duizenden strijders naar Zolote te brengen als Zelensky nog verder zou aandringen. Ondertussen fantaseerde een parlementslid van de partij van de voormalige Oekraïense president Petro Porosjenko openlijk over Zelenski die door een granaat van een militant in stukken zou worden geblazen.

Hoewel Zelensky een kleine terugtrekking bewerkstelligde, escaleerden de neonazistische paramilitairen hun "Geen capitulatie"-campagne. En binnen enkele maanden laaiden de gevechten in Zolote weer op, waardoor een nieuwe cyclus van schendingen van het Minsk-akkoord op gang kwam.

Tegen die tijd was Azov formeel ingelijfd bij het Oekraïense leger en zijn straatwachten- vleugel, bekend als het Nationaal Korps, werd in het hele land ingezet onder toezicht van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken, en alongside the National Police. In december 2021 zou Zelensky tijdens een ceremonie in het Oekraïense parlement een "Held van Oekraïne"-onderscheiding overhandigen aan een leider van de fascistische Rechtse Sector.


MoA:  Dat is allemaal juist. Maar laat me erop wijzen dat de doodsbedreigingen van de fascisten aan Zelensky al veel eerder werden geuit.

( De rest van dit artikel gaaat over Yarosh, en zijn haat voor Rusland. JV )

Op 27 mei 2019, een week na de inauguratie van Zelensky als president, publiceerde de Oekraïense internet nieuwssite Obozrevatel een lang interview gepubliceerd met Dmytro Anatoliyovych Yarosh, een medeoprichter van de Rechtse Sector die toen commandant was van het Oekraïense Vrijwilligersleger. Yarosh en anderen zoals hij hebben weinig steun gehad toen ze probeerden in het parlement gekozen te worden, maar ze hebben, zoals tijdens Maidan is gebleken, de wapens en de wil om ze te gebruiken.

Ik krijg nu een 'access denied' als ik het probeer op te halen the original interview maar vond een kopie bij archive.org.

De kop van het interview draagt zijn belangrijkste boodschap (machine vertalingen):

Yarosh: als Zelensky Oekraïne verraadt, zal hij niet zijn positie, maar zijn leven verliezen




Aangezien het interview vrij lang is, zal ik mij op twee delen concentreren. 
Zelenski had vrede beloofd en de uitvoering van het akkoord van Minsk
Hier is de gedachte van Yarosh over Minsk:

Interviewer: Wat bedoel je?

Yarosh: Het Minsk-formaat - en ik spreek hier voortdurend over - is een gelegenheid om tijd te winnen, de strijdkrachten te bewapenen, over te schakelen op de beste wereldnormen in het systeem van nationale veiligheid en defensie. Dit is een kans om te manoeuvreren. Maar niet meer. De uitvoering van de Minsk akkoorden is de dood van onze staat. Ze zijn geen druppel bloed waard van de jongens en meisjes, mannen en vrouwen die in deze oorlog zijn gestorven. Geen druppel.

We waren tijdens dit diplomatieke spel beter voorbereid op een mogelijke grootschalige Russische invasie. ( Ik vermoed dat er staat: 'dit diplomatieke gedoe geeft ons de tijd om ons leger te versterken'. ) 

I: Denk je dat het tijd is om "Minsk" op te geven?

Y: Ongetwijfeld.

I: Maar Zelensky kreeg onmiddellijk na de verkiezingen te horen dat hij geen alternatieven had.

Y: "Ze vertelden Zelensky" ... Heeft Zelensky überhaupt iets gezegd?

Ik: Niet.

Y: En het is eng. De Opperbevelhebber, die helemaal niets zegt. Het is een soort van leeg. En het is heel vreemd.

( Begrijp ik hieruit dat Zelensky in de verkiezingscampagne vrede beloofde, maar eenmaal gekozen niks meer zei,  en dat er alleen werd geschreven in de kranten dat Zelensky nu alleen nog Minsk kon uitvoeren,  maar dat hij dat dus zelf nooit uitsprak?   Als dat  zo is,  bevestigt dat mijn hypothese: Je laat jouw eigen man verkiezen ( met vrede als campagne-leus), terwijl hij van plan is - en als opdracht heeft - de oorlog uit te lokken.  Dan gebruik je de nazi's  om later de schuld op  te schuiven:  'They made me do it. Ze bedreigden me.  In hun loopgraven werd ik door hen ook enigszins overtuigd.. en zo werd ik een havik.  Eigenlijk niet mijn schuld")   

Wachten op wat de nieuw gekozen president zal zeggen?

Y: Niet alleen. Laten we vechten en ons klaarmaken. We wachten op wat hij zal zeggen en vooral hoe hij zal handelen. "Aan hun vruchten zult gij hen kennen," zegt de Schrift. "Aan hun vruchten" zullen we ergens in de herfst zien. Zelensky is een onervaren politicus. En het gevolg( Aan zijn supporters kun je zien wie hij echt is. JV)  maakt de koning. En we zien al wie er, "in het gevolg", begint te verschijnen. Het stemt niet optimistisch. Want Zelensky beloofde zijn kiezers (ik was geen kiezer van Zelensky) dat hij het oligarchische systeem zou doorbreken. Maar al bij de eerste benoemingen zien we dat het oligarchische systeem blijft leven en bloeien. En dat zal uiteraard ook zo blijven. Alleen de geldstromen zullen worden overgeheveld (naar de Oligarchen) .

MoA: Voor de "ultranationalisten" in Oekraïne was het Minsk-akkoord altijd slechts een vijgenblad om tijd te hebben voor herbewapening. In 2019, vijf jaar na Minsk, voelden zij zich al in staat en klaar om de Donbas-rebellen opnieuw aan te vallen en te overweldigen.

De opmerking van Yarosh over Zelensky en de oligarchen is niet onjuist. De geldstromen die werden opgezogen van Oekraïners en buitenlandse donors werden onder Zelensky omgeleid ten gunste van de oligarchen, met name Igor Kolomoyskyy, die hem hadden gesteund.

De interviewer vraagt Yarosh vervolgens naar zijn relatie tot Kolomoyskyy die het conflict met Donbas een burgeroorlog had genoemd. Yarosh heeft geen moeite met Kolomoyskyy maar verwerpt de "burgeroorlog" claim:

Misschien is er iets dat hem drijft om zulke verklaringen af te leggen. Blijkbaar, een soort van zakelijk belang.

Dit is het grootste gevaar van de oligarchie, wat mij betreft. Zij, de oligarchen, zijn getalenteerde mensen, want zonder talent is het onmogelijk dergelijke bedrijven op te bouwen en miljarden te verdienen. Maar het gevaar van de oligarchen is dat ze compradors zijn. Ze geven geen moer om het moederland. Ze hebben geld nodig. Winst maakt alles kapot. En dan kun je met Rusland onderhandelen over alle voorwaarden.

En dat is waarom Zelensky erg gevaarlijk is voor ons Oekraïners. Ik voel het.

Interviewer: Wat is het gevaar?

Y: Zijn uitspraken over vrede tegen elke prijs zijn gevaarlijk voor ons. Vladimir kent gewoon de prijs van deze wereld niet. Hij was misschien met concerten dicht bij het front. Maar toen mijn jongens door Russische granaten in kleine stukjes werden gescheurd en die stukjes vervolgens moesten worden verzameld en naar hun moeders gestuurd, ziet de prijs er op de een of andere manier heel anders uit.
...
I: Probeer je hem nu te ontmoeten?

Y: Ja. Ik heb al een paar boodschappen gedaan, maar hij zwijgt. Misschien hebben ze hem niet bereikt. Hij is een drukbezet man...

Maar zelfs als deze ontmoeting niet doorgaat, is het goed. Hij moet alleen één waarheid begrijpen: Oekraïners mogen niet vernederd worden. Na zevenhonderd jaar koloniale slavernij hebben de Oekraïners misschien nog niet helemaal geleerd hoe ze een staat moeten opbouwen. Maar we hebben heel goed geleerd hoe we een opstand moeten maken en al die "adelaars" die proberen te parasiteren op het zweet en bloed van de Oekraïners, moeten neerschieten. Zelensky zei in zijn inaugurele rede dat hij bereid was kijkcijfers te verliezen, populariteit, positie... Nee, hij zou zijn leven verliezen. Hij zal hangen aan een boom op Khreshchatyk - als hij Oekraïne verraadt en de mensen die stierven in de revolutie en de oorlog.




Khreshchatyk is de hoofdstraat van Kiev. Bovenstaande en andere bedreigingen aan het adres van Zelensky hebben er zeker toe bijgedragen dat hij van vredesstichter is veranderd in oorlogsstoker en vriend van de verschillende "ultranationale" milities.

In het voorjaar van 2021 kondigde Zelenski aan dat Oekraïne de Krim met geweld zou heroveren. Rusland hield daarop grote militaire manoeuvres en Zelensky krabbelde terug. In november 2021 maakte Oekraïne opnieuw lawaai en zei dat het de Donbas met geweld zou heroveren. Rusland hield opnieuw militaire manoeuvres als machtsvertoon, maar deze keer verslechterde de situatie verder.

Vanaf medio februari constateerden de OVSE-waarnemers rond Donbas daily reports een sterke toename van schendingen van het staakt-het-vuren en explosies.




De meeste schendingen kwamen van Oekraïense zijde en de explosies van de afgevuurde granaten en raketten vonden plaats op gronden in Donbas. Op 19 februari, op het hoogtepunt van het vuur, hield Zelensky een toespraak op de Veiligheidsconferentie van München. Hij prominently mentioned het Memorandum van Boedapest, volgens hetwelk Oekraïne afstand had gedaan van de kernwapens die het van de USSR* had geërfd:

Sinds 2014 heeft Oekraïne drie keer geprobeerd om overleg te voeren met de garanderende staten van het Memorandum van Boedapest. Drie keer zonder succes. Vandaag zal Oekraïne het voor de vierde keer doen. Ik, als president, zal dit voor de eerste keer doen. Maar zowel Oekraïne als ik doen dit voor de laatste keer. Ik initieer overleg in het kader van het Memorandum van Boedapest. De minister van Buitenlandse Zaken heeft de opdracht gekregen ze bijeen te roepen. Als dit niet meer gebeurt of als de resultaten ervan geen veiligheid voor ons land garanderen, heeft Oekraïne het volste recht te geloven dat het Memorandum van Boedapest niet werkt en dat alle pakketbesluiten van 1994 in twijfel worden getrokken.

Een van de pakketbesluiten die Oekraïne in 1994 nam, was de toetreding van het land tot het Verdrag inzake de niet-verspreiding van kernwapens.

Rusland heeft de opmerking van Zelensky in München opgevat als een dreigement van Oekraïne om kernwapens te verwerven. Het beschikt reeds over de deskundigheid, het materiaal en de middelen om dat te doen.

Een fascistisch bestuur met kernwapens aan de grens van Rusland? Dit gaat helemaal niet over Poetin. Geen enkele Russische regering, van welke soort dan ook, zou dat ooit goedkeuren.

Ik denk dat deze geloofwaardige dreiging, samen met de artillerievoorbereidingen voor een nieuwe oorlog op Donbas, de Russische regering ervan heeft overtuigd om met geweld in te grijpen.

Op 22 februari erkende Rusland de Donbas-republieken als onafhankelijke staten. Op 24 februari staken Russische troepen de grenzen over naar Oekraïne.

Het doel dat het Russische leger zich heeft gesteld is de Oekraïne te de-militariseren en te de-nazificeren.

De eerste is makkelijk te begrijpen. Het Russische leger zal eenvoudig alle zware wapens die Oekraïne heeft, vernietigen of uitschakelen.

Het tweede doel vereist meer uitleg dan het bovenstaande interview met Dmytro Yarosh.

Als de Grayzone notes:

In november 2021 kondigde een van de meest prominente ultranationalistische militieleden van Oekraïne, Dmytro Yarosh, announced dat hij was benoemd tot adviseur van de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne. Yarosh is een overtuigd aanhanger van de nazi-collaborateur Bandera, die Right Sector van 2013 tot 2015 leidde, vowing om de "ont-Russificatie" van Oekraïne te leiden.

De dreigementen van de fascisten maken het voor elke Oekraïense politicus onmogelijk om een verstandig beleid te voeren dat tot vrede in het land zou leiden.

De fascisten in Oekraïne zijn relatief klein. Maar ze hebben de wapens en ze zullen iedereen doden die zich tegen hen en hun doelen verzet. Ze hebben belangrijke posities in de staat gekregen. (Daarnaast betalen oligarchen als Kolomoyskyy hen en gebruiken ze hen voor hun eigen doeleinden.)

Het probleem is dat dergelijke ideologische groepen, eenmaal stevig gevestigd, de neiging hebben te groeien. De rechtse sector houdt "patriottische" zomerkampen voor jonge Oekraïners en de Oekraïense staat financiert die. Ze zijn succesvol en Oekraïense jongeren kijken naar hen op.

Deze ontwikkelingen zijn waar Rusland bang voor is. Zoals Patrick Armstrong wrote aan het begin van de huidige interventie:

Waar [Poetin] het over heeft, is wat de Sovjet-Unie vanaf 1933 heeft geprobeerd te doen: namelijk Hitler stoppen voordat hij op gang kwam. Deze keer is Rusland in staat om het zelf te doen. Met andere woorden, Poetin meent dat hij een preventieve aanval doet om juni 1941 te stoppen. Dit is zeer ernstig en wijst erop dat de Russen zullen doorgaan tot ze het gevoel hebben dat ze veilig kunnen stoppen.

Het Russische leger zal de militieformaties, zoals de Rechtse Sector en het Azov-bataljon, die momenteel de bevolking van Mariupol in gijzeling houden, vernietigen. Het zal proberen al hun leiders te pakken te krijgen - dood of levend.

Als de taak volbracht is, zal het Russische leger de Oekraïne verlaten.

Bevrijding van machtige fascisten zal de Oekraïense politici in staat stellen opnieuw een verstandig beleid te voeren.

Dat is het plan.

Maar zal het werken?

Dat is waarschijnlijk de verkeerde vraag. Men zou moeten vragen in welke mate en voor hoe lang het zal werken.

Na de onafhankelijkheid van Oekraïne kostte het de "ultranationalisten" 22 jaar, en de hulp van de CIA, om aan de macht te komen. Eenmaal uitgeschakeld kunnen ze terugslaan, maar het zal enige tijd duren. Oekraïne zal druk bezig zijn zijn economie nieuw leven in te blazen. Het zal weinig geld hebben om aan wapens uit te geven. 

Dertig jaar later ziet Rusland misschien een herhaling van de confrontatie. Maar 30 jaar is een lange tijd.

---
* Oekraïne kon de permissive action link veiligheidscodes van die kernwapens breken, dus gaf het eigenlijk niets op.

Toegevoegd door b op March 5, 2022 at 16:57 UTC | Permalink


Protocol

Title[30]

1

The Basic Doctrine: "Right Lies in Might"

2

Economic War and Disorganization Lead to International Government

3

Methods of Conquest

4

The Destruction of Religion by Materialism

5

Despotism and Modern Progress

6

The Acquisition of Land, The Encouragement of Speculation

7

A Prophecy of Worldwide War

8

The transitional Government

9

The All-Embracing Propaganda

10

Abolition of the Constitution; Rise of the Autocracy

11

The Constitution of Autocracy and Universal Rule

12

The Kingdom of the Press and Control


13

Turning Public Thought from Essentials to Non-essentials

14

The Destruction of Religion as a Prelude to the Rise of the Jewish God

15

Utilization of Masonry: Heartless Suppression of Enemies

16

The Nullification of Education

17

The Fate of Lawyers and the Clergy

18

The Organization of Disorder

19

Mutual Understanding Between Ruler and People

20

The Financial Program and Construction

21

Domestic Loans and Government Credit

22

The Beneficence of Jewish Rule

23

The Inculcation of Obedience

24

The Jewish Ruler


5 comments:

  1. Kijk nou toch wat ik hier voor een lijstje aantref.

    Sommige items die herken ik wel, kan ik wel plaatsen in wat ik de laatste jaren zie gebeuren.

    En wat zou er op de plaats van die kruisjes staan ?

    En nou hoor ik dat deze tekst al 100 jaar geledne werd gepubliceerd..

    -------------------

    Vrijheid tot.. en Vrijheid van …; Autoriteit en macht

    Economische oorlog en desorganisatie leiden tot internationale regering

    Methoden van verovering

    De vernietiging van religie door materialisme

    Despotisme en moderne vooruitgang

    De verwerving van land, de aanmoediging van speculatie

    Een profetie van wereldwijde oorlog

    De overgangsregering

    De allesomvattende propaganda

    Afschaffing van de Grondwet; Opkomst van de autocratie

    De grondwet van autocratie en universele heerschappij

    Het koninkrijk van de pers en controle

    Het publieke denken veranderen van essentieel in niet-essentieel

    De vernietiging van religie als een prelude op de opkomst van xxxxx ( censuur)

    Gebruik van metselwerk: harteloze onderdrukking van vijanden

    De vernietiging van het onderwijs

    Het lot van advocaten en de geestelijkheid

    De organisatie van wanorde

    Wederzijds begrip tussen heerser en mensen

    Het financiële programma en de bouw

    Binnenlandse leningen en overheidskrediet

    De weldaad van de xxxxxx ( censuur) heerschappij

    De inprenting van gehoorzaamheid

    De xxxxxx ( censuur) heerser

    ReplyDelete
  2. Klein beetje hoop:

    Jordan Peterson, die ik in 2018 ontmoette en bijna een vraag kom stellen, heeft een joodse vrouw.
    (Blog 2018- januari- blog 700. Onder de updates. Met discussie tussen Janen Sofia)

    Ze is erg bazig en weinig vredelievend, blijkt uit hun eigen video. https://www.youtube.com/watch?v=LQwP5dIBgiM

    Maar Jordan is wereldberoemd, en ook Jordan moet nu als rode haring een flink deel van zijn volgers wijs maken dat die 'Oekraine' niks met een Joodse greep naar de wereldmacht te maken heeft.

    Daarom mag een zeer joodse Neocons ruim 1,5 uur lang zijn Narrative vertellen.

    Er zijn 15000 reacties op dat verhaal.

    En volgens mij zijn er flink wat die het bedrog doorzien: die zeggen: dit is weer zo'n Neocon die een ander landje kapot wil slaan.

    Dat geeft me wel een beetje moed.

    Anderzijds: 1 miljoen views, en misschien 5% van hen leest de reacties. Dus 950.000 mensen hebben het Narrative binnen gekregen.
    Dat maakt me dan weer minder vrolijk.


    https://www.youtube.com/watch?v=Ys2zTL-b3eE

    ReplyDelete
  3. Karel van Wolferen bij Sven Hulleman:

    https://www.youtube.com/watch?v=TJqXqkFXJ4s

    Oekraïne: het front van de informatieoorlog (met Karel van Wolferen) | #3.82

    ReplyDelete
  4. Pundit Richard Medhurst is het met mij eens, denk ik:

    de journalisten doen niet anders dan oorlog-hitsen:

    https://www.youtube.com/watch?v=f9MCEXpANEk&t=465s

    Maar Medhurst denkt dat het domheid is van de journalisten.

    Ik denk dat er wel een bubble om hen heen is geblazen waardoor zij menen wat ze roepen.

    Wie de bellen blaast , dat weten we.

    ReplyDelete
  5. https://youtu.be/Ty19GtL8MjQ

    ​ @Yarden Gali Ja, hij vraagt al jaren of we onze beloften willen nakomen. Ons antwoordf is: "We gaan in de Nato Artikel 4 van toepassig maken op Rusland" ( Deden we al bij Libië, Irak etc. Is nodig als we een land willen gaan vernietigen.)
    Zelenski zei hardop dat hij een atoomwapen zocht.

    Dus Putin had geen andere optie dan U in te grijpen.
    In december gaf hij ons een laatste kans, en meteen gaf hij aan dat hij militair zou ingrijpen als we niet zouden stoppen met onze plannen om Rusland wéér te pakken te nemen.

    Over Putin wordt gezegd dat hij gek geworden is.
    Maar voor mij is het duidelijk dat er geen normaal politicus of journalist meer te vinden is in het Westen. De rest van de wereld kijkt totaal ontsteld toe: Die Europeanan zetten zichzelf zonder energie !
    Hun economie zal volledig instorten.
    En niemand die het door heeft !

    Van lemmingen weet je: kleine hersentjes.
    Van een struisvogel weet je: kleine hersentjes.
    Maar die uitvlucht kan voor ons niet opgaan.

    ReplyDelete