Wednesday, March 09, 2022

1251 Videos. CIA en terreur. Mearsheimer en Thierry Baudet, Tucker Carlson en Campbell over Ivermectine

De CIA verspreid leugens en doodt tegenstanders



 Deze CIA  medewerker  wordt in 1986 geinterviewd. Stockwell schreef het boek: 'In search of enemies' . Hier een gelijkaardige pdf: The secret wars of the CIA. 

Hij zegt dat de CIA heel veel leugens bedenkt over andere staatshoofden, om hen daarna te kunnen aanvallen of vermoorden. Of om de aandacht ban falend binnenlands beleid af te leiden.  

Domme en agressieve politiek van de VS


Een aantal oude gabbers praten met elkaar via zoom  (af en toe storende geluiden)  over de toestand in de wereld. Ongeveer 3 maart '22. 

John Mearsheimer,  Jack Matlock (die nog direct voor JF Kennedy werkte !) en Ray MacGovern ( 40 jaar CIA ) en de dochter van Generaal Eisenhower !  nog enkelen die ik niet ken.  Helaas komt Matlock nu niet meer zo goed uit zijn woordne, vind ik.    




Thierry spreekt vrij helder over de Neocons,  als ook de oorzaak van al die oorlogen in het Midden Oosten. Dat waardeer ik ten zeerste.  Hij zal nòg harder worden gedemoniseerd dan voorheen. Dat kan,Thierry. Kijk maar  wat ze nu met Putin doen. 


Fox was fel tegen de overdreven Corona maatregelen. Maar ze zijn meestal ook fel tegen Rusland.  Sean Hannity zei: "Misschien moeten we het verbod om buitenlandse staatshhoofden te vermoorden, even buiten werking zetten."

Maar in deze monoloog is Tucker Carlson superb!  Hij toont de volledige idiotie van de hudige Amerikaanse regering.  Met humor: " Food will become very expensive. Not nice for those who are planning to eat."  

Ivermectine is definitief het wondermiddel van 1 $


John Campbell komt alweer met heel overtuigend onderzoek dat de enorme voordelen van ivermectine aantoont.  Reeds bij heel lage dosis ( 16 miligram, tweemaal per maand)  neemt de kans om Úberhaupt Corona te krijgen met 44 % af.  De reden dat  ik to tnu toe niet Corona kreeg zou dus kunnen komen omdat ik vier maal per maand 12 miligram nam.  Nu neem ik niks meer:  de laatste 3 zendingen zijn in beslag genomen. De voorraad is op.  Onze medische wereld bedoelt het goed neem ik aan, maar handelt de facto crimineel.  Het gebrek aan kennis mag hen wel worden aangerekend: Dus geen aanklacht wegens doodslag. Maar wel wegens extreme nalatigheid.  ( Als arts kun je niet claimen dat je te dom bent om de info te beggrijpen. Om een logische conclusie te trekken uit de info.  Dat kan als je met je IQ ver beneden de 100 zit. Maar dat is te laag om arts te kunnen worden.) 

 

Sturen onze regeringen expres of naïef aan op recessie?





Vandaag besloot Biden dat ze geen olie meer zouden kopen uit Rusland.  Zouden de Neocons dan óók Amerika economisch in willen laten storten, op actieve wijze?   De enorme Corona destructie wees daar al op.  Het aangewakkerde BLM protest wees daar ook al op. 

In Europa doen de politici precies hetzelfde:  ze kiezen met groot enthousiasme alle maatregelen uit die onze economie absoluut de grond in boren.  Maar van de EU leiders zou je nog kunnen denken dat ze door het Narrative vande Neocons  ( "We moeten de Nieuwe Hitler stoppen. Daar moeten we offers voor brengen !) 


     Chemische Wapens van Massavernietiging:  in Oekraine.



 Er zijn vele berichten dat de VS ook in Oekraine bio-labs beheert en daar vermoedelijk biologische wapens maakt. ( In de VS mag het niet.) 

De bulgaarse journaliste Dilyana G.  is daar het best in thuis, maar ze is moeilijk te verstaan.   Ze sprak op Geopolitics and Empire. 

YT:  Dilyana Gaytandzhieva: Why Are Bio-Labs Being Funded in Ukraine & Around Eurasia?


Het hele gesprek met Dilyana op Odysee: 

 https://odysee.com/@GeopoliticsAndEmpire:f/Dilyana-Gaytandzhieva-Pentagon-Biolabs-Ukraine-Russia:b

Hier ook Bozzikman: 



Nu Nuland het heeft toegegeven weten we het dus zeker: In Oekraine, op de grens met Rusland, worden onder leiding van de VS biologische Massavernietigings-wapens gemaakt. 

In 2003 was DÃT het argument om Irak  binnen te vallen. 

Nu doet Rusland precies hetzelfde. Met één verschil : de bio WMS's in Irak waren een leugen om een agressie oorlog te beginnen. 

De bio WMD;s in oekraine bestaan echt. Zelfs de VS beaamt het. 

Let ook op hoe doorzichtig de kijker wordt misleeid door toch nog net te doen alsof het gevaar ook hier in feite van Rusland komt ! 

Als 50% van de mewnsen een IQ boven de 100 heeft, dan zou men dit soort 'misleiding' toch nooit durven plegen?  

Onze domheid heeft niks met IQ te maken, maar alles met onze psychologische eigenschap:  al worden we vermoord door de 'Good guys' en al proberen de 'Bad guys' ons te redden,  we zullen het niet kunnen zien.  We kunnen een mening over Good Guys en Bad Guys  gewoon nauwelijks veranderen, als het in onze hersenen is gebrand met 'bloed en puin' en  'dode babies op het strand' . 



De VS ( afdeling defensie, Hydra)  financierde 30 labs in Oekraien, voor research en monitoren van epidemiën. 

Taken waren onder meer :  voor die regio specifieke organismen zoeken die de mens ziek maken  en die als wapen bruikbaar te maken zijn. 

Vorig jaar was het budget 11 miljoen $. Ook werden bloedmonsters van slavische mensen naar de VS  gestuurd, voor onderzoek.

Volgens de Russen is in 2007 een varkens-virus meer dodelijk gemaakt in een lab in  Georgië,  welk lab door het Pantaagon werd gerund.  ( Dilyana Gaytandzhieva heeft dat beschreven, JV) 

Op 2-24 heeft het Oekraiense  ministerie bevolen alle documenten van all elabs te vernietigen. Ook samples moesten worden vernietigd.  Het Pentagon begreep dat als de documenten en samples in handen zouden komen van Rusland,   dit het bewijs zou leveren dat ze beig warenmet 'Gain of Function' , met het maken van biologische wapens.   

No comments:

Post a Comment