Sunday, January 16, 2011

112. Uw mening over 911.

http://tinyurl.com/5wnlltt

Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die de officiele versie van 911 geloofde, en toch veel van de aanslag wist.
Voor de gelovers wil ik aangeven waar ze allemaal in geloven.Als U de officiele 911 verhalen gelooft, dan oordeelt U als volgt over de volgende feiten:


1. een gebouw kan instorten terwijl de wetten van de natuurkunde niet geldig zijn.

2. in het puin van het WTC lag 3 maanden na de instorting nog witheet vloeibaar metaal. Er is geen verklaring voor te vinden.  U vindt dit geen reden om aan de officiele versie te twijfelen

3.  het is wel aannemelijk dat een president van Amerika op een kleuterschool ver weg van Washington uit een boekje voorrleest.

4.   het is wel begrijpelijk dat de president urn lang geen contact kan krijgen met zijn vice president in geval van de hoogste emergency. U vind dat overal de techniek wel eens faalt.

5.  het is wel normaal dat gekaapte vliegtuigen meer dan een uur lang vrij rond kunnen vliegen zonder dat ze onderschept worden door jachtvliegtuigen.

6. Larry Silverstein ( de eigenaar van WTC) en twee van zijn kinderen, die alle drie elke dag in het WTC werkzaam zijn, waren alle drie afwezig op 911. U denkt dat dit puur toeval is.

7. Een aantal joodse speculanten heeft enkele dagen vóór 911 al zijn aandelen verkocht op de beurs. Ook Nina Brink deed dat, zo zei ze in 2010 nog bij Pauw en Witteman. Waarom? Ach, ze had een bepaald gevoel in de buik en toen verkocht ze maar.  U gelooft Nina Brink en haar vrienden bij Goldman Sachs.

8. Een joodse firma wiens huur nog betaald was tot eind december 2001, besloot in de week vóór 911 met grote spoed te verhuizen uit het WTC gebouw. U denkt dat dit toeval is.

9. Een andere joodse firma kreeg enkele uren voóór de aanslag een waarschuwingstelefoontje. De medewerkers van dat bedrijf  (Odigo)  hebben vóór de aanslag het gebouw verlaten. U gelooft dat dit toeval is.

10. Er is geen enkele islamitisch bedrijf gewaarschuwd vóór de inslag, terwijl de aanslag toch volgens U door de islamieten is gepleegd. U vind dit geen vreemde zaak.

11. Bush en Cheney wisten binnen enkele uren dat het een islamitische aanslag was. Hoe? Omdat er telefoontjes waren gepleegd door slachtoffers in de gekaapte vliegtuigen. Die spraken over islamitische kapers.  Na enkele jaren onderzoek is gebleken dat die telefoontjes onmgelijk waren.
Voor U is dat niet van belang: het moeten toch de islamieten zijn geweest.

12. Van de vliegtuigen en van de inzittenden was vrijwel niets herkenbaars te vinden, maar het paspoort van één terrorist lag op 12 december bijna onbeschadigd op een New Yorks trottoir: alweer een bewijs dat hij er bij was. U vind het niet vreemd dat juist dit paspoort de ramp overleefd. Er lag 1.6 miljard kilo puin, stof en staal, plus 1 gaaf paspoort op Ground Zero.  Toeval.

13.  Meteen na de ramp vroegen Bush en Cheney aan de Attorney General om liever geen onderzoek in te stellen naar de daders en de toedracht: die waren immers bekend, en dat zou alleen maar geld kosten, geld dat beter aan terreur bestrijding kan worden besteed.  U bent het met Bush eens.

14.  Het onderzoek naar de grootste aanslag op Amerika ooit is met erg weinig geld moeten gebeuren.
Er zijn veel commissieleden die zelf geen vertrouwen hebben in het resultaat.( blog)  Dat vindt U onzin. Die Commissieleden weten niet waar ze over praten.

15. Er is een gebouw , WTC7, ingestort met een perfectie die onmogelijk is bij een instroting, tenzij er heel vakkundig explosieven zijn aangebracht. Het gebouw zakte synchroon over de hele lengte compleet loodrecht in elkaar, met de snelheid van de vrije val.
Er is in de hele wereld geen enkele ingenieur of natuurkundige die dit kan verklaren.
Maar U vindt dat geen probleem.

16. Er zijn meer dan 1200 architecten en ingenieurs die zeggen dat het 911 Commission Report niet juist kan zijn, en zij vragen /eisen een nieuw onderzoek. Onder hen zijn vele proffessoren. O.a. de oud directeur van het Star Wars project van NASA.
U vind dat  die ingenieuers het niet goed weten.  Ze zijn complotdenkers, of mislukte figuren met een wrok tegen de maatschappij.

17. In 1999 verscheen een boek van de Neocons:  Project for a New American Century, waar de conclusie werd getrokken dat Amerika alléén maar de hegemonie in de wereld kon behouden als ze militair aanwezig zou zijn in de regio van de olielanden.  Maar dat zou nooit lukken, tenzij er een nieuw Pearl Harbor zou komen.   911 stelde Amerika in staat om militair de oliegebieden in te trekken. Het was een nieuw Pearl Harbor.
U vind dit puur toeval. Te ver gezocht.

18  Een groep piloten die ook niks gelooft van het officiele 911 verhaal zegt dat zij met al hun ervaring nooit een zwaar vliegtuig zo het Pentagon zouden kunnen binnenvliegen.  U vind dat die piloten crazy zijn.

19. Zowel Cheney als commissielid Tim Roemer hebben zich op tv een keer vergist. Ze spraken over een raket die het Pentagon was binnen gevlogen.  U vind dat geen proleem.U heeft al zo vaak per vergissing gezegd: Ik ga met een raket naar Spanje.

20  De regering blijft hardnekkig weigeren om video's vrij te geven waarop de inslag van een vliegtuig in het Pentagon te zien is.  Na jarenlange strijd zijn er eindelijk 5 frames vrij gegeven, maar geen vliegtuig op te zien. Wel een grote vlam die uit het gebouw komt.  Het zou dus best nog een bom of raket kunnen zijn.   U vind dat allemaal onzin. De regering heeft gewoon geen zin om datr filmpje te geven, en stoort zich niet aan al die verhalen.

21. Op de dag van 911 was er een reportage uit Pensylvania omtrent het vliegtuig dat daar was neergestort. De journalisten mochten er niet dicht bij komen, maar sommigen vlogen er over en allen waren het er over eens: er waren vreemd genoeg  nergens echte vliegtuigresten te zoien, zoals bij elk neergestort vliegtuig normaal te zien is.  Er lagen enkele kleine stukjes, en er was een gat in de grond van 4 bij 4 meter of zo.  ( Pensylvania)
U vind dat er niks aan de hand is: elke vlieguigramp is weer anders, en dit is de eerste zonder debris.

22. Bush, Cheney en Rumsfeld zijn olie-mensen. De andere Neocons zijn joden met een grote sympathie voor Israel. Velen hebben ook de Israelische paspoort, en enkele zijn ooit wegens spionage aangeklaagd (Perle) . 911 maakte het ruïneren van Irak mogelijk, en dat was vooral in Israel een lang gekoesterde wens. ( Ruineren)
U vind  dat Israel niet altijd de schuld moet krijgen.

23. Er is vóór de aanslag van alle kanten gewaarschuwd voor deze aanslag. Geheime diensten van meerdere landen dachten dat er een aanslag op til was. Amerika heeft consequent de meldingen in de onderste lade gelegd.  Volgens U kan zoiets gebeuren. Overal worden fouten gemaakt.

No comments:

Post a Comment