Wednesday, August 13, 2014

384. Edward Snowdon: ISIS is bedacht door ..Israel !

This Blog: http://tiny.cc/phjkkx

NB: Snowdon zou deze uitspraak hebben gedaan tegen een Iraans medium. Maar ik denk niet dat er beelden van zijn of geluid. Het zou dus kunnen dat Iran het heeft verzonnen. Maar in dat geval zou Snowdon het ontkennen, en dan zou de leugenachtigheid van Iran breed worden uitgemeten.
Snowdon had er ook een persbericht aan kunnen besteden, dan had het meer impact gehad. Maar misschien is hij bang om de Israeli's héél erg boos op hem te maken? 
Nu is het een soort 'half bericht'.  Mensen die meer kennis van zaken hebben ( zie onder:  Nabil Naiim, Sibel Edmonds)  zijn niet zo verbaasd. En anderen kunnen zeer verontwaardgid zijn. ( De Nederlandse media die de ambtenaar die het nieuws twitterde,  aan de schanpaal nagelen, zijn dus heel verontwaardigd. Grappig is - of diep treurig eigenlijk-  dat niemand zich afvraagt: heeft de twitteraar gelijk ? De waarheid is totaal niet van belang. Onze vriend Israel wordt beschuldigd van iets naars. Dat mag niet. Of die beschuldiging nu waar is of niet.  Zò denken deze mensen. Veel lager kun je niet zinken, natuurlijk.).  ( Niburu: McCain

Ik besluit dus te plaatsen, omdat het me wel waarschijnlijk lijkt dat Snowdon het zei,of in elk geval dat het waar is. Maar ik mis wel een afbeelding van dat Wikileaks bericht.

Volgens Edward Snowdon zou ISIS zijn door de Zionisten. ( India newspaper)
( Omdat de VS en Engeland zeer sterk worden beïnvloed - of is het 'gecontroleerd' door de Lobby, vat ik het maar samen:  de Zionisten bedachten ISIS)

Snowdon geeft enkele argumenten:1) ISIS moet de buurlanden van Israel destabiliseren.
( Waren die dan stabiel in mei j.l. ?)
2) Om alle moslimextremisten bij elkaar te brengen. ( Als in een nest van de Hoornaar bij, een 'Hornets nest.  De enorm grote bijen kunnen een feromoon afscheiden waardoor ze allemaal agressief worden en mensen of dieren dood steken. )
3) ISIS moet een bedreiging vormen voor alle moslim-vijanden van Israel.
4) De leider van IS of ISIS, die zich tot Kalief heeft uitgeroepen, Abu Bakr al Baghdadi, was in 2004 een soort gevangene van de Amerikanen in Camp Bucca, in Irak.

Nog meer bijzonderheden:
Elders werd geschreven dat de kalief ook door de Mossad zou zijn getraind.
Koerden die recent een kamp van ISIS heroverden troffen daar Israelische apparatuur en voedsel aan.
ISIS soldaten worden opgelapt in een Israelisch ziekenhuis, in de stad Safed in Israel.

In Global Research zet Melissa Melton alle gevallen op een rijtje:
-- de financiele steun aan Osama bin Laden, 3 miljard $.
-- de steun van 43 miljoen $ aan de Taliban, mei 2001.
-- de steun aan Hamas, tijdens de oprichting van deze beweging.
-- de steun aan de fascisten in de Ukraine.  ( om te demonstreren etc. etc. etc.)
-- de steun van 1,5 miljard $ aan Egypte, toen daar de Muslim Brotherhood even aan de macht was.
( Melton vergeet de jaarklijkse 3 miljard $ die aan Israel worden gegeven , om wapens te kopen.)

Haar laatste regels zijn:
De grote vraag is dus: Kan iemand me één belangrijke terroristische groep noemen in de wereld waarvan niet achteraf blijkt dat ze betaalde vechtjassen zijn van de Westerse militaire machten om een zorgvuldig bedacht doel te dienen?
Eéntje maar..... niemand ?

So I guess the question is: can anyone name one major influential terrorist group on the world stage today who aren’t ultimately paid foot soldiers of the Western military alliance for a carefully staged military-intelligence agenda?   Just one?    Anybody?
Dit verhaal, dat de VS ( en Israel) de wereld kapotmaken door extremisten te  gebruiken ( Jihadisten, salafisten, fascisten) is al langer bekend op deze blog:Sibel Edmonds vertelt dat in 1985 de Neocons al Amerikaans belasting geld naar Tutkije en omgeving sluisden om daar madrassa's op te zetten. ( Daar werden de high-potentials dan uit gesleecteerd, de lever-eters en de hals-doorsniojders, zeg maar). 
En een van de oprichters van Al Qaida, Nabil Naiim vertelde ons dat hij teleurgesteld was in de VS: die had hen keer op keer een kalifaat beloofd, en het werd nooit bewaarheid. 
Nu dan toch , eindelijk: uw Kalifaat, heer Naiim!  ISIS is de naam, of IS. 
( Beetje vreemd dat Obama er nu weer bommen op gooit.) 
Tot nu toe gaat alles precies volgens het draaiboek dat Imam Imran Hussein heeft voorspeld. 
Als ik het goed begrijp zal ISIS op een kwade dag melden dat ze Israel zullen aanvallen. 
En als 'Zelfverdediging' zal Israel dan flink uitpakken en Irak bezetten tot aan de Eufraat. 
De volgende stap is : oprukken tot aan de Nijl. Maar dat is voor later. 


No comments:

Post a Comment