Sunday, August 03, 2014

375. Onze bondgenoten in Kiev: "Laten we 1,5 miljoen etnische Russen doden".

This blog:   http://tiny.cc/sklskx
 
De Nederlandse regering heeft het goed voor met de Ukraïners.
Dat blijkt wel uit de ruime subsidie die ze in december aan een Ukraïens TV station
gaf: ca 50.000 €. ( Als de Grivna op 6 cent wordt gezet)
Laten we eens luisteren of ons geld ook werkelijk aan de democratie ten goede komt, want daar ging het ons toch om, nietwaar ?Hier de Nederlandse vertaling:   ( Gaat U voor de zekerheid toch even zitten)

Bogdan Boutkevitch: O.K., je vraagt me "Hoe kan  dit gebeuren?" Welnu, het gebeurt omdat de Donbass, in het algemeen, niet alleen een streek is met een deprimerende gesteldheid, het heeft daarbij massa's problemen. De grootste daarvan is de immense overbevolking van mensen die niemand nog ergens voor kan gebruiken. Geloof me ik weet heel goed waar ik het over heb. 

Nemen we bijvoorbeeld de Donetsk oblast, daar leven gemiddeld 4 miljoen mensen, waarvan minstens 1,5 miljoen overbodig zijn. Dat bedoel ik: het is niet nodig om de Donbass proberen "te begrijpen", we moeten het landelijk belang van de Oekraïne begrijpen. 

De Donbass moet geëxploiteerd worden als de hulpbron die ze feitelijk is. Ik claim niet dat ik een recept heb voor een vlugge oplossing, maar het allerbelangrijkste dat gedaan moet worden—hoe gruwlijk dat ook moge klinken—is dat daar een bepaalde categorie mensen zijn die uitgeroeid moeten worden.

Hier vindt u de financiële rapporten in pdf formaat van de Hromadske TV, 2013, 2014, en een een detail opname daaruit die de bewering onderbouwt dat Nederland Genocide sponsort: http://tinyurl.com/oqqpxdoen http://tinyurl.com/k6hy95g, plus opname: http://tinyurl.com/pvgc3ns

Nederlandse vertaling Feng Chsang

PS: Was er in Rwanda ook niet zo'n radiostation dat opriep tot een massamoord, begin 1994 ?

No comments:

Post a Comment