Thursday, January 13, 2022

1215 De holocaust van 6 miljoen joden in Wereld Oorlog 1.

 Het wordt al een kleine traditie: Ik gooi een interessant artikel ( dat ik zelf grotendeels nog moet lezen)  door de vertaal machine , plus de eerste 100 reacties op dat artikel.

De Holocaust van zes miljoen Joden in de Eerste Wereldoorlog

THOMAS DALTON - 10 JANUARI 2022

 - 4.000 WOORDEN - 158 REACTIES - ANTWOORD

Share to Gab



Ik neem aan dat de lezer bekend is met de grondbeginselen van de zogenaamde Holocaust: de vermeende dood van ongeveer zes miljoen Joden, velen in gaskamers, door toedoen van de nazi's in de Tweede Wereldoorlog. Dit was, zo wordt ons verteld, een weloverwogen beleid van Hitler en zijn topmensen, iets van de hoogste prioriteit - zelfs boven de oorlogsinspanning zelf - en een beleid van de grootste geheimzinnigheid. Het was zelfs zo geheim dat harde documentatie en forensisch bewijs over deze catastrofale, wereldveranderende gebeurtenis bijna niet bestaan: geen 'Hitler order' om de Joden te doden, geen plannen voor moorddadige gaskamers, geen fysieke overblijfselen van gaskamers,[1] geen foto's van gaskamers of vergaste Joden, geen autopsies die de dood door gas bevestigen, geen consistente of samenhangende verslagen van massale schietpartijen die in totaal meer dan 1,5 miljoen moeten hebben bedragen, geen bewijs van een van de ongeveer 1 miljoen gettovermoorden. Die ingenieuze duivels, de Nazi's, slaagden erin al het bewijsmateriaal te vernietigen - inclusief de fysieke overblijfselen van bijna alle zes miljoen Joodse lijken - om hun gruwelijke daad te verhullen. Ze waren echt kwade genieën. Of zo wordt het ons verteld.

Maar dit is niet mijn onderwerp voor vandaag. Voor het volledige verhaal van de ongelooflijke Holocaust van de Tweede Wereldoorlog moet ik geïnteresseerde lezers verwijzen naar mijn boeken The Holocaust: An Introduction (voor de beknopte versie), of, voor een meer gedetailleerde bespreking, Debating the Holocaust: A New Look at Both Sides (4 thed, 2020). Ook aan te bevelen is het boek van Germar Rudolf, Lectures on the Holocaust (2017). Het volstaat te zeggen dat er veel feiten over deze beruchte gebeurtenis zijn waarvan onze bevriende 'Holocaust-experts' liever hebben dat we ze niet weten.

Vandaag wil ik mij echter concentreren op een verwante, maar misschien verrassender gebeurtenis: de Joodse "holocaust" van de Eerste Wereldoorlog. (Ik zal de kleine letter "holocaust" gebruiken voor de periode vóór de Tweede Wereldoorlog, en de hoofdletter "Holocaust" voor de Tweede Wereldoorlog zelf).

Wacht, zegt u, de Eerste Wereldoorlog? Maar vond die niet plaats decennia voor WO II? Ja. Was dat niet jaren voordat de Nazi partij zelfs maar bestond? Dat is waar. Was Hitler niet slechts een voetsoldaat in die eerste oorlog? Dat was hij inderdaad. Wie pleegde dan de misdaad? En waarom? En hoeveel Joden hebben geleden in die holocaust?

Het is werkelijk een opmerkelijk verhaal, een dat te weinig bekend is. Er is vaak gezegd dat "de geschiedenis zich herhaalt". Maar wie had kunnen denken dat een monumentaal tragische gebeurtenis als een holocaust zichzelf kon herhalen, toegebracht aan dezelfde mensen, in dezelfde regio van de wereld, en in dezelfde aantallen, in slechts drie decennia? Deze verbazingwekkende gebeurtenis is het waard om nader te worden onderzocht; de holocaust van WO1 heeft enorme implicaties voor de holocaust van WOII, en bij uitbreiding, voor de Joods-Gentile betrekkingen in de wereld van vandaag.


Context voor oorlog


De voorlopers en oorzaken van WO1 zijn enorm en ingewikkeld, en ik kan daar hier niet op ingaan. Maar een belangrijke factor, en waarschijnlijk doorslaggevend, was het optreden van de wereldwijde Joodse Lobby van die tijd, die op elk mogelijk moment aanstuurde op oorlog; ik heb dit aspect gedetailleerd beschreven in mijn boek The Jewish Hand in the World Wars (2019), en ik verwijs geïnteresseerde lezers daarnaar. Diezelfde Joodse Lobby, zo blijkt, had ook een beslissende hand in de holocaustverhalen.

Voorlopig zal ik mij moeten beperken tot de basisfeiten. De Eerste Wereldoorlog begon in juli 1914 en duurde iets meer dan vier jaar. Hij eindigde op 11 november 1918. Gedurende het grootste deel van die tijd nam de Triple Entente van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Rusland het op tegen de Triple Alliance van Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Italië. De VS kwam uiteindelijk in april 1917 in de oorlog (aan de kant van de Entente). Rusland, verscheurd door de Judeo-Bolsjewistische Revolutie, trok zich in maart 1918 terug. Duitsland hield nog zeven maanden stand, maar uiteindelijk, in november 1918, bezweek ook Duitsland, deels als gevolg van interne joodse agitatie. Uiteindelijk leed de Alliantie in totaal ongeveer 8 miljoen slachtoffers (militairen plus burgers), en de Entente ongeveer 10 miljoen. Ondanks de vele complicerende factoren kreeg een verslagen Duitsland uiteindelijk de volle schuld voor de oorlog - volledig voorbijgaand aan het feit dat die natie "geen Europese oorlog beraamde, er geen wilde, en oprechte...pogingen deed om er een te voorkomen," in de woorden van historicus Sidney Fay. [2] De zware herstelbetalingen die Duitsland na de oorlog te verduren kreeg, vormden voor een groot deel de basis voor de latere opkomst van Hitler en zijn NSDAP partij.

Zoals in alle oorlogen kwamen veel burgers in het vizier; de Joden vormden hierop geen uitzondering. Hun lijden was echter al vele jaren voor de oorlog aan de gang. Of misschien moeten we zeggen, zelf toegebracht lijden. Joods gedrag, attitudes, handelingen en overtuigingen zijn door de eeuwen heen een voortdurende bron van conflicten geweest, zelfs millennia lang. [3] De joodse agressiviteit werd bijzonder nijpend tegen het einde van de 18eth eeuw, zoals werd opgemerkt door vele prominente critici, waaronder Kant, Voltaire, Hegel, Fichte, en Herder. Halverwege de 19e theeuw uitten mensen als Schopenhauer en Bruno Bauer vernietigende kritiek.

Een bijzonder verontrustende situatie ontwikkelde zich echter in Rusland. Aan het eind van de negentiende eeuw telde Rusland ongeveer 5 miljoen Joden, die bijna allemaal in het zogenaamde Pale of Settlement ( Gebied van Nederzetting ? Thuisland ?) in het uiterste westen van het land woonden; dit was ongeveer de helft van het wereldwijde totaal van ongeveer 10 miljoen Joden. Deze grote Joodse bevolking was een ontwrichtende en opruiende kracht binnen Rusland en genoot daarom de afkeer van de tsaren Nicolaas I (regerend van 1825 tot 1855) en Alexander II (regerend van 1855 tot 1881). In 1871 kon de Russische activist Mikhail Bakunin deze opmerking over de Joden maken:

Deze hele joodse wereld die één enkele uitbuitende sekte vormt, een soort bloedzuigervolk (ein Blutegelvolk), een collectieve parasiet (einzigen fressenden Parasiten), vraatzuchtig, in zichzelf georganiseerd, niet alleen over de grenzen van staten heen maar zelfs over alle politieke meningsverschillen heen - deze wereld staat momenteel, althans voor een groot deel, ter beschikking van Marx enerzijds en van de Rothschilds anderzijds. ... Joodse solidariteit, die krachtige solidariteit die zich door de hele geschiedenis heen heeft gehandhaafd, heeft hen [beiden] verenigd. [4]

In 1881 slaagde een bende anarchisten, bekend onder de naam Narodnaja Volja, waarvan ook enkele Joden deel uitmaakten, erin Alexander te vermoorden; dit ontketende een reeks anti-Joodse pogroms die decennia lang aanhielden.

Aan het eind van de jaren 1880 begonnen de Amerikaanse media aandacht te besteden aan de Joodse situatie in Rusland - met name de New York Times. Een kort artikel uit 1889 begon met de vraag "Hoeveel Joden zijn er?", waarmee globaal werd bedoeld. Op zijn minst "is het aantal van het alomtegenwoordige ras [6.000.000]." Dan gaat het verder met een verwijzing naar het Joodse lijden: "Met uitzondering van een half miljoen, zijn ze allemaal in een staat van politieke slavernij." Bovendien "waren er alleen al in Rusland 4.000.000 van hun ras, wier iedere stap werd achtervolgd door die vloek, religieuze haat en vervolging."[5] Hier vinden we een vroege verwijzing naar (bijna) zes miljoen lijdende Joden.

Een ander kort stuk verscheen in 1891 onder de titel "Het Christendom van Rusland: Rabbi Gottheil zegt iets over de Jodenvervolging." In een openbare lezing onderzocht Gottheil een aantal feiten "in verband met de behandeling van Ruslands 5.000.000 tot 6.000.000 Joden door de christelijke bevolking." Opmerkelijk is dat de Russische Jodenbevolking, die twee jaar eerder nog 4 miljoen bedroeg, nu al 6 miljoen bedraagt. Gottheil citeert vervolgens een recent artikel van ene E.B. Lanin, die zei: "ongeveer zes miljoen [sic] vervolgde en ellendige stakkers blijven standvastig trouw aan een godsdienst die hun leven doet veranderen in een vurige oven."[6] Profetisch, inderdaad.

Bijna tien jaar later, in juni 1900, waren Rabbijnen Gottheil en Stephen Wise de hoofdsprekers op een "Zionistische massabijeenkomst" in New York. Zij wilden de aandacht vestigen op het joodse lijden in de hele wereld om hun pleidooi voor een joods thuisland in Palestina kracht bij te zetten. Gottheil sprak in het algemeen over de "onderdrukten in Rusland," maar Wise maakte het punt expliciet: "Er zijn 6.000.000 levende, bloedende, lijdende argumenten ten gunste van het zionisme."[7] Binnen een paar jaar werden de pogroms steeds intenser, wat uiteindelijk leidde tot kleinschalige moordpartijen. Het zogenaamde "bloedbad van Kishineff (of Kishinev)" van 1903, waarbij alle 49 Joden werden gedood, werd voor het eerst een "holocaust". De NYT citeert uit een hoofdartikel van de Jewish Chronicle:

Wij beschuldigen de Russische regering van verantwoordelijkheid voor de massamoord in Kishineff. Wij zeggen dat zij tot in haar ogen doordrenkt is van de schuld van deze holocaust. (16 mei, p. 1)

Het hoofdartikel spreekt verder over hoe de Russische Joden "langzaam worden uitgeroeid" en onderworpen worden aan "het proces van uitroeiing". Dergelijke woorden lopen duidelijk vooruit op soortgelijke beschuldigingen die zo'n vier decennia later aan het adres van de nationaal-socialisten zouden worden geuit.

Twee jaar later lezen we dat de "holocaust" nog steeds voortduurt. Een kort artikel uit 1905 heeft als kop: "Simon Wolf vraagt hoe lang de Russische holocaust nog zal voortduren."[8] Ook dat jaar berichtte de NYT weer over "onze 6.000.000 ineenkrimpende broeders in Rusland."Het jaar daarop, in 1906, lezen we over "schokkende berichten over de toestand en de toekomst van de 6.000.000 Joden in Rusland"; het is een "afschuwelijk beeld" van "hernieuwde moordpartijen" en "systematische en moorddadige uitroeiing."[10] Op dit punt is men geneigd zich af te vragen: Wat is er toch met de Joden aan de hand, dat zij aan zulk een voortdurende en afschuwelijke mishandeling worden blootgesteld? En bovendien, waarom wordt het cijfer van zes miljoen, dat voor het eerst werd genoemd in 1890, niet groter? Is het nu, op een of andere manier, vastgesteld op zes miljoen? Zo ja, waarom?

In 1910 vinden we "Russische Joden in trieste toestand" en zijn we bedroefd over "de systematische, meedogenloze, stille vermaling van een volk van meer dan 6.000.000 zielen."[11] In 1911 berichtte de New York Times dat "de 6.000.000 Joden van Rusland zijn uitgekozen voor systematische onderdrukking en voor vervolging volgens de regels van de wet."[12] En toch werd het nog erger:

Dat Rusland een duidelijk anti-Joods beleid voert, dat de toestand van de Joden in Rusland nu slechter is dan ooit tevoren, zal blijken uit de volgende passages... [D]e beperkende wetten die nu bestaan...intensiveren de onderdrukking van de Joden, en maken van de 6.000.000 Joden een volk dat economisch uitgeput is - een volk zonder enige rechten. (10 december, p. SM8)

Wij moeten bedenken dat de leidende Russen een zeer lage dunk hadden van de Joden, en zich volledig gerechtvaardigd voelden in hun beschuldigingen. Soms waren hun woorden schokkend. De Russische premier Pjotr Stolypin schreef het volgende in 1911:

Het is belangrijk dat raciale kenmerken het Joodse volk zo drastisch hebben onderscheiden van de rest van de mensheid, dat zij totaal verschillende wezens zijn, die niet kunnen worden opgenomen in ons concept van de menselijke natuur. Wij kunnen hen observeren zoals wij dieren observeren en bestuderen, wij kunnen afkeer of vijandigheid jegens hen voelen, zoals wij dat doen jegens de hyena, de jakhals of de spin, maar om van haat jegens hen te spreken zou hen op ons niveau brengen. ... Alleen door in het bewustzijn van het volk het concept te verspreiden dat het schepsel van het Joodse ras niet hetzelfde is als andere mensen, maar een imitatie van een mens, waarmee geen omgang mogelijk is, alleen dat kan het nationale organisme geleidelijk aan genezen en de Joodse natie verzwakken, zodat zij niet langer in staat zal zijn kwaad te doen, of volledig zal uitsterven. De geschiedenis kent vele uitgestorven stammen. De wetenschap moet niet het Joodse ras, maar het karakter van het Jodendom in een zodanige toestand brengen dat het zal vergaan. [13]

Slechts een paar maanden later werd Stolypin vermoord door een Joodse radicaal, Dmitri Bogrov.

Ik benadruk dat het niet alleen de New York Times was die berichtte over de zes miljoen lijdende Hebreeërs. Zionistische Joden herhaalden dezelfde zinnen tegen hun eigen volk. Sprekend op het Zionisten Congres van 1911, zei Max Nordau het volgende:

Deugdzame regeringen...leggen eigenhandig de basis voor de vernietiging van zes miljoen mensen, en niemand behalve de slachtoffers zelf verheft zijn stem hiertegen - terwijl dit natuurlijk een oneindig veel grotere misdaad is dan welke oorlog dan ook, die tot nu toe nog nooit zes miljoen mensenlevens heeft verwoest. [14]

Aldus vinden we, gedurende een periode van vele jaren, herhaaldelijk het verband tussen "zes miljoen", "uitroeiing" en "holocaust" met betrekking tot de Joden. De geschiedenis herhaalt zich inderdaad.


In de Grote Oorlog


Het lijkt er dus op dat onze holocaustreis nog intrigerender is dan ik hierboven heb aangegeven. De eerste Joodse holocaust vond plaats in Rusland en liep van 1903 tot 1911. We weten niet hoeveel Joden er in die periode werden gedood, maar het was ongetwijfeld weinig, gezien de overdreven nadruk op relatief kleine gebeurtenissen waarbij er bijvoorbeeld 49 werden gedood (zie Andrew Joyce's "Revisiting the Nineteenth-Century Russian Pogroms"). Gebaseerd op verspreide verslagen, zou het totaal in de orde van grootte van een paar duizend zijn geweest, op zijn hoogst. En toch kwam het cijfer van 6 miljoen herhaaldelijk terug, als een soort teken van massaal Joods lijden. 


Dit zette de toon voor de tweede holocaust, die hoort bij de Eerste Wereldoorlog, zoals ik zo dadelijk zal uitleggen. En dan blijft natuurlijk "de" holocaust van de Tweede Wereldoorlog over als Holocaust nummer drie. Een nogal opmerkelijke wending van gebeurtenissen, die waarschijnlijk niet aan bod komt in uw plaatselijke geschiedenisles.

Zoals ik hierboven al zei, begon de Eerste Wereldoorlog in juli 1914. Reeds in december van dat jaar lazen we verslagen van het massale lijden van Joden - en we kunnen het aantal raden. De New York Times berichtte als volgt:

Oproep voor hulp aan Joden: Amerikaans comité vertelt over lijden als gevolg van oorlog. De American Jewish Relief Committee heeft een conferentie bijeengeroepen...om zich te buigen over de benarde toestand van meer dan 6.000.000 Joden die in het oorlogsgebied wonen. (2 december, p. 12)

Het "oorlogsgebied" in kwestie was het Oostfront, dat liep door delen van het huidige Polen, Oekraïne, Oostenrijk en Hongarije, en ook door delen van West-Rusland. Slechts een maand later rapporteerde de Times,

In de wereld van vandaag zijn er ongeveer 13.000.000 Joden, waarvan meer dan 6.000.000 zich in het hart van het oorlogsgebied bevinden; Joden wier leven op het spel staat en die vandaag aan alle soorten verdriet en lijden worden blootgesteld. (14 januari, p. 3)

Een jaar later lezen we dat het hoofd van een Joodse hulporganisatie heeft verklaard dat "zelfs het onrecht van de Belgen niet te vergelijken is met de wandaden die de Poolse Joden worden aangedaan. Bijna zes miljoen Joden zijn geruïneerd, in de grootste morele en materiële ellende. ... En de wereld zwijgt."[15] En voor het geval we het vergeten waren, zou de Times ons er spoedig aan herinneren dat deze afschuwelijke situatie inderdaad... een holocaust vormde. In oktober lanceerde een Joodse organisatie - het Gemengd Distributie Comité van Fondsen voor Joodse Oorlogsslachtoffers - een oproep van 10 miljoen dollar met deze woorden:

De nieuwe campagne is de grootste die ooit door Joden uit de Verenigde Staten is ondernomen. ... Dr. Judah Magnes is in staat gesteld [om vast te stellen] wat de huidige behoeften zijn van het Joodse volk in Europa, dat ten prooi is gevallen aan de wereldwijde holocaust. (29 oktober, p. E9)

In 1917 ontwikkelde de oorlog zich tot een soort patstelling, waarbij de beruchte loopgraven een groot deel van het front bepaalden. Ondanks het groeiende aantal doden aan alle kanten, bleef het aantal lijdende Joden opmerkelijk constant: "Zes miljoen [sic] Joden leven in landen waar ze worden onderdrukt, uitgebuit, verpletterd, en beroofd van elk onvervreemdbaar mensenrecht."[16] In september van dat jaar berichtte de Times over een oproep voor een hulpfonds,

om het lijden van de Joden in de Europese oorlogsgebieden te verlichten...[wier] lijden zijn weerga niet kent [!] in de geschiedenis. ... Vrouwen, kinderen en baby's moeten worden gered als het Joodse ras de verschrikkelijke holocaust wil overleven... (24 september, p. 20)

Opnieuw zien we het herhaalde verband tussen "holocaust" en "zes miljoen" lijdende Joden.

Tegen half oktober 1918 werd het duidelijk - althans voor de medewerkers van de New York Times - dat de oorlog op het punt stond te eindigen. Daarom berichtten ze opgewonden over een verbazingwekkend "fonds van 1 miljard dollar voor de wederopbouw van het Jodendom" (18 oktober, p. 12). [17] 

Wat blijkt, van die "zes miljoenen" Joden die leden, verhongerden en stierven in de "holocaust" - nou, wonderbaarlijk genoeg, overleefden zij het allemaal

 En zij hadden geld nodig. "

Zes miljoen zielen zullen hulp nodig hebben om het normale leven te hervatten als de oorlog voorbij is," lezen we. Stuur uw cheques nu. ( Rode kleur door JV aangebracht. JV)


Holocaust van voor de oorlog?


De Eerste Wereldoorlog was nog maar net voorbij of onze immer industriële Joodse Lobby ging weer aan het werk om nog meer Joods lijden tevoorschijn te toveren. In september 1919, minder dan een jaar na de oorlog, berichtte de New York Times over hernieuwd massaal Joods lijden, nu in Polen en Oekraïne. In een verhaal met de kop "Oekraïense Joden proberen pogroms te stoppen" lezen we, inmiddels weinig verrassend, dat "6.000.000 mensen in gevaar zijn". Blijkbaar bevindt de helft van hen zich in Polen, de andere helft in Oekraïne, maar "allen hebben hulp nodig van Amerika." Volgens het verhaal had President Wilson onlangs een verklaring van bezorgdheid uitgegeven waarin hij zei:

Het feit dat de bevolking van 6.000.000 zielen in Oekraïene en Polen door daden en woorden te horen heeft gekregen dat zij volledig zal worden uitgeroeid - dit feit staat voor de hele wereld als de belangrijkste kwestie van vandaag. (8 september, p. 6)

Zeker wel.

Laten we niet vergeten dat deze situatie al snel werd omschreven als, jawel, een "holocaust". In een van de meest lafhartige en paternalistische artikelen die ooit door een niet-joodse politicus zijn geschreven, publiceerde de voormalige gouverneur van New York, Martin Glynn, in oktober 1919 een essay voor de American Hebrew, getiteld "The Crucifixion of Jews Must Stop!" Het luidt, gedeeltelijk:

Van over de zee roepen zes miljoen mannen en vrouwen ons om hulp, en achthonderdduizend kleine kinderen roepen om brood. ... Bij hen liggen de onbegrensde mogelijkheden voor de vooruitgang van het menselijk ras, zoals die van nature in zes miljoen mensen zouden liggen. In deze catastrofe, waarin zes miljoen mensen door een wreed en meedogenloos lot naar het graf worden geslingerd... ... Zes miljoen mannen en vrouwen sterven door gebrek aan de eerste levensbehoeften; achthonderdduizend kinderen schreeuwen om brood. ... In deze dreigende ­holocaust van menselijk leven, zijn de finesses van filosofisch onderscheid vergeten. ... En zo, in de geest die het koperen offer van de arme weduwe in zilver veranderde ... worden de mensen van dit land opgeroepen hun geld te heiligen door 35 miljoen dollar te geven in de naam van de menselijkheid van Mozes aan zes miljoen uitgehongerde mannen en vrouwen. Zes miljoen mannen en vrouwen zijn stervende ... [cursivering toegevoegd]

Een werkelijk afschuwelijk stukje dienstbaarheid, als er ooit een was. Het is duidelijk dat Glynn veel te danken had aan zijn Hebreeuwse supporters.

De volgende maand berichtte de NYT over de prominente joodse bankier Felix Warburg, die onlangs naar Europa was gereisd om het lijden van nabij mee te maken:

De opeenvolgende slagen van strijdende legers hebben de rug van het Europese Jodendom zo goed als gebroken, en hebben ongeveer 6.000.000 zielen, oftewel de helft van de Joodse bevolking op aarde, gereduceerd tot tragisch ongelooflijke armoede, hongersnood en ziekte. (12 november, p. 7)

De verhaallijn bleef in de daaropvolgende jaren bestaan:

* April 1920: "Mr. Louis Marshall verklaarde dat tyfus een bedreiging vormde voor 6.000.000 Joden in Europa.

* Mei 1920: "Honger, koude vodden, verlatenheid, ziekte, dood - zes miljoen mensen zonder voedsel, onderdak, kleding..."

* Juli 1921: "6.000.000 Joden in Rusland staan voor uitroeiing door massamoord" (alweer!).

* September 1924: "1.235 Pogroms" in de Sovjet-Unie; "De Joodse bevolking, die in Rusland meer dan 6.000.000 bedraagt, leeft verstrooid. ... [De gebeurtenissen] hebben de Joden meer leed berokkend dan enig ander deel van de Russische bevolking."

En ga zo maar door. Maar het punt is bewezen. Door een lange reeks van ongelooflijke, onvoorstelbare omstandigheden hebben zes miljoen Joden decennia lang, voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog, voortdurend geleden onder verschillende incarnaties van een "holocaust". Dergelijke verwijzingen verminderden in de jaren dertig, maar namen weer toe met het naderen van de tweede grote oorlog. Tussen 1936 en 1939 werd herhaaldelijk gesproken over de "zes miljoen". Met het uitbreken van de oorlog in september 1939 werden de voorspellingen expliciet. In juni 1940 werd de vooraanstaande zionist Nahum Goldmann geciteerd toen hij zei: "Zes miljoen Joden in Europa zijn gedoemd tot vernietiging, als de overwinning van de nazi's definitief zou zijn."[19] Wat een verbazingwekkende voorspelling! Hoe kon Goldmann, op dat vroege tijdstip, het uiteindelijke dodental kennen? Joodse vooruitziendheid faalt nooit om te verbazen.


Conclusies


De feiten hier zijn duidelijk en onbetwistbaar. De lezer wordt sterk aangemoedigd om een paar van de oude New York Times citaten die ik noemde op te zoeken, om te bevestigen dat de woorden er echt staan. Bijna elke online zoekmachine of een onderzoeksdatabase van een plaatselijke bibliotheek kan ze vinden. Ze zijn zeer vernietigend. Onze vrienden in de Joodse Lobby hebben geen plausibel antwoord, geen redelijke verdediging, geen goede verklaring; zij kunnen de hele discussie alleen maar smoren. En dat is precies wat ze doen.

Dit zijn duidelijke lessen voor de geschiedenis. Als in de eerste holocaust (Rusland) zes miljoen Joden hebben geleden, maar slechts weinigen zijn omgekomen, en als in de tweede holocaust (Eerste Wereldoorlog) nog eens zes miljoen Joden hebben geleden, maar slechts weinigen zijn omgekomen, dan kunnen we door inductieve logica redelijkerwijs afleiden dat de vermeende tol in de derde holocaust (Tweede Wereldoorlog) misschien - laten we zeggen - niet helemaal juist was. Vooral gezien de feiten die ik helemaal aan het begin van dit essay heb genoemd. We kunnen ook plausibel afleiden dat het geclaimde cijfer van zes miljoen uit de Tweede Wereldoorlog niet afkomstig is van een telling - dat is niet zo - maar veeleer een symbolisch getal is, een teken dat gedurende vele jaren is gebruikt om het massale Joodse lijden weer te geven. Als werkelijk dodental zou het ver van de werkelijkheid af kunnen staan.

En als dit alles waar is, dan heeft dat ingrijpende gevolgen. Ten eerste moeten we onze geschiedenis van het midden van de twintigste eeuw ingrijpend herschrijven; ten tweede moeten we al die historici en politici, joods of niet, die ons een vertekend beeld van het menselijk lijden hebben voorgeschoteld, ter verantwoording roepen; en ten derde moeten we Duitsland, Zwitserland, België en al diegenen die werden afgeperst om miljarden aan "herstelbetalingen" te betalen aan Israël en het wereldwijde jodendom, schadeloos stellen. Het is niet moeilijk om het geld te vinden; Amerikaanse Joden alleen al bezitten of controleren misschien wel $50 biljoen aan activa, en dit zou een heel eind in de richting van een herstellende gerechtigheid gaan. [20] We hebben de middelen. We moeten alleen de wil opbrengen om te handelen.

===================================


Thomas Dalton, PhD, is auteur of redacteur van verschillende boeken en artikelen over politiek, geschiedenis en religie, met een speciale focus op het nationaal-socialisme in Duitsland. Zijn werken omvatten een nieuwe vertaalreeks van Mein Kampf, en de boeken Eternal Strangers (2020), The Jewish Hand in the World Wars (2019), en Debating the Holocaust (4 thed, 2020). Recentelijk heeft hij een nieuwe editie uitgegeven van Rosenbergs klassieke werk Myth of the 20th Century en een nieuw boek met politieke cartoons, Pan-Judah! Al deze werken zijn beschikbaar op www.clemensandblair.com. Zie ook zijn persoonlijke website www.thomasdaltonphd.com.


Opmerkingen

[1] De zogenaamde gaskamers die men aan toeristen laat zien in Auschwitz Main Camp, Majdanek, en Dachau zijn naoorlogse reconstructies, en kunnen nooit hebben gefunctioneerd als massamoordenaars met gifgas. Zie mijn boeken voor details.


[2] Zoals geciteerd in Fay's "klassieke studie" van de oorlog, The Origins of the World War (1928), p. 552.

[3] Voor dit verhaal, zie mijn boek Eternal Strangers (2020).

[4] Aangehaald in Wheen, Karl Marx (1999), p. 340.

[5] 10 februari, p. 14.

[6] 26 januari, p. 8.

[7] 11 juni, p. 7. Overigens was de New York Times op dat moment formeel een joodse krant; Adolph Ochs kocht het bedrijf in 1896. Sindsdien is het in joodse handen gebleven.

[8] 10 november, p. 2.

[9] 23 maart, p. 7.

[10] 25 maart, p. SM6.

[11] 11 april, p. 18.

[12] 31 oktober, p. 5.

[13] Aangehaald in Vaksberg, Stalin tegen de Joden (1994), p. 6.

[14] Aangehaald in Herzl Jaarboek, vol. 2 (1959), p. 156. De auteur van het hoofdstuk geeft expliciet commentaar op Nordau's "verbazingwekkende nauwkeurigheid".

[15] 28 februari, p. 8.

[16] 22 januari, p. 6.

[17] In huidige dollars zou dit neerkomen op bijna $20 miljard.

[18] Het was tyfus dat waarschijnlijk de meeste Joodse sterfgevallen veroorzaakte tijdens WO2.

[19] 25 juni, p. 4.

[20] Zie mijn essay, "Een korte blik op Joodse rijkdom" (2019). Maar de situatie is nog extremer geworden door de Covid pandemie, tijdens welke Joodse tech miljardairs immens floreerden. Alleen al de vijf rijkste Amerikaanse Joden-Larry Ellison, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, en Michael Bloomberg- bezitten nu meer dan een half biljoen dollar. We moeten hier even bij stilstaan: vijf individuele mannen, vijf Joden, bezitten samen meer dan 500 miljard dollar. Als we dan de totale rijkdom van de ongeveer zes miljoen Amerikaanse joden in ogenschouw nemen, komen we vrij gemakkelijk op 50 biljoen dollar, of meer.

(Opnieuw gepubliceerd in The Occidental Observer met toestemming van de auteur of zijn vertegenwoordiger)


Verberg 158 ReactiesLaat een reactie achter

"De Holocaust van zes miljoen Joden in de Eerste Wereldoorlog"
- 158 Commentaren

Commenters om te negeren om... te volgenGeadviseerd alleen

Opmerkingen?

1.    Priss Factor zegt: - Website

Holocaust vervalser?

- LOL: InnerCynic

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

2.    Rex.Reptilius zegt:

Holo='opoffering'. Caust='branden'. Vandaar, een brandend offer. De term was het meest toepasselijk voor de op pogroms gebaseerde Holocaust van de Tweede Wereldoorlog via de crematorias.

De zionisten hebben altijd het getal "zes miljoen" genoemd wanneer zij een door de regering gesteunde geïndustrialiseerde moord op een doelpopulatie beschreven. Hierin ligt een probleem.

Ongeveer drie jaar geleden schreef ik een brief aan het Internationale Rode Kruis in Genève waarin ik vroeg om een uitsplitsing van de classificaties op basis van de illegale profielen die het nazi-regime oplegde. Hier zijn die vragen (uit het geheugen);

1. Wat was het werkelijke aantal mensen dat is omgekomen in de door de regering beheerde maar in *privé-bezit zijnde (*door de S.S. Schulzstaffel) Konzentration Kamps?

2. Hoeveel Joden zijn er omgekomen in de concentratiekampen die eigendom waren van de S.S. en door hen geleid werden?

3. Hoeveel christenen stierven er in totaal in de concentratiekampen die eigendom waren van de S.S. en door hen geleid werden?

4. Hoeveel Zevende-dags Adventisten stierven in de S.S. concentratiekampen ?

5. Hoeveel gewetensbezwaarden van de nazi's stierven in de concentratiekampen die eigendom waren van de S.S. en geleid werden door de S.S.?

6. Hoeveel Roma zijn omgekomen in de concentratiekampen die eigendom waren van de S.S. en door hen werden geleid?

7 Hoeveel homoseksuelen stierven in de S.S.-concentratiekampen?

8. Hoeveel Vrijmetselaars stierven in de S.S. - eigendom en gerunde concentratiekampen?

9. Hoeveel Anti-Sociale Elementen (d.w.z. anti-Nazi cultuur, jazz muziek fans, actieve ondergrondse anti-Nazi elementen) stierven in de S.S.- Concentratiekampen?

10 Wat was het totale aantal van diegenen die door de S.S. Sondekommando Groepen op het slagveld werden vermoord tijdens hun "mop-up" operaties na de veldslag?

Ik herinner me een gepubliceerd nummer van de individuele Concentratiekamp slachtoffers dat online stond met foto's van de IRC documenten. Deze gaven een uitsplitsing van de groepsindelingen van de vermoorde personen.

Het aantal joden liep in de honderdduizenden, samen met de anderen van verschillende classificaties die individueel werden gecatalogiseerd. Het is sindsdien verwijderd, mogelijk uit angst dat de persoon of de partij die het plaatst als "Holocaust-ontkenner" zal worden bestempeld en strafrechtelijk zal worden vervolgd in verschillende rechtbanken, zoals is gebeurd met de auteurs van verschillende boeken die ervan werden beschuldigd "Holocaust-ontkenners" te zijn.

Er is absoluut geen twijfel dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Ik kende persoonlijk verschillende veteranen van het Amerikaanse leger die de concentratiekampen bevrijdden, en wij hebben de onopgevoerde archiefbeelden waaruit de werkelijke ontmoetingen bij de bevrijding van de kampen niet konden worden weggelaten.

Toen ik contact opnam met het IRC, verklaarden zij dat zij "niet over dergelijke informatie beschikten", en dat ik contact moest opnemen met Yad Vashem in Israël voor deze statistieken en historische gegevens.

Men kan zich dus voorstellen dat een ander "zes miljoen"-cijfer weer opduikt... Zes miljoen heeft occulte verwijzingen in verschillende occulte (verborgen) betekenissen, afhankelijk van wat je zoekt, d.w.z. Six-Sigma, Six-Figure, Six Steps, Deep Six, enz.

Herinner je je de man van zes miljoen dollar? (We kunnen hem herbouwen...we hebben de technologie...!) Vandaag de dag hebben we mRNA-vaccins die het immuunsysteem 'herbouwen' op basis van onderzoek dat voortkwam uit Dr. Mengele's activiteiten in de Concentratiekampen. We hebben de technologie van nano-tech en psycho-tronische toepassingen in de vaccins die zijn ontworpen om de mensheid zoals wij die kennen uit te roeien.

En zoals het er nu naar uitziet en ook vermoed wordt door de wakkere bevolkingen van de wereld, vindt de "wetenschappelijk gefundeerde" methodologie in en van de huidige Genocidale Holocaust nu plaats via het Bio-Wapen bezorgsysteem dat geen einde kent; de Covid-19 vaccins!

En net vandaag op Infowars.com en Naturalnews.comis aangekondigd dat er concentratiekampen worden voorbereid voor de VN-gevaccineerden, of zij die niet willen voldoen aan de wereldwijde agenda om een ongeteste, dodelijke bio-wapen injectie in hun lichaam te accepteren.

Zie de trailer voor de film 'Gray State' ...en het citaat uit Aleksandr Solzjenytsyn's 'Gulag Archipelago' re; "How we burned in the *camps! (Sovjet Goelags die werden gerund door de Khazariaanse Joden...)

De propaganda in verband met de massapsychose van Covid-19 is vergelijkbaar met die van Josef Goebbels, die hetzelfde deed via de massamedia van de nazi's, die de leugens, die jaren hebben geduurd, in stand hielden.

Aangezien de overheid NOOIT vrijheid geeft (alleen beperkte vrijheden), moet het individu die vrijheid meestal met geweld terugnemen van de overheid(en).

Wanneer dit begint te gebeuren, zoals in Khazakstan op dit moment, dan verhogen de Zio-Masonic/Communist/Illuminati Globalist de inzet. En dat lijkt op de Vierde Wereldoorlog in de Oekraïne, samen met gelijktijdige totalitaire, tirannieke monetaire controles, verkiezingsfraude, beperkingen van de bewegingsvrijheid (Covid-19 'Paspoorten'...), en pogingen tot gedwongen genocide via injecties met biowapens.

Stemmen doet er niet meer toe, bewapenen wel, zoals we zien in de Khazak arena. De Luciferiaanse Globalisten proberen opnieuw het Khazariaanse Zionisme op te leggen aan Rusland, dat 70+ jaar heeft geleden en 65 miljoen doden heeft geleden doordat de Khazariaanse Jood Stalin de Russische bevolking de Rode Terreur oplegde! De Internationale Bankiers financierden alle kanten van de oorlogen, holocausts, en genocides, en maakten daarbij enorme winsten!

President Poetin, een Russisch Orthodox Christen, zal NIET toestaan dat een dergelijke op Zio-Communisme gebaseerde genocidale holocaust ooit nog zijn klauwen in Rusland uitslaat!!! Vele Veteranen van de zogenaamde "Vrije Natie Staten" van het Westen zien wat er met Rusland gebeurt, en erkennen de schade van BLM / ANTIFA in de Westerse Naties.

Hoeveel van deze Veteranen naar Rusland zullen emigreren om de christelijke waarden te verdedigen en Rusland vrij te houden van de moordzuchtige Zio-Globalisten die op dit moment de mensheid in het Westen uitroeien, valt nog te bezien, maar een nieuwe taal leren duurt niet zo lang als het lijkt.

- Niet mee eens: Petermx

- Bedankt: Kolya Krassotkin

- Reacties: @smaragdus, @Petermx, @Truth Vigilante, @Ed Case, @Mevashir, @Badger Down

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

3.    S zegt:

Laten we niet vergeten dat de Yankee (d.w.z. de Noordelijke Angelsaksische) holocaust die zich zou hebben voorgedaan in de krijgsgevangenenkampen van de Unie van het Zuiden (met name in Andersonville met zijn eenzame spoorwegdepot en zijn ongelukkige bevelhebber, Henry Wirz) tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog van 1861-65*. De beschuldigingen omvatten 'veewagens', 'giftige injecties', het vervaardigen van lederen portefeuilles uit de menselijke huid van 'vermoorde' Uniegevangenen, en de opzettelijke en geplande massale 'moord' op vele duizenden van de mannen.

Thans wordt erkend dat zowel de Noordelijke als de Zuidelijke kampen vergelijkbare sterftecijfers hadden, niet als gevolg van moord, maar als gevolg van een oorlogsongeval, d.w.z. slechte voedings- en sanitaire omstandigheden in de Noordelijke en Zuidelijke kampen.

[MORE]

- Antwoorden: @mulga mumblebrain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

4.    Rich zegt:

Als het waar is, zou het een schande voor het Joodse volk moeten zijn dat ze zo gemakkelijk op veewagens werden gedumpt en gedood. Ik zou me schamen als mijn voorouders zich zo gemakkelijk onderwierpen als de historici van het hof beweren. Ik weet niet waar of wanneer slachtofferschap een bewonderenswaardige eigenschap voor een ras is geworden. Geef mij maar de driehonderd bij Thermopylae, de Zwitserse Garde op het Sint-Pietersplein in 1527, de Texanen bij de Alamo, mannen die tot het einde hebben gevochten. Dat zijn heroïsche verhalen, niet beschamend toestaan dat je oma op een trein naar het Oosten wordt gezet, terwijl jij met medegevangenen vecht voor een stukje brood. Een schande.

- Antwoorden: @Trinity

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

5.    Trinity zegt:

De Joden hebben zoveel geleden.

- Reacties: @Ann Nonny Mouse, @Truth Vigilante, @Katrinka

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

6.    anon[406] - Disclaimer zegt:

"De Eerste Wereldoorlog begon in juli 1914 en duurde iets meer dan vier jaar. Hij eindigde op 11 november 1918. Gedurende het grootste deel van die tijd nam de Triple Entente van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Rusland het op tegen de Triple Alliance van Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Italië. "

Italië? Wat zeg je?!!!

- Mee eens: YetAnotherAnonArthur MacBride

- Reacties: @Verymuchalive, @Truth Vigilante, @St-Germain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

7.    Trinity zegt:

Het lijkt erop dat blanken die waardeloze joden een run voor hun geld geven. De Jood heeft zich tenminste niet tegen zijn eigen soort gekeerd, zoals het blanke verraderlijke uitschot dat al meer dan een eeuw doet. Het blanke ras lijkt het enige ras te zijn dat zijn eigen soort opeet.

Het lijkt erop dat blanken alleen dapper zijn als ze tegen hun eigen soort vechten, althans zo lijkt het bij blanken die in de laatste honderd jaar of zo zijn geboren.

- Mee eens: follyofwar

- Antwoorden: @Rich, @inspector general, @Don Unf, @Carroll Price

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

8.    Verymuchalive zegt:

Ik denk dat hij bedoelde te zeggen: het Ottomaanse Rijk, dat natuurlijk geen deel uitmaakte van de Triple Alliantie. Italië maakte deel uit van de Triple Alliance, maar bleef neutraal in 1914. In 1915 koos het voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
In plaats van Drievoudige Alliantie had hij Centrale Mogendheden moeten gebruiken.

- Mee eens: YetAnotherAnonArthur MacBride

- Bedankt: Rahan

- Reacties: @El Dato, @zimriel

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

9.    Rich zegt:

De Kapo's waren de joodse bewakers in de concentratiekampen van de nazi's, de blanken in de VS die zich tegen hun eigen volk keren zijn van een soortgelijke aard. De communistische Chinezen hebben miljoenen van hun eigen mensen vermoord. Arabieren hebben eeuwenlang Arabieren afgeslacht. Afrikanen hebben eeuwenlang hun eigen volk afgeslacht, tot slaaf gemaakt en verkocht. Europeanen zijn hier niet uniek in. Blanken hebben in de laatste 100 jaar ook goed werk geleverd met het doden van oosterlingen (WO2, Korea, Vietnam), Arabieren (Golfoorlogen 1,2. Afghaanse oorlog, Syrië, Lybië). Het is nog niet voorbij.

- Antwoorden: @Trinity, @Joe Levantine

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

10.  smaragdus zegt:

In principe een goed commentaar, behalve voor het Poetin/Rusland deel- Poetin is een crypto-jood, hij heeft een joodse handler (rabbi Berel Lazar) en het joodse communisme heeft Rusland nooit verlaten, het is nog steeds volledig gecontroleerd en eigendom van de joodse banksters die Rusland willen gebruiken voor hun derde wereld oorlog tegen de mensheid die al lang geleden is gepland.

- LOL: 36 ulster

- Reacties: @infoman, @Crypto Jood

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

11.  Ann Nonny Mouse zegt: - Website

Geweldig artikel, Thomas Dalton. Bedankt.

Maar alsjeblieft, blijf weg van het woord "Hebreeërs". Er is geen Joods ras. Zelfs de taal zelf, hoewel nieuw leven ingeblazen door de Europeanen die Palestina bezetten en nu de Semieten daar doden... Welnu, Jezus riep twee vissers en zei: "Ik zal u vissers van mensen maken", maar hij zei dat tegen hen in het Aramees. In zijn tijd was Hebreeuws al een dode taal.

Later zei Jezus, nog steeds in het Aramees, Matt. 23:55,

Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars, want gij reist land en zee af om één proseliet te maken, en wanneer hij proseliet geworden is, maakt gij hem tweevoudig meer een kind der hel dan gij zelf.

En dat was al eeuwen aan de gang, sinds de veroveringen van Alexander de Grote. Het OT moest in die tijd in het Grieks, de Septuagint, worden gelezen. Protserig voor Europa leerden de Rabbijnen de bekeerlingen dat zij allen afstammelingen waren van Asjkenaz, kleinzoon van Jafeth [Gen. 10:3]. Dus geen Semieten.

Maar twee keer zo veel kinderen van de hel. De Talmoedische Joden roeiden de Hellenistische Joden uit (die zich uitstrekten van het toenmalige Spanje, de Atlantische kusten, tot halverwege India) rond 400 na Christus. Zes miljoen.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

12.  Ann Nonny Mouse zegt: - Website

Is dat zo? Wie heeft je dat verteld?

- Antwoorden: @Trinity

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

13.  Mark Green zegt:

Uitstekend artikel. Welke "prominente Jood" heeft na WO II voor het eerst verkondigd dat Hitler "zes miljoen Joden" heeft vermoord (zonder feitelijk forensisch bewijs?)

Wie was het?

Wanneer was dat?

De mensen willen het weten.

En van wie heeft deze "geleerde" zijn gegevens en bewijzen gekregen?

(Heeft hij een lijst met namen ontvangen?)

Is het mogelijk dat de "documentatie" van deze snode samenzwering tot uitroeiing gewoon verzonnen is? (wegens dringende politieke behoeften in verband met de nog ongeboren "Joodse Staat"?)

Ongelooflijk, deze onderdrukte stam van bankiers, communisten, moguls, en miljardairs heeft op de ZES MILJOEN trommel geslagen sinds voordat Der Fuhrer zelfs maar geboren was.

Is dit een verbazingwekkend geval van intergenerationele voorkennis? -(of gewoon weer een dosis koosjere propaganda?)

Maar kranten liegen nooit.



Video link

- Bedankt: Sepp

- Reacties: @Observator, @Katrinka, @Anon

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

14.  Rahan zegt:

Zes miljoen is het aantal dat geofferd moet worden om Israël te heroveren, de tempel te herbouwen, de Mosiah terug te laten keren, en elke goede Jood 2K goy slaven te laten hebben die niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn.

De fundamentalisten geloven dat de 6 gorillion echt moeten gebeuren, terwijl de stiekemerds de mystieke leer volgen dat de wereld het zintuig van God is, en als de wereld gelooft dat de 6 gorillion gebeurd zijn, dan zal God het geloven, en zal het OK zijn om een nieuw Israël te bouwen.

Vandaar dat de fundamentalisten het huidige Israël zien als een vergissing en een belediging van God. Mocht de fundamentalistische tak een manier vinden om Israël te vernietigen om een echte zes gorillion te doen en zo de profetie te vervullen, wees dan niet al te verbaasd.

Zoals Andrew Anglin zegt, zitten we allemaal gevangen in een Joods psychodrama.

- Antwoorden: @El Dato, @Old and Grumpy

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

15.  Trinity zegt:

In de afgelopen zestig jaar zijn waarschijnlijk niet veel meer dan een paar miljoen blanken alleen al in Amerika het slachtoffer geworden van zwart geweld. Als je de 20 tot 30 duizend jaarlijkse aanrandingen en verkrachtingen tussen zwarten en blanken in aanmerking neemt, komen we al op zeven cijfers. En de manier waarop de Joodse media het verslaan, of liever niet verslaan, spreekt van verborgen cijfers.

En een groot deel van het blanke verraderlijke uitschot heeft hier geen probleem mee, maar zij zullen steden afbreken of huilen als een blanke agent een zwarte beroepscrimineel neerschiet.

- Antwoorden: @Rich

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

16.  De waarnemer zegt:

"Zes miljoen", als het aantal Joden dat door Duitsland werd gedood, werd voor het eerst gepubliceerd in november 1944, in Sovjet-propaganda van de hand van de beruchte Ilya Ehrenberg. Op dat moment was het onmogelijk om een nauwkeurig cijfer te schatten.

Ehrenberg was de top Sovjet propagandist tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als vooraanstaand lid van het door de Sovjet-Unie gesteunde Joodse Anti-Fascistische Comité verscheen hij op bijeenkomsten in de Verenigde Staten om geld in te zamelen voor de communistische zaak, terwijl hij nepzeep liet zien die door de Duitsers zou zijn gemaakt van de lijken van dode Joden.

Ehrenberg herhaalde de bewering in een bitter, haatdragend artikel over Duitsland, getiteld "Wolven waren het - wolven blijven het" in het nummer van 15 maart 1945 van het stalinistische propaganda-orgaan dat in Londen werd gepubliceerd, "Soviet War News Weekly". Daarin verklaarde hij: "De wereld weet nu dat Duitsland zes miljoen Joden heeft vermoord" zonder bevestigend bewijs te leveren. Dit was twee maanden nadat hij had aangekondigd (voordat het kamp was bevrijd!) dat vier miljoen Joden in Auschwitz waren omgebracht.

Het getal van zes miljoen (als de totale Joodse bevolking van Europa) wordt gegeven door de Joods-Amerikaanse auteur en overtuigd zionist Ben Hecht in zijn artikel "Remember Us" in het februari-nummer van 1943 van Reader's Digest, waar hij zegt "van deze 6.000.000 is bijna een derde reeds afgeslacht door Duitsers, Roemenen en Hongaren, en de meest conservatieve scoremakers schatten dat voor het einde van de oorlog nog eens minstens een derde zal zijn doodgemaakt".

Men moet zich dus afvragen hoe de 4,7 miljoen Joden die na de oorlog een eis tot herstelbetaling tegen Duitsland indienden, erin slaagden hun bestaan zo handig te verbergen.

Overigens, artikel 21 van de grondwet van het Neurenberg Tribunaal bepaalt: Het Tribunaal eist geen bewijs van "feiten van algemene bekendheid", maar neemt er rechterlijke kennis van. En artikel 19 luidt: Het Tribunaal is niet gebonden door technische regels van bewijsvoering.

- Bedankt: mark green

- Antwoorden: @El Dato

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

17.  Trinity zegt:

Joden hebben eeuwig geleden, dat hebben ze me verteld en de Jood zei me dat Notsees slecht waren en Hitler de Duivel.

- LOL: Ann Nonny Mouse

- Antwoorden: @mocissepvis

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

18.  Rich zegt:

De hoge zwarte misdaadcijfers raken nauwelijks de hogere middenklasse en daarboven, dus zij herkennen of zien het niet. Met de hervorming van de borgtocht en nog meer gedwongen integratie, zullen meer en meer blanken het zien en misschien wakker worden. In de jaren '80 en begin jaren '90 was de criminaliteit in NYC zo erg dat ze uiteindelijk een "strong on crime" Giuliani kozen en de stad 20 jaar van relatief lage criminaliteit bezorgden. Zo'n beetje alle blanken die ik ken die "verradersafval" zijn, komen uit de lelieblanke buitenwijken en hebben weinig met zwarten te maken gehad. Het geeft ze eigenlijk een soort religieuze ervaring om de beesten te steunen. Het is misleidend en ik zie het niet blijven duren. Ik hoop in ieder geval dat het niet blijft duren.

- Mee eens: CelestiaQuesta

- Antwoorden: @CelestiaQuesta

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

19.  El Dato zegt:

Waar kwamen die massale tellingen van Joden eigenlijk vandaan?

Zijn ze echt vanuit Palestina via Rome en Bakoe naar Oost-Europa geëxporteerd?

Is dat zo?

- Antwoorden: @Old Brown Fool

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

20.  Chappy zegt:

Geweldig geschreven, bedankt...

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

21.  El Dato zegt:

Het was allemaal een rechtvaardiging voor het Rode Leger om Pruisen en een groot deel van Polen te genociden en plat te branden om het te integreren in Stalin's rijk. In feite werd de soldaten niet verteld dat ze Polen hadden bereikt en dat ze misschien nog niet alles in stukken moesten scheuren.

Het is een deel van de basismythe van het moderne Rusland dat zij de goeien waren. Dit na uitgebreide massamoorden in de jaren 20 en 30.

Wat voor "bewijsmateriaal" hebben ze in hun bezette gebieden neergelegd?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

22.  El Dato zegt:

Het is als Philip K. Dick's UBIK, maar waar kan ik UBIK kopen?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

23.  Billygoat zegt:

Geweldig artikel. Zoals mijn vader altijd zei voordat hij deze klotewereld verliet: "Ik heb het je al 6 miljoen keer gezegd..."

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

24.  El Dato zegt:

Toen, in 1915, verklaarde het zich aan Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Omdat de Britten hen Triëst hadden beloofd - en Triëst maakte toen deel uit van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk.

Zij kochten grondgebied van de meest belachelijke hekken en betaalden het met bloed van hun eigen bevolking, meestal uit het verarmde zuiden.

Goed gedaan.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

25.  Trinity zegt:

Hitler had gelijk. Een blanke natie die vrij is van joodse corruptie, joodse ondeugd en perversie, joodse vervolging van blanke gastheren waar ze zich aan vastklampen, joodse hebzucht, enzovoort, kan niet anders dan succesvol zijn.

- Reacties: @Ann Nonny Mouse, @Bookish1

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

26.  Adûnâi zegt: - Website

> In september 1919, minder dan een jaar na de oorlog, berichtte de New York Times over hernieuwd massaal Joods lijden, nu in Polen en Oekraïne.

Dit vreselijke artikel in een notendop. De oorlog was in volle gang - de Russische Burgeroorlog.

> Wij beschuldigen de Russische regering van verantwoordelijkheid voor het bloedbad in Kishineff. Wij zeggen dat zij tot in haar ogen doordrenkt is van de schuld van deze holocaust. (16 mei, p. 1)"

Ondertussen, Wikipedia: "Het eerste geregistreerde gebruik van de term holocaust in zijn moderne betekenis was in 1895 door The New York Times om de massamoord op Armeense christenen door Ottomaanse troepen te beschrijven."

> En voor het geval we het vergeten waren, herinnerde de Times ons er snel aan dat deze afschuwelijke situatie inderdaad... een holocaust vormde.

> "De nieuwe campagne is de grootste die ooit door Joden uit de Verenigde Staten is ondernomen. ... Dr. Judah Magnes is in staat gesteld [om vast te stellen] wat de huidige behoeften zijn van het Joodse volk in Europa, dat ten prooi is gevallen aan de wereldholocaust. (29 oktober, p. E9)"

...Nee? Als je begrijpend leest, denk je dat de "wereld holocaust" verwijst naar de brand in de Grote Oorlog.

En daarna was er onmiskenbaar leed in de Russische Burgeroorlog, waarbij ongeveer 10 miljoen mensen omkwamen. Het is duidelijk dat de Amerikaanse Joden op apocalyptische wijze over de Russisch-Poolse Joden schreeuwden. Nergens staat echter dat de Joden specifiek op uitroeiing uit waren. Fundamentele historische eruditie lijkt te veel gevraagd.

Over het geheel genomen verwijst het cijfer van 6 miljoen uiteraard naar het algemene bevolkingsaantal Joden in het Oosten van Europa, voornamelijk in het land van het verdeelde Polen en Litouwen. Het is mij een raadsel hoe iemand hierover verbaasd kan zijn. En in het begin van het artikel wordt dat ook nog eens toegegeven! Ik ben verbijsterd. Blijkbaar vrezen Amerikanen geografie evenzeer als de demon wijwater vreest.

Het woord "holocaust" alleen al werd gekozen door toeval en consensus. Waarom niet hecatomb? Hecatomb is vergeten, holocaust won. Geen diepere betekenis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hecatomb

Een soortgelijk geval wordt getoond in de volgende video - voorzien van levensechte kranten. Toch bleef ik ineenkrimpen, want er wordt met geen woord gerept over al die 6 miljoen joden die genocide werden gepleegd.

- Troll: azureamaranthine

- Antwoorden: @Anonymous, @Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

27.  Anoniem[775] - Disclaimer zegt:

Ben jij niet die Nazi sympathisant die denkt dat de Holocaust gebeurde zoals de Joden beweren? Ik bedoel, wat de fuck?

- Antwoorden: @Adûnâi

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

28.  Ned Kelly zegt:

Je weet dat Hitler van plan was Slaven te onderwerpen en uiteindelijk uit te roeien. Ik ken Oekraïners van wie het hele dorp verkracht, verbrand en afgeslacht werd. De jongeren werden teruggestuurd naar Groot-Riech als slavenarbeiders... Dat is wat je moet onthouden op "Internationale" Holocaust Herdenkingsdag.

- LOL: Sepp

- Reacties: @azureamaranthine

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

29.  Ann Nonny Mouse zegt: - Website

Zo'n natie zal lijden onder een aanval van Joodse aanvallen. Dat is niet de Endlösung.

De-emancipeer ze, stop ze in getto's, laat ze allemaal een grote gele badge dragen in de vorm van een varkenssnuit, en sta niet toe dat ze het land verlaten. Geen visa.

- Antwoorden: @mocissepvis

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

30.  Ned Kelly zegt:

Nooit meer... of toch weer wel? 40 Israëlische mensenrechtenactivisten vragen het hof te stoppen met de verkoop van wapens aan Oekraïense neonazistische paramilitairen. Recht in het hart van de Holocaust!

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

31.  Petermx zegt:

"Er is absoluut geen twijfel dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Ik kende persoonlijk verschillende veteranen van het Amerikaanse leger die de concentratiekampen bevrijdden, en wij hebben de onopgevoerde archiefbeelden waar de werkelijke ontmoetingen niet uit konden worden weggelaten toen de kampen werden bevrijd."

Dat kan ik beter. Nee, het is niet gebeurd. Ik kende persoonlijk mensen die in Duitsland woonden tijdens de oorlog en het gebeurde niet. Die onwetende soldaten zagen dode en uitgemergelde mensen die verhongerden of stierven aan ziektes omdat bombardementen verhinderden dat medicijnen geleverd konden worden, maar met hun hoofden gevuld met Joodse propaganda en ze geloofden het ergste. De hele Duitse bevolking was hongerig. Ook wordt al meer dan 60 jaar erkend dat er geen zogenaamde "dodenkampen" in Duitsland waren. Dat hebben ze al meer dan 60 jaar geleden toegegeven dus. De oom van president Obama, noch enige andere Amerikaanse soldaat heeft ooit Auschwitz gezien, de naam van een stad die door een hoax is belasterd. Het ligt in het oosten en de Bolsjewieken hebben Auschwitz veroverd. Amerikanen zouden minder moeten praten. Ze geven voortdurend blijk van hun onwetendheid.

Obama's oom bevrijdde Auschwitz?


- Mee eens: John Wear

- Antwoorden: @Petermx, @Fart Blossom

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

Abonneren op nieuwe columns

32.  IronForge zegt:

De bereidheid van de heer Unz om toe te staan dat auteurs en medewerkers zoals doctor Dalton zaken presenteren die beweringen, plannen en gebeurtenissen aangaande de Holocaust, Zionisme, enz. serieus in twijfel trekken, zorgt ervoor dat deze site (Unz.com) en de heer Unz worden bestempeld als "Holocaust Ontkenners".

Ik heb persoonlijk een artikel van hier voorgesteld voor een financiële BlogRoller Site's Nieuws link; maar werd afgewezen met een e-mail waarin de beschuldigingen werden geuit. De eigenaar van de site stuurde me tenminste een verklaring. Ik geloof dat de heer Unz de meer Juiste Methode volgt om auteurs toe te staan petities in te dienen/uit te leggen/uit te dagen over vele onderwerpen voor een publiek
discours.

Openbare discussie, die vaak leidt tot het kwalificeren van de auteurs/onderwerpen/gepresenteerde standpunten.

Dank u, Mr Unz.

- Mee eens: Katrinka

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

33.  Petermx zegt:

De Britse historicus David Irving over hoe het holocaustverhaal tot stand kwam - 1988

Irving beschrijft hoe de Britse Psychological Warfare Executive in 1942 besluit om via de ether uit te zenden dat de Duitsers gaskamers hebben gebouwd om van de Joden af te komen. In 1944 schrijft Victor Cavendish-Bentinck, 9de Hertog van Portland van dat bestuur aan de affecten "we hebben een goede slag geslagen met deze gaskamerleugen, maar we moeten echt een beetje voorzichtig zijn, want uiteindelijk zal het ontmaskerd worden en dan zal onze hele psychologische oorlogsvoering ermee neergehaald worden".
David Irving: "Wij waren beter in psychologische oorlogsvoering dan Dr. Goebbels. Wij vertelden de grotere leugens.

Rechter Francis Biddle in Neurenberg schreef, na alle ooggetuigenverslagen te hebben aangehoord, waaronder een Franse vrouw die de gruwelen beschreef die haar werden aangedaan, in zijn dagboek: "Ik geloof er geen woord van".

https://worldtruthvideos.website/watch/david-irving-a-british-historian-examines-the-holocaust-1988_7TagW2iA8qDavCo.html/list/4PNTmLjEjmQcILh

- Bedankt: Joe Levantine, John Wear

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

34.  mulga mumblebrain zegt:

Ik ben het ermee eens dat de elite-Joden hun gestolen en vergaarde rijkdommen aan de mensheid moeten teruggeven, maar niet alleen de rijkdommen van die Joden. De parasieten van de goy moeten ook worden bevrijd van hun gestolen rijkdom.

- Mee eens: mocissepvis

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

35.  mulga mumblebrain zegt:

Ongetwijfeld zijn pogroms en moordpartijen op Joden een groot Kwaad, evenals pogroms en moordpartijen op goyim, hetzij door andere goyim, de overgrote meerderheid, hetzij door Joden, die geoefende moordenaars zijn wanneer zij dat ook willen. Het doden van "vijanden", waaronder burgers en kinderen, zelfs baby's, is niet alleen toegestaan onder de Judaïsche wet, maar wordt beschouwd als een mitzvah, of een religieus gesanctioneerde goede daad.
Toch is ALLE Joodse lijden in het Westen tot een pseudo-religie geworden, als gevolg van niet aflatende Joodse propaganda en agitatie. Zoals Hitler zei: "Wie herinnert zich de Armeniërs", of de Congolezen, de Indianen onder Engelse heerschappij, de inheemsen in de Nieuwe Wereld, de Herrero, de Bandanezen, de Filippino's, met name in Luzon, afgeslacht door de Amerikanen, de slaven doodgewerkt in Potosi, de Polen afgeslacht door de Banderieten in Galicië, de twintig miljoen Sovjetburgers en de dertig miljoen Chinezen afgeslacht in de Tweede Wereldoorlog, enz. GEEN ENKELE "Holocaust" is "uniek" en "heilig", en wordt gebruikt, in een verachtelijke belediging van de slachtoffers, om elke afschuwelijke misdaad van Israël te rechtvaardigen.

- Antwoorden: @anarchyst

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

36.  Patrick McNally zegt:

"Stolypin werd vermoord door een Joodse radicaal, Dmitri Bogrov."

Deze bewering is op zijn best zeer misleidend. Bogrov werd in 1906 door de Okhrana gerekruteerd. In vroegere geschriften, zoals Augustus 1914, was Solzjenitsyn expliciet in zijn beschuldiging dat Bogrov gebruikt werd door extreem-rechts binnen de Okhrana om zich te ontdoen van Stolypin vanwege diens pogingen om conservatieve landhervormingen door te voeren. Maar in de laatste jaren van zijn leven leek Solzjenitsyn dit stilletjes te bagatelliseren en Bogrov misleidend te karakteriseren als "een Joodse radicaal". Een deel van de reden waarom de smeekbeden van Stolypin's weduwe om Bogrov's leven te sparen werden genegeerd, was waarschijnlijk omdat de rechterzijde binnen de Okhrana het overleven van Bogrov als hinderlijk beschouwde. Bogrov was een agent van de Okhrana die waarschijnlijk werd geëxecuteerd om te voorkomen dat hij zou praten over wie Stolypin uit de weg wilde ruimen. Bogrov was niet "een Joodse radicaal" in welke eerlijke zin dan ook.

- Antwoorden: @Anonymous, @Haxo Angmark, @Peter Rabbit

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

37.  CelestiaQuesta zegt:

Dit is hoe het is om vandaag de dag in Amerika te leven in een op ras gebaseerde samenleving, wanneer blanken worden uitgeroepen tot white Supremacists en binnenlandse terroristen door dezelfde regering die ons belastingstelsel misbruikt ten voordele van zichzelf.
Zij begroten eindeloze oorlogen, bijstand voor illegalen en lui tuig dat het bloed van hardwerkende burgers opzuigt, terwijl zij ongestraft plunderen, moorden en verkrachten, en zichzelf buitensporige uitkeringen en pensioenen geven, terwijl zij niets doen voor de mensen die deze regering en haar corrupte systeem in stand houden.
Het is tijd dat we stoppen met het steunen van GlobalHomoZioBIGsRxMIC3BLM kartels die proberen om het fundament te vernietigen waar onze oprichters ons voor waarschuwden.
Laten we Brandon en het GOP uitschot die achterover leunen en geen verdomd ding doen om de ondergang van Amerika te stoppen.

- Mee eens: Ziek van Orcs, Kolya Krassotkin, mocissepvis

- Antwoorden: @mocissepvis

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

38.  Adûnâi zegt: - Website

> "Ben jij niet die Nazi sympathisant die denkt dat de Holocaust gebeurd is zoals de Joden beweren? Ik bedoel, wat de fuck?"

Psychologisch gezien is het amusant dat er überhaupt neonazi's bestaan die de holocaust ontkennen. Waarom zou iemand de dood van zijn vijanden ontkennen? Antwoord - omdat deze nep-nazi's christenen zijn, en de christelijke moraal kracht als slecht beschouwt, en de lijders als gezegend. Nogal ongelukkig. Het christendom heeft de Noord-Amerikaanse Ariërs niet meer geholpen sinds de 19e eeuw, toen de fanatiekelingen rivieren van inheems Amerikaans bloed vergoten om de zwarten hun dochters te kunnen schenken.

- Antwoorden: @Bookish1

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

39.  Old Brown Fool zegt:

Er was een koninkrijk in de regio van het huidige Oekraïne rond de tiende eeuw, en zij bekeerden zich op grote schaal tot het jodendom, en vormden zo de nummers. Het verhaal gaat dat dit koninkrijk grensde aan een christelijk Byzantijns rijk en een islamitisch Perzisch rijk; om er zeker van te zijn dat geen van beide vijandig werd behandeld, kozen zij ervoor zich tot het jodendom te bekeren.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

40.  Franz zegt:

Ten eerste moeten we onze geschiedenis van het midden van de twintigste eeuw grondig herschrijven; ten tweede

Vóór FIRST moeten wij in staat zijn gelijkgestemde Europeanen, waar ook ter wereld, te ontmoeten, met elkaar te communiceren en te overleggen.

Wat echt betekent dat we de wereld moeten veroveren. Ze hebben ons zo in de tang... en weet je wat nog meer? Het zal een blanke in de kamer zijn, Antifa misschien, die de stam laat weten dat we brutale vragen stellen. We hebben gezien hoe makkelijk het was om elke bijeenkomst van blanke nationalisten te sluiten.

"Uw vijand zal uit uw eigen huis zijn." - Mattheus

- Mee eens: CelestiaQuesta

- Antwoorden: @CelestiaQuesta

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

41.  Anoniem[397] - Disclaimer zegt:

Zouden 6 miljoen kogels niet goedkoper zijn dan treinkosten en benzine ? En voedsel? En arbeid?

- Mee eens: John Wear, Robert Dolan

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

42.  Waarheid Vigilante zegt:

Mr Reptilian schreef:

Er is absoluut geen twijfel dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Ik kende persoonlijk enkele veteranen van het Amerikaanse leger die de concentratiekampen bevrijdden

In feite is de waarheid precies het tegenovergestelde. Er is GEEN BEWIJS dat de Duitsers een systematische genocidale operatie hebben uitgevoerd.

Ja, Britse, Amerikaanse en Sovjet-soldaten bevrijdden kampen en vonden ontelbare duizenden dood en nog eens duizenden op het randje van de dood.

Nu, waarom denk je dat dat is?

Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met het feit dat de Geallieerden een volledig luchtoverwicht hadden bereikt en dat alles wat bewoog de vergetelheid in werd gestraald ?
Kijk eens naar deze 46 seconden durende video:

Je vraagt je misschien af waarom geallieerde jagers boeren met hun paarden en karren bestoken.
Na het bestoken en vernietigen van elk denkbaar konvooi van voertuigen en locomotieven, was er nog maar weinig over om op te richten. Dus kregen gevechtspiloten de opdracht om paardenkoetsen aan te vallen, die de voedselvoorziening van de troepen aan het front zouden verstoren en zo de oorlog zouden helpen verkorten.

Wel, raad eens? De bijkomende schade daarvan was dat er GEEN VOEDSEL in de kampen of in de Duitse steden terechtkwam.

Ja, in de laatste maanden van de oorlog was het hele Duitse transport en logistieke systeem aan flarden geschoten en voor zover er nog gemotoriseerd vervoer over was, werd het weinige dat overbleef gebruikt om de frontlijntroepen te bevoorraden.
Duitse burgers verhongerden zelf in de laatste maanden van de oorlog.

Mijnheer Reptilian, om terug te komen op de duizenden doden en bijna-doden die in deze kampen werden gevonden, hoe weet u dat zelfs maar een klein deel daarvan Joods was?
Het feit is, dat u dat niet weet.

Meer dan waarschijnlijk, zou de overgrote meerderheid Russische of Poolse heidenen zijn geweest. Duitsland nam alleen al in de eerste maanden van het conflict met de Bolsjewieken meer dan 3 miljoen Sovjetgevangenen gevangen, en dan hebben we het nog niet eens over de ontelbare aantallen die later, in de resterende jaren van de oorlog, gevangen werden genomen. Bovendien werden grote aantallen Poolse (overwegend katholieke*) burgers opgeroepen om in die kampen te werken.
(*Na de val van de Sovjet-Unie, begin jaren '90, werden nauwkeurige, door de Duitsers bijgehouden grootboeken beschikbaar gesteld, waaruit bleek dat veel meer katholieken dan joden in Auschwitz-Birkenau waren omgekomen).

Hoe kunnen we, met een grote mate van zekerheid, zeggen dat er geen genocide is gepleegd in deze vermeende vernietigingskampen, vraagt u zich misschien af ?

Het volgende is een uittreksel uit een boek dat in HTML-formaat hier in de Unz Review beschikbaar is (ik raad u ten zeerste aan het te lezen en de feiten te leren kennen):

Het ICRC (Internationaal Comité van het Rode Kruis) bezocht en inspecteerde ALLE grote concentratiekampen tot aan het einde van de oorlog.
In antwoord op een verzoek van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, antwoordde het ICRC in een formele brief aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken, gedateerd 22 november 1944, dat het ICRC GEEN BEWIJS had gevonden van massamoord op gevangenen in concentratiekampen.
.... (overgenomen uit 'Germany's War', hfdst. 8: De vermeende genocide op het Europese Jodendom - door John Wear).

John Wear staat erom bekend af en toe zijn opwachting te maken in de commentaarsectie van UR.
U zou er goed aan doen deze wijze man aan te spreken als u de kans krijgt en uw kennis over wat er werkelijk is gebeurd in WO II aanzienlijk uit te breiden - in plaats van te vertrouwen op de cartooneske propaganda waarmee u bent geïndoctrineerd door de gebruikelijke Zio-culpazen.

- Mee eens: Arthur MacBride, HdCJoe Levantine, Badger Down

- Bedankt: Biff, Kolya Krassotkin, Mehen, CelestiaQuestaJohn Wear, Nancy, Luus Kanin

- Antwoorden: @Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

43.  Sepp zegt:

In 1881 slaagde een bende anarchisten onder de naam Narodnaja Volja, waartoe ook enkele joden behoorden, erin om Alexander

Slechts een paar maanden later werd Stolypin vermoord door een Joodse radicaal, Dmitri Bogrov.

Moord en terrorisme lijken dezelfde oorsprong te hebben als het jodendom. In dezelfde periode waarin de Joden als een kapotte plaat zaten te kwebbelen over een lange reeks van "6 miljoen dode Joden holocausts", hadden zij ook een onophoudelijke stroom van politieke moorden en moordpogingen op gang gebracht. De lijst is immens: Franz Josef, Kaiser Wilhelm I, Tsaar Alexander II (Rusland), Alexander I (Servië), Bismarck, McKinley, Garfield, Lincoln, zelfs Kennedy. Meer recent hebben we hele oorlogen voor Judea moord: Saddam Hoessein, Kadhafi, en Solemeini. Men zou gemakkelijk kunnen beweren dat Rittenhouse bijna door Joden werd vermoord, aangezien de Antifa-communisten die hem probeerden te vermoorden allemaal Joods waren.

Sommigen zullen misschien aanvoeren dat we niet kunnen bewijzen dat het een "Jood" was die de trekker overhaalde, noch dat de organisatie waartoe hij behoorde, en die door een meerderheid van Joden werd geleid, werkelijk "Joods" was. Natuurlijk weigeren diezelfde mensen de verborgen Hebreeuwse hand te erkennen, zelfs wanneer een C-Jood die de operatie leidt, wordt ontmaskerd. Stalin en Lenin zijn twee belangrijke voorbeelden.

Ik zou ook kunnen ingaan op alle "holocausts" die Joden aan andere volkeren hebben toegebracht, zoals de Holodomor, de Armeense Holocaust, het woud van Katyn, de Rijnweidenkampen, Palestina, Gaza, Libanon, Neurenberg of zelfs onze huidige pandemie.

Joden blijven bij elkaar als een kluitje in het riet en dekken elkaar altijd, zoals de recente onthullingen over Weinstein, Epstein en Maxwell duidelijk maken. Door de geschiedenis heen zijn Joden voortdurend geobsedeerd geweest door wat "goed voor de Joden" is. Door de geschiedenis heen zijn Joden 's werelds grootste leugenaars geweest. Door de geschiedenis heen hebben Joden samen gehandeld als één grote "Cosa Judaica" bende. Joden moeten niet verbaasd zijn als op een dag al hun nep holocausts uitbreken.

- Antwoorden: @SolontoCroesus, @GenFranco

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

44.  Ed Case zegt:

Heb je het Mulga Mumblebrain handvat met pensioen gestuurd, cobber?

- Antwoorden: @mulga mumblebrain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

45.  Sepp zegt:

Mr Reptilian liegt als een Jood.

https://imgur.com/X10U8G1.png





BTW: je video heeft een leeftijdsgrens.

- Bedankt: Truth Vigilante

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

46.  Sepp zegt:

"er wordt met geen woord gerept over al die 6 miljoen joden die genocide werden gepleegd."

Lol.



Die magische Joden zijn echt verbazingwekkend. 6 miljoen stierven in de holocaust .... In hun verbeelding.



- Bedankt: Arthur MacBride

- Reacties: @Ned kelly, @Patrick McNally

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

47.  Jon Chance zegt: - Website

Natuurlijk is de Holy Hoax een andere Grote Leugen van de Joden, zoals de meeste onderliggende veronderstellingen van "politieke wetenschap" en "economie" en andere "sociale wetenschappen" die men ons zegt te geloven.

De meeste Duitse en Poolse Joden emigreerden naar Palestina, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Ze namen hun "banken" (Ponzi schemes) met zich mee.

Maar pas op dat je Hitler en het nazisme niet omarmt. Dat is precies wat de Joden willen dat je doet.

De gruwelijke waarheden van WO2

Na tachtig jaar van voortdurende Holy Hoax propaganda is het voor Amerikanen en Europeanen moeilijk te bevatten waarom de nederlaag van Duitsland in WO2 waarschijnlijk de grootste tragedie in de geschiedenis was.

https://www.youtube.com/watch?v=GBS5APAiTz4&list=PLDVQ932i7NF0VoIBQ7Rp-_bRl6_mPfC5_&index=401

De waarheid van deze bewering wordt niet volledig onthuld in Dennis Wise's film The Greatest Story Never Told. Maar wanneer het besef doordringt dat Adolf Hitler slechts een nuttige idioot was voor de Rothschild-dynastie en andere Joden, verbrijzelt de duizelingwekkende diepte van de tragedie iemands perceptie van de menselijke ervaring.

Het is geen verrassing dat Joden letterlijk alles zullen doen om te voorkomen dat anderen de waarheden leren kennen. Dit is de fulltime "baan" van de meeste Joden en hun instellingen - inclusief hun bedrijfsmonopolies en marionettenregimes.

Zoals ik al eerder heb gezegd, waren Hitler en de Nazi's nuttige idioten voor de Bank of England, het Britse Rijk, en andere bondgenoten van Judeo-Khazariaanse terroristen. Het bewijs is hier:

Dertien strategische "Blunders"

[MORE]

- Mee eens: Thim

- Antwoorden: @Old and Grumpy, @saggy

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

48.  Waarheid Vigilante zegt:

Je schreef:

De Joden hebben zoveel geleden.

Akkoord. Het "zo veel" waar u naar verwijst, blijkt uit de 2 cm ruimte tussen duim en wijsvinger hieronder:

- Antwoorden: @Luus Kanin

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

49.  Waarheid Vigilante zegt:

Je schreef:

Gedurende het grootste deel van deze periode nam de Triple Entente van Groot-Brittannië, Frankrijk en Rusland het op tegen de Triple Alliance van Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Italië. "

Italië? Wat zeg je?!!!

Hitler, die zelf de woorden parafraseerde die Napoleon meer dan een eeuw eerder had gesproken, zei dit toen Italië in 1943 zijn trouw aan de Geallieerden betrad:

De Italianen hebben nog nooit een oorlog beëindigd aan dezelfde kant als die waaraan zij begonnen waren - met uitzondering van die gevallen waarin zij tweemaal van kant wisselden".

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

50.  Anoniem[661] - Disclaimer zegt:

Als overlevende van holocaustpropaganda wil ik Dalton bedanken voor dit artikel. Ik kende het grootste deel van de inhoud van het artikel al, maar het is nog steeds van het grootste belang dat we nooit vergeten hoe de wereld wordt voorgelogen door de diverse Joodse lobby's.

- Mee eens: John Wear

- Antwoorden: @Old and Grumpy

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

51.  St-Germain zegt:

"... de drievoudige alliantie van Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Italië.

Ach, Italië ligt niet zo ver van Turkije, maar de schrijver zou toch zijn proeflezer moeten ontslaan. Voor de rest was het een vrij goed essay over de symbolisch lijdende zes miljoen.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

52.  inspecteur generaal zegt:

U zegt: "De Jood keerde zich tenminste niet tegen zijn eigen soort, zoals blanke verraders hebben gedaan..."

Ooit gehoord van de jeugdige heldendaden van de man die nu George Soros heet?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

53.  infoman zegt: - Website

Hallo, met betrekking tot uw opmerking, volgens Ex Staatsdepartement hoofd, Steve Pieczenik, beweerde hij, op een podcast, op de Alex Jones Show, Infowars, dat zij, dat wil zeggen de Joods gecontroleerde USA Militaire Inlichtingendienst, Poetin op zijn plaats zetten, om Rusland te controleren. De gebeurtenis die hij claimt, vond plaats nadat de zogenaamde laatste echte Russische Nationalistische Generaal, was omgekomen bij een "ongeluk", toen zijn helikopter zogenaamd neerstortte.

RIP. Alexander Lebed.

Enkele bronnen:
Texe MarssMichael
Collins PiperSteve PieczenikAlex
Jones Infowars show.
Wellaware1
Brendon OconnellLady
Michele RenoufRudolf GermarErnst ZundelDr
. Robert FaurissonBenjamin
H FreedmanJordan
Maxwell

Ik hoop dat dit een aanvulling is op uw werk en kennis.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

54.  Oud en knorrig zegt:

Interessant. Er is het Covid-vaccin dat alle goede Israëli's weer gaan krijgen met hun vierde dosis. Het is ook moeilijk om niet op te merken dat de CEO's van al deze vaccinmakers toekomstige eigenaars zijn van tweeduizend heidense slaven.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

55.  Arthur MacBride zegt:

Hoe Joden het centrum van Berlijn hebben ontsierd.

Denkmal für die ermordeten Juden Europas
(Gedenkteken voor de vermoorde Joden in Europa)

https://avatars.mds.yandex.net/i?id=19c84da799ef8ed84d8ef7c9c99626e0-5343286-images-thumbs&n=13

https://avatars.mds.yandex.net/i?id=71bec41878453f685af1178126a1a799-5130570-images-thumbs&n=13

- Antwoorden: @Sepp, @Irish Savant

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

56.  Oud en knorrig zegt:

Je bent erg moedig om een holocaust propaganda overlevende te zijn. U wijst de weg voor de rest van ons.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

57.  Katrinka zegt:

Ik denk dat je opmerking een sarc/ tag nodig heeft. hehehe

- Mee eens: Trinity

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

58.  Oud en knorrig zegt:

Een korporaal uit Oostenrijk komt niet aan de top zonder de zegen en hulp van de top. Het maakt niet uit hoe goed zijn gave van praten was. De Duitse politieke klasse verafschuwde hem. De Duitse joodse bankiers niet. De Europeanen zullen nooit herstellen van de dood van zoveel alfamannen veroorzaakt door twee oorlogen. Einde verhaal. Bedankt, Adolph!

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

59.  Fart Blossom zegt:

"Er is absoluut geen twijfel dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Ik kende persoonlijk verschillende veteranen van het Amerikaanse leger die de concentratiekampen bevrijdden, en wij hebben de onopgevoerde archiefbeelden waar de werkelijke ontmoetingen niet uit konden worden weggelaten toen de kampen werden bevrijd."

Dat kan ik beter. Nee, het is niet gebeurd.

Je hebt gelijk. En over "beelden" gesproken, ten minste een deel, waarschijnlijk het meeste, was rotzooi. Regelrechte propaganda, en voor de goede orde, iedereen die brabbelt over "Goebells" is waarschijnlijk oude oorlogsleugens (propaganda) aan het napraten.

Alfred Hitchcock en propaganda Project 3080..:

[De voormalige krijgsgevangenen waren het erover eens dat de veewagens vol zaten met gevangen Duitse soldaten die besmet waren met tyfus en dysenterie. Zij waren in feite ongewilde figuranten in een film die werd gemaakt door Alfred Hitchcock, de Hollywood specialist in horrorfilms. Hij had een contract gekregen om een film over concentratiekampen te maken voor het tribunaal van Neurenberg. s Nachts zouden de dode gevangenen in Buchenwald, Dachau en andere concentratiekampen worden uitgeladen door degenen die nog in leven waren. Hitchcock filmde ze vervolgens, waarbij hij de stapels lijken afbeeldde als slachtoffers van Duitse wreedheden. Een groot aantal lijken werd 's nachts in Buchenwald gedumpt, en de volgende dag werden de burgers van Weimar gedwongen om langs de hopen rottende lijken te lopen en de misselijkmakende stank te ruiken. Sommigen geloofden zelfs de Amerikaanse propaganda, dat de lijken concentratiekampbewoners waren geweest. Het werd allemaal gefilmd als onderdeel van Hitchcock's film. Daarna werden de lijken in massagraven in de omgeving gedumpt. Ook dat was onderdeel van het script. Dit is de uitleg die de twee voormalige officieren van het Amerikaanse leger mij gaven over de treinlading stervende Duitse gevangenen die ik op 16 juni 1945 zag.

-Auschwitz, Buchenwald en Alfred Hitchcock's eerste horrorfilm.
Uit de memoires van een Duitse soldaat

Nemo Anoniem

http://www.inconvenienthistory.com/4/4/3195

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

60.  Ned Kelly zegt:

Ik ga niet in discussie met Nutzis... Misschien kunnen ze wat stormtroopers naar je vernoemen: Sepptic Shock Truppen of Hitler's nieuwe wundertank: Das Sepptic Tank... LoL

- Antwoorden: @Sepp, @HdC

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

61.  Katrinka zegt:

En, als iemand nog twijfelt... er is dit.

https://christiansfortruth.com/wp-content/uploads/2019/07/6-million.pdf

Tientallen en tientallen artikelen over de "zes miljoen", tientallen jaren voordat de Oostenrijkse korporaal aan de macht kwam.

De gaskamers en de zes miljoen zijn angstporno.

- Mee eens: HdC

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

62.  HT zegt:

Joden zijn slim, weten hoe ze moeten verkopen en manipuleren, en beheersen de informatiestroom. En dat is in een notendop waarom Amerika uit elkaar valt.

- Mee eens: Katrinka

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

63.  anarchist zegt:

Er was geen joodse "holocaust" en ik kan het bewijzen...
Dus als "de holocaust" grondig gedocumenteerd is, waarom tonen alle documenten dan aan dat het nooit gebeurd is?
Alle Duitse kampdocumenten werden sinds het einde van de oorlog bewaard in Bad Aralson. Het Rode Kruis/ITS was belast met het beheer van deze documenten in Bad Aralson.
In 1985, 40 jaar na de oorlog, was Dr Charles Beiderman het hoofd van het Rode Kruis/ITS, Beiderman werd opgeroepen om te getuigen op het Zundel proces voor de aanklager. Beiderman getuigde dat op 31 december 1983 het totaal aantal sterfgevallen geregistreerd bij het Speciaal Register Bureau en verschillende andere registratiekantoren 373.468 bedroeg.

[MORE]

- Bedankt: Mevashir, Mike Tre

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

64.  Anoniem[375] - Disclaimer zegt:

Je bent zowat het schoolvoorbeeld van een nuttige idioot.

- Reacties: @Patrick McNally

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

65.  Sepp zegt:

De weerzinwekkendheid van hun monumenten wordt overtroffen door die van hun kunst en architectuur. Dit is precies zoals hun god Satan het wil.

- Mee eens: Arthur MacBride

- Antwoorden: @Arthur MacBride

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

66.  anon[866] - Disclaimer zegt:

Joden willen dat Roemenen worden vervolgd omdat ze zeggen dat wiskunde en wetenschappen op school belangrijker zijn dan leren over de holocaust ™

https://christiansfortruth.com/jews-want-romanians-prosecuted-for-claiming-science-and-math-more-important-than-holocaust-to-learn-about-in-school/

- Bedankt: Kolya Krassotkin

- Antwoorden: @HdC

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

67.  saggy zegt: - Website

Zoals ik al eerder heb gezegd, waren Hitler en de Nazi's nuttige idioten voor de Bank of England, het Britse Rijk, en andere bondgenoten van Judeo-Khazariaanse terroristen. Het bewijs is hier:

Dertien strategische "Blunders"

Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort idioterie, net als vele anderen, maar ik heb uw website gecontroleerd en ik zie dat u daadwerkelijk iets in het openbaar doet om de holohoax aan de kaak te stellen. Gezien het feit dat .... niet elke idiote 'samenzweringstheorie' op de planeet accepteert, is het enige wat u doet door te beweren dat de enige serieuze oppositie tegen de Joden, de Nazi's, Joodse dupes waren, mensen ervan overtuigen dat u een dwaas bent. Je maakt al deel uit van een gemarginaliseerde groep, diegenen die begrijpen dat de holocaust een hoax is, waarom zou je jezelf nog verder marginaliseren tot het punt waarop er nog maar 10 mensen in het land zijn die niet denken dat je een volslagen idioot bent.

Ik wil ook nog even reageren op het artikel - waarom heeft Dalton het boek van Heddesheimer niet genoemd - u kunt het hier lezen ... http://www.holohoax101.org

- Reacties: @Bookish1, @Jon Chance

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

68.  Sepp zegt:

Blijkbaar heeft Ned Kelly uit Tel Aviv meer bewijs nodig.











Geniet van die 5e prik Ned, een paar bloedproppen meer in je inteelthersens kunnen die matza-bal zeker niet meer beschadigen dan hij al is.

- Antwoorden: @Ned kelly

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

69.  SolontoCroesus zegt:

Moord en terrorisme lijken dezelfde oorsprong te hebben als het jodendom.

- Belangrijke joodse feestdagen vieren dat joden in groten getale andere mensen doden en hun land, huizen, dieren, goederen, rijkdom, kinderen, uitvindingen (producten van andermans intellectuele inspanning) stelen
PesachPurim

- Joden hebben het land gestolen waarvan zij zeggen dat God het aan hen heeft gegeven.

https://youtu.be/wfPOHQOc3uI


(Merk op hoe de jongeren in deze video het blijkbaar heel normaal vinden, een goede zaak dat Jozua de muren van de stad van een ander volk heeft afgebroken).

- Volgens deze Israëlische auteurs zijn de Joden al terroristen sinds ten minste 325 v.C., tot op de dag van vandaag:

https://cup.columbia.edu/book/jewish-terrorism-in-israel/9780231154475

Klik op het plaatje de link hierbobven om de eerste paar pagina's van Jewish Terrorism in Israel te lezen; hier is een stukje uit de openingsalinea's::

"IN DE CONTEMPORAIRE DISCUSSIES over opstanden en terrorisme wordt slechts door weinigen vermeld dat een van de eerste manifestaties van terrorisme terug te voeren is tot de tweede eeuw voor Christus. Het vond plaats tijdens de Hellenistische overheersing in het oude Israël, die in 332 v. Chr. begon met de bezetting van het land door Alexander de Grote en die onder zijn Hellenistische opvolgers, de Ptolemeën en Seleuciden, voortduurde tot 160 v. Chr. Degenen die vaak naar deze historische periode verwijzen zijn hedendaagse Joodse terroristen die de heldenmoed van de oude Joodse militanten bewonderen en ernaar streven hun voorbeeld te volgen".

en

"Ter wille van de historische rechtvaardigheid is het belangrijk op te merken dat de Hasmoneeërs een voortdurende campagne van guerrillaoorlogvoering voerden tegen de Hellenistische overheersing in Israël, en terrorisme was slechts een klein onderdeel van hun arsenaal van strategieën. Het belangrijkste incident van terrorisme dat door de Hasmoneeërs werd uitgevoerd was de moord op Apelles, een Hellenistische gezant. . . .
Ondanks de grote historische kloof tussen de Hasmonese opstand en het hedendaagse joodse terrorisme, is het moeilijk om niet onder de indruk te zijn van de
gelijkenis van de factoren die verantwoordelijk waren voor het geweld en de manier waarop het zich ontwikkelde. . . ."

De auteurs leggen vervolgens uit dat wat de joodse terroristen in de 2e eeuw v. Chr., net als vandaag, verontrustte, de uitdaging was aan hun joodse soevereiniteit in de landen waar zij woonden.

____@
#7, Trinity schreef:

"De Jood keerde zich tenminste niet tegen zijn eigen soort, zoals de blanke verraders al meer dan een eeuw doen."

Fout.
Eerst moet Trinity die oude bijbel kraken die in de pianobank ligt: Mozes beval de Levieten hun medejoden te doden aan de voet van de berg Sinaï.

Als Trinity vervolgens een blik werpt op de bladzijden van Joods Terrorisme in Israël, dan zal daar een uitvoerige bespreking te vinden zijn van de Jood-op-Jood terreurdaden.

Hier wordt de tactiek van de Sicariërs genoemd:









In een ander geval, ik herinner mij niet de redenen voor of de partijen bij dit interne conflict, terwijl de strijd woedde over de regio, zocht een groep Joden toevlucht binnen de poorten van Jeruzalem. De tegengestelde Joden drongen de poorten binnen en doodden 8000 Joden voordat de strijd ten einde was.

Wat we dus moeten concluderen uit het holocaustverhaal, is dat een luipaard zijn streken KAN veranderen.
Hoewel het doden van Joden is vastgelegd in de Joodse
heilige geschriften; en hoewel Joden al woeste terroristen zijn sinds ten minste 300 v. Chr. en Joden dezelfde terroristische ideologie en tactieken vandaag de dag bewonderen en toepassen; MAAR tijdens de oorlogen in Europa in de 20e eeuw veranderden Joden in makke lammetjes en volmaakt onschuldige slachtoffers.

- Bedankt: Z-man

- Antwoorden: @Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

70.  Don Unf zegt:

Dit is geen unieke blanke mislukking, het toont de kracht van propaganda aan. Elk ras dat op dezelfde manier gemodelleerd wordt, zou zich net zo gedragen.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

71.  Bookish1 zegt:

Je hebt gelijk dat Hitler gelijk had, maar noem mij één politicus die dat ooit zou durven zeggen.

- Antwoorden: @Trinity

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

72.  Bookish1 zegt:

rivieren van inheems Amerikaans bloed werden niet vergoten. Het totale aantal Indianen dat gedood werd in alle Engels-Indiaanse oorlogen bedroeg minder dan 20.000. De meeste veldslagen waren kleine schermutselingen en werden gerapporteerd als grote veldslagen. Er zijn nu meer Indianen op dit continent dan voor de oorlogen en Indianen hebben meer Indianen gedood dan blanken Indianen hebben gedood.

- Antwoorden: @anon, @Sick of Orcs

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

73.  Mevashir zegt:

Ik bewonder je passie, maar leg eens uit waarom je held Poetin dezelfde covid-beperkingen en vaxx-eisen oplegt als het zionistische Westen?

Over deze afsluitende paragraaf in Dalton's artikel:

En als dit alles waar is, dan heeft dat ingrijpende gevolgen. Ten eerste moeten we onze geschiedenis van het midden van de twintigste eeuw ingrijpend herschrijven; ten tweede moeten we al die historici en politici, joods of niet, die ons een vertekend beeld van het menselijk lijden hebben voorgeschoteld, ter verantwoording roepen; en ten derde moeten we Duitsland, Zwitserland, België en al diegenen die werden afgeperst om miljarden aan "herstelbetalingen" te betalen aan Israël en het wereldwijde jodendom, schadeloos stellen. Het is niet moeilijk om het geld te vinden; Amerikaanse Joden alleen al bezitten of controleren misschien 50 biljoen dollar aan activa, en dit zou een heel eind in de richting van herstelrecht gaan.[20] We hebben de middelen. We moeten alleen de wil opbrengen om te handelen.

De Joden zullen aanvoeren dat zelfs indien hun dodental in WO II slechts 600.000 bedroeg (1/10 van het huidige cijfer), zij nog steeds compensatie verdienen voor alle bezittingen die zij hebben verloren tijdens de massale razzia en opsluiting in concentratiekampen van de Europese Joodse burgerbevolking.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

74.  Arthur MacBride zegt:

Die grote en groteske joodse gruwel bevindt zich in Berlin Mitte (Centraal) aan de eens zo mooie en beroemde boulevard Unter den Linden bij het Tiergarten park.

De "architect" komt uit New York City.

Het gedenkteken voor de vermoorde Joden van Europa werd in 2005 in Berlijn geopend. Het is opgebouwd uit 2.711 grijze betonnen platen van verschillende hoogte, die op een terrein van 19.000 vierkante meter zijn opgesteld. Peter Eisenman werd geïnterviewd door Marc-Christoph Wagner in zijn studio in New York City in januari 2020.

https://www.archdaily.com/938511/peter-eisenman-designing-berlins-holocaust-memorial

Verschillende toeristische bedrijven proberen elkaar te overtreffen in het enthousiast overhalen van hun klanten om dit "architectonische juweel" te bezoeken.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

75.  Bookish1 zegt:

Hitler heeft het Duitse banksysteem losgekoppeld van de internationale bankiers en de Duitse banken genationaliseerd en dat is het begin van WO2. Het feit dat Hitler van Duitsland een zeer succesvolle natie maakte, was wat de internationale bankiers stoorde, want als Duitsland het kon, zouden andere naties volgen.

- Mee eens: HdCRobert Dolan

- Bedankt: Trinity

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

76.  Triteleia Laxa zegt:

Ik (geen idioot): "Als Londen gebombardeerd wordt, zijn 9 miljoen mensen genoeg."

Thomas Dalton (een complete idioot, na de bombardementen op Londen): "OMG, die persoon zei hoeveel mensen er zouden sterven, het moet allemaal een leugen zijn en deze beschuldiging van mij is onweerlegbaar."

...

Stel je voor dat je Thomas Dalton bent. Ik huil.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

77.  Blip Blop zegt:

We mogen dit 'holocaust' verhaal niet in twijfel trekken, daarom is het een hoax. QED

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

78.  Psychotic Break zegt:

Interessant dat noch in de media, noch door de rechter wordt vermeld wie de klanten waren van de kinderprostitutiekring van Epstein en Maxwell, terwijl de rechter in de zaak Prince Andrew alles openbaar wil maken, ook al schijnt hij gedekt te zijn door een soort van gekochte en betaalde NDA.

Ik zet mijn geld in op het idee dat de Khazariaanse maffia echt een einde wil maken aan de monarchie in Groot-Brittannië, ook al is dat het beste wat ze ooit hebben gehad, een beschermer en een bemiddelaar. "Als uw tijd om is, mevrouw, dan is de tijd om voor jullie allemaal. En al je verdomde standbeelden overal! Dag, leuk je gekend te hebben."

"Oh, heb je je injecties gehad?"

- Antwoorden: @CelestiaQuesta

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

79.  Ziek van Orcs zegt:

Hebben anderen foto's gezien van de kinderkamer in een van de kampen? Waarom zouden de EEBIL-DUITERS vrouwen hun baby's laten voldragen als het eindspel was om zowel moeder als kind te vermoorden?

De grote Elie Wiesel (nooit geziene kamptatoeage) beschrijft in hoofdstuk 5 van Nacht hoe kampartsen zijn zwaar geïnfecteerde voet genazen op hetzelfde moment dat zij gevangenen doodden die niet konden werken.

Veel dingen kloppen niet.

- Antwoorden: @Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

80.  KenH zegt:

In werkelijkheid zijn zes miljoen Joden vele, vele malen omgekomen, waaronder:

1) Toen Donald Trump werd gekozen in 20162
) Na Charlottesville in 20173
) De gewapende witte supremacistische erectie van 6 januari4
) Elke keer dat iemand Joden bekritiseert op grote tech platforms

Als de Republikeinen het Congres in 2022 heroveren, kunnen er weer zes miljoen Joden omkomen. Nogmaals.

- Bedankt: Robert Dolan

- LOL: CelestiaQuesta

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

81.  Johnny Johnny zegt:

Dit is een zeer kort en oppervlakkig artikel, maar wel een goede inleiding. In feite werd de moord op de tsaar in 1881 volledig door Joden gepleegd, en de tsaren hadden het niet op de Joden voorzien, ze hadden in feite de laatste 50 jaar geprobeerd om hen te helpen assimileren, maar moord is hoe ze werden terugbetaald. De moord op Tsaar Nicholas II was voornamelijk door joden gepleegd. Toen de tsaren de joden begonnen op te voeden, ontdekten de joden hoe slecht hun godsdienst was en wendden zij zich in Rusland in grote mate tot seculiere paradijselijke plannen, vandaar het bolsjewisme.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

Abonneren op nieuwe columns

82.  Oracle zegt:

Een a priori logisch bewijs: als de relevante mensen waren uitgeroeid, dan zouden zij vandaag niet de meeste machts- en invloedsposities bekleden. De relevante mensen bekleden vandaag de dag de meeste machtsposities en invloedsposities, daarom werden zij op geen enkel moment in het verleden uitgeroeid.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

83.  HdC zegt:

"Het is beter te zwijgen en voor gek te worden uitgemaakt, dan je mond te openen en alle twijfel weg te nemen."

- Antwoorden: @Ned kelly

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

84.  HdC zegt:

Wiskunde is racistisch en antisemitisch, weet je dat niet.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

85.  CelestiaQuesta zegt:

Met het nieuws dat de DOJ een "binnenlandse terroristische task force" aan het "opzetten" is, moeten we niet verbaasd zijn dat hier op dit geweldige platform van UNZ, FBI-agenten aka DTTF (binnenlandse terroristische task force) en hun online operaties (((IDF/Mossad/CIA))) de commentaarsectie hebben geïnfiltreerd met desinformatie saboteurs met als enig doel extremistische aanvallen uit te lokken op GlobalHomoZioBIGsRxMIC3BLM vuiligheid.
Als zij al undercover agenten kunnen inzetten die aanzetten tot geweld, wat leidt tot de arrestatie van honderden onschuldige patriotten bij het Capitool, die hun recht op grieven uitoefenen, stel je dan eens voor wat zij met de rest van ons van plan zijn.
Mijn vraag is, hoeveel arrestaties, verlies van middelen van bestaan en valse opsluiting zullen er nodig zijn voor de miljoenen potentiële vijandige blanke binnenlandse terroristen om terug te slaan?
Als ze CW 2.0 willen, laten we ze dat dan geven, en moge het beste team winnen.
Kom op Brandon en alle GOP vuiligheid ook.

- Antwoorden: @Franz

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

86.  Ned Kelly zegt:

Wat samenzweringsgekken niet kunnen bevatten is dat Joden altijd alles zullen verslaan wat ze in je wildste waanideeën kunnen verzinnen ...
Dus Sepp, ik ga je de test geven. Dit zal positief bewijzen dat je geen Jood bent... Ben je er klaar voor? Sepp, sluit je ogen... je bent niet langer een Nazi, je bent nu een Jood! Je moet denken als een Jood... je moet een Jood zijn... Het is IHR dag.... Nu als een Jood, denk: Wat is het ergste wat ik kan doen als Jood? Denk Sepp, denk... Ik wacht op je antwoord.

- Troll: Sepp

- Antwoorden: @Poco, @Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

87.  Joe Levantine zegt:

Blanken die andere blanken bestrijden was begrijpelijk toen zij rond de eeuwwisseling van de 19e eeuw een derde van de wereldbevolking uitmaakten. Maar kijk nu eens naar hen; zij maken nauwelijks 12% uit van de huidige wereldbevolking met een geboortecijfer dat zich in een vrije val bevindt tussen 1,2 geboorten en 1,6 geboorten per paar. Blanken die oorlogen voeren tegen blanken betekent tegenwoordig dat de blanken zullen uitsterven.

Zal het NAVO-bondgenootschap zijn door zionisten geïnspireerde oorlog tegen Rusland laten varen?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

88.  CelestiaQuesta zegt:

Ik weet zeker dat ze werken aan vaccins voor Massa Formatie Psychose om per kwartaal in te spuiten voor het welzijn van de mensheid.
C19 was een succesvolle blauwdruk voor toekomstige massa controle operaties. Het probleem is dat er zoveel creatieve manieren zijn om met massamoord weg te komen, dat ze over zichzelf heen vallen om iets nieuws uit te brengen om de aandacht af te leiden van de vorige oplichtersshow.
Welkom in Clown Wereld - speelt nu op elke TV/apparaat/radio bekend en onbekend.

- Mee eens: Fox

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

89.  Ned Kelly zegt:

Jullie kunnen de test ook doen, Untertruppe. Zet jullie skinheads bij elkaar.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

De Holocaust was een opoffering:

Verschillende categorieën van de bloedige offers

[MORE]

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

91.  Jon Chance zegt: - Website

Ik zoek maar negen Amerikanen om mij in het kantoor te stemmen.

Ik verzoek u te reageren op het bewijs dat in mijn commentaar wordt geleverd.

Ik geef niets om iemands samenzweringstheorieën.

Inside the Third Reich - Albert Speer

https://www.amazon.com/dp/B0006D5SBC

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

92.  Z-man zegt:

Dit artikel; Waarheid!

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

93.  Poco zegt:

Joden doen nooit iets slechts jij razende antisemiet.

- LOL: Sepp

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

94.  mulga mumblebrain zegt:

Verdorie, Ed, het lijkt in niets op mijn spul. Heb je last van hersenspoeling door de 'lange CoViD'?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

95.  anon[335] - Disclaimer zegt:

De rivieren van bloed bullshit is gewoon onderdeel van de anti blanke propaganda die de Amerikaanse cultuur heeft verzadigd voor de afgelopen 80 jaar.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

96.  Patrick McNally zegt:

Ik denk dat jij dan het schoolvoorbeeld bent van een nutteloze idioot.

"Op 14 september 1911 werd Stolypin doodgeschoten door een politieagent die banden had met een revolutionaire groep.
"- Nicholas Riasanovsky, A History of Russia, 4e editie, p. 415.

Zelfs Solzjenitsyn was op de hoogte van de werkelijke achtergrond van de moordenaar en maakte in de roman Augustus 1914 duidelijk dat hij Stolypin beschouwde als het slachtoffer van een extreem-rechtse samenzwering. De latere poging om de moordenaar af te schilderen als "een Joodse revolutionair" was slechts een onderdeel van Solzjenitsyns ideologische wendingen waarbij hij stopte met het vermelden van onwelgevallige feiten.

- Antwoorden: @Anonymous

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

97.  L1b3rt45 zegt:

Wanneer is de Holodomor Herdenkingsdag?

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

98.  Sepp zegt:

Niet alleen zijn Hebreeërs experts in moord en terrorisme, zij zijn ook experts in genocide. Ik stel voor dat telkens wanneer zij beginnen te piepen over "6 miljoen dode joden", zij ons in feite in een ritueel zuigen om een andere genocide te verdoezelen die zij hebben gepleegd.






Hier ziet U de foto in zijn geheel :  https://imgur.com/QPp7shd.png



- Mee eens: SolontoCroesus

- Reacties: @geokat62, @Petermx

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

99.  Trinity zegt:

Niet een van de huidige joodse verraders, dat is zeker.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

100. Exile zegt:

Te oordelen naar het aantal off-topic, tangential en konijn-holing opmerkingen, lijkt het erop dat Dr. Dalton over het doel gaat - zoals gewoonlijk.

Neus gek, ((trollen)) zijn aan het dollen.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

 


8 comments:

  1. Ik heb niet alle commentaren gelezen maar voor degenen die liever een video bekijken dan een artikel lezen, is in dit kader de navolgende video interessant:

    [The First Holocaust - The Surprising Origin of the Six Million Figure],
    https://www.bitchute.com/video/PM7KvaK78emm/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofia,
      ik heb de eerste 30 minuten gezien, maar het komt behoorlijk overeen met wat Dalton schrijft.
      Wat dat betreft: respect voor de video ! ( Die was eerder gepubliceerd)

      Delete
  2. Mijn favoriete Senator is John Kennedy uit Louisiana.

    Hij spreekt erg plat, maar i s haarscherp.

    Hier zijn verhaal overr de inflatie: pakweg 10 % in de VS !

    https://youtu.be/FkKs6muAIvo?t=344

    ReplyDelete
  3. In de comments las ik over John Wear , die ik niet kende.

    Hier is een oudere website van hem:

    https://wearswar.wordpress.com/

    Nu zitten ze op een veiliger plaats:

    https://wearswar.wordpress.com/2021/05/22/wears-war-has-moved-find-out-why-and-visit-us-at-our-new-forever-home/

    Artikel op deze site dat erg lijkt ove rbovenstaande blog: https://wearswar.wordpress.com/2017/10/31/repeated-claims-of-6-million-jews-dying-decades-before-hitler-vs-ignored-soviet-death-camp-tolls/

    Boek van Wear: https://wearswar.wordpress.com/2017/07/18/first-blog-post/

    ReplyDelete
  4. NB: Ik ken ook een Alison Wear, die de website over Israel maakt:

    https://ifamericansknew.org/


    Benieuwd of ze familie is van deze John Wear.

    ReplyDelete
  5. Dr Been heeft last van Covid. Hij heeft (ook) de fout gemaakt zijn ivermectine als profylaxis te verbruiken. Nu kan ook hij er niet op tijd aan komen en moet hij de veel duurdere en vrijwel onbewezen nieuwere middelen nemen. Hij is 2 x gevaxxed met moderna, maar moet nu steroids nemen. Maar zijn beschrijving doet niet aan een zwaar geval denken, waarschijnlijk is hij voorzichtig.

    Mijn vriendin heeft er veel last van gehad. Nu weer beter, en inmiddels weer negatief getest, maar wel flink afgevallen en verzwakt. Het bleek dat ze een enorm vitamine D tekort had (niet naar mij geluisterd dus!). Eigenlijk hoop ik dat ik het nu, 2 weken na de booster, krijg. Dat is een veel betere booster! Alleen kom ik niet zo onder de mensen, dus dat is niet heel waarschijnlijk.

    ReplyDelete
  6. Een komische noot voor Blue Monday: bekijk de eerste 25 sec van deze denktank (Let op de naam, opgericht in 1984!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind de link naar de video ( waar Rootman naar verwijst) zojuist in mijn email:

      https://youtu.be/mmBRgv7WnYU

      "Institute of peace" dedicated to preventing and /or mitigating violent comflict abroad"

      dat is wat je bedoelt...

      Tja, we weten het: zolang je maar roept dat het 'voor uw bestwil' is, kan je iedereen dood slaan . Dat is hoe de VS functioneert..

      Delete