Tuesday, January 04, 2022

1205 The Great Reset is een joodse coup.

 

The not-so-friendly folks at the World Economic Forum

 

26 maart 2021/32 reacties/in Featured Articles /door KarlHaemers

Hier onderzoek ik de etnische samenstelling van misschien wel de meest invloedrijke wereldwijde organisatie die onze wereld vandaag de dag transformeert en haar plan om de planeet te herstructureren: Het WereldEconomischForum. Het WEF en zijn uitvoerend directeur Klaus Schwab streven openlijk niets minder na dan de fundamentele transformatie van het wereldsysteem, het menselijk leven en de hele planeet, en fungeren als de centrale spil voor dat proces. Het WEF heeft op zijn agenda staan, de mensheid te resetten in een "fusion of our physical, our digital, and our biological identities." Dit werd openlijk verklaard door Schwab in een toespraak in november vorig jaar, verwijzend naar zijn visie voor een cybernetisch transhumanisme.

De Grote Reset Oplichterij

De kern van dit proces wordt gevormd door The Great Reset, een WEF-programma waarin uitvoerig wordt beschreven hoe het elk aspect van ons leven en de wereld zelf zal veranderen in iets onherkenbaars maar onvoorstelbaar beters. Het is de moeite waard twee belangrijke verklaringen van het WEF over dit buitengewone programma te bestuderen. Ten eerste, de context:

De Covid-19-crisis en de politieke, economische en sociale ontwrichtingen die zij heeft veroorzaakt, veranderen de traditionele context voor de besluitvorming fundamenteel. De inconsistenties, onvolkomenheden en tegenstrijdigheden van talrijke systemen - van gezondheidszorg en financiën tot energie en onderwijs - komen meer dan ooit aan het licht te midden van een mondiale context van bezorgdheid om levens, bestaansmiddelen en de planeet. Leiders bevinden zich op een historisch kruispunt, waarbij ze de druk op korte termijn moeten afwegen tegen de onzekerheden op middellange en lange termijn.

Vrees niet, want het WEF weet hoe het de leiders in gezondheid, financiën, energie, onderwijs en al de rest uit dit dilemma kan leiden. Zij doen dat omdat zij diep bezorgd zijn over ons "leven, onze middelen van bestaan en onze planeet".

Volgende, De Kans:

Nu we een unieke kans krijgen om het herstel vorm te geven, zal dit initiatief inzichten bieden die iedereen kunnen helpen die de toekomstige staat van de mondiale betrekkingen, de richting van de nationale economieën, de prioriteiten van de samenlevingen, de aard van de bedrijfsmodellen en het beheer van een mondiaal gemeengoed bepaalt. Het Great Reset-initiatief, dat voortbouwt op de visie en de grote deskundigheid van de leiders die in de gemeenschappen van het Forum betrokken zijn, heeft een aantal dimensies om een nieuw sociaal contract op te bouwen dat de waardigheid van elk menselijk wezen eer aandoet.

Met andere woorden, de oligarchische opperheren van onze wereld, die deze crisis hebben veroorzaakt, zullen nu voor de oplossing zorgen, een "nieuw sociaal contract" waar wij, waardige mensen, niets mee te maken hadden, maar dat wij met bloed zullen moeten ondertekenen. Dit is top-down, elite controle met een wraakzucht.

De hoofdpagina over dit wereldveranderende programma is getiteld "Now is the time for a ‘great reset.’" Enkele opmerkelijke citaten:

"... een reset van onze economische en sociale fundamenten is mogelijk."

"Er is een goede reden om je zorgen te maken..."

"de wereld moet gezamenlijk en snel handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen..."

"Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden omgevormd."

"de pandemie is een van de ergste volksgezondheidscrises in de recente geschiedenis."

"We moeten nieuwe fundamenten leggen voor onze economische en sociale stelsels."

"De wil om een betere samenleving op te bouwen bestaat. We moeten die gebruiken om de grote omschakeling te bewerkstelligen die we zo hard nodig hebben."

"de pandemie biedt een zeldzame, maar kleine kans om na te denken, nieuwe ideeën op te doen en onze wereld opnieuw in te richten om een gezondere, rechtvaardigere en welvarendere toekomst te creëren".

Het WEF heeft een programma dat het 2030Vision noemt, dat zich bezighoudt met 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen, overgenomen van de Verenigde Naties. In principe kunnen al deze doelen worden bereikt met nieuwe technologie, de Vierde Industriële Revolutie (4IR). Daarom "is 2030Vision mede-eigendom van en ontwikkeld door stichtende partners en mede voorgezeten door Simon Segars, CEO van ARM, en Achim Steiner, administrateur van het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties". ARM is een high tech bedrijf dat "een compleet 5G ecosysteem" ontwikkelt en andere super tech die nodig is voor de Grote Reset. Geen van deze mannen blijkt Joods te zijn.

Het WEF werkt samen met regeringen, mondiale ondernemingen, de academische wereld, mediaconglomeraten, niet-gouvernementele organisaties, met inbegrip van immense mondiale "filantropie" en ontwikkelingsoperaties - elke sector van macht, rijkdom en invloed. Alleen al onder de letter A staan achtenvijftig partners. Voorbeelden zijn de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, Airport Authority Hong Kong, Amazon Web Services, American Heart Association, Anheuser-Busch, Apple en AstraZeneca. "Toegang tot de netwerken en deskundigen van het forum biedt partners zichtbaarheid en tijdgevoelig inzicht in de strategische besluitvorming over de kwesties die voor hen het belangrijkst zijn. Dit klinkt alsof WEF connecties en "experts" partners helpen in hoe deel te nemen aan de Grote Reset om geld te verdienen en macht uit te oefenen terwijl de wereldwijde transformatie wordt bevorderd.

Het klinkt utopisch. We hebben het allemaal al eerder gehoord; het is de oude Probleem/Reactie/Oplossing zwendel. Het WEF en zijn partners creëren de perceptie van het probleem, een frauduleuze pandemie die in werkelijkheid het standaard griepseizoen is, en bieden nu de oplossing - hun Grote Reset om de grondslagen van het leven op aarde te herstructureren. We gaan er allemaal op vooruit met gezondheid, gelijkheid en welvaart. Dit klinkt te veel als de valse beloften van de Bolsjewistische Revolutie - een harmonieuze, klasseloze samenleving met burgers die door de regering werden gevormd, maar waarbij in feite vooral boeren en arbeiders met miljoenen tegelijk werden vermoord. Alleen de nieuwe oligarchie van de elite profiteerde ervan; hun macht om een wereldwijde revolutie teweeg te brengen is nu geconcentreerd in het World Economic Forum.

Wij onderzoeken nu de Joodse rol in het Wereld Economisch Forum en zijn Grote Reset.

Wie is wie op het WEF

Bij het bestuderen van de Leadership and Governance pagina zien we dat het WEF wordt geleid door een raad van bestuur, "uitzonderlijke personen die optreden als hoeders van zijn missie en waarden, en toezicht houden op het werk van het forum ter bevordering van echt wereldburgerschap". Eenendertig "uitzonderlijke personen" zitten in deze raad. Laten we eens kijken hoeveel er Joden zijn, en in welke opzichten ze uitzonderlijk zijn. We houden Klaus Schwab zelf voor het laatst.

Leo Rafael Reif

Leo RafaelReif, lid van de raad van trustees van het WEF, is president van het Massachusetts Institute of Technology. Op zijn biography zegt dat hij een elektrotechnisch ingenieur is en een "Venezolaans-Amerikaan". Naast andere initiatieven bij het MIT heeft Reif een Clinic for Machine Learning in Health opgericht, het MIT Plan for Action on Climate Change en het MIT-IBM Watson AI Lab. Dit lab werkt aan "technieken om grootschalige AI-systemen efficiënter en robuuster te maken." Dit zou ons niet moeten verontrusten, ook al vormen AI en machine learning de kern van de Vierde Industriële Revolutie die het WEF promoot om de Grote Reset aan te sturen, want "het Lab zet zich in om betrouwbare en maatschappelijk verantwoorde AI-systemen te bouwen."

Reif moest als president van het MIT reageren op beschuldigingen dat het MIT Media Lab aanzienlijke subsidies zou hebben ontvangen van de joodse pedofiele chantage-zwendelaar JeffreyEpstein, wiens geld grotendeels afkomstig was van de joodse miljardair-oligarch Leslie Wexner. De werkelijke "kop van de slang" volgens Epstein-slachtoffer Maria Farmer, was Wexner. Epstein investeerde grote sommen geld van Wexner in nieuwe technologieën in de industrie en de academische wereld, gericht op massabewaking, robotica en cyborg ontwikkeling, machine intelligentie/AI, en verontrustende aspecten van transhumanisme, ook bij MIT. Reif zei dat de beschuldigingen "zeer verontrustend" waren.

Reif is ook een bestuurslid van de Raad voorBuitenlandseBetrekkingen, die another essay ontmaskert als een groot machtscentrum dat op leiderschapsniveau gedomineerd wordt door Joden.

Dit profiel rapport vermeldt Reif's religie als Joods. Zijn Infogalactic entry staat onder Achtergrond:

Leo Rafael Reif werd geboren in Maracaibo, Venezuela, als zoon van Oost-Europese Joodse ouders, die in de jaren dertig via Ecuador en Colombia naar Venezuela emigreerden. Zijn vader was fotograaf, en thuis sprak het gezin Jiddisch en Spaans.

David M. Rubenstein

Rubenstein's bio bij WEF verklaart dat hij mede-oprichter en mede-uitvoerende voorzitter is van de Carlyle Group. Het is een immense wereldwijde investeringsbank met honderden miljarden dollars onder beheer. Rubenstein werd geprofileerd in het essay Jews of the CFR:

Hij is medeoprichter van een van 's werelds grootste investeringsmaatschappijen, de Carlyle Group. Hij heeft een lange carrière als adviseur van presidenten en Congrescomités achter de rug en was bestuurslid of trustee van diverse organisaties, waaronder Johns Hopkins Medicine (waaraan hij 20 miljoen dollar schonk), Duke University (zijn alma mater), Tsinghau University in China, het Brookings Institute en het World Economic Forum, allemaal bekende afzetkanalen voor de huidige COVID-agenda. De raciale en religieuze banden van Rubenstein zijn overduidelijk.

De Carlyle Group was betrokken bij een aantal grote schandalen, waaronder bribery het ontvangen van investeringen van pensioenfondsen, het nemen van investeringen van een belastingontduikend bedrijf dat is opgezet door de corrupte Joodse hedgefondsmanager en financier van destabiliserende revoluties GeorgeSoros. Carlyle is ook voor een groot deel eigenaar van Booz Allen Hamilton, de defensieaannemer waar EdwardSnowden werkte toen hij kennis lekte over massatoezicht op Amerikaanse burgers door de overheid en de industrie; Carlyle is dus als eigenaar en investeerder betrokken bij de oorlogsindustrie. Dit omvatte het in dienst nemen van voormalig president George Bush Sr. en voormalig minister van Buitenlandse Zaken James Baker om te lobbyen voor defensiecontracten en verhoogde militaire defensiebudgetten, het ontlokken van investeringen van Saoedische prinsen en de Bin Laden-familie, en het bevorderen van de Irak-oorlog en het profiteren van de wederopbouw erna. Dit alles wordt goed gepresenteerd in een volledige lengte documentary gericht op de Carlyle Group's corrupte oorlogswinsten.

In Rubensteins Wikipedia-vermelding is de enige "controverse" die aan hem en Carlyle wordt toegeschreven, het verhogen van de huren in de stacaravanparken die Carlyle bezat, waarbij arme mensen uit hun huis werden gezet.

Om duidelijk te zijn: "Rubenstein groeide op als enig kind in een Joods gezin in Baltimore."

Marc Benioff

WEF-bestuurslid Marc Benioff is de CEO van Salesforce, een Fortune 500-bedrijf met 50.000 werknemers, en nog een multimiljardair. Salesforce is een cloud computing bedrijf met als missie "het einde van software", vermoedelijk zoals wij dat kennen. Wikipedia geeft openlijk toe: "Hij huurde en plantte nep-protestanten en een nep-nieuwsgroep, Channel 22, op de conferentie van Siebel (zijn concurrent) in 1999." De oprichter van Siebel was echter een collega van Benioff bij Oracle, waar zij beiden eerder werkten. Ongelooflijk, dit verhaal van bedrog wordt gepresenteerd in een artikel getiteld "MarcBenioff'sMarketing Genius." Meer van Benioff's genialiteit omvatte het huren van alle taxi's op de luchthaven van Cannes Frankrijk om deelnemers naar Siebel's conferentie te pendelen en ze te verkopen over Salesforce. In 2018 kocht Benioff Time Magazine om wereldwijd meer nepnieuws te verspreiden.

Het bedrijf dat Benioff vroeger hielp ontwikkelen, Larry Ellison's Oracle, had nauwe werkrelaties met de National Security Agency, dat zich bezighoudt met massatoezicht op Amerikanen, en met de CIA. Momenteel werkt Oracle samen met het covid-vaccinprogramma van de overheid om ontvangers van vaccins gedurende twee jaar te volgen in het kader van een "geneesmiddelenbewakings"-programma om bijwerkingen en andere medische gegevens te controleren.

Benioff's meedogenloze marketing "genie", zijn ontwikkeling van cloud computing platformen en diensten, zijn vroegere werk bij een aannemer van digitale massa surveillance, en zijn miljardair status maken hem een sterke bijdrager aan de Grote Reset en de glorie van de WEF's transhumanistische nabije toekomst.

Onder Begin van zijn leven: "Benioff groeide op in een joodse familie die al lang in de San Francisco Bay area woont."

Laurence D. Fink

LarryFink is de oprichter en CEO van Blackrock, 's werelds grootste beleggingsonderneming, met een beheerd vermogen van meer dan 7 biljoen dollar. Fink zelf is de zoveelste miljardair in het WEF-bestuur. Net als Rubenstein van Carlyle is Blackrock van Fink zwaar geïnvesteerd in de oorlogsindustrie, en geeft het zijn eigen beleggingsfondsen uit, zoals USAerospaceandDefense.

In zijn annual letter aan bedrijfsleiders, Fink suggested dat "Nu regeringen er niet in slagen oplossingen te bieden voor dringende sociale problemen, kijken mensen naar publieke en private bedrijven om in te springen en oplossingen aan te bieden." Dat lijkt de kans te zijn geweest die Fink en Blackrock nodig hadden om de tussenpersoon te worden voor de fusion of the most powerful financial institutions in the USHet ministerie van Financiën, de Federal Reserve en Blackrock.

We weten dat 's werelds machtigste financier in het bestuur zit van de wereldwijde organisatie die de totale transformatie van de samenleving, de beschaving en de mensheid leidt. De brief van Fink staat vol utopische beloften voor "raciale rechtvaardigheid", "welvaart", "meer inclusiviteit" en het redden van de wereld van "klimaatverandering". Onder het begin van zijn leven staat: "Hij groeide op in een Joods gezin."

Orit Gadiesh

Voorzitter van Bain & Company is Orit Gadieshdie vele functies bekleedt en vele successen heeft behaald, waaronder het feit dat zij is afgestudeerd aan de Hebreeuwse Universiteit, gouverneur van de Universiteit van Tel Aviv, Ben Gurion University Leadership Award, en Forbes Magazine's 100 Most Powerful Women in the World. Ook zij zit in de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen als commissielid. Gadiesh zit in de Adviesraad van Internationale Bedrijfsleiders van de burgemeester van Shanghai, China.

Bain is een bedrijf dat bedrijfsadvies verstrekt vanuit Boston, maar nu met kantoren over de hele wereld; het stond ooit onder leiding van Mitt Romney. Gadiesh werd voorzitter (hun woord) in 1993 en hielp the company te herstellen tot een van 's werelds "grote drie" adviesbureaus. Het levert vele soorten advies en begeleiding aan vele verschillende soorten bedrijven, NGO's en regeringen, onder meer op het gebied van defensie, chemie, gezondheidszorg, onderwijs, olie & gas, technologie en financiën.

Gadiesh's vader was kolonel bij de Israëlische Defensiemacht, en zelf diende ze in de IDF, een verplichte dienst voor in Israël geboren Joden. In een interview met de Britse Telegraph onthulde Gadiesh hoe haar militaire ervaring in de IDF haar helpt Bain te leiden.  Misschien zal haar vertrouwdheid met de brute onderwerping van de hulpeloze Palestijnen door de IDF haar goed van pas komen bij het adviseren van het WEF in zijn plan voor de Grote Reset om de rest van de mensheid te onderwerpen.

Uit haar Wikipedia-gegevens blijkt dat zij een dubbele Amerikaans-Israëlische nationaliteit heeft.

Peter Brabeck-Letmathe

Hij is beter bekend als Peter Brabeck, maar in zijn WEF-profiel staat hij vermeld als vice-voorzitter van de Board of Trustees. Brabeck was meer dan tien jaar CEO van Nestle Corporation, en een deel van die tijd voorzitter van de raad van bestuur. Hij is voormalig bestuurslid van onder meer Credit Suisse, Exxon-Mobile en L'Oreal. Hij was ook voormalig voorzitter van de 2030 Water Resources Group, een publiek-privaat partnerschap dat opereert als onderdeel van de Wereldbank.

Brabeck veroorzaakte verontwaardiging en veroordeling toen hij in 2005 in een documentaire getiteld We FeedtheWorld een aantal van zijn eigen opvattingen deelde. Slechts lichtelijk verdraaid, is dit een vrij goede samenvatting van Brabecks uitspraken: "Brabeck gelooft dat de natuur niet 'goed' is, dat er niets aan de hand is met GMO-voedsel, dat winst boven alles gaat, dat mensen meer moeten werken, en dat de mens geen recht heeft op water." Hij maakte anderen. Nestlé is betrokken geweest bij aanhoudende schandalen in Californië vanwege haar goedkope toegang tot belangrijke waterbronnen voor haar hooggeprijsde verkoop van gebotteld water, tijdens langdurige droogte toen andere Californiërs te lijden hadden onder rantsoenering.

In 1998, ter gelegenheid van de viering van Israëls vijftigste onafhankelijkheid, heeft de Israëlische premier Netanyahu "het hoogste eerbetoon ooit door de Staat Israël toegekend, de Jubilee Award", toegekend aan die personen en organisaties die het meest hebben gedaan om de economie van Israël te versterken. Peter Brabeck-Letmathe van Nestlé was een van de drie laureaten in de categorie Voeding.

Deze bron is ook zeer suggestief:

Nestlé bezit 50,1% van Osem Investments, een in Israël gevestigde onderneming die zich rechtstreeks bezighoudt met de productie en distributie van voedingsmiddelen in Israël en daarbuiten. Gad Propper, directeur en bedrijfsleider van Nestle Purina Israel bij Osem Investment Ltd en CEO van Osem International Ltd, is voorzitter van de kamer van koophandel Israël-Europese Unie. Hij is tevens voorzitter van L'Oreal Israel, dat voor 30% in handen is van L'Oreal, een andere prominente voorstander van Israël.

Peter Brabeck-Letmathe, CEO van Nestlé, zit ook in de Raad van Bestuur van L'Oreal, dat een geschiedenis heeft van het overtreden van wetten om Israël te steunen. Hij is ook directeur van Credit Suisse, dat lid is van de raad van bestuur van de Zwitsers-Israëlische kamer van koophandel. Brabeck-Letmathe zit ook in de stichtingsraad van het Wereld Economisch Forum (WEF), dat in 2006 uit zijn Global Agenda Magazine een artikel schrapte dat opriep tot een vreedzame boycot van Israël totdat het zich zou houden aan het internationaal recht en de mensenrechten. In tegenstelling tot de bevordering van vreedzame vrijheid van meningsuiting door het WEF, werd van het artikel gezegd dat het "volledig in strijd was met ... de missie en waarden van het Forum".

Nestlé, 's werelds grootste voedingsmiddelenbedrijf, vestigde zijn O&O-centrum in Israël (waardoor Israël sterk wordt versterkt door zijn technische know-how, deskundigheid en distributiekanalen). Dit R&D centrum werd gebouwd op Sderot - gestolen en illegaal bezet Palestijns land dat ooit een stad was met de naam Najd. De aanwezigheid van Nestlé's fabriek saboteert in feite het recht op terugkeer van de Palestijnen, zoals vastgelegd in VN-resolutie 194 en ook in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, artikel 13, lid 2.

Nestlé en Osem bezitten meer dan de helft van de goodwill en activa van Israëls grootste producent van zuigelingenvoeding, Materna. Via Osem investeert Nestle zwaar in de ontwikkeling van Israël, zoals 80 miljoen dollar in nieuwe slachterijen, logistieke centra voor distributie, ontwikkelingslaboratoria, enzovoort.

Nestlé werkt ook samen met het JNF (Joods Nationaal Fonds) via Osem. Het JNF is een van de belangrijkste zionistische organisaties die tientallen jaren lang hardnekkig Palestijnen hebben ontworteld en hun dorpen en steden hebben verwoest om plaats te maken voor de illegale expansie en bezetting van Israël.

Peter Maurer - Filo-Semiet

WEF-bestuurslid PeterMaurer is de huidige voorzitter van het Internationale Comité van het Rode Kruis. Zijn biography entry geeft aan dat zijn etniciteit Zwitsers is, verder wijst niets op het tegendeel.

Twee belangrijke nieuwsgebeurtenissen wijzen erop dat Maurer een fervent filo-semiet is. In een snelle reeksartikelen in de Times of Israel in september 2017, richten de krantenkoppen zich op de ontmoetingen van ICRC-directeur Maurer met wat de artikelen consequent de "terreurgroep" Hamas noemen. Twee van de vier koppen richten zich op Maurer's onderzoeken naar "vermiste Israëli's," zonder vermelding van de vele vermiste Palestijnen, waaronder kinderen. Een derde kop toont premier Netanyahu van Israël die Maurer "ongelofelijke wreedheid van Hamas" uitlegt. Ongelooflijk is het woord, maar Maurer lijkt het ter harte te hebben genomen in zijn gesprekken met Hamas. Alleen de vierde en meest recente kop vermeldt dat Maurer de illegale Israëlische nederzettingen op Palestijns land heeft aangemerkt als een "belangrijke humanitaire uitdaging" - maar keert dan terug naar een focus op vermiste Israëliërs.

Ik betwijfel of Netanyahu bezorgd was dat de Maurer zich zou concentreren op Israëlische wreedheden en onrechtvaardigheden begaan tegen Palestijnen, omdat hij hen tijdens een bijeenkomst van het Joods Wereldcongres iets meer dan een week eerder geruststelde dat zijn gesprekken met Hamas zich zouden concentreren op vermiste Israëliërs. Het WJC had immers een petitie met 11.000 handtekeningen bij Maurer ingediend, waarin Maurer en het ICRC onder druk werden gezet om Hamas op te roepen de lichamen van twee vermiste Israëlische soldaten terug te geven. Hamas had een petitie kunnen indienen voor de terugkeer van de lichamen van duizenden Palestijnse kinderen, maar beschikt niet over het geld en de macht van het WJC en zijn miljardair-oligarchale leiders Ronald Lauder en Paul Singer. Als bestuurslid van het WEF brengt Maurer het ICRC op één lijn met Joodse macht, niet met gerechtigheid of humanitaire hulp.

De andere belangrijke gebeurtenis is natuurlijk de holocaust. Volgens een Jewish Journal article, sloegen Maurer's ICRC en het Joods Wereldcongres in 2015 de handen ineen om de zeventigste verjaardag van de "bevrijding van de nazi-doodkampen" te herdenken. Maurer gaf de keynote speech en zei dat het ICRC "had gefaald als een humanitaire organisatie omdat het zijn morele kompas verloor." Het artikel stelt dat "het ICRC de deportatie van Joden naar concentratiekampen niet publiekelijk heeft veroordeeld." Het ICRC hielp ook andere krijgsgevangenen in Duitse kampen, maar geen Joden, omdat de "nazi's" dat niet toestonden. "Wij hebben ervoor gekozen ons verleden onder ogen te zien en transparantie te omarmen', zei Maurer. Onze openbare archieven zijn het bewijs van onze erkenning van het verleden en onze voortdurende inspanning om ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien.""

WJC-voorzitter en miljardair Ronald Lauder prees het berouw van Maurer en het ICRC over het in de steek laten van onschuldige Joden tijdens de holocaust. "U hebt uw morele autoriteit al bewezen omdat u uw historische dossiers hebt opengelegd," zei Lauder. U heeft toegegeven dat u meer had kunnen en moeten doen.

Hoewel Peter Maurer hoogstwaarschijnlijk een Zwitser is, verleent zijn dienst aan de joodse belangen ten koste van de Palestijnen, hoe immoreel ook, hem de vereerde status van vereerde filosemiet. En het geeft zowel het ICRC als het WEF een valse schijn van medelevend humanitarisme.

Mark Carney - Filo-Semiet

Dit WEF bestuurslid is een mega wereldwijde bankster. Hij is de gouverneur van de Bank of England en zit in het bestuur van een van de machtigste bankinstellingen ter wereld, de Bank of International Settlements. Carney werkte dertien jaar bij Goldman Sachs, in verschillende kantoren over de hele wereld. Hij is een Goldman Sachs alumni "opmerkelijk voor zijn publieke verwerping van het kapitalisme door te pleiten voor groen socialisme." Groen socialisme is slechts een ander eufemisme voor de totalitaire overname van de wereldcontrole door de Grote Reset, wat het WEF "stakeholderkapitalisme" noemt. Als WEF bestuurslid zit Carney op de juiste plaats.

Chrystia Freeland - Oneervolle vermelding

ChrystiaFreeland is een WEF-bestuurslid dat zeker niet Joods is. Men heeft ons zelfs doen geloven dat zij in haar verleden zelfs "nazistische" associaties had, maar dat zij zich heeft bekeerd. Ze is momenteel de deputy Prime Minister and Finance Minister of Canadaen grote mediakanalen zoals Politico en The Atlantic hebben haar uitgeroepen tot "minister van alles." Echter, in 2017 allegations ontstond dat Freelands grootvader van moederskant redacteur was geweest voor een Oekraïense krant die "antisemitische" inhoud publiceerde, een "school van haat" was en werd gesteund door de nationaal-socialisten. Opa had niet de morele integriteit om elders te gaan werken (mogelijk omdat de Oekraïners het leven onder Stalin haatten en de Duitsers als bevrijders zagen), en dus was hij misschien geen "intellectuele collaborateur", omdat Freeland beweerde dat hij geen kopij schreef, maar toch een "situationele collaborateur".

Freeland kwam het schandaal te boven en behield haar posities in de Canadese regering. Zij speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van belangrijke mondiale "vrijhandels"-overeenkomsten met oligarchische controle, zoals de uitgebreide economische en handelsovereenkomst (CETA) met de Europese Unie, en de overeenkomst tussen Canada en de Verenigde Staten en Mexico. In een belangrijke stap van wat zou worden, schreef Freeland een boek met de titel Plutocrats: The Rise of the New Global Super-Rich and the Fall of Everyone Else. "Het ... won de 2013 National Business Book Award voor het meest opmerkelijke Canadese business-gerelateerde boek." Het was een van de redenen dat premier Trudeau haar in zijn kabinet opnam. In een recensie staat: "Het boek verdeelt de zeer rijken in drie hoofdgroepen-Russische oligarchen, financiële professionals van Wall Street en Amerikaanse bedrijfsleiders"- maar het boek gaat niet in op de etnische samenstelling van deze drie groepen. Het is grotesk dat iemand die zo invloedrijk is in het Canadese kabinet dat hij de wereldwijde "vrijhandels"-akkoorden regelde die de werkende Canadezen verarmen en hun lonen en levensstandaard omlaag duwen, een boek publiceert dat gericht is op de "nieuwe superrijken in de wereld" en hoe zij iedereen verarmen, terwijl hij de wereldwijde totalitaire plutocratische machtsovername op het WEF dient.

Klaus Schwab - Filo-Semiet of Crypto-Jood

Ten slotte moeten we de etnische aard van de uitvoerend directeur en oprichter van het Economisch Wereldforum zelf, Klaus Schwab, onderzoeken. In een ander essay werd ingegaan op de vele joodse en Israëlische connecties van Schwab.

Onlangs stuitte ik op een "deep dive" over Schwab, juist op het ogenblik dat ik dit essay wou indienen. Deze bron, Forbidden Knowledge TV, komt in de vorm van een interview of discussie tussen de gastheer en Michael McKibben van Leader Technologies, die beweren dat een team van "miners" drie maanden lang in Schwab's familieverleden hebben gegraven. Ze hebben deze informatie nog niet in geschreven vorm bekendgemaakt, dus zullen we de interview podcast voorlopig moeten beoordelen: "KlausSchwabenhetVierdeRijk." De geschreven inleiding zegt: "Klaus Schwab werd geboren in Nazi Duitsland in 1938. Zijn Joodse moeder vluchtte het land uit, gedwongen haar jaar oude zoon achter te laten bij Klaus' vader...." In de podcast zelf, bij tijdsaanduiding 12:52, zegt McKibben: "Door twee of drie weken spitten, ontdekte ik het via de achterdeur. Zijn moeder was Joods." En op 24:40, zegt de gastheer: "Hier hebben we de Schwab familie, of tenminste Klaus, die het feit verbergt dat hij (Klaus' vader Eugene) gehuwd was met een Jodin."

We moeten met spanning wachten op het geschreven verslag van dit interview om deze beweringen te verifiëren en uit te vinden wat de "achterdeur" is. Maar als de "mijnwerkers" van Leader Technologies maanden aan deze zaak hebben gewerkt om de etnische achtergrond van Klaus Schwab te achterhalen, op zoek naar primaire bronnen en documentatie, en hun bevindingen met zoveel vertrouwen vermelden, dan moeten we concluderen: Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend directeur van het Wereld Economisch Forum, epicentrum van het kwaad in onze wereld van vandaag, die de mensheid naar de Grote Reset drijft technocratische tirannie met behulp van de krachtige nieuwe technologieën van de Vierde Industriële Revolutie om de overlevenden van zijn gemanipuleerde vernietiging van alles wat we van het leven hebben gekend in zijn transhumanistische cybernetische nachtmerrie te dwingen, is Joods.

Conclusie

In de commentaarsectie van een vorig essay, zei iemand: "Zijn we niet al voorbij het punt van het noemen van de Joden?" Hij riep op tot oplossingen. Maar de eerste stap is onvermijdelijk om de omvang van het probleem te beseffen. Het is overduidelijk dat Joden en filo-semieten zijn ingekapseld in de machtigste organisaties en instellingen van de wereld, en deze organisaties zijn gericht op een volledige inperking van de hele planeet.

 

  1. Coll Doll

Coll Dollsays:

26 maart 2021 om 12:28 pm

Hartelijk dank voor dit artikel. Het is zeer nuttig voor degenen onder ons die geloven dat de elitejoden achter de Grote Reset zitten, of op zijn minst een grote rol spelen in onze menselijke vernietiging. We moeten weten wie de vijand is. We moeten de vijand identificeren met naam en demografie. We moeten de bondgenoten die tegen Agenda 30 vechten, langzaam doen inzien dat het niet om Nazi's gaat, zoals Whitney Webb onlangs helaas heeft gepromoot. In een toekomst die ons bevalt, kan dit artikel dienen als onderliggende feiten voor een aanklacht.

o    Kris

Krissays:

27 maart 2021 om 4:37 pm

Zelfs voor degenen (vermoedelijk buiten het lezerspubliek van TOO) die misschien met hun ogen rollen of anderszins terugschrikken voor beschrijvingen als "vernietiging van de mens", kunnen we op zijn minst zeggen dat er massale, internationale projecten zijn die rechtstreeks gericht zijn op het fundamenteel veranderen van het dagelijks leven op een belangrijke manier, die wij, de getroffenen, niet wensen, noch enige betekenisvolle vertegenwoordiging hebben in de uitvoering, en dat deze megaprojecten voor het overgrote deel worden aangestuurd door Joodse individuen (en in sommige gevallen Joodse organisaties) en die niet-joden die zich evenzeer lijken in te zetten voor Joodse belangen.

§  Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:40 uur

De oogrollers kunnen uit de weg blijven. We hebben ze niet nodig en ze zullen diegenen volgen die succesvol zijn. Grote levensveranderingen kunnen hen ook van gedachten doen veranderen.
Wat te doen voor degenen onder ons die al ontwaakt zijn? De definitieve oplossing van het Joodse vraagstuk.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:38 uur

Ook ik ben teleurgesteld in Webb en Vedmore en hun miskenning van de feiten van de geschiedenis. Vedmore promoot zelfs de Jood-als-slachtoffer mythe nogal zwaar.
Voor de rest is Webb's verslaggeving over het Joodse vraagstuk uitstekend.

§  Al Ross

Al Ross zegt:

Maart 29, 2021 om 8:43 pm

De Jood als zelf-slachtoffer is een welbekende frauduleuze meme:

https://www.powells.com/post/reviewaday/unhappy-together-the-wittgenstein-family-feud

  1. tim

Om een of andere reden verbaast me dit helemaal niets.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:41 uur

Mee eens. Ik wist het toen ik aan het onderzoek begon. Ik vind het altijd goed om de specifieke actoren en hun rollen te identificeren en te onderzoeken, om de misdaden tegen de menselijkheid te documenteren.

  1. Gerry

Het WEF heeft in zijn agenda opgenomen dat de mensheid moet worden omgevormd tot een "samensmelting van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteit". Dit werd openlijk verklaard door Schwab in een toespraak in november vorig jaar, verwijzend naar zijn visie voor een cybernetisch transhumanisme.

Deze woorden klinken griezelig gelijk aan wat we vinden in het Bijbelse verslag dat we hier vinden:

"Hier is wijsheid." Openb. 13:18
"Hier is de geest die wijsheid bezit." Openb. 17:9

Ik moet zeggen Karl Haemers je geeft ons wat sappige informatie en wijsheid. Ga vooral zo door met je ontdekkingen Karl Haemers wie weet ben jij wel degene die het antwoord ontdekt op dingen die lang geleden geschreven zijn.

Intussen geef ik u ook iets sappigs om op te kauwen over een komende koning, iemand van wie ik eigenlijk denk dat Klaus Schwaub naar hem luistert en in het geheim orders van hem krijgt. Misschien is het dezelfde kerel waarover deze kerel spreekt in deze video, tijdstempel 10:30:

https://youtu.be/dL4NbokoVtY
http://www.paulhellyerweb.com/buy-liberation.html

Als dat zo is, als dit echt waar is, dan raad eens wat we zijn aangekomen bij wat werd voorspeld in Matteüs 24 en 25. Wie weet is dit wel de oorzaak van alle UFO activiteit en de voorbereidingen voor de terugkeer van een ware koning en niet een of andere bedrieger!!!

Vreemde dagen zijn het, nietwaar?

  1. r1b1

De mini-bio van Mark Carney (die altijd doet denken aan WLP's radioscript "The Rubes and Carnies") loopt een beetje achter de feiten aan, aangezien hij de Bank of England in 2020 verliet, waarna "Carney werd benoemd tot speciale gezant van de Verenigde Naties voor klimaatactie en financiën...
Zijn rol lijkt nu te bestaan uit het belemmeren van de activiteiten van bedrijfsorganisaties die niet op één lijn zitten wat betreft milieu-, sociaal en ondernemingsbestuur (ESG), welke term de faux-ecologische bankiersmantra's van duurzame ontwikkeling, nul koolstof, enzovoort enzovoort omvat.
Er bestaat een hele literatuur over dit onderwerp, waaronder

WCED - Onze gemeenschappelijke toekomst (1987);

KING/SCHNEIDER (Club van Rome) - De eerste wereldrevolutie (1991);

https://sustainabledevelopment.un.org/outcomedocuments/agenda21 (1992);

https://sdgs.un.org/2030agenda (Agenda 2030 duurzame ontwikkeling);

Commissie voor wereldbestuur - Onze buurlanden in de wereld (1995)
https://archive.org/details/ourglobalneighbo00comm_0
https://archive.org/details/cmmn-on-global-governance-our-global-neighborhood-1995

STRAUSS/HOWE - De Vierde Keer: Cycli van de Geschiedenis: Amerika's bestemming (1997)

enz. enz. Voor de beginner zou een redelijk leesbaar begin "The Commission on Global Governance - Our Global Neighborhood" kunnen zijn, zoals hierboven.

Het eindpunt van dit alles is natuurlijk een wereldregering, centralisatie van de macht en lijfeigenschap, behalve voor een zogenaamde elite.

o    meh

Dat zegt me wat:

28 maart 2021 om 5:19 pm

Governance is een VN-term die in de jaren 90 is ontstaan. Het is om het hele idee van regering te veranderen in bestuur. Waar ze het echt over hebben, is een Sovjet-achtig systeem voor NGO's dat de nieuwe democratie zal zijn. Dat is waar Democratie in de toekomst uit zal bestaan. Niets dan NGO's, gefinancierd door denktanks en stichtingen.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:44 uur

Het is interessant dat hij in zijn WEF-bio nog voorkomt toen hij directeur was van de Bank of England. De SDG's
van de VN geven direct richting aan de Grote Reset. Dit zou vaarwel zijn voor het leven zoals we het kenden, hallo hel wereld.

  1. Edward Harris

Edward Harrissays:

27 maart 2021 om 6:31 uur

In de echte wereld worden de mensen die in het artikel worden genoemd, nuttige boeren genoemd. Mensen zoals jij worden boeren genoemd. Mensen als Soros, die uit armoede opstaan, worden zakkenrollers genoemd. Ik word geen boer genoemd omdat mijn familie, hoewel verstoten, bij de club zit.
Toen een nuttige boer mij dit vertelde, zei ik hem dat ik weliswaar geen boer ben, maar dat ik mij er wel zo voel en dat ze mij dus net zo goed een boer kunnen noemen.
De nuttige boer zei dat 200 mensen het Verenigd Koninkrijk controleren. Met hun relaties bestaat de upper class uit ongeveer 5.000 mensen, waarvan sommigen een zeer bescheiden leven leiden zodat je niet zou denken dat ze upper class zijn.
De speciale relatie tussen de VS en het VK houdt in dat de hogere klassen allemaal met elkaar getrouwd zijn, wat inderdaad een speciaal relatieschip is.
Mij is verteld dat er tussen de hogere klasse en ons boeren een leegte is met daarin de zeer rijken. Elk van hen kan worden aangepakt als de nood aan de man komt. Ze komen de boeren en de hogere klasse tegen op hun reis door het leven.
De boeren in het leger, de politie en de beaurocratie houden het systeem in stand dat 5000 jaar heeft geduurd en naar ik uit betrouwbare bron heb vernomen, ook de komende 5000 jaar zal blijven bestaan.
Mijn half joodse (sorry) familie probeerde dingen ten goede te veranderen in het Verenigd Koninkrijk
tijdens de algemene staking. Churchill wilde de communisten laten vermoorden, wat een burgeroorlog zou hebben veroorzaakt. We kregen 5 generaties de tijd om uit te sterven en dan zouden we vermoord worden als dat niet gebeurde. Na 3 generaties trouwden mijn broer en ik niet, zodat de machthebbers onze kleinkinderen niet hoefden te vermoorden.
De Britse en Duitse communisten waren de beste vrienden en hadden een revolutie voor het volk moeten ontketenen en, indien succesvol, het leven van miljoenen Russen moeten redden. De Russen werden vermoord door joden uit Amerika om Rusland te vernietigen, omdat de VS bang waren voor de groei van Rusland, aldus Prof. Sutton.
Ik ben 79 en zal spoedig sterven, maar niet in een donkere kerker, aan een grimmige galg
wat de Rode Vlag voorspelde.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:49 uur

Als het waar is, klopt het met wat ik heb geleerd over de wereldmacht. Ik was niet op de hoogte van moordorders van meerdere generaties. Ik zou niet verbaasd zijn. Geen manier om je hiertegen te verzetten?
Ik vertrouw Anthony Sutton niet, als dat is wie je bedoelt. Zijn boek Wall Street en de opkomst van Hitler is propaganda.

§  Angelicus

Angelicussays:

30 maart 2021 om 7:29 uur

Mr. Haemers: Allereerst, dank u voor dit uitstekende artikel. U hebt gelijk, Anthony Sutton's boek over Adolf Hitler en Wall Street is onzin, pure misinformatie ter ondersteuning van de traditionele (((Marxistische))) theorie dat het Nationaal-Socialisme werd gecreëerd en gefinancierd door de Hoge Financiën.

Ik beveel iedereen het uitstekende boek van Henry Ashby Turner "German Big Business and the Rise of Hitler" (1985) aan. Hier is een zeer goede inleiding erop.

https://nationalvanguard.org/2018/05/funding-a-movement-german-big-business-and-the-rise-of-hitler/

§  Karl Haemers

Karl Haemerssays:

30 maart 2021 om 11:46 uur

Ik heb dit boek onlangs gekocht, maar nog niet gelezen. Ik kocht ook Turner's boek 30 Days to Power, en las het in een keer uit. Het is typisch anti-Hitler, wat altijd een saaie teleurstelling is, maar het had een aantal goede harde feiten over de maand januari 1933 die ik nuttig vond om te weten. Ik kijk uit naar het lezen van dit andere boek van Turner, voorbereid om me aan te passen aan de onvermijdelijke oorlogspropaganda.

  1. Gerry

@ Karl Haemers

Ik raad u en Dr. MacDonald ten zeerste aan om de fascinerende kijk van Michael Hudson hier te lezen:
https://thesaker.is/in-quest-of-a-multipolar-economic-world-order-with-michael-hudson-and-pepe-escobar/

en mijn verdere opmerkingen hier:

https://thesaker.is/in-quest-of-a-multipolar-economic-world-order-with-michael-hudson-and-pepe-escobar/#comment-920015

  1. Charles Frey

Charles Freysays:

27 maart 2021 om 12:34 pm

Covid, in zijn geheel, heeft veel van zijn nut als controle-instrument verloren. Terwijl de consensus over de oorsprong toeneemt, worden de andere zekerheden met de dag minder zeker, omdat zij verstikt worden door financiële en persoonlijke, gedocumenteerde belangen. Evenals door uiteenlopende EXPERT studies.

Gezien het aangetoonde onvermogen van onze Elite om met iets nieuws te komen, ter vervanging van genoemde controle, zal Biden's NSA, in juni 2021, een officieel Rapport publiceren over het grootste deel van de waarheid achter de steeds frequenter en betrouwbaarder wordende UFO SIGHTINGS.

Het zal interessant zijn om te zien hoe bedreigend deze andere Aliens voor de VS zullen zijn. Als deze halve garen, die nominaal Biden omsingelen, hun zin krijgen, zouden ze wel eens de staat van beleg kunnen afkondigen om Amerika - en de wereld - te redden. Zonder ook maar één foto te hebben kunnen laten zien van één dode indringer.

Als u dit vergezocht vindt, lees dan op Wikipedia over Orson Welles' uitzending "War of the Worlds" op CBS, waarin hij serieus meldde dat NYC op 30 oktober 1938 door Marsmannetjes met gasbussen was gebombardeerd.

De begeleidende foto toont Welles, een dag later, die verzamelde verslaggevers vertelt, "dat niemand die met de uitzending verbonden was, enig idee had dat het paniek zou veroorzaken". Wel - dat deed het!

En een nieuw, "transparant" Juni 2021 Rapport over UFO's door onze overwegend door buitenlanders geleide "Federale Regering", zou wel eens geschikt kunnen zijn om een Wet Oorlogsmaatregelen te rechtvaardigen, ter vervanging van de versleten Covid als controle hefboom !

Ik hoop dat ik het mis heb, maar laten we onze ogen gericht houden op de markeringen op de weg, als we verder gaan naar en door juni !

  1. Rebecca Lowenstein

Rebecca Lowensteins zegt:

27 maart 2021 om 12:44 pm

Natuurlijk zitten de kleine hoedjes achter de Grote Reset....... het is gewoon een andere term voor de NWO
Joodse internationale misdaad syndicaat.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:53 uur

Ja, het kan net zo goed de Nieuwe Wereld Orde zijn, aka de Joodse Wereld Orde.

  1. Panadechi

Panadechisays:

27 maart 2021 om 6:13 pm

Mijn gevoel voor logica leidt mij tot het feit dat het kaartenhuis, gebouwd door de globalistische plutocratische elite, zal leiden tot een toren van Babel, en zal instorten, het Westen zou kunnen eindigen gebalkaniseerd door etnische conflicten tussen blanken en niet-blanken, misschien de nationalisten in Europa. zij zullen hun krachten bundelen met de Russen en een groot wit Eurazië creëren, het verdrijven van de niet-blanke indringers. China zal zijn eigen rijk hebben.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

29 maart 2021 om 8:56 uur

Ik heb gehoord dat de machtselite zich heeft georganiseerd om veel meer onderling samen te werken dan voorheen. Dit is natuurlijk een ramp voor de rest van ons, maar we kunnen zeker hopen op meer onderlinge strijd naarmate het doel van wereldcontrole concreter naar voren komt. Whitney Webb zegt dat er mogelijk een techno-race is tussen de VS en China voor de inzet van super AI, of mogelijk is dat een vals front en werken VS/China samen aan AI technocratische controle.

o    Angelicus

Angelicussays:

30 maart 2021 om 7:38 uur

Uw theorie is zeer plausibel, hoewel ik er niet op zou rekenen dat Rusland nog steeds geregeerd wordt door die joodse marionet genaamd Vladimir Poetin. Er zal veel bloedvergieten zijn. Zoals ik al vele malen heb gezegd, het blanke ras stevent af op een welverdiende ruiming. Het schandelijke en verachtelijke gedrag van de overgrote meerderheid van de blanken wereldwijd sinds de jaren zestig rechtvaardigt dat.

§  Karl Haemers

Karl Haemerssays:

30 maart 2021 om 11:50 uur

Ik probeer mijn respect voor blanken te behouden. Tolerantie, geduld en vergevingsgezindheid zijn niet de slechtste eigenschappen, hoewel ze duidelijk zijn bewapend. Blanken zijn het slachtoffer geworden van de joods-vrijmetselaars invloed, en kunnen herrijzen als we ons de positieve kwaliteiten van blanken herinneren. Welke optie is er, het vieren van zwarten en Joden?

§  TJ

TJsays:

Maart 30, 2021 om 2:47 pm

En je verdient een prijs voor non-sequitur van de week.

§  Angelicus

Angelicussays:

31 maart 2021 om 7:16 uur

TJ = Zou je je idiote en neerbuigende opmerking willen toelichten? Als je het niet eens bent met wat ik zei, zeg dat dan gewoon, ga niet op een hoog paard zitten en mensen beginnen beledigen. Aan de andere kant, wie kan het wat schelen wat jij denkt? Je hebt jezelf zojuist te kijk gezet.

  1. Eric

Ik denk niet dat Rusland of China hier in mee zullen gaan. Zij zijn sterk nationalistisch. Zij zien dit soort grote reset praat als Westerse ontaarding - wat het ook is.

o    Karl Haemers

Karl Haemerssays:

30 maart 2021 om 11:53 uur

Het zou interessant zijn de raad van bestuur van het WEF eens te bekijken om te zien hoeveel Chinese en Russische leden er zitting in hebben. Een paar als ik me goed herinner. Ik verwacht dat China op zijn minst deelneemt aan de Grote Reset, aangezien Gadiesh en zelfs Klaus Schwab zelf adviseurs zijn van en samenwerken met de Chinezen.

§  Eric

Ericsays:

31 maart 2021 om 10:02 pm

Ik vermoed dat dit een tactische zet van China is: Een tijdje meedoen aan de Grote Reset, omdat het de Amerikaanse soevereiniteit verzwakt. De Grote Reset is de facto bestuur door multinationale banken, corporaties en NGO's. Op dit moment profiteert China van de aanwezigheid van westerse bedrijven. Maar er komt een moment dat China het kleed onder die bedrijven vandaan zal trekken.

De toespraken van Poetin daarentegen zijn anti-globalistisch. Hij heeft NGO's het land uitgegooid en is bereid ten strijde te trekken als de NAVO en joden als Victoria Nuland en Norm Eisen hun kleurenrevolutie-agenda aan de grens van Rusland blijven doordrukken. Hij dwarsboomt ook de Amerikaanse en Israëlische pogingen om de buren van Israël te verzwakken.

o    Angelicus

Angelicussays:

30 maart 2021 om 12:11 pm

Goede observatie Eric. Ik ben het met je eens. De "Grote Reset" is, misschien, de laatste stap in het Joodse supremacistische plan voor de onderwerping en vernietiging van het blanke ras. Rusland en China staan hier buiten, hoewel het beide slechte regimes zijn. Ik verwacht geen weerstand van het gedegenereerde en decadente blanke ras, ik hoop dat ik het mis heb, maar ik heb de laatste 20 jaar te veel walgelijke en beschamende dingen gezien en geen reactie. De gemiddelde blanke lacht alleen maar schaapachtig en gaat verder. Toch moeten degenen die het iets kan schelen zich hiertegen verzetten en zo lang als we kunnen vechten. Het is onze plicht.

§  Eric

Ericsays:

31 maart 2021 om 10:12 pm

China (zijn regering) is zeker slecht. Ik denk niet dat Rusland dat is. Het Russische volk is sterk christelijk. Na de Joodse staatsgreep van 1917, denk ik dat ze op hun hoede zijn voor Joodse invloed.

Ik denk dat de grootste hoop van de blanke man ligt in landen als Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne (als dat land het huidige joodse regime dat wij hebben geïnstalleerd, afwerpt), Hongarije, Polen, en in mindere mate Tsjechië en Slowakije.

Andere Oost-Europese landen zien er ook goed uit: Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Moldavië, Bulgarije, Slovenië, Servië, Kroatië, Montenegro en Macedonië. Maar ik zou ze meer moeten bestuderen.

Er zijn zelfs delen van de Derde Wereld die, naar ik durf te wedden, vriendelijker zijn voor blanken dan de overwegend blanke westerse naties.

  1. Hans Frank

Hans Franks zegt:

April 1, 2021 om 10:41 am

"Het ICRC heeft de deportatie van Joden naar concentratiekampen niet publiekelijk veroordeeld. Het ICRC hielp ook andere krijgsgevangenen in Duitse kampen, maar geen Joden, omdat de 'nazi's' dat niet wilden."

Het ICRC heeft ook de deportatie van niet-joodse veroordeelden naar concentratiekampen, die de meerderheid van de bewoners uitmaakten, niet veroordeeld. De tweede verklaring is gewoon een leugen. Het houdt maar niet op met deze mensen.

  1. Bill White

Bill Whitesays:

April 4, 2021 om 2:45 pm

Bedankt voor deze nuttige informatie. De enige manier om onze complexe hachelijke situatie te begrijpen is door bekend te zijn met veel relevante concrete details. Deze feiten over het WEF zijn een goed voorbeeld van de aard van de Joodse macht binnen de context van het Neoliberale Globalisme dat snel verandert in een wereldwijde Technocratie. Er zijn hier geen verrassingen, alleen een bevestiging van wat ik al voor waar had aangenomen. Ja, inderdaad, met het WEF en de Grote Reset is het Elke keer weer zoals altijd.

Reacties zijn gesloten.

 

3 comments:

  1. OT. Hier een stuk tekst over Poetin uit 2017. Vooral het begin niet helemaal compleet, maar toch wel een aardig overzicht, vergeleken met jouw stukken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank Wolf,

      Ik heb het als UPDATE geplaatst boven blog 1203. En een video op Blik geplaatst:" over al die leugens door Bush en Cheney etc.

      Delete
  2. https://youtu.be/aW7yqMcI_A0?t=925

    15:20 "Waarom is dat off label voorschrijven nu plotseling verboden? Met enorme boetes?"
    Ik denk om de volgende reden: De vaccins mogen alleen 'bij uitzondering' worden gegeven. Omdat er een noodsituatie is. Dat heet dan: er is een 'emergency use authorisation' ( een EUA) nodig. Omdat de vaccins niet lang genoeg getest zijn. Zo'n EUA mag van de wetgever slechts worden gegeven als aan twee eisen is voldaan: 1) Er moet een ernstige besmettelijke ziekte rondwaren die veel slachtoffers eist. 2) Er mag geen ander middel voorhanden zijn dat effectief helpt en veilig is.
    Vanwege dit tweede punt worden hydroxychloroquine en Ivermectine met grote bluf en brutaliteit verboden en bestraft, want beide middelen helpen heel goed tegen het Corona virus.

    ReplyDelete