Saturday, February 01, 2020

929 Impeachment van de baan!

Afzettingsprocedure mislukt: Trump krijgt vrij baan van de Republikeinen

De Democraten kunnen na de mislukte afzettingsprocedure alleen maar hopen dat hun handelwijze op verkiezingsdag 3 november niet als een boemerang op hun kandidaat terugslaat.
==================================

Amerikaanse Senaat stemt tegen oproepen getuigen in impeachmentproces

De Amerikaanse Senaat stevent af op een vrijspraak voor president Trump in het impeachmentproces, nu die in meerderheid tegen het oproepen van getuigen heeft gestemd. Daarmee komt de weg vrij voor een afsluitende stemming van de senatoren,  die vermoedelijk komende woensdag wordt gehouden en ongetwijfeld in het voordeel van Trump zal uitvallen.
=======================================
Voor CNN zijn de druiven te zuur: (Gele markering door mij )

Impeachment trial of President Trump

Where things stand now

  • The next steps: The Senate approved a resolution outlining how the rest of the trial will play out. On Monday, Trump's defense team and House prosecutors will give closing arguments. After that, senators will be allowed to give statements of up to 10 minutes each.
  • Trump's acquittal: The Senate will vote on the articles of impeachment at 4 p.m. ET. They will almost certainly vote to acquit Trump.

1 comment:

  1. Rypke Zeilmaker is gisteren ochtend opgepakt.

    Hij zou een ambtenaar bedreigd hebben.
    https://www.nrc.nl/nieuws/2020/01/30/blogger-aangehouden-voor-bedreigen-friese-ambtenaar-a3988780

    Ja, er was een foto op zijn blog waar hij met een hooivork een wat dreigende houding aan neemt. https://www.geenstijl.nl/5151710/ans-boersma-met-baard/

    NRC: Op de website is onder meer te zien hoe Z. in „Vikingstijl in strijd tegen de duurzamen” met een bijl in de hand voor zijn eigen camera poseert. „Jullie Klimaatleugenaars en geschiedsvervalsers kunnen daarom een bijl in je harses krijgen en verdienen het om door een boze menigte naar de hel gestuurd te worden.”

    Maar vandaag word Rypke samen me een strijder tegen windmolen-parken geïnterviewd en zegt Rypke:
    Op mijn blog mag ik toch wel wat ludiek doen en wat overdrijven. Die Greta Thunberg zegt dat politici tegen de muur moeten worden gezet ( om te fusilleren?) . Dat mag wel.

    Rypke geeft hier een fantastisch interessante uitleg over
    de klimaat-eisen die VN en Brussel ( Wall Street dus) hebben bedacht, en die dus met geweld en dictatuur moeten worden doorgedrukt.

    https://www.youtube.com/watch?v=E7xqqk6nybg&t=2728s

    ReplyDelete