Saturday, May 15, 2021

1146 Bescherm uw Slachtofferstatus tot elke prijs. Het is uw belangrijkste chantage-middel. Het geeft U macht. Defamation minuut 37

 Yaov Shamir is een man naar mijn hart.

Hij is een Israeli die een documentaire maakte over 'Zwart-makerij': "defamation".

De joodse ADL,  de Anti-Defamation-Ligue,  ofwel het  Anti-Zwartmakerij-Verbond komt in actie zodra er iemand iets nadeligs over joden zegt of schrijft. Of het nuy de waarheid is of kwaadsprekerij of roddels:  het ADL maakt heisa en je verliest het altijd. 

Yaov Shamir maakte een uitstekende film over het ADL die altijd wel ergens op youtube te vinden is.  Soms zoeken op Defamation. Soms zoeken op 'Yaov Shamir'.  ( Ik heb een reeks links die nu melden: Film niet beschikbaar.... auteursrechtclaim).

 Je kunt de video misschien het best downloaden, want nu ik hem drie keer heb aangeklikt lukt het niet meer om hem te zien. Je komt niet meer voorbij de waarschuwing dat het 'als aanstootgevend' is aangemerkt.      Wellicht dat een cookie weghalen helpt. 

Nu vind ik hem hier: 


Het gaat mij vandaag niet om het principe van Zwartmakerij en het zeer fel bestrijden daarvan, zodat jouw vijanden het wel uit hun hoofd laten om iets negatiefs over jou te zeggen:  ze hebben geen zin in een lang gevecht tegen het ADL. 

Dat werkt erg goed: zo is er weinig open kritiek op de joodse gemeenschap.

En de gewone nieuws-consument weet dus niet in wat voor een wereld hij leeft. 

 Het gaat mij vandaag om iets anders....

Om het Slachtofferschap. En de macht die je hebt als slachtoffer, omdat het in ons huidige waarden en normen-stelsel automatisch de morele upperhand geeft: àlles wat een Slachtoffer zegt is heilig. 

Vroeger moest je nog Held worden, of Martelaar., om zo'n status te bereiken. 

Nu moet je alleen tonen dat jij of jouw groep slachtoffer is, en je kan doen en zeggen wat je wil:  niemand durft nog een hand naar je uit te steken! 

Dus toen Thierry Baudet in zijn brief schreef dat het maar eens uit moest zijn met het machtsmisbruik dat 'men'\  van  de oorlog maakte,  kwam de groep die daar het meest misbruik van maakt, direct in beweging. 

 Dit Chantagemiddel laat men zich niet afnemen. 

En dat is wat Thierry aankondigde: we gaan  'de Oorlog'  en het 'Oorlogs-slachtofferschap' ontdoen van zijn Macht. 

Gewoon door te pas en te onpas te claimen dat ook wij slachtoffers zijn die even veel onrecht is aangedaan: Ook ònze vrijheid wordt gestolen!  

Een wapen kan maar zoveel keer gebruikt worden voor het bot is. 

Als je elke dag naar iedereen roept: 'Fascist' of ''Antisemiet' dan maakt dat op den duur minder indruk. 

Van dat 'uitdovings-princiepe' wil Thierry gebruik maken. 

Nou, dàt ging een aantal FvD-ers te ver, en ze stapten uit de partij. 

Zoals er ook FvD-ers uit de partij stapten toen Thierry zei dat iedereen die hij kende een beetje antisemiet was. 

Leer het nou eens Thierry:  Je kan iedereen aanvallen, maar de Ware Machtigen niet.  Die straffen dat onmiddellijk af. 

In Defamatiuon zien we een prachtoge scene , op minuut 37, waar Abe Foxman op bezoek is in de Oekraïene. 

Oekraïne is dan net afgescheiden van de USSR en Fioxman gaat dit land rijk aan grondstoffen zijn diensten aanbieden:  de joodse Macht in de VS wil U helpen (en wil daar wel voor worden beloond, uiteraard). 

Maar één ding moet heel duidelijk zijn: 'U mag zich niet slachtoffer van Genoicde noemen. U zwijgt daarover ! Wij joden hebben het alleenrecht op genocide-slachtofferschap. '

De Oekraiense premier Yushenko zegt: "Ik heb U begrepen'. 

 Dat 7 miljoen Oekraïeners de hongerdood stierven in 1932 en dat dit kwam door de joodse Commissars die een oude rekening met de Oekraïners wilden vereffenen ( werden er toen 7 miljoen Oekraïners vermoord door de joden...?  ) ( lees Norman Cantor: * ) mag niet worden gezegd.


     ---------------------------------------------------------

*   Dit blog legt uit hoe deholodomor in Oekraïne tot stand kwam, en welke rol de joden daarbij speelden. 

Norman Cantor zegt letterlijk:  die 7 miljoen doden waren de wraak van de joden voor pogroms die in de eeuwen daarvoor hadden plaatsgevonden. ( Maar die pogroms betroffen enkele duizenden mensen die het er duidelijk naar gemaakt haddden ! Hun eigen rabbi's waarschuwden: Jullie gaan te ver.  De Oekraïners zullen op een dag wraak nemen.

Uit Holocaust and Holodomor: 

In short, then, the history of Jewish relations with Slavic peasants—together with the much longer history of Jewish attitudes toward “the nations”—has enormous rele-vance in explaining why hereditarily-Jewish Bolsheviks in the 1930s, using supposedly scientific Marxist terminology, defined the Ukrainian peasantry as the “class enemy” and carried out a policy of genocidal starvation.   In The Jewish Experience, p. 364 (1996), Norman Cantor freely admits as much:

 

The Bolshevik Revolution and some of its aftermath represented, from one perspective, Jewish revenge. . . .  During the heyday of the Cold War, American Jewish publicists spent a lot of time denying that—as 1930s anti-Semites claimed—Jews played a disproportionately important role in Soviet and world Communism.  The truth is until the early 1950s Jews did play such a role, and there is nothing to be ashamed of.  In time Jews will learn to take pride in the record of the Jewish Communists in the Soviet Union and elsewhere.  It was a species of striking back.(Emphases added.)

16 comments:

  1. Volgens dit artikel zijn er al 60.000 mensen met 'long covid' die bij een fysiotherapeut lopen.

    https://www.bndestem.nl/gezond/br-nu-al-meer-dan-60-000-ex-coronapatienten-bij-de-fysio-we-zijn-beduusd-van-deze-cijfers-br~ac1d6c0a/

    Ik heb zelf besloten het vaccin voorlopig niet te nemen, ondanks vier risico-factoren die ik heb ( 69 jaar, BMI 28, diabetes ..gehad, man).

    Ik luister dan vooral naar Geert van den Bossche die zegt: Het vaccin geeft ons een bepaalde afweerstof x. Maar Covid 19 muteert heel snel, en als je na een jaar met een nieuwe variant wordt besmet, gaat jouw lichaam als de wiedeweerga massaal stof x produceren. Was je nooit gevaccineerd, dan zou het lichaam kijken hoe het virus is en de juiste stof y als antistof produceren. Gevolg: de gevaccineerde word ziek, de niet gevaccineerde wordt niet ziek ( als hij een goed gezond immuunsysteem heeft).

    Was het maar een biertje, dat Corona.
    Dat geldt alleen voor de jongeren die zich niet laten vaccineren en geen verborgen gebreken hebben.

    ReplyDelete
  2. Ik lees een artikelvan ene Robert Griffin op Unz waarin de schrijver zegt dat de Verdediger van Derek Chauvin een slechte job deed.

    Hij beweert in alle denkbare varianten dat Chauvin zich redelijk gedroeg.

    Watr hij moet doen is:
    De aanklacht nemen, en kijken of die -boven redelijke twijfel- is bewezen.
    De ergste van de drie aanklachten is deze: (a + b)
    a) Het veroorzaken van de dood zonder dit opzettelijk te doen
    b) In combinatie met een misdaad, te weten 'een aanval op het slachtoffer die ernstig lichamelijke schade tot gevolg had'.

    ----
    Nu schrijft Robert Griffin: Als je kunt aantonen dat Chauvin geen aanval op Floyd pleegde, maar hem probeerde te arresteren, dan is er zeker redelijke twijfel en moet je Chauvin vrij spreken.

    Op tape horen we deze gesprekjes:
    ---------
    Chauvin: 'Relax'.
    Floyd: "Ik kan niet ademen!"
    Chauvin: 'Je bent OK. Je kunt gewoon praten.'

    -------------

    Andere agent: "Ik maak me wel zorgen over zijn opgefoktheid of delirium of wat het ook is."
    Chauvin: 'Daarom hebben we EMS opgeroepen.'

    (EMS: emergency medical services provide out-of-hospital acute medical care and/or transport to definitive care for those in need.)

    Robert Griffin zegt dan:
    Is deze Chauvin in redelijkheid schuldig te verklaren aan het opzettelijk veroorzaken van lichamelijke schade bij Floyd?

    Is hier geen redelijke twijfel mogelijk ?

    Natuurlijk is 'Redelijke Twijfel' hier de juiste stellingname.




    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.unz.com/article/if-i-had-made-the-closing-argument-in-defense-of-derek-chauvin/

      Delete
  3. Op een interview met Leen Schaaap, op de Nieuwe Wereld, vertelt Schaap over de degeneratie onder de brandweerlieden in Amsterdam. Fascinerend, en eye openend.

    Mensen zeggen dan dat de politie (Leen Schaap is politieagent) zelf ook veel te agressief is.

    Ik gaf een uitleg-reactie:

    @ Duskripper. Je gelooft niet dat het harde politie-optreden ook te wijten is aan ons eigen gedrag? Ik geef je een voorbeeld. Op videokanaal De Blauwe Tijger zie je Rypke Zeilmaker. Hij vertelt dat hij op de snelweg werd ingehaald door een politie-auto die het STOP lampje aan zette. Maar Rypke zegt: " Ik reed gewoon door, want ik heb niks fout gedaan". Uiteindelijk word Rypke omsingeld door 6 politieauto's en moet ie wel aan de kant. Agenten zeggen dat hij zijn raampje moet openen. Rypke weigert. Tenslotte halen ze hem uit de auto en wordt Rypke hardhandIg tegen de grond gewerkt.
    En dan gaat Rypke zeuren dat het zoveel belasting-geld kost en dat agenten net iets te hardhandig zijn.
    Wat een idioot die Ryke.
    Wij allen hebben een Sociaal Contract: wij geven de politie het recht om geweld te gebruiken, en wat we terug krijgen is bescherming tegen bullies, criminelen en misdadigers.
    Als je dat niet snapt, dan zijn we ver van huis. We zijn in ons land al ver van huis, want velen snappen het niet.

    ReplyDelete
  4. Hier het artikel van Pepe Escobar:
    http://www.informationclearinghouse.info/56540.htm

    Ik heb het vertaald en iets ingekort.

    WAT ER ECHT IS GEZEGD TIJDENS HET BEZOEK VAN MINISTER BLINKEN AAN DE OEKRAÏNE

    De grote Andrei Martyanov heeft opgemerkt dat Blinken "Kiev achter de schermen vertelde om ‘af te stemmen ’, temidden van de wollige uitspraken over de bezorgdheid van de VS over de ‘soevereiniteit ’en ‘veiligheid ’ van Oekraïne.

    Nou, het lijkt erop dat er veel meer was dan wollige klets .

    Uitgelekte informatie over de besloten vergadering tussen Blinken en Comedian-in-Charge Zelensky is niets minder dan spectaculair. Blinken leek een niks ontziende oproerwet te hebben gedictyeerd!
    Hier zijn de richtlijnen.
    Alle Oekraïense staatsbedrijven moeten worden gecontroleerd door de spreekwoordelijke "buitenlandse belangen". Dus meerderheden in het bestuur moeten ofwel buitenlanders ofwel ‘5e kolonne’ zijn. De volledige verticale schijf ( ambtenaren van laag tot hoog die een taak uitvoeren. JV) die corruptie tegengaat, moet ook onder buitenlandse controle staan. Hetzelfde geldt voor het gerechtelijk apparaat.
    Andriy Kobolyev - een Amerikaanse aanwinst - moet opnieuw worden aangesteld als hoofd van Naftogaz. Zelensky verzette bergen om van Kobolyev af te komen.

    Blinken eiste een massale duw tegen elke Oekraïense oligarch, zodat enorme brokken van de Oekraïense economie worden overgedragen aan - wie anders - buitenlanders. Hetzelfde geldt voor privatisering van land.

    Enigszins hilarisch waarschuwde Blinken dat Russische troepen Oekraïne zouden binnenvallen. In dit geval kan Zelensky alleen rekenen op enorme politieke hulp, niet op militaire. Dus werd Zelensky in feite bevolen te stoppen met vragen om lid te worden van de NAVO en Rusland niet langer te provoceren, aangezien president Poetin, die al rode lijnen trok, een "drastische beslissing" kon nemen.

    Blinken eiste dat Amerikaanse activa onaantastbaar zouden zijn voor de Oekraïense wet,
    en noemde geëerde
    figuren van het maatschappelijk middenveld
    . Maidan-koekjesdistributeur Victoria "F ** k the EU" Nuland, ook in de kamer, stelde een lijst op van The Untouchables, en
    Blinken ontmoette hen afzonderlijk.


    Ten slotte moest de gigantische geest die over de hele reis naar Kiev hing ( de olifant in de kamer JV) , zichzelf bekend maken. In de praktijk werd Zelensky uitgenodigd om iedereen in Oekraïne uit te leveren ( verraden JV) die via
    Rudolph Giuliani hielp om informatie over Hunter Biden naar de media te brengen.


    Volgens de bron die toegang had tot het lek, was Zelensky sprakeloos. Dat was niet precies wat hij verwachtte. Vooral als het gaat om het overdragen van waardevolle bezittingen die onder controle staan van Oekraïense oligarchen naar "buitenlandse belangen". Iemand zal hem onvermijdelijk een klap geven ( Zelensky zal de schuld krijgen en de klappen. JV) .

    Niemand raakt dit lek aan - alsof het radioactief gif is.
    Niemand zal het bevestigen. De plausibiliteit ervan kan echter niet worden ontkend.

    Het tegenspreken van deze machtige, niet nader genoemde "buitenlandse belangen" is gewoon uitgesloten. Ze lijken zich nu te laten leiden door een 'pak het geld en ren'-logica, ze willen de Oekraine tot de laatste plank plunderen voordat deze - mislukte staat - ontploft.

    Heb medelijden met die oligarchen die dachten dat ze het land zouden plunderen door privatisering. Ze gaan hun geld verliezen en hun droom ( JV) .

    ReplyDelete
  5. Kortom, hetzelfde geintje als dat ze indertijd Rusland hadden geflikt onder toezicht van dronkenlap Jeltsin, flikken ze opnieuw met de Ukraïne.
    Ik heb medelijden met de arme bevolking, die natuurlijk ook zal worden geplunderd.

    Maar eens kijken hoe Poetin dit gaat oplossen. Voorlopig is de angel van de aankomende oorlog er wel uitgetrokken.

    ReplyDelete
  6. Dat arme Israël, wat het weer voor de kiezen krijgt.
    Toch klopt het niet helemaal, maar dat zal wel de propaganda zijn. Palestijnen krijgen natuurlijk de schuld.
    "Maar de provocatie door Hamas om Israël met een spervuur aan raketten te belagen"
    "Hamas – die met de raketaanvallen is begonnen"
    "de juridische strijd over de eigendomspapieren van een paar huizen in Oost-Jeruzalem tegen ‘krakers’ die al jarenlang weigeren de huur te betalen is niet de oorzaak, hoogstens een van de vele aanleidingen die tot de huidige oorlogssituatie hebben geleid."
    "Maar wel nogmaals die dreigende huisuitzetting, waarover de rechter overigens nog een uitspraak moet doen."
    "Het antisemitisme lijkt niet te beteugelen: we hebben het geïmporteerd en komen er niet meer vanaf."

    Vooral het laatste citaat verwondert mij: Het zijn joden geweest, die al die moslims met miljoenen tegelijk binnenhaalden en nu mekkeren over antisemitisme?

    Ook van de oorzaak van de "rellen" weten wij een andere versie, toch?

    En als je de comments leest, werkt de hersenspoeling uitstekend. En de enkeling die ertegenin gaat, wordt verbannen. Maar het zijn dan ook opinie stukjes, dat is dus maar een mening.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wolf,

      je moet deze video bekijken.

      Zelfs jij en ik wisten niet dat het zo erg was met het geloof in eigen superioriteit (onder joden) en hun overtuiging dat de goyim mogen worden vermoord naar hartelust:

      Bekijk vooral minuut 7 tot 18.

      https://youtu.be/eFl4U2NRJTg?t=417

      Delete
    2. Jij citeert Opiniez. Dat is een joodse site. Het viel me op dat Dawg die ook wel eens citeert, maar dan instemmend.

      Heb je de beelden gezien van de orthodoxe joden die massaal roepen 'Weg met de Palestijnen' of zoiets ?

      Delete
    3. Ja, ik kijk soms wel eens bij de tegenstander, hoe daar wordt gedacht. Dan kan je de propaganda beter plaatsen en begrijp je de achtergrond.

      Maar niet te vaak natuurlijk, anders word je gegrepen door het slachtoffer-virus.

      Delete
    4. @JV 13:47: "[Hitler] He is on the wrong side, but otherwise he is 100% correct".
      Vreemde uitspraak en dat uit de mond van een jood.
      Hij had het over een genetisch probleem, maar dat hebben juist die lui. Alleen projecteren ze dat probleem op de 'anderen'.

      Delete
    5. Ik ben nog aan het kijken naar de video en krijg nu het idee, dat deze oorlog de vernietiging van de Al-Aqsamoskee moet legitimeren. Dan krijgen ze wel de hele moslim-wereld over zich heen, maar wie durft iets echt te doen?
      Er waren al plannen om dit jaar of volgend jaar met de bouw van de tempel te beginnen. Zou zomaar uit kunnen komen...

      Delete
  7. Victor Spijkerman weet hoe je de slachtofferrol gewoon naar jhe toe kan trekken:

    Ga zielige honden houden,
    Zorg dat het onleefbaar wordt voor de omgeving.
    Zeg dat je in hongerstaking gaat.

    Natuurlijk heeft Victor geen werk.

    Een klein legertje mensen houdt zich met Victor bezig:
    = zijn advocate mevrouw Noortje Ogg.
    = zijn 'ambulant begeleider' Marco Storchart
    = zijn zus Carla en haar man.
    = De campinghouder die hem toch weer wil toelaten.

    Je kunt dus in Nederland weigeren om te werken, eisen dat je 7 honden bij je kunt houden en als dat moeilijk is dan ben jij het slachtoffer en moeten alle andere mensen een oplossing gaan zoeken.

    Clou: Hij verzorgt 7 zieke ghonden.
    Zò doe je dat dus. Wie durft iemand 'aan te pakken' die zieke honden verzorgt ? Hij heeft zichzelf boven de wet gesteld: Hij is heilig.

    https://www.bndestem.nl/binnenland/familie-rondzwervende-victor-vestigt-hoop-op-lokale-politiek-het-lijkt-wel-of-niemand-hem-wil-helpen~ad051c56/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Victor eist van ons allemaal een mooi verblijfje 'op den buiten' waar hij rustig van ons geld oud kan worden.

      Zolang we hem dat niet geven zijn wij de kwaaie peer en is hij het slachtoffer.

      Delete
    2. Er klopt geen ruk van het verhaal. Geen woord over 's mans inkomen (vermoedelijk WAO of Bijstand), maar wel flink de kosten opvoeren. Honden zitten in pension en die eigenaar verzorgt de honden. Dat dit € 1.000,00 p.w.(!) moet kosten is zwaar overdreven.

      "Ik snap ook dat juist die honden een oplossing moeilijk maken".
      Die honden zijn juist het excuus voor het luxe leventje.

      "Spijkerman is longpatiënt, heeft last van astma, nierproblemen en reuma."
      Dit wordt naar voren geschoven, om niet te werken. Als ik zo'n klant had bij de GSD, schopte ik 'm zo aan het werk. Flink laten solliciteren en bij geen resultaat: uitkering korten.

      Delete
  8. Nakba, 15 mei 2021.
    Toekomstige historici zullen de dag markeren waarop de westerse 'liberale democratie' een duidelijk statement maakte:
    we bombarderen mediabureaus en vernietigen de 'persvrijheid'
    in een openluchtconcentratiekamp terwijl we
    vreedzame demonstraties verbieden.
    Dat doen we in het hart van Europa , met gebruik van de wet: ‘een staat van beleg’ .


    En als je in opstand komt, word je volledig afgevoerd: cancelled.

    Gaza ontmoet Parijs.
    Het bombardement op de al-Jalaa-toren - een mooi woongebouw dat ook de bureaus van onder meer al-Jazeera en persbureau AP huisvestte – door 'de enige democratie in het Midden-Oosten' houdt rechtstreeks verband met het verboten -bevel dat werd uitgevoerd door het ministerie van Macron van interieur.

    Voor praktisch eigenbelang steunde Parijs de provocaties van de bezettingsmacht in Oost-Jeruzalem:
    de invasie van de al-Aqsa-moskee - compleet met traangas en verdovingsgranaten;
    racistische zionistische bendes die intimideren en roepen "dood aan Arabieren";
    gewapende kolonisten die Palestijnse families aanvallen, families die worden bedreigd met verdrijving uit hun huizen in Sheikh Jarrah en Silwan;
    een campagne van tapijtbombardementen waarvan de dodelijke slachtoffers - gemiddeld - 30% kinderen zijn.

    De menigten in Parijs lieten zich niet intimideren. Van boulewvard Barbes tot plei La Republique marcheerden mensen door de straten - hun strijdkreet was “Israel moordenaar, Macron medeplichtig”. Ze begrepen instinctief dat Le Petit Roi - een nietige Rothschild-medewerker - zojuist de historische erfenis van de natie die de Déclaration Universelle des Droits de L’Homme bedacht, had getorpedeed.

    Het masker van de "liberale democratie" viel steeds weer in cirkels naar beneden - met de Imperiale Big Tech die plichtsgetrouw de stemmen van Palestijnen en verdedigers van Palestina massaal annuleerde, samen met een diplomatieke kabuki Marionetten die alleen de volledig afgestompte lieden nog voor de gek konden houden.
    Rest van het artikel hier:
    https://www.unz.com/pescobar/the-mask-of-liberal-democracy-falls-with-a-bang/

    ReplyDelete