Sunday, November 21, 2021

1187 Pure evil: de Neocons. De gekken die het liefst alles vernietigen.

Inhoud van  dit blogje: 

1 De boosaardigheid van de Neocons. Aanleiding: een uitspraak van Austin Fitts. Zeer goede documentaire: No end in sight. ( 2007). Ferguson spreekt met alle insiders en toont dat er maar één agenda kan zijn geweest:  het land compleet vernietigen. 

2. Larry Romanoff heeft 'Irak en Bremer' uitvoerig behandeld. Ik heb de vertaling ingesproken op Soundcloud.

 3. Het wereldbeeld van Catherine Austin Fitts. Leerzaam, maar je hoeft niet alles te geloven.

Catherine zegt dat Mr. Global zeer veel invloed heeft. Ze zegt niet te weten wie het is of wie het zijn.  Ik denk dat het joodse 'Destructie-Gen' , wat de Neocons zo graag botvieren op allerlei landjes,  een belangrijke kracht in Mr. Global  kan zijn. 

Dan is 'No end in Sight' een heel belangrijk document:  het toont onze toekomst:   "We are all Iraqi's."

                   --------------------- 

 

Ik keek naar een interview met Catherine Austin Fitts, een dame die ooit staats-secretaris was in de Amerikaanse regering van Papa Bush, en dus zelf overleg pleegde met lui van allerlei pluimage. Ze werkte ook bij banken op het hoogste niveau. 

In het interview met Jorn Luka zegt ze: ( min 47.30) 

"De Neocons geloven dat je een land helemaal kapot moet slaan en dan opnieuw moet opbouwen. Ze doen alsof dit de juiste wijze is."



Ze noemt de documentaire van Charley Ferguson over Irak, die ik niet kende : 

Hier is de hele docu te zien, 1.40 uur.  "No end in sight"

Ik zag de hele documentaire van Charley Ferguson, en hij maakte diepe indruk op mij.  De Neocons hebben er alles aan gedaan om Irak totaal te vernietigen, maar wel op een manier die altijd 'plausible deniability' mogelijk maakte: Ze konden àltijd beweren dat de intenties goed waren geweest, maar dat het mislukt was.

Ferguson interviewt tientallen  Amerikaanse functionarissen die wèl het beste met Irak voor hadden, maar hun wensen werden nooit serieus genomen, en altijd gedwarsboomd.  Paul Bremer III ( die als een dictator mocht regeren over Irak vanaf mei 2003) luistrde alleen naar zijn 'joodse'  bazen:  Wolfowitz , Cheney  en Rumsfeld.   (De laatste 2 zijn niet joods, maar volgens Ron Unz zaten ze volledig in die bubbel en voerden ze die agenda uit). 

Het is overduidelijk: deze Neocons willen en kunnen de wereld vernietigen. Geen enkel probleem.   Ze zijn altijd véél brutaler dan je voor mogelijk houdt.

1. Bremer zorgt eerst dat er geen enkele vorm van Iraaks bewind komt. 

2. Dan ontbond hij de Baaath partij: Geen 'netwerk' meer dat het land bijeen houdt.

3. En tenslotte ontbind hij het leger: > wapens, werkloze mannen, honger,  en geen gezag om orde te houden.  Het recept voor zelfvernietging. ( Israel is tevreden.)  

Daarna slaat het hele volk aan het plunderen.  Je ziet huilende conservators van zeer belangrijke musea die geheel leeg geroofd werden,  historie van 2000 jaar weg. 

        ---------

Als je minder tijd hebt:

 Hier een 2,5 min durende trailer:  https://youtu.be/CB7_jkqYs1o

We horen de onderminster van Defensie dat ook hij totaal verbaasd was dat Bremer had besloten om het hele Iraakse leer naar huis te sturen. 

Ook minister Colin Powel wist van niks. 

Het was het recept voor  chaos , destructie en terreur.  het was DE manier om het land grondig te vernietigen.    Iets dat natuurlijk  precies was wat Israel 's  groottste wens was.  

       --------------------------


Elders op dit blog beschrijft Larry Romanoff hoe Bremer in Irak alles zo destructief mogelijk uitvoerde. 

Hier het blog: 

https://xevolutie.blogspot.com/2021/05/1154-nl-spraak-larry-romanoff-op-weg.html

De tekst is ook in het Nederlands door mij voorgelezen en staat op Soundcloud: 

https://soundcloud.com/user-315788098/20210523-0034-01mp3-blog-1154-op-weg-naar-de-slavernij

           ---------------------------



TERUG  NAAR  CATHERINE   AUSTIN-FITTS.

Ze woont tegenwoordig in Stavoren, Friesland !   ( NB: detail:  de biologische vader van The Saker was een fries, en leefde zijn laatste jaren weer in friesland. Maar de Saker was zo boos op hem dat hij hem weigerde te bezoeken. ) 

Ik heb het interview één keer beluisterd, maar wel in 3 sessies. De laatse sessie vond ik het beste en herinner ik me het best:"

Ze zegt dat in 1950 de Kerk en de Jezuïeten veel macht hadden. Samen met de Freemasons, en deels ook de joden.  Nu is de macht van de Kerk en Jezuïten zo goed als verdwenen.  Het hele pedofielen schandaal is in de schoenen van de Kerk geduwd, terwijl de anderen er zeker zo schuldig aan zijn. Kwestie van macht. 

Ze zegt dat Mr Global nu de macht heeft,maar weet niet wie dat is.  Welke machten er achter zitten. Natuurlijk heeft het Amerikaanse regerings apparaat en Wall Street  enorme macht. Maar wie dat dan aanstuurt ?

JV: Ik zou niet verbaasd zijn als ze denkt aan een grote joodse macht, maar het niet opportuun ( en veilig)  vind om dat uit te spreken. Zoals heel veel mensen dat laatste  'j' woord niet uitspreken.  

Haar verhaal over : 'we gaan naar de ruimte' vind ik niet overtuigend. 

Haar uitspraken over het vaccin , dat het niks doet, maar dat ze er wel allerlei zaken mee kunnen inspuiten:  ik vind het niet zo overtuigend. Nog niet.

Ze pleit voor 'omgaan met integere mensen'  en van de rest afscheid nemen. Dat spreekt me erg aan. 

Ze pleit voor:  zelf de wereld verbeteren, maar wel met dingen die je graag doet. Niet jezelf gaan dwingen, dat lukt niet. 

Ze pleit voor lokaal, kleinschalig, elkaar steunen, bij elkaar kopen. Niet bij bedrijven die  van Mr Global zijn of zijn agenda uitvoeren. 

Zeker het laatste half uur  was de moeite waard als inspiratie. 



 

2 comments:

  1. Even een (odd-) balletje opgooien.

    In bijna alle culturen werd aangenomen dat er niet menselijke entiteiten bestaan die geen fysiek lichaam hebben. Van spoken tot voorouders, van engelen tot demonen, in huidige terminologie misschien entiteiten uit een andere dimensie of paralelle universa, en in het semitische monotheisme, waaronder het christendom, een oversimplificatie van god en de duivel.

    Hoeveel waarde er gehecht moet worden aan het bestaan van genootschappen, die perverse rituelen uitvoeren, etc. is niet vast te stellen. Het genre was populair in films rond 2000 uitgebracht. Maar het duikt keer op keer op, zoals in Qanon, maar was ook in de nazi tijd populair (voor ze aan de macht kwamen).

    Afgezien van de verzinsels kunnen het ook social clubs zijn, zoals skull and bones, met een lange geschiedenis en een traditie van chantabel maken.

    Tenzij:..... Sommige van deze clubs inderdaad een soort connectie weten te maken, waarschijnlijk vrijwel onbewust, en onder invloed van wat exotische narcotica en ingrijpende rituelen (gestuurde bijna dood-ervaringen etc.). Wat men traditioneel zwarte magie noemde.

    In die zin zou mr Global wel eens helemaal geen mens kunnen zijn.

    ReplyDelete
  2. Robert Kennedy jr (bekend als zoon van de vermoorde Robert Kennedy) strijd al decennia tegen Vaccinatie van kinderen.

    In de VS heeft hij deze organisatie opgericht:
    https://childrenshealthdefense.eu/

    Op 28 nov is er in Zwitserland een volks referendum dat óók over de Coprona gaat.

    Daarom had Childrens- Health-Defense Europa een bijeenkomst be;legd en was Robert Kennedy een va de gasten.

    Maar wie zit daar ook ?
    Catherine Austin Fitts !

    https://youtu.be/zvq31WCqmNc

    Kennedy werd recentelijk lang geintervioewd doo rTucker Carlson:
    https://www.youtube.com/watch?v=sXbuoaXbJSU&t=201s

    ( Kennedy heeft een groot probleem met zijn stem, dat door de jaren heen steeds erger wordt. )

    ReplyDelete