Monday, November 22, 2021

1188 Gedood door het Covid vaccin ....

Vertaald met DeepL. Gecorrigeerd door JV, donker-rode markering: door JV. Geel markering: door JV. Ik geloof nog niet dat dit een opgezet plan is om mensen uit te roeien. Daarvoor gaat het voorlopig veel te langzaam, lijkt mij. Maar het vaccin is NU niet nodig (vitamine D, Ivermectine etc.)  en geeft onbekende schade in de toekomst.  Een deel van die schade wordt nu zichtbaar. 

Bronnen en korte inhoud: 

1a Daily Telegraph: veel oversterfte in Engeland, onder wel gevaccineerden.

1b Dr Claire Craig, Oversterfte.

2 Dr. Chetty,   Dit is duidelijk een Plan. Geen toeval.

3a Dr Whelan, december 2020: pas op met spike eiwit.

3b Bridle ,   Spike eiwit veroorzaakt veel ziekten.

3c Berenson, Spike eiwit zorgt voor minder goed immuunsysteem

4a Hoffa , juli: overal in de bloedbaan heel kleine klontertjes

 4b Kilian. Oktober: overal zeer kleine klontertjes, volgens D-Dimer metingen.


Dodelijke injectie. 

Artsen geven huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door covid-vaccins veroorzaakte ziekte verschijnselen.

MIKE WHITNEY • 20 NOVEMBER 2021 • 4.400 WOORDEN •

"Amerikanen zijn doodsbang.... Mensen lopen weg van hun werk, niet omdat ze hun baan willen verliezen, maar ze willen niet doodgaan aan het vaccin! ... Ze zeggen, 'Luister, ik wil niet doodgaan. Dat is de reden waarom ik het vaccin niet neem. Zo duidelijk is het."                              Dr. Peter McCullough

1a 

In een bericht in de Britse Telegraph wordt uitgelegd hoe het Covid-19 vaccin heeft geleid tot een sterke stijging van het aantal sterfgevallen. Hier is een uittreksel uit het artikel:

"Bijna 10.000 meer mensen dan normaal zijn in de afgelopen vier maanden gestorven door niet-Covid oorzaken, terwijl deskundigen opriepen tot een dringend regeringsonderzoek naar de vraag of de sterfgevallen te voorkomen waren....

Uit de laatste cijfers van het Office for National Statistics blijkt dat in Engeland en Wales in de afgelopen 18 weken 20.823 meer sterfgevallen zijn geregistreerd dan het vijfjarig gemiddelde. Bij slechts 11.531 sterfgevallen was Covid betrokken." (Uit: "Alarm groeit als mortuaria zich vullen met duizenden extra niet-Covid sterfgevallen", UK Telegraph)

De sterfte stijgt omdat er meer mensen sterven. En meer mensen sterven omdat meer mensen zijn gevaccineerd. Er is een verband tussen de stijgende sterfte en het Covid-19 vaccin. Natuurlijk wil de media de verantwoordelijkheid voor de sterfgevallen afschuiven op "uitgestelde behandelingen" en "het gebrek aan preventieve zorg". Maar dit is slechts een afleidingsmanoeuvre. De hoofdoorzaak van de sterfgevallen is de injectie van een giftige ziekteverwekker in de bloedbaan van ongeveer 70% van de bevolking. Dat veroorzaakt de stolling, de bloedingen, de longembolieën, de hartaanvallen, de beroertes, en de vroegtijdige sterfgevallen. Het is het vaccin. Hier is meer

"Uit de weekcijfers voor de week die eindigde op 5 november bleek dat er 1.659 meer sterfgevallen waren dan normaal zou worden verwacht in deze tijd van het jaar. Daarvan werden er 700 niet door Covid veroorzaakt.

De overschrijding zal waarschijnlijk nog toenemen naarmate in de komende weken meer sterfgevallen worden geregistreerd.

Uit gegevens van het Britse bureau voor de bescherming van de gezondheid blijkt dat er sinds de zomer duizenden sterfgevallen meer dan het vijfjarig gemiddelde zijn geweest door hartfalen, hartziekten, aandoeningen van de bloedsomloop en diabetes.

Het aantal sterfgevallen in particuliere woningen ligt ook 40,9 procent boven het vijfjarig gemiddelde, met 964 extra sterfgevallen in de meest recente week, die loopt tot 5 november". ( Uit: "Alarm groeit als mortuaria zich vullen met duizenden extra niet-Covid sterfgevallen", UK Telegraph)

De plotselinge stijging van het sterftecijfer is geen nietszeggende blip op de radar. Het is een rode vlag die wijst op een belangrijke breuk in de vijfjarige trend. Er is iets vreselijk misgegaan. Massale vaccinatie had het aantal ziektegevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen moeten verminderen. In plaats daarvan blijven de sterfgevallen stijgen.

Waarom?

Het antwoord op die vraag is te vinden in de gegevens zelf. Zoals de auteur toegeeft, is er een sterke toename van hartfalen, hartziekten, aandoeningen van de bloedsomloop en beroertes. (Diabetes is de uitschieter) Dit zijn precies de kwalen die men zou verwachten als men miljoenen mensen had geïnjecteerd met een stolsel-genererend biologisch middel dat een hevige immuunreactie uitlokt die de binnenbekleding van de bloedvaten aanvalt en ernstige schade toebrengt aan de kritieke infrastructuur van het lichaam. Dus ja, het sterftecijfer door alle oorzaken is gestegen, en het zal zeker nog verder stijgen naarmate meer mensen worden gevaccineerd en geleidelijk bezwijken onder de (vaak) vertraagde effecten van een hybride brouwsel dat de hoeksteen is van een kwaadaardig plan om de wereldbevolking drastisch te verminderen. Bekijk deze grafiek gevolgd door een kort commentaar van diagnostisch patholoog, Dr Claire Craig:


1b

Dr Clare Craig @ClareCraigPath

"Deze zomer zijn er twee keer zo veel Covid -sterfgevallen in vergelijk met zomer 2020, maar zomer 2021 geeft zeven keer zo veel over-sterfte dan zomer 2020." (Twitter)

En hier is nog een stukje van Craig:

"Als je begint bij week 22 en alle sterfgevallen sindsdien voor elk jaar optelt, dan is er dit jaar iets heel abnormaals aan de hand onder 15-19 jarige mannen."


( Nb: onderste zwarte streepjeslijn:  2020. Bovenste zwarte streepjes lijn: 2021).

Er sterven dus niet alleen meer mensen, maar de demografie is naar beneden verschoven omdat steeds jongere mensen in de draaikolk van de vaccins worden getrokken. Eenvoudig gezegd, het aantal jonge mensen dat sterft aan door vaccinatie veroorzaakte hartstilstand en myocarditis blijft toenemen zonder dat het einde in zicht is.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het sterftecijfer door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden dan onder niet-gevaccineerden, waardoor het gemakkelijker is het probleem terug te voeren tot de wortel, namelijk een cytotoxische "gif-dood-prik" die het aangeboren immuunsysteem onderdrukt, vitale organen beschadigt en het leven van normale, gezonde mensen jaren korter maakt.

Misschien hebt u een van de vele korte video's gezien van fitte, jonge atleten die plotseling dood neervielen op het speelveld of met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht kort nadat ze een injectie hadden gekregen. Zo niet, dan is hier een link naar twee van hen. (Atleten storten in na vaccinatie: zie hier en hier)

Volgens Israeli Real-Time News is er een "500% toename van sterfgevallen van spelers in 2021... Sinds december zijn 183 professionele atleten en coaches plotseling ingestort! 108 van hen zijn overleden!"( Artikel) ( Substack )

( JV: Onderstaande grafiek is indrukwekkend, maar ik weet niet wat de y-as aangeeft. De getallen kan ik niet 'plaatsen') 


Update/toevoeging  door JV:   Pfizer voegt nu Tromethamine toe aan het vaccin dat voor kinderen wordt gebruikt. ( Bij Moderna zat dat er altijd al in).  Trometamine heeft bijwerkingen.  Maar volgens een factchecker is het wel veilig..... (Fact check)

"500% meer sterfgevallen" onder atleten?!? Wat moeten we hieruit opmaken?

Om te beginnen, het Covid-19 vaccin is geen medicijn. Het is een essentieel onderdeel van het elitaire plan voor uitroeiing op industriële schaal. Het is ontworpen om ernstig lichamelijk letsel toe te brengen aan de mensen die het innemen. Het is schokkend dat mensen zo diep in de ontkenning zitten dat ze niet kunnen zien wat er vlak voor hun ogen gebeurt. (Bekijk alstublieft de videoclips van de atleten. Dit zijn de fitste mensen op de planeet en toch worden ze geveld door de mysterieuze stof in het vaccin). Hier is hoe de Zuid-Afrikaanse arts Shankara Chetty het samenvatte in een recente video geplaatst op Bitchute:

2

"De ziekteverwekker die alle sterfgevallen door de ziekte veroorzaakt is het spike eiwit. En dat spike proteïne is  de bedoeling: dat is wat het vaccin verondersteld wordt te maken in je lichaam. ...Spike proteïne is een van de meest bedachte giffen die de mens ooit heeft gemaakt. En, het doel van dit gif, is om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het merkt. Het is dus een vergif met een agenda." ("Zuid-Afrikaanse arts Dr.Shankara Chetty spreekt over"Het Grotere Plan", Bitchute)

Dat is het in een notendop. En Chetty is niet de enige die het vaccin koppelt aan de agenda van de globalistische elites die van plan zijn om de dekmantel van een pandemie te gebruiken om hun "bevolkingsbeheersplan" uit te voeren. Voormalig vice-president van Pfizer, Mike Yeadon, gaf slechts enkele dagen geleden op zijn website een soortgelijk standpunt. Hij zei:

"We zitten midden in het grootste ontvolkingsprogramma dat de wereld ooit heeft gezien, waarbij het grootste deel van de mensheid zich gedraagt als nuttige idioten die mee werken aan hun eigen ondergang."

Inderdaad, en wij hebben getracht zoveel mogelijk informatie te verstrekken over het biologische middel dat wordt gebruikt om deze kwaadaardige agenda na te streven, het spike-eiwit. In eerdere verslagen hebben wij het onderzoek van Dr. Patrick Whelan doorgegeven, die het gevaar van het spike eiwit eerder inzag dan wie dan ook. Hier volgt een korte samenvatting van zijn analyse uit een brief die hij op 8 december 2020 bij de FDA indiende:

3a

"Ik maak mij zorgen over de mogelijkheid dat de nieuwe vaccins die bedoeld zijn om immuniteit tegen het SARS-CoV-2 spike-eiwit tot stand te brengen, microvasculair letsel aan de hersenen, het hart, de lever en de nieren kunnen veroorzaken op een manier die momenteel niet lijkt te worden beoordeeld in veiligheidstests van deze potentiële geneesmiddelen.

... Meinhardt et al.... tonen aan dat het spike-eiwit in hersen-endotheelcellen geassocieerd is met de vorming van microthrombi (klonters)... Met andere woorden, virale eiwitten blijken weefselschade te veroorzaken zonder actief replicerend virus.... Het Pfizer/BioNTech vaccin (BNT162b2) is samengesteld uit een mRNA dat een membraan-verankerd spike-eiwit van de volle lengte produceert. De studies in muizen suggereren dat een dergelijke niet-afgeknotte vorm van het S1-eiwit een micro-vasculopathie kan veroorzaken in weefsels die veel ACE2-receptor tot expressie brengen.

...blijkt dat het virale spike-eiwit... ook een van de belangrijkste veroorzakers is van de schade aan andere organen, waaronder de hersenen, het hart, de longen en de nieren. Voordat een van deze vaccins wordt goedgekeurd voor wijdverbreid gebruik bij mensen, is het belangrijk om bij gevaccineerde proefpersonen de effecten van vaccinatie op het hart te evalueren.... Hoe belangrijk het ook is om de verspreiding van het virus snel een halt toe te roepen door de bevolking te immuniseren, het zou nog veel erger zijn als honderden miljoenen mensen langdurige of zelfs permanente schade zouden oplopen aan hun hersen- of hartmicrovasculatuur als gevolg van het niet op korte termijn onderkennen van een onbedoeld effect van vaccins op basis van spike-eiwitten van de volledige lengte op deze andere organen. ("FDA negeert waarschuwing overdodelijk spike eiwit", Truth in the Age of Covid)

Vanaf het allereerste begin hebben de regerings -regulatoren en hun bondgenoten in het establishment van de volksgezondheid de waarschuwingen van bekwame artsen en onderzoekers genegeerd (of gecensureerd). Zij hebben ook de immunoloog en vaccinoloog, Dr. Byram Bridle, afgewimpeld, die als eerste in zijn beroep het spike eiwit identificeerde als "een specifieke veroorzaker van ziekte"; aka-"een ziekteverwekker". Hier is Bridle:  ( video 32 min.  JV)

3b

"We weten al heel lang dat het spike eiwit pathogeen is.... Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop is. Nu hebben we duidelijk bewijs dat ... het vaccin zelf, plus het eiwit, in de bloedsomloop komt.""

Zodra dat gebeurt, kan het spike-eiwit zich verbinden met receptoren op bloedplaatjes en met cellen die onze bloedvaten bekleden. Daarom kan het, paradoxaal genoeg, zowel bloedstolling als bloedingen veroorzaken. En natuurlijk is het hart erbij betrokken, als onderdeel van het cardiovasculaire systeem... Dat is de reden waarom we hartproblemen zien. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken....

'Kortom,... we hebben een grote fout gemaakt. We realiseerden het ons niet tot nu. We realiseerden ons niet dat door mensen te vaccineren we ze onbedoeld inenten met een toxine."... ("Vaccin wetenschapper: 'We hebben een grote fout gemaakt'", De Conservatieve Vrouw)

Hier hebben we weer een hoog aangeschreven immunoloog, met meer dan 3 decennia ervaring, die zijn goed geïnformeerd en op bewijs gebaseerd onderzoek aanbood over een kwestie die van groot belang had moeten zijn voor de regelgevende instanties die beslissingen namen over de veiligheid op lange termijn van het experimentele geneesmiddel dat zij miljoenen mensen in het hele land aansmeerden. Maar er was helemaal geen interesse. Ondanks het feit dat de wetenschap zijn conclusies ondersteunde, werd Bridle venijnig aangevallen, gecensureerd, door het slijk gehaald en gedwongen zijn werkplek te verlaten.

Waarom?

Omdat hij dezelfde conclusies trok als Dr. Patrick Whelan. Er is eigenlijk geen wezenlijk verschil tussen de twee, behalve dat Bridle's opmerkingen meer aandacht trokken in de media, waardoor hij een grotere bedreiging werd voor de "universele vaccinatie"-strategie. Dat was zijn echte misdaad; hij ontdekte de waarheid en maakte zijn bevindingen bekend aan het publiek, hen in feite waarschuwend voor de gevaren van de "gif-dood-prik". Daarvoor werd hij verpletterd.

Bridle heeft sindsdien andere beweringen gedaan die iedereen zouden moeten verontrusten wiens kanker in remissie zou kunnen zijn. Dit is wat hij zei in een recent interview:

"Ik heb veel te veel mensen gezien die kanker hadden die in remissie was of die goed onder controle werd gehouden; hun kanker is volledig uit de hand gelopen nadat ze dit vaccin hadden gekregen. En we weten dat het vaccin een daling van het aantal T-cellen veroorzaakt, en die T-cellen maken deel uit van ons immuunsysteem en zij maken deel uit van de cruciale wapens die ons immuunsysteem heeft om kankercellen te bestrijden; dus daar zit een potentieel mechanisme. Ik kan alleen maar zeggen dat te veel mensen contact met me hebben opgenomen met deze rapporten om me op mijn gemak te voelen. Ik zou zeggen dat dit mijn nieuwste grote veiligheidszorg is, en het is ook degene die het meest ondergerapporteerd zal worden in de bijwerkingen database, want als iemand kanker heeft gehad voordat het vaccin werd toegediend, is er geen enkele manier waarop volksgezondheidsfunctionarissen dit ooit in verband zullen brengen met het vaccin." ("Dr Byram Bridle spreekt", Bitchute, :55 seconde-mark)

Dus, het vaccin onderdrukt het immuunsysteem?

3c

Ja, dat is zo, en auteur Alex Berenson heeft dit onlangs nog bewezen in een artikel dat hij op Substack heeft geplaatst. Hier is een uittreksel:

"... de Britse regering.... gaf vandaag toe, in haar nieuwste vaccinatie toezichtsrapport, dat:

"N-antilichaamspiegels lijken lager te zijn bij mensen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie." (Blz. 23)

Wat betekent dit?...

De Britten zeggen dat ze nu ontdekken dat het vaccin het aangeboren vermogen van je lichaam om na infectie antilichamen te maken tegen niet alleen het spike-eiwit maar ook tegen andere delen van het virus, verstoort.

Dit betekent dat gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zullen zijn voor mutaties in het spike-eiwit ZELFS NADAT ZIJ AL EEN KEER ZIJN geïnfecteerd EN HERSTELD...

... het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins kunnen interfereren met de ontwikkeling van een robuuste immuniteit op lange termijn na infectie." ("URGENT: Covid vaccins weerhouden u ervan volledige immuniteit te bouwen ZELFS ALS U BESMET WORD EN EN HERSTELT", Alex Berenson, Substack)                                              (Bij Pierre Capel zien we deze arts: Free Health Idaho

Berenson's waarnemingen komen overeen met onderzoek dat eerder dit jaar werd samengesteld door wetenschappers in Nederland en Duitsland die:

".... waarschuwde dat het ... (COVID-19) vaccin complexe herprogrammering van aangeboren immuunreacties induceert waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van op mRNA gebaseerde vaccins... het onderzoeksteam van het Radboud Universitair Medisch Centrum en het Erasmus MC in Nederland... toonde aan dat het vaccin de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen veranderde na stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke stimuli.

Wat zijn TLR's ? Een soort tolpoortjes die de ene wel door laten ( door een afscheiding, een membraan)  en de ander niet, altijd in één richting.              DeepL:  Toll-like receptoren (TLR's) zijn een klasse eiwitten die een sleutelrol spelen in het aangeboren immuunsysteem. Het zijn single-pass membraan-overspannende receptoren die gewoonlijk tot expressie komen op schildwachtcellen zoals macrofagen en dendritische cellen, en die structureel geconserveerde moleculen afkomstig van microben herkennen.JV.

Na vaccinatie vertoonden de aangeboren immuuncellen een verminderde respons op de TLR4, TLR7 en TLR8 - allemaal liganden die een belangrijke rol spelen in de immuunrespons tegen virale infecties.... een nog niet onderzocht gebied is of BNT162b2 vaccinatie langetermijneffecten heeft op de aangeboren immuunresponsen ...

Dit zou zeer relevant kunnen zijn bij COVID-19, waarbij ontregelde ontsteking een belangrijke rol speelt in de pathogenese en de ernst van de ziekte," schrijft het team. "Meerdere studies hebben aangetoond dat langdurige aangeboren immuunresponsen kunnen worden verhoogd (getrainde immuniteit) of verlaagd (aangeboren immuuntolerantie) na bepaalde vaccins of infecties." (Onderzoeksuggereert dat Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin aangeboren immuunreacties herprogrammeert, new-medical-net)

( Hier het op 6 mei gepubliceerde onderzoek:  

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1  )

 

Berenson's bevindingen sluiten ook aan bij baanbrekend onderzoek waaruit blijkt dat het spike-eiwit de adaptieve immuniteit sterk "belemmert" door te voorkomen dat ons DNA onze beschadigde cellen repareert. Het artikel suggereert dat het spike-eiwit in feite "invloed heeft op de celkern, waar we ons DNA opslaan, ons belangrijkste genetische materiaal". Hier is meer van Berenson's analyse van het artikel:

".... onze cellen hebben mechanismen om hun eigen DNA te repareren.

Maar - althans in de experimenten die deze twee wetenschappers uitvoerden - bleek het spike-eiwit te interfereren ( = een belemmering vormen voor. JV)  met onze eigen DNA-reparatie-eiwitten: "Mechanistisch gezien ontdekten we dat het spike-eiwit in de kern lokaliseert en het herstel van DNA-schade remt door te verhinderen dat het belangrijke DNA-reparatie-eiwit BRCA1 en 53BP1 op de plaats van de schade wordt gerekruteerd".

Om duidelijk te zijn, de wetenschappers hebben NIET bewezen dat het spike-eiwit deze problemen veroorzaakt bij mensen, of zelfs bij dieren... Niettemin, in een tijd waarin geavanceerde landen met hoge mRNA (en DNA/AAV) vaccinatiecijfers ongewoon volle ziekenhuizen en hoger dan normale sterftecijfers zien, zijn ze nog meer reden tot bezorgdheid. Zoals de auteurs verklaarden:
"Onze bevindingen onthullen een potentieel moleculair mechanisme waardoor het spike eiwit de adaptieve immuniteit zou kunnen belemmeren en onderstrepen de potentiële neveneffecten van full-length spike gebaseerde vaccins." ("URGENT:Verontrustendartikelover de impactvanhetspike-eiwitop DNAenDNA-herstel", Alex Berenson, Substack)

NB: dit was in vitro onderzoek:  in het lab, niet in mensen of dieren. DrBeen heeft er al zijn bezorgdheid over uitgesproken:  https://www.youtube.com/watch?v=-SYL-iU0E9Q

 

Waar het op neerkomt: Als het vaccin inderdaad de aangeboren immuunrespons van het lichaam remt, dan zullen mensen veel zieker worden van seizoensgebonden infecties die zich routinematig onder de bevolking verspreiden. Hun weg naar herstel zal ook veel moeilijker worden.

Maar in plaats van het immuniteitsaspect verder te belichten,

gaan we nu over tot het onderzoek van Dr Charles Hoffe, 

4a

die de eerste arts was die hard bewijs leverde dat de vaccins bloedklonters veroorzaken door een immuunreactie op te wekken waarbij het lichaam de dunne laag cellen aanvalt die de wanden van de bloedvaten bekleden. 

Hoffe ontdekte dat 62% van zijn patiënten die gevaccineerd waren, positief testten op bloedklonters met een D-dimer test. Natuurlijk was hij gealarmeerd door wat hij aantrof, vooral omdat het vaccin "ernstige neurologische voorvallen en zelfs de dood veroorzaakte". Toen hij zijn bezorgdheid kenbaar maakte aan het BC College of Physicians, voerden zij onmiddellijk een spreekverbod in en berispten hem in een poging hem te intimideren en het zwijgen op te leggen".

Hoffe is een aantal malen geïnterviewd en geeft altijd een gedetailleerd en meeslepend verslag van zijn bevindingen. In een recent interview voorspelde hij dat sommige gevaccineerden die aan stollingsproblemen leden, waarschijnlijk binnen drie jaar zouden sterven. Dit is wat hij zei:

"... zodra je een aanzienlijk aantal bloedvaten naar je longen afsluit, moet je hart met een veel grotere weerstand pompen om het bloed door je longen te krijgen. Dat veroorzaakt een aandoening die pulmonale arteriële hypertensie wordt genoemd, wat een hoge bloeddruk in je longen is omdat zoveel bloedvaten in je longen geblokkeerd zijn. En het angstaanjagende hieraan is dat mensen met pulmonale arteriële hypertensie gewoonlijk binnen drie jaar sterven aan rechtszijdig hartfalen... En niet alleen zijn de vooruitzichten op lange termijn zeer grimmig, maar met elke opeenvolgende injectie zal de schade toenemen en toenemen en toenemen. Het zal cumulatief zijn omdat je meer en meer beschadigde haarvaten krijgt. "("Shock: Dokter Waarschuwt Dat Meerderheid Van Gevaccineerde Patiënten Permanente Hartschade Kunnen Hebben, Sommigen zullen misschien Binnen Drie Jaar Sterven ", Infowars; Minuut 6:10)

Wederom is er geen discrepantie tussen de analyse van Whelan, Bridle en Hoffe. En hoewel de focus van hun aandacht misschien iets verschilt, zijn hun conclusies dezelfde. Deze experimentele injecties houden ernstige risico's in voor iedereen die zich laat inenten.

4b

Kijk nu eens hoezeer Hoffe's analyse lijkt op die van Dr. Rochagne Kilian, die Spoedeisendehulp-arts (ER in het engels) was in het GBHS ziekenhuis totdat ze uit protest ontslag nam. Dit is een bijzonder belangrijke video omdat hij de "vreemde" symptomen en uiterst zeldzame aandoeningen beschrijft die zich nu overal op de eerste hulp voordoen na de massale vaccinatie van miljoenen mensen met de "gif-dood-prik". (Ik heb de video zelf getranscribeerd, dus er kunnen fouten in zitten.)

Dr Rochagné Kilian - luidt de klok over Covid-19 Vaccins en D-Dimer niveaus

"Wat ik op mijn ER-afdeling zie, vooral de laatste 8 tot 9 maanden, heeft te maken met de D-Dimeer-spiegels. Wij gebruiken D-Dimers specifiek in verband met longembolieën en diepe veneuze trombose. D-Dimeer spoort elke trombose (klonters) in het lichaam op, maar het geeft je geen diagnose, het geeft je een basis om verder te gaan en een echografie en CT-scan te maken om de aanwezigheid van een longembolie of diepe veneuze trombose te bevestigen of te ontkennen.

Het eerste deel van 2020 was waarschijnlijk het rustigste ooit op de spoedeisende hulp, maar toen we 2021 ingingen en de vaccinatiecampagne begon, zagen we uiteindelijk een toename van beroertes, transient ischemic attacks( hartinfarcten: stolsels. JV) en beroerteachtige (herseninfarcten: stolsels. JV)  presentaties. (Er kwamen beslist veel meer van die mensen binnen. Ik deed uiteindelijk D-dimeertesten op deze mensen en nog nooit in mijn klinische ervaring had ik D-dimers en het aantal mensen met positieve D-dimers hoger dan 2.000, hoger dan 3.000 en hoger dan 5.000 gezien. Mijn klinische ervaring vertelde me dat ik op zoek moest gaan naar een grote klonter in de benen of de longen. En uiteindelijk deed ik een CT scan bij deze mensen. De meeste van hen, en ik zal zeggen bijna allemaal, hadden een negatieve scan, wat mij aan het denken zette dat als er geen grote klonter in hun longen zat, maar mijn D-dimeer was zoveel hoger dan wat ik gewoonlijk zag, dat het misschien niet in één klonter geconcentreerd was. Maar dat het meerdere microtrombi zijn die zich over het hele lichaam uitstrekken, en dat is zo gemakkelijk te missen omdat de CT-scan het niet zal oppikken.

"De mensen die op de eerste hulp kwamen, waren allemaal mensen tussen een week en vier maanden na hun tweede injectie. Er zijn bepaalde factoren die een D-dimeertest kunnen beïnvloeden die je een gevoel kunnen geven van een hoger niveau dan verwacht zou worden in het lichaam. Dat gezegd hebbende, de patiënten bij wie ik D-Dimeer-testen deed, hadden geen niveau van misschien een positieve 500 of 400 meting. Het was meer dan 3500, meer dan 5000 ng/ml. Dus die zijn significant positief zonder enig bewijs van het hebben van een longembolie. Als ik hoge niveaus van D-dimeer zag zonder een definitieve diagnose, moest ik meer vragen stellen.

Eén studie zei: negeer nooit extreem verhoogde D-dimeerwaarden. Ze zijn specifiek voor een ernstige ziekte, waaronder veneuze trombose, sepsis, en/of kanker. Zelfs als sterk verhoogde D-dimeerwaarden een schijnbaar eenmalige bevinding zijn, moet klinische verdenking van ernstige onderliggende ziekte worden gehandhaafd.

Er waren twee aandoeningen die eruit sprongen en de eerste was gedissemineerde intravasculaire stolling ook bekend als DIC. De tweede is het antifosfolipidensyndroom. Beide aandoeningen houden verband met een afwijking in de initiatie of de terugkoppeling van het stollingstraject alsook met trombose of de trombosecyclus waarbij stolsels worden afgebroken. DIC is een ernstige, soms levensbedreigende situatie, waarbij de eiwitten in het bloed die betrokken zijn bij de bloedstolling overactief worden. Het is een cascade die moeilijk te stoppen is als het eenmaal een bepaald niveau heeft bereikt. Er zijn bepaalde omstandigheden die DIC veroorzaken: ernstige bloedvergiftiging, onderliggende virussen, trauma, zware operaties, zwangerschap en bevalling. En minder vaak voorkomende oorzaken: toxische drugsreacties, bloedtransfusiereacties en orgaantransplantaties. Dus er was een verband met intravasculaire producten en een mogelijke DIC.

De meeste gevallen van DIC worden snel en plotseling gediagnosticeerd, wat de acute presentatie is. Maar er zijn ook gevallen waarin het zich geleidelijk ontwikkelt, over een langere periode. Dit staat bekend als een chronische vorm van DIC en ik zou zelfs willen zeggen een subacute vorm van DIC die zeer gemakkelijk te missen is. Gelijktijdige stolling en bloeding kunnen optreden bij chronische DIC. Het bloedende deel komt in bloed in de urine, hoofdpijn en andere symptomen geassocieerd met hersenbloedingen, blauwe plekken, ontsteking van rood, kleine puntjes op de ledematen, bloeding op plaatsen van wonden en mucosale bloedingen. wat betekent bloeden uit het tandvlees en de neus. Ik zag zeker een toename van neusbloedingen en bloedingen uit eerdere wonden. zweren, en ook uitslag die niet verklaard kon worden. Bloedstolling symptomen en tekens waren symptomen zoals pijn op de borst, hartaanvallen, beroertes, TIA's, en hoofdpijn al dan niet gerelateerd aan bloedingen. Evenals symptomen die verband houden met nierfalen, vanwege de stolling van die kleinere bloedvaten die naar de nieren gaan. Het antifosfolipidensyndroom is een zeer vergelijkbare aandoening. Maar de basis van het antifosfolipidensyndroom is een auto-immuunaandoening, wat betekent dat het immuunsysteem van het lichaam eiwitten aanmaakt - antilichamen genoemd - die ten onrechte het eigen lichaam of de eigen weefsels aanvallen. Dat geeft de huid het cascade-effect van stollingsstoornis, maar het is gekoppeld aan een auto-immuun trigger. In principe presenteerde het zich op precies dezelfde manier; hoge bloeddruk die ik veel zag; eerste diagnose van hoge bloeddruk, hartaanvallen, beroertes, TIA's, hartklepproblemen, herhaalde hoofdpijn of migraine, gezichtsverlies, evenwichts- en mobiliteitsproblemen, moeite met concentreren of helder denken,

De scherpzinnige luisteraar zou zich een beeld beginnen te vormen van wat ons verteld is over Covid-19, en er zijn onderzoekspapers die Covid 19 verbinden met een onderliggende vasculaire ziekte. Een van deze was een studie genaamd "Covid 19; het ontrafelen van de klinische progressie van Nature's Virtually perfect Biological weapon."

"SARS-Cov-2, dat zich presenteert als het syndroom van Covid-19, had geen ademhalingsbasis, maar een onderliggende vasculaire basis. die bepaalde fasen van incubatie kende, pulmonale fase, pro-ontstekingsfase, (die opnieuw overgaat in een cytotoxisch ontstekingsproces) dan overgaat in een protothrombotische fase . Covid-19 is een trombotische ziekte. implicaties voor preventie, antitrombotische therapie en follow up.....

Dit beeld toont ons bepaalde risicofactoren, Homeostatische Afwijkingen, evenals klinische uitkomsten. Het geeft verhoogde D-dimeer niveaus aan. Het vermeldt ook veneuze trombo-embolie, myocardinfarct, en gedissemineerde intravasculaire stolling die verbonden is met veronderstelde mechanismen van coagulathopie evenals parthenogenese van trombose in Covid-19...

Ik begon de vraag te stellen, als we in staat zijn om bepaalde verbanden te ontdekken tussen vasculaire afwijkingen en Covid-19, en we hebben onze voorgestelde behandeling gebaseerd op het spike-eiwit, dat de Pfizer en Moderna injecties omvat, moeten we dan niet zoeken naar soortgelijke bijwerkingen of complicaties van diezelfde injectie?

Als we bepaalde behandelingen verplichten, moeten we de nodige zorgvuldigheid betrachten om er zeker van te zijn wat de bijwerkingen en complicaties zijn, vooral in een tijd waar er geen lange termijn studies zijn geweest. En dat is wat mij ertoe bracht om me te concentreren op D-dimeren." ("Dr Rochagné Kilian - Blows the Whistle on Covid-19 Vaccines and D-Dimer Levels", Bitchute)

Kilian's verklaring zou steeds opnieuw gelezen moeten worden. Het is de meest gedetailleerde beschrijving die we hebben van de mysterieuze en diep sinistere machinaties van een in een laboratorium ontwikkeld biowapen dat in feite het vasculaire systeem en het immuunsysteem keert tegen de persoon die werd gevaccineerd. Breed over het lichaam verspreide stolling in de bloedvaten en antifosfolipidensyndroom zijn zaken die het Amerikaanse volk totaal onbekend zijn, en toch zijn deze bizarre aandoeningen nu verantwoordelijk voor een groeiend aantal patiënten dat te maken krijgt met bloedingen, stolling, hoofdpijn, huiduitslag, blauwe plekken, hoge bloeddruk en ontstekingen. En - in extremere gevallen - pijn op de borst, hartaanvallen, beroertes, hartklepproblemen, en hersenbloedingen. Het laat zich raden hoe de media deze buitengewoon zeldzame en potentieel levensbedreigende aandoeningen zullen proberen te verdoezelen.

Als Kilian vraagt:

"Als we in staat zijn om bepaalde verbanden te ontdekken tussen vasculaire afwijkingen en Covid-19... moeten we dan niet op zoek gaan naar soortgelijke bijwerkingen of complicaties van diezelfde injectie?"

Bingo! Als de spike proteïne, geproduceerd door de vaccins, dezelfde interne schade toebrengt als Covid-19, moeten artsen dan niet dezelfde symptomen verwachten?

Ja, dat zouden ze wel moeten. En als de symptomen hetzelfde zijn, dan is er een goede kans dat door vaccinatie veroorzaakte verwondingen verkeerd worden gediagnosticeerd als Covid-19.

Denk daar eens een minuutje over na. Dat zou het perfecte scenario zijn voor de pandemiebeheerders en hun miljardairs die graag zouden zien dat de dreigende slachting te wijten is aan het afnemende virus in plaats van aan hun eigen gifdoodschot.

En dat is het kwaadaardige genie van de globalistische strategie: Alle bewijzen van  de moord-aanslag worden verwijderd nog vóór de onderzoekers zelfs maar op de plaats van het misdrijf zijn aangekomen.

De hoeveelheid planning die in deze zwendel moet zijn gegaan, is gewoon adembenemend.

 

 



        --------------------------Tot zover het artikel in UNZ. ---------------------------------

Hieronder informatie die ik uit de reacties op UNZ  haal: 

Sinds april 2021 sterven er ( per 100.000 mensen, in Engeland) TWEE maal zoveel gevaccineerde mensen als ongevaccineerde mensen: 


( Zie Reactie 102, op UNZ) 

                                     -------------------------------------------

In de comments op UNZ.com  heeft iemand dit citaat van Solzhenitsyn  geplaatst: 



"En hoe we later in de kampen verteerd werden door spijt, denkend:  
Hoe zou het geweest zijn als iedere veiligheidsagent, als hij 's nachts op pad ging om een arrestatie te verrichten, onzeker was geweest of hij levend zou terugkeren en afscheid had moeten nemen van zijn familie?  
Of als in perioden van massa-arrestaties, zoals bijvoorbeeld in Leningrad, toen een kwart van de stad werd gearresteerd, de mensen niet gewoon in hun holen waren blijven zitten, verbleekt van angst bij elke klap op de deur beneden en bij elke stap op de trap, maar hadden begrepen dat ze niets meer te verliezen hadden en moedig in de hal beneden een hinderlaag hadden opgezet van een half dozijn mensen met bijlen, hamers, poken, of wat er verder maar voor handen was? 
De Staat zou heel snel een tekort aan officieren en vervoer hebben gekregen en, ondanks alle dorst van Stalin, zou de vervloekte machine tot stilstand zijn gekomen!  
Als...als...
We waardeerden onze vrijheid niet genoeg. 
En vooral - we hadden geen besef van de echte situatie.... 
We verdienden gewoon alles wat er daarna gebeurde."
             -----------------------------------------------------------------

In het UNZ artikel wordt de Zuid-Afrikaanse arts Dr Shankarta Chetty besproken. 

In een van de reacties (*) op UNZ staat een link naar een video met deze arts. Linh Dinh heeft de tekst van de arts uitgeschreven, en ik heb die tekst vertaald.
 
(*)https://www.unz.com/mwhitney/lethal-injection-frontline-e-r-doctor-gives-chilling-account-of-unusual-vaccine-induced-illness/#comment-5018410

Wat dr Chetty doet is natuurlijk koffiedik kijken, maar wel op basis van heldere gegevens die hij constateert en waarvan hij dan logische redeneringen de fuinctie probeert te begrijpen.  Hij kijkt als volgt:  "Is dit voor onze gezondheid? Nee, want dan zou men helemaal iets anders doen. Dus is er een ander motief.  "

Er zijn regels die ik niet kan plaatsen, die ik niet begrijp. Ik zal ze paars maken.

Maar de hoofdzaak van wat Chetty wil zeggen is voo rmij duidelijk:  
Eerst werd een virus verspreid met daarin een spike gebouwd dat ons ziek maakte. Dan werd ons via vaccins  nog veel meer van dat  spike toegediend, en dat spike eiwit zorgt in heel het lichaam voor een breed scala an problemen , in de vele maanden ofjaren daarna.  Je kunt niet duidelijk aanwijzen dat die problemen door het vaccin komen.  Men zal blijven beweren dat het door Corona komt. Het lijkt op de perfecte moord op grote aantallen mensen. 

Chetty: 
" Ik denk dat het perspectief rond wat er gebeurt van vitaal belang is. We moeten begrijpen wat het doel is. Iedereen weet dat er inconsistenties zijn, dat er angst wordt gezaaid, dat er dwang is, maar we moeten begrijpen waarom. Waarom is dat er?

Het belangrijkste dat we moeten begrijpen is dat de ziekteverwekker die alle sterfgevallen veroorzaakte bij de Covid-ziekte... Ik gebruik het woord Covid-ziekte, omdat we het coronavirus dat het veroorzaakte nog niet echt hebben geïsoleerd, maar bij de Covid-ziekte is de ziekteverwekker spike-eiwit, en spike-eiwit is wat het vaccin in je lichaam moet maken.

Dus ik ga u mijn mening moet geven over wat er op wereldschaal gebeurt, en veel van het werk dat ik achter de schermen doe, gaat hierover.  Spike-eiwit is een van de meest kunstmatige en bedachte giffen of vergiften die de mens ooit heeft gemaakt. En het doel van dit gif is om miljarden te doden zonder dat iemand het merkt. Het is dus een vergif met een agenda. We hebben een gemanipuleerd virus en een gemandateerd vaccin die elkaar opvolgen. Het lijkt er dus op dat ze een virus hebben ontwikkeld en er een wapenpakket op hebben gezet, genaamd spike proteïne.

Dus nu hebben we dit zeer uitgebreid gemanipuleerde gif. Het is in een virus gestopt, of laten we het een vector noemen, en we hebben de planeet blootgesteld aan een kleine dosis ervan.( Chetty spreekt nu over het lab-made virus waar dat spike in is gestopt.JV)  In eerste instantie veroorzaakt spike proteïne een allergische reactie, en de allergische reactie, als ik word behandeld, veroorzaakt de dood. Het is wat we gezien hebben met Covid ziekte, maar dat is niet het eindspel. Dat is om het water te testen. ( NB:  Niet duidelijk wat Chetty bedoelt. Slechts weinigen sterven door het virus zelf,JV

Dus je krijgt een klein percentage van de mensen die reageren. We zien al die sterfgevallen, deze sterfgevallen, wanneer deze reactie optreedt. Dus eigenlijk, isoleren we de planeet voor 14 dagen, zodat niemand het merkt als dit gebeurt. Mensen komen te laat in het ziekenhuis. We leggen protocollen op in ziekenhuizen om dood en schade te veroorzaken, om alle angst en risico's te sturen die we nodig hebben. (Er werd in de VS nooit Intra Veneus vitamine D toegediend. Wel dure middelen die niet helpen. Virus-remmers zopals HCQ worden pas toegediend als het virus al niet meer actief is. De koorts wordt verlaagd met paracetamol, terwijl koorts juist het virus bestrijdt, het is een natuurlijke reacite van het lichaa, dus  Ja: Chettyu  heeft gelijk: de protocollen in de ziekenhuizen verergerden de ziekte. JV)     We ruimen alle verwarring op. ( Geen discusaasie in de Media. JV) We zorgen ervoor dat we de mensheid in de richting van massa-vorming sturen. We nemen al het geloof weg dat we hebben, al de hoop. We houden mensen geïsoleerd.

Dus we zijn bedrogen door te denken dat het weggeven van onze vrijheden het beste voor ons zou zijn. Dus de veiligste plek voor ons was in de gevangenis. En daar zijn we op dit moment allemaal.

Maar het spel dat ze speelden met dit gemanipuleerde virus was om de inenting van de planeet te rechtvaardigen. Nu, de vaccinatie van de planeet zal ons voor een langere periode blootstellen aan spike proteïne. Dus spike proteïne, als we begrijpen wat het moet doen. Ja, in het begin zal het een immuunreactie en een allergische reactie opwekken, en we hebben daar onmiddellijke sterfgevallen van gehad. Maar als je iemand vergiftigt en als die onmiddellijk sterft, dan merkt je de vergiftiging. Dus meteen wanneer je een vaccin geeft tot de eerste 14 dagen na toediening van het vaccin kunje beweren dat de sterfte een gevolg is van bijwerkingen die aan de persoon gebonden zijn. Je hoeft dat niet toe te schrijven aan het vaccin. ( Ik begreep  niet wat Chetty schreef of zei, maar de blauwe tekst hierboven zou kunnen zijn wat hij bedoelde te zeggen.  Dat is voor mij min of meer begrijpelijk JV

Daarna zullen we de endotheelbeschadigingen zien die dit vaccin veroorzaakt met zijn spike proteïne, met zijn invloed op ACE2 receptoren. Dat zijn de sterfgevallen waar het om gaat:  die wil men opzetteloijk veroorzaken, en die kunnen nooit worden toegeschreven aan spike proteïne, een zeer goed gemanipuleerd toxine. Spike proteïne is ook een membraan proteïne. Dus de mRNA zal dit door ons lichaam verspreiden. Het zal worden aangemaakt in verschillende weefsels in ons lichaam. Het zal worden opgenomen in die membranen in ons lichaam, in die specifieke weefsels. Die weefsels zullen als vreemd worden herkend en zullen een reeks auto-immuunreacties uitlokken.

Dus: de sterfgevallen die men door de vaccinaties wil veroorzaken, kunnen dus nooit op het gif worden teruggevoerd. Ze zullen te divers zijn, te talrijk en te kort van duur om ons te laten begrijpen dat we vergiftigd zijn.

Ik denk dat dit het grote plan is. Het is afhankelijk, dit gif is afhankelijk van de reactie van de gastheer erop, zoals na een Covid besmetting de achtste dag na infectie pas toonde of iemand echt ziek werd of niet. Dat was afhankelijk van de reactie van de gastheer.

Dus we kregen milde, matige of een ernstige ziekte na de achtste dag, en het verwarde ons allemaal. Dus we blijven praten over Covid- longontsteking, maar we jagen op het virus, en het virus was gewoon het slachtoffer, om ons een voorproefje van het gif te geven.

Op lange termijn zal dit gif ervoor zorgen dat bij mensen met reeds bestaande ziektes hun ziektes verergeren. Er zitten stukjes prion in. Er zitten stukjes HIV proteïne in. Het is zeker gemanipuleerd. Dus bij mensen met kanker zal de kanker opflakkeren, en wij zullen zeggen dat ze aan de kanker zijn overleden. 
Mensen met viscerale verwondingen of aanleg, zoals onze diabetici en mensen met hoge bloeddruk, zullen beroertes en hartaanvallen krijgen, en de rest op verschillende momenten, en we zullen die toeschrijven aan hun reeds bestaande aandoeningen.

Mensen zullen na verloop van tijd auto-immuunziekten ontwikkelen, waarvan de diversiteit nooit zal worden aangepakt door een farmaceutische interventie, omdat ze veel te gericht zijn.

Er staat ons dus een moeilijke weg te wachten, maar ik denk dat als de mensen begrijpen wat de bedoeling is, we zullen begrijpen waarom wat er gebeurd is, gebeurd is. De onlogica, de dwang, de onderdrukking wordt allemaal logisch, als je begrijpt dat er een groter plan is. Dat plan is om ervoor te zorgen dat we een groot deel van onze bevolking kunnen controleren en uitroeien, zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn.

En dus denk ik dat alles wat we zien logisch is, uh, als we  begrijpen wat het eind-doel is. We hebben onze vrijheden opgegeven. Ons is verteld dat de gevangenis de beste plek is om veilig te zijn. Dus gingen we vrijwillig die weg op.

Vandaag, als we onze vrijheden terug willen, hebben ze een verplicht vaccin. We werden als vee in een fuik gedreven, zoals schapen door een chemisch bad moeten lopen als ze eenmaal die fuik in liepen :  de enige uitweg is door het water-bad met chemicalien.  En dat is waar we onze vrijheden verloren. En dus denk ik dat er een ingrijpende zaak aanhet gebeuren is op dit moment. 

 

De vaccins hebben absoluut geen zin. Het vaccin werd ons vanaf het begin verkocht als onze redder. En als we naar de wetenschap kijken, dan klopt de wetenschap niet. Het vaccin is absoluut onzinnig. We blijven ruziën over hoe goed of slecht het vaccin is. Ik wil twee opmerkingen maken over de vaccinaties. Vaccins zijn bedoeld om immuniteit te stimuleren en daarmee infectie en overdracht te voorkomen. Dat is wat een vaccin een populatie- of groepsvoordeel geeft. 
Dus als je het vaccin neemt: door het virus niet te krijgen of over te dragen, bescherm je mij. Nu, dat is duidelijk niet gebeurd. De vaccins doen dat niet.

Nu beweren ze: dat het vaccin een voordeel heeft bij het voorkomen van ernstige ziekte en dood. Maar dat is een therapeutisch voordeel. 
Mijn interventie met behandeling( bijv: Vit D, Zink,  Selenium, IVM JV. )  doet hetzelfde, maar ik stel niet de hele wereld bloot aan de bijwerkingen van mijn behandeling. Ik stel alleen zieke mensen daaraan bloot. En dat therapeutische voordeel komt niet van immuniteit, maar van het vaccin dat jou ( de patient) blootstelt aan spike-eiwit en een zekere mate van tolerantie opbouwt voor een allergie, niet voor een immuun-gemedieerde reactie op een virus, dus het virus leidt ons af van het grote geheel. Het is het spike eiwit dat hier het vergif is. Ten tweede, het voorkomen van ernstige ziekte en dood is een individueel voordeel, als het dat al doet. Dus als JIJ het vaccin neemt, voorkomt het dat JIJ ernstig ziek wordt of sterft. Het heeft geen groepsvoordeel en ik heb er helemaal niets aan, dus waarom word ik gedwongen om jou te dwingen (via de media wordt groepsdwang gepleegd)  het vaccin te nemen, zodat ik er voordeel van heb.

Chetty geeft nu een vergelijking met parachute-springen:    

Parachutespringen is een individueel risico en een individueel voordeel dat niemand in mijn omgeving beïnvloedt, en dus is mijn recht om te kiezen voor parachutespringen van vitaal belang. Nu willen ze dat ik ga parachutespringen omdat ze zeggen dat het de mensheid ten goede komt. Zij kunnen de wetenschap niet bewijzen en zij kunnen mij niet vertellen hoe deze daad van mij de mensheid ten goede zal komen. Als zij erop staan dat ik het doe terwijl ik het niet deed en ik de wetenschap niet kan zien, bieden zij mij een biertje en een donut aan, maar ik wil nog steeds niet parachutespringen. Je hebt nog steeds de wetenschap niet bewezen en vertel me hoe het de mensheid ten goede zal komen.


Nu lijkt het erop dat ze me uit het vliegtuig willen duwen, maar als ik omhoog kijk, zit de parachute die ze me geven vol gaten, en dat willen ze niet toegeven. En ik zie een paar dode lichamen op de grond liggen, en ze zeggen dat ze vast slapen. Dat geloof ik niet. Als ze kunnen bewijzen dat de bevolking baat heeft bij het vaccin, waag ik misschien de sprong voor het welzijn van de mensheid, maar tot het zover is, worden we gedwongen. "
                -----------------------------------------------------------

In reactie 158 zien we twee duitse journalisten die hebben achterhaald dat het World Economic Forum al 30 jaar lang 'talenten'  verzamelt en op leidt om op die manier later, als ze president van hun land zijn geworden, flink veel invloed te hebben op die landen. 
In 1992 zaten Merkel, Sarkozi en ...  in eenzelfde klasje...!  

Dat verklaart misschien waarom vele landen in de wereld bereid zijn om de richtlijnen voor vaccinaties te volgen.

https://www.unz.com/mwhitney/lethal-injection-frontline-e-r-doctor-gives-chilling-account-of-unusual-vaccine-induced-illness/#comment-5021863
                      ---------------------------------------------------

25 comments:

  1. Ik ga -met jouw permissie- het stuk elders op Internet plaatsen. Vind je dat goed? Bvd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuurlijk.

      Het hele stuk, of alleen de Solzhenitsyn quote ?

      Delete
    2. Nee, het hele stuk. De S-quote heb je later toegevoegd, maar had ik ook al eerder opgemerkt. Zie de post van 1:31 pm

      Delete
    3. Die quote heb ik steeds voor ogen gehad: Als je een paar agenten helemaal hartstikke doodslaat, zodat er niets van terug is te vinden, dan houdt alles gewoon op, dan luisteren ze niet meer naar bevelen. Dan staat MR met zijn bek vol tanden en even later zijn hoofd op een staak op het Binnenhof naast zijn vriendjes.

      Maar jullie zijn steeds te schijterig en roepen steeds: Ja dat willen ze juist, dan gaat de onderdrukking pas echt beginnen.

      Ik weet zeker, dat dat niet zo is. Hun repressie-apparaat luistert gewoon niet meer. In Rotterdam hadden we een kans, als de organisatie beter was.

      Delete
    4. IK ben natuurlijk wel benieuwd waar je het plaatst.

      Ben ook wel vereerd.

      Maar ik geloof ook wel dat het belangrijk is.

      ÀLS dit waar is .....dan is dit ongelooflijk belangrijk.

      Delete
    5. Ik ga dat stuk van Lin ook maar plaatsen, dat is gewoon een moord op wereldschaal, wat die dokter zegt.
      O.k.?

      Delete
    6. Ik stuur wel een e-mail. Als SDR ook wil kijken, mag je het haar vertellen via e-mail. FHM.

      Delete
    7. [Als SDR ook wil kijken,]

      Ja, dat wil SDR wel :-))))))

      @JV, ik stuur je even een mail dan hoef je mijn mailadres niet te zoeken :-)

      Delete
    8. @SDR: Ik ben benieuwd naar je commentaar. :)
      Geef dat maar hier, ik kom hier vaker.

      Delete
    9. @G.B., zodra ik de info via @JV ontvangen heb, laat ik het weten :-)

      Delete
    10. Hallo, Hallo...

      Ik heb een halve fles wijn op en ben dat niet gewend...

      Hier lees ik:
      Ik stuur wel een e-mail. Als SDR ook wil kijken, mag je het haar vertellen via e-mail. FHM.

      Wat wilje melden, Wolf?
      Wat is FHM ?

      Ik was benieuwd waar je 'gedood doot Corona vaccin' wilde plaatsen: opZaplog, begreep ik al.



      Delete
    11. Gelieve dat woord weg te halen. Bij blik hoeven ze dat niet te weten, anders gaat die mongool daar ook zitten klieren.
      FHM = feind hört mit.

      En de mail heb je ontvangen, zie ik.

      Delete
    12. FHM.
      OK. Nu weet ik het.

      Weet je dat je me bang maakt, Wolf ?

      Jij bent degene die steeds geweld wil plegen.
      Ik vind dat moeilijk.

      Denk aan Huig plug: Welke agressie heeft hij gepleegd?
      We weten het niet.
      Is hij er ingeluisd door iemand die hij vertrouwde?

      Maar als jij een aardige jongen bent en ik mag jou, en jij gaat steeds agressieve zaken hier schrijven, en ik ga daar een keer positief op reageren, dan hebben ze morgen een motief om mij te arresteren. Begrijp je dat?

      Begrijp je dat ik je daarom niet meer kan vertrouwen?
      Dat heb je dan wel helemaal zelf gedaan.

      Ik heb helemaal geen zin om te eindigen zoals Plug.

      Ik heb je ook al 100 keer uitgelegd dat jouw oplossing nergens toe leidt.

      Kijk naar het filmpje over de 4th Turning: precies wat ik zelf altijd zeg: ze hebben agressie en opstand nodig , door het volk. Dat zal hun alibi zijn om de schapen een dictatuur voor te stellen, en de schapen zullen er blij mee zijn.


      HOE VAAK MOET IK HET UITLEGGEN?

      jE DOET ER ALLES AAN OM DOOR MIJ VERDACHT TE WORDEN VAN HET ZIJN VAN EEN MOL. EEN AGENT.

      Dus ik wil dat agressieve gezeik niet mneer horen.

      Het lost helemaal niks op, en het leid tot gevangenschap (van mij ) en tot dictatuur ( over ons allen.)

      Nu ga ik stoppen: dronken.

      Delete
    13. o.k. ik snap het. Geen agressie meer van mijn kant. En jij niet zoveel meer drinken.

      Delete
    14. OK, gaan we zo verder samen. met die afspraak.

      Delete
  2. https://i.postimg.cc/wMct8tDG/Solzhenitsyn-how-we-regretted.jpg

    ReplyDelete
  3. Stukje geschiedenis over de 2e Wereldoorlog met aanloop, oorzaak & gevolg. Misschien heb je er wat aan.

    ReplyDelete
  4. @ Wolf.

    Je wil met geweld iets bereiken. Dat wordt alleen maar tegen 'ons' gebruikt: hiermee kunnen ze de 'brave burger' tonen dat de wappies gek en gevaarlijk zijn.

    Als je zoiets wil doen, moet je dat doen als je nog een jaar te leven hebt. Zoals Jack Ruby, die kanker had toen hij Oswald dood schoot.

    Of zoals: (zie blog 1186)
    James Wenneker von Brunn ( 1920) was an American man who perpetrated the United States Holocaust Memorial Museum shooting in Washington, D.C. on June 10, 2009. Security guard Stephen Tyrone Johns was killed in the shooting, and von Brunn was wounded by two security guards who returned fire.
    Stierf in 2011, 91 jaar oud.

    De daad van Ruby had nut, omdat zijn vrieden de media controleren. De daad van Von Brunn werkte vermoedelijk averechts.

    Wat je wel kan doen: pamfletten uitdelen in de straat waar een 'moordenaar' woont. Op dat pamflet leg je aan zijn buren uit dat hij 6 miljoen verdiende met Corona vaccins (Ab Osterhaus, Kluytmans, van Dissel, allemaal werden ze rijk...), of dat Fauci zelf vitamine D slikt (6000 IU's), terwijl òns wordt aangeraden om vooral niet meer dan 800 IU's per dag te nemen.

    Vroeger had je nog journalisten die dit ronduit vroegen, aan de verantwoordelijken. Bestaat niet meer.

    We zijn verloren, maar ik geef toe: Ik ben te laf om geweld te gebruiken. Zie het nut ook niet.

    Ben het eigenlijk wel met Solzhenitsyn eens:

    We verdienen gewoon alles wat er met ons gebeurt. Te veel mensen zijn te lui om zich te verdiepen in hun eigen toekomst.

    De spijt komt later, als het te laat is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welnee. Je pakt niet alleen een paar agenten, je neemt ok de olitieke ratten in 1 moeite door, je pakt ook de hoofdredacteuren van de kranten en npo op en steekt alle virus-fabrieken in brand. (De enige veilige manier om er vanaf te komen.) In Rotterdam was al een begin gemaakt met het erasmus, zag ik op foto's.

      Je moet alleen een club mensen hebben, waarop je absoluut kan vertrouwen, men moet voor elkaar in kunnen staan, zonder dat je iedereen kent.

      [De spijt komt later, als het te laat is.]
      Heb ik nooit gehad, omdat ik eerst heel goed nadenk, voordat ik een besluit neem en daarna ga ik er voor 100% tegenaan.

      Dat pamfletten gedoe haalt niets uit, je krijgt er alleen maar agressie door. De schapen zijn TOTAAL verblind van angst. Ik heb het 2 maanden geprobeerd: helpt niets.

      Delete
  5. Belangrijke video:

    https://www.bitchute.com/video/hVSzbsVm3wTS/

    Waarom zijn de Corona maatregelen in veel landen hetzelfde,en gaan regeringen vaak verder dan de deskundigen?

    Omdat Klaus Schwab al 30 jaar lang 'Young Global Leaders' tot een 'brave, volgzame Club' smeedt.
    ( Wie niet volop mee doet wordt uiteraard nooit baas in zijn land. )

    Angela Merkel, Sarkozy, Barosso en nog enklele bekende namen zaten in het eerste klasje , van 1992 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://vernoncoleman.org/videos/finally-medical-proof-covid-jab-murder

      Delete
  6. Neil Howe schreef in 1996 : The Fourth Turning.

    Er is een cyclus van een mensenleven: van 80 jaar.
    Ele 20 jaar is er een ommezwaai, elke ieuwe generatie eigenlijk.
    Onderliggend idee:
    Moeilijke tijden zorgen dat sterke mannen de baas worden.
    Die zorgen voor welvaart. De kinderen worden verwend, zijn met zichzelf bezig. ( wel divers en creatief)
    Daarna krijg je een decadente, generatie .
    En tenslotte stort de zaak in: bij de vierde ommzwaai, de fourt thurning.

    Neil Howe voorspelde dat dit rond 2010 zou gebeuren, of 2020.

    ( Neil Howe is volopte zien op youtubes)

    Nu is ereen filmpje dat zegt: De Big Reste is in feite het Establishment dat de destructie van de 4th Turning zelf organiseert, en zo aan de macht wil blijven.

    Het filmpje gaat mij te snel, dus heb ik de laatste 2 minuten wel 3 keer gezien.
    Totaal duurt het maar 5 minuten.

    https://www.youtube.com/watch?v=u-IxdlONC_g

    ReplyDelete
  7. Dr Shankara Chetty komt een klein beetje conspiracy-gekkie achtig
    over in dat filmpje.
    Ik kende hem ook totaal niet.

    Maar bij toeval zie ik dat Dr Been eenpaar weken geleden met hem sprakl, enm dat Bee4n erg naar Chetty op kijkt.

    Chetty heeft 7000 Covid patienten gehad,ennioemand stierf.
    ( Nu is papier geduldig, vooral over de afstand van hier naar Zuid Afrika)

    Maar toch: DEZE dr Shankara Chetty komt uiterst rustig en vakbekwaam over.
    En het is wel degelijk precies dezelfde arts.

    En hij legt ook uit hoe hij overtuigd werd van het feit dat he Vaccin de nieuwe Corona veroporzaakt:

    Ert was te weinig Vaccin in ZA. Dus werd ewerst de ene provinvcie ingeent. Eneen paar maanden later de volgendeetc.
    Welnu: de Corona uitbraken kwamen precies in de zelfde volgorde , altijd enkele wekenna de vaccinaties !!!

    Luister Chetty vanaf minuut 25 0ngeveer.
    Scherp: https://youtu.be/ifqE8cBQbI4?t=1510







    ReplyDelete
  8. Het loopt bij GV ook niet helemaal lekker, vwb waarheid versus leugens: Commentaar van 1 van de leden: Dr. Zelenko schijnt de boel te belazeren. Slechte reclame voor dr. Rob Elens.

    Hij heeft nog 2 comments geplaatst: 8 november 2021 18:44 en 11 november 2021 21:14. Van de laatste beweert hij, dat die is verdwenen. dus maar even hier geplaatst, ter controle, of er bij GV ook berichten 'verdwijnen', wat een slechte zaak zou zijn.

    "Hans Beekmans, een tandarts uit Laren die een medisch onderzoek doet met zijn mediavriendje Hans Blokzijl in Baarn, gepromoot door de heren Hulleman en De Hond. Het zal toch niet de 1% zijn die ons iets op de mouw wil spelden? Ben ik nou de enige die hun onderzoek met alleen deze informatie al dubbel kritisch leest?

    We krijgen bij GV een artikel van Beekmans voorgeschoteld met de titel ‘Wat is er nu werkelijk aan de hand met Corona.’ Het rapport: https://drive.google.com/file/d/1x0d-lZ1TQjpnHPfPa_9Meuc5QxW6vk-6/view.

    We lezen in het artikel, vet gedrukt, ‘de resultaten waren schokkend’, want uit het onderzoek zou komen dat: ‘wanneer mensen zich niet aan de regels hielden, …, ze minder ziek waren en meer antistoffen tegen Corona in hun bloed hadden.’

    Toch vreemd als ik in het onderzoek lees: ‘Van de groep mensen die aan hebben gegeven zich niet aan de coronamaatregelen te hebben gehouden heeft eveneens 14% antistoffen. Bij de groep mensen die zich wel aan de coronamaatregelen hebben gehouden is het percentage antistoffen 16%.’ Hier staat dus precies het tegenovergestelde.

    Merk ook op dat volgens het onderzoek 13,6% van de populatie antistoffen had opgebouwd. Hierboven lezen we 14% en 16% voor twee deelverzamelingen die optellen tot de hele populatie. Dat kan natuurlijk niet, één cijfer moet lager zijn dan die 13,6% en het andere hoger.
    En wat betekent ‘minder ziek’, minder vaak ziek of minder ernstig ziek?

    Verderop lezen we: ‘Bij 30% van de mensen die Corona hebben gehad waren met deze twee druppeltjes bloed nog antistoffen te meten.’ Het probleem van deze uitspraak is dat Beekmans helemaal niet kan weten wie er corona heeft gehad, want hij heeft er niet naar gevraagd. Of bedoelt hij ‘ziekteverschijnselen’? Dat is wel wat anders, zeker in het kader van het onderzoek.

    Ik kan nog wel even doorgaan. Ik vraag mij serieus af of gezond Verstand dit artikel zelf wel gelezen of geredigeerd heeft en of het de moeite heeft genomen even naar het rapport te kijken. Ik zie exact dezelfde spelfouten en slordige formuleringen in zowel het rapport als in het artikel. GV heeft een hogere reputatie op te houden dan het klakkeloos overnemen van broddelwerk.

    Overigens had ik deze reactie vorige week al geplaatst maar hij blijkt foetsie."

    ReplyDelete
  9. Dr. John Campbell: Miracle in Japan. Hij laat in een YT zien, dat op 13-08-2021 IVM wordt voorgeschreven ( 01:22 ) en dat, zij het met een vertraging, de gehele golf besmettingen instort tot -nagenoeg- NUL. Hij noemt het terecht een: Miracle in Japan.

    ReplyDelete