Wednesday, November 17, 2021

1186 Over de bankiers, de grootste moordenaars. Onzichtbaar voor elk schaap.

Dit blog is een vertaling van een Engelse tekst die Sofia me linkte. Vertaalprogramma DeepL  maakte een vaak onleesbare tekst, dus die heb ik zelf flink moeten bijschaven, en soms moest ik de 'waarschijnlijke intentie van de schrijver'  als vertaling geven. 

Hier is het blog waar dit artikel waarschijnlijk vandaan komt,  maar waar het niet meer op staat.  De blogger die zich QRS noemt, is goed thuis in Israel en in de bijbel. 

Het onderstaand artikel is een samenraapsel: stukjes uit Web of Debt van Ellen Brown, wellicht gemengd met de mening van QRS. En de onderste helft bestaat uit Citaten , soms van lang geleden.  Heel interessaante citaten die tonen dat de joodse bankiers al heel erg lang enorme negatieve invloed hebben op het leven van de Westerse mensen.  Enkele regels zijn dik gedrukt: dat heb ik gedaan. 



 Hoe Hitler de bankiers trotseerde,

Veel mensen vinden het leuk om te zeggen dat Wall Street en Joodse bankiers Hitler financierden. Er is er genoeg gedocumenteerd bewijs dat Wall Street en Joodse bankiers inderdaad hielpen Hitler te financieren, deels omdat het de bankiers in staat stelde rijk te worden (zoals ik zal beschrijven hieronder) en deels om Stalin te controleren. Maar toen Duitsland zich losmaakte van bankiers veroorzaakten die bankiers een wereldoorlog tegen Duitsland.  

Als we naar alle feiten kijken dan wordt de bewering  "Joden hebben Hitler gefinancierd",  irrelevant.

Ellen Brown, advocaat in Los Angeles, bespreekt dit onderwerp in haar boek Web of Debt. . .

 

Toen Hitler aan de macht kwam, was Duitsland hopeloos blut. Het Verdrag van Versailles had het Duitse volk verpletterende herstelbetalingen opgelegd en eiste dat de Duitsers de kosten van de oorlog aan elke natie zouden terugbetalen. Deze kosten bedroegen in totaal drie keer de waarde van alle eigendom in Duitsland.

 

Particuliere valutaspeculanten deden de Duitse mark kelderen en veroorzaakten een van de de ergste op hol geslagen inflaties in de moderne tijd. Met een kruiwagen vol met 100 miljard-mark bankbiljetten kon je nog geen brood kopen. De nationale  schatkist was leeg. Talloze huizen en boerderijen gingen verloren aan speculanten en aan particuliere (door joden gecontroleerde) banken.

Duitsers leefden in krotten. Ze waren uitgehongerd. 

Zoiets was nog nooit eerder gebeurd - de totale vernietiging van de nationale munt 

en het wegvagen van spaargeld en bedrijven. Daarbovenop kwam nog een

wereldwijde depressie. Duitsland had geen andere keuze dan zich over te geven aan slaafs gehoorzamen aan  wat internationale (voornamelijk joodse) bankiers zeiden,. Tot 1933, toen de nationaal-socialisten de macht kregen. Op dat moment dwarsboomde de Duitse regering de internationale bankkartels door zijn eigen geld uit te geven. Het Jodendom reageerde door een wereldwijde boycot af te kondigen tegen Duitsland.

 

Hitler begon een nationaal kredietprogramma door een plan van openbare werken te ontwerpen dat o a. overstromingsbeheer omvatte, herstel van openbare gebouwen en particuliere woningen, en de bouw van nieuwe wegen, bruggen, kanalen, en havenfaciliteiten. Dit alles werd betaald met geld dat niet langer kwam van de particuliere internationale bankiers.

De geraamde kosten van al deze programma's werden vastgesteld op één miljard eenheden van de nationale valuta. Om dit te betalen gaf de Duitse regering (niet de internationale bankiers) wissels uit, genaamd Schatkist Certificaten voor Werkzaamheden. Op deze manier hebben de Nationaal Socialisten miljoenen mensen aan het werk gezet, en hen betaald met schatkistcertificaten.

Onder de nationaal-socialisten werd het geld van Duitsland niet gedekt door goud (dat was eigendom van de internationale bankiers). Het was in wezen een ontvangstbewijs voor arbeid en materialen geleverd aan de regering. Hitler zei, "Voor elke mark die we uitgeven, hebben we  het equivalent van een mark aan verrichte arbeid, of geproduceerde goederen." De regering betaalde werknemers in Certificaten. De werknemers besteedden die certificaten aan andere goederen en diensten, en creëerde zo meer banen voor meer mensen. Op deze manier klom het Duitse volk uit de verpletterende schuld die hen is opgelegd door de internationale bankiers.

Binnen twee jaar was het werkloosheidsprobleem opgelost, en Duitsland stond weer terug op zijn voeten. Het had een solide, stabiele munt, zonder schulden en zonder inflatie, in een tijd waarin miljoenen mensen in de Verenigde Staten en andere Westerse landen (gecontroleerd door internationale bankiers) nog steeds zonder werk zaten. Binnen vijf jaar veranderde Duitsland van de armste natie in Europa tot de rijkste.

Duitsland slaagde er zelfs in de buitenlandse handel te herstellen, ondanks de weigering van de internationale bankiers om buitenlands krediet aan Duitsland te geven, en ondanks de wereldwijde boycot door joodse industrieën.

Duitsland slaagde hierin door uitrusting en goederen rechtstreeks uit te wisselen  met andere landen, met een ruilhandelssysteem dat de bankiers buiten spel zette. Duitsland bloeide, omdat ruilhandel nationale schuld en handelstekorten elimineert. (Venezuela doet het hetzelfde vandaag wanneer het olie verhandelt voor grondstoffen, plus medische hulp, enzovoort. Vandaar dat de bankiers proberen Venezuela kapot te maken).

De economische vrijheid van Duitsland was van korte duur, maar heeft diverse monumenten nagelaten, waaronder de beroemde Autobahn, 's werelds eerste grote supersnelweg.

Hjalmar Schacht, een Rothschild agent die tijdelijk hoofd was van de Duitse centrale bank, vatte het zo samen. . . Een Amerikaanse bankier had opgemerkt, "Dr. Schacht, u zou naar Amerika moeten komen. We hebben veel geld en dat is het echte bankieren."   Schacht antwoordde, "Je moet naar Berlijn komen. Wij hebben geen geld. Dat is pas echt bankieren."

(Schact, de Rothschild agent, steunde in feite de particuliere internationale bankiers tegen Duitsland, en werd beloond met het seponeren van alle aanklachten tegen hem bij de Neurenberg rechtszaken.)

Deze economische vrijheid maakte Hitler zeer populair bij het Duitse volk.

Duitsland werd gered van de nefaste 'Engelse economische theorie' , die zegt dat alle valuta alleen  kan worden gedrukt en uitgeleend als er goud als borg in de kluis ligt van een privaat en geheim bankkartel ~ zoals de Federal Reserve, of de Centrale Bank van Europa ~ in plaats van dat Geld  wordt gedrukt en uitgegeven door de regering van een land voor het welzijn van het volk.

De Canadese onderzoeker Dr. Henry Makow (die zelf Joods is) zegt dat de belangrijkste reden waarom de bankiers een wereldoorlog tegen Duitsland regelden, was dat Hitler zijn eigen geld  creëerde en zo het Duitse volk bevrijdde van de bankiers. Erger nog, dit idee en dit loskomen van de Bankiers  en  de welvaart die daar uit voortkomt  dreigde over te slaan naar andere naties.          Hitler moest gestopt worden!

Makow citeert uit het verhoor in 1938 van C.G. Rakovsky, één van de oprichters van Sovjet-bolsevisme en een goede vriend van Trotski. Rakovsky werd berecht in showprocessen in de USSR onder Stalin. Volgens Rakovsky werd Hitler aanvankelijk gefinancierd door de internationale bankiers, via de bankiers agent Hjalmar Schacht. De bankiers financierden Hitler om zo Stalin te controleren, die de macht had overgenomen van hun agent Trotski.  Maar toen werd Hitler een nog grotere bedreiging dan Stalin, omdat Hitler zijn eigen geld begon te drukken.

(Stalin kwam aan de macht in 1922, dat was elf jaar voordat Hitler aan de macht kwam).

Rakovsky zei:

"Hitler nam het recht over (van de bankiers) om geld te maken, en niet alleen fysiek geld, maar ook giraal geld. Hij nam de machinerie van de vervalsing over en zette die aan het werk ten voordele van het volk. Kun je je voorstellen wat er gebeurd zou zijn als dit nare idee zich zou uitbreiden naar  een aantal andere staten?" (Henry Makow, "Hitler wilde geen oorlog,"

www.savethemales.com 21 maart 2004).

 

De econoom Henry C K Liu schrijft over de opmerkelijke transformatie van Duitsland:

 

"De nazi's kwamen aan de macht in 1933 toen de Duitse economie volledig was ingestort, met ruïneuze oorlogsverplichtingen en geen vooruitzicht op buitenlandse investeringen of krediet.

Door een onafhankelijk monetair beleid van soeverein krediet en een volledige werkgelegenheid was Het Derde Rijk in staat om een failliet Duitsland, ontdaan van overzeese koloniën, binnen vier jaar tot de sterkste economie van Europa te maken, nog vòòr was begonnen met de bewapenings-industrie." (Henry C.K. Liu, "Nazisme en de Duitse Economische Wonder,"

Asia Times (24 mei 2005).

 

In zijn boek  "Miljarden voor de Bankiers, Schulden voor het Volk" (1984), 

merkte Sheldon Emry op:

 

"Duitsland gaf vanaf 1935 schuld- en renteloos geld uit, wat zorgde  voor  Duitsland's opzienbarende opkomst : in vijf jaar tijds van een land in depressie tot een wereldmacht. Duitsland financierde al haar operaties van 1935 tot 1945 zonder goud, en zonder schuld. De hele kapitalistische en communistische wereld was er voor nodig om dit Duitsland kapot te krijgen en Europa terug te brengen onder de laars van de bankiers."

 

Deze feiten komen in geen enkel schoolboek voor, omdat de joden de meeste uitgeverijen bezitten.  

Wat wel in die boeken verschijnt is de rampzalige inflatie die Duitsland trof in 1923 tijdens de Weimarrepubliek, die duurde van 1919 tot 1933. De huidige schoolboeken gebruiken deze inflatie om de waarheid in zijn tegendeel te verdraaien. Ze noemen de radicale devaluatie van de Duitse mark als een voorbeeld van wat er mis gaat als regeringen hun eigen geld kunnen drukken, in plaats van het te lenen van privé-kartels.

In werkelijkheid begon de financiële crisis van Weimar met de onmogelijke herstelbetalingen opgelegd bij het Verdrag van Versailles. Hjalmar Schacht - de Rothschild agent die de baas was van de Nationale Bank van de Weimar Republiek ~ was er eigenlijk tegen dat de Duitse regering zijn eigen geld zou drukken..... hij zei: 

"Het Verdrag van Versailles is een model van ingenieuze maatregelen voor de economische vernietiging van Duitsland. Duitsland kon geen andere manier vinden om het hoofd boven water te houden, dan dan door het inflatoire effect van het drukken van bankbiljetten."

 ( Ik vind dit stukje tekst niet echt goed begrijpelijk. Daarom zal ik de oorspronkelijke engelse tekst hier weergeven: 

Hjalmar Schacht - the Rothschild agent who was currency commissioner for the Republic ~ opposed letting the German government print its own money. . .

"The Treaty of Versailles is a model of ingenious measures for the economic destruction of Germany. Germany could not find any way of holding its head above the water, other than by the inflationary expedient of printing bank notes."  ) 

Schacht herhaalt de leugen uit het leerboek dat de Weimar-inflatie werd veroorzaakt door de Duitse de regering die toen zijn eigen geld drukte. Echter, in zijn boek uit 1967 The Magic of Money, liet Schacht  de kat uit de zak ( verklapte hij de waarheid) door te onthullen dat de Reichsbank een bank in privé bezit was die de inflatie veroorzaakte, en dat het niet de Duitse regering was die de geldpersen had aangezet.

De PRIVÉ BANK veroorzaakte dus de hyperinflatie van Weimar.

Net als de Amerikaanse Federal Reserve, stond de Reichsbank onder toezicht van ambtenaren die door de  regering waren aangesteld.

Maar ze werd geëxploiteerd voor particulier gewin. Wat de inflatie in oorlogstijd in de hand werkte... de hyperinflatie,  dat was speculatie door buitenlandse investeerders, die "Short"gingen op de Duitse Mark, weddend op zijn dalende waarde. De manipulatieve methode die bekend als 'Short gaan' houdt het volgende is:   

Speculanten lenen Duitse Marken (die ze dus nog niet bezitten), en verkopen die door met een  leveringsdatum in de toekomst. 

( Voorbeeld: "U kunt nu van mij 1 Euro kopen tegen de prijs van 0,8 US $, maar ik zal die aan U leveren op 1 augustus 2022.  De  koets is op dit moment 0,9 $, dus de verkoper denkt dat de waarde van de Euro zal dalen. Maar als hij invloed heeft kan hij ( met compagnons) er zelf voor zorgen dat de waarde zal dalen. Als de Euro zakt naar 0,7 $ , dan kan hij die in kjuli kopen voor 0,7$ en op 1 augustus verkopen voor 0,8 $.  Dat is het verdienmodel van 'short selling'.)    

En omdat er heel veel Marken gedrukt worden in tijden van inflatie, daalt de waarde en kunnen ze de dag voor levering die marken kopen tegen een lage prijs.  

Speculatie met de Duitse mark was mogelijk omdat de Reichsbank privé eigendom was en toen nog niet onder nazi-controle viel. REn de Reichsbank drukte enorme hoeveelheden geld en leende die uit aan speculanten. Deze munteenheid, de Mark, zoals de Amerikaanse dollar vandaag, werd gecreëerd door ze gewoon  boekhoudkundige in de boeken van de bank te schrijven. Dan werd het nepgeld uitgeleend tegen samengestelde rente. Toen de De Reichsbank de vraag naar marken niet kon bijbenen, werd aan  andere particuliere banken toegestaan Marken uit het niets te creëren, en ze tegen rente uit te lenen. Het resultaat was: op hol geslagen schulden en hyperinflatie. 

Dus, volgens Schacht zelf, heeft de Duitse regering de Weimar hyperinflatie  niet zelf veroorzaakt. Integendeel, de regering (onder de nationaal-socialisten) kreeg de

hyperinflatie onder controle te krijgen. De nationaal-socialisten stelden de Reichsbank onder strikte overheidsregulering, en nam snel corrigerende maatregelen om buitenlandse speculatie te stoppen. Een van die maatregelen was het afschaffen van de gemakkelijke toegang tot leningen van particuliere banken van geld dat die banken 'oeeps' uit het niets op papier hadden getoverd. Zo kreeg Hitler Duitsland weer op de been:  door als overheid schatkist-certificaten uit te geven waarmee arbeiders konden worden betaald om fysieke producten te maken:  arbeid of tastbare objecten.  (Pas als het product af was, veranderden die certificaten in echt geld, als ik me goed herinner. ).

Schacht , de Rotchschild agent, keurde dit fiat geld van de overheid af, en werd  uiteindelijk ontslagen als hoofd van de Reichsbank toen hij weigerde het uit te geven. Niettemin erkende hij in zijn latere memoires dat "de regering toestaan om het geld te drukken" niet de prijsinflatie opleverde die de klassieke economische theorie voorspelde. Want die klassieke theorie zegt dat geld geleend moet worden van privé-kartels.

Wat hyperinflatie veroorzaakt is ongecontroleerde speculatie. Wanneer speculatie gepaard gaat met schulden (verschuldigd aan particuliere bankkartels) is het resultaat een ramp. Aan de andere kant, wanneer een regering valuta uit geeft op zorgvuldig afgewogen manieren en zorgt dat vraag en aanbod samen te stijgen, waardoor de prijzen onaangetast blijven, is er geen inflatie. Er is dus geen inflatie, geen schuld, geen werkloosheid, en geen behoefte aan inkomstenbelasting. (!)

Dit beangstigt natuurlijk de bankiers, omdat het hun macht wegneemt. 

Het jaagt ook de Joden angst aan, omdat hun controle over het bankwezen hen in staat stelt de media, de regering, en veel  andere zaken te kopen.

Daarom vraag ik degenen die graag zeggen "Joden financierden Hitler": kijk naar alle feiten.

                          Citaten.  

"Sta mij toe het geld van een natie uit te geven en te controleren, en het kan mij niet schelen wie het maakt wetten."

- Mayer Amschel Rothschild, 

[geciteerd in Money Creators (1935) door Gertrude Coogan, p. 329]

== 

"Schuld, vooral internationale schuld, is de primaire en belangrijkste manier om Macht over anderen te hebben. Zo worden invloedrijke mensen tot slaafse dienaren en zo krijgen vreemde machten invloed op de politiek van een land.

Als de financiele schuld stevig is gegroeid, dan volgt al snel de controle over elke vorm van publiciteit en politieke activiteit, en een volledige greep op de industrie."

- Archibald Maule Ramsay, De Naamloze Oorlog (1952)

 

"Geschiedenis, zoals gezien door een Monetair Econoom, is een voortdurende strijd tussen producenten en niet-producenten, en een tussenlaag die probeert de kost te verdienen door een vals systeem van boekhouding tussen de producenten en hun rechtmatige beloning te plaatsen. Deze woekeraars handelen door fraude, vervalsing, bijgeloof, gewoonten en, wanneer deze methoden niet voldoende zijn  laten ze er een oorlog op los. Alles draait om monopolie, alleen-heerschappij. En de specifieke monopolies zijn verbonden met het grote Monetaire Monopolie, die in feite een bedrieglijke goocheltruc is."

- Ezra Pound, "Een inleiding tot de economische aard van de Verenigde Staten" (1950)

 

"Rothschilds gestolen rijkdom leverde zijn familie ook de eerste joodse zetel op in het Britse Parlement en zelfs het lidmaatschap van de Britse aristocratie. Door de combinatie van de macht van de grote banken binnen hun eigen familie en andere banken in Joods bezit, konden ze letterlijk de economie van een land op de knieën brengen. Door het internationale bankwezen te domineren konden ze hun eigen financiële voorwaarden stellen aan cash-behoeftige naties en nog grotere rijkdommen vergaren.

Door de concurrentievoordelen van Rothschild's internationale contacten, overheersten Joden het particuliere bankwezen in heel Europa. Zo was er bijvoorbeeld bijna een volledige afwezigheid van niet-Joodse bankfirma's in Pruisen aan het eind van de 19e eeuw. In 1923 waren er in Berlijn 150 Joodse banken en slechts 11 niet-Joodse banken. Op de aandelenmarkt werden  tactieken vergelijkbaar met de Waterloo truc van de Rothschilds  generaties lang gebruikt, uiteindelijk resulterend in het feit dat  centrum van de wereldhandel, Wall Street, werd gedomineerd door Joodse aandelen-en-investerings-bank ondernemingen." 

- David Duke, Joods Suprematisme (2002)

 

"Een van deze middelen is geconcentreerd in de financiële wereld. Het is niet het allerbelangrijkst dat daar op geniale wijze veel geld word verdiend, hoewel dit natuurlijk op zichzelf wel veel invloed heeft. Maar de kolossale invloed van de financiele wereld komt in de eerste plaats omdat men een monetair systeem van  private geldschepping heeft opgezet dat waar het hele economische leven van elke natie afhankelijk van is geworden, en die zo groot en machtig werd dat het zichzelf plaatste boven of buiten elke effectieve regeringsinmenging. Het Internationale Bankwezen  werd daardoor in feite een macht boven de regeringen, een macht die zelfs regeringen op de knieën kan krijgen."  (vrij vertaald door JV) 

- William G. Simpson, Which Way Western Man? (1977) 

"De dag kwam dat ik, beetje bij beetje, begon te beseffen dat het geldsysteem morele implicaties heeft. Ik ontdekte opzettelijk misleiding en verraad en een streven om mensen te ruïneren en tot slaaf te maken. Ik ontdekte dat het al eeuwenlang een gestaag groeiende macht van enorme betekenis was die de normale en natuurlijke ontwikkeling van de Westerse wereld verhinderde en die ontwikeling steeds een zijspoor liet inslaan waardoor monsterlijk kwaad werd veroorzaakt en  onpeilbaar lijden. Pas toen begon ik opgewonden te raken. En ik moet toegeven dat als ik nu mijn kritiek richt tegen het kwaad van ons geldsysteem en  spreek over de schade aan ons leven die het  heeft veroorzaakt, dat ik dan even zinvol handel als  toen ik de schade en bedreiging van ons onevenwichtige geboortecijfer (blanken sterven uit JV) , of van ons industrieel systeem, of van het dogma van raciale gelijkheid bekritiseeerde. Inderdaad, in zaken van deze aard, zou ik stellen dat elke geïnformeerde burger, die een geweten heeft en loyaal is aan zijn volk, de onontkoombare plicht heeft om zich uit te spreken en te handelen."

- William G. Simpson, Which Way Western Man? (1977)

 

"Zo ontstond de school van de internationale financiën, waarin de Rothschilds en andere Joodse geldschieters zeer bekwame leraren waren. In feite ontwikkelde de mentaliteit van Engeland in een richting die de Joden in staat stelt zich voor te bereiden op de gezegende dag waarop Groot-Brittannië een van hun koloniën zou  zijn. Deze drie principes - meedogenloze concurrentie, vrije handel tegen elke prijs, en de investering van geld zonder aanzien van de  persoon, het land, of het ras   zijn fundamenteel voor het internationale kapitalisme.   Groot-Brittannië mobiliseerde haar krachten  om in het belang dààrvan,  het nationaal-socialistische Duitsland te vernietigen. Het zijn de grondbeginselen van de oude orde..."

- William Joyce, Twilight Over England (1940) 


"Het idee dat het productieniveau moet worden gecontroleerd door monetaire overwegingen behoort tot een zeer primitief en bijgelovig stadium van de sociale evolutie. Inderdaad, er zijn wilde stammen die het zouden accepteren zoals het nu in Groot-Brittannië wordt geaccepteerd. Stel dat in op een of ander achtergebleven eiland, de schelp  als geld werd gebruikt. Veronderstel ook dat een kwaadaardig of halfgaar schepsel de helft van de schelpen op het eiland wist te bemachtigen en  ze in het water zou laten vallen. De stamhoofden en toverdokters zouden moeten een noodraad te houden. Maar als de heersers van dat eiland zouden verordenen dat omdat de helft van het geld van de gemeenschap was verloren gegaan, ook het jagen, vissen en akkers bewerken nu met vijftig procent zou moeten verminderen, dan zou de pleuris uitbreken die avond in de stad. In zo'n eenvoudige samenleving, zou de criminele absurditeit van het voorstel duidelijk zijn voor de gewoonste en meest ongetrainde breinen. Maar een beleid dat de meest onontwikkelde wilde stam als onzin zou verwerpen, is door het Britse volk geaccepteerd als een heilig ritueel , al vele jaren. Dus ja, natuurlijk kan men met Internationale Financiën, door het beperken van leveringen en het veroorzaken schaarste afzetvoorwaarden creëren die het meest winstgevend zijn voor hen zelf. Als er één waarheid is waartegen de Rothschild- School van Financiën vandaag vecht dan is dat de opperste Waarheid dat de productie van goederen gebaseerd moet zijn op de behoeften van het volk en dat  als enige beperkende grens de hoeveelheid natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen is. Sinds de dageraad van de mens  was het altijd de grote strijd om  van de natuur de middelen om te overleven af te dwingen. Het was pas toen de zegeningen (ironie JV) van de moderne democratie honderdvijftig jaar geleden zijn intrede deden, dat hem werd verteld,  dat zijn inspanningen moeten worden afgezwakt en dat ze voortaan geregeld worden door de particuliere belangen van een zeer klein  deel van de wereldbevolking."

- William Joyce, Twilight Over England (1940)


"Sommige mensen denken dat de  Federal Reserve Banken overheidsinstellingen van de Verenigde Staten zijn. Het zijn geen overheidsinstellingen. Het zijn particuliere kredietmonopolies die het volk van de Verenigde Staten beroven om er zelf beter van te worden, en ook hun buitenlandse klanten worden er beter van; het zijn buitenlandse en binnenlandse speculanten en oplichters; en rijke en roofzuchtige geldschieters. In die duistere bemanning van deze financiële piraten zijn er lui die de keel van een man doorsnijden om een dollar uit zijn zak te krijgen; er zijn mensen die geld naar Staten in het land sturen om stemmen te kopen ( van de Afgevaardigden uit die Staten) om onze wetgeving te controleren; en er zijn er die zelfs internationaal propaganda maken om ons te misleiden... zodat ze hun vroegere wandaden kunnen verdoezelen en en zo hun gigantische reeks van misdaad kunnen voortzetten... Meneer de voorzitter, we hebben in dit land een van de meest corrupte instituten die de wereld ooit gekend heeft. Het bestuur van de  Federal Reserve bank  heeft de Verenigde Staten genoeg geld afhandig gemaakt om de staatsschuld af te kunnen  betalen... Mijnheer de Voorzitter, het is een monsterlijke zaak voor deze grote natie om haar lot te laten leiden door een verraderlijk systeem dat in het geheim samenwerkt met internationale piraten en woekeraars. De FED heeft veel moeite gedaan om zijn macht te verbergen. Maar de waarheid is dat de FED de regering van de Verenigde Staten heeft overgenomen. Het controleert alles hier. Het controleert buitenlandse betrekkingen. Het maakt en breekt regeringen naar believen." 

- Congreslid Louis T. McFadden, toespraak op de vloer van het Huis van Afgevaardigden, 1934

 

"Ons geldsysteem is niets anders dan een vertrouwens truc ... De "macht van het geld" is nu groter dan de schijnbaar verantwoordelijke regering, en is de baas geworden over die regering.  Het is niet alleen de macht van de ultra-rijken, maar het een nieuwe techniek om geld te scheppen en te vernietigen door bedragen op te tellen en af te trekken van bankrekeningen, zonder zich ook maar iets aan te trekken voor de belangen van de gemeenschap van mensen  of de werkelijke rol die geld daarin zou moeten spelen... Het is een bron van inkomsten geworden voor  particulieren die waardepapieren drukken. Het was eerst een geheime en illegale tak van de regering en, is uitgegroeid tot een rivaliserende macht die sterk genoeg  is om uiteindelijk alle andere vormen van regering te overheersen."

 

- Dr. Frederick Soddy, Rijkdom, Virtuele Rijkdom & Schuld (1926)


"Een grote industriële natie wordt beheerst door haar kredietstelsel. Ons systeem van krediet is geconcentreerd in een kleine kring. De groei van de natie en al onze activiteiten zijn dus in handen van van een paar mannen. We zijn een van de slechtst geregeerde landen geworden, een van de meest volledig gecontroleerde en gedomineerde regeringen in de beschaafde wereld ... niet langer een regering van de vrije mening... maar een regering die wordt gecontroleerd door de mening en dwang van kleine groepen van dominante mannen."

- President Woodrow Wilson, De nieuwe vrijheid (1913)

 

"Joden hebben geen religieuze scrupules over geld als het om goyim gaat. Zij hebben nu de middelen om hun vernietigingsoorlog tegen het Westen uit te voeren. Zij zouden nooit  als een openlijke strijdgroep hun gehate vijand aanvallen. Ze bleven altijd onzichtbaar. Hun strategie was om het hele Joodse volk te organiseren in een Vijfde Colonne metals doel om het Westen binnen te dringen en alles te vernietigen. Dit wordt bereikt door reeds aanwezige geschillen tussen de westerse landen te verergeren en de resultaten van die conflicten te gebruiken om meer  liberalisme te promoten en minder recht en wet en regels. ( Vrijheid is het ideaal van de sterken, wetgeving is de bescherming voor de zwakke tegen de sterken) . Oftewel:   meer materialisme, vrije handel en meer leegzuigen van de maak-industrie door financiele goochelaars, en minder  Westers socialisme;            Oftewel: Internationalisme tegenover Westerse eenheid.                                    GELD was hun zwaard en schild. Haat en wraak hun motief." 

- James von Brunn, "Dood de beste heidenen! " (2009) 

Pikant:  James Wenneker von Brunn ( 1920) was an American man who perpetrated the United States Holocaust Memorial Museum shooting in Washington, D.C. on June 10, 2009. Security guard Stephen Tyrone Johns was killed in the shooting, and von Brunn was wounded by two security guards who returned fire.  Stierf in 2011, 91 jaar oud.


"Hoewel het Britse publiek in totale onwetendheid werd gehouden over de ware betekenis van wat zich in Spanje afspeelde, waren twee landen in Europa zich bewust van de situatie. Duitsland en Italië hadden elk voor zich op kleine schaal een ( mislukte) communistische revolutie meegemaakt, en waren als overwinnaars van deze smerigste aller plagen uit de bus gekomen. Zij wisten wie deze plaag had gefinancierd en wie de Internationale Brigades organiseerde; en met welk vals doel Barcelona in oktober 1936 was uitgeroepen tot de hoofdstad van de Sovjet-staten van West-Europa. Op de op het kritieke moment intervenieerden Duitsland en Italië  met net voldoende kracht om de Internationale Brigade te stoppen, en het Spaanse volk in staat stellen hun eigen leger te organiseren, dat, te zijner tijd, de zaak gemakkelijk onder controle kreeg. Daarmee was de zaak geregeld, dat wil zeggen, voor zover het Spanje betrof. Er was echter nog een regeling op komst. Het internationale Jodendom voelde zich ernstig gedwarsboomd. Zij zouden voortaan niet rusten totdat zij hun wraak hadden gekregen. Totdat ze de wapens van de rest van de wereld tegen deze twee staten  hadden gekeerd. Duitsland en Italië  hadden niet alleen hun plannen in Spanje gedwarsboomd, maar wilden ook Europa overschakelen  op een systeem dat onafhankelijk van goud en geldwoeker was, een systeem  dat, indien toegestaan,  de Joodse macht voor altijd zou breken."

- Archibald Maule Ramsay, De Naamloze Oorlog (1952)

28 comments:

  1. Bij Blik begrijpen ze het echt niet (of willen het niet begrijpen, kan natuurlijk ook).

    ReplyDelete

  2. Weltschmerz, met Jeroen Pols:
    Over de juridische gevangenis die langzaam om ons heen wordt gebouwd, met Orwelliaanse denkwijzen:
    https://youtu.be/1sYo6qQAoKA


    Hier werd naar verwezen in boenstaande video: https://videowaarheid.nl/video/15-11-2021-viruswaarheid-extra-2/

    Hier een aardige Forummer, Peter Verstegen, die van wanten weet,in het Land van Cuyk:
    https://youtu.be/LNKD1iJ9pSM

    ReplyDelete
  3. Nogmaals: Vitamine D.

    https://youtu.be/fbGug3rczx4

    Vervolg : https://www.youtube.com/watch?v=V5g9AVqRsjo&t=466s

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hier een tjoep van dr. J. Campbell, waarin hij het 'onderzoek' naar ivermectine van de BBC afkraakt.
      Het onderzoek staat onder de tjoep vermeld.

      Delete
  4. In het blog staan enkele citaten van William G. Simpson.

    De man heeft in 1978een boek geschreven dat is te downloaden.
    http://www.vanguardnewsnetwork.com/Massive/books/Which%20Way%20Western%20Man.pdf

    Which Way Western Man?

    Contents
    Preface: To My Reader...
    Foreword
    Chapter 1. The Undying Purpose: The Ennobling of Man
    Chapter 2. The Continuing Search: From St. Francis to Nietzsche
    Chapter 3a. Jesus: Tribute and Re-Appraisal
    Chapter 3b. Jesus in Retrospect (1950)
    Chapter 4. The Meaning of Nietzsche for the Modern World
    Chapter 5. An Added Faculty of Perception
    Chapter 6. Handbook for Explorers
    Chapter 7. The Added Faculty of Perception in the Light of Psychology and
    History
    Chapter 8. Reorientation to Social Problems
    Chapter 9. The Inevitable Foundations of Any Sound Society
    Chapter 10. The Fallacy and Failure of Popular Government
    Chapter 11. The Necessity of an Aristocracy
    Chapter 12. Toward an Understanding of Woman
    Chapter 13. Woman and Marriage
    Chapter 14. The Pacifist Position Re-Examined
    Chapter 15. Man and the Machine: The Effect of Industrialism on Human
    Life
    Chapter 16. The Necessity of Eugenics
    Chapter 17. The Doctrine of the Thoroughbred
    Chapter 18. The Everlasting Truth about Race
    Chapter 19. The Fateful Crisis Confronting Western Man

    ReplyDelete
  5. NB:

    Ik heb bovenstaand blog 1186 nu volledig gecorrigeerd.
    DeepL translate bracht er weinig van terecht dit keer.

    Zelf kon ik er ook niet altijd een touw aan vast knopen.
    Dan heb ik een tekst geplaatst die volgens mij overeen komt met wat de auteur wil uitdragen.

    U kunt altijd het origineel engels er bij nemen.

    ReplyDelete
  6. Op 3 januaru 2009 schreef ik onderstaande email aan de Volkskrant.

    ( Summary: De Krediecrisis was alleen mogelijk omdat goede wetgeving uit 1`932 was afgeschaft , in 1999. De Volkskrant zegt niks tegen zijn lezers, of weet het niet. En kletst over 'nodige wetgeving' , die dan wel precies gelijk is aan wat 19 jaar gelden door de banken lobby werd afgeschaft.)

    Hier mijn mail:

    Geachte volkskrant-journalist,

    niets helpt zo goed als een reprimande ondergaan voor het oog van je 'peers'.
    Vandaar deze email aan U.

    Op 27 december : 6 koloms kop: "Maak van elke bank twee banken"
    ( door Robert Giebels)
    Op 3 januari: "De enige actieve bankiers die ideeën hebben over hoe het anders kan, zijn de bazen van kleine banken: Floris Deckers en Peter Blom: Beiden pleiten voor een splitsing tussen gewone spaarbanken en zakenbanken."
    ( Frank van Alphen en Robert Giebels)

    Zou er nu echt geen ruimte in de Volkskrant zijn om het volgende te plaatsen:
    In 1934 verbood de Glass Steagall Act dat één bank tegelijk spaarbank als zakenbank kon zijn.
    Deze wijze maatregel werd in 1999 ingetrokken. ( We spreken natuurlijk over de V.S.)

    Dit is slechts één van de regulerende maatregelen die in de afgelopen 10 jaar zijn afgeschaft.
    Was alles bij het oude gebleven, dan hadden we nu geen kredietcrisis, maar ook waren er dan wellicht duizenden miljoenairs minder in Wall Street en omgeving.

    Van een krant mogen we verwachten dat ze niet tot tweemaal toe melding maakt van een wiel
    dat 70 jaar geleden al is uitgevonden. ( De Glass Steagall wet).
    Een krant moet vragen waarom dat wiel 10 jaar geleden is opgeborgen.
    Wie hebben dat gedaan? Zijn hun vrienden daar rijker van geworden?
    Kunnen we ze in de gevangenis krijgen?
    Dat is de aanpak die een krant behoort voor te staan. De schuldigen van 1929 zijn nooit gestraft. En daarom gebeurt het nu weer. Natuurlijk wisten ze wat ze deden. Natuurlijk wisten ze dat ze nauwelijks kans op straf hadden.


    Als bijlage vind U het postscript uit de derde uitgave van het boek "Web of Debt".
    (Als U meer hoofdstukken uit Web of Debt wil ontvangen per email, laat het mij weten.


    Met vriendelijke groeten, "Web of Debt"


    ReplyDelete
    Replies
    1. Hieronder enkele citaten met betrekking tot de Glass Steagall Act:

      Pagina 472: The current unregulated environment parallels the
      abuses of the 1920s. Journalist Robert Kuttner testified before the House

      Committee on Financial Services in October 2007:

      Since repeal of Glass Steagall in 1999, after more than a decade

      of de facto inroads, super-banks have been able to re-enact the

      same kinds of structural conflicts of interest that were endemic

      in the 1920s — lending to speculators, packaging and securitizing

      credits and then selling them off, wholesale or retail, and

      extracting fees at every step along the way. And, much of this

      paper is even more opaque to bank examiners than its

      counterparts were in the 1920s. Much of it isn’t paper at all,

      and the whole process is supercharged by computers and

      automated formulas.

      Unlike in the 1920s, the financial system is now precariously

      perched atop hundreds of trillions of dollars in derivatives dominoes,

      which will come crashing down when the gamblers try to cash in

      their bets. The betting game that was supposed to balance and stabilize

      markets has wound up destabilizing them because most players have

      bet the same way — on a continually rising market. Kuttner said:

      An independent source of instability is that while these credit

      derivatives are said to increase liquidity and serve as shock

      absorbers, in fact their bets are often in the same direction —

      assuming perpetually rising asset prices — so in a credit crisis

      they can act as net de-stabilizers.13


      Pagina 474: With the repeal of Glass-Steagall, creditor banks can bet against their own debtors by using short sales,
      putting them in a position to profit more if the debtors go down than by trying to save them



      Delete

    2. Als toegift: een verklaring van een van de Wall Street boys:

      pagina 471: Here’s his statement:
      “IT’S ALL ABOUT THE COMMISSION”

      [We used to say] “The commissions on structured products are

      so huge, let’s jam it.” [Note “jam it” means foist it on the

      customer.] It’s all about the ‘commish’. The commission on

      structured product is gigantic. I could make a fortune ‘jamming

      that crummy paper’ but I had a degree of conscience—what a

      shocker! We used to regulate people but they decided during

      the Reagan revolution that that was bad. So we don’t regulate

      anyone anymore. But listen, the commission in structured

      product is so gigantic. . . . First of all the customer has no idea

      what the product really is because it is invented. Second, you

      assume the customer is really stupid; like we used to say about

      the German bankers, ‘The German banks are just Bozos. Throw

      them anything.’ Or the Australians, ‘Morons.’ Or the Florida

      Fund [ha ha], “They’re so stupid, let’s give them Triple B” [junk

      grade]. Then we’d just laugh and laugh at the customers and

      jam them with the commission. . . . Remember, this is about

      commissions, about how much money you can make by jamming

      stupid customers. I’ve seen it all my life; you jam stupid

      customers.”11

      Delete
  7. Breaking! Vroegbehandeling met HCQ e/o Ivermectine is helemaal niet verboten, aldus de NHG. Allemaal dankzij vasthoudende artsen als Rob Elens!
    Via Herstel de Republiek.

    Morgen brief uitprinten en afspraak maken met huisarts.

    ReplyDelete
  8. Catherine Austin-Fitts bij Jorn Luka:

    https://www.youtube.com/watch?v=bWYgkrjRruk&t=28s

    Benieuwd of het niet al te veel Conspiracy wordt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bloedstollend! Ik blijf wel zeer skeptisch over haar ideeen dat satellieten het weer etc. kunnen beinvloeden (een vliegend haaarpje????) Ik ben halverwege...

      Delete
  9. Dr Been en dr Marik: slecht nieuws.

    De grondlegger van het FLCCC mag van zijn eigen ziekenhuis niet meer de goedwerkende medicijnen voorschrijven ( Ivermectine en andere zaken)

    Hij moet nu het niet goed werkende ( maar heel dure) Remdesevir geven aan de zieken.
    Hij gaat een rechtszaak aanspannen.
    ===
    Hij is pessimistisch over de Artsenij tegenwoordigg: artsen leren niet meer om het lichaam te begrijpen, provcessen te begrijpen en dan te beredeneren wat ze moeten doen.

    Ze leren priocedures van buiten ,en zo lang ze die blind uitvoeren doen ze 'het goed' ( of de patient beter wordt of niet.
    ( Ik denk: de procedures zijn zo dat ze de zakken van de Big Pharma vullen. En vooral : symptoom bestrijden maar bij god: niet genezen ! Een genezen patient is verloren als inkomstenbron ! JV)

    https://www.youtube.com/watch?v=bXiDpMBvsO8&t=2014s

    Marik: min 33: Diot is een gemeen virus. Het verandert steeds, en is dan weer moeilijker te grijpen. Ik ben pessimistsich...

    min 40: "Ze' zij niet bezorgd over dr Marik of Dr Been, en ook niet over de patienten. ZE vechten tegen "repurposed drugs" (= off label use) : dat is het gebruik van goed werkende medicijnen waar NIKS mee te verdienen valt voor Big Pharma.
    HCQ kost niks. Merck gaf Ivermectine gratis weg in Afrika: kost helemaal niks.

    Marik: Ze willen echt IVM er uit hebben en vervangen door hjun pilletjes die 700 $ per kuur kosten , zoals Molnupiravir.
    Maar IVM is even goed.

    MARIK: In de VS is het legaal om IVM en HCQ voo rte schrijven,maar artsen zijn toch bang.

    ( Wolf wijst er op ( 6.52 uur) dat ook hier IVM en HCQ zijn toegestaan,maar geen arts durft het te geven. )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daarom zei ik, dat je de bijgevoegde brief kan uitprinten en dan meenemen naar je huisarts en hem onder zijn/haar neus schuiven

      Delete
    2. [Hij is pessimistisch over de Artsenij tegenwoordigg: artsen leren niet meer om het lichaam te begrijpen, provcessen te begrijpen en dan te beredeneren wat ze moeten doen.]

      Het is het fenomeen dat tegenwoordig (dat proces is al een tijd gaande) geen 'geneeskunde' meer wordt ge-/bestudeerd maar 'medicijnen'. Het is jaren geleden al fout gegaan. Feitelijk is men al begonnen (het lichaam van) de mens te zien als een soort mechaniek waar aan gesleuteld kan worden, waar zelfs nieuwe of gebruikte onderdelen in gezet kunnen worden. Na het lezen van "Eindeloos bewustzijn" van Pim van Lommel jaren geleden ben ik over dat laatste (transplantatie) stukken kritischer geworden. Maar ook daarvoor was ik al van mening dat de medische wereld (in ieder geval in het westen) verkeerd bezig is.

      Delete
  10. Chris Martenson,vandaag:
    https://www.youtube.com/watch?v=IqwPWPJJk1E&t=28s

    OSHA = Occupational Safety and Health Administration is a large regulatory agency of the United States Department of Labor that originally had federal visitorial powers to inspect and examine workplaces.

    ReplyDelete
  11. Ik beluister Kevin Barrett met Meryl Nass.
    https://www.unz.com/audio/kbarrett_meryl-nass-updates-us-on-covid-vaccine-research/

    Interessant gesprek.
    Nass: Je kunt nu àlles bewijzen wat je wil.
    Wil je bewijzen dat de doden vooral onder on-vaxed vallen: neem texas.
    Bewijzen dat het de gevaccineerden zijn die sterven: neem Vermont.

    Ze hebben beiden het gevoel dat de Overheid ìn problemen zit.
    Barrett: Het is een aanval van de Neocons op China, zo begon het.
    Nass: Kan zijn: China verbood vluchten uit Wuhan naar andere delen van China, maar niet naar de VS.

    Nass: Er zijn nu 18000 doden direct na vaccins. In de VS pakweg 10.000 Dat is meer doden dan alle vaccins uit de historie gaven.

    50% van de doden binnen 24 uur. De rest bijna allemaal binnen 2 weken na vaccinatie.
    Bijwerkingen: 1 op 200 mensen heeft een flinke bijwerking. ( Het melden is heel lastig. dus wellicht meer dan 1 op 200 )

    Media concentreert zich op 1 bijwerking: Myocarditis, want dat is lastig nog te ontkennen.
    Er is veel myocarditis. Vooral bij jonge , sportende mensen.
    Beste : niet sporten voorlopig.
    Na 3 maanden : nog 25 % niet gezond geworden. Littekens op hartspier blijven.
    Advies: tot 1 week na vaccin noet sporten.

    Min 40: Bij small pox vaccinatie ontstaat ook wel myocarditis.
    De militairen deden onderzoek in 2015. Voor en na vaccinatie: bloed proef bij 1000 soldaten. Vraag of ze symptomen hebben.( borstpijn, ademprobelmen ? En: Triponin level meten. (enzym dat vrij komt als hartycellen sterven. Resultaat: 1 op 220 heeft dan myocarditis na small pox vaccinatie.!

    Als geen symptomen , maar wel enzymen die wijzen op schade: 1 op elke 30 soldaten heeft hartschade ! ( te zienaan die enzymen)

    Kinderen hebben wèl schade, maar merken het vaak niet.
    In 2 jaar : 94 kindern in de VS stierven van Covid.
    Voor die 94 kinderen gaan we 28 miljoen kinderen vaccineren!

    44 min: ze spreekt ove rde bandie Marik kreeg.

    min 54: Kijk naar www.FLCCC.com

    leid naar: https://covid19criticalcare.com/


    C19study.com

    Leidt tot: https://c19hcq.com/
    En tot: https://c19ivermectin.com/

    https://c19fluvoxamine.com/

    https://c19vitamind.com/

    ReplyDelete
  12. Speciaal voor @Rootman: Ivermectine helpt ná vaccinatie, maar dat wist je eigenlijk al. Bij deze een bevestiging van iemand anders.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @G.B., dat zal dan toch alleen helpen bij het wegkrijgen van het spike-eiwit maar toch niet bij de rest van die troep?

      Delete
    2. Hoe het zit met 'de rest van de troep' weet ik niet. @Rootman heeft een tijd geleden daar een verslag(je) over gedaan op dit blog. Hij gaf toen ook door -net zoals mijn post- dat hij zich beter voelde, maar ik weet niet meer, of hij daar ook een technische uitleg bij had gegeven.

      Delete
    3. Ik denk dat het een combinatie is:
      1) afvoeren/ neutraliseren van spike protein
      2) moduleren immuunsysteem
      3) bescherming van de celkern en behoud van 'natuurlijk' RNA metabolisme

      Delete
  13. [Gorilla's en leeuwen in Blijdorp positief getest op corona], bron: https://nos.nl/artikel/2406245-gorilla-s-en-leeuwen-in-blijdorp-positief-getest-op-corona

    Reactie van Jan Bonte:

    [Beste @hugodejonge, @MarcBonten en @MarionKoopmans:

    ik vind dat jullie als pleitbezorgers van de #vaccinatiedwang er persoonlijk voor moeten zorgen dat die arme apen en leeuwen gevaccineerd worden.

    Dusss... Spuit mee en de kooi in! #vaccinatieplicht]

    :-)))))))))))))))))))))))))))))

    =====

    Ik vraag me overigens af hoe men dit getest heeft. Zal wel niet met een neus en keel monster gedaan zijn ....................

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Zal wel niet met een neus en keel monster gedaan zijn]
      Nee het zit ook in de ontlasting. Gemeentes en rivm zitten ook dagelijks in de poep te roeren, via de riolen.
      Ik kan me nog herinneren, dat in sept. 2019 een monster in Barcelona werd onderzocht en dat toen al Covid-19 werd aangetroffen.

      Delete
    2. [Nee het zit ook in de ontlasting. Gemeentes en rivm zitten ook dagelijks in de poep te roeren, via de riolen.]

      Oh ja, dat is waar ook. Was ik helemaal vergeten.

      Ik heb ook nog ergens een artikel waarin gemeld werd dat het virus ook in Italie al in september 2019 geconstateerd is.

      De reactie van Bonte vind ik weer eens geweldig :-)))

      Delete
    3. [De reactie van Bonte vind ik weer eens geweldig]

      Jaaaa, schitterend hè. 't Is altijd genieten met hem. Hij heeft daar echt een carrière mee misgelopen. En het allermooist is: het is allemaal goed onderbouwd.

      Delete
    4. Ja, die man is zijn roeping misgelopen, al hebben we daar nu wel voordeel van: genieten van onderbouwde humor waarmee hij de "experts" de mantel uitveegt!

      Delete
  14. Ik vond nog een berichtje van ROOTMAN dat al enkele dagen in mijn mailbox zat: ( Maar hierbpoven heeft hij daarna toch weer kunnen reageren , op Austin-Fitts)

    [Culturele bijdrage:

    een voor mij totaal onbekende Braziliaanse zangeres (Diva) , Marilla Mendonca, 24 jaar oud, met een Youtube fanbase van een half billion, meest in het Portugese taalgebied, is 2 weken terug verongelukt op weg naar een concert.

    In deze woelige tijden is het essentieel wat cultureel houvast te koesteren, anders zouden alle gewelddadige en onrechtvaardige komende gebeurtenissen zelfs veel van onze goedbedoelende medemensen (of ook ons?) in destructieve robots of bloeddorstige on-beesten kunnen transformeren...

    https://www.youtube.com/watch?v=ILADw1aretk ]

    Ik had die video al gezien van deze met een vliegtuig verongelukte zangeres. Ik vind haar niet zo speciaal, maar ik geniet enorm van haar publiek , dat zo ongelooflijk blij is en meezingt. ( kijk een halve minuut: https://youtu.be/ILADw1aretk?t=96 )

    ReplyDelete
  15. Voor de verdwaalde bezoeker:

    Discussies over 'de Coolsingel' vonden bij BLIK plaats:

    http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/11/man-neergeschoten-door-politie.html

    http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/11/na-met-scherp-schieten-is-rutte-nog-wel.html

    Ik ga daar tegende Blikkers in die 'De Politie' en 'Rutte' als moordenaars af schilderen.

    Ik wijs eerst op de zinloze destructie van die jonge relschoppers, en vraag iedereen: HOE moet je dit dan oplossen?
    ( In de VS werd de [politie passief binnen gehouden: de plunderingen gaan daar nu, een jaar later, nog door. Het aantalvermoorde mensen is verdubbeld.)

    Daarna wijs ik op het feit dat die jongelui waarschijnlijk worden misbruikt door de Mysantropen die heel graag de westerse samenleving kort en klein zien gaan.
    ( Zodat ze hun dictatoriale regime , mèty steun van het volk) kunnen vestigen.
    Alles van waarde ( grond, bedrijven etc. hebben ze al in bezit,dus schade hebben ze niet.)

    ReplyDelete