Saturday, October 31, 2020

1087 Weer een moslim-aanslag. In Frankrijk. Hoe werkt dat?

 

Ha ha ha ha ! 

"Iemand vermoorden door middel van social media, ha ha ha ,  wil je nog eens uitleggen hoe dat gaat ?"

"Ja, natuurlijk.  Ik werkte bij Darpa  ( Amerikaans onderzoek oorlogvoering) en daar hebben we dat bedacht:  Je moet wat onstabiele figuren benaderen en die eenzijdige informatie voeren. En dan stimuleren dat ze de man die jìj  dood wil hebben,  gaan vermoorden !  Ha ha ha ! "

De eerste 5 minuten ongeveer:


=============

Even terug in de tijd....1985 .... 

Richard Perle en vrienden sluizen honderden miljoenen 'hulpgeld'  door naar Islamitische landen.  30% van het geld wordt besteed aan de bouw van madrassa's, waar eenvoudige jongens opgeleid worden  met fundamentalistische moslim-ideeen.  

Een vreemde ambitie, nietwaar:  joodse Amerikanen die  miljoenen besteden om boerenpummels in de woestijn op te voeden tot jihadisten. 

Niet als je begrijpt dat die jongens later twee taken moeten verrichten:  

1) Alle moderne, sterke, seculiere moslimlanden kapot maken.

2) De Islam een roetzwart imago bezorgen in de Westerse media, zodat Israel kan doen wat het wil.

 

 

ISIS strijder herstelt in Israelisch hospitaal en krijgt bezoek van Netanyahu.

   =========================

 The Saker is er van overtuigd dat de recente moslim-aanslagen door joodse lieden  zijn bekokstoofd. 

Het zou zomaar kunnen. 

Maar het  kan ook een gevolg zijn van het werk van Richard Perle,  of het gevolg van de ellende en oorlogen en vernederingen  waar moslimlanden de laatste 20 jaar onder moeten lijden, ellende die grotendeels in Washington en Tel Aviv is geproduceerd. 

Hier de Saker.    

Ik heb het vertaald met behulp van: https://www.deepl.com/translator



 

Wie profiteert van de aanslagen situatie in Frankrijk. ?

 

Ik zal niet eens de moeite nemen om het hier allemaal te herhalen, wie geïnteresseerd is in mijn mening over deze hele Charlie Hebdo canard kan hier mijn artikel "I am NOT Charlie" lezen: https://thesaker.is/i-am-not-charlie/

 

Nee, wat ik wil doen is een eenvoudige vraag stellen: denkt u dat de Franse leiders gewoon dom, suïcidaal of naïef zijn?  Ik geef toe dat ze noch dom, noch suïcidaal, noch naïef zijn.  In feite maken ze gebruik van een veelgebruikte methode, die met enige variaties deze ingredienten heeft:

- Infiltreer een of andere pseudo-islamitische bende moordenaars (letterlijk!)

- Houd ze onder nauwlettend toezicht, zogenaamd voor de bestrijding van het terrorisme.

- Binnen de groep probeer U uw eigen  informanten te promoten

- Laat uw analisten aan de volgende vraag werken: "Hoe kunnen we deze gekken het beste uitlokken tot een verdomde terroristische daad?"

- Als het plan eenmaal is besloten, voer je het gewoon uit, bijvoorbeeld door het organiseren van de publicatie van fantastische karikaturen van de profeet...

- Zodra de moordenaars toeslaan, de Islam de schuld geven en daar niet meer over ophouden.

- Tegen die tijd heb je het grootste deel van de immense moslimwereld woedend gemaakt en kun je er zeker van zijn dat het proces in gang is gezet en vanzelf zal doorgaan.  U hoeft niks meer te doen. ( JV:  Jonge mannen zijn van nature strijdlustig, dus U hoeft ze niet voortdurend in hun hart  te kwetsen . Er zijn er altijd wel die dan geweld gaan plegen. )  

- Laat uw propagandamachine verklaren dat de Islam onverenigbaar is met de westerse beschaving (wat dat ook betekent in 2020, zowel Descartes als Conchita Wurst neem ik aan...).

- Stoprt wat krokodillentranen als de moordenaars een volledig onschuldige christelijke toeschouwer vermoorden.

- En kondig een nieuwe kruistocht aan tegen het "islamisme" (ook een vage en, eerlijk gezegd, nietszeggende term!) en hard op te treden tegen echte moslimgemeenschappen en -ideeën terwijl je de "goede terroristen" die nu je eigen, persoonlijke, cutthroats zijn geworden, liefdevol blijft bewapenen, trainen, financieren en leiden.


Cui bono? (Wie profiteert… ? )

Iedereen die iets weet over de politieke realiteit in Frankrijk zal onmiddellijk weten in wiens belang dit alles is en wie er achter zit: de zionistische machtsstructuur in Frankrijk (CRIF, UEJF, enz. en de Israëli's).  Zij hebben een totale controle over Macron en over de hele politieke klasse, met inbegrip van Marine LePen.

Wie anders had de "mooie" term "Islamo-Fascisme" kunnen verzinnen?!

Dit is een nieuw fenomeen, een nieuwe ideologie en een nieuwe strategie, die Alain Soral "Nationaal Zionisme" noemt en die ik hier in enkele details heb besproken: https://thesaker.is/the-great-fraud-of-national-zionism/

 

In het begin (van Ahad Ha'am, Theodor Herzl, Ze'ev Jabotinsky, enz.) was het zionisme vroeger grotendeels seculier en nationalistisch, maar later, na de Tweede Wereldoorlog, werd het erg links en nog steeds seculier (Ben-Gurion, Shlomo Lavi, Golda Meir).  Het moderne zionisme is echter zowel racistisch als religieus - het perfecte voorbeeld zijn de Amerikaanse neocons.  Het is ook een meedogenloze en genocidale ideologie die iets werkelijk origineels heeft gecreëerd: Goddelijk racisme, iets wat, voor zover ik weet, geen enkele andere religie belijdt (tot zover de onwetende en, eerlijk gezegd, gewoon domme begrippen van "Abrahamitische godsdiensten" of, erger nog, "Joods-Christelijke waarden"!)  Het nationale zionisme is de volgende fase van het zionisme - het is rabiaat "conservatief" (alleen in Neocon-zin, natuurlijk!) en het voedt zich parasitair met welke nationalistische ideologie de lokale patriottische goyim ook geneigd is (het beste voorbeeld daarvan zijn de zogenaamde "christelijke zionisten" in de Verenigde Staten).

Maar hier is de demonische "schoonheid" van dit alles: in een maatschappij als de Franse hoeven de zionisten hun valse vlaggen niet eens te micromanagen: met genoeg ongeschoolde en moorddadige pseudo-moslim cutthroats en genoeg hondsdolle secularisten die de gelovigen willen beledigen - een soort van gewelddadige explosie zal *onvermijdelijk* gebeuren!

Op dit moment, tussen de gênante Yellow Vests-beweging ( JV: Wat bedoelt de Saker met genant?   Genant voor d e regering? ) , de afbrokkelende economie, de massale toestroom, golf na golf, van ongewenste en onaangepaste immigranten en de daaruit voortvloeiende sociale spanningen, zit het Franse regime diep in de problemen.  Voeg daar de COVID-pandemie aan toe die net de chaos en de woede heeft verergerd en eindig met een totaal gebrek aan successen op het gebied van het buitenlands beleid en u zult meteen zien waarom dit regime zo'n "vaderlandslievende reactie" nodig had.

Tot slot is er de beproefde methode om uw eigen bevolking in een staat van catatonische acceptatie van alles en nog wat te laten schrikken in de naam van "veiligheid".

We zien het allemaal in Frankrijk vandaag, we hebben het eerder gezien in het Verenigd Koninkrijk, en ook in België.  En, wees gerust, we zullen in de toekomst nog veel meer van dergelijke slachtpartijen zien.  De enige manier om deze "terroristische" aanslagen echt te stoppen is om hun sponsors te laten zien dat we weten wie ze zijn en dat we begrijpen wat ze doen.  Kortom, deze aanslagen zullen doorgaan.

De Saker

 

 

 

 


9 comments:

  1. Pro memorie: DrBeen.

    Recept voor long haulers:
    6 dagen lang deltacortril 5mg.

    ( Methylprednisolon is mogelijk de chemische naam voor deltacortril
    Google geeft: How Deltacortril Products work
    Prednisolone is a steroid which works by blocking the production of certain chemical messengers in the body that cause inflammation (redness and swelling) and allergies. )

    Recept:

    2 dagen 3 x


    Dan 2 dagen twee maal per dag.

    Uiteindelijk 1 maal per dag.


    Hier meer uitleg:
    https://youtu.be/-6nrgmxBMTk?t=2124

    ReplyDelete
  2. Storm Clouds Gathering had altijd heel goede korte analyses van 'de wereld'.
    Nu waren ze een jaar stil.
    Vandaag zijn ze weer begonnen.
    De analyse is als altijd: heel treffend.

    Maar dan gaat de verteller een 'mogelijk verhaal' vertellen.

    Het is nogal onrealistisch. 'Plant a garden'.
    Ben ik niet tegen, maar is niet voor iedereen mogelijk.
    https://www.youtube.com/watch?v=kME4TKsEBSw&t=29s

    ReplyDelete
  3. Zelf bedacht:
    "Elke machthebber heeft zijn eigen scheldwoorden. Vroeger was 'ketter' een scheldwoord, en 'socialist' en 'jood', en 'kapitalist'.

    Nu is het voor ons duidelijk dat je ketter, socialist, kapitalist en jood mag zijn, en dat dit niet automatisch betekent dat je 'onaanraakbaar' bent: iemand met wie elke discussie overbodig is.

    Maar dat gold in DIE tijd niet.
    De machthebber was zo oppremachtig dat de kwalificatie alleen al voldoende was om een discussie onnodig te maken.

    In onze tijd hebben we een machthebber die 'Complot gelover' als 'doodvonnis' gebruikt: met complottisten hoef je niet meer te argumenteren.
    En 'antisemiet' en 'holocaust ontkenner'.

    En de boekverbranding is weer helemaal terug van weg geweest.
    Nu zijn boeken digitaal, en je hoeft ze alleen maar te bannen van de bekendste platforms ( Amazon, youtube), en ze zijn 'als verbrand'.



    ReplyDelete
  4. G.B. Wolf31 oktober 2020 om 22:28
    Vandaag geprobeerd 'Gezond Verstand' te scoren: in 3 winkels: "Meneer, ze vlogen de winkel uit. Ik was binnen 1 uur alles kwijt". Dus maar een abonnement via Internet gescoord.

    =====

    IK heb dezelfde ervaring bij een Primera winkel.
    HIj had drie exemplaren gekregen.
    De volgende 20 klanten kon hij niet helpen. Audax stuurt ze niet op !

    Waarom niet? Censuur? De lange arm? Toch bang voor het deel van hun klanten dat niet in Karel gelooft?

    ReplyDelete
  5. ( Ook weer van BLIK gecopieerd)

    G.B. Wolf 31 oktober 2020 om 22:05

    N.a.v. de link naar Niemands Knegt en de daarin vertoonde -schokkende- beelden: waarom komt niemand op het idee naar bepaalde adressen te gaan, waar de lui wonen, die de ellende op ons afsturen? Een beetje heen en weer lopen op het Malieveld haalt niets uit: die gasten sturen alleen de romeo's op ons af en wij staan als schapen erop te wachten om in elkaar te worden geramd. Als er straks een paar huizen in de fik worden gestoken, dan is het echt waar gelijk afgelopen. We zijn gewoon veel te netjes en spelen het nog correct, terwijl de tegenpartij dat allang niet meer doet.

    Kijk naar de Gele hesjes: die zijn nu al meer dan 1 jaar vreedzaam aan het protesteren, haalt niets uit. Sloop Macron en het is afgelopen. Of moeten er eerst weer guillotines worden opgesteld op het Binnenhof?

    ===

    NIET DOEN.

    Dat wordt gebruikt door de opponenten om 'ons' zwart te maken.
    Je ziet het overal om je heen.

    ( Ik denk zelfs dat ZIJ in staat zijn om te doen wat jij wil.
    Zie wat Rant Waltzman hierboven zegt.
    Denk aan de 'Men in Black' die overal opduiken envernielingen aanrichten. )

    Ik heb er wel over gedacht om op scholen in Hilversum pamfletten uit te delen.
    Dan zorg je dat kinderen met àndere info in contact komen , en thuis aan hun vaders vragen: "Waarom geven jullie daar geen aandacht aan?"
    Ook krijg je in de klas discussie.

    Je kan ook familie van de invloedrijke mensen informatie toesturen.
    In de hoop dat ze die gebruiken als ze met hun broer of zus spreken.
    Dan ben je totaal niet bedreigend, en komt jouw info uit een bron waar ze voor open staan, waar ze gevoelig voor zijn.

    Je moet er echt van uit gaan dat ze allemaal in de bubbel zitten.
    De meesten denken echt dat ze goed bezig zijn. Dat wij gek zijn.

    Daarom moeten wij juist elke gekke mening van onze eigen mensen afkeuren: Ossebaard die iemand dood wil schieten, Sven Hulleman die hardop droomt, Karel die keihard beweert dat Gates 50 miljard verdiende met vaccins: je wordt er op gepakt. Het verzwakt je.

    Janet Ossebaard is iemand waar de AIVD helemaal gelukkig van wordt: zo'n nuttige medewerker kunnen ze zelf niet produceren !

    Zorg dat je geen Janet Ossebaard wordt ! Dat is je eerste taak.

    Ik ben heel bang dat 'Gezond Verstand' geen mensen met gezond verstand zal overhalen tot hun standpunt. Ze gaan te ver.

    Ik ben dus heel... héél blij dat Karel zegt:
    Wij zijn VERSLAGGEVERS.
    We geven geen opinies.
    We beschrijven de werkelijkheid zoals we die aantreffen.
    Alles wordt onderbouwd op onze webite.


    Als ie dat waar gaat maken, dan is ie goed bezig.

    Ik moet het nog zien.

    ReplyDelete
  6. (op BLIK: Dawg citeert Syp Wynia)

    "In oktober 2020 verscheen in de Nederlandse media een groot aantal nieuwsberichten, artikelen en rapportages over het gevaar van complottheorieën. Afgaande op deze berichten zou, naast de fysieke dreiging door corona, nu ook de geestelijke volksgezondheid acuut gevaar lopen. Er tekent zich een ware morele paniek af. En achter een morele paniek zit meestal een politieke agenda."
    .......

    verder lezen:

    https://www.wyniasweek.nl/hoezo-plots-die-paniek-over-complottheorieen/

    Terwijl de mondkapjes op moeten gaan de maskers af. Onthullend, maar niet helemaal onverwacht, om te zien welke lelijke autoritaire tronies achter die weldenkenk en democratisch ogende maskers schuilgaan.

    ====================

    Prachtige vondst, en heel juist: "Terwijl de mondkapjes op moeten gaan de maskers af."

    Maar : De Corona bestaat echt, en mondkapjes helpen ècht.
    Mèt méér mnondkapjes: minder maatregelen ( géén maatregelen zelfs!)

    Dus ja: de autoriteiten latzen zich kennen als autoriteiten die geen kritiek dulden. Maar hun maatregel om mondkapjes te verplichten is goed.

    https://youtu.be/DZvmpvCmbWQ?t=40

    ReplyDelete
  7. Chris Hedges en Matt Taibbi zijn 'oud links', en zijn niet mee gegaan in de waanzin die nu de Democraten en Links ( in vele landen) zijn geworden.

    Hier leggen ze precies uit hoe het zat met Russia Disinformation in 2016 ( Clinton emails) en de kwestie Hunter Biden nu in 2020:

    De MSM heeft nooit de Clinton mails op zich als onwaar betiteld.
    En Joe en Hunter hebben nooit de huidige emaisl ove rhun corruptie ontkend.

    Maar de MSM schreeuwden jarenlang dat de Clinton mails uit Rusland kwamern, en dus disinformatie waren, bedoeld om de verkiezingen te beinvloeden.

    EN nu roepen ze: "We gaan die misinformatie niet eens meer publiceren."

    Maar het is waarheid, geen leugen !!

    Shredding journalistic credibility
    https://www.youtube.com/watch?v=KONeb8mRPYI

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Hier leggen ze precies uit hoe het zat met Russia Disinformation in 2016 ( Clinton emails)]

      Het antwoord hierop kan je horen van Kees van der Pijl. Deze info is al 4 jaar oud.

      Delete
    2. Kees legt maar een deel uit: Over Seth Rich.

      Taibbi legt uit dat memn ( de Grote media) nog wel de inhoud van de emails van Hillary publiceerde, en dat dit nu wat betreft Biden gewoon wordt geweigerd: Twitter gooit het er gewoon af. De anderen publiceren het gewoon niet.
      Men gaat nu dus een stap verder.

      DE wandaden van Hillary zijn wel genoemd, maar men beweerde dat de messenger Rusland was, daarmee suggererend (onuitgesproken) dat het wel niet waar zou zijn (dat de Democraten Sanders er uit gooiden).

      Men heeft een misdaad die ontdekt werd, laten ondersneeuwen door een misdaad die men zelf verzoonnen heeft. ( "De Russen stelen onze democratie !" )
      Dat was de strategie.
      Nu wordt de misdaad (HUnter Biden) gewoon verzwegen.

      Delete