Wednesday, October 07, 2020

1079 Dr Harrisson uit Florida: Bestrijdt Corona met Sun Tzu !

 

Harrisson wordt door Dr Been geintervieuwd.



Harrisson heeft veel hartpatienten en kankerpatienten die hij (naar eigen zeggen)  heel oud laat worden door zijn hulp.

Dan is het klote als ze aan Corona sterven. 

Dus ging Harrisson op zoek naar goede oplossingen. 

Hij vond enkele veelbelovende medicijnen, en die worden door de FDA getest, want eerder mogen ze niet worden toegepast.  In oktober begint de eerste trial voor Camostat.  ( Een middel dat in Japan is toegestaan tegen andere kwalen.) 

Maar toch is dat onbevredigend:  patienten sterven terwijl de FDA  nog lang niet aan het testen is ( Camostat wordt pas op 15 oktober onderzocht door het FDA, 150 dagen na de aanvraag voor de test is gedaan. ) .

Bijkomend probleem:  Het virus muteert heel snel ( volgens Harrisson): "In Wuhan had het virus 25 spikes ( koppelstukjes) , maar in Italië had het al 300 spikes.  Je loopt dus altijd achter het virus aan." ( samenvattend stukje

Dus tijd voor een nieuwe strategie:  volgens de theorie van Sun Tzu , de oude chinees die 2000 jaar geleden beschreef hoe je een oorlog moet winnen: door hem niet te voeren, en je opponent op andere manier te verslaan. 

Dus:  Laat ons kijken waar het virus het lichaam binnen dringt, en dààr blokkades op werpen. Laat die blokkades bestaan uit reeds goedgekeurde , goedkope middelen.   

De plaats van de strijd is de neus-keelholte. 

En die 'blokkade' bestaat uit goedkope medicijnen als Broomhexine! 

Dat is wat de groep van Harrisson heeft bedacht.  

De hoofdingang is de neus-keel holte. 

Daar zijn het de ACE2 cellen en de TMPRSS2 cellen waarlangs het virus binnen komt. ( 'Goblet cells en celiated epithelial cells are the only cells where the virus can come in.  Goblet cells produceren neusslijm.  'Celiated epthhelial cells zijn cellen met haartjes ( celia) die alle ongerechtigheden naar de keelholte meppen, waarna we het doorslikken en alles in het maagzuur wordt gedood. ) 

 Als de eerste virussen binnen zijn, groeit het leger virussen aldaar met miljarden per uur.  Dàt bruggehoofd moet je behouden ! 

(Met Camostat kan dat ook, maar de FDA staat het nog niet toe) . 

Als 100 virussen ons lichaam binnen dringen , komen er 80 via de PMRSS2 cellen. Daar gebruik je het  Broomhexine om de toegang te blokkeren.

De andere 20 virussen komen via andere poortjes binnen, en die kun je 'dichten'  met curcuma,  met  'ursolic acid',  luteoline en  famotidine. Elke stof pakt ongeveer 5 virussen aan, van de 100. 

Het 'laag hangend fruit'  zijn dus de 80 virussen die je met heel simpel te verkrijgen Broomhexine (  Kruidvat, 3 maal 5 ml per dag,  kost 40 cent per dag.  Bisolvon heeft het ook, maar is 2 maal zo duur.) kan buitensluiten.   Na 14 dagen gebruik, even 2 dagen stoppen. ( Hoewel de onderzoekers zelf dit niet doen: ze gebruiken het gewoon maanden aan een stuk. 

Curcuma is goed te krijgen. De andere drie zijn wat lastiger.  

In de VS is alles eenvoudig te krijgen, maar is juist de Broomhexine slecht verkrijgbaar. Dat komt omdat een alternatief medicijn meer lobby-kracht heeft, zo vertelt dr Harris. 




 






No comments:

Post a Comment