Friday, October 09, 2020

1080 De toestand in de wereld. Corona en Trump.

De kans dat Trump verliest in November is redelijk groot.   Professor Lichfeld voorspelde de laatste 9 uitslagen correct. Nu zegt hij dat Trump zal verliezen. 

Wat zal er gebeuren als de Neocon-gekkies en hun liberal interventionists en hun Anbtifa-troepen de baas worden over het Pentagon? Ik moet er niet aan denken. 

===============

Dan maar over Corona verder speculeren.  

The Lancet, het AMJA  en het NEJM zijn de tijdschriften die oordelen over 'WAAR' en 'ONWAAR' in de medische wereld. 

Nu heeft het NEJM een enorm kritisch artikel geplaatst over de Amerikaanse aanpak van het virus.

Ze vergelijken het aantal doden ( per miljoen) van Amerika met dat van arme landen als China, Vietnam etc etc.  Dodelijk.  De  politieke strijd bepaalde de aanpak.  Velen stierven onnodig.

Het is bijzonder dat het NEJM dit artikel plaatst, want het is zelf onderdeel van het Medische establishment.   Oók de Belangrijke medische tijdschriften hebben grote fouten gemaakt!  ( Denk aan het neerrsabelen van HCQ, op basis van een verzonnen artikel in The Lancet! ) 

DrBeen zegt: Waarom worden de mensen van het CDC niet ontslagen? Zij zijn verantwoordelijk voor de onnodige doden.

DrBeen behandelt het artikel redelijk uitgebreid: HIER

=====

Wat ìs de toestand in de wereld, Corona gewijs?    

Die is er een van volledige idiotie.  De angst wordt met onjuiste voorstelling van zaken hoog opgezweept.  De economie gaat dus ras achteruit. En alle medicijnen die het virus tot een klein ongemak kunnen reduceren worden steevast zwart gemaakt en doodgezwegen.  Er vallen dus volop doden die niet hoefden te vallen.  Er verdwijnen volop bedrijven die niet hoefden verdwijnen. De irritatie en onvrede en frustratie onder de mensen neemt snel toe. Men reageert het op elkaar af.  De samenhang onder de mensen verdwijnt. Ook in Nederland.


"Maar wij hebben geen strijd tussen Democraten en Trump. Bij ons kan het RIVM dus gewoon doen wat goed is voor ons."

Tja. Daar zeg je zo wat.    Van Dissel. Het RIVM.  

Ik heb lang gedacht dat ze - zonder het te beseffen-  in feite aangestuurd werden door het CDC en de WHO, en dat zal voor een belangrijk deel zeker ook zo zijn.  Maar dat is toch wel begrijpelijk:  dat ze in onzekere tijden naar hun grote broer kijken. 

Tot de eerste week van maart waren ze veel te nonchalant ( "Corona komt niet hier"... "is een griepje" ....  "paniek is erger dan het virus zelf"). 

Maar vanaf april werden ze héél rigide in hun extreme voorzichtigheid. Ze klampten zich vast aan een 'modus operandi' die prima is in vredestijd, maar NIET in oorlogstijd.  

Er is een killer on the road,  en dan moet je snel en drastisch ingrijpen en je niet verschuilen achter 'ik wil zèker zijn dat het een killer is, en dat dàt de killer is."

Nee:  je gebruikt alle middelen om die killer uit te schakelen  en daarnà kijk je of hij inderdaad moordplannen had. 

Àlle manieren om het virus te bestrijden werden afgewezen door de RIVM-elite, met als argument dat er geen goed onderzoek was gedaan. Of dat het middel mogelijk schade zou veroorzaken. Dit kan alleen door de invloed en de belangen van Big Pharma zijn gebeurd. Verder is daar geen enkel rationele verklaring voor te bedenken.  Maar in hoeverre 'de Van Dissels' corrupt waren , danwel blind en dom en misleid door  hun corrupte Amerikaanse grote broers, dat weet ik niet.

Daarmee was de kous af.  Nergens was er een open discussie over, op een podium:  een directe TV uitzending bijvoorbeeld.  ( Zoals Maurice die nu vraagt aan Klok.  Heel goed idee.  Gaat er niet komen, voorspel ik. En dat bewijst dat Keulemans NIET integer is.)   

Natuurlijk niet, want dan zou Van Dissel die discussie in no time verliezen! 

En de Media? 

Pieter Klok  van de Volkskrant heeft in elk geval de moed om in de alternatieve media te komen en een soort verantwoording af te leggen. En daar leren we hoe het zo gekomen is. HIER  bij Vincent Everts: minuut 12Minuut 41

Klok: wij worden niet van hogerhand aangestuurd. 

Binnen de redactie waren er 2 groepen: streng en niet zo streng.

De Volkskrant zoekt naar de meest voorkomende mening met de meeste autoriteit, en die geven we de meeste steun.  Er is zo veel onzekerheid en er zijn zoveel tegengestelde inzichten dat we het onze lezers niet aan kunnen doen om hen die brij als ruwe data voor te schotelen. 

Wij verkondigen dus de inzichten die het RIVM verkondigt.  Daar is toch een zekere consenus over. 

Daarop  krijgt Klok  kritiek van Maurice de Hond die ook bij Everts zit: 

"Die consensus was er alleen binnen nederland.  Maar internationaal zijn er heel andere inzichten die veel aandacht krijgen en serieus worden genomen.  Daar hebben jullie niet over bericht, of pas na vele maanden. "

========


Deze korte discussie toon volgens mij hoe het gelopen is:  Wetenschappers die niet weten om te gaan met onzekere situatie, en dan het Amerikaanse Big Pharma beleid gaan volgen. 

Media die daar achteraan hobbelen.

En alternatieve onderzoekers die wèl met open visier op zoek zijn naar de ware oorzaken van besmetting en naar nuttige medicijnen om het virus aan te pakken. Maar ze worden doodgezwegen door de Grote Media, want die geloven 'de consensus van de wetenschappers in Nederland."


 



 



 




 


35 comments:

  1. Hierboven ontwaar ik een paar vragen, die worden beantwoord door Frontnieuws. Hier wat artikelen, die die vragen beantwoorden:

    Covid-19 was gepland om NWO te lanceren.
    PCR-tests zijn volslagen nutteloos etc.
    Bijna iedere coronatest geeft false-positive uitkomst.

    Mijn stellingen: Politiek is gekocht en corrupt; Wetenschap idem dito; MSM ook.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De link van Frontnieuws geeft de hele voorpagina, en niet een bepaald artikel.

      Misschien doel je op het volgende: https://www.frontnieuws.com/duizenden-wetenschappers-en-gezondheidsdeskundigen-waarschuwen-voor-verwoestende-effecten-van-het-lockdownbeleid/

      Ik lees dat die 6000 wetenschappers waarschuwen voor de vele nadelen van de huidige maatregelen , en ...

      "De Great Barrington Declaration stelt in plaats daarvan voor om maatregelen te nemen om de kwetsbaren, met inbegrip van verpleeghuizen, en thuiswonende ouderen te beschermen, terwijl degenen die niet als kwetsbaar worden beschouwd onmiddellijk toestemming krijgen om het leven als normaal te hervatten."

      Goed gezien van deze 6000 wetenschappers. Maar een beetje laat.
      Het is letterlijk wat ik op dit blog al op 8 maart schreef, zoals je weet:
      Stuur de oudjes naar huis, laat de jongeren gewoon werken.
      http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/979-het-coronavirus-mijn-advies-aan-de.html

      Delete
    2. @JV: Kijk nog eens goed en klik op de woorden: covid-19, PCR-tests en coronatest. :)

      Delete
    3. Ik heb de eerste link al snel bekeken.
      Een indrukwekkende lijst met beweringen van complotten.

      Een deel zal juist zijn. Een deel zal te ver gezocht zijn.
      Ik vind het prima om daar over te discussieren, maar zo zit de wereld in elkaar: De Elite zal altijd proberen de zwakkeren leeg te zuigen. De zwakken, de 99% , moet zich verdedigen, moet terug vechten.

      Mijn insteek, mijn aanpak: probeer eerst de mensen in leven te houden, en ga daarna 'verhaal halen' bij de lieden die je verantwoordelijk acht.

      Dus eerst de vitamines en medicijnen promoten. En daarna strijd leveren tegen de ware vijanden.
      Maar pas op: ze hebben decoys op de weg gelegd.
      Ik denk dat Bill Gates een 'decoy' is.
      Je gaat nooit kunnen bewijzen dat hij al die plannen heeft die worden beweerd.
      En Van Wolferen blijft roepen: " HIj had 50 miljard en heeft nu 100 miljard. Dank zij de vaccins!"
      Karel graaft zijn eigen graf: Wie in 2000 50 ewuro had en dat op de bank zette, heeft nu ook 100 Euro. Met50 miljard net zo.

      Dus dat staat me tegen: dat er onverstandige aanvallen worden gepleegd op de Elite, want dan kom je in de Famke Louise Rol.
      Dan word je vast geluld en ga je straks voor jouw onderdrukkers werken!

      Delete
    4. Chris Martenson: Niemand gaat een alternatief overwegen wanneer zijn salaris afhangt van het verwerpen ervan.

      Dat lijkt me de beste benadering. En van Dissel is zo star dat als zijn kop door een voorhamer wordt ingebeukt, dat hij er waarschijnlijk vrijwel niks van voelt...

      Delete
  2. Klein Lichtpuntje: Vandaag op de NOS site:

    NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 06:25
    Discussie over hydroxychloroquine krijgt nieuwe impuls

    Rinke van den Brink
    Redacteur gezondheidszorg · Ga naar het Twitter account van Rinke van den BrinkStuur een email naar Rinke van den Brink
    Het aloude antimalariamiddel hydroxychloroquine (HCQ) zou weleens een gunstig effect kunnen hebben op coronapatiënten, als die het vanaf de eerste dag van hun ziekenhuisopname toegediend krijgen. Uit een studie in veertien Nederlandse ziekenhuizen blijkt dat bij patiënten die het middel kregen het risico om op de IC te belanden ruim de helft lager lag. Gebruik van HCQ verminderde de sterfte aan covid-19 niet.

    De studie stond onder leiding van de internist-infectiologen Jolanda Lammers en Paul Groeneveld van Isala in Zwolle. Lammers en Groeneveld zijn ervan overtuigd dat het gunstige effect een gevolg is van het vroeg toedienen van HCQ. Bij patiënten die het verwante chloroquine kregen, was geen significant effect merkbaar op het aantal IC-opnames vergeleken met standaardzorg.

    Beide infectiologen benadrukken dat hun onderzoeksresultaten bevestigd moeten worden in een randomized controlled trial, een studie waarbij vergelijkbare patiënten blind verdeeld worden over een behandelgroep en een of meer controlegroepen. Het artikel van de Zwolse onderzoekers is al wel peer reviewed, op waarde beoordeeld door vakgenoten.

    Huisarts Rob Elens
    De Zwolse studie zal ongetwijfeld gezien worden als steun in de rug voor de Noord-Limburgse huisarts Rob Elens en zijn navolgers. Elens gaf naar eigen zeggen covid-19-patiënten een cocktail medicijnen met daarin onder meer hydroxychloroquine. De Inspectie verbood hem dat. Deze week startte Elens een brievencampagne. Patiënten stuurden hun eigen huisarts een door Elens opgestelde brief waarin ze hun huisarts vragen om in geval van covid-19 behandeld te worden met de door Elens aanbevolen medicijncocktail. Het Nederlands Huisartsengenootschap kwam na een uitgebreide literatuurstudie tot de conclusie dat er geen bewijs is voor een heilzaam effect van hydroxychloroquine met of zonder andere middelen voor covid-patiënten die niet in het ziekenhuis liggen. Daaraan verandert de Zwolse studie niets: die gaat over patiënten die wel in het ziekenhuis liggen. Bovendien moeten de resultaten ervan, zoals ook de auteurs zelf stellen, bevestigd worden in randomised controlled trials.

    Keuzemogelijkheid
    De Nederlandse studie is een zogeheten retrospectieve, observationele studie. De onderzoekers hebben teruggekeken hoe het patiënten verging die in maart van dit jaar met covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen. In die periode liet de behandelrichtlijn voor covid-19-patiënten artsen de keus tussen het voorschrijven van hydroxychloroquine, het nauw verwante chloroquine of standaardzorg.

    "Dat is het bijzondere aan onze retrospectieve studie, in zekere zin is die toch ook enigszins prospectief", zegt Groeneveld. Prospectief onderzoek kijkt vooruit. Mensen met bijvoorbeeld covid-19 krijgen verschillende behandelingen en dan wordt het effect daarvan vastgesteld.

    Doordat ziekenhuizen tijdens de eerste coronagolf konden kiezen hoe ze patiënten behandelden, ontstonden spontaan een soort controlegroepen. Het ene ziekenhuis gaf zijn patiënten HCQ, het andere chloroquine en het derde standaardzorg. HCQ wordt tegenwoordig vooral gegeven aan reumapatiënten en ook wel aan mensen met Q-koorts.

    Verschil met andere studies
    Er zijn intussen veel onderzoeken gepubliceerd waaruit naar voren komt dat HCQ geen of zelfs een negatief effect zou hebben voor covid-19-patiënten. Het meest omvangrijke is de Britse Recovery-trial, met duizenden deelnemende patiënten. Die studie keek naar het effect van HCQ op de sterfte 28 dagen na het begin van covid-19. Dat effect was er niet. De Britse studie leidde tot het stopzetten van veel andere onderzoeken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vervolg:


      "In de Recovery-trial ging het vaak al om ernstig zieke patiënten, bovendien kregen die in veel gevallen pas na vele dagen hydroxychloroquine en een relatief hoge dosering", zegt Lammers. "Wij hebben bijna 1100 patiënten bekeken die vanaf dag 1 behandeld zijn. En we hebben gekeken tot hun ontslag uit het ziekenhuis, opname op de IC of overlijden." De patiënten kregen de destijds in Nederland voorgeschreven dosering van 2400 milligram HCQ in vijf dagen.

      Het ging dus uitsluitend om mensen op de covid-verpleegafdelingen. "Niet al te zieke patiënten dus. In dat vroege stadium van de infectie zien we een positief effect van de behandeling met HCQ."

      Haar collega Groeneveld vult aan: "Het is eigenlijk net als bij een longontsteking. Dan geef je antibiotica om te voorkomen dat het erger wordt en mensen naar de IC moeten."

      Waardevol
      Professor Andy Hoepelman, hoofd van de afdeling infectieziekten van het UMC Utrecht, noemt de studie van zijn Isala-collega's "heel waardevol". "De onderzoekers hebben hun data netjes op een rij gezet", zegt Hoepelman. "Statistisch ziet het er ook goed uit en ze hebben goed gecorrigeerd voor factoren die de uitkomsten beïnvloeden."

      Toch denkt de Utrechtse hoogleraar dat de tijd van HCQ voorbij is. "De meeste deskundigen zeggen dat het middel niet werkt. In de Verenigde Staten is het uit de richtlijnen verdwenen. Een recente Amsterdamse studie laat zien dat het toxische bijwerkingen heeft en geen effect op de sterfte."

      Die laatste studie vergelijkt uitkomsten in ziekenhuizen die standaardzorg gaven aan covid-19-patiënten met ziekenhuizen waar chloroquine óf hydroxychloroquine werd voorgeschreven. Tussen die beide laatste middelen wordt geen onderscheid gemaakt waardoor vergelijking met de Isala-studie lastig wordt.

      Niet-preventief
      HCQ lijkt geen preventieve beschermende werking te hebben tegen het coronavirus. Zorgmedewerkers die acht weken preventief HCQ kregen, liepen niet minder vaak covid-19 op dan collega's die niet werden behandeld. Het gaat echter wel om een studie met maar 125 deelnemers.

      Delete
    2. https://nos.nl/artikel/2351726-discussie-over-hydroxychloroquine-krijgt-nieuwe-impuls.html

      Delete
    3. In juni waren ze herlemaal zeker: HCQ was foute boel.

      Ze geloofden The Lancet.

      https://nos.nl/artikel/2336572-oud-malariamedicijn-definitief-uit-beeld-als-coronamedicijn.html

      Delete
    4. https://nos.nl/artikel/2345707-huisartsengenootschap-beveelt-hydroxochloroquine-bij-covid-19-niet-aan.html

      Delete
    5. ["In de Recovery-trial ging het vaak al om ernstig zieke patiënten, bovendien kregen die in veel gevallen pas na vele dagen hydroxychloroquine en een relatief hoge dosering"]

      In mijn ogen zijn deze mensen doelbewust vermoord.
      En nergens zie ik "zink" worden vermeld, alleen HCQ. Zonder zink werkt het niet.

      [Mensen met bijvoorbeeld covid-19 krijgen verschillende behandelingen en dan wordt het effect daarvan vastgesteld.]

      Ordinair gezegd: dit zijn proefkonijnen. Ik vraag me af, of mensen zijn gewaarschuwd of alternatieven hebben voorgeschoteld gekregen. Vraag me af, of artsen het woord "ethiek" kennen.

      [huisartsengenootschap-beveelt-hydroxochloroquine-bij-covid-19-niet-aan]

      Natuurlijk niet, die staan onder controle van BP. Wat die adviseren, moet je juist tegenovergesteld handelen, zoals bijna alles wat van de overheid vandaan komt.

      Delete
  3. Tip van Blik: Yves Gijrath vertelt over Pieter Omtzicht die opdracht kreeg van Sybrand Buma ( en die weer van Mark Rutte) om te stoppen met kritisch doorvragen over Demmink en Pedofilie.
    Ongeveer minuut 19 en volgend.

    9 Oktober: https://www.yvesgijrath.nl/

    ReplyDelete
  4. Tip van mij:
    Ook het interview van Gijrath met de Vlieger van 2 oktober is heel leuk en informatief.

    Het Caligula rad: Over Pim Fortuyn die vertelt dat Melkert op zo'n rad was gebonden.

    ReplyDelete
  5. Ik maak even een koppeling naar Blik, omdat ik dat een heel belangrijk bericht vind. Luisteren!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NB: Pieter Klok zegt dat er bij hem op de Vokskrant ook 'rebellen ' waren.

      Maar die hebben dan zelden de krant gehaald, en in de komende 2 jaar zullen ze om een of andere reden zelf afscheid gaan nemen van de Volkskrant.

      Zò maak je een Propaganda Apparaat met medewerkers die zelf van niks weten.

      Delete
  6. Wat ik zoal tegen kwam :

    = Dr Been die een Oostenrijkse bloedtest ( vita D ) bespreekt, en zelf 19 ng/ml blijkt te hebben: veel te laag!

    In de andere video zegt Been dat hij 10.000 IU per dag slikt, maar eerder zei hij dat het 5000 IU was. Hij zal de dosis verhoogd hebben.

    ====
    Ik zag een interview op youtube met Scot Atlas. De sinds augustus nieuwe adviseur over Corona, bij Trump.

    Hij heeft veel oog voor de 'andere kosten' van de Corona aanpak.
    Mee eens.
    Hij zegt wel: De aanpak in maart was verantwoord, gezien wat we toen over het virus wisten.
    Mee eens.

    =====
    Ik was verbaasd hoe goed googl e werkt als je jouw vraag gewoon dicteert, in plaats van typt.
    Ik probeerde dus 'brabantse bioboer' en er kwamen artikelen boven water die ik nooit eerder had gezien.

    Dit vond ik wel de leukste: https://www.reddit.com/r/thenetherlands/comments/8es51l/prorussische_krant_blijkt_betaald_door_brabantse/

    Heerlijk, al die van-niks-wetende zelfverzekerde lieden die het allemaal met elkaar eens zijn.

    Dunning-Kruger op volle sterkte !

    ReplyDelete
    Replies
    1. [reddit] is een soort geenstijl, maar dan nog dommer. Lui die bij GS eruit worden getrapt, zitten dan maar bij reddit, bij gebrek aan ... ja wat?

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ik heb op een oud blog nog een bevestiging geschreven.

    ReplyDelete
  9. 13 October... Met extreem hoge cijfers voor positief getesten vandaag gaat de maatschappij weer op slot...

    In mijn situatie, met een zware inspannings- koude lucht astma is er geen verschil; Alleen met een forse das en terroristenmuts kan ik een uurtje buiten blijven beneden 6 graden, als ik het rustig aan doe.

    Voor mij is elke NL winter een lockdown van vele maanden: daarom wil ik zo graag verhuizen naar Spanje.

    In elk geval geloof ik al heel lang niks meer van de officials...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat is dat voor astma?

      Heb jij last van de luchtweegen als de lucht droger wordt (koude lucht bevat minder vocht).

      Lees iets verderop over water en mucus en misschien kun je dan een modus vivendi bedenken waardoor je minder last hebt.

      NB: Broomhexine zorgt voor vloeibaarder mucus.
      Misschien heel kleine hoeveelheden nemen als de lucht droog is?

      Delete
  10. Opmerkelijk nieuws uit Japan van Dr. John Campbell. (Wat ik eigenlijk niet zo goed begrijp.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik beluister Campbell terwijl ik iets anders aan het doen ben.
      Maar de grote lijnen hoor ik wel.

      Wat ik me herinner van dit Japan verhaal:

      Er zijn 1500 doden in Japan, een land met 120 miljoen mensen.
      Ze hadden nooit een lockdown. De economie heeft niks geleden.

      Hoe deden ze dat ? ! ?

      Mondkapjes.
      Niet elkaar aanraken. OOk niet als begroeting.
      Niet hard roepen.
      Veel vis eten: veel vitamine D.

      Zo zie je maar weer dat de Jappen sl;im zijn en wij dom.

      Zij hebben vrijheid : geen enkele lockdown.

      Wij roepen en schreeuwen : " Mijn vrijheid !! " en juist daardoor gaat die vrijheid verloren.

      Delete
    2. NB: Ik meen dat de helft van de mensen in Tokyo al besmet werd met het virus, maar nauwelijks ziek werd.

      Zò moet het :

      Hoge weerstand
      ( vitamine D,koud warm baden die het afweersysteem sterk maken)

      combineren met lage virus load
      (niet aanraken, mondkapje, niet hard praten ).

      Delete
    3. Omdat ik inspannings/koude-astma heb draag ik al jaren een dikke das, coll of terroristenmasker als het onder de 4 - 6 graden is. Doel is opwarmen van de lucht, waarbij ik het hapje extra CO2 graag bij neem. Ik schat dat 'hapje' onder het masker op max 150 cc, 0.1 L.

      In uitgeademde lucht zit ca 16 % zuurstof en 5 % CO2.

      Een oppervlakkige ademteug is 1.5 L.

      Dus met mondkapje bevat een ademteug 0.9*21 % O2 + 0.1 * 16 % O2 en 0.9* 0.04 % CO2 + 0.1* 4 % CO2.

      In de longen wordt dit grotendeels gemengd: een ademteug bevat nu 20.5 % zuurstof en 0.436 % CO2

      Voor kantoren is de acceptabele limiet 0.1 %. Met een mondkapje op is het dus een flinke vergadering.

      Maar aangezien CO2 bij gezonde mensen de ademprikkel geeft wordt dit CO2 gehalte op natuurlijke wijze snel verminderd tot acceptabele niveaus.

      Delete
    4. Rootman !!

      Je hebt Weer in de verkeerde draad gereageerd !
      ( Ik neem aan dat dit jouw antwoor dis op mijn vraag hierboven: "Wat is dat voor astma?")

      De vraag blijft geldig, maar ik zal hem nu zelf beantwoorden:

      Dat jij baat hebt bij een col of een das komt niet omdat je daarmee de koude tegengaat, maar omdat je bij kouder weer drogere lucht in ademt, en dat geeft jou de astma-reactie.

      Met de col/das behoud je meer vocht in je longen en in je keel, en daardoor heb je minder last van de astma.


      Bekijk dr Been: https://www.youtube.com/watch?v=u9wagnd3aIM

      NB: Been heeft gelijk. Ik ben nooit verkouden, maar als het kouder is en ik een tijd binnen zit en vergeet om vocht in de kamer toe te voeren , dan ben ik direct verkouden: de droogte van de kamer zorgt dat het mucus weg is, en dan ben je direct besmet als je buiten komt !!
      Als je zorgt dat er vocht in de warme kamer wordt toegevoegd ( natte handdoek) word je NIET verkouden.

      Mutatis mutandis: Als je vocht behoud, en goede mucus, krijg je veel minder snel corona. Of in elk geval een minder ernstige vorm. Je houdt de meeste virussen tegen met het mucus.

      Delete
  11. Vandaag bedankt voor de verdere 'behandeling' fysiotherapie. Ik weigerde vorige keer mondkapje te dragen en na overleg met 'de baas' werd mij verdere toegang zonder mk geweigerd.
    Konden ze makkelijk doen: ik was de enige.

    Succes met de praktijk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik lees hier toch dat je jouw eigen ruiten ingemept hebt ....

      Succes met de knoken en spieren !

      Delete
    2. Welnee, ik moest alles zelf doen. Maar dat leg ik je nog wel uit.

      Delete
    3. Ik wilde je eigenlijk een beetje jennen...

      Delete
  12. Bij Blik wordt dit artikel gepromoot:
    https://oost-online.nl/virussen-zijn-net-inbrekers-je-moet-ze-staande-houden-bij-de-voordeur/

    Het is lang, en ik moet het nog lezen, maar dit is vermoedelijk het principe van Dr Harrisson:
    " Houd het bij de deur tegen ! "

    In zijn allerlaatste video levert Dr Been een fantastische bijdrage hieraan: WATER !!

    Zorg dat de ruimte waar je bent,. vochtig genoeg is.
    Zorg dat jouw lichaam voldoende vocht heeft.

    Waarom? Omdat het virus in de keel binnen komt in de cellen. En de verdedigingslijn die we daar hebben bestaat grotendeels uit water:
    Het slijm , het mucus, is grotendeels water.
    Als het erg droog is in huis, wordt die slijmlaag dunner en wordt je eerder besmet.

    Als je weinig drinkt, wordt de slijmlaag dunner en word je eerder besmet.

    JV: En nòg belangrijker: àsls je besmet wordt, zal het door minder virussen zijn, en dan krijg je Covid 19 en word je nauwelijks ziek, maar ben je daarna wèl immuun ! Zo doen ze dat in Japan: daar heeft de helft van het volk al immuniteit, was dus besmet, maar wegens goed 'Terrain'(frans)( Veel vitamine D ) en wegens lage virus load: nauwelijks ziek.

    ReplyDelete
  13. De baas van een politievakbond wil het land voor een maand droogleggen! Er zijn ook getige virologen die alles willen platleggen (Ik heb mw Koopmans genoeg gezien, voorlopig). Ze was gisteren bij OP1 in een ondoordacht moment als toeschouwer zichtbaar met een mi. hele nare grijns.

    En dat terwijl het WHO na 8 maanden eindelijk waarschuwt tegen lockdowns:

    https://www.youtube.com/watch?v=ws3nLvEItsA

    ReplyDelete
    Replies
    1. [mw Koopmans]

      Alias Eucalypta de heks.
      Die moet JV vast nog wel kennen van de radio, toen er nog nauwelijks televisie was.😎

      Delete
    2. Ja,
      Eucalypta is natuurlijk een onuitwisbare jeugdherinnering.

      Koopmans heeft iets heel onsympathieks over zich.
      Die grijns is aangeboren.

      Ik had meteen een afkeer van haar. (*)
      Dat is niet aardig. Je moet iemand op haar daden beoordelen.
      Nou, die zijn ook niet best.

      (*) http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/987-sta-ik-goed-op-de-foto-ik-word.html

      Delete
  14. Rootman,

    is dit GB Wolf die naar buiten wordt begeleid?

    https://vm.tiktok.com/ZS9Ts8F4/

    ReplyDelete