Wednesday, April 06, 2022

1271 Oekraïne, Rusland en de joden. Historische zaken.

Bron: https://biblicisminstitute.wordpress.com/

HIER de originele engelse versie.



De waarheid over het conflict met Rusland

en de komende dood van de US Dollar als Wereld Reserve Valuta

C H U R C H E R E F O R M S E R I E S

Door Biblicism Institute

"De waarheid is onweerlegbaar. Kwaadaardigheid kan het aanvallen, onwetendheid kan het bespotten, maar uiteindelijk, is de waarheid er. " - Winston Churchill

Het huidige conflict tussen de VS en Rusland is te wijten aan één eenvoudige reden: de Asjkenazim, ook bekend als Asjkenazische Joden. Zij hebben veel rekeningen te vereffenen met Rusland.

REVENGE 1

Sta ons toe wat chronologische tabellen door te sturen terwijl wij ons verdiepen in de kern van het conflict.

De Ashkenazim zijn de afstammelingen van the Gentile (Goy) Asjkenaz, de Jafethiet.

"De zonen van Jafeth waren Gomer, Javan... De zonen van Gomer: Ashkenaz, Riphath, en Togarmah." Genesis 10:2,3

"Door deze werden de eilanden der heidenen verdeeld in hun land." Genesis 10:5

Het is een veerkrachtig, zwervend Turks volk. Ze hebben een gave om zichzelf opnieuw uit te vinden. Zij doken voor het eerst op in de wereldannalen als de beruchte barbaarse Scythen of Sakadeeërs, afhankelijk van de regionale fonetiek.

"Hier is geen heiden of Judahiet, besnedene of onbesnedene, barbaar, Scythiër, slaaf of vrije, maar Christus is alles, en is in allen." Kolossenzen 3:11

Het woord Scythian of Sakadeeër komt van het woord Saka - met de Iraanse werkwoordstam Sak, dat zwerven betekent. Het Iraanse Rijk, dat toen Parthië heette en aan Scythië grensde, heeft dat woord beïnvloed.


De Scythen vestigden zich in Centraal Eurazië dat zij veroverden met hun niet-Joodse broer Togarmath en verschillende andere neven en nichten, en breidden zich uit over een uitgestrekt gebied dat delen van het huidige Turkije en Iran omvatte, maar daar niet toe beperkt was. Hun niet-Joodse broer Riphath vestigde zich samen met de nakomelingen van hun oom Javan in Griekenland.

Later vonden ze zichzelf opnieuw uit en vestigden ze zich in een land dat ze zouden noemen Khazaria - van het woord Qasarmet de Turkse wortel Qaz, wat zwerven betekent - na het uiteenvallen van het westelijke Turkse steppe-rijk. Daarna bekeerde het land zich massaal tot Judaism/Pharisaism ergens tussen 740 en 920 na Christus, om onafhankelijk te kunnen blijven van de twee rivaliserende rijken van die tijd, het christendom en de islam.

"Judaism was de meest actief bekerende religie," explained Joodse historicus Shlomo Sand. "De belangrijkste massale bekering vond plaats in de 8e eeuw, in het enorme Khazar koninkrijk tussen de Zwarte en de Kaspische zee."


Toen verwoestte Sviatoslav I van Kiev rond 1048 Khazaria en nam het op in Kievan Rus’een gebied dat later deel zou gaan uitmaken van het Russische Rijk.

In het keizerlijke Rusland werden de Asjkenazim onder strenge controle gehouden en opgesloten in the Pale of Settlement dat volgens Wikipedia "een westelijke regio van het Russische Rijk was met variërende grenzen die bestonden van 1791 tot 1917 waar permanente residentie van Joden was toegestaan en waarbuiten Joodse residentie, permanent of tijdelijk, meestal verboden was".

Een behandeling die de Asjkenazim - alias het "nooit vergeten, nooit vergeven" volk, behalve when they themselves commit crimes against humanityaan Rusland nooit hebben vergeven. ( Dayt is dus één reden van de blijvende hhaat vanm joden tegen de Russen...   JV


Khazaarse Asjkenazische Joden 1878

Ze wachtten hun tijd af, koesterden hun haat en beraamden hun wraak, samen met een nieuwe heruitvinding, het communisme.. Zij werden de macht achter de gruwelijke bolsjewieken die in de jaren 1910 de Russische regering overnamen, 66 miljoen christenen vermoordden, waaronder 200.000 leden van de christelijke clerus, en 40.000 kerken verwoestten.


Solzjenitsyn met Poetin

"U moet begrijpen dat de belangrijkste bolsjewieken die Rusland overnamen geen Russen waren," onthulde de beroemde christelijke Russische schrijver Alexandr Solzjenitsyn. "Ze haatten Russen. Ze haatten christenen. Gedreven door etnische haat hebben zij miljoenen Russen gemarteld en afgeslacht, zonder ook maar een greintje berouw. Het kan niet genoeg worden benadrukt. Het bolsjewisme heeft de grootste menselijke slachting aller tijden aangericht. Het feit dat het grootste deel van de wereld onwetend en onverschillig is over deze enorme misdaad, bewijst dat de wereldwijde media in handen zijn van de daders."

De grote meerderheid van deze gemene Bolsjewieken waren Ashkenazi Joden such as Vladimir Lenin, Leon Trosky, Lev Kamenev, Gregory Zinoviev, Yakov Sverdlov, en Grigory Sokolnikov. Zij werden gefinancierd door Asjkenazische bankiers uit New York en Londen, zoals de Rothschild Bank en Jacob Schiff van Kuhn and Loeb & Co. die zelf de destructieve ideologie van de Asjkenazische Karl Marx aanhingen, en het winstgevend vonden om te investeren in de rampzalige verovering van Rusland door het communisme, terwijl ze wat geld verdienden door het land te plunderen via goed geplaatste agenten die later bekend zouden worden als "oligarchs."

Het hele Russische Sovjet Rijk stortte in 1991 in. Zo slaagden de Asjkenazim erin Rusland op de knieën te dwingen.

>> Wraak Ronde 1. Klaar.


REVENGE 2


Khazaria overlapte Oekraïne en de Krim

Vandaag ligt Rusland onder vuur voor het conflict in Oekraïne. Een conflict dat is begonnen door de neocon Ashkenazi Victoria Nuland op het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS, met haar neocon Ashkenazi echtgenoot Robert Kagan die op de achtergrond meewerkt via machtige organisaties als Project for a New American Century, het Brookings Institution, en de Council on Foreign Relations. De Ashkenazi George Soros heeft ook financieel bijgedragen aan de Oekraïense Maidan "Revolutie".

"Veel van de deelnemers aan de 'EuroMaidan'-demonstraties in Kiev waren lid van door Soros gefinancierde NGO's en/of werden door diezelfde NGO's opgeleid in de vele workshops en conferenties die worden gesponsord door Soros' International Renaissance Foundation (IRF), en zijn verschillende Open Society instituten en stichtingen," schreef William F. Jasper in The New American. "De IRF, opgericht en gefinancierd door Soros, gaat er prat op dat het 'meer dan enige andere donororganisatie' heeft gegeven aan de 'democratische transformatie' van Oekraïne."

Met andere woorden, de Asjkenazim - of de Joodse neocons - lokken de Russische beer door de Amerikaanse hond te kwispelen ( Uit de film: "Wag the dog": is de hond de baas, of is het staartje de baas: het kleine groepje Neocons bepaalt wat Amerika doet, alsof het staartje de hond heen en weer beweegt, en niet de hond met het staartje kwispelt. JV)   . De hond kan niet echt weigeren omdat AIPAC hem bij de lurven heeft, en zowel de Republikeinen (Trump included) en de Democraten, die niets anders zijn dan politieke hoeren die bereid zijn om betray hun land en de vrede van de wereld op het spel zetten. En onthoud, AIPAC wordt gecontroleerd door machtige Ashkenazi-Amerikaanse zakenleiders. Zie Hoe de Asjkenazische Joden het Westen veroverden.

Hun enige doel is om Rusland opnieuw te vernietigen door een brand te stichten in zijn onderbuik, Oekraïne. Een brand... they’re planning dat zich uitbreidt naar Rusland via economische en militaire oorlogsvoering... the economic boycott of 1933 gevolgd door een volledig militair conflict. Waarom?

1.     Omdat Rusland het lef had om uit zijn nog warme as van Asjkenazië te herrijzen.

2.     Omdat Rusland het lef had hun goed geplaatste dievenagenten, de zogenaamde "oligarchen", te arresteren, waarbij sommigen het land ontvluchtten naar Apartheid Israël.

3.     Omdat Rusland het lef had om de Amerikaanse oorlog tegen Syrië te dwarsbomen. orchestrated by AIPAC ten voordele van Israël, een verachtelijk Apartheidsland dat fleecing the American people.

4.     Omdat Rusland een bedreiging vormt Ashkenazi-Jewish domination of the US Dollar als de Wereld Reserve Valuta en zoals uitgegeven door de Joods gecontroleerde Federal Reserve: een monopolie dat Rusland ongedaan maakt met zijn onverwachte wereldwijde heropkomst, vooral in Europa, Azië, en het Midden-Oosten waar de handel met Rusland de US Dollar omzeilt. Zo'n comeback van de Russische Beer is iets the Jewish elite heeft geprobeerd te verhinderen sinds de ontbinding van de Sovjet-Unie. Ze zijn onverbiddelijk geweest in hun pogingen om het land onder de knoet te houden door economische muren op te trekken en, later onder Poetin, verlammende sancties in te stellen om een dergelijk scenario te voorkomen. Anuradha Chenoy explains:

"...De regering van de Verenigde Staten, als de emittent van 's werelds reservevaluta, is maar in één ding geïnteresseerd: de proliferatie van de US-dollar. Dit enkele feit is alles wat men moet begrijpen om het buitenlands beleid van de VS echt te begrijpen.

"Wat betekent dit in de praktijk? Het betekent dat de Amerikaanse regering, in samenspanning met the Federal Reservede mogelijkheid heeft om de US dollar naar believen te drukken... en haar inflatie kan exporteren naar de rest van de naties van de wereld. Elk land dat aan internationale handel wil doen, inclusief de aankoop van grondstoffen zoals aardgas of olie, moet enorme US dollar reserves aanhouden om die aankopen mogelijk te maken.

"De wereld fungeert in feite als een spons om de Amerikaanse inflatie te absorberen, waardoor de Amerikaanse regering obscene tekorten kan vergaren die een enorm militair budget mogelijk maken en enrich a very small portion of the US population ten koste van niet alleen de wereldbevolking, maar ook van de Amerikaanse arbeidersklasse.

Voor elk land dat zich wil losmaken van de Amerikaanse dollar, weten we maar al te goed wat de VS voor hen in petto heeft... Hier komt de Russische Federatie om de hoek kijken. Als men echt wil begrijpen waarom het Amerikaanse establishment een hekel heeft aan Rusland onder Vladimir Poetin, hoeft men alleen maar de rol van de dollar in de wereld te begrijpen. Rusland is een directe bedreiging voor de proliferatie van de US dollar.

"De Russische Federatie van haar kant is de afgelopen 20 jaar behoorlijk veerkrachtig geworden en veel minder vatbaar voor druk of invloed van buitenaf... Rusland is een soevereine natie die zich niet laat intimideren door de Verenigde Staten.

"De Verenigde Staten kunnen niet eenvoudigweg een militaire aanval lanceren tegen de Russische Federatie, zoals zij hebben gedaan in Irak en vele andere landen die de hegemonie van de dollar hebben afgewezen. Rusland heeft nu de macht om de proliferatie van de US-dollar te voorkomen. Om terug te komen op de spons-analogie: Rusland verkleint de spons. Hierdoor heeft de Amerikaanse regering een steeds kleiner aantal landen om de dollarinflatie naar te exporteren. Hoe kleiner de spons wordt, hoe wanhopiger het buitenlands beleid van de VS wordt, omdat de Amerikaanse leiders met alle middelen proberen hun greep op de wereldmacht te behouden..."

NB: Dit artikel werd in 2015 geschreven. Juist in de laatste maanden is de handel buiten de dollar om heel erg toegenomen!  Rusland, Iran, China, India en nog enkele landen verrekenen al veel zaken in Chinees geld of een van de andere munten ( roebel, rupee etc.)     JV.

.... ten voordele van een kleine Joodse elite en their Apartheid country dat dient als hun toevluchtsoord voor het geval het plotseling niet meer gaat zoals zij willen. Apartheid Israël bestaat niet als een thuis voor alle Joden vanwege het zogenaamde wereldwijde antisemitisme, zoals zij beweren, maar het is er wel:

a) the protector van de Federal Reserve - Israël's spionagebureau, de Mossad, bespioneert Amerikaanse politici blackmails them met hun vuile was, op hetzelfde moment dat AIPAC schaamteloos bribes them en stelt daarmee de Joodse dominantie veilig over de Amerikaanse dollar, de huidige reservevaluta van de wereld;

b) het opkomende toevluchtsoord voor Joodse elitaire criminelen - vooral voor als er een echte Amerikaanse revolutie komt, vergelijkbaar met wat er in Rusland onder Poetin gebeurde, die Joodse Oligarchen als doelwit heeft destroying the US economy om zichzelf te verrijken.

Omdat Rusland een bedreiging vormt voor de greep van de Joods-Amerikaanse-Ashkenazi-elite op de wereldmacht, wordt het als doelwit gekozen.

 >> Wraak Ronde 2. Aan de gang.


REVENGE 3

Na de vernietiging van Khazaria verspreidde een groot aantal Asjkenaziem zich oostelijk en westelijk over Europa en vonden zichzelf opnieuw uit als Errant Jews of Wandering Jews - wat betekent zwervende (Khazariaanse/Sakadeeuwse of Scythische) Joden. Dat etiket had niets te maken met een verlangen naar Palestina, maar met een verlangen naar Khazaria of misschien een verlangen naar een nieuw land, any new land. Hier volgt een uittreksel uit Wikipedia:

In 1903 presenteerde Theodore Herzl het Britse Uganda Programma op het Zesde Zionisten Congres in Basel.

Aan het eind van de jaren dertig overwoog de Britse Zionistische Liga een aantal andere plaatsen waar een Joods thuisland zou kunnen worden gevestigd. De Kimberley regio in Australië werd overwogen totdat de regering Curtin (in functie: 1941-1945) de mogelijkheid verwierp.

Met steun van de toenmalige premier van Tasmanië, Robert Cosgrove (in functie vanaf 1939), stelde Critchley Parker een joodse nederzetting voor in Port Davey, in het zuidwesten van Tasmanië. Parker onderzocht het gebied, maar zijn dood in 1942 maakte een einde aan het idee.

De Joodse Autonome Oblast die in 1934 in het Russische Verre Oosten werd opgericht, vertegenwoordigde een Sovjet-benadering om een Joods thuisland te creëren.

NB: Ik dacht altijd dat Birobidjan een schrale dode uithoek was waar nioemand zou willen wonen. Maar het grenst direct aan de Chinewse provincie Heilongjian, een belangrijke rijke provincie met landbouw en industrie.  De grote stad Harbin  ( in Helilongjian)  ligt 200 km vanaf de oblast  (provincie)    Birobidjan, en Harbin was ooit een plaats waar heel veel joden woonden, vrijwillig.   De rivier de Amur scheidt Birobidjan van Heilonjian, en nu zal die wel vaak bevroten zijn, maar een kanaal naar zee zou nioet langer dan 200 km  zijn, en Rusland heeft destijds veel langere kanalen gegraven.  Als zo'n kanaal onmogelijk is wegens gebergte, dan is ewr altijd nog een spoorlijn of een weg  mogelijk ter ontsl;uiting:  200 km stelt niks voor.    JV. 





In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog assimileerde een groot aantal van hen zich met tegenzin in heel Amerika. De grote meerderheid migreerde echter naar Palestina, waar zij vele terroristische groepen oprichtten, zoals de Irgunde Stern bende, en Haganah. Zij terroriseerden de Palestijnse bevolking, vermoordden duizenden en duizenden, en dwongen honderdduizenden hun huizen te verlaten en naar naburige Arabische landen te trekken. Als gevolg daarvan stole Palestina en doopten het om tot Israël, om zichzelf opnieuw uit te vinden als Hebreeërs en goedgelovige christenen in het Westen om de tuin te leiden.

"Het is zeker dat er geen etnisch of raciaal continuüm bestaat tussen de Bijbelse Israëlieten en de (Asjkenazische) Khazaren die de Joodse staat leiden," schreef Gilad Atzmon,  Joodse schrijver en musicus.

In hun adoptielanden buiten Israël, met inbegrip van de VS en Europa, zijn de Asjkenazim uitgegroeid tot financiële en invloedrijke krachtpatsers, niet omdat zij Joden zijn - in wezen is de meerderheid van hen helemaal niet religieus en kan het hun niet schelen - maar omdat zij een gewiekst volk zijn. Zij hebben veel geleerd van hun zwerftochten door de geschiedenis, en zij assimileren zichzelf snel en overtuigend. Het zijn de ultieme Nomaden.


Had Poetin dit in gedachten?

Zou het kunnen dat, na twee opeenvolgende ideologische mislukkingen in de vorm van het communisme en de huidige langzame vernietiging van het zionisme in Israël, ergens diep in de hoofden van fanatieke  Ashkenazi leiders een plan ligt voor een nieuwe heruitvinding?

Zal die heruitvinding de herovering van hun Khazar Khaganaat zijn - een land dat diep in Rusland ligt en Oekraïne omvat en Crimea? Is dat de reden waarom Poetin de Krim plotseling weer bij Rusland heeft gevoegd?

Zou het plan van de Asjkenazim zijn om hun oude Khazaria terug te veroveren en opnieuw te vestigen the Downfall of Apartheid Israel? Is het de reden waarom de naar behoren verkozen president van Oekraïne in 2014 met geweld werd verwijderd om een marionettenregering te installeren met een nieuwe premier genaamd Arseniy Yatsenyuk, die volgens The Guardian zijn Joodse wortels bagatelliseerde?

Arseniy Yatsenyuk werd later vervangen door een andere Jood, Volodymyr Groysman met een Joodse president, Volodymyr Zelensky een smerige en botte komiek (zie video onmiddellijk hieronder), die onlangs was "verkozen", waardoor Oekraïne op dat moment het enige land in de wereld werd, naast apartheid Israël, waarvan zowel de president als de premier joods waren, hetgeen erop wijst dat the direction the country was headed.



Vinden de Asjkenazische Joden het goed als alleen Oekraïne hun nieuwe basis wordt, van waaruit zij de Joodse macht zullen projecteren om hun eeuwige Russische nemesis (langdurige en heel sterke tegenstander)   te vernietigen, samen met alle andere ingebeelde vijanden, en hun greep op de Federal Reserve te behouden? ( just Ukraine )

 >> Wraak ronde 3? Njet. ( Nee!  denkt de schrijver van dit verhaal.  JV) 

De Joodse Cabal die de Westerse wereld controleert, dacht dat Russische verdraagzaamheid tegenover hun niet aflatende agressie in Oekraïne om hun land te destabiliseren, zwakheid was, en misrekende zich daarom.

"Het is een feit dat wij de afgelopen 30 jaar geduldig hebben geprobeerd om met de leidende NAVO-landen tot een akkoord te komen over de beginselen van gelijke en ondeelbare veiligheid in Europa," zei Poetin in februari 2022. 

Toelichting: de beginselen van gelijke en ondeelbare veiligheid in Europa zijn belangrijk in de Oekraïne kwestie.  Het houdt in dat je niet de veiligheid van land A mag vergroten als dat méér gevaar voor land B tot gevolg heeft. De Oekraïne toe laten tot de Navo kan voor de Oekraïne meer veilighei dgeven, maar geeft voor Rusland veel meer gevaar.     Dat mag dus niet. Daar is iedereen het over eens.  Maar tòch doet men het.   JV. 

"In antwoord op onze voorstellen werden we steevast geconfronteerd met ofwel cynische misleiding en leugens, ofwel pogingen tot druk en chantage, terwijl het Noord-Atlantisch bondgenootschap bleef uitbreiden ondanks onze protesten en zorgen. Haar militaire machine is in beweging en nadert, zoals ik al zei, onze eigenlijke grens."

Nu heeft Rusland gehandeld, en na een lange winterslaap is de Beer ontwaakt with fury. Poetin heeft zijn leger bevolen om demilitarize and de-Nazify Ukraine (d.w.z. Oekraïne moet weer in de baan van Rusland worden gebracht en weg van de Joodse controle).

"De speciale militaire operatie ( SMO) van president Poetin ter verdediging van de bevolking van Donbass tegen een dreigend algemeen offensief van het neonazi-regime in Kiev is niet alleen volledig gerechtvaardigd in het internationaal recht door artikel 51 van het Handvest van de Verenigde Naties, maar is ook volledig in overeenstemming met de militaire praxis en doctrine van de legitieme zelfverdediging van staten tegenover een dreigende dreiging die uitgaat van een naburige staat of vijandelijke strijdkrachten," explains Heinz Dieterich, directeur van het Centrum voor Overgangswetenschappen (CTS) aan de Autonome Metropolitaanse Universiteit in Mexico-Stad, en coördinator bij het World Advanced Research Project (WARP).

En als de Zionistische/Neocon samenzweerders en hun gekochte en betaalde Westerse politici de boodschap niet duidelijk hebben begrepen, dan heeft Poetin deze ondubbelzinnige uitspraak gedaan:

"Ik wil nu iets heel belangrijks zeggen voor degenen die misschien in de verleiding komen om zich van buitenaf met deze ontwikkelingen te bemoeien. Wie ook probeert ons in de weg te staan of des te meer bedreigingen te creëren voor ons land en ons volk, zij moeten weten dat Rusland onmiddellijk zal reageren, en de gevolgen zullen zijn zoals u nog nooit in uw hele geschiedenis hebt gezien. Hoe de gebeurtenissen zich ook zullen ontwikkelen, wij zijn er klaar voor. Alle noodzakelijke beslissingen in dit verband zijn genomen. Ik hoop dat mijn woorden gehoord zullen worden."

"Ik zag de voorspoed van de goddelozen... Hun kracht is stevig... Trots dient als hun halsketting; geweld bedekt hen als een gewaad... Zo zijn de goddelozen - altijd vrij van zorgen terwijl ze rijkdom vergaren... U (Heer) plaatst hen op gladde grond... Hoe plotseling vallen zij en worden vernietigd, volledig weggevaagd door verschrikkingen!"     Psalm 73:2,4,6,12,18,19

CONCLUSIE

Rusland is al meer dan een eeuw in het vizier van de Joodse elite, en zijn voortbestaan hangt af van het feit of het zich met alle macht zal verzetten.

In feite, in de confrontatie met de Israeli-trained Oekraïense neo-Nazi proxies van deze satanic Jewish cabal die hoopt om subdue the world en destroy the Christian foundation of Western civilization vecht Rusland niet alleen voor zichzelf, maar voor het Westen en de hele mensheid.

Een overwinning voor Rusland zal het begin zijn van de vernietiging van het financiële systeem waarmee deze joodse maffia de wereld beheerst. De Rus Andrei Bezrukov, lid van het presidium van de Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid, concurs aldus:

"Ik wil verklaren dat het Westen erin geslaagd is ons in deze oorlog mee te slepen. Hoe we ons ook probeerden te verzetten, dit is hun tactische overwinning. Ze zijn erin geslaagd om twee broederlijke naties tegen elkaar op te zetten.

"Hieruit kunnen we de volgende conclusie trekken - we zijn nu praktisch gedwongen, vooral na het laatste pakket sancties, in een positie waarin we geen andere keuze hebben dan onze economie, ons financiële stelsel en in wezen ons binnenlands beleid totaal te herstructureren.

"Het punt is dat zij, door tactisch te winnen en door ons met succes ruzie te laten maken met het Oekraïense volk - oorlog is natuurlijk het ultieme niveau van ruzie - niet hebben begrepen dat zij daardoor het systeem dat zij in de wereld hadden opgebouwd, totaal hebben vernietigd. Het is nu nog niet zichtbaar, maar over een paar maanden zullen hun verbroken financiële ketens, gebroken ideologische boodschappen en gebroken veiligheidssysteem duidelijk worden."

Bloomberg lijkt dezelfde mening te zijn toegedaan en concludes als volgt: "Rusland uit het kritieke wereldwijde systeem zetten - dat 42 miljoen berichten per dag verwerkt en als levensader dient voor enkele van 's werelds grootste financiële instellingen - zou averechts kunnen werken, de inflatie kunnen aanwakkeren, Rusland dichter bij China kunnen brengen en financiële transacties kunnen afschermen voor controle door het Westen. Het zou ook de ontwikkeling van een SWIFT-alternatief kunnen aanmoedigen dat uiteindelijk de suprematie van de Amerikaanse dollar zou kunnen schaden".

En wanneer het IMF zich aansluit bij het koor dat sancties tegen Rusland een averechts effect kunnen hebben op de positie van de US$ in de wereld, dan wordt de situatie pas echt ernstig.

"De eerste adjunct-directeur van het IMF, Gita Gopinath, waarschuwde dat westerse sancties tegen Rusland, en meer in het bijzonder de inbeslagname van dollar- en euro-reserves die de Russische centrale bank aanhoudt, averechts kunnen werken door andere buitenlandse centrale banken terughoudender te maken om zo'n groot deel van hun eigen buitenlandse reserves in dollars en euro's aan te houden," wrote Zero Hedge.

Poetin heeft officieel besloten dat Rusland vanaf 1 april 2022 alleen nog roebels, goud of bitcoin zal accepteren als betaling voor de export van energie naar "onvriendelijke" landen.

"Als Poetin zijn eis afdwingt om alleen roebels, goud of bitcoin te accepteren voor de export van energie, verliest de dollar onmiddellijk belangrijk nut in de wereld," wrote Mike Adams. "De landen die energie van Rusland willen kopen - waaronder de meeste Europese landen - zullen eerst roebels moeten kopen en dan roebels ruilen voor energie. Dit geeft roebels onmiddellijke steun aan grondstoffen... De laatste zet van Poetin bedreigt de toekomst van de dollar (fiatvaluta) en kan het begin van het einde voor de dollar betekenen."

"Wie een kuil graaft, zal er in vallen en wie een steen rolt, die zal op hem terugrollen." Spreuken 26:27


HIER STAAT EEN VIDEO OP RUMBLE  VAN BROTHER NAFTHANAEL,  EEN JOODSE MAN DIE CHRISTEN WERD EN NU FEL CRITIVCUS VAN DE JOODSE WERELDMACHT IS. 

IK ZAL DE  LINK HIER PLAATSEN ALS HET ME LUKT DIE TE VINDEN. 

U  KUNT OOK HET ORIGINELE  ARTIKEL BEKIJKEN.

ONDERAAN HET ARTIKEL STAAN  NÒG VIER VIDEO'S DIE IK NIET HIERHEEN KAN HALEN ( VOORLOPIG).    JV. 





ADDENDUM 1

Een snelle Oekraïense Neo-Nazi Recap

Door Pepe Escobar

Alleen de hersendode mensen in NAVO-stan - en dat zijn er heel wat - zijn niet op de hoogte van Maidan in 2014. Toch weten weinigen dat het de toenmalige Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov was, een voormalige gouverneur van Charkov, die het groene licht gaf voor een paramilitaire outfit van 12.000 man uit Sect 82 voetbalhooligans die Dynamo Kiev steunden. Dat was de geboorte van het Azov bataljon, in mei 2014, geleid door Andriy Biletsky, alias de Witte Fuhrer, en voormalig leider van de neo-nazi bende Patriots of Ukraine.

Samen met NAVO-achterblijver Dmitro Yarosh richtte Biletsky Pravy Sektor op, gefinancierd door de Oekraïense maffiagodfather en Joodse miljardair Ihor Kolomoysky (later de weldoener van de meta-conversie van Zelensky van middelmatige komiek tot middelmatige president).

Pravy Sektor was rabiaat anti-EU - vertel dat maar aan Ursula von der Lugen - en politiek geobsedeerd om Midden-Europa en de Baltische staten te verbinden in een nieuw, smakeloos Intermarium. Van cruciaal belang is dat Pravy Sektor en andere nazi-bendes naar behoren werden getraind door NAVO-instructeurs.

Biletsky en Yarosh zijn natuurlijk discipelen van de beruchte nazi-collaborateur Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog, voor wie zuivere Oekraïners proto-Germaans of Scandinavisch zijn, en Slaven untermenschen.

Azov slokte uiteindelijk bijna alle neonazigroepen in Oekraïne op en werden uitgezonden om tegen Donbass te vechten - waarbij hun acolieten meer geld verdienden dan gewone soldaten. Biletsky en een andere neonazi-leider, Oleh Petrenko, werden in de Rada gekozen. De Witte Führer stond er alleen voor. Petrenko besloot om toenmalig president Porosjenko te steunen. Al snel werd het Azov bataljon als het Azov Regiment ingelijfd bij de Oekraïense Nationale Garde.

Zij gingen buitenlandse huurlingen rekruteren - met mensen uit West-Europa, Scandinavië en zelfs Zuid-Amerika.

Dat was ten strengste verboden door de Akkoorden van Minsk die door Frankrijk en Duitsland werden gewaarborgd (en nu de facto ter ziele zijn). Azov richtte trainingskampen op voor tieners en bereikte al snel 10.000 leden. Erik "Blackwater" Prince sloot in 2020 een deal met het Oekraïense leger waardoor zijn omgedoopte organisatie, Academi, toezicht zou kunnen houden op Azov.

Het was niemand minder dan de sinistere Maidan-koekjesverdeler Vicky "F**k de EU" Nuland die aan Zelensky voorstelde - beiden zijn overigens Oekraïense joden - om de overtuigde nazi Jarosj te benoemen tot adviseur van de opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten, generaal Valerii Zaluzhnyi. Het doel: een blitzkrieg organiseren op de Donbass en de Krim - dezelfde blitzkrieg waarvan de SVR, de Russische buitenlandse inlichtingendienst, had geconcludeerd dat die op 22 februari zou worden gelanceerd, waarmee de aanzet werd gegeven tot Operatie Z.

Uit al het bovenstaande blijkt dat er in Oekraïne geen enkel verschil is tussen blanke neonazi's en bruin gekleurde al-Qaeda/ISIS/Daesh, evenzeer als neonazi's evenzeer "christelijk" zijn als takfiri salafi-jihadi's "moslim" zijn.

Toen Poetin een "stelletje neonazi's" aan de kaak stelde die in Kiev aan de macht zijn, antwoordde de komiek dat dat onmogelijk was omdat hij Joods is. Onzin. Zelensky en zijn beschermheer Kolomoysky zijn, voor alle praktische doeleinden, Zio-Nazi's.

Zelfs toen takken van de regering van de Verenigde Staten admitted aan neonazi's die zich verschansten in het Kievse apparaat, liet de Exceptionalistische (VS) machine de dagelijkse beschietingen van Donbass gedurende 8 jaar gewoon verdwijnen. Deze 14.000 burgerslachtoffers hebben nooit bestaan.


ADDENDUM 2

De Vernietigers van de Wereld

Door Biblicism Institute

"Wij Joden, wij, de vernietigers, zullen voor altijd de vernietigers blijven." - Maurice Samuel

Bolsjewistische Revolutie: De joodse bolsjewieken, die in 1910 de Russische regering overnamen, vermoordden 66 miljoen christenen, waaronder 200.000 leden van de christelijke clerus, en verwoestten 40.000 kerken.

Eerste Wereldoorlog: Groot-Brittannië verloor de oorlog tegen Duitsland. De zionisten stapten in en manipulated en vroegen president Wilson de VS in de oorlog te betrekken om hen te helpen. In ruil vroegen de Joden het Britse Rijk hen Palestina te schenken om Israël te stichten. Hun wens werd ingewilligd in de vorm van the Balfour Declaration of 1917die de wereld 18 miljoen doden kostte.

Tweede Wereldoorlog: de zionisten hebben die oorlog aangewakkerd (net zoals ze nu doen met Iran en andere landen in het Midden-Oosten), zodat de Europese Joden zich bedreigd zouden voelen. Het bedrog werkte, want de Europese Joden vluchtten massaal naar Palestine en namen de huizen van Palestijnen over, die evicted en vervolgens werden afgeslacht of uit hun land verdreven naar naburige Arabische landen. Met genoeg Joden op de been werd Israël in 1948 opgericht ten koste van 80 miljoen doden.

World War On Terror: Jewish neocons in samenwerking met hun gekochte en betaalde politici in de regering van de VS, perpetrated hun terreurdaad op 9/11. Daarna hebben ze gemakshalve blamed it op moslims, om groen licht te krijgen voor de vernietiging the Middle East met behulp van de legers van de VS en de NAVO en de terroristische groeperingen die zij financieren, met het uiteindelijke doel Greater Israel. Tot nu toe bedraagt het dodental 27 miljoen, inclusief christenen.

Wereldoorlog 3: Nu Rusland Syrië en Iran beschermt tegen Israëls machiavellistische plan, zal het Zionists erin slagen de wereld opnieuw aan de rand van de afgrond te brengen om Greater Israel? Als ze dat doen, zal het in plaats daarvan hun downfall?

Sequitur: Zoals het bedriegers en moordenaars betaamt, camoufleren de Zionistische VICTIMIZERS van de wereld zich schaamteloos als VICTIMS, met Israel hun monsterlijke gebroed, hun blood-filled erfenis. Inderdaad, apartheid Israël is een plaag, een cancer waartegen opgetreden moet worden.

Beroep: Ieder gewetensvol individu zou een persoonlijke boycott van Israël moeten plegen  en alles wat daar gemaakt wordt:  ( Ik denk dat het vooral versoe voorjaarsgroenten zijn.  

De barcode van een Israelisch product begint altijd met 729. 


28 comments:

  1. [Ieder gewetensvol individu]

    Bij deze: http://www.inminds.com/boycott-news-0073.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat vind ik een oraktisch idee !

      Alerts regarding identifying Israeli products by their barcode have been circulated over the internet, one example is shown below:
      Boycott '729' Barcode

      Vraag is nu: wat zijn zoal de producten? Je kan niet op elk product gaan kijken.

      Vraag het bij een winkel, vooral de biologische winkels: daar kunnen vroege voorjaarsgroenten uit Israel liggen, denk ik.

      Delete
  2. Wordt Oekraïne crisis toch slepend conflict? Een gesprek met Paul Scheffer.
    DNW https://youtu.be/SVFpLfl4daA

    De Holodomor eiste zelfs meer dan 3 miljoen dodenm, mijnheer Scheffer : 7 tot 10 miljoen. Een kwart van de Oekrainers stierf in 1932. Een van de mensen die het laatste graan in beslag namen was Lev Kopolev. Lev Kopolev verdedigde in zijn memoires zijn moorddadige houding van 40 jaar eerder, en beschreef hoe hij het toen voelde: “You must not give in to debilitating pity. We are the agents of historuical necessity. We are fulfilling our revolutionary
    duty. We are procuring grain for our socialist fatherland. For the five year plan.”

    “Je moet niet weekhartig worden. Wij voeren uit wat historisch noodzakelijk is. We doen onze revolutionaire plicht. Wij vorderen graan voor ons socialistisch vaderland. Voor het 5-jaren Plan. ( Yuri Slezkine, 2005, pag 230. )

    Dat doet me denken aan mevrouw Albright, die 500.000 Iraakse kinderen de dood in joeg, maar dat wel 'nodig' vond. Het lijken wel altijd de Uitverkoren mensen die de anderen de dood in jagen.
    Ook de oorlog in Oekraïne was zonder hun inspanningen nooit gebeurd.

    ReplyDelete
  3. Op Scheffer:

    Hitler viel Polen aan omdat Polen de etnische Duitsers die na 1918 in Polen wakker werden, vermoordde, en bleef doden: duizenden werden er vermoord in de jaren 30. En omdat Polen van Roosevelt de informatie kreeg dat ze er niet mee hoefden stoppen, ging Polen door met moorden. Hitler zei dan ook dat Roosevelt een oorlog aan het uitlokken was. En day deed hij ook. Maar de grote historici die dit in 1945 in hun boeken schreven, werden gecanceld. Ron Unz legt het uit: American Pravda: Our great Purge of the 1940s.

    Dàt is de paralel die ik zie: Putin is ook tot aanval uitgelokt doo rmoorden die bij ons gewoon nooit het nieuws haalden.
    Tussen 2014 en 2022 werd 0,4 % van de Donbassers vermoord. (0,4 % van alle Nederlanders: 65000 mensen) Nooit iets over gehoord.
    Nu heeft 'Steven Spielberg' 100 mensen langs de weg gelegd (een Valse Vlag 'on the cheap' ) en nou is de hele wereld overtuigd dat Putin het gedaan heeft.

    Puitin ontziet burgerslachtoffers .
    Dat blijkt uit de cijfers. Een heel lage ratio burgerslachtoffers : : combattant doden. Die is 1: 10.
    Vor elke dode burger zijn 10 soldaten gesneuveld.
    Als de VS een oorlog begint is het omgekeerd: altijd meer dode burgers dan soldaten.
    De drones van Obama eistyen 27 onschuldigen het leven voor elke schuldige terroristenleider.

    ReplyDelete
  4. Op Scheffer:

    Na 20 minuten heeft spindoctor Scheffer alweer zoveel zaken op ioneerlijke wijze weergegeven, dat ik niet verder wil luisteren.
    De zaak ligt eenvoudig: op 15 december zei Putin:
    1) Voer nu eindelijk MInsk 2 uit. U heeft ghet teogezegd en afgesproken./
    2) Voer uw berelofte uit : Not one inch to the east. Zodat wij onze veilige buffer weer hebben.

    Als U weigerrt om die toezeggingen na te komen, dan moeten we het op militaire wijze oplossen.

    Elke druppel bloed is ònze schuld. Niet die van Rusland.

    ReplyDelete
  5. Heeft iemand in onze media ooit een bron gelezen die de visie van Putin uitlegt?
    Nee. Wij leven in een propaganda bubbel.
    Eeuwen lang wisten we het zeker:
    Ònze God bestaat. Iedereen zegt het:
    Onze opa's en oma's,
    onze buren en vrienden ,
    onze baas en onze knecht.
    Iedereen.
    Maar ja, daarmee hoeft het nog niet waar te zijn natuurlijk.
    Dit kan gebeuren als één partij een informatie-monopolie heeft, en alle mensen altijd maar één verhaal te horen krijgen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat een rare vergelijking. Het bestaan van God is noch te bevestigen noch te ontkennen. Propaganda is een heel ander verhaal.

      Delete
    2. Sofia, probeer wel om me te begrijpen.
      Zoek wat ik wil beweren.
      Zoek niet naar andere aspecten die er niet toe doen.

      Delete
    3. Dit was de vorige versie:

      Eeuwen lang wisten we het helemaal zeker:
      Ònze God bestaat echt. Iedereen zegt het en weet het.
      Onze opa's en oma's, onze buren en vrienden , onze baas en onze knecht.
      Werkelijk iedereen.
      Maar ja, daarmee hoeft het nog niet waar te zijn natuurlijk.
      Daarvoor heb je alleen maar een informatie-monopolie nodig:
      dat alle mensen altijd maar één verhaal te horen krijgen.

      -------
      Ik wil de lezer laten begrijpen dat hun idee 'Putin is Slecht' niet waar hoeft te zijn. En dat hun hoge zekerheid niet voort komt uit solide bewijzen, maar uit het feit dat er maar één bron is toegestaan, en die bron heeft de opinie van àlle mensen eensluidend gemaakt.

      Dan is de twijfel heel laag.
      Maar ik kies dit voorbeeld om aan te tonen dat zo'n onbetwijfelde waarheid als een koe, een generatie later door bijna niemand meer wordt geloofd.
      Omdat hij niet op bewijzen of feiten steunt, maar op een Informatie-Monopolie.

      Delete
    4. Oh okay, ik wilde niet vervelend zijn maar ik begreep het écht niet.


      [Maar ik kies dit voorbeeld om aan te tonen dat zo'n onbetwijfelde waarheid als een koe, een generatie later door bijna niemand meer wordt geloofd.]

      Paradoxaal (voor jouw stelling) genoeg om dezelfde reden: informatie monopolie dat God niet bestaat. Denk c.q. geloof je dat dit wel zo is dan 'spoor' je niet.


      [Omdat hij niet op bewijzen of feiten steunt, maar op een Informatie-Monopolie.]

      En dat is nu juist wat ik wilde zeggen. Die stelling 'God bestaat wel of niet' is niet te bewijzen. Op de stelling 'Putin is slecht' valt heel wat af te dingen juist OMDAT er bewijzen en feiten zijn die de stelling onderuit halen of in ieder geval laten zien dat de situatie genuanceerder ligt.

      Delete
    5. Ik denk dat ik inderdaad eeen verkeerd voorbeeld geef.

      Ik kreeg namelijk ook deze reactie: ( op youtube)


      Bart De Vries
      Inderdaad,in het niet al te lange verleden mochten de Mensen ook de bijbel niet lezen van de kerk, zo bang dat hun invloed zou verdwijnen en Mensen na lezing een eigen mening zouden kunnen vormen en dus niet meer naar de kerk zouden luisteren.

      ---
      Ik wil gewoon zeggen: Als allles en iedereen om je heen hetzelfde roept, danben je 100% overtuigd da dat waar is.
      Maar de praktijk van het leven bewijst steeds: 50 jaar later is die waarheid totaal verdwenen.


      Meer wilde ik niet zeggen.
      Maar ik moet een ander voorbeeld zoeken, denk ik.

      Delete
    6. @Jan, misschien is Galileo een beter voorbeeld? Wel wat ingewikkeld maar goed.

      Delete
  6. Wat hiervan te denken:

    [Zelenskyy Says Post-war Ukraine Will Emulate Israel, Won’t Be ‘Liberal, European’

    Soldiers in 'cinemas, supermarkets, and people with weapons' is Ukraine's future, Zelenskyy tells reporters, as the country's leaders begin to imagine what a precariously post-war Ukraine might look like

    Ukraine will become a “‘big Israel' with its own face,” Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy declared on Tuesday, indicating that his country intends to emulate the Israeli security state in the wake of Russia’s invasion.

    “Ukraine will definitely not be what we wanted it to be from the beginning. It is impossible. Absolutely liberal, European – it will not be like that. It [Ukraine] will definitely come from the strength of every house, every building, every person,” Zelenskyy told members of the Ukrainian media during a briefing.]

    bron: https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium.HIGHLIGHT-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1.10721395

    De rest van het artikel is niet te lezen want daarvoor is betaling nodig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je vraagt wat ik er van denk dat Zelensky nu al ropet dat het nieuwe Oekraïne op Israel zal lijken ....

      Dan denk ik aan de tekst van het blog hierboven, Revenge 3.

      Ik citeer een deel van de tekst:

      Zou het kunnen dat, na twee opeenvolgende ideologische mislukkingen in de vorm van het communisme en de huidige langzame vernietiging van het zionisme in Israël, ergens diep in de hoofden van fanatieke Ashkenazi leiders een plan ligt voor een nieuwe heruitvinding?

      Zal die heruitvinding de herovering van hun Khazar Khaganaat zijn - een land dat diep in Rusland ligt en Oekraïne omvat en Crimea? [....]

      Zou het plan van de Asjkenazim zijn om hun oude Khazaria terug te veroveren en opnieuw te vestigen the Downfall of Apartheid Israel?
      --------------

      Ik denk dat het zo'n vaart niet zal lopen, maar
      Ooit waren de joden volledig machtig iver dit gebied ( Als Arendars) en het is heel rijke grond, en hun historie ligt daar: de Pale, het shtetl leven.

      Nou, de Palestijnen weten wat het betekent als de joden het idee krijgen dat er oude joodse wortels op jouw grondgebied liggen..

      Delete
    2. [Zou het plan van de Asjkenazim zijn om hun oude Khazaria terug te veroveren en opnieuw te vestigen the Downfall of Apartheid Israel? ]

      TruNews heeft daar gisteravond een groot deel van de uitzending aan gewijd. Een islamitische leraar heeft beweerd dat de zionisten met een dergelijk plan bezig zijn. Zij laten ook een artikel uit 2014 zien met kaart en al (daar is inmiddels bij gezet dat het satire is maar zij tonen aan dat dit niet bij het oorspronkelijke artikel staat). Ik kan me een artikel herinneren waarin beweerd werd dat de 'joodse hoofdstad' gevonden was, na opgravingen in het gebied waar het vroegere Khazaria gelegen zou hebben.

      Uitzending TruNews: https://www.trunews.com/stream/moses-zelensky-muslim-scholar-says-zionists-will-relocate-israel-to-ukraine

      Delete

    3. Je weet dat Amerika ook een keer moet bezwijken onder de joodse destructie.
      3% van de 340 miljoen is joods. Dat zijn 10 miljoen mensen.
      Die kunnen er wel bij in Oekraine.

      Ik weet echt niet of men zo ver vooruit denkt, maar het zou kunnen.

      --
      Ik denk dat Zelensky alleen bedoelde: We kunnen nooit
      meer gerust zijn. Putin zal ons altijd willen pakken. Zijn 5e colonne zal ons altijd saboteren. We zullen moeten leven met 'onze eigen Palestijnen' in ons land.

      Delete
    4. [Ik weet echt niet of men zo ver vooruit denkt, maar het zou kunnen.]

      Jij zou toch moeten weten dat ze dat wel degelijk doen. Of dit verhaal in dat straatje past, weet ik uiteraard niet maar ik vind het te overwegen. Of het gaat lukken, is ook nog maar de vraag.

      Delete
    5. Artikel uit 2008:

      [Ancient Lost Capital of the Jewish Khazar Kingdom Found

      Capital of the Khazars, a Turkic people who converted to Judaism, was thought washed away by Caspian Sea.

      Russian archaeologists said Wednesday they had found the long-lost capital of the Khazar kingdom in southern Russia, a breakthrough for research on the ancient Jewish state.

      "This is a hugely important discovery," expedition organiser Dmitry Vasilyev told AFP by telephone from Astrakhan State University after returning from excavations near the village of Samosdelka, just north of the Caspian Sea.]

      bron: https://www.haaretz.com/1.5035650

      Rest artikel weer niet te lezen wegens betaalmuur.

      Delete
  7. WNL : Na coronapandemie valt nu ook Oekraïne-oorlog ten prooi aan sceptici

    https://youtu.be/CJBRLsh4w_A

    De Amerikaanse oorlog Desert Storm was mogelijk omdat het meisje Nayrah in de VN en in het Congres huilend vertelde dat Saddam's soldaten couveuses mee namen uit ziekenhuizen en de babies hardvochtig op de grond wierpen. Wil U een oorlog? Verzin 'Bloed, puin en babies."
    Het hele verhaal was in scene gezet door Hill and Knowlton. Op verzoek van senator Tom Lantos, vriend van 'de enige democratie' waar ook apartheid heerst..

    De sancties tegen Rusland werden mede mogelijk door de beelden van een rebel die na het neerstorten van de MH17 de knuffel van een kind, een aapje, omhoog hield, als triomf, zo werd gezegd. Frans Timmermans mocht op alle Westerse TV's roepen dat dergelijke gruwelijke lieden hard aangepakt moesten worden.
    Maar een dag later verscheen een filmpje op internet. De rebel die de knuffel omhoog hield - op verzoek van de fotografen - legde de knuffel daana op de grond, deed zijn pet af en sloeg een kruis. Hij toonde wèl respect voor het dode kind aan wie de knuffel toebehoorde. De fotografen, hun redacteuren en Frans Timmemans gebruikten het kind om de levens van vele andere kinderen te schaden. Maar ja, als je een Media Monopolie hebt kun je het volk àlles wijs maken.

    ReplyDelete
  8. Victoria Nuland trekt door Europa: Brussel en vele andere hoofdsteden.

    "De Neocons' nemen Europa over, zegt The Duran.

    https://youtu.be/3OfJMIG5Ft8?t=156

    Aha...

    En wat is het streven van de Neocons ook alweer?

    Yossi Gurvitz: " The rabbi's hate humanity. They hate all people"
    Michael Ledeen: " Elke 10 jaar ,moeten we een Landje met de kop tegen de muur smijten, zodat ze weten wie de baas is. "

    Douglass Rushkoff: "The thing that makes Judaïsm dangerous, to everybody, to every race, to every nation, to every idea, is that we smash things that aren't true: We don't believe in the boundaries of nation states, we don't believe in the idea of gods that protect different groups of people. You know, those are all artificial constructions. Judaïsme teaches us how to see that. In a sense our detractors (lasteraars) have us right in that we are a corrosive force. We are breaking down the false gods of all nations and all people, because they are not real. And that's very upsetting the people. "

    Isaiah 60:12 “. . .[T]he nation and kingdom that will not serve [Israel] shall perish; yea, those nations shall be utterly wasted”

    Isaiah 61:5-6 “. . .[S]trangers shall stand and feed your flocks. . . : [Y]e shall eat the riches of the Gentiles. . .”

    Onze politici zoijn ewr trots op dat ze ons levengaan verwoesten, want ze denken dat ze een vreselijke leider in Moskou moeten vrezen.

    Dom en blind, onze leiders.
    Maar vooral: door en door genocidaal.

    ReplyDelete
  9. Op de Saker: Deprimerende info van Hudson.
    --
    Saker heeft een goed artikel.

    --
    In de comments:" Petri Krohn heeft alle 'Bucha doden' op een rij gezet, of in categorien gevat.
    Moet het nog lezen.

    https://thesaker.is/the-true-importance-of-the-bucha-false-flag-a-crucial-change-of-narrative/#comment-1062877

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Op de Saker: Deprimerende info van Hudson.]

      Dat is al een tijdje duidelijk, het echte doelwit van deze situatie is de bevolking van Europa.

      Delete
  10. Ritter over Bucha.

    Voor ik een tweet uit stuur onderzoek ik de zaak heel behoorlijk.

    = Veel doden hadden het Russische voedsel pakketje bij zich.
    = Veel doden hadden een witte armband aan. Dat is een kenmerk voor mensen die geen vijand van Rusland zijn.
    Soms hebben doden hun handen samen gebonde met witte stroken stof, en het lijkt alsof dat dezelfde zijn als de amrtbanden die voor de Ruissen signaleren dat de man vertrouwd is voor hen. Dat ie geen bedreiging is.

    Mogelijk liepen of vluchtten deze mensen naar de Russen toe toen die weg waren gegaan.

    7.30. min - 12. Samengevat:
    De Oekr National Police heeft een bulletin uitgestuurd over een 'zuiveren van collaborateurs' in Bucha vanaf 1 april.

    Dan is er een official die via de Social Media zei tegen de burgers van Bucha dat er een politie-actie gaande was, een zuiverings-operatie. "Blijf binnen. Geen paniek." Ze herhaaltr dit bericht vel emalen.

    Dan zien we ook nog beelden van de National Police die mensen neerschieten.

    Het lijkt er volgens Ritter meer op dat de moorden gepleegd zijn door de Oekriners.

    Want hun leiders zeggen: "Behandel alle pro-Russische collaborateurs als de vijand." (Mag je ze dna doo dschieten ? JV)

    We zien ook politie die schiet op burgers zonder blauwe armband. (blauw = pro Oekr.)

    De data zijn incompleet. Maar op basis van wat ik tot nu zie: ik denk dat Oekr het deed.

    Normaal zoek ik veel meer en betere onderbouwing.
    Maar de ànderen: Oekr., westerse Media, westerse politici: allemaal roepen ze: Rusland deed het.
    Zelfs Bidedn riep het.

    Dus moest ik nu in een vroeg stadium mijn voorlopigfe oordeel melden.
    NB: De Geheime dienst van de VS zegt zelf dat ze niet kunnen bevestigen dat Rusland de moorden pleegde !!

    Als je Joe Biden's gedrag vergelijkt met de propagandisten die in Neurenberg zijn opgehangen, wegens valse propaganda, dan doet Biden nu precies hetzelfde.


    ReplyDelete
    Replies
    1. [(Mag je ze dna doo dschieten ? JV) ]

      Als ze werkelijk gecollaboreerd hebben wel ja maar niet zoals het nu in Oekraïne wordt gesteld.

      Delete
  11. Ritter:
    Je spreekt een mening uit op basis van de bekende feiten op dat moment.
    Als er nieuwe feiten komen, moet je die mening aanpassen, wellicht.
    Zo hoort het te gaan.

    Dat maakt die eerste mening niet 'dom' of 'verwijtbaar', want op dat moment was er een andere 'set of facts'.

    ------

    Twitter is op zijn best als twee goed geïnformeerde mensen met
    elkaar een duel aan gaan met argumenten.
    Niet elkaar uitschelden, maar met goede argumenten komen.
    Daar dient Twitter voor.

    ( Medhurst - Ritter, min 13-16)

    ReplyDelete
  12. Min 37:

    "Als ik het goed begrijp willen wij nu dat Duitsland weer een groot leger opbouwt en via Polen richting Rusland trekt...? "
    --

    42 min.
    De doden van Bucha zijn begraven en ze zijn niet onderzocht: doodsoorzaak, tijdstip.
    Er komt dus nooit een goed echt onderzoek.

    Ja, er zal een Grand Jury komen die plechtig Rusland zal aanklagen. Maar een Grand Jury kan zelfs een broodje ham-kaas als schuldige aanwijzen. Het stelt niks voor.

    ---
    min 48-52 Spreekt hij over het ICC en Justice.
    Hier ben ik het helemaal niet metRitter eens.
    Hij lijkt te geloven dat de Winnaar een rechtvaardig oordeel velt.
    Hij lijkt te denken dat Osama schuldig was.

    ---
    Min 57.30:

    ABC
    "One US official telling you: "It does not even have to be solid intelligencew when we talk about it. It's more important to get ahead of them - Putin specificallly - before they do something. It's preventative."

    Ritter: Dit is 'information warfare'. Dit is percepties veroorzaken die in jouw voordeel zijn.
    Dit is zo oud als 'Intelligence' zelf.


    min 58- 60
    John Boyd: Observe Ortient Decide Act OODA

    Dit is de beslissinges-cyclus.
    Als je als eerste acteert, bepaal jij de gang van zaken.

    Wat nu doorgaat voor 'Intelligence' is vaak geen nauwkeurige informatie ( zoeken naar de echte feiten), maar een manier om de gang van zaken een richting uit te sturen.

    Dit zijn afleidings manoevres.

    ReplyDelete
  13. UNZ:
    Putin’s Holocaust Obsession
    ANDREW JOYCE • APRIL 3, 2022 • 4,200 WORDS • 48 COMMENTS • REPLY

    https://www.unz.com/article/putins-holocaust-obsession/

    Anglin maakt er een groot punt van dat Putin de Holocaust zo veel aandacht geeft.
    Daar zou hij allerlei argumenten voor hebben/

    Maar ik vond de allereerste commenter een goed verhaal hebben:
    DeepL:

    fran zegt:
    April 3, 2022 at 9:07 pm GMT - 5.5 days ago - 300 Words ↑
    Je lijkt opzettelijk Russische opvattingen over WO2-slachtoffers te verwarren met de Holocaust. Het idee dat WO2 primair gericht was op het uitroeien van Joden is een uniek Amerikaans & West-Europees verhaal en wordt in Rusland (of Oost-Europa) zelfs nooit ter sprake gebracht. De gemiddelde Rus heeft een afkeer van fascisme en nazi-ideologie omdat 25-30 miljoen Russen in de oorlog zijn omgekomen en elke Russische familie iemand heeft verloren, niet vanwege de Joods-Amerikaanse naoorlogse propaganda. Er zijn zelfs meerdere incidenten geweest waarbij Russische functionarissen zoals Lavrov Duitsland hebben vermaand voor het focussen op het Joodse WO2-perspectief.

    Als je een objectieve analyse van Joden in Poetin's Rusland wilt, kijk dan naar de kwantificeerbare statistieken van de rijkste Russen van voor Poetin aan de macht kwam, vergeleken met nu. In 1999 waren 95% van de rijkste Russen Joden (18 van de top 19). Nu is dat minder dan 8%, en de machtigste joodse oligarchen zijn gevangengezet, verbannen of van hun macht ontdaan. Deze in ongenade gevallen oligarchen voeren sindsdien een oorlog tegen Poetin en zijn verantwoordelijk voor het financieren van anti-Poetin/Rusland bewegingen in de Oekraïne. Waarom denk je dat elk Joods media orgaan op de planeet geobsedeerd is door het zwart maken van Poetin en Rusland?

    De rest van je artikel (bijv. foto's van Poetin met Joodse leiders of Poetin die de Joden tegemoet treedt tijdens staatsbezoeken aan Israël of vice versa) laat alleen maar zien dat je een agenda hebt, omdat elk staatshoofd (behalve dat van Iran, om voor de hand liggende redenen) precies dezelfde functies vervult. Het is een onderdeel van het staatshoofd zijn. Het idee dat foto's nemen met Joden in Jeruzalem of ontmoetingen met mensen als Klaus Schwab en Kissinger automatisch betekent dat je aan hun kant staat, is wanhopig en kinderachtig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Anglin]

      Het artikel is geschreven door Andrew JOYCE en niet Andrew Anglin.

      Verder trouwens eens met de reactie van de reaguurder.

      Delete