Tuesday, July 29, 2014

370 Rusland is normaal. Amerika is oorlogszuchtig.

This blog: http://tiny.cc/y62sjx

Ik moet in hele grote stappen door de geschiedenis gaan, anders wordt het te lang voor een blog.
Mogelijk dat ik 'puntsgewijs' het duidelijkst ben:

Rusland valt nooit aan. Europa wel.
1812: Napoleon trekt met 500.000 soldaten naar Rusland en verovert Moskou.
1914: Duitsland-Oostenrijk valt Rusland aan en bereikt de lijn Riga-Ternopil.
1941: Duitsland valt Rusland aan, en vecht 3 jaar lang. Er sterven 27 miljoen Russen.

Rusland verslaat de Nazi's en wil een buffer tegen toekomstige Europese agressie.
In 1945 bevrijden de Russen Berlijn. Ze hebben dan 228 Duitse divisies verslagen na drie jaar oorlog.
In 1944 beginnen de geallieerden tegen de Duitsers te vechten. Ze zullen in totaal 58 Duitse divisies verslaan.
We hebben onze bevrijding voor 80% te danken aan de Russen en voor 20% aan de Amerikanen.
Wij horen alleen dat die Russen de Oostblok landen hebben bezet gehouden.
Maar dat was zo overeengekomen.
Toen Rusland ons had bevrijd van de Nazi's, eisten ze een bufferzone: Oost Duitsland, Polen etc.
Het neerslaan van de Hongaarse opstand en de Tsjechische opstand was voor de Russen gewoon het behoud van de zuur verdiende ( 27 miljoen doden) en overeen gekomen bufferzone.

Een stapje terug: De Russische Revolutie was een Amerikaanse overval.
Amerikaanse bankiers financierden de communistische revolutie. Dat is goed gedocumenteerd, maar volledig onbekend bij het grote publiek. Hier enkele bewijzen: ( Bankiers) ( New Yorkers de baas)
1. De bankiers werden ter verantwoording geroepen door Het Congres: Waarom hielpen jullie in gods naam het communisme?  "Omdat zo'n systeem nooit een concurrent voor de VS industrie zal worden.."
2. In 1920 ging Bertrand Russell zelf kijken naar de Russische Revolutie, en hij constateerde dat die onder de dagelijkse leiding stond van joden uit New York ( die eerder uit Rusland waren geemigreerd en dus goed Russisch spraken).

Om de weerstand van het volk te voorkomen werd de religie verboden en werd iedereen die een beetje kon lezen en schrijven vroeg of laat afgevoerd. In totaal hebben ze volgens professor Rummell 60 miljoen mensen gedood.  Zo vernietig je een land.

De Cuba crisis, maar dan niet het fabeltje.
Fabel: De 'gevaarlijke Russen' wilden raketten op Cuba zetten, maar de moedige JFK redde de wereld.
Werkelijkheid: De Amerikanen hadden raketten in Turkije gezet en bedreigden Moskou. Moskou besloot hetzelfde te doen. Dat mocht natuurlijk niet. Er werd een ruil overeen gekomen: Kennedy mocht in de publiciteit winnaar zijn, maar ze moesten wel hun raketten uit Turkije halen. In werkelijkheid wonnen de Russen dus. NB: zoals altijd: Het westen is agressor, maar westerlingen wordt verteld dat de Russen de agressor zijn.

De koude oorlog. Heeft die ooit bestaan? 
Volgens Freda Utley hebben de Amerikanen in 1948 openlijk de bestaande Chinese regering gesteund, maar in de praktijk lieten ze Mao winnen. ( Zelfde motief als in 1917 wellicht).
Een communistisch systeem is inefficient en een werkelijk militair gevaar is het dus niet. Dat blijkt wel uit de enorme hoeveelheid techniek en kennis 'Het Westen'60 jaar lang naar de Communisten verkocht.
Prof. Antony Sutton heeft het gedocumenteerd en had er 3 boeken voor nodig.
Die zogenaamde 'Communistische dreiging'  had enkele grote voordelen voor de 1%:
- de belastingbetaler was bereid erg veel aan defensie uitgaven te geven.
- Een oppermachtig leger geeft Wall Street extra gewicht bij het economisch plunderen van de wereld.
Toen president Eisenhower af trad, heeft hij gewaarschuwd dat de 1% de macht zou overnemen.
Ergo: was er echt een koude oorlog, of is die grotendeels 'in scene gezet' ? ( Wat was er zo spannend aan de Cuba crisis?Amerika had zijn raketten in Turkije op Moskou gericht. Hen kon niets gebeuren.)

Einde van het communisme. Er zijn afspraken gemaakt.
Zoals de bankiers al wisten in 1917 is het communistisch systeem niet opgewassen tegen het kapitalistische. In 1990 stortte het in. West Duitsland wilde herenigen met Oost Duitsland, maar Rusland ( 27 miljoen doden, weet U nog) ging niet akkoord. Toen is afgesproken dat de NATO nooit naar het oosten zou uitbreiden, tussen Gorbachov en James Baker. Gentlemens agreement.
Binnen 10 jaar waren alle zeer waardevolle grondstoffen in handen van 'Russen' met Wall Street sponsors. Het Westen had dronkeman Yeltsin volledig gesteund, en hij gaf zijn land weg.
Het waren Yeltzin en Berezovsky die wel wat zagen in de bedachtzame Putin. Ze hesen hem op het schild. Maar hij bleek een wolf in schaapskleren: Het lot van Rusland ging voor het geld van Wall Street.  De toezeggingen aan Gorbachov werden niet gestand gedaan. De Nato breidde uit naar het Oosten en groeide van 12 naar 24 landen. Rusland was te zwak om het te stoppen.

Een tussenbalans.
Na de tweede wereldoorlog heeft Amerika al op 33 landen bommen gegooid: Korea and China 1950-53 (Korean War);  Guatemala 1954; Indonesia 1958; Cuba 1959-1961; Guatemala 1960; Congo 1964; Laos 1964-73; Vietnam 1961-73; Cambodia 1969-70; Guatemala 1967-69; Grenada ; 1983; Lebanon 1983, 1984 (both Lebanese and Syrian targets); Libya 1986; El Salvador 1980s; Nicaragua 1980s; Iran 1987; Panama 1989; Iraq 1991 (Persian Gulf War); Kuwait 1991; Somalia 1993; Bosnia 1994, 1995; Sudan 1998; Afghanistan 1998; Yugoslavia 1999; Yemen 2002; Iraq 1991-2003 (US/UK on regular basis); Iraq 2003-present; Afghanistan 2001-present ; Pakistan 2007-present; Somalia 2007-8, 2011; Yemen 2009, 2011; Libya 2011.
Rusland heeft in die periode alleen geweld gebruikt als landen die tot haar buffer behoren, werden losgeweekt: Hongarije, Tsjechoslowakije. Of als bevriende regeringen om hulp vroegen : de communistische regering in Afghanistan. Of als een land zich agressief tegenover etnische Russen gedroeg, altijd gesteund door VS agenten. (Georgië, Chechenië) 
NB: De oorlog van Putin tegen Chechenië werd wel gesteund door de VS en de UK! ( Steun ) .  
Er is dus een groot verschil tussen Rusland en Amerika.  
Rusland gebruikt geweld een aanval op haar belangen af te weren. Binnen haar territotium.
Amerika gebruikt geweld om de wereld te onderwerpen aan haar belangen, aan haar wil. Of gewoon om haar wapenindustrie te ontwikkelen. Ze doet dat over de hele wereld. 

Dat wij in het Westen dit nooit zo hebben beleefd komt natuurlijk omdat ze met hun grote Media ook ons wereldbeeld bepalen. En al die bommen vielen uiteraard voor 'het algemeen menselijk nut.' Het Westen bereidt de aanval voor.
Rusland werd overspoeld met 'Goede-Bedoelingen-Organisaties' ( NGO's) die een moderne variant van de CIA zijn. Vroeger stuurde de CIA zijn 'hit men' ( John Perkins) op weg om landen te onderwerpen, maar dat is old school.
Sinds 30 jaar stuurt men organisaties 'met goede bedoelingen' die regeringen ondermijnen door de bevolking ontevreden te maken. Hillary Clinton zegt het hier zelf.  De jongeren moeten hun cultuur vergeten en ze doen verlangen naar de Westerse Vrijheid. Organisaties die normen en waarden promoten die tegen de volksgevoelens in gaan, zoals in Rusland Pussy Riot en de openlijke homo propaganda.  De Russen zijn allergisch voor homo's. Dat is uiteraard de reden dat NGO's met  westers geld zo de homobeweging in de spotlights zetten, in Rusland. Het is een achilles hiel die de Amerikanen zich niet laten ontglippen. In elk land vinde ze wel een zwakke plek.
Het doel is simpel: maak het land verdeeld,zodat het zwakker wordt en wij onze vrienden daar aan de macht kunnen krijgen.  Professor Boyle, die ooit in de Board van Amnesty zat, kon het niet langer aanzien en vertelt: 'Rusland moet ze allemaal buiten gooien." Dat doet Putin ook, en daar wordt nu nog kwaad over gesproken in onze Media.
Er is een 18 maanden lange campagne geweest om Putin te demoniseren.
Over wangedrag van diplomaten wordt in de media NOOIT geschreven. Nu werd het heel breed uitgemeten, weken lang.  Dat Pussy Riot de gevangenis in moest werd schandelijk bevonden, maar dat Megan Rice 3 jaar de gevangenis in gaat heeft nooit één Westerse krant de moeite waard gevonden.
Putin wordt van werkelijk àlles beschuldigd dat men zich maar kan voorstellen. Elk bewijs ontbreekt uiteraard.
Maar 80% van het volk steunt Putin. Alle Russen herinneren zich Yeltsin en zijn heel blij met Putin. Ze begrijpen dat ook Putin hun land niet meteen vrij van corruptie en oligarchen kan maken.

De methode van het demoniseren wordt door Victor Ostrovski beschreven in 'By way of Deception", op pag 117. Het gaat dan, in 1989, over Saddam, dan nog een gewaardeerd vriend is van de VS.: "We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work." 


De VS gaat tot de aanval over.
In 2004 was er al een geslaagde poging om middels een oranje revolutie ( gene Sharp, Otpor)  een 'vriend',   Yushenko, het land over te nemen. Maar na 4 jaar koos het volk toch weer voor de pro-Russische Yanukovich.

In de zomer van 2013 worden een aantal extremisten door de Amerikanen getraind in Polen. In november kiest Yanukovich noodgedwongen voor Rusland, en tegen Europa. Hij heeft financieel gezien geen andere keuze.  Er wordt een demonstratie op Maidan georganiseerd. Dat is uiteraard niet een initiatief van gewone burgers,want dan zou het snel over zijn.  Als alles verloren lijkt voor de VS ( op 21 februari sluit Yanukovich een overeenkomst dat hij versneld verkiezingen zal uitsachrijven, en dat hij de Berkut zal terug trekken) gebeurt er een wonder: Yanukovich laat zijn agenten met scherp schieten op demonstranten. Het wonder is wat de Westerse media blijven verkondigen. Maar de werkelijkheid is bekend: de rebellen ( de VS) liet de snipers schieten op eigen mensen en op politieagenten. ( Umar Paet) ( Monitor)
Later komt er nog een bloedbad: in Odessa. Alweer vertellen de Media dat het wellicht door de rebellen is gepleegd, maar in werkelijkheid waren het moordenaars die door oligarch Kolomojski zijn betaald en georganiseerd.
Er zijn nog enkele interessante zaken uitgelekt:
- De lieveling van het Westen, Yulia Timoshenko, zegt in een telefoongesprek: "Laten we een atoombom gooien op die Russen in oost Ukraïene.( Tape)
- De Amerikaanse minister Nuland ( gehuwd met de Kagan van het PNAC Report) zegt tegen haar Ambassadeur: 'Yats' ( Yatsenyuk, bankier, vriend van de VS, joods, vriend van Timoshenko) moet premier worden.  En 'Klitsch' moet op een zijspoor.  En zo geschiede...  ( Tape)
- De Amerikanen hebben in december 2013 al 5 miljard $ geïnvesteerd in de destabilisatie en machtsovername van de Ukraïne. ( Video)

De hele wereld beschouwt Putin als een agressor omdat hij gebieden die altijd tot zijn land behoorden en waar etnische Russen in grote meerderheid zijn, wil behouden.
Maar de VS, die in de Ukraïne niks te maken heeft en tevens alle afspraken tussen James Baker en Gorbachov met voeten treedt, gaat op heel aktieve wijze de Ukraïne veroveren.
Niemand noemt de VS agressor.  ze laat het karwei door anderen doen. Haar rol is zogenaamd ; 'het goede doel',de democratie.  We wqeten dat die democratie een van de grootste killers is van de laatste decennia: in Irak en Libië en Syrië zijn miljoenen slachtoffers.
Maar de vrienden van de Neocons hebben wel profijt van al die burgeroorlogen die het gevolg zijn van Amerika's geschenk, de democratie.
De Westerse burger heeft geen enkel benul van de geschiedenis en van wat waarheid is,  zo heb ik wel geleerd. George Kennan waarschuwde al in 1997: Rusland kan natuurlijk nooit accepteren dat de NATO naar het Oosten uit breidt.  Dat zou ook heel dom zijn en helemaal niet nodig.  Prof. Stephen Cohen:  Tijdens de Koude Oorlog werkten er altijd 4 deskundigen in het Witte Huis die de standpunten van Rusland verdedigden. Die zijn weg gestuurd alsof het ketters waren. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk. Nu regeert de blinde haat van de Neocons. Het zal leiden tot een nucleaire oorlog.  
( Wordt aan gewerkt)

No comments:

Post a Comment