Wednesday, November 23, 2022

1349 Waarom wordt Putin zwart gemaakt?

Een aardig artikeltje omdat het enige essentiele zaken duidelijk maakt: 

1. Of een leider goed of fout is in de ogen van de westerse slapekop, wordt in DC bepaald, en hang af van de loyaliteit van die leider aan zijn eigen volk. 

2. Een leider die zijn eigen volk veiligheid en welvaart wil geven, en de Ameikaanse rovers de deur wijst, de wordt zwart gemaakt en verdreven. 

3. Een leider die zijn land weg geeft aan de Rothschilds, zal populair worden in eigen land, en verkozen worden. De domme of verraderlijke media in zijn land zorgen daar voor. 

   

Waarom haten Amerikanen Poetin?

MIKE WHITNEY - 22 NOVEMBER 2022

4 pag.

 


Waarom haten Amerikanen Poetin?

Tucker Carlson denkt dat hij het weet. Dit is wat hij zei:

"Democraten in Washington hebben u verteld dat het uw patriottische plicht is om Vladimir Poetin te haten. Het is geen suggestie. Het is een mandaat. Alles minder dan haat voor Poetin is verraad.

Veel Amerikanen hebben deze richtlijn opgevolgd. Ze haten nu plichtsgetrouw Vladimir Poetin. Misschien bent u een van hen. Putin haten is het centrale doel geworden van Amerika's buitenlands beleid. Het is het belangrijkste waarover we praten. Hele kabelkanalen zijn er nu aan gewijd. Binnenkort kan die haat tegen Vladimir Poetin de VS in een conflict in Oost-Europa brengen.

Voordat dat gebeurt, is het misschien de moeite waard om jezelf af te vragen: Waar gaat dit echt over? Waarom haat ik Poetin zo erg? Heeft Poetin me ooit een racist genoemd? Heeft hij gedreigd me te ontslaan als ik het niet met hem eens was? Heeft hij elke middenklasse baan in mijn stad naar Rusland verscheept? Heeft hij een wereldwijde pandemie veroorzaakt die mijn bedrijf verwoestte en me twee jaar lang binnen hield? Leert hij mijn kinderen rassendiscriminatie te omarmen? Maakt hij fentanyl?" (Tucker Carlson,"Amerikanen zijn getraind  om  haten  Poetin te .en  zullen lijdenbecause of daaronder ", Fox News)

Heeft Carlson gelijk, haten de Amerikanen Poetin omdat de media en de politieke klasse in Washington hen dat verteld hebben?

Ja en nee. Ja, de media en de politici hebben een grote rol gespeeld in de demonisering van Poetin. Maar nee, zij zijn niet de hoofdrolspelers in deze lastercampagne. Die benaming behoort toe aan de plutocraten achter de schermen die de media gebruiken om Poetin aan te vallen om hun eigen globalistische agenda te promoten. Dat is wat er echt aan de hand is; het nieuws wordt gevormd om de belangen van de elites te bevorderen.

Want wat weet het Amerikaanse volk eigenlijk over Poetin? Hebben zij ooit naar zijn toespraken geluisterd of zijn verklaringen na ontmoetingen met andere wereldleiders gelezen? Hebben ze ooit afgestemd op zijn vier uur durende marathon "vraag en antwoord" sessies? Hebben zij ooit transcripties gelezen van zijn interviews waarin hij openhartig spreekt over kritische beleidskwesties, cultuur of religie?

Nee, natuurlijk niet. Alles wat Amerikanen weten over Poetin lezen ze in de media. En dat is het probleem, want de media verachten Poetin. En ze verachten hem om dezelfde reden dat ze Trump verachten, omdat de rijke eigenaren van de media hem zien als een bedreiging voor hun politieke agenda. Dat is de hele deal in een notendop. Poetin wordt niet gehaat omdat hij een "KGB-schurk" of een "nieuwe Hitler" is; dat is gewoon public relations gebrabbel. Hij wordt gehaat omdat hij een obstakel is voor de globalisten om hun geopolitieke doelen te bereiken. Dat is het motief voor deze lastercampagne. Poetin heeft hen tegengehouden in Tsjetsjenië, Zuid-Ossetië, Syrië en nu Oekraïne. Hij heeft hun grote plan om "om te draaien naar Azië" en China te omsingelen met Amerikaanse militaire bases doen ontsporen. Hij is hen al bijna twee decennia een doorn in het oog en heeft een streep gezet door hun idiote plan om opkomende machtscentra te verpletteren en de wereld de komende eeuw te regeren. Daarom haten ze hem, en daarom gebruiken ze hun media om jou hem ook te laten haten. Bekijk deze grafiek uit een recent rapport van Pew Research:


Een lijngrafiek die laat zien dat een recordaantal Amerikanen zegt geen vertrouwen in Poetin te hebben...

Pew Research: "De Russische president Vladimir Poetin krijgt slechte beoordelingen, met slechts 6% van de Amerikaanse volwassenen die vertrouwen in hem uitspreken na zijn beslissing om Oekraïne binnen te vallen - een historisch dieptepunt in onderzoeken die bijna twee decennia teruggaan. De overgrote meerderheid van de Amerikanen (92%) heeft weinig of geen vertrouwen in Poetins aanpak van wereldzaken, waarvan 77% helemaal geen vertrouwen heeft." ("Zelenskyy wekt wijdverspreid vertrouwen bij het Amerikaanse publiek nu de mening over Poetin een nieuw dieptepunt bereikt", Pew Research Center)

Ben je verrast?

Waarschijnlijk niet, het Pew-onderzoek bevestigt immers alleen maar wat we al weten, namelijk dat Poetin in de VS en in het hele westen alom wordt verguisd. Maar wat het rapport niet vermeldt is de mate waarin Poetin wordt bewonderd in Rusland en de rest van de wereld. Kijk maar:

"Volgens Statista heeft Poetin een zeer gunstige waardering onder Russen van gemiddeld 84% in augustus 2022 tot 79% waardering onder Russische burgers en dubbele nationaliteiten met zowel Russische als Amerikaanse paspoorten, ondanks de Russische invasie van Oekraïne." (Wikipedia)

84% is in de bloedneus sectie! Geen enkele andere leider in de wereld kan aanspraak maken op 84% publieke goedkeuring. En wat nog ongelooflijker is, is dat - na 20 jaar in functie - de overgrote meerderheid van de Russen hem nog steeds steunt. Hoe kan dat? Hoe wordt een bescheiden, bescheiden bureaucraat de meest gewaardeerde en populaire Russische leider aller tijden?

Hier is meer uit hetzelfde artikel:

Waarnemers zien de hoge goedkeuringspercentages van Poetin als een gevolg van de aanzienlijke verbeteringen van de levensstandaard en de herbevestiging van Rusland op het wereldtoneel tijdens zijn ambtsperiode.....

In een gezamenlijke opiniepeiling van World Public Opinion in de VS en het Levada Center in Rusland van juni-juli 2006 staat dat "noch het Russische, noch het Amerikaanse publiek ervan overtuigd is dat Rusland een antidemocratische richting uitgaat" en dat "de Russen over het algemeen de concentratie van politieke macht door Poetin steunen en de hernationalisering van de Russische olie- en gasindustrie sterk steunen". De Russen steunen over het algemeen de politieke koers van Poetin en zijn team. Uit een enquête van 2005 bleek dat driemaal zoveel Russen vonden dat het land "democratischer" was onder Poetin dan tijdens de jaren Jeltsin of Gorbatsjov, en eenzelfde percentage vond dat de mensenrechten beter waren onder Poetin dan onder Jeltsin." (Wikipedia)

Volgens het Russische volk is Poetin dus grotendeels verantwoordelijk voor de economische welvaart van Rusland, de hogere levensstandaard, het delen van de olie-inkomsten, de betere staat van dienst op het gebied van de mensenrechten en de sterkere democratie. Zij steunen ook in overgrote meerderheid Poetins militaire operatie in Oekraïne. (87%) Hoe verklaren we dan het enorme verschil tussen de mening van de Russische bevolking over Poetin (meer dan 80% goedkeuring) en die van de Amerikaanse bevolking (92% heeft weinig of geen vertrouwen in hem) Ofwel zijn de Russen extreem dom en goedgelovig, ofwel zijn de Amerikanen de meest zwakzinnige, gehersenspoelde schapen op aarde? Wat is het?

Al ongeveer 17 jaar spuwen de media dezelfde lasterlijke prietpraat (gericht tegen Poetin) als in 2005 en 2006. Wist je dat? Wist u dat - op een gegeven moment - de westerse elites en hun schoothondje de media Poetin wel mochten en dachten dat hij een leider was "waar ze mee konden werken"? Met andere woorden, ze dachten dat Poetin weer zo'n volgzame stroman zou zijn als de eeuwig beschonken Jeltsin die het land in "shocktherapie" dreef en westerse economen toestond om de meest waardevolle activa, industrieën en hulpbronnen van het land te verloten aan bloedzuigende oligarchen die ze voor een appel en een ei kochten. Dat is waar ze op hoopten, een andere slappe lafaard die bereid was zijn land te verkopen om zich bij Uncle Sam in te lijven. In plaats daarvan kregen ze Poetin, een vroom christen, een onwrikbare conservatief en een woeste Russische patriot.

Zie je waarom ze hem haatten?

En omdat ze hem haatten, gaven ze hun media opdracht om jou hem ook te laten haten; net zoals ze deden met Saddam, en Qaddafi, en Kim Yong Un, en iedereen die hen in de weg staat. We weten inmiddels allemaal hoe het werkt, en het begint altijd met karaktermoord; de vereiste lastercampagne die bedoeld is om het publiek ervan te overtuigen de vijanden van de elites te haten.

Maar hier is iets wat je waarschijnlijk niet wist. Je wist waarschijnlijk niet dat het demoniseren van Poetin terug te voeren is tot een precieze tijd en plaats.

Het is waar. Jaren geleden onderzocht ik het en dit is wat ik vond.

Voormalig senator John Edwards en congreslid Jack Kemp werden aangesteld om een task force van de Council on Foreign Relations (CFR) te leiden die moest bepalen of een "strategisch partnerschap" met Rusland nog mogelijk was in het licht van het beleid dat Poetin had uitgevaardigd en dat in strijd was met de bredere geopolitieke doelstellingen van Washington. Toen Kemp en Edwards terugkeerden uit Moskou publiceerden zij een artikel getiteld "voor RuslandDe verkeerde richting " (maart 2006)

De auteurs besloten dat een "strategisch partnerschap" met Rusland niet langer mogelijk was omdat de regering onder Poetin steeds "autoritairder" was geworden en de Russische samenleving minder "open en pluralistisch". De ironie van deze opmerkingen ging niet verloren voor analisten die zich realiseerden dat de VS geen probleem heeft om in bed te springen met de meest autoritaire landen ter wereld, waaronder Saudi-Arabië dat de  mass massa-executie van 81 mannen in één weekend alonealleen. (in 2022) Dat is een indrukwekkende prestatie, zelfs voor Saudische begrippen. En we moeten ook opmerken dat Alle 81 mannen werden  onthoofd.  wat de barbaarsheid van de leiders die Washington als hun beste vrienden beschouwt nog eens onderstreept.

Het punt dat wij maken is dat de "Poetin-haat" en de karaktermoord kunnen worden teruggevoerd tot een bepaalde tijd en plaats, toen de elites van het buitenlands beleid van de VS besloten dat Poetin niet de "verantwoordelijke belanghebbende" zou zijn waarop zij hadden gehoopt. Hij was niet van plan om zijn hielen te likken en in het gareel te lopen zoals veel van de andere bondgenoten. In feite had Poetin laten zien dat hij bereid was om te doen wat de globalisten beschouwen als de enige onvergeeflijke misdaad: hij stelde de nationale belangen van zijn eigen land boven die van de internationale bankkabal. Dat is natuurlijk het grootste "Nee-Nee" van allemaal. Hier is een korte clip van "Russia's Wrong Direction":

Vijftien jaar na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie "gaan de betrekkingen tussen de VS en Rusland duidelijk de verkeerde kant op", aldus een onafhankelijke task force over het Amerikaanse beleid ten aanzien van Rusland, gesponsord door de Council on Foreign Relations. "Ruzie verdringt de consensus. Het idee zelf van een 'strategisch partnerschap' lijkt niet langer realistisch," concludeert de werkgroep...

...terwijl president Bush democratie tot doel van het Amerikaanse buitenlandse beleid heeft gemaakt, wordt het politieke systeem van Rusland steeds autoritairder, aldus de Task Force. "De politieke balans van de afgelopen vijf jaar is uiterst negatief......".

"Samenwerking tussen de VS en Rusland kan de Verenigde Staten helpen enkele van de moeilijkste problemen aan te pakken", aldus Edwards. "Maar helaas is samenwerking de uitzondering aan het worden, niet de norm. Dit rapport is een waarschuwing dat we de betrekkingen tussen de VS en Rusland weer op de rails moeten krijgen om de uitdagingen waar onze beide landen voor staan aan te gaan."

In overeenstemming hiermee stelt het rapport: "Hoewel president Poetin de achteruitgang van de Russische democratie leidt, moeten de Verenigde Staten met hem samenwerken om te voorkomen dat Iran kernwapens verwerft en dat terroristen zijn land of het onze aanvallen".

"Sinds het einde van de Koude Oorlog hebben de opeenvolgende Amerikaanse regeringen getracht een relatie met Rusland te creëren die zij een 'partnerschap' noemden. Dit is het juiste langetermijndoel, maar het is helaas geen realistisch vooruitzicht voor de betrekkingen tussen de VS en Rusland in de komende jaren", aldus het rapport.

Op korte termijn moeten de Verenigde Staten Rusland zien zoals het nu is. "De echte vraag waar de Verenigde Staten in deze periode voor staan is niet hoe zij een partnerschap met Rusland kunnen laten werken, maar hoe zij selectieve samenwerking - en in sommige gevallen selectieve oppositie - in dienst kunnen stellen van belangrijke internationale doelen," concludeert het rapport." ("Russia's Wrong Direction", Council on Foreign Relations)

Het rapport geeft het precieze moment aan waarop de westerse elites Poetin opgaven en hem (in feite) onder de bus gooiden. En de reden waarom ze hem opgaven, is omdat ze zagen dat hij een echte Russische patriot was. Patriottisme is de aartsvijand van het globalisme, want patriotten kun je niet "omdraaien" en dat weten de elites. Ze weten dat je een man die van zijn land houdt niet fundamenteel kunt veranderen. Deze mannen zijn niet "te koop" en ze zijn onomkoopbaar. Iedereen die land boven de agenda van de globalisten stelt - inclusief MAGA Amerikanen - is de aartsvijand van de globalisten. En dat is waarom de elites altijd foppish girlie-mannen als Justin Trudeau en Emmanuel Macron in dienst nemen om hun bevelen uit te voeren, omdat het werk zwakke, gewetenloze mannen vereist die bereid zijn zichzelf te verlagen om hun meesters te dienen.

Maar wat was het in het bijzonder dat de elites ervan overtuigde dat Poetin een verloren zaak was die altijd een bedreiging zou vormen voor hun agenda?

Gelukkig weten we het antwoord op die vraag, want de auteurs hebben hun bezwaren onder vier hoofdrubrieken opgesomd. Dit zijn ze:

1.       Ontdemocratisering: Volgens het rapport worden de Russische politieke instellingen "corrupt en broos". Als gevolg daarvan "is het vermogen van Rusland om veiligheidsproblemen aan te pakken die van fundamenteel belang zijn voor de Verenigde Staten en hun bondgenoten verminderd. En veel vormen van samenwerking - van het beveiligen van nucleaire materialen tot het delen van inlichtingen - worden ondermijnd." (Mijn commentaar - Met andere woorden, Poetin was niet bereid extra sancties op te leggen aan Iran, wilde de onafhankelijkheid van Kosovo niet steunen (die nooit door de VN is goedgekeurd) en weigerde de oorlog in Irak te steunen. Kortom: Hij weigerde mee te gaan met Washington's genocidale oorlogen en willekeurige herverdeling van het Midden-Oosten. Daarom werd hij een "onbetrouwbare bondgenoot" genoemd).

2.      Energiebevoorrading: "Rusland heeft de energie-export gebruikt als een wapen in het buitenlands beleid: ingrijpen in de politiek van Oekraïne, druk uitoefenen op zijn keuzes op het gebied van buitenlands beleid en de leveringen aan de rest van Europa beperken. De herbevestiging van overheidscontrole over de Russische energiesector verhoogt het risico dat dit wapen opnieuw zal worden gebruikt." (Mijn commentaar - Dit is waar, Poetin greep de controle over het grootste publieke goed van Rusland - olie - en gebruikte het om de levensstandaard over de hele linie te verhogen. Privatisering is de heilige graal van het westerse kapitalisme, dus Poetin werd natuurlijk veroordeeld voor zijn afwijkend gedrag. Hij werd ook beschuldigd van "het inperken van de leveringen aan de rest van Europa", wat ook waar is. Hij sloot de gastoevoer naar Oekraïne af nadat Oekraïne herhaaldelijk gas uit de pijpleidingen had overgeheveld en weigerde te betalen voor het gas dat het al had verbruikt. De auteurs lijken te denken dat Rusland zijn gas gratis moet weggeven, maar zo werken kapitalistische economieën niet).

3.      De oorlog tegen terreur: De Task Force vindt "een schijnbare Russische inspanning om de militaire toegang van de VS en de NAVO tot Centraal-Aziatische bases te beperken," een teken dat Rusland zich terugtrekt van het idee dat "succes in Afghanistan een gemeenschappelijk belang dient." (Mijn commentaar - Poetin was uiterst inschikkelijk door Amerikaanse troepen en wapens door Rusland te laten gaan op weg naar Afghanistan. Waar hij zich tegen verzette waren de door de CIA gesteunde kleurrevoluties die Washington in heel Centraal-Azië steunde om hun eigen marionettenregeringen te installeren die openlijk vijandig tegenover Rusland stonden. Hij was ook tegen De geheime steun aan  Tsjetsjeense  terroristen. Was dat onredelijk?

4.      Rusland als gastheer van de G8: "Een land dat in één jaar tijd massale fraude bij de verkiezingen van zijn grootste Europese buur heeft gesteund en het vervolgens heeft gestraft voor het verkeerd stemmen door zijn gastoevoer af te sluiten, moet op zijn minst op informele proef zijn bij een bijeenkomst van 's werelds industriële democratieën." (Mijn commentaar - Rusland volgt een strikt beleid van niet-inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van andere landen. Geen van de beschuldigingen van verkiezingsinmenging is ooit bewezen. Integendeel, in het drie jaar durende onderzoek naar Russische inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016 heeft Robert Mueller geen enkel bewijs kunnen vinden dat de valse beweringen ondersteunt. De clandestiene interventies, staatsgrepen, gerichte moorden en grootschalige militaire invasies van Washington zijn daarentegen uitgebreid gedocumenteerd en onderbouwd. Geen enkel land ter wereld heeft zich ooit meer bemoeid met de zaken van andere soevereine regeringen dan de Verenigde Staten.

Dit zijn grotendeels de punten waarop de auteurs besloten dat Poetin "de verkeerde kant" opging. Hij zou hun roekeloze militaire interventies niet steunen, hij zou de olie van Rusland niet uitleveren aan roofzuchtige oligarchen, hij zou niet de andere kant opkijken terwijl regeringen in zijn buurt één voor één door Washington omver werden geworpen, en hij zou niet salueren en met zijn hakken klikken als hij zijn marsorders van Washington kreeg. Dit zijn de redenen waarom hij in de media venijnig wordt aangevallen en als de bloedvijand van Washington wordt beschouwd. Hij weigerde gewoon hun lakei te zijn, daarom hebben ze de afgelopen 17 jaar geprobeerd hem te vernietigen.



Vladimir Poetin; de bloedvijand van Washington

 


22 comments:

  1. Ook in de BRD vraagt men om vergiffenis inzake de Covid-19 terreur. Ook hier luidt het antwoord: Niemals!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daar begint ook een en ander over de vaccins door te dringen in de MSM (twat met filmpje):

      https://twitter.com/2_bloempje/status/1595385851147698182?cxt=HHwWjIC-ldO--aMsAAAA

      Delete
  2. De EU heeft Rusland een ''state sponsor of terrorism'' verklaard:

    https://www.reuters.com/world/europe/european-lawmakers-declare-russia-state-sponsor-terrorism-2022-11-23/

    In de VN veiligheidsraad gaat dit nergens heen, vanwege het Veto recht, maar Maria Zakharova heeft hen al ''state sponsor of idiocy'' genoemd.

    Het zou een symbolische daad zijn en heeft te maken met uitschakelen van infrastructuur in Ukraine.

    Ik vrees echter dat het heel veel meer dan symbolisch gaat worden.

    EU wetten blijken altijd voor nationaal recht te gaan, en de hoge raad volgt hen altijd slaafs na. We zijn inmiddels allemaal gewend om gebanned en gedemoniseerd te worden. Ik denk dat bijna zeker vrijheid van meningsuiting (bij ''foute meningen'') strafbaar gaat worden, en men uiteindelijk zelfs als terrorist of terroristensponsor bestempeld gaat worden. Inclusief uitsluiting van internet- en betalingsverkeer, zeg maar Trudeau on steroids.

    Dus ook dit blog zal illegaal worden, en het gaat een groot risico worden om zelfstandig naar informatie te zoeken.

    We zijn dan echt helemaal terug bij de nazi bezetting van WO2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze kunnen dan meteen alle EU en NATO kritische partijen verbieden.

      Delete
    2. Ook worden binnenkort de meeste Bandera nazi's geïmporteerd. Met alle economische problemen die ze ons op de hals gehaald hebben is de Oekrainisatie van onze Europese landen heel aardig op weg!

      Delete
    3. [heeft te maken met uitschakelen van infrastructuur in Ukraine.]

      RF doet nu exact waar de V.S. altijd mee BEGINT als ze een militaire campagne beginnen. Wat dus betekent dat volgens de definitie van de EU de V.S. ook als sponsor van terrorisme aangemerkt moet worden en in het verlengde daarvan (omdat de EU altijd de V.S. volgt) zij zelf ook.

      Delete
  3. UItgezonden midden in Amerika, 7 miljoen views:

    https://youtu.be/WVXzwnU1H6U
    Op Joe Rogan: òns verhaal. Door Dave Smith. ( wie is dat?)
    ( Je hoeft maar 5 min te kijken, dat is genoeg.)

    ReplyDelete
  4. Het leven in Oekraiene wordt nu wel heel bar en boos.

    Ik ben bang dat er heel veel doden gaan vallen ( Honger, kou, medische problemen ) en dat dit allemaal de schuld vban Putin zal zijn.

    'De Massa' kun je immers àlles wijs maken: dat wij een oorlog mogen uitlokken , en dat het uitgelokte land niet het recht heeft om zich te verdedigen ( want dan vallen er doden! Oei ! Dat mag niet... tenzij het bommen op Donbass zijn natuurlijk, 7 jaar lang.. als daar doden van komen, dan zien we ze niet.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @JV, wil je even naar deze lange post kijken? Topic is genaamd De grote revolutie:

      https://gratisforums.com/degrijzezone/viewtopic.php?t=310

      Een soort totaaloverzicht van de afgelopen honderden jaren met veel info die jij zelf ook brengt.

      Pikant is dat de kunstenaar die ook bij de buren plaatst, actief lid is van dat forum en waar hij altijd negatief op jouw berichten reageert, hij op deze lange post helemaal niet reageert en ............. wie zwijgt, stemt toe.

      Delete
    2. Wow, wat een oma. Via via deze link kan je bekijken, hoe goed/slecht het vaccin is. Scroll even naar beneden naar de foto's van de baby, gruwelijk.

      Het verhaal van oma is ongeveer de hele website van @JV, lijkt het wel. Ook zij, die niet mogen worden benoemd staan er 248 x in. Uiterst informatief!

      Delete
    3. [Het verhaal van oma is ongeveer de hele website van @JV, lijkt het wel.]

      Dat is wat ik ook dacht :-))

      Delete
    4. [Pikant is dat de kunstenaar die ook bij de buren plaatst, actief lid is]
      Hij is zelfs Site Admin, dus kunnen wij daar beter niet reageren, tenzij we andere namen aannemen.

      Het mooie is, dat dat forum precies is, wat ik voor ogen had. We kunnen een eigen forum starten, maar dan moeten we dat eerst met @JV bespreken. Wat te doen met dit forum? Overhevelen of gewoon from scratch beginnen.
      Ik heb alleen nog niet kunnen ontdekken, hoe het zit met de moderatie. Ik heb begrepen, dat blogspot ook wel eens sites verwijderd...

      [Dat is wat ik ook dacht]
      Niets ten nadele van @JV hoor, het is ook een geweldig werk geweest en nog steeds. Iedere dag ben ik weer dankbaar, dat het er is. 😉

      Delete
    5. [Ik ben bang dat er heel veel doden gaan vallen]

      Welnee, die worden allemaal over de grens gezet en mogen zich laven aan de westerse troggen...
      Alleen de ouderen zullen de klos zijn: scheelt pensioenen en die zijn economisch niet nuttig meer. Straks komt heel Kiev naar het 'vrije' westen b.w.v. proef.

      Delete
    6. [Niets ten nadele van @JV hoor, het is ook een geweldig werk geweest en nog steeds. Iedere dag ben ik weer dankbaar, dat het er is.]

      Het was van mijn kant ook zeker niet zo bedoeld (ten nadele van @JV), meer als een soort opsteker dat er meer mensen zoals hij zijn :-))))


      [Hij is zelfs Site Admin,]

      Krijg nou wat! :-))))))))) je hebt gelijk dan is het helemaal bijzonder dat het topic er staat, gezien de reactie die hij altijd op @JV heeft.

      Delete
  5. Elon Musk staat toch aan de goede kant, denk ik: https://www.youtube.com/watch?v=8cv2GefDogU

    Natuurlijk zullen ze het hem heel heel moeilijk maken om neutraal te blijven.

    ReplyDelete
  6. Karen Hamaker-Zondag behoeft geen verdere introductie. Mooi comment met positieve inslag en goede tips. 2 dagen oud, dus heel recent.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr. Campbell van hetzelfde laken een pak. Titel: "Cancer, early warning signs."

      Delete
    2. De man heeft een indrukwekkend statuur opgebouwd, ruim 2,5 miljoen abonnee's en iedere film wordt -gemiddeld- 1 milj. x bekeken, al zitten ertussen, die wat minder zijn.

      Delete
    3. [behoeft geen verdere introductie]

      Geweldige lezing weer! Eerste deel beluisterd, de rest komt (helaas) vanavond wegens tijdgebrek nu.

      Delete
  7. Hallo Hallo ! ( Zoals The Jolly Heretic het roept)

    Ik ben er weer.
    Vandaag de eerste bestraling gehad van de prostaat. Vanaf nu elke werkdag.
    Dan nog 'de politiek' een beetje bijhouden. Dan de klanten en de mais en de 'dieren': 2 kloeien en 2 eenden !

    Ik wil maar zeggen: het is te druk.

    Ik vind het prima als jullie een eigen site beginnen.
    Maar je kan ook hier blijven.

    De site waar Matt de Kunstenaar op zit doet erg ouderwets aan.
    Ik heb nog geen opverzicht wat het is: is dit gewoon een soort discussie -site ?

    NB: Dat lange artikel van OMA lijkt me geweldig !

    Ik ga het kopieren en hier als geheel plaatsen.

    Ik heb de eerste 2 pagina's gelezen en verder wat namen er uit gepikt: Ja, die Oma heeft veel inzichten die ik ook heb.

    Dat wil ik hier dus wel hebben.

    Ik zie dit blog als een 'bibliotheek' : hier wil ik artikelen die het terug lezen waard zijn, later. Of standaard teksten: de Protocollen van Zion, bijvoorbeeld.
    Maar ook : de documenten van 'Not one inch to the east'

    Het is mogelijk dat ik de komende tijd meer ga bewegen: dus meer buiten werken, bezig zijn.
    Dan is er minder tijd voor het bloggen.

    Eigenlijk valt er nu ook niet meer zo heel veel te ontdekken: mijn wereldbeeld is wel gevormd:

    =Het Westen slaapt en zou in een digitale Gulag kunnen terecht komen.
    = Het niet-Westen neemt de macht over, en terecht.

    Wel van dag tot dag kijken wat de oorlog gaat betekenen, want die bepaalt toch veel van onze toekomst denk ik.


    ReplyDelete