Tuesday, November 22, 2022

1348 De rijkste man ter wereld....wie is Elon Musk ?

Larry Romanoff beschikt over zeer veel kennis. Zaken waar je nooit ergens iets over leest.  Maar soms klopt niet alles. Maar geldt  dat niet voor elke bron?  Volgens mij wel. Van erudiete mensen kun je veel leren, maar je kiest zelf wat je ervan gelooft en wat niet. Er is geen enkele andere manier om de wereld en de waarheid te leren kennen:  luisteren naar erudieten van àlle pluimages, van àlle stromingen, van àlle partijen en geloven. 

PS: in de MSM en in Academia tref je Het Narrative aan. De versie van de werkelijkheid die het beste is voor de Elite. Daar is eruditie een eigenschap die  absoluut niet gewenst is. Eruditie is gevaarlijk voor de Elite. 


De rijkste man ter wereld

LARRY ROMANOFF - 21 NOVEMBER 2022

 - 21.000 WOORDEN       ca 50 pagina’s.

 

 


Het doel van dit essay is drieledig: (1) het onder de aandacht van de lezers brengen van het bestaan van een langdurige samenzwering over de identificatie van "de rijkste man ter wereld", (2) het van de hand wijzen van de huidige lijst van kandidaten, en (3) het documenteren dat een klein aantal Joodse bankiersfamilies die opereren vanuit de City of London al generaties lang deze rijkdomrecords in handen hebben met fortuinen die ordes van grootte zijn boven alles wat we ons kunnen voorstellen. Ik zal deze punten in omgekeerde volgorde behandelen, en aan het eind ingaan op de huidige lichting wunderkind.

Ik pretendeer niet alle beweringen in dit essay onweerlegbaar te kunnen documenteren, noch alle gemaakte gevolgtrekkingen definitief te kunnen staven. Het onderwerp is van dien aard dat te veel van het noodzakelijke juridische bewijsmateriaal onherroepelijk is onttrokken aan de openbaarheid en toegankelijkheid, en we moeten in veel gevallen vertrouwen op logica en indirect bewijs om onze beweringen en gevolgtrekkingen te staven. Hoewel de bewijzen niet zo volledig zijn als men zou wensen, is dit niveau van bewijsondersteuning vaak voldoende, vooral wanneer onze zaken een vast patroon volgen en we dergelijke redeneringen en bewijzen in bulk hebben. De beschrijvingen en bewijzen in dit essay zullen tenminste dienen om een redelijke basis voor begrip te verschaffen en om "de aandacht te vestigen op enkele van de grote krachten die onze wereld hebben gevormd". De cijfers in dit essay zijn niet bedoeld als precieze berekeningen, maar om de lezers de omvang van de aantallen en bedragen waarmee we te maken hebben duidelijk te maken.


De kracht van de samengestelde interest

Een groot deel van dit essay is hoofdzakelijk gebaseerd op slechts één eenvoudige stelling: dat degenen die over enorme rijkdommen beschikken, deze niet onbenut laten maar er voortdurend een goed gebruik van maken; het geld is altijd aan het werk. Het wordt uitgeleend om oorlogen en kolonisatie te financieren, om legitieme bedrijven te kopen, om controle te krijgen over regeringen en nationale economieën, en nog veel meer.

Wat de rentetarieven voor accumulatie op lange termijn betreft, zijn wij geneigd te denken aan historische rentetarieven als zijnde zeer laag, misschien slechts 1% of 2%, maar dat was zelden het geval. De reden waarom Abraham Lincoln zijn toevlucht nam tot het drukken van zijn "Greenbacks" als betaalmiddel, was dat Rothschild een rente van 24% eiste om de Unie in de Amerikaanse burgeroorlog te financieren. Er zijn nog veel meer van dergelijke voorbeelden, omdat vooral oorlogsfinanciering gepaard ging met hoge rentevoeten. Nederlandse eeuwigdurende obligaties uitgegeven door Joden hadden in de jaren 1500 en 1600 tarieven van 10% en 12%; Genua gaf in de jaren 1600 een groot deel van zijn schuld uit tegen 9%. Ik heb een percentage van 5% gebruikt voor de berekeningen van de samengestelde interest in dit essay, een keuze die weliswaar arbitrair is, maar die redelijk en conservatief lijkt in de algemene context. De bijgaande grafieken van de Bank of England lijken deze keuze te rechtvaardigen. [1]
[2]



Achtergrondinformatie over ondernemingen

Een groot aantal van 's werelds grootste bedrijven is eigendom van en wordt gecontroleerd door Joden, veel daarvan door het selecte groepje in de City van Londen, maar ook heel veel buiten deze kleine groep. s Werelds grootste oliemaatschappijen worden gecontroleerd door Joodse belangen, evenals de belangrijkste farmaceutische bedrijven, veel van de wapenfabrikanten en de luchtvaartmaatschappijen van de wereld, een overgroot deel van de scheepvaartcapaciteit van de wereld, en vele andere industrieën waar men normaal gesproken niet aan zou denken. Het is onmogelijk om toegang te krijgen tot alle informatie die nodig is om zelfs maar een gok te wagen naar de waarde van de bedrijfsactiva van deze mensen, maar bedenk dat vrijwel alle media in het Westen, en een groot deel van de belangrijkste mediakanalen in de rest van de wereld, met inbegrip van films en het uitgeven van boeken, eigendom zijn van of gecontroleerd worden door Joden. Er zijn internationale bedrijven die in totaal vele triljoenen dollars waard zijn en die volledig Joods zijn; Nestle, Sanofi, Monsanto, zijn enkele van de honderden. We kunnen moeilijk weten welk deel daarvan teruggaat naar ons handjevol Joodse bankiers in de City van Londen, hoeveel daarvan gefinancierd is door, en gecontroleerd wordt vanuit dat centrum, maar het is niet te verwaarlozen.

De dingen zijn niet altijd wat ze lijken. Veel van 's werelds grote fortuinen werden gefinancierd door Rothschild of anderen uit die inner circle en dus is er een verborgen eigendom dat nooit zal worden onthuld. Bij het doorspitten van historische documenten ontdekken we soms dat een zeer rijk man een nalatenschap van slechts een paar miljoen dollar heeft nagelaten. Het is geen geheim, hoewel blijkbaar niet algemeen bekend, dat een van de Rothschilds Rockefellers oprichting van Standard Oil financierde, en hetzelfde deed met het staalimperium van Andrew Carnegie en het spoorwegfortuin van Harriman in de VS, onder andere. De financiering verliep meestal via J.P. Morgan, die zijn hele carrière lang een agent van Rothschild was, en in feite waren Morgan's bankbelangen zelf veel meer Europees-Joods dan Amerikaans. Het is de moeite waard om dit onder de aandacht van de lezers te brengen, omdat blijkt dat veel van de rijkdom van de beroemde Amerikaanse en Europese families misschien niet echt van hen was, maar in plaats daarvan toebehoorde aan de ultieme Joodse financiers op de achtergrond. Vandaag behoren Google, Facebook, Tesla, Amazon, Starbucks en vele anderen tot deze categorie, bedrijven die onmogelijk hun mate van marktbeheersing hadden kunnen bereiken zonder zowel zware financiering als intensieve planning van elders.

Er is een aantal studies gedaan naar de verstrengeling van eigendom en controle van bedrijven, met consistente conclusies dat niet meer dan 400 bedrijven, en misschien zelfs niet meer dan 250 bedrijven,    meer dan 40% van alle aan alle beurzen overal ter wereld genoteerde waarde bezitten of er ten minste controle over hebben. [3]
[4]
[5]
Maar achter die 400 of 250 bedrijven staat datzelfde aantal mannen dat die bedrijven controleert. Ook al zijn de meeste grote bedrijven openbaar genoteerd, met soms honderden miljoenen uitstaande aandelen, we kunnen niet weten waar de werkelijke controle ligt. In toenemende mate zijn veel van de aandelen in handen van gevolmachtigden zoals Blackrock of Blackstone of andere investeringsgroepen, en we hebben geen informatie over aandelenclassificaties of andere beperkingen op stemmen en controle.

Het grote publiek beschikt evenmin over informatie over "interlocking" bestuurders die de absolute dagelijkse controle hebben, ook over alle financiële beslissingen. Nog belangrijker is dat je geen meerderheid van aandelen hoeft te bezitten als je de Raad van Bestuur controleert of als ze uit hetzelfde script lezen. Deze mensen kunnen de schatkist van een bedrijf legen om via een belastingparadijs onbeperkt dividend uit te keren, en dat zonder zelfs maar onrust te veroorzaken bij de gewone aandeelhouders, die zelden veel verstand hebben van deze zaken.

Veel Europese banken vallen in deze categorie, de meeste in handen van joden en met een sterke greep. De enkele tientallen grootste banken van Europa, zoals HSBC, BNP Paribas en Lloyd's, hebben een marktkapitalisatie in de biljoenen ( dus meer dan 1000 miljard)   en een vermogen van meer dan 30 biljoen euro. De grote Noord-Amerikaanse banken, zoals Goldman Sachs, Citigroup, Wells Fargo, eveneens in handen van Joden, hebben een marktkapitalisatie van meer dan 1,5 biljoen dollar en evenveel activa. Plus, we hebben letterlijk honderden banken in Zwitserland en andere landen die eigendom zijn van Joden en die nergens op een lijst voorkomen.

Veel van 's werelds grootste verzekerings- en herverzekeringsmaatschappijen zijn in handen van Joden, met een gezamenlijke marktkapitalisatie in de biljoenen , en Lloyd's of London, een wereldwijd verzekeringsplatform dat vrijwel onbetaalbaar is, kan op geen enkele manier worden gewaardeerd. Dan zijn er de oliemaatschappijen; Royal Dutch Shell alleen al heeft een marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar, en er zijn er veel van deze, door Joden gecontroleerde, voldoende om de wereldolieprijs te controleren, zoals we zullen zien.


De twee grote FMCG-bedrijven (fast moving consumer goods)  , Unilever en P&G, beide joods, hebben samen een beurswaarde van meer dan een half biljoen dollar. Internetbedrijven zoals Google, Meta, Amazon, Dell en Oracle, ook allemaal joods, hebben samen een beurswaarde van bijna 5 biljoen dollar. De modehuizen en juweliersbedrijven in de wereld, meestal in Joodse handen of onder Joodse controle, bedrijven als Swarovski, YSL, LVMH, Cartier, Hermès, Estee Lauder, L'Oréal, hebben een marktkapitalisatie van meer dan 1 biljoen dollar, en er zijn honderden juweliersbedrijven, diamantslijpers en -handelaars, goudhandelaars, die achter de schermen opereren en ook in handen zijn van Joden en samen biljoenen  dollars waard zijn.

De grote bewapenings- en wapenfabrikanten, die altijd een hoog percentage Joodse eigendom en controle hebben gehad, hebben opnieuw een market cap in de buurt van 1 biljoen dollar. Een ander voorbeeld zijn 's werelds grootste voedselbedrijven, wederom grotendeels in handen van Joden. Nestlé, een volledig Joods bedrijf, bezit meer dan 2.000 voedselmerken met een marktkapitalisatie van ongeveer 1/3 van een biljoen dollar. Pepsico is het op één na grootste levensmiddelenbedrijf ter wereld, dat honderden grote merken bezit, en vele andere, zoals Kraft Heinz, Mondelez, Danone, Anheuser-Busch Inbev, Coca-Cola, Diageo, Starbucks, hebben een gecombineerde marktkapitalisatie van minstens 1,5 biljoen dollar. De grootste farmaceutische bedrijven ter wereld zijn allemaal in Joodse handen, met een gecombineerde beurswaarde van ongeveer 4 biljoen dollar.

De belangrijkste Noord-Amerikaanse mediabedrijven (allemaal in handen van joden) hebben een marktkapitalisatie van meer dan 1 biljoen dollar, met grotere getallen voor de Europese media die ook grotendeels in handen van joden zijn en vrijwel allemaal door joden worden gecontroleerd. En dan hebben we het nog niet over hun mediabedrijven in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. En er zijn letterlijk honderden bedrijven in Joodse handen die niet gemakkelijk in bovenstaande categorieën passen, waaronder alles van H&R Block tot Mattel en Hasbro, Monsanto, Ben en Jerry's. De lijst is bijna eindeloos. Samen zijn hun waarde en invloed enorm.


De echte macht: Familie Dynastieën

Wanneer we lezen over een Bill Gates of Warren Buffett, zijn we geneigd in eenvoudige termen te denken aan iemand die een bedrijf begint met een goed idee en een leven lang een enorme onderneming opbouwt die vandaag vele miljarden waard is. Maar deze redenering is simplistisch omdat wij onze gedachten beperken tot slechts één generatie. De mensen om wie het hier gaat, zijn familiedynastieën die hun fortuin misschien al tien of zelfs twintig generaties lang vergaren. Met de Rothschilds, Sassoons, en zovele anderen, gaan we terug naar de jaren 1600 en 1700, met familiedynastieën die zich in de loop der eeuwen enorm hebben uitgebreid en de controle over hun steeds grotere rijkdom hebben behouden door het vermijden van successierechten, rigide huwelijken, en gedeelde intenties.

De grootste van alle familiedynastieën zijn aan het oog onttrokken, uit de media gewist, uit de geschiedenisboeken geschrapt, en trekken bijna nooit de aandacht van het publiek. Ze zijn allemaal Joods - Rothschild, Sassoon, Sebag-Montefiori, Warburg, Lehman, Goldman, en zoveel namen waar u misschien nog nooit van gehoord hebt. Hier volgt een lijst van enkele Joodse bankiers, die misschien slechts 25% van hen vertegenwoordigen, waarvan de meesten met bankieren, financieren en industriële activiteiten zijn begonnen in het begin tot midden van de vorige eeuw, dus gemiddeld bijna 200 jaar, en velen hebben geleid tot Joodse familiedynastieën die tot op de dag van vandaag voortduren, geheel buiten de publieke belangstelling.

Rothschild, Sassoon, Warburg, Moses Montefiori, Sebag-Montefiori, Kadoorie, Lehman, Israel Moses Seif, Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Salomon, Schiff, Joseph Hambro, J. Henry Schroder, Samuel Montagu, Emile en Isaac Péreire, Lazard Brothers, Speyer broers, Seligman broers, Stern broers, Barnato Brothers, Ernest Oppenheimer, Abraham Oppenheim, Carl Fuerstenberg, Jacob Goldschmidt, Oskar Wassermann, Hirsch, Raphael Jonathan Bischoffsheim, Hambro, Isaac Glückstadt, Levy Martin, Markus Rubin, Goldsmid, Rosenthal, A. Dunkelsbueler, Eugen Gutmann, Herbert Gutman, Wagg en Co, familie Mèdici, Speyer, Speyer-Elissen, Emile Erlanger, S. Japhet, Ernest Cassel, Carl Meyer, Achille Fould, Luigi Luzzatti, Wertheimer en Gompertz, Lippman. [6]
[7]
[8]

Ik heb een grafiek op mijn computer die de holdings van de Rothschild-dynastie weergeeft, weergegeven als een organigram met kleine vakjes die holdings aangeven en overal lijnen die eigendom en controle aangeven. Het is zo groot dat voor het afdrukken ervan in het kleinst leesbare lettertype een vel papier van een halve meter nodig zou zijn. Rothschild heeft onlangs een nieuwe bank opgericht om zijn uit arme landen geconfisqueerde grondbezit te beheren. Het is moeilijk om aan harde informatie te komen omdat veel van dit alles gebeurt via banken zonder naam, agenten, verbonden ondernemingen en via ontelbare belastingparadijzen. Rothschild bezit onder meer Sanofi Pharma met een kapitalisatie van 125 miljard dollar, The Economist, en IHS, de grootste exploitant van mobiele torens in Afrika. [9]

Anglo American werd opgericht door Ernest Oppenheimer, een Duitse jood. Met het hoofdkantoor in de stad Londen is dit een van de 250 grootste bedrijven ter wereld, dat goud, diamanten en andere metalen produceert en bijna de helft van alle platina ter wereld. Hun dochterondernemingen en investeringen zijn te talrijk om op te noemen. Toen Ernest stierf, werd hij opgevolgd door zijn zoon Harry, die ook voorzitter werd van De Beers, zodat je kunt zien hoe de families hun holdings integreren en rationaliseren.

De Joodse Wallenbergs in Zweden zijn al 200 jaar in zaken, waar zij tegenwoordig de meeste grote Zweedse industriële groepen zoals Enskilda Bank, Ericsson, Electrolux, ABB, SAAB, SAS Group, SKF, Atlas Copco en Nasdaq bezitten. Reeds 50 jaar geleden hadden de bedrijven van de familie Wallenberg 40% van de Zweedse industriële werknemers in dienst en vertegenwoordigden zij 40% van de totale waarde van de beurs van Stockholm. De marktkapitalisatie van slechts tien van hun bedrijven bedraagt bijna 350 miljard dollar, en veel daarvan is ondergebracht in trusts en verborgen in belastingparadijzen. Swarovski, met hun nep "kristal" is een andere 150 jaar oude Joodse dynastie.

Voor dit essay zal ik veel van de voorgeschiedenis van deze Joodse families negeren en beginnen bij het begin van de jaren 1800, maar er zij op gewezen dat deze Khazaarse "familiefortuinen" honderden jaren daarvoor begonnen. We hadden de (Joodse) Nederlandse Tulpenbel, de (Joodse) Zuidzeebel, de (Joodse) Britse en Nederlandse Oost-Indische Compagnieën en vele soortgelijke. Er waren de eeuwen van slavenhandel, van belastingheffing en nog veel meer. Dat laat ik allemaal achterwege.

Ooit was India vrijwel zeker de rijkste natie ter wereld, met voorraden goud, zilver en kostbare edelstenen die fabel en legende waardig zijn. De Britse Oost-Indische Compagnie, uiteindelijk geleid door een van de Rothschilds, was ongetwijfeld de grootste criminele onderneming in de wereldgeschiedenis, en het middel om India tot op het bot te plunderen.

Sassoon ben Salih was de hoofdpenningmeester van de pasja's van Bagdad. [10]
Ontmaskerd in een immense fraude in de vroege jaren 1800 waar honderden miljarden in de huidige dollars mee gemoeid moeten zijn geweest, had hij het geluk om met zijn leven (en het geld) te ontsnappen. Hij en zijn twee zonen David en Joseph vluchtten naar India, waar ze samenwerkten met een van de Rothschilds en hun duivelse plan uitbroedden om Indiase boeren te dwingen opium te verbouwen voor de verkoop in China. [11]
Vanaf het begin hadden ze de jonge koningin Victoria al stevig in hun greep. Zij steunde hun inspanningen niet alleen door het Britse leger aan te wijzen als de handhavers van de opium, maar gaf David Sassoon ook de exclusieve concessie voor de verkoop van opium in heel China, nam Hong Kong in beslag voor zijn distributiebasis en gaf hem het charter om de HSBC op te richten. Om te zeggen dat de Britse Koninklijke familie hier persoonlijk zwaar van profiteerde, zou een understatement van formaat zijn. Dit is waar we ons verhaal zullen beginnen.

Door hun grootschalige plundering van India en de diefstallen uit Irak, gevolgd door de teelt en verkoop van opium in China, werden Rothschild en Sassoon betrouwbaar geschat op een rijkdom van meer dan $5 miljard elk, tegen 1835. Eigenlijk waren de berekende schattingen die ik gezien heb $6 miljard en $7 miljard,[12]
en dat waren ook mijn schattingen. Ik heb dit teruggebracht tot $5 miljard om conservatief te zijn, maar de totalen zijn nog steeds verbijsterend. $5 miljard geaccumuleerd tegen slechts 5% voor de tussenliggende 185 jaar, accumuleert tot een totaal in 2022 van meer dan $40 biljoen elk voor Rothschild en Sassoon. En er waren minstens een dozijn of meer Joodse bankiersfamilies die niet zo heel ver achter Rothschild en Sassoon stonden, evenals vele tientallen andere die zeer rijk waren, maar niet in dezelfde klasse. Die 40 biljoen dollar lijkt misschien schokkend en te fantastisch om echt te zijn, maar bewaar uw oordeel tot het einde. Zoals u zult zien, is die 40 biljoen dollar bijna irrelevant in het geheel.

Leger Entry: Rothschild: 40 biljoen dollar in dollars van vandaag

Leger Entry: Sassoon: 40 biljoen dollar in dollars van vandaag



(1) Slavernij en dwangarbeid

Joden zijn altijd sterk betrokken geweest bij de slavenhandel, zowel de blanke slaven die Ierland en een groot deel van Engeland ontvolkten als de meer recente zwarte slaven, maar ik zal dat deel van het verleden negeren en alleen de meer recente gebeurtenissen in China behandelen. De slavenhandel door diezelfde rijkste Joden - Rothschild, Sassoon, Kadoorie en vele anderen, stopte alleen omdat de Eerste Wereldoorlog er een einde aan maakte. We hebben geen precieze cijfers, maar het historische verslag vertelt ons dat vele miljoenen Chinezen werden ontvoerd en verkocht als slavenarbeiders. Ontelbare tienduizenden Chinezen werden ontvoerd en als slavenarbeiders verscheept naar Noord-Amerika om de spoorwegen aan te leggen en de goudmijnen te bewerken, om de Panamaspoorweg en het Panamakanaal aan te leggen, om de guano-mijnen in Peru te bewerken, en in vele andere gevallen. Daarom hebben we Chinezen over de hele wereld; zelfs vandaag de dag bestaat de bevolking van Panama voor meer dan 10% uit Chinezen.

In veel gevallen werden de Chinezen niet aan anderen verkocht, maar door de Joden gebruikt als slavenarbeiders voor hun eigen projecten. Nog in 1904 liet Rothschild ongeveer 65.000 Chinezen ontvoeren uit de provincie Fujian om zijn goudmijnen in Zuid-Afrika te bewerken. [13]
Toen diezelfde Joden bijvoorbeeld de aanleg van de Noord-Amerikaanse spoorwegen en het Panamakanaal financierden, vormden ontvoerde Chinezen de aanvoer van gratis (en wegwerp) arbeidskrachten. Harde omstandigheden die resulteerden in tienduizenden doden waren irrelevant omdat het aanbod onuitputtelijk was. Ook is er geloofwaardig bewijs dat Paaseiland bijna volledig werd ontvolkt door dezelfde Joden die de meeste mensen ontvoerden om te werken in de guano-mijnen in Peru. Er zijn brieven van ambtenaren in het Verenigd Koninkrijk die eisen dat deze Joden de Paaseilanders terugbrengen naar hun thuis.

Op deze afstand in de tijd is het niet mogelijk om een volledige telling te maken van het totale aantal Chinese slavenarbeiders die door deze Joden voor hun projecten werden ingelijfd, noch om de "waarde" van al deze slavenarbeid te schatten, maar het was zeker substantieel en werd in grote hoeveelheden uitgevoerd van ongeveer 1800 tot 1920 en, zoals ik hierboven al zei, het was alleen de Eerste Wereldoorlog die er een eind aan maakte. Ik vermeld dit omdat het een belangrijk aspect is van de geaccumuleerde rijkdom van deze Joodse bankiersfamilies, maar ik geef er geen legervermelding voor.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(2) Diamanten

Het is geen geheim dat DeBeers de diamantproductie in Zuid-Afrika, en ook in Zaïre, controleert, noch dat DeBeers een Rothschild bedrijf is. Laten we de oorsprong en het doel van de Boerenoorlogen niet vergeten. Diamantproductie statistieken lijken verspreid, waarbij Zuid-Afrika ongeveer 650 miljoen karaat van de totale productie claimt,[14]
terwijl Statista het dubbele claimt. Zuid-Afrika schat de waarde van deze productie (tegen 100 dollar per karaat) op ongeveer 60 miljard dollar, maar zonder rekening te houden met het samenstellen van een gemiddelde van 300 miljoen dollar per jaar gedurende 150 jaar: (gemiddeld 3 miljoen karaat per jaar tegen 100 dollar per karaat). Als we rekening houden met een samenstelling van 5%, loopt dit op tot ongeveer 10 biljoen dollar. Om het eenvoudig te houden, heb ik alle andere landen van deze berekening uitgesloten; de toevoeging van deze en andere Rothschild en Joodse productie zou het totaal minstens verdubbelen. Er zij ook op gewezen dat de joodse enclave Nederland ( JV :  ?? Ik weet dat Antwerpen het centrum va=n de diamantbewerking was, en het lkan zijn dat veel internationale handel via Amsterdam gaat.  Maar dat wij een joodse enclave zijn... ?)  nog steeds het centrum is van de diamanthandel in de wereld, waarvan het overgrote deel stevig in joodse handen is.

Leger Entry: 10 biljoen dollar in dollars van vandaag



(3) Goud


Het is moeilijk om uitgebreide en betrouwbare statistieken te vinden over de werkelijke jaarlijkse goudproductie van de door Rothschild gecontroleerde mijnen, maar de productie bereikte 50 jaar geleden blijkbaar meer dan 1000 ton per jaar. Met 32.000 ounces in een ton goud, en een goudprijs van 1.700 dollar per ounce, vertegenwoordigt dat vele miljarden dollars per jaar, samengesteld tegen 5% gedurende bijna 150 jaar, ongeveer tien keer de waarde van de hierboven vermelde diamantproductie. Het beeld wordt vertroebeld door schommelingen in zowel de productiehoeveelheden als de goudprijzen, zodat definitieve resultaten onmogelijk te berekenen zijn. [15]
Ik ben uitgegaan van wat ik een conservatieve schatting vind van slechts tweemaal de diamantproductie en -waarde.

Leger Entry: 20 biljoen dollar in dollars van vandaag



(4) Kanalen: Panama en de Suez

Het is algemeen bekend dat de VS het Panamakanaal bouwden - na de "bevrijding" van de provincie Panama van Columbia, maar niet zo algemeen bekend is dat het Joods geld was dat het kanaal betaalde. [16]
We kunnen redelijkerwijs aannemen dat de winsten van het kanaal gedurende ongeveer 120 jaar ten goede zouden zijn gekomen aan degenen die het hebben gefinancierd. Het Suezkanaal werd ook met Joods geld aangelegd en bestond als een particuliere onderneming. Maar omdat de opbrengsten van deze twee slechts enkele miljarden dollars per jaar bedragen, laat ik ze uit de totalen weg.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(5) Kasbeheer

Het is niet algemeen bekend, maar als onderdeel van Amerika's Monroe Doctrine gebruikten de VS niet alleen hun machtige intimiderende "diplomatie", maar ook de CIA en de volle kracht van hun leger om te regelen dat een paar Joodse bankiers (en de US FED) de positie van "investeringsmanagers" van alle liquide middelen en centrale banktegoeden van de landen onder hun controle kregen. Dit omvatte Latijns-Amerika, maar ook landen als de Filippijnen en de meer dan 50 landen waar de VS een regering omverwierp en een volgzame dictatuur installeerde.

Het plan was eenvoudig. Deze landen werden gedwongen al hun liquide middelen af te staan aan de Joodse bankiers in de VS, die al dat geld "voorzichtig" zouden beheren ten gunste van deze kleinere landen. In de praktijk investeerden de joodse bankiers het geld in onroerend goed in New York en maakten miljardenwinsten, terwijl ze die landen 3% op hun geld betaalden. Deze praktijk ging gepaard met een slechte Amerikaanse gewoonte om de kluizen van de centrale banken van diezelfde naties binnen te vallen, open te breken en te legen. Deze praktijken zijn voldoende gedocumenteerd om ze te weerstaan, en omdat ze al zo'n 150 jaar bestaan, denk ik dat we er redelijkerwijs een totaal, samengesteld tot vandaag, van minstens 1 biljoen dollar aan kunnen verbinden, maar de historische gegevens zijn ontoereikend en daarom maak ik voor dit item geen vermelding op het leger.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(6) Hyperinflatie in Duitsland

Tegenwoordig wordt algemeen aangenomen dat Duitsland precies op deze situatie was voorbereid door de bepalingen van het Verdrag van Versailles en de overeenkomstige beperkingen die door de Joden werden opgelegd om het herstel van Duitsland te verhinderen. Hoe dan ook, de inflatie was zo extreem dat geld letterlijk waardeloos werd, waardoor de Joodse bankiers een groot deel van Duitsland voor vrijwel niets konden opkopen. Dit was een van de diepe rancunes die Hitler koesterde jegens de Joden, wetende dat zij achter het verdrag en andere beperkingen zaten die slechts het faillissement en de onderwerping van Duitsland als enig mogelijk doel konden hebben. We hoeven hier niet in details te treden, maar het was Hitlers verdrijving van de Joden uit het Duitse banksysteem en de overname van de centrale bank van het land, die resulteerde in het "wonder" van Duitslands economisch herstel, dat helaas niet stand hield. Er is geen manier om de waarde van de plundering van Duitsland in die tijd te schatten, en ik ken er geen definitieve waarde aan toe, hoewel de huidige waarde zeker in de vele biljoenen dollars zou lopen, allemaal ten gunste van diezelfde paar bankiers.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag


--- tot hier gelezen , 23-11  ---

(7) Centrale banken


Europese joodse bankiersfamilies, geleid door de Rothschilds, bezitten of controleren de centrale banken van tenminste 30 landen, waaronder de FED in de VS. Er zijn verschillende zeer vervelende gevolgen van dit eigendom, een daarvan is dat deze landen hun eigen geld niet kunnen drukken, maar het moeten lenen van de (particuliere) centrale banken - en daarover rente moeten betalen. Dit is van enorme omvang. Tot eind jaren zeventig was Canada eigenaar van zijn eigen centrale bank en betaalde het weinig tot geen rente aan buitenlanders. Maar toenmalig premier Pierre Trudeau (de vader van Justin Trudeau) pleegde een verbazingwekkende daad van verraad - voor eigen rekening, zelfs zonder medeweten van zijn eigen kabinet of parlement - en verbond Canada ertoe af te zien van zijn financiële geboorterecht om zijn eigen munt te drukken en voortaan te lenen van de Europese joodse bankiers. Het resultaat is dat het kleine Canada in de afgelopen 30 of 40 jaar deze bankiers meer dan 1,1 biljoen dollar aan rente heeft betaald voor het lenen van zijn eigen geld. [17]
[18]
[19]
[20]
[21]
[22]
Bekijk vooral item 22, een video van de voormalige minister van het Canadese kabinet die commentaar geeft op Banking in America.

Maar Rothschild en een handvol andere joodse bankiersfamilies zijn al meer dan 100 jaar eigenaar van de centrale banken van de Europese landen, en andere, waaronder de US FED. Als het kleine Canada in relatief korte tijd meer dan 1 biljoen dollar aan rente heeft betaald, dan hebben de regeringen van landen als Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Japan en Zuid-Afrika de afgelopen eeuw veel meer betaald. Een voorbeeld: de schuld van Italië is meerdere malen die van Canada, en veel andere landen bevinden zich in dezelfde positie. [23]
Ik heb geen nauwkeurige gegevens over de totale rente die de VS aan de FED heeft betaald, maar haar huidige schuld is meer dan 13 biljoen dollar - een bedrag dat nooit zal worden afbetaald.

Met Canada als uitgangspunt en slechts 30 landen meegerekend, zou een overdreven conservatieve schatting 30 biljoen dollar aan rente aan deze bankiers bedragen. Als we dan rekening houden met slechts 100 jaar, kunnen we dit met meer dan drie keer vermenigvuldigen en komen we uit op ongeveer 100 biljoen dollar aan betaalde rente - geheel zonder noodzaak of rechtvaardiging. En dan hebben we het nog niet over de US FED, die het totaal nog eens met de helft zou kunnen verhogen. Ook moet worden opgemerkt, dat de meer dan 50 landen waar het Amerikaanse leger en de CIA een regering omverwierpen, de Joodse bankiers vlak achter hen stonden om het eigendom van al die centrale banken over te nemen. In elk geval waar informatie is ontsnapt - Irak, Libië, Zuid-Afrika, de Balkan - was dit hun prioriteit en eenvoudige logica dicteert dat het zeer hoog op hun lijst zou staan in elk land waar ze toegang hadden. Ik heb dit punt niet opgenomen in mijn schattingen. Gezien al het bovenstaande is mijn legervermelding waarschijnlijk 75% of meer conservatief, maar er zijn onvoldoende details. In mijn onderstaande raming is geen rekening gehouden met het oplopen van de rente gedurende zelfs maar 100 jaar; dit zou het totaal tot een waarlijk astronomisch bedrag vermenigvuldigen, en toch is de werkelijke situatie dat dit bedrag inderdaad oploopt, en wel gedurende meer dan 100 jaar, tot vele honderden biljoenen.

Leger Entry: 100 biljoen dollar in dollars van vandaag



(8) Recessies en depressies

Een van de akeligste voordelen van het buitenlandse eigendom van de centrale bank van een land is, dat de Joden totale controle hebben over die economieën. [24]
Aangezien zij zowel de geldhoeveelheid als de rente controleren, hebben zij gemakkelijk de macht om economieën op te zwepen en bij elke cyclus enorme winsten te maken. Ze doen het elke keer op dezelfde manier - door de rente te verlagen tot nul of bijna tot nul, terwijl ze de geldhoeveelheid enorm opblazen, waardoor grote zeepbellen ontstaan in de schulden, op de aandelen- en huizenmarkten, enzovoort. Vervolgens laten ze de geldhoeveelheid en alle krediet sterk krimpen, terwijl ze tegelijkertijd de rente verhogen, waardoor ontelbare duizenden banken, bedrijven en gezinnen failliet gaan, en allerlei activa voor een appel en een ei worden opgekocht terwijl het bloed door de straten stroomt. Nadat ze hun taak hebben volbracht om een land van een aanzienlijk deel van zijn activa te ontdoen, breiden ze opnieuw de geldhoeveelheid uit en zetten ze de kredietkranen open, terwijl ze de rente verlagen om de economieën de tijd te geven zich te herstellen, en dan spoelen en herhalen. Het is geen geheim dat al deze recessies de afgelopen 200 jaar of langer opzettelijk door deze Joodse bankiers zijn toegebracht aan westerse economieën.

De Grote Depressie van 1929 was er zo een, met euforie gebaseerd op de joodse eigenaars van de FED die een bijna onbeperkte geldhoeveelheid en gemakkelijk krediet met lage rentevoeten uitbreidden, waardoor een enorme zeepbel ontstond die vervolgens uiteenspatte. Duizenden banken, tienduizenden bedrijven en miljoenen gezinnen gingen allemaal failliet, waarbij al die bezittingen uiteindelijk grotendeels naar de Joodse eigenaren van de US FED en hun naaste vrienden vloeiden. Dit gebeurde vele malen voor 1929, en is sindsdien vele malen gebeurd. De bittere recessie van 1983 werd op soortgelijke wijze gecreëerd door de US FED - in opdracht van de City of London, waarbij Volcker zelfs openlijk opschepte over wat hij deed. De huizen- en financiële crisis van 2008 in de VS was identiek, en geenszins toevallig. Het was zo erg dat een leidinggevende van Goldman Sachs destijds zei: "De dingen zullen nooit meer normaal worden na wat ze hebben gedaan."

De ineenstorting van de industriële economieën in 2022 is hetzelfde. Een plotseling en opzettelijk gecreëerde "energieschaarste", grotendeels veroorzaakt door de sabotage van Nordstream II, een vermindering van de geldhoeveelheid, en de sterke verhoging van de rentevoeten "om de inflatie te bestrijden" (die volledig door henzelf werd veroorzaakt), en weldra zal er weer bloed in de straten vloeien. En een bijna onbeperkt aantal industriële bedrijven, vooral in Duitsland, maar ook in de zwakkere Europese landen, zal geconfronteerd worden met faillissementen en overnames, waarvan het nieuws nooit het publiek zal bereiken dankzij de bijna totale controle van de media door deze zelfde mensen.

Er is geen nauwkeurige manier om de plundering tijdens deze verzonnen "recessies" definitief te berekenen. 1929 liep zeker in de triljoenen dollars, evenals 1983, wat misschien de twee ergste waren, maar de andere bleven niet zo ver achter. 2008 behoorde ook tot deze categorie, met alleen al huizenverliezen in de triljoenen, die ik elders heb opgenomen. Gezien het gebrek aan gedetailleerde gegevens zal ik niet proberen het financiële resultaat van elke verzonnen financiële recessie te isoleren en te schatten, en zal ik de kleinere recessies buiten beschouwing laten, maar dan blijven 1929 en 1983 over, elk met een zeer conservatieve waarde van 3 biljoen dollar. Het lijkt voor onze doeleinden onredelijk om deze twee bedragen niet te verhogen met rente gedurende respectievelijk 90 jaar en 40 jaar, maar de totalen worden fantastisch en bijna onbegrijpelijk groot, en dus zeer moeilijk te accepteren als rationeel. Tegen 5% zal $3 triljoen in 90 jaar (sinds 1929) accumuleren tot $240 triljoen, en zelfs over 40 jaar (1983) tot $21 triljoen.

Senator Robert Owen, mede-auteur van de Federal Reserve Act, getuigde voor een commissie van het Congres dat de bank waarvan hij eigenaar was, van de National Bankers' Association de "Panic Circular of 1893" had ontvangen. Daarin stond: "U zult onmiddellijk een derde van uw circulatie terugtrekken en de helft van uw leningen opvragen." En dat is hoe deze centrale bankiers de recessies creëren: een onmiddellijke vermindering van 35% of meer van de geldhoeveelheid van de natie en een vermindering van 50% van het totale krediet. [25]
Het onvermijdelijke resultaat is het faillissement van duizenden bedrijven en banken, en een enorme daling van de beurswaarde en van alle soorten bedrijfsactiva, die nu voor een appel en een ei te koop zijn. Wacht tien jaar, en herhaal. Het doel is de immense overdracht van rijkdom die in elke cyclus beschikbaar is, en niet alleen van kleine banken en bedrijven, maar ook van het grote publiek, waarvan velen ook alles verliezen wat ze hadden, waarbij die activa uiteindelijk terechtkomen bij de paar oligarchische bankiers die de gebeurtenissen gepland hebben.

Leger Entry: 6 biljoen dollar in dollars van vandaag



(9) Plundering van de olie-industrie in 1983

Laten we als gedetailleerd voorbeeld eens kijken naar de door de FED veroorzaakte recessie van 1983 en het effect daarvan op alleen de olie-industrie in Noord-Amerika. Laten we om te beginnen aannemen dat we een oliebron hebben met een constante productie (wat er veel zijn), maar in dit geval van slechts één vat per jaar gedurende 40 jaar, met een olieprijs van $100 per vat. Dat geeft ons een totale waarde van $4.000. Maar omdat $1 volgend jaar minder waard is dan $1 dit jaar, verdisconteren we onze toekomstige productie tegen een bepaalde rentevoet, met dit resultaat in termen van waarde (als we onze oliebron willen verkopen):

·         0% - $4,000

·         3% - $2,500

·         6% - $1,500

·         10% - $1,000

·         25% - $400

Onmiddellijk vóór de recessie van 1983 verkondigde The New York Times dat er een plotselinge en onverklaarbare "olie-overvloed" was ontstaan,[26] zodat olie bijna waardeloos werd en de prijzen bijna van de ene dag op de andere daalden van 40 dollar naar minder dan 10 dollar. Natuurlijk, als de olieprijs met 75% daalt, daalt de waarde van onze oliebron ook met 75%, dus onze oliebron van 4000 dollar is nu nog maar 1000 dollar waard. Maar we hadden een dubbele klap, want de FED zat niet stil in deze periode. Nadat de FED in de jaren zeventig een enorme inflatie-uitbarsting had veroorzaakt om zich op dit uiteindelijke resultaat voor te bereiden, voelde zij zich plotseling genoodzaakt de inflatie te "bestrijden" door de rente op te drijven tot 20% en zelfs 25%. Het resultaat was dat oliebronnen toen werden verkocht met een korting van 25% op de cashflow, en ik weet dat omdat ik in die tijd in de oliehandel zat en olie-eigendommen kocht en verkocht, sommige vrij groot, tegen deze korting. Dit betekent dat onze oliebron van $4.000, die nu nog maar $1.000 waard was door de ineenstorting van de olieprijs, toen werd getroffen door de rentestaking van de FED, en nu nog maar $100 waard was. En terwijl het bloed door de straten stroomde, stuurden onze Joodse Khazar bankiers in de City of London hun agenten om te kopen.

Toen verdween de "olie-overvloed" op wonderbaarlijke wijze en hadden we blijkbaar een tekort, waardoor de olieprijs weer steeg tot de oorspronkelijke $40, en snel op weg was naar $100. En toen, net zo wonderlijk, leek de inflatie te zijn "getemd", en daalde de rente van 25% terug naar de 6% en 3% waar ze eerder waren geweest. En onze "$100 oliebron" was terug naar $2.500 en op weg naar $5.000. En dat betekent dat slechts een handvol mensen producerende olie- en gaseigendommen kochten voor bijna een cent, en vervolgens hun "investering" zagen vermenigvuldigen met misschien wel 50 keer. Dat is niet slecht. Er zijn weinig plaatsen waar we een rendement van 5000% op een investering kunnen krijgen in slechts een paar jaar, en zonder enig risico. Als je de olieprijs kunt controleren en de FED de rente, kun je wonderen verrichten. Er is geen manier om nauwkeurige totalen te berekenen, maar ontelbare duizenden kleine en middelgrote oliemaatschappijen gingen failliet of werden overgenomen, en de aankopen in Noord-Amerika alleen al zouden in de triljoenen dollars lopen. Ik heb de rest van de wereld genegeerd en ben uitgegaan van een conservatieve 2 biljoen dollar voor alleen Noord-Amerika, aangepast aan een groei van 5% voor 40 jaar vanaf 1983.

Leger Entry: 14 biljoen dollar in dollars van vandaag



(10) Plunderende Amerikanen 1975 tot 2022

De situatie is niet anders met de financiële ineenstorting van 2008 in de VS. We hadden duidelijk opzettelijke pogingen om de huizenmarkt op te blazen tot bijna atmosferische niveaus, met bijna nul rente en het wegnemen van alle beperkingen en eisen - tot het punt waar werkloze daklozen huizen van $500.000 kochten. Dit gebeurde wederom met de volledige medewerking van de FED. Daarna lieten ze de zeepbel gewoon instorten, met tientallen miljoenen gedwongen verkopen tot gevolg. En weer, toen het bloed in de straten stroomde, waren bedrijven als Blackrock en hun soortgenoten druk bezig deze in beslag genomen huizen op te kopen voor misschien wel de halve prijs, als huurwoningen - vaak aan dezelfde mensen die ze verloren. Er is geen nauwkeurige registratie van de totale aankopen, maar het kopen was bijna waanzinnig. Op een gegeven moment bood een agent in Florida voor een "investeringsmaatschappij" alleen al op meer dan 200 huizen per week. Zelfs met voorzichtige schattingen zou de overdracht van huizenbezit alleen al van de Amerikaanse middenklasse naar diezelfde paar mensen $7 of $8 biljoen hebben bedragen, allemaal binnen twee of drie jaar.

Het verbaast mij dat zo weinig mensen lijken te willen zien dat dergelijke gebeurtenissen gepland zijn, en toch is het bewijs overweldigend en onweerlegbaar. Het is onmogelijk dat deze gebeurtenissen, en zoveel soortgelijke, "per ongeluk" hebben kunnen plaatsvinden. Er werkten gewoon te veel draden samen om dit ene resultaat te bereiken, en die draden kunnen onmogelijk onafhankelijk zijn geweest. En het is niet mogelijk, dat de regering van de VS zelf niet op de hoogte was van het uiteindelijke resultaat. Economen die voor de Amerikaanse regering werken zijn niet dom, en zoveel particuliere economen beschreven de gebeurtenissen en voorspelden de enig mogelijke uitkomst. De enige stelling die past bij alle feiten is dat de ineenstorting van 2008 gepland was en dat de Amerikaanse regering, die zo volledig gecontroleerd wordt vanuit de City of London, het willens en wetens liet gebeuren. Nogmaals, samengevat, een relatief handjevol mensen profiteerde in een paar jaar tijd voor triljoenen dollars, alleen al in deze ene onderneming.

En het waren niet alleen huizen, en niet alleen in 2008. In een artikel getiteld Destroyers of US Democracy...[27]
citeert Chris Hedges een RAND corporatie rapport dat stelt: "
Deze gevestigde politici en hun benoemde rechters vaardigden wetten uit die de top 1 procent toestonden om 54 biljoen dollar te stelen van de onderste 90 procent, van 1975 tot 2022, met een snelheid van 2,5 biljoen dollar per jaar, volgens een studie van de RAND corporatie."[28]
[29]
Voor degenen die het niet weten, RAND is een verachtelijk satanisch bedrijf dat het grootste deel van zijn tijd besteedt aan het plannen van oorlogen, het ontwerpen van martelregimes (Vietnam Phoenix, Guantanamo Bay, Baghram, Diego Garcia), en het plannen van politieke controle over de wereld. Maar de mensen van RAND weten wel hoe ze moeten rekenen, zeker als je bedenkt dat zij de methoden hebben bedacht voor de plundering waar ze nu zo prat op gaan. Merk op dat de eufemistisch genoemde "top 1%" niet echt de top 1% is, maar een kleine groep Joodse bankiers en industriëlen, waaronder de (Rothschild en andere) eigenaren van de US FED. Een enorm deel van deze plundering vond plaats in 2008 en volgende jaren; ik zal niet de moeite nemen dit met rente op te stapelen.

Leger Entry: 54 biljoen dollar in dollars van vandaag



(11) De Grote Goudroof - Deel I - De US FED

In de eerste jaren na de oprichting van de FED, die in handen was van de Rothschilds, was de VS nog steeds op een gouden standaard voor haar valuta; nieuw geld kon door de FED alleen worden uitgegeven als het voor minstens 40% uit goud bestond. Maar, zoals de Joodse bankiers altijd hebben gedaan in elk land, gaven zij papiergeld uit ver boven de toegestane limieten, wat de hoofdoorzaak was van de Grote Depressie van 1929. Tegen 1933 had de FED slechts 6.000 ton goud in haar kluizen, en kwam ongeveer 50.000 ton tekort voor het uitgegeven papiergeld. Het publiek was zich algemeen bewust van wat er aan de hand was en, bezorgd dat het Amerikaanse papiergeld waardeloos zou worden, gaf het papier uit en hamsterde de gouden munten en staven, terwijl kleine banken en bedrijven goudstaven hamsterden. Er was geen uitweg uit deze val. De FED had een enorme goudinjectie nodig om een ineenstorting van de munt te voorkomen, maar haar eigenaars waren niet van plan hun eigen geld te investeren om de financiële ineenstorting van Amerika te voorkomen. Hun oplossing was om Roosevelt en het Congres ervan te overtuigen, dat het echte probleem de burgers waren, die de economie verhinderden op natuurlijke wijze te bloeien, door goud aan te houden. Op hun advies nam Roosevelt de beroemde 1602 bepaling aan, die al het privé-goud (in alle vormen) in de VS in beslag nam, alle burgers werden gedwongen hun goud aan de FED over te dragen, op straffe van een boete van $10.000 plus een gevangenisstraf van 10 jaar. Merk op dat het goud niet werd ingeleverd bij het Amerikaanse ministerie van Financiën, maar bij de particuliere FED.


Het goud werd geruild voor papiergeld, wat betekent dat de eigenaars van de FED de macht van de Amerikaanse regering gebruikten om al het privé-goud in de VS te confisqueren, tegen slechts de kosten van het drukken van papier. Volgens de beschikbare gegevens hebben individuele burgers bijna 3.000 ton goud ingeleverd, meestal in de vorm van munten. De hoeveelheid ingeleverde goudstaven en ongemunt goud uit de particuliere sector is uiterst moeilijk nauwkeurig vast te stellen. Alle historische analyses concentreren zich op de gouden munten en negeren het ongemunt goud, maar dit moest verreweg het grootste deel zijn, aangezien het destijds een standaardclausule in handelscontracten was dat er in goud werd afgerekend en zowel bedrijven als banken over grote voorraden goud moesten beschikken. De historische studies doen veel moeite om alle geproduceerde gouden munten te traceren, om te schatten hoeveel er nog in omloop is en dus hoeveel er aan de FED is afgestaan. Het lijkt eenvoudiger om de FED gewoon te vragen naar de hoeveelheid ingeleverde munten, maar de FED weigert deze informatie te verstrekken en zwijgt over baren en ongemunt goud. Mijn schatting voor het edelmetaal was ongeveer 6.000 of 7.000 ton als minimum, voor een totaal van ongeveer 10.000 ton, maar Seagrave citeert geloofwaardige bronnen die beweren dat de FED 18.000 ton kocht, dus zal ik dat cijfer gebruiken.

Dit was echter bij lange na niet voldoende om het tekort van 50.000 ton te dekken, dus de Joodse bankiers - onder leiding van de Jood Morgenthau, die toen minister van Financiën was - devalueerden de Amerikaanse dollar met ongeveer 70% onmiddellijk nadat het goud was geconfisqueerd, waardoor de goudprijs steeg van $20 naar $35, en het tekort van de FED aanzienlijk verminderde. Maar dit was met het tragische gevolg dat de Amerikanen niet alleen werden bedrogen door het verlies van hun enige echte contant geld, maar door het waardeverlies van 70%. Er kwamen natuurlijk rechtszaken, waarbij de rechtbanken in wezen vaststelden dat de actie van de regering illegaal en ongrondwettelijk was, maar dat de burgers geen verhaal hadden.

Kortom, om de FED te redden, overtuigde Rothschild (of zijn collega's) Roosevelt om een wet aan te nemen die Rothschild toestond al het privé-goud in Amerika in beslag te nemen en het papier dat aan de Amerikanen werd gegeven in ruil voor dat goud met 70% te devalueren. Die 18.000 ton goud had toen een waarde van ongeveer 20 miljard dollar*, afgenomen van het volk midden in de ergste recessie sinds mensenheugenis, ongetwijfeld een van de wreedste en meest onmenselijke daden die toen mogelijk waren. Er dreigde een goudrun op de Federal Reserve bank, en deze hele daad was alleen maar om de financiële ineenstorting van de FED te voorkomen - ten koste van verdere verarming van de bevolking en verlenging van de Grote Depressie met jaren. [30]
[31]
[32]
[33]

* 32.150 oz. per metrische ton @ $35/oz. (ongeveer $1 miljoen per ton) maal 18.000 metrische ton. Vandaag is dat goud ongeveer $1700 per oz. waard, of ongeveer $50 miljoen per ton, maal 18.000 ton = ongeveer $1 biljoen.

Leger Entry: 1 biljoen dollar in dollars van vandaag



(12) US Silver Purchase Act van 1934


Daar bleef het niet bij. Het volgende jaar, 1934, voerde President Roosevelt nog een ander Uitvoerend Bevel uit, nummer 6814, De Zilver Koop Wet, die de inbeslagname van al het zilver in de VS vastlegde en een enorm programma om zilver te kopen op de open markt tegen bijna drie keer de toenmalige marktprijs. Vanuit elk rationeel standpunt was deze actie bizar. De Amerikaanse regering nationaliseerde inderdaad de zilvervoorraden in de VS, maar door dat zilver van Amerikanen op te kopen tegen de oude prijs van $0,45. Door deze actie werden miljarden aan schaarse overheidsmiddelen opgezogen op het dieptepunt van de Grote Depressie, toen de meeste Amerikanen worstelden om te overleven en honger en faillissement te voorkomen. [34]

Toen dit was bereikt, dwong Roosevelt op nog bizardere wijze het tweede deel van de wet af, waarin de Schatkist werd opgedragen zilver te kopen tegen een prijs van tenminste 1,29 dollar per ounce, wat bijna drie keer de toenmalige marktprijs was die Amerikaanse burgers ontvingen. De wet stond de Schatkist in de eerste plaats toe om zilver te kopen "uit het buitenland" op de open markt - op de New York Futures Exchange. Maar deze wet was totaal bizar, want dergelijke aankopen hadden nog nooit plaatsgevonden en zouden ook nooit plaatsvinden. Zelfs een gek zou geen geld uitgeven om iets voor $1,29 te kopen als dat goed overal op de wereldmarkt voor $0,45 verkrijgbaar was. Dus, wat was de werkelijke reden voor dit nieuwe beleid?

Tot dan toe had China honderden jaren lang een zilveren standaard voor zijn munt gehanteerd, de enige munt ter wereld die volledig door edelmetaal werd ondersteund, en verantwoordelijk was voor het creëren van een solide en stabiele economische basis, waardoor China volledig kon ontsnappen aan de Grote Depressie die de rest van de wereld teisterde. Het Amerikaanse zilverbeleid bracht natuurlijk een vernietigende klap toe aan deze eeuwenoude stabiliteit, omdat de Amerikanen geen zilver uit het buitenland kochten op de open markt, maar alleen in China via de Amerikaanse banken zoals Citibank, Morgan en Chase, omdat zij immuun waren voor de Chinese exportregels. Deze Amerikaanse agenten boden de Chinezen driemaal de marktprijs voor hun zilver, wat natuurlijk resulteerde in een stroom van zilver die naar deze banken stroomde en van daaruit op Amerikaanse militaire schepen naar de VS werd verscheept. Ik heb verklaringen gezien van historici dat China ongeveer 1 miljard ounces zilver had, wat in die tijd 1/3 van de wereldvoorraad was, maar dat is duidelijk niet waar, want alleen al Shanghai verloor een half miljard ounces per maand, en Chinese banken die normaal hun valuta voor 60% met zilver hadden gedekt, waren teruggevallen tot ongeveer 4%. [35]
[36]

Een aandachtige lezer zou gemerkt moeten hebben dat het belangrijkste stukje van deze puzzel ontbreekt. Laten we samenvatten: (1) De regering van de VS kocht al het goud op dat in particuliere handen was in de VS, en gaf vervolgens al dat goud gratis als geschenk aan Rothschild en de andere Joodse eigenaars van de FED. (2) De regering van de VS kocht vervolgens al het zilver in de VS op en gaf dat eveneens cadeau aan Rothschild's FED. (3) Vervolgens werd een beleid ingesteld waarbij de Amerikaanse schatkist al het zilver in China kocht tegen driemaal de wereldmarktprijs en al dat zilver aan Rothschild's FED schonk. Het deel dat ontbreekt is het geld. Dit was tijdens de zwaarste depressie sinds mensenheugenis, mensen leden honger, de regering had geen geld en de munt en de FED dreigden in te storten. Hoe kon Roosevelt al dat edelmetaal opkopen en schenken aan een paar Joodse bankiers? Makkelijk. Ze leenden hem het geld, door papier te drukken en niet alleen de hoofdsom, maar ook de rente te innen. Roosevelt had geen geld om Rothschild een kerstcadeau te geven, dus leende Rothschild het geld, tegen rente, om zijn cadeau te kopen. En zo raakte de VS in 1933 33 miljard dollar in de schulden.[37]
Het is niet mogelijk om de totale waarde van het uit de VS of China gewonnen zilver nauwkeurig te schatten, dus maak ik hier geen legervermelding.

Leger Entry: $0 miljard in dollars van vandaag.


Je vraagt je misschien af waarom de Joodse bankiers van de FED niet ook al het goud in China probeerden op te kopen. Dat was niet nodig, want sommige van hun beste vrienden waren al op die weg. Zie Citibank, hieronder.



(13) Citibank - The Great Gold Robbery

De Chinezen hebben altijd goud opgepot, individueel, als onderpand, en dat deden ze zeker in 1902 toen Citibank naar China kwam op de rand van het faillissement en een slimme manier nodig had om zijn vermogen weer op te bouwen. Citi vond het. De bank maakte in het hele land reclame voor de onveiligheid van het bewaren van goudstaven in een sok onder het bed, en slaagde erin minstens 100 miljoen Chinezen ervan te overtuigen hun goud in de kluizen van Citibank te deponeren, waar het veilig zou zijn. Na meer dan 40 jaar, toen de oorlogswolken zich samenpakten, laadde Citi letterlijk tientallen Amerikaanse militaire schepen met al dat Chinese goud en sloot zijn deuren zonder zelfs maar afscheid te nemen. Het goud zou natuurlijk allemaal zijn ingeleverd bij de FED in ruil voor papier. Vandaag de dag proberen mensen nog steeds hun goud terug te krijgen van Citibank. Omdat de documentatie onweerlegbaar is, hebben Amerikaanse rechtbanken rechtszaken toegestaan, maar op voorwaarde dat de eisers persoonlijk moeten verschijnen bij de processen. Geen probleem, maar de Amerikaanse consulaten in China weigeren visa af te geven voor deze mensen om naar de VS te reizen. Geen reisvisa, geen rechtszaken tegen Citibank, geen terugvordering van Chinees goud. Het goud werd natuurlijk overgedragen aan de US FED in ruil voor papier.

Er zit veel meer achter dit verhaal, want Citibank heeft dezelfde stunt uitgehaald in misschien wel een dozijn landen. Als het op één plaats werkt, zou het overal moeten werken. Op hetzelfde moment, in 1902, dat Citi (International Banking Corporation) zichzelf registreerde in China, opende het ook bankactiviteiten in Manilla, Calcutta, Singapore, Yokohama, Brazilië, Argentinië en in andere landen. In Argentinië werd Citibank zo gehaat voor deze gouddiefstallen, dat in 1927 een groep gedupeerde "klanten" wraak nam door zowel het hoofdkantoor van Citibank als dat van de Bank of Boston op te blazen, en zij haatten de Amerikaanse regering (en Amerikanen in het algemeen) zozeer voor het beschermen van Citibank, dat zij ook de Amerikaanse ambassade en het Ford Motor bedrijf bombardeerden. De diefstallen uit alle andere landen buiten beschouwing gelaten, liep de hoeveelheid goud die door Citibank (en Chase en Morgan) van Chinese burgers alleen al in de tientallen miljarden, over de periode van 1902 tot 1949, maar het is bijna onmogelijk om dat nauwkeurig te berekenen, en ik zal er dan ook geen vermelding voor maken.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(14) De Grote Goudroof - Deel 2 - De US FED

Dit is een van de meest verbijsterende fraudes ooit gepleegd in de geschiedenis van de wereld, een die uit al onze geschiedenisboeken lijkt te zijn gewist, tot het punt waarop ik betwijfel of één persoon op een miljoen er kennis van heeft. Zoals alle goede fraudes, was het eenvoudig: Vanaf 1932 tot het begin van de Tweede Wereldoorlog maakten de Amerikaanse regering en de Joodse media de hele wereld op extravagante wijze bang dat ofwel Japan ofwel Duitsland elk land zou binnenvallen en onvermijdelijk al hun centrale en commerciële banken zou plunderen. De aangeboden oplossing was, dat alle banken in alle landen van de wereld hun gehele goudreserve zouden overdragen aan de US FED voor bewaring tot de oorlog voorbij was. En dat deden ze. Elke dag registreerde de New York Times trouw zendingen van miljoenen dollars goud van al deze landen naar de VS. Eén NYT-artikel beweerde dat zeven Amerikaanse marineschepen, geladen met 125.000 ton Chinees goud, in 1938 naar de VS voeren. Deze "stortingen" werden gestaafd met goudcertificaten uitgegeven door de US Treasury, hoewel het goud feitelijk naar de US FED ging.



Er schijnt echter geen enkel geloofwaardig geval te zijn van teruggave van dit goud aan de eigenaars. In alle gevallen verklaarde de FED dat de aangeboden certificaten ofwel vervalsingen waren met duidelijke spel- en andere fouten, of dat zij eenvoudigweg "de uitgifte van certificaten niet kon bevestigen" met die serienummers, en weigerde ze in te wisselen. Een journalist van de Financial Times beweerde:


"Het is nu zover gekomen dat je een van de grote banken in New York, Londen of Zürich kunt binnengaan, ze een halve ton goud kunt geven in ruil voor een eigendomsbewijs, tien minuten rond kunt lopen, dezelfde bank weer binnen kunt gaan, en ze zullen ontkennen je ooit eerder gezien te hebben, en je laten arresteren omdat je ze een vals bewijs hebt gegeven."


Maar toen gebeurde er iets heel vreemds. In de jungle van de Filippijnen werd een neergestort CIA-vliegtuig ontdekt met daarin biljoenen dollars van dezelfde certificaten, en duidelijk originelen en geen vervalsingen. Na die ontdekking, met de bijbehorende publiciteit en het opduiken van terugbetalingseisen voor deze certificaten, raakte de FED in paniek, wat leidde tot iets werkelijk bizar: de FED besloot plotseling haar hele goudvoorraad om te smelten en opnieuw te gieten, met het verklaarde doel om "liever al hun goudstaven in dezelfde vorm te hebben". Er werd geen uitleg gegeven, maar dat was ook niet echt nodig. Het omsmelten van tienduizenden tonnen goud is een enorme onderneming, ingewikkeld en zeer duur, en zou nooit gedaan worden om de dwaze reden van het veranderen van de vorm van de baren. Wat het verklaarde doel van de FED ook was, het belangrijkste resultaat was dat omgesmolten goud niet langer de oorspronkelijke merktekens bevatte, waardoor er geen enkele manier meer was om de oorspronkelijke bron van dat goud te identificeren. En dat betekende dat niemand ooit kon bewijzen dat het goud in handen van de FED het goud was dat - in reële termen - gestolen was uit bijna elk land ter wereld.


Een beroemd voorbeeld waren de goudvoorraden van China's centrale bank. Toen Chiang Kai-Shek de Chinese burgeroorlog verloor en naar Taiwan vluchtte, was zijn laatste daad dat hij al het goud van de centrale bank van het Chinese vasteland en de handelsbanken plunderde en de tonnen ongemunt goud meenam naar Taiwan - onder bescherming van de Amerikanen. Om hun bescherming te vergroten, overtuigden de VS Chiang om hen het goud naar de VS te laten brengen "ter bewaring" voor het geval China Taiwan zou aanvallen en "zijn" goud zou stelen. Dit goud is nooit teruggegeven. Nog lang na de dood van haar man, en tot op de dag van haar dood, was mevrouw Chiang aan het discussiëren, vechten, smeken en aanklagen bij de Amerikaanse regering en de FED om "haar" goud terug te krijgen. Ze faalde, en de zaak stierf. Taiwan weet hier niets van.

Er lijkt geen eenduidige registratie te bestaan van alle goudzendingen die in het kader van deze regeling aan de US FED zijn geleverd, maar het moet minstens om tientallen, zo niet honderden miljarden gaan, en dat in de jaren dertig, nu bijna 90 jaar geleden. Als we uitgaan van een conservatief totaal dat wereldwijd is verzameld en dat slechts vijf keer zo groot is als het totaal dat alleen al in de VS in beslag is genomen, geeft dat ons ongeveer 100.000 metrische ton, tegen ongeveer 50 miljoen dollar per ton tegen de prijzen van vandaag, of ongeveer 5 biljoen dollar. Al dit goud ging in de zakken van de paar Joodse bankiers, die de US FED bezitten.


Voor alle duidelijkheid: Rothschild en andere Joodse bankiers beraamden een plan om letterlijk alle goudvoorraden te stelen van alle centrale banken en handelsbanken in alle landen van de wereld. Deze Joden waren op dat moment bezig een tweede wereldoorlog uit te lokken, en gebruikten de angst daarvoor om hun plan te ondersteunen. Zij gebruikten de volledige angst aanjagende propaganda-invloed van de Joodse media, gecombineerd met de uitgebreide intimiderende macht van het Amerikaanse Witte Huis en het State Department, alsmede de dwingende macht van het Amerikaanse leger, om alle centrale banken van de wereld en de commerciële banken van alle landen te dwingen hun goudvoorraden over te dragen aan de US FED voor "bewaring". Het was nooit de bedoeling, om dat goud na de oorlog terug te geven. Het zou duidelijk moeten zijn, dat de Amerikaanse regering tot aan haar nek in deze criminele gruweldaad zat, door op te treden als de handhaver en zakkenvuller voor de Joden, door al dit goud te verzamelen en te leveren, niet aan de Amerikaanse schatkist, maar aan de FED, en dus zonder enig voordeel voor de Verenigde Staten. De Amerikaanse regering gehoorzaamde gewoon haar meester.

Leger Entry: 5 biljoen dollar in dollars van vandaag


Hoeveel goud is er in de wereld?

Warren Buffett zegt ongeveer 175.000 ton, maar zijn schatting is waardeloos en weinig mensen zijn het met hem eens, en in feite komt zijn schatting uit de joodse bron van Thompson Reuters[38]
en moet principieel buiten beschouwing worden gelaten. Schattingen variëren van dit niveau tot een door het Gold Standard Institute van meer dan 2,5 miljoen ton. Een deel van het probleem is dat goud al duizenden jaren wordt gedolven en niemand weet hoeveel er is. Hetzelfde probleem bestaat bij schattingen van de totale goudvoorraad in verschillende landen op verschillende momenten in de geschiedenis. Shills voor de US FED proberen de gevolgen van hun wereldwijde gouddiefstal in de jaren 1930 te minimaliseren door de hoeveelheid ongemunt goud in de VS op dat moment schromelijk te onderschatten, en hebben hetzelfde gedaan voor de meeste andere landen. We hebben ook het omgekeerde probleem: volgens verslagen van sommige Joodse zogenaamde "historici" hebben de nazi's alleen al van de Joden tien keer de totale hoeveelheid goud geplunderd die in die landen aanwezig was.


Een belangrijke kanttekening: de US FED

In 2013 waren er mediaberichten die snel werden begraven en gecensureerd in de VS, maar niet in Europa, over het streven van Duitsland om zijn goudvoorraad te repatriëren van de US FED. De Duitse regering had ongeveer de helft van haar goudvoorraad opgeslagen in de kluizen van de NYC FED. De Duitse centrale bank besloot al haar goud naar huis te brengen, maar de FED weigerde het verzoek en beweerde dat een dergelijke stap onmogelijk zou zijn en dat zij tot 2020 nodig zou hebben om de overdracht te kunnen realiseren. De Duitse regering vroeg vervolgens om een bezoek aan de kluizen van de FED om het goud te inventariseren en het werkelijke bestaan ervan vast te stellen, maar de FED weigerde Duitsland toe te staan zijn eigen goud te onderzoeken. Als redenen werden opgegeven "veiligheid" en "geen ruimte voor bezoekers". Na vastberaden aandringen op deze vreemde gang van zaken stuurde Duitsland uiteindelijk toch een aantal medewerkers naar de FED, die alleen toegang kregen tot de voorkamer van de kluis, waar zij 5 of 6 goudstaven te zien kregen als "representatief voor hun bezit", maar verder niets mochten zien. De Duitse ambtenaren kwamen een tweede keer terug, met nog meer vastberadenheid, en toen opende de FED blijkbaar slechts één van de 9 kluizen en mochten de Duitsers de stapel goud van een aanzienlijke afstand bekijken, maar ze mochten er niet in of aankomen. Na herhaaldelijk aandringen kreeg Duitsland een klein deel van zijn goudvoorraad terug, maar dat werd verscheept van de Franse centrale bank - eigendom van dezelfde Joden die de FED bezitten.


Er wordt al vele jaren gespeculeerd, dat de FED niet veel goud heeft, of zelfs maar goud, dat zij het heeft verkocht, uitgeleend, of gebruikt als onderpand voor leningen. Er wordt tegenwoordig herhaaldelijk beweerd, dat het goud, dat zogenaamd is opgeslagen namens vele naties, eigenlijk niet bestaat. Niemand, behalve het FED personeel, is daadwerkelijk toegelaten in de kluizen om het goud te zien of te inventariseren, en er is geen bewijs dat het goud echt bestaat.

Erger nog, de situatie is hetzelfde met het veronderstelde gouddepot in Fort Knox, de opslagplaats van wat verondersteld wordt het gehele goudbezit van het Amerikaanse ministerie van Financiën te zijn. De meeste mensen geloven, dat Fort Knox een overheidskluis is, maar hoewel het gebouwd is op overheidsgrond, wordt het beheerd door de FED en de gehele inhoud is eigendom van de FED, niet van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Sinds de oprichting van het Federal Reserve System in 1913 is de inhoud van Fort Knox eigendom van de FED, maar bewaakt door het Amerikaanse leger. En niemand weet wat daar is.

De laatste controle, en het laatste publieke bezoek, was in 1953, net na het aantreden van Eisenhower. Geen externe deskundigen werden toegelaten tijdens die audit, en het team testte slechts ongeveer 5% van het goud daar. Er is niet eens een inventarisatie geweest, laat staan een uitgebreide audit van Fort Knox in 70 jaar. In 1974 mochten zes Congresleden, een Senator en de pers Fort Knox binnen om zelf te zien of het goud er was of niet. De rondleiding toonde aan dat er iets in Fort Knox was dat op goud leek, maar het leidde tot nog meer controverses. Slechts een klein deel van het goud werd ter inzage gegeven, en een Congreslid publiceerde een rapport waarin stond dat de goudstaven in het fort minder zwaar waren dan verwacht. De afgelopen jaren hebben verschillende Amerikaanse politici beweerd dat er een grote kans is dat noch Fort Knox noch de FED goud hebben, en hebben een volledige en openbare inventarisatie en test geëist, maar de FED heeft resoluut geweigerd.

Gezien de bijna zekerheid dat de US FED en de Treasury weinig goud hebben, is er veel gespeculeerd over de locatie van 's werelds goudvoorraad, die bij de FED op papier bestaat, maar niet in werkelijkheid. Ik weet niet waar het goud is, maar als ik moest raden, zou ik denken dat het allemaal diep in de bergen in Zwitserland ligt, in de vele honderden tunnels die diep in de rotsen zijn geboord onder het nieuwe hoofdkwartier van de BIS - de Bank voor Internationale Betalingen, die op haar beurt ook eigendom is van dezelfde Rothschild die de FED en diverse andere Europese Centrale Banken bezit.

(15) De oorlogsbuit

Dit is een onderwerp dat zelden of nooit onder onze aandacht komt - met als opmerkelijke uitzondering de hardnekkige verhalen over Duitsers die kunst en andere schatten van Joden in beslag nemen. Maar de historische waarheid is heel anders, en met veel bewijs dat het Joden zijn die veel of zelfs de meeste plunderingen in oorlogstijd hebben gedaan. We zijn getrakteerd op ongeveer 85 jaar non-stop beschuldigingen dat Duitsers tijdens twee wereldoorlogen Joden hebben geplunderd, maar er is bijna nooit enig geloofwaardig bewijs hiervoor geleverd, en bij nader inzien vallen de verhalen over Duitsers die Joden plunderden in dezelfde categorie als de bakken vol oogballen en het smelten van Joods vet om glycerine te maken voor explosieven. Ongetwijfeld wordt er tijdens alle oorlogen door alle partijen geplunderd, maar zoals we zullen zien, zijn het de Joden die het meeste lijken te hebben geplunderd en hun misdaden verbergen door hun controle over de massamedia.

Een recent voorbeeld: Irak is nauwkeurig omschreven als "een wieg van de beschaving". Het resultaat is dat Irak vóór de Amerikaanse invasie tot de nok toe gevuld was met archeologische artefacten, kunstschatten, boekrollen en andere voorwerpen die in de loop der eeuwen waren verzameld, vele van grote financiële waarde maar ook van enorme historische betekenis. Ze zijn allemaal verdwenen. Amerikaanse troepen hebben het grootste deel van het land geplunderd. Naar verluidt zijn alle Iraakse musea vandaag de dag volledig leeg. Kostbaarheden en historische artefacten werden niet alleen uit musea en bibliotheken gestolen, maar ook uit particuliere woningen. Irak werd in zijn geheel geplunderd. Volgens gepubliceerde schattingen werden minstens 200.000 kunst- en cultuurvoorwerpen, waarvan vele van onschatbare waarde waren voor de wereldgeschiedenis, gestolen uit Iraakse musea in Bagdad, Mosul en andere steden. De Amerikaanse regering beweert dat dit slechts een paar malafide acties waren die zij afkeurde, maar de feiten wijzen anders uit, en veel van deze voorwerpen zijn inderdaad in andere musea en particuliere Joodse collecties terechtgekomen - onder andere in Israël. Er is geen manier om hier een waarde aan toe te kennen, maar de omvang is aanzienlijk en dit is slechts een van de vele dergelijke situaties.

De Sovjet-Unie houdt vol dat de VS en verschillende Joden nog steeds onbetaalbare collecties gestolen Sovjetkunst bezitten, die door de Joden in beslag werden genomen toen zij Rusland ontvluchtten na hun mislukte revolutie. De VS en de Joden wezen deze bewering natuurlijk af, maar werden vervolgens betrapt op een leugen toen onderzoekers documenten aan het licht brachten waaruit bleek dat de VS wel degelijk een enorme hoeveelheid kunstschatten hadden bewaard - die inmiddels door de gebruikelijke groep verdachten in particuliere collecties waren verdwenen. Er waren ook gedocumenteerde berichten dat het Amerikaanse leger aan het einde van de Tweede Wereldoorlog een trein met 24 wagons vol goud, zilver en diverse dure Duitse kunstvoorwerpen, waarvan de waarde destijds op vele miljarden werd geschat, leeghaalde. Ook verdwenen er rond dezelfde tijd vele miljarden aan goud uit de Reichsbank, waarvoor nooit rekenschap is afgelegd.

De details van de Europese schatroof zijn troebel en zeer ingewikkeld, met claims en tegenclaims, waardoor het gemakkelijk en verleidelijk is om schatroofverhalen over Duitsland af te doen als overdreven oorlogsverhalen. De afgelopen 70 jaar zijn we echter overspoeld met verhalen over de plundering door de Duitsers van edele metalen en kunstwerken van onschatbare waarde in heel Europa, vooral van de Joden, maar er zit veel meer achter het verhaal. Nadat de Joden hun bolsjewistische revolutie in Rusland in 1917 hadden voltooid, plunderden zij het hele land, te beginnen met al het goud in de centrale bank dat naar de VS werd verscheept als betaling aan Jacob Schiff voor de financiering van de revolutie. De relatief welgestelde middenklasse bezat miljarden aan edele metalen, kunstvoorwerpen en kunstwerken van onschatbare waarde, evenals vrijwel alle bezittingen van de Romanovs - de Russische koninklijke familie. Het grootste deel hiervan werd uit het land weggevoerd, grotendeels naar Duitsland en Oostenrijk, toen de bolsjewistische joden Rusland ontvluchtten. Veel van deze geroofde schatten en goud zouden vrijwel zeker volledig in handen zijn gekomen van de Joden in de City of London. En er bestaat substantiële documentatie om te bewijzen dat de VS en de Joden Duitsland inderdaad zwaar hebben geplunderd aan het eind van beide oorlogen. Gezien de feiten van Operatie Paperclip, zou dit voor niemand een verrassing moeten zijn.

Maar in termen van plundering en vernietiging was er iets veel ergers: twee van de grootste daden van culturele genocide in de wereldgeschiedenis werden beide gepleegd door de Khazaarse Joden, en beide in China, een ander stuk geschiedenis dat zij volledig hebben weten te begraven. Wat ons hier bezighoudt is de plundering en verbranding van het Chinese Zomerpaleis, het Yuanmingyuan, dat meer dan tien miljoen van de mooiste en meest waardevolle historische schatten en wetenschappelijke werken uit 5000 jaar Chinese geschiedenis bevatte.

De Joden besloten China te straffen voor het weigeren van hun opium, dus verkregen Rothschild en Sassoon de toestemming van Koningin Victoria en een toezegging voor de inzet van haar troepen om het hele complex te plunderen en te vernietigen[39]
om, in hun woorden, "een wond te openen die nooit meer zou genezen". Het complex was zo groot (acht keer zo groot als Vaticaanstad) dat 7.500 soldaten bijna drie weken nodig hadden om het te plunderen en te verbranden. Wat niet geplunderd kon worden, werd vernietigd, en het hele enorme paleis brandde tot de grond toe af. Deze moedwillige diefstal en totale vernietiging van een van 's werelds grootste collecties van historische schatten was opgezet door de Rothschilds en Sassoons als vergelding voor het Chinese verzet tegen hun opium. Bij het horen van het nieuws braakte de Chinese keizer bloed en stierf spoedig daarna. Herhaaldelijk verschijnen enkele van de meest gewaardeerde kunstvoorwerpen vandaag de dag op een veiling, altijd door Joodse verkopers. Je kunt begrijpen waarom niet iedereen sympathie voelt voor de Joden als de Duitsers inderdaad enkele van hun kunstwerken hebben geroofd. Naar alle waarschijnlijkheid waren de meeste door de Joden geroofd van iemand anders.

Aangezien wij niet de nodige details kunnen verkrijgen om de plunderingen te documenteren die de Joden hebben uitgevoerd in al hun revoluties van Rusland tot Egypte, China, Irak en Libië, noch voor de plunderingen die de Amerikanen in hun naam hebben uitgevoerd, met name in Duitsland, zal ik dit niet vermelden, maar alleen om de omvang te registreren en te benadrukken dat veel van wat door deze Joden is gestolen onbetaalbaar is.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag


(16) Japan's Gouden Lelie

Er is echter nog een andere kwestie van plundering, namelijk die van Japan, die iets sinisterder is en van een andere orde als het gaat om het opeisen van oorlogsbuit door de overwinnaars. Bijna iedereen schijnt op de hoogte te zijn van de - meestal denkbeeldige - plunderingen door Duitsland, maar bijna niemand schijnt op de hoogte te zijn van de enorme catalogus van bijna ongelooflijke plunderingen door de Japanners. Japan plunderde inderdaad niet alleen de centrale banken, maar elke mogelijke bron van schatten tijdens hun tocht door China en heel Azië. Goud, zilver, juwelen, kunstwerken, alles van waarde werd geplunderd, ook uit particuliere woningen, en naar Japan verscheept tijdens de eerste fasen van de invasie. Deze kennis is volledig onderdrukt, en is nooit doorgedrongen tot het grote publiek, behalve in korte opmerkingen terloops.

Weinigen zijn zich tegenwoordig bewust van de voorwaarden van de Japanse overgave aan de VS aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het is niet algemeen bekend dat toen de Amerikanen de documenten van de Japanse overgave opstelden, zij specifiek aanspraken op oorlogsherstel tegen Japan verboden. In artikel 14(b) van het verdrag stond:

"De Geallieerde Mogendheden zien af van alle herstelvorderingen van de Geallieerde Mogendheden, andere vorderingen van de Geallieerde Mogendheden en hun onderdanen (mijn cursivering) die voortvloeien uit handelingen van Japan en zijn onderdanen tijdens de vervolging van de oorlog, en vorderingen van de Geallieerde Mogendheden voor directe militaire kosten van de bezetting".

De toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Allen Dulles intimideerde en dwong de andere bondgenoten en alle Aziatische landen deze overgaveovereenkomst te ondertekenen. Alleen China en Rusland weigerden te tekenen.

Maar waarom het voorkomen van herstelbetalingen? De VS en de Joden gebruikten oorlogsherstelbetalingen om Duitsland tot op het bot uit te hollen, zodat alleen het skelet van het land overbleef. Japan was in alle opzichten veel erger dan Duitsland, dus waarom de verbazingwekkende vrijgevigheid jegens Japan? De Japanners plunderden heel Azië en verscheepten een deel van die buit naar Japan, maar omdat de oorlogsbuit steeds verder van huis werd geplunderd, begonnen de Japanners hun buit te verzamelen en op te slaan ter voorbereiding van grotere zendingen later. Helaas begon Japan, naarmate de oorlog vorderde, de controle over de scheepvaartroutes te verliezen en was overbrenging naar Japan niet langer een veilige optie. In de onjuiste veronderstelling dat de VS hen zou toestaan de Filippijnen te behouden in ruil voor een staakt-het-vuren, kozen de Japanners ervoor het grootste deel van het geroofde goud en andere bezittingen in de Filippijnen te begraven. Er bestaat vandaag een overvloedige documentatie dat Japanse officieren tientallen diepe opslagplaatsen creëerden in grotten of uitgegraven ondergrondse gebieden, deze vulden met de geroofde schatten en de ingangen met explosieven vernietigden. Het blijkt ook waar te zijn dat alle personen die werkten aan het vervoer, de opgraving en de opslag van al deze buit in de grotten werden begraven, waardoor er blijkbaar slechts drie of misschien vier mensen overbleven die op de hoogte waren van het feit van de opslag of de locaties. Dit was Japan's Gouden Lelie project. [40]
[41]
[42]
[43]
[44]

Er is substantieel en onweerlegbaar bewijs opgedoken dat de Amerikanen kennis hadden genomen van Golden Lily en een van deze personen gevangen hadden genomen en gemarteld, die het bestaan en de locaties van tenminste enkele van de locaties onthulde. Aangezien Japan na de oorlog nauwelijks aanspraak kon maken op deze buit, en de verborgen miljarden nu in wezen wezen wezen waren, waren ze beschikbaar voor de Amerikanen (en de Joden) om stilletjes weg te sluizen. Het probleem was dat dit een enorme misdaad was, zelfs in de ogen van de Amerikanen, omdat het duidelijk een diefstal was van vrienden in plaats van vijanden, die hun eigendom terug zouden willen. De Amerikanen vonden de perfecte oplossing - de bepaling voor de verbeurdverklaring van herstelbetalingen in het verdrag van de Japanse overgave zou in feite betekenen dat deze naties - en hun onderdanen - afstand deden van hun aanspraken op alle door Japan geroofde schatten, waardoor de acties van de Amerikanen "legaal" werden, op voorwaarde dat alle partijen het verdrag zouden ondertekenen. En alle partijen, behalve China en Rusland werden inderdaad gedwongen te tekenen.

Generaal MacArthur, die de leiding had over de bezetting, rapporteerde dat hij "grote hoeveelheden goud, zilver, edelstenen, buitenlandse postzegels, graveerplaten en ... geld dat in Japan niet legaal is" had gevonden. Er was ook een document van het Amerikaanse leger met een verklaring waarin werd verwezen naar "niet-aangegeven depots van deze schatten [waarvan bekend is] dat ze bestaan". De Amerikaanse bezettingstroepen hadden blijkbaar ten minste enkele van Japans Gouden Lelie locaties ontdekt, die miljarden aan goud en andere kostbaarheden bevatten. Dit staat buiten kijf, en er is documentatie dat MacArthur daadwerkelijk enkele van deze geopende locaties heeft bezocht en de inhoud heeft geëvalueerd.

De Japanners plunderden elke natie tot op het bot en, voor zover mogelijk, elke burger, en het lijdt geen twijfel dat de waarde in de triljoenen dollars moest lopen. Aangezien we het aantal ontdekte vindplaatsen niet kennen, noch het aandeel edele metalen in elke vindplaats, ga ik uit van een voorzichtige schatting van slechts 500 miljard dollar teruggevonden. En omdat er geen bewijs is, dat deze buit ooit de VS is binnengekomen, laat staan geregistreerd in de Amerikaanse schatkist, kunnen we veilig aannemen, dat het werd verzameld namens de FED. We kunnen twee maatstaven gebruiken. De goudprijs was toen ongeveer $35 per ounce, met de huidige prijzen (2022) rond $1700, of ongeveer 50 keer, voor een huidige waarde van ongeveer $25 biljoen. De andere methode is om de 500 miljard dollar tegen 5% samen te stellen gedurende 72 jaar vanaf het einde van de oorlog, wat ons een huidige waarde van ongeveer 15 biljoen dollar oplevert. Ik gebruik het laagste cijfer. Ik moet hier opmerken dat het werkelijke teruggevorderde bedrag potentieel vele malen groter is dan ik hier heb aangenomen. Seagrave's "Gold Warriors" vertelt het hele verhaal in uitputtend detail,[45]
en zou beschouwd moeten worden als verplichte lectuur.

Leger Entry: 15 biljoen dollar in dollars van vandaag



(17) Schateiland

In 1999 maakte Edward Michaud een uitstekend historisch essay getiteld "Corregidor The Treasure Island of WWII", [46]
[47]
waarin hij de plundering van de Filippijnen gedetailleerd beschrijft. Het werd toen niet plunderen genoemd, maar dat was het wel. Toen de Japanners de Filippijnen binnenvielen, werd MacArthur gedwongen te evacueren en zijn toevlucht te zoeken op het eiland Corregidor, waarna hij twee dingen deed. Hij liet alle munitie en oorlogsmateriaal vernietigen om ze niet achter te laten voor de Japanners, en hij verzamelde en verscheepte alle rijkdommen van de centrale bank van de Filippijnen en alle persoonlijke rijkdommen die konden worden verzameld bij de lokale burgers, "om ze naar de VS te sturen voor bewaring" en de onvermijdelijke plundering door de Japanners te voorkomen.

Volgens het rapport van Michaud "bestonden de regeringsobligaties alleen al uit meer dan 51 ton ongemunt goud, 32 ton ongemunt zilver, 140 ton zilveren pesos en centavos, en miljoenen papieren schatkistbiljetten, obligaties en bedrijfsaandelen. De civiele bezittingen ... bestonden uit ongeveer twee ton ongemunt goud in staven van verschillende grootte, samen met een onbekende hoeveelheid edelstenen en buitenlandse valuta. Toen de orders werden ontvangen om de stad te evacueren waren de vele papieren inventarissen en verslagen nog onvolledig, en veel burgers kregen niet eens ontvangstbewijzen voor hun kostbaarheden. Veel werd opgeslagen in delen van het grote ondergrondse complex dat bekend staat als de Malinta-tunnel. De resterende 51 ton ongemunt goud van de regering, bestaande uit 2.542 staven van elk 20 kilo, samen met de rest van de papieren valuta en waardepapieren, werden opgeborgen in verschillende van de binnenkanalen van de Marinetunnel aan de zuidkant van het Malinta tunnelcomplex."

Vrijwel alles werd geladen in de beschikbare schepen, groot of klein, en het geheel werd overgebracht naar Corregidor, waar het uiteindelijk in Amerikaanse onderzeeërs werd geladen en naar de VS gebracht. Alles wat niet op tijd kon worden verscheept, werd in overtollige schepen geladen die naar dieper water werden gesleept en tot zinken werden gebracht; het ging om honderden tonnen edele metalen, waarvan een deel later door de Japanners wellicht werd teruggevonden, maar ook door de Amerikanen. De onderzeeërs werden 's nachts geladen, wanneer de Japanse vliegtuigen niet konden aanvallen, en doken overdag onder voor de veiligheid. Michaud dacht dat deze Filippijnse schat werd vervoerd naar de US Mint, maar hij kwam vrijwel zeker terecht bij de FED, aangezien de Munt bijna een non-entiteit was die alleen goedkope metalen munten produceerde. Hij eindigde zijn essay met de opmerking: "Aan het einde van de oorlog werd deze effectenzending, "of ten minste het monetaire equivalent ervan", vervolgens overgedragen aan de Filippijnse regering", maar deze bewering is onzin. Ik heb geen bewijs gezien dat deze bewering ondersteunt, en niemand is in staat een dergelijke bewering te doen omdat er geen nauwkeurige inventaris is opgemaakt tijdens de paniek om te evacueren voordat de Japanners arriveerden, en niemand weet eigenlijk wat er is meegenomen. In ieder geval heb ik uit de weinige beschikbare feiten niets gezien dat beweringen ondersteunt dat deze rijkdommen ooit naar de Filippijnen zijn teruggebracht. Dit was zeker niet de enige of de laatste dergelijke gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bij deze berekening heb ik geen rekening gehouden met de "honderden tonnen" goud en zilver die bij de eerste poging niet in de onderzeeërs werden geladen, en ik heb de waarde van alle andere schatten dan de 53 ton goud en 175 ton zilver niet meegerekend. Nogmaals, een relatief schamele hoeveelheid in verhouding tot de andere misdaden.

Leger Entry: 3,3 miljard dollar in dollars van vandaag.



(18) Inbeslagname van Duitse industriële activa

Het schijnt helemaal niet bekend te zijn, totaal uit de wereldgeschiedenis te zijn gewist, dat de regering en het leger van de VS gedurende tenminste de afgelopen 85 jaar zijn opgetreden als huurdieven voor de Khazar Joodse maffia in de City van Londen, en dat nog steeds doen. Ik kan hier slechts een zeer korte samenvatting geven van vele zeer lange criminele verhalen, die met voldoende documentatie om te overleven in een rechtbank.

Dit onderwerp is veel te omvangrijk om hier te behandelen. Ik heb de inbeslagnames van WO I en WO II uitvoerig beschreven in een E-book dat zwaar is geannoteerd met referenties die ik hier niet heb gegeven. [48]
Ik verzoek u dringend hoofdstuk vijf te lezen om de omvang van wat er is gedaan te begrijpen. Alle Duitse industriële - en zelfs persoonlijke - activa wereldwijd werden in beslag genomen door het Amerikaanse leger, voornamelijk namens deze Joodse bankiers, hoewel de VS zelf en hun binnenlandse bedrijven er ook flink van profiteerden. Nogmaals, de totalen zouden in 1915 en 1945 ver in de triljoenen dollars hebben gelegen, zonder rekening te houden met meer dan 100 jaar en 75 jaar winstaccumulatie, maar het landschap is zo uitgestrekt dat het niet mogelijk is om zelfs maar een geloofwaardige schatting te maken, en dus ook geen vermelding in het leger voor dit item.


(a) Inbeslagnames uit de Eerste Wereldoorlog

Het lijkt niet algemeen bekend, maar diezelfde Joodse bankiers, opnieuw met de VS als hun "handhaver", plunderden letterlijk alle Duitse industriële activa - wereldwijd - na beide wereldoorlogen. De omvang hiervan was onvoorstelbaar. Een voorbeeld: het hele bedrijf Bayer werd verkocht - aan een joodse agent - voor een bedrag van 5 miljoen dollar, tijdens een "veiling" op de trappen van het hoofdkantoor van Bayer. Bayer was in die tijd een van de grootste bedrijven ter wereld en produceerde niet alleen chemicaliën, maar ook een enorm assortiment medicijnen, waaronder Aspirine, in die tijd 's werelds populairste medicijn en meest waardevolle patent. De Joodse advocaat Seymour J. Rubin schreef dat het "duidelijk en dwingend is dat een overwinnaar of veroveraar om redenen van rechtvaardigheid" alle eigendommen en bezittingen van de overwonnenen in beslag moet nemen.

En confisqueren deden ze. Ze namen niet alleen alle Duitse bedrijfsactiva wereldwijd in beslag, maar ook vrijwel alle persoonlijke bezittingen, met opsommingen als "drie paarden", "wat cederhout", "een paar tapijten", en natuurlijk bankrekeningen, edele metalen, kunstwerken. Het was natuurlijk allemaal illegaal, maar de VS nam een wet aan die hen toestond het te doen. Er was een speciale wet die "iedereen van Duitse afkomst" die om welke reden dan ook gevangen was genomen, als vijandelijke vreemdeling aanmerkte en onderworpen werd aan een volledige inbeslagname van zijn bezittingen, en zo gooiden ze bijna elke Duitser in de gevangenis op grond van een verzonnen aanklacht, vaak voor slechts twee of drie dagen, net lang genoeg om ze te classificeren en hun bezittingen in beslag te nemen. Dit was een van de hoofddoelen van de oorlog; een heel volk ontdoen van al hun bezittingen, patenten en eigendommen, om een volk neer te slaan dat te machtig werd en te ongehoorzaam aan de Joden.

Er is geen manier om de totale waarde van alle inbeslagnames uit WO I geloofwaardig te schatten. De persoonlijke eigendommen die alleen al in de VS in beslag werden genomen, zouden in dollars van vandaag ongeveer 60 miljard dollar bedragen, maar dit was slechts persoonlijk eigendom in één land, en verreweg het kleinste deel van de inbeslagnames. De totale waarde van de in beslag genomen bedrijfsactiva van Duitsland wereldwijd zou vandaag bijna zeker vele biljoenen bedragen, maar de details zijn niet beschikbaar om te berekenen, dus geen legervermelding.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag


(b) Operatie Paperclip - Tweede Wereldoorlog

Dit was zonder twijfel de op één na grootste en meest verstrekkende diefstal ooit in de wereldgeschiedenis, alleen overtroffen door de plundering van India door de Joden een eeuw eerder. Net als in WO I werden alle wereldwijde bezittingen van Duitsland opnieuw geconfisqueerd, maar deze keer met een jarenlange planning die al voor de oorlog begon. [49]
De Joden die in die tijd de Amerikaanse regering controleerden, hadden duizenden teams met tienduizenden individuen geregeld, vaak slechts meters achter de troepen die Duitsland binnenkwamen aan het einde van de oorlog, en zij namen letterlijk alles mee. Ze kwamen in golven, en wat de ene golf niet nam, nam de volgende wel. Ze haalden elke bedrijfsbibliotheek leeg, elke onderzoeksinstallatie, elk octrooibureau, elke fabriek, en namen gewoon alles in beslag. Zelfs de Library of Congress had zijn eigen buitenlandse missie, om alle boeken en tijdschriften op te sporen en in beslag te nemen.

In één geval stopte het Duitse Octrooibureau enkele van zijn meest geheime octrooien in een mijnschacht van zestienhonderd voet, maar de Amerikanen vonden die en namen de hele inhoud in beslag als Amerikaanse "oorlogsvergoedingen". De waarde van de meer dan 800.000 in beslag genomen Duitse patenten werd geschat op meer dan 30 miljard dollar, wat in dollars van vandaag meer dan 1 biljoen dollar zou zijn. Zoals ik hierboven al zei, profiteerden de in Amerika geregistreerde bedrijven hier ruimschoots van, maar veel van die "in Amerika geregistreerde" bedrijven waren eigendom van of werden gecontroleerd door Joden, en de Europese Joodse bankiers en industriëlen namen alles in eigendom, inclusief chemische bedrijven als I.G. Farben, autofirma's als Volkswagen, grote vliegtuigmaatschappijen als Dornier en Messerschmitt, farmaceutische bedrijven als Hoescht. En deze korte opsomming omvat niet de persoonlijke inbeslagnames van kunst, goud en zilver, edelstenen en andere kostbaarheden. Opnieuw werd een heel volk tot op het bot uitgekleed, maar deze keer veel wreder dan in WO I en in dit geval werden tussen de 12 en 15 miljoen Duitsers op verschillende manieren gedood voor, tijdens en lang na de plunderingen. Dode Duitsers vertellen geen verhalen over hun slachtofferschap, maar levende Joden vertellen al 75 jaar verhalen over hoe zij door de Duitsers werden geplunderd. De waarheid is anders.

De plundering van Duitsland na de Tweede Wereldoorlog was zo groot en omvangrijk, dat deze ene categorie niet zonder vermelding van een leger kan blijven. Ik maak daarom een vermelding van 10 biljoen dollar in dollars van vandaag, een cijfer dat ik gemakkelijk verdedigbaar en overdreven conservatief vind.

Leger Entry: 10 biljoen dollar in dollars van vandaag



(19) Het kapen van landen met olieproductie

Het lijkt niet algemeen te worden begrepen of gewaardeerd dat Irak en Libië letterlijk zijn gekaapt door de Europese Joden met het Amerikaanse leger als handhaver. Beide landen zijn overgenomen, met marionettenregeringen geïnstalleerd, met nieuwe Joodse centrale banken in particuliere handen en, tenminste in het geval van Irak, vrijwel alle commerciële ondernemingen met "nieuwe eigenaars". In het geval van Irak hebben de joodse bankiers 65% van de olie van Irak aan zichzelf toegewezen - zonder kosten, waardoor Irak de inkomsten van slechts 35% van zijn eigen olieproductie overhoudt. Bovendien wordt veel van de olie die uit Irak wordt geëxporteerd niet gemeten, zodat niemand eigenlijk weet hoeveel van Irak's olie op deze manier letterlijk wordt gestolen. Alleen de gemeten hoeveelheid wordt 65/35 gedeeld. In het geval van Libië wordt alle olie in beslag genomen door diezelfde Joodse bankiers, opnieuw met een permanente aanwezigheid van het Amerikaanse leger. Ik heb dit in detail behandeld in een eerder artikel, dat u dringend moet lezen. [50]
In Syrië konden ze niet het hele land kapen door de aanwezigheid van Rusland, maar het Amerikaanse leger slaagde er wel in om namens diezelfde bankiers de olievelden van Syrië volledig in handen te krijgen. Syrië ontvangt nu, net als Libië, geen inkomsten uit de verkoop van zijn eigen olie.

Meer nog, de joodse maffia uit de City of London heeft in Irak en Libië eigen centrale banken in particulier bezit geïnstalleerd en zal deze twee landen op die manier met nog eens triljoenen plunderen. Ook in Irak is veel of zelfs het grootste deel van alle winstgevende commerciële activiteiten door deze zelfde mensen overgenomen. Er is geen gegevensbron om de omvang van de plundering uit deze secundaire bronnen in te schatten.

Het is van immens belang op te merken dat de kaping van Irak en Libië en van de Syrische olievelden volledig werd uitgevoerd door het Amerikaanse leger dat optrad als het privéleger van de bankier. [51]
De regering van de VS absorbeerde de volledige kosten van de oorlogen - met triljoenen dollars die tegen rente van diezelfde Joden werden geleend, nam alle slachtoffers op het slagveld voor haar rekening, en treedt sindsdien op als de fulltime militaire handhaver van het "eigendom" van de Joden van deze naties - zonder enig voordeel voor de Verenigde Staten. Al het geld en politieke voordeel ging naar de Khazar Joden in de City of London. De Amerikaanse regering doet gewoon wat haar meester zegt.

Gemiddelde olieprijzen zijn notoir moeilijk te berekenen, maar voor de recente perioden waar het hier om gaat, heb ik een voor inflatie gecorrigeerd gemiddelde van 80 dollar per vat genomen. De productie van Irak was historisch gezien ongeveer 3,0 miljoen vaten per dag, nu 3,5 miljoen, dus ongeveer 300 miljoen dollar per dag, waarvan 200 miljoen dollar door de Joodse bankiers in de City van Londen. Ongeveer 1,5 biljoen dollar tot nu toe. De productie van Libië daalde tot nul na de invasie, maar bedraagt sindsdien gemiddeld ongeveer 1,5 miljoen vaten per dag, oftewel ongeveer $450 miljard tot nu toe. Syrië produceert 500.000 vaten per dag, waarvan de Joodse bankiers alles nemen. Ongeveer 150 miljard dollar tot nu toe. Als we deze drie optellen, hebben we tot nu toe ongeveer $2 biljoen, of ongeveer $3 biljoen als we rekening houden met samengestelde rente van 5%.

Leger Entry: 3 biljoen dollar in dollars van vandaag



(20) Privatisering, deel 1

Er zijn mensen die geloven dat het overdragen van overheidsdiensten of activa aan particuliere ondernemingen een verstandige zet is omdat, zo wordt ons verteld, overheden opgeblazen en inefficiënt zijn, en particuliere bedrijven bijna onvermijdelijk veel efficiënter kunnen zijn. In het echte leven heb ik niet één geval kunnen ontdekken waarin deze mythische theorie waar is gebleken. In plaats daarvan volgen particuliere ondernemingen onvermijdelijk dezelfde weg - die van winstmaximalisatie door prijsverhogingen en bezuinigingen op diensten. Erger nog, het lijkt onmogelijk om een voorbeeld van privatisering te vinden dat niet vertroebeld werd door corruptie en steekpenningen van de kant van wetgevers en overheidsfunctionarissen. Voorbeelden zijn niet moeilijk te vinden.

In het Verenigd Koninkrijk hebben onze joodse bankiersvrienden de privatisering van de Britse Spoorwegen geregeld, waarna zij het hebben leeggezogen en in de grond gestort, zodat de Britse regering het moest terugnemen en herbouwen. Nadat zij het spoorwegsysteem opnieuw hadden opgebouwd en het stabiel en winstgevend hadden laten functioneren, kregen onze Joodse bankiers nog een schop onder de kont en lieten het opnieuw privatiseren. De kosten voor het Britse publiek liepen in de miljarden.

Nog steeds in het Verenigd Koninkrijk regelden (of kochten) diezelfde bankiers de privatisering van de Royal Mail. Vlak voor de onderhandelingen over de verkoopprijs raakten de vakbonden van de Royal Mail echter plotseling verbitterd over hun management en stelden een langdurige volledige staking voor, waardoor de fundamenten onder de verkoopprijs werden weggeslagen en de Royal Mail bijna waardeloos werd met het oog op de ernstige arbeidsconflicten die zouden volgen. Maar toen de verkoop tegen een sterk gereduceerde prijs plaatsvond, waren de vakbonden plotseling weer tevreden en werd er niet gestaakt. Nog ontmoedigender was dat op onverklaarbare wijze in de verkoopprijs alleen de waarde van de postbezorging leek te zijn opgenomen en de miljarden dollars aan eersteklas onroerend goed van de Royal Mail in het centrum van Londen volledig waren weggelaten. Een "onverklaarbare vergissing", maar in een democratie valt niemand iets te verwijten. [52]


In Canada, in de provincie Ontario, verkochten regeringsambtenaren de drukste snelweg van Noord-Amerika voor 2 miljard dollar in een 99-jarige huurovereenkomst. Enkele jaren later verkochten de nieuwe eigenaars 10% van hun investering aan enkele vrienden voor 10 miljard dollar, wat betekent dat de regering van Ontario een goed van 100 miljard dollar heeft verkocht voor 2 miljard dollar. Erger nog, de nieuwe eigenaars verhoogden de tolgelden zo hoog dat alle automobilisten gebruik proberen te maken van andere snelwegen, waardoor zoveel opstoppingen ontstaan dat de provincie geen andere keuze heeft dan nieuwe snelwegen aan te leggen. Helaas kunnen ze dat niet doen omdat de voorwaarden van de oorspronkelijke verkoop de regering verbieden nieuwe snelwegen aan te leggen om te "concurreren" met de oude, tenzij de nieuwe snelwegen ook worden overgedragen aan de "nieuwe eigenaars".

In de VS kostte het gevangenissysteem 20 miljard dollar per jaar. Na slechts een deel ervan geprivatiseerd te hebben, kost datzelfde systeem de Amerikaanse belastingbetaler nu meer dan 80 miljard dollar per jaar, waarbij de omstandigheden in sommige gevangenissen zo onmenselijk zijn, dat rechtbanken de sluiting ervan bevelen. En het is niet alleen het gevangenissysteem, maar het paroolsysteem en nog veel meer, dat de hele natie doorbloedt. In alle westerse landen dringen diezelfde joodse bankiers en hun vrienden onophoudelijk aan op privatisering van bijna alles waar geld te verdienen valt. Ze ontslaan gewoonlijk het grootste deel van het personeel om de kosten te drukken, en vermijden ook alle onderhoud dat niet kritiek is. De theorie bij deze langlopende "leases" is om de activa zelf te kannibaliseren, zodat aan het einde van de leaseperiode, wanneer de activa worden teruggegeven, de waarde ervan precies nul is. Dat is de theorie van winstmaximalisatie bij privatisering.

In alle westerse landen wordt alles, van luchthavens tot gevangenissen, onderwijs, communicatie, vervoer en alle andere overheidsdiensten, langzaam "geprivatiseerd", wat letterlijk triljoenen winst oplevert voor de nieuwe pachters en de landen langzaam bankroet maakt. Dit is zo'n enorm programma waarbij zoveel landen, zoveel soorten infrastructuur en zoveel soorten overheidsdiensten betrokken zijn, dat een zinnige schatting van de plundering onmogelijk is. Ik zal er daarom geen melding van maken, maar met nadruk stellen dat de plundering hier - de overdracht van soevereine activa in de handen van een paar bankiers - in de tientallen biljoenen dollars loopt. [53]
[54]

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(20) Privatisering, deel 2

Meer dan dat, er zijn minstens honderden, en waarschijnlijk duizenden, onderstromen in deze privatiseringszaak die meestal als regelrechte diefstal wordt uitgevoerd. Er zij nadrukkelijk op gewezen dat de meer dan 50 landen waar de VS een wettige regering ten val brachten en een volgzame dictator installeerden, zeer snel hetzelfde "privatiseringsproces" zouden hebben ondergaan, waarbij het Amerikaanse leger en het ministerie van Buitenlandse Zaken de nieuwe dictator duidelijk maakten welke delen van de infrastructuur van zijn land in beslag moesten worden genomen. Voor niets van dit alles zou zijn betaald, en dit soort gelegenheden heeft zich in veel andere landen voorgedaan. Een voorbeeld: na de vernietiging van Joegoslavië kregen George Soros en Madeleine Albright volgens de NYT het "eigendom" van de gehele communicatie-infrastructuur van Kosovo - met een waarde van 800 miljoen dollar. Waarschijnlijk heeft heel voormalig Joegoslavië hetzelfde lot ondergaan, maar de nieuwsdeken is totaal en er mag geen informatie uitlekken. Heel Irak en Libië hebben hetzelfde lot ondergaan, en zoveel andere landen bevinden zich in dezelfde positie. Zonder een wereldkaart van deze zogenaamde "privatisering" kunnen we nooit het ware totaal weten, maar het moet immens zijn. [55]

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(21) De Wereldbank en het IMF. Infrastructuur en schuld

Deze categorie is iets eenvoudiger dan de bovenstaande. Gewoonlijk financieren onze Joodse bankiers overheidsleningen privé of via het IMF of de Wereldbank, en doen dat als de rente van de VSA op een laag pitje staat. Vervolgens duwen ze de schuld van een land op totdat die elk gezond niveau gepasseerd is, waarna de US FED de rente verhoogt en deze landen effectief failliet laten gaan. Omdat de landen geen geld hebben om hun leningen terug te betalen, nemen onze Joodse bankiers infrastructuur in, in plaats van betaling. Ze zullen ook landbouwgrond innemen, wat onlangs met Oekraïne is gebeurd, hoewel de (joodse) media hiervan niet op de hoogte lijken te zijn. Er was een recent bericht in de media dat Rothschild een nieuwe bank moest oprichten om al het bouwland dat door deze methoden was geconfisqueerd in bezit te houden. De Khazar-joden zijn ook uit op het water, waarbij de president van Nestlé publiekelijk beweert dat "drinkwater geen recht is. Het is handelswaar en moet worden geprijsd en verkocht als elk ander handelswaar". Een paar jaar geleden nam Jenna Bush, de dochter van GW, voor een schamel bedrag het eigendom over van de grootste watervoerende laag in Zuid-Amerika - namens haar Joodse vrienden. Er zijn landen waar meer dan 70% van alle infrastructuur, waaronder spoorwegen, luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, scheepvaarthavens, banken, landbouwgrond - en water - en nog veel meer in handen is van diezelfde Joodse bankiers in de City van Londen.

Een goed actueel voorbeeld is Griekenland. [56]
De situatie was zo erbarmelijk, en de hebzucht van de bankiers zo machtig, dat Griekenland gedwongen werd de gehele voorraad infrastructuur van het land - alles - onder te brengen in een Luxemburgse trust in "particulier bezit" die "geheel buiten de macht of invloed" van de Griekse regering stond. De waarde was ongeveer 3 biljoen dollar, en het is weg tegen elke prijs die de bankiers willen betalen voor de onderdelen - als ze al iets betalen. Ik neem alleen Griekenland in deze rekening op, en negeer de vele tientallen andere landen die al 100 jaar geleden in deze positie werden gebracht. De totalen lopen zeer zeker in de tientallen biljoenen, maar we hebben geen details waarop we een schatting kunnen baseren. [57]
[58]
[59]

Leger Entry: 3 biljoen dollar in dollars van vandaag



(22) Oorlogsfinanciering

Het is niet langer een groot geheim dat deze zelfde Joodse bankiers beide kanten van de meeste, zo niet alle, oorlogen in de recente geschiedenis hebben gefinancierd. De algemene consensus is dat de oorlog in Irak de VS ongeveer 2 biljoen dollar heeft gekost,[60]
en Forbes schat de kosten in Libië op 2 miljard dollar per dag,[61]
die allemaal geleend zijn van de FED. We kunnen niet weten hoeveel geld is geleend van de Joodse bankiers in de City van Londen om alle militaire conflicten in de recente geschiedenis te financieren, en we kunnen dus geen prijskaartje hangen aan de betaalde rente, maar het is van het grootste belang te beseffen dat deze totalen niet gering zijn. Om een indicatie te geven van de werkelijke kosten: het Britse Rijk was ooit de heerser over de wereld, een rijk waar de zon nooit onderging, en "Britannia ruled the waves" voor een zeer lange tijd. Maar de Joden duwden Engeland in twee oorlogen die niemand wilde en aan het eind was Engeland failliet en smeekte de VS om leningen om "een financieel Duinkerken" af te wenden. Engeland leende al het geld om zijn aandeel in WO I te financieren, en verloor 40% van zijn rijk om die leningen terug te betalen. WOII kostte Engeland de rest van haar rijk en liet de natie achter in een echt faillissement. WO I kostte Groot-Brittannië ongeveer $ 7 biljoen in dollars van nu, en WO II was nog veel erger. Nogmaals, we kunnen niet precies weten hoeveel geld werd geleend van de Joodse bankiers, noch hoeveel rente werd betaald, maar de omvang van beide zou aanzienlijk zijn geweest, aangezien de geschatte kosten voor alle landen bijna 50 biljoen dollar bedroegen in dollars van vandaag. [62]
[63]
[64]
[65]

Toen de Burgeroorlog in de VS uitbrak, steunden de Londense Rothschilds de Unie en de Franse Rothschilds het Zuiden. Iedereen verdiende een fortuin en in 1861 had de VS 100 miljoen dollar schuld. Maar we hebben geen informatie over het totaal aan betaalde rente. We weten dat Rothschild (via Jacob Schiff) Japan in 1905 200 miljoen dollar leende om hun oorlog met Rusland te financieren. In dollars van vandaag zou dat ongeveer 60 miljard dollar zijn, en een andere groep Joodse bankiers financierde Rusland in dezelfde mate, waarbij beide partijen wapens verkochten uit Rothschilds wapenfabrieken in Duitsland. In dit geval kennen we de geleende bedragen, maar geen informatie over de terugbetaalde rente, noch over de inkomsten en winst uit de verkoop van de oorlogswapens. Er zijn eenvoudigweg niet voldoende openbare gegevens om de toename van de rijkdom van deze bankiers door het aanstichten en financieren van al die oorlogen vast te stellen. De totalen moeten ver in de triljoenen lopen, maar we hebben geen goede basis voor een schatting, dus geen legervermelding.

Toen WO II naderde, drongen diezelfde bankiers de VS niet alleen de oorlog in, maar leenden de Amerikanen ook het geld om de oorlog te betalen. Tegen het einde van WOII, gingen de VS van $33 miljard naar $285 miljard schuld, allemaal om onze Joodse bankiersvrienden te helpen een oorlog te beginnen en uit te vechten, die niemand behalve zij wilden. Het is nog erger dan je denkt. Deze bankiers hadden andere landen nodig in de oorlog, maar wilden hen het geld niet lenen omdat hun economieën niet risicovrij genoeg werden geacht, en dit gold ook voor Engeland zelf. De oplossing was om het geld te lenen aan de VS, en vervolgens de Amerikanen te dwingen al die oorlogsleningen te verstrekken, om de Joden tevreden te houden, niet alleen door alle landen in de oorlog te houden, maar door de VS feitelijk garant te laten staan voor al hun schulden. Vandaar de schuld van 285 miljard dollar die, ter vergelijking, ongeveer 12 biljoen dollar zou zijn in dollars van vandaag. De schuld is nooit afbetaald; er zijn onvoldoende gegevens beschikbaar om de totale rente te documenteren die aan de joodse bankiers is betaald voor de financiering van de oorlog, noch voor de VS, noch voor alle landen van de wereld, dus deze post wordt niet vermeld. In termen van omvang loopt het bedrag echter opnieuw zeker in de tientallen biljoenen in dollars van vandaag.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



(22) Mijn munt, maar jouw probleem.

Na het einde van de Tweede Oorlog regelden de belangrijkste landen ter wereld wat wij de "Gouden Standaard" noemen, wat inhield dat een land niet meer geld mocht drukken dan het daadwerkelijk aan goudreserves had. Dit was bedoeld om de stabiliteit te handhaven en om te voorkomen dat er te veel geld zou worden gedrukt, wat tot inflatie zou leiden en het internationale monetaire systeem zou kunnen vernietigen - zoals de Joden in het verleden herhaaldelijk hadden gedaan. In theorie moesten alle internationale schulden in goud worden vereffend, maar in de praktijk was dit omslachtig en lastig. Aangezien de Amerikaanse dollar in grote hoeveelheden bestond en - in theorie - volledig gegarandeerd te allen tijde inwisselbaar was voor goud, rekenden alle landen hun rekeningen gewoon af in Amerikaanse dollars. Maar het vertrouwen daarin was gebaseerd op de belofte dat elk land op elk moment zijn bezit aan Amerikaanse dollars kon inwisselen tegen echt goud.

Het systeem werkte goed genoeg voor ongeveer 20 jaar, totdat de VS begin 1971 onder enorme financiële druk kwamen te staan door de enorme bedragen die zij hadden geleend om hun militaire gruweldaden in Vietnam te financieren. De laatste druppel kwam toen Frankrijk, niet blind voor wat er gebeurde en bezorgd over het vermogen van de VS om de waarde van de dollar te handhaven, erop aandrong al zijn dollarbezittingen te ruilen tegen goud, zoals afgesproken. De Amerikaanse goudvoorraad was onvoldoende om hieraan te voldoen, en de FED werd geconfronteerd met de zeer reële mogelijkheid dat alle landen een ruil zouden eisen. Geconfronteerd met deze druk verklaarden de Joodse bankiers eenzijdig de financiële overeenkomst van de wereld nietig, dwongen de VS zich terug te trekken uit hun deelname aan de goudstandaard, en de FED weigerde het buitenlandse dollarbezit van elk land om te zetten in goud. Dit liet alle landen van de wereld achter met ontelbare triljoenen Amerikaanse dollars die geen vaste of gegarandeerde waarde meer hadden, maar die zeker in waarde zouden dalen omdat de VS inderdaad enorme hoeveelheden dollars drukte om hun oorlog in Vietnam te financieren. De Amerikaanse minister van Financiën John Connally zei destijds tegen de wereld: "Het is onze munt, maar het is jullie probleem".

Aangezien alle naties in goed vertrouwen Amerikaanse dollars hadden verzameld, maar nu geen manier hadden om daarover te beschikken, hadden zij geen andere keuze dan dezelfde Amerikaanse dollar, nu van onbepaalde waarde, te blijven gebruiken voor alle internationale transacties. Deze ene daad van Joods roofkapitalisme legde de wereld een verbluffende financiële straf op, die de waarde van de valutareserves van andere landen verwoestte. Nadat de FED de gouden standaard (de Overeenkomst van Bretton Woods) had verbroken, bleef ze enorme hoeveelheden geld drukken, waardoor de westerse wereld in een intense inflatiespiraal terechtkwam. Vanaf de datum van het in gebreke blijven van de VS in 1971 tot 1981 of 1982 deprecieerde de Amerikaanse dollar met meer dan 95%, wat een bijna onvoorstelbaar grote overdracht van rijkdom vertegenwoordigde van de hele wereld naar de Joden in de FED, omdat alle landen die Amerikaanse dollars aanhielden die mate van verlies leden in hun deviezenreserves, terwijl de schulden van de VS in sterk gedeprecieerde Amerikaanse dollars bleven, waardoor de buitenlandse schuld werd terugbetaald tegen 5¢ op de dollar. In 1971 kostte een mooi huis in de VS slechts 25.000 dollar. In 1976 was datzelfde huis meer dan 100.000 dollar waard, en in 1983 was de prijs ongeveer 250.000 dollar. Deze prijzen geven de waardevermindering van de Amerikaanse dollar in dat decennium goed weer.

Het voordeel voor onze favoriete Joodse bankiers? Nou, de goudprijs in 1971, toen ze de goudstandaard om zeep hielpen, was ongeveer 40 dollar per ons. Vandaag is dat goud $1700 per ounce waard. Aan de andere kant is het papiergeld, dat alle andere regeringen toen moesten accepteren in plaats van hun goud, sindsdien met ongeveer 95% in waarde gedaald. Er is geen nauwkeurige manier om dit te beoordelen. De geaccumuleerde financiële schade aan de nationale economieën van de wereld loopt minstens in de honderden biljoenen dollars, zo niet in de duizenden biljoenen. De schade is zo groot, zo veelomvattend en zo allesomvattend, dat het onmogelijk is om zelfs maar een meting te overwegen.

Maar laten we het belangrijkste niet uit het oog verliezen. Het was niet de "Amerikaanse regering" of het "Amerikaanse ministerie van Financiën", die deze beslissing nam. Rothschild en de andere Joodse eigenaars van de FED en de City of London deden dit voor hen, om hun goudbezit te behouden en de waarde ervan te beschermen. Het was gewoon weer een reddingsoperatie voor de Joodse bankiers, in dit geval ten koste van de hele wereld. Konden we die kosten maar becijferen. Maar dat kunnen we niet.

Leger Entry: $ 0 triljoen in dollars van vandaag



Epiloog

"The World's Richest Man" Samenzwering

Zoals uit het bovenstaande kan worden afgeleid, is de echte rijkdom in de wereld nooit voortgekomen uit bedrijfseigendom, maar uit de financiering van oorlogen, uit het bezit van de centrale banken van landen, en uit diefstal en criminele activiteiten op enorme internationale schaal. De grote hoeveelheid Joods bedrijfseigendom van vandaag is niet het begin van de accumulatie van rijkdom, maar slechts de laatste stap in het proces. Zoals bij alle georganiseerde misdaad het geval is, zijn de triljoenen dollars die in het begin met het bezit van ondernemingen gemoeid zijn, slechts afkomstig van de herinvestering van criminele winsten in legale ondernemingen.

Uit het bovenstaande moge duidelijk zijn dat mensen als Gates, Buffett en Bezos niet in aanmerking komen voor de titel van 's werelds rijkste man. Elon Musk met zijn vermeende 200 miljard dollar komt nauwelijks in aanmerking als kleingeld, en mensen als George Soros met zijn schamele miljarden komen niet eens in aanmerking als pluisje. De media hebben ons tientallen jaren voorgelogen en ons op alle verkeerde plaatsen laten zoeken. Joodse publicaties hebben tegenwoordig veel artikelen over "De rijkste Joden ter wereld"[66]
of "De meest invloedrijke Joden",[67]
maar dat zijn allemaal nonsens, waarin individuen als Zuckerberg of Soros, of Sheldon Adelson aan de top staan. Dit alles is niet toevallig; het is slechts een manier om de aandacht af te leiden van de werkelijke bronnen van geld en macht, en het is misschien niet verrassend dat elke krant en elk tijdschrift dat dit onderwerp aansnijdt hetzelfde patroon volgt. Wat wel verrassend is, is dat mensen als Bill Gates en Warren Buffett meedoen aan deze schertsvertoning, terwijl zij zo duidelijk de waarheid van hun eigen standpunten moeten kennen. Geen van deze mannen kan zo naïef of onwetend zijn, wat beslist een samenzwering van stilzwijgen impliceert.

Terzijde: de meeste mensen die iets van betekenis opbouwen, hebben een bijna genetische drang om het door te geven aan hun nageslacht, om misschien zelfs een kleine familiedynastie te creëren die op termijn zou kunnen voortbestaan. Maar is het iemand opgevallen dat alleen mensen als Bill Gates en Warren Buffet die drang niet hebben en vastbesloten zijn alles aan het eind gewoon weg te geven? Waarom staan er geen Rothschilds op deze lijst, geen Sassoons, geen Kadoories, geen Goldman Saches? Is deze terminale filantropie alleen een gebrek van de goyim? We kunnen redelijkerwijs aannemen dat deze neiging voortkomt uit druk, en mijn vermoeden is dat deze druk voortkomt uit verplichtingen als gevolg van financiering. Dat betekent dat Gates en Buffett hun imperiums niet helemaal op eigen houtje hebben gecreëerd; ik vermoed dat zij ideeën, planning, veel financiering en veel pesterige joodse diplomatie hebben gekregen om te bereiken wat zij hebben gedaan. De te betalen prijs is dat je het niet meeneemt als je gaat. Een ding dat Joden niet financieren, is concurrentie voor zichzelf.

De oprichting en opbouw van grote bedrijfsfortuinen is normaal gesproken geen snel proces. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar over het algemeen kost het tijd. De conventionele wijsheid, die keer op keer waar is gebleken, is dat "de eerste generatie nodig heeft om het te maken, en de tweede generatie om het echt groot te maken." De Joden, die als een organische eenheid functioneren, kunnen dit proces kortsluiten. Denk aan Indigo Books & Music, pas zo'n 25 jaar geleden begonnen door de jodin Heather Reisman, het resulteerde in het financiële faillissement van Canada's grootste onafhankelijke boekhandel en de overname of eliminatie van alle andere concurrenten die plotseling in "financiële moeilijkheden" kwamen. Tegenwoordig is Indigo Canada's enige grote Engelstalige boekwinkelketen en 's lands grootste boek-, cadeau- en speelgoedspeciaalzaak met een jaaromzet van meer dan 1 miljard dollar. Joden beheersen de boekenuitgeverij en kunnen ervoor zorgen dat uw boekhandel geen voorraad heeft als u weigert uit te verkopen. Zij beheersen gezamenlijk een groot deel van de financiering en distributie en kunnen overnames of faillissementen afdwingen. Er is geen verdediging tegen een vastberaden Joodse aanval. Deze mensen opereren als gangsters en beschikken over onbeperkte financiering om een bedrijfstak bijna naar believen over te nemen.

Het belangrijke punt is dat de planning voor deze sectorale overnames zelden begint bij het publieke gezicht van de operatie. In plaats daarvan zijn het vaak samenhangende onderdelen van een wereldwijd langetermijnplan voor controle over deze sectoren. Ik heb een en ander behandeld in een eerder artikel getiteld "Today's Jewish Corporate Heroes - Virgin Births All",[68]
waarin Google, Facebook en enkele andere worden behandeld. Het is duidelijk dat noch Zuckerberg noch de Google-tweeling in staat waren om vrijwel onmiddellijk een wereldleider in hun respectieve sectoren te creëren. Om een dergelijk resultaat te bereiken zijn onbeperkte financiering en de toepassing van enorme hoeveelheden financiële en politieke druk nodig, plus vastberaden planning en intense steun van de media. Dit geldt ook voor anderen zoals Wikipedia, Amazon, Starbucks, en vele anderen die in zeer korte tijd vanuit het niets wereldleider leken te worden. Het proces is in alle gevallen hetzelfde geweest, en het geldt vandaag zeker voor de huidige "rijkste man ter wereld", Elon Musk.

Je hoeft alleen maar te denken. Met Elon Musk als voorbeeld: de man leek letterlijk uit het niets te komen en is toch plotseling "eigenaar" van 's werelds grootste autofabrikant. Musk begon tegelijkertijd een agressief programma om tienduizenden communicatiesatellieten te lanceren, en vervolgens SpaceX, "Elon Musk's private ruimtevaartbedrijf", de maker van het Starship, die missies naar het internationale ruimtestation plant, niet minder. Dan hebben we Musk die Twitter koopt voor 44 miljard dollar.

In de afgelopen 100 jaar heeft iedereen die een nieuw automobielbedrijf en -merk wilde oprichten, een ramp meegemaakt, maar Musk heeft blijkbaar geen hik gehad in de Tesla die plotseling een wereldfavoriet is geworden. Dit zou misschien tien jaar planning en ontwerp hebben vereist, de planning van fabrieken en productie, het opzetten van aanvoerlijnen, het testen en certificeren, en zo veel meer, maar bij Tesla gebeurde dit blijkbaar allemaal van de ene op de andere dag in een vacuüm. Moeten we geloven dat Elon Musk de Tesla heeft ontworpen? Er is geen bewijs dat Musk zelfs maar een peilstok kan ontwerpen, laat staan een hele auto, dus hoe heeft dit alles kunnen gebeuren en wat was de bron van de miljarden die op de achtergrond nodig waren om dit project tot een goed einde te brengen? Musk speelde geen rol in de creatie van de Tesla. Hij dook gewoon op aan het eind, als "eigenaar" van het bedrijf.

Zo ook het agressieve programma van communicatiesatellieten dat "Elon Musk" heeft gelanceerd; ook dit zou vele jaren planning en ontwerp vergen, om nog maar te zwijgen van het regelen van de lanceerfaciliteiten en het verkrijgen van de nodige duizenden betalende klanten. Ook hiervoor zouden jaren en miljarden dollars aan financiering nodig zijn, maar net als het ruimtevluchtprogramma van Bezos verscheen dit programma plotseling in volle bloei, operationeel, gelanceerd en klaar om te gaan. Wie heeft dit gepland? Het was zeker niet Musk, dus wie zat erachter? En waar kwam het geld voor dit alles vandaan? "Musk's" Tesla heeft nooit winst gemaakt, dus waar haalt hij de miljarden vandaan voor een luchtkasteel met tienduizenden communicatiesatellieten? Zoiets kan niet gebeuren zonder een decennium of meer van intensieve planning en een enorme investering, en niets daarvan kwam duidelijk van Musk.

Dit zou genoeg uitdaging zijn voor elke man, maar toen hadden we "Elon Musk" die Twitter kocht voor 44 miljard dollar. Hoe zou dat gebeuren? Ons wordt verteld dat Musk plotseling een vermogen heeft van - vaag - 200 miljard dollar, zonder details, maar vermoedelijk van aandelenbezit in "zijn" Tesla. Maar moeten we aannemen dat Musk een extra 44 miljard dollar aan los geld op de bank heeft staan om Twitter te kopen? Dat kan niet, en Musk verkoopt niet de helft van zijn belang in Tesla-aandelen om het te financieren, dus wat is de bron van het geld? De media brengen dit in de war door slechts een paar soundbytes te geven maar geen details, en zo hebben we losjes in ons hoofd dat Musk heel rijk is en het zich op de een of andere manier zou kunnen veroorloven om Twitter te kopen, maar we hoeven alleen maar na te denken om te beseffen dat dat onmogelijk is.

Het beeld is vertroebeld omdat de politieke ambities van de Khazaarse Joden niet los kunnen worden gezien van hun financiële bedoelingen. Het satellietsysteem van "Musk" zal uiteindelijk bestaan uit 35.000 communicatiesatellieten - militaire, niet civiele - waarvan sommige al worden gebruikt in Oekraïne. De Khazaarse Joden in de City of London zijn wanhopig op zoek naar de Derde Wereldoorlog, maar zij hebben geen eigen leger en zijn afhankelijk van de VS (als het privéleger van de bankiers) die de militaire suprematie handhaven. Als het u nog niet is opgevallen, de reden voor deze ontwikkeling is dat de Chinezen hebben bewezen dat ze Amerikaanse bewakings- en communicatiesatellieten kunnen neerschieten, en zo een existentiële bedreiging vormen voor de Amerikaanse oorlogszucht met China en Rusland. De oplossing is slim, en ook duidelijk: je kunt geen 35.000 kleine communicatiesatellieten neerschieten, en zo de communicatiesupermacht van de VS op het slagveld behouden. De financiering is interessant omdat normaal gesproken de Joden de VS ertoe aanzetten al deze militaire investeringen te doen, maar de VS hebben geen geld meer voor al deze inspanningen en hadden dus geen andere keus dan dit zelf te financieren - en het via Musk te laten lopen om de herkomst te verhullen. Er is geen andere bron voor de financiering van zo'n enorm project. Het is duidelijk dat de financiering niet afkomstig is van "Elon Musk", want "zijn" Tesla kan nog steeds geen winst maken, dus waar zou hij het geld voor de ontwikkeling van de satelliet vandaan moeten halen? De Joodse bankiers in de City van Londen zijn de enige bron.

Dit is hetzelfde als "Mark Zuckerberg" die een paar jaar geleden bedrijven kocht en oprichtte om militaire drones en ballonnen op grote hoogte te maken, dit laatste omdat lieve Mark wilde dat iedereen in de wereld toegang had tot internet. Niet helemaal. De hoogteballonnen waren niet voor internettoegang maar voor militaire communicatie met de drones die "Facebook" maakte, drones met kernkoppen die via de ballonnen konden communiceren als China alle Amerikaanse militaire communicatiesatellieten zou vernietigen. Voor zover ik kon nagaan, vroeg niemand zich af waarom "Facebook" militaire drones en hun communicatiesystemen fabriceerde. Nogmaals, het was niet mogelijk om deze kosten op het Amerikaanse leger af te wentelen, dus lieten de Joden in de City of London het via Facebook lopen om het als een civiele onderneming te vermommen en de ware bron - en bedoeling - aan het oog te onttrekken.

Terug naar Tesla. Als je de tijd neemt om Musk's verhandeling over hyperloop transport[69]
te lezen of naar zijn mediaberichten te luisteren, is het duidelijk dat de man niet de intelligentie heeft om zijn positie zelfstandig te bereiken. Het is niet duidelijk, althans niet voor mij, dat hij ergens iets vanaf weet, en ik zou hetzelfde zeggen van Zuckerberg en de Google-tweeling. Deze mensen zijn slechts façades voor iemand die echt al het geld heeft. En de plannen. Maar wij worden geacht te geloven dat Elon "focus-op-mijn-cute-8-jarige-glimlach-en-mijn-adorabele-3-jarige-zijwaarts-kijkende-ogen-zodat-je-niet-realise-hoe-stom-ik-ben" Musk, plotseling de rijkste man ter wereld is door het ontwerpen van auto's en satellieten en ruimteschepen en de hemel weet wat allemaal. Wat een onzin.

Dat laatste punt verdient aandacht. Zie je Warren Buffett poseren met een domme glimlach en schattige zijwaarts kijkende ogen om alle moeders te verleiden hun dochters aan te moedigen zijn bedrijfsaandelen te kopen? Wat voor een man, blijkbaar de CEO van internationale bedrijven van triljoenen dollars, gedraagt zich op zo'n dwaze manier? Een mentale dwerg met ernstige emotionele problemen, niemand anders.

Vergelijkbare argumenten gelden voor Zuckerberg, Bezos, de Google-tweeling en anderen. Geen van hen heeft de kennis of het vermogen, noch de enorme financiering om de dingen te doen die ze zogenaamd doen. Noch hun fortuin, noch hun capaciteiten kunnen echt zijn. Het is gemakkelijker om een Bill Gates te accepteren, die begint met een klein Microsoft en in 40 jaar uitgroeit tot een prijs van 50 miljard dollar, maar om te doen alsof een Elon Musk, die vanuit de lucht in zijn auto slaapt en bladeren van bomen eet, plotseling elektrische auto's en militaire communicatiesatellieten en ruimtevoertuigen ontwerpt en produceert en nog veel meer, is een te belachelijk vooruitzicht om de moeite te nemen het te weerleggen.

Sommigen beweren dat Elon Musk geen Jood is. Elon (אֵילוֹן), of Alon (אַלוֹן) is een Hebreeuwse mannelijke naam die niet zou voorkomen op een lijst van niet-Joodse namen. Musk bezocht Joodse scholen in Zuid-Afrika. Zijn moeder, Maye Haldeman, is Joods maar staat vermeld als "Canadees", wat nauwelijks een etnische groep is. Er zijn Joodse familie- en andere relaties (Elon's broer trouwde met Jen Lewin), en meer. Musk's banden met Israël en machtige Joden hebben een lange geschiedenis, Tesla's kastrelatie met Israëlische technologie gaat vele jaren terug en zijn zelfrijdende technologie is 100% Joods, afkomstig van het Israëlische bedrijf Mobileye. Musk heeft nauwe contacten op hoog niveau in Israël en heeft Netanyahu meer dan eens ontmoet (in zijn privéwoning).

Zeer recent was in het nieuws dat Evelyn de Rothschild op hoge leeftijd is overleden. [70]
De NYT schreef een door en door fictief overlijdensbericht dat vooral opviel door de verbijsterende leugens, zoals de NYT doet voor elke joodse crimineel die deze wereld verlaat. Misschien kunt u de liefdevolle verhandeling van de NYT over Madeline Albright lezen om uw geheugen op te frissen over de criminele waanzin van de redactie van de NYT. Volgens hen was deze Rothschild "Aanvankelijk weinig belovend, maar uiteindelijk trad hij toe tot het familiebedrijf en klom op tot voorzitter, met grote invloed op de Britse financiële en politieke zaken." Dat deel is zeker waar. De man had banken, investeringsbanken, beleggingsdochterondernemingen en nog veel meer in ongeveer 30 landen, en er was geen sprake van zijn "enorme invloed in de financiële en politieke zaken van Groot-Brittannië", aangezien hij de voornaamste man was die betrokken was bij de verkoop door Margaret Thatcher van alle Britse activa aan Joodse bankiers. Maar toen vertelde de NYT ons dat Evelyn de Rothschild misschien een schamele 2 miljard dollar waard was.

Dus Evelyn de Rothschild, de telg en eigenaar van de grootste criminele bankdynastie in de geschiedenis van de wereld, met activa geoogst uit honderden jaren van plundering en roof, een man die letterlijk honderden banken en financiële bedrijven over de hele wereld bezat, was zo saai, zo traag en dom, dat zelfs een stuk stront als Zuckerberg uit het niets kon komen en in slechts een paar jaar tien keer zoveel waard kon zijn. Zoals Buddy Holly zo graag zei: "Dat zal de dag zijn."

Dus, wie zijn echt de rijkste mannen in de wereld? Nou, wie heeft de afgelopen 300 jaar beide kanten van elke oorlog gefinancierd? Starbucks? Wie heeft Zuid-Afrika de afgelopen 150 jaar geplunderd van al zijn goud en diamanten? De president van Victoria's Secret Underpants? Is het Mark Zuckerberg die elk jaar biljoenen aan Irakese olie steelt? Ik twijfel er niet aan dat Jeff Bezos een crimineel is, maar het was niet Bezos die de diefstal van al het goud van alle banken in de wereld in de jaren dertig in scène zette. Wie bezit 75 of 80 van de centrale banken van de wereld? Een goyim uit Kansas?

Mij is verteld dat er 13 families zijn die de hele wereldwijde clan beheersen, opererend vanuit de City of London. De leiders in deze lijst zijn zonder twijfel Rothschilds, waarschijnlijk te beginnen met Jacob Rothschild, "De Koning der Joden", gevolgd door zijn verwanten. De lijst bevat waarschijnlijk ook een Sassoon, een Warburg, een Goldman, een Moses Seif, Kuhn, Loeb, Salomon, een Sebag-Montefiori, met een totaal vermogen van honderden biljoenen dollars. Over de anderen kunnen we alleen maar gissen, maar we kunnen er heel zeker van zijn dat noch Bill Gates noch Warren Buffett ooit op deze lijst hebben gestaan, en Elon Musk en Jeff Bezos kunnen met verdiende minachting worden afgedaan.

Het doel van dit essay was drieledig: (1) het onder de aandacht van de lezers brengen van het bestaan van een langdurige samenzwering over de identificatie van "De Rijkste Man ter Wereld", (2) het van de hand wijzen van de huidige lijst van kandidaten, en (3) het documenteren dat een klein aantal Joodse bankiersfamilies die opereren vanuit de City of London al generaties lang deze rijkdomrecords bezitten met fortuinen die ordes van grootte zijn boven alles wat we ons kunnen voorstellen. Ik vertrouw erop dat dit tot tevredenheid van de lezers is bereikt.

*

Zijn artikelen zijn vertaald in 32 talen en geplaatst op meer dan 150 buitenlandse nieuws- en politieke websites in meer dan 30 landen en op meer dan 100 Engelstalige platforms. Larry Romanoff is een gepensioneerd management consultant en zakenman. Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij internationale adviesbureaus en was eigenaar van een internationaal import-exportbedrijf. Hij was gastprofessor aan de Fudan Universiteit van Shanghai, waar hij casestudies over internationale zaken presenteerde aan hogere EMBA-klassen. De heer Romanoff woont in Shanghai en schrijft momenteel een reeks van tien boeken over China en het Westen. Hij is een van de auteurs van de nieuwe bloemlezing "When China Sneezes" van Cynthia McKinney. (Hoofdstuk 2 - Omgaan met demonen).

Zijn volledige archief is te zien op

https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonofshanghai.com/

Hij kan worden gecontacteerd op:

*

Opmerkingen

[1] Visualisatie van de 200-jarige geschiedenis van de Amerikaanse rentevoeten
https://advisor.visualcapitalist.com/us-interest-rates/

[2] 800 jaar rente. Hebben hoge rentetarieven de Rozenoorlogen of zelfs Game of Thrones uitgelokt?
https://boscobelandpartners.com/politics/800-years-interest-rates-high-interest-rates-set-off-wars-roses-even-game-thrones/

[3] Wie bezit de wereld? De helft van de aandelen van bedrijfsgiganten getraceerd naar 30 eigenaren.
https://theconversation.com/who-owns-the-world-tracing-half-the-corporate-giants-shares-to-30-owners-59963

[4] Wie bezit de wereld?
https://thethrivinginvestor.com/who-owns-the-world/

[5] Wie bezit 's werelds grootste bedrijven?
https://www.smartcompany.com.au/finance/owns-worlds-largest-corporations/

[6] Oude Joodse Geschiedenis: Bankieren & Bankiers
https://www.jewishvirtuallibrary.org/banking-and-bankers

[7] De geschiedenis van het joodse bankwezen
https://www.manfredlehmann.com/news/news_detail.cgi/173/0

[8] Joden en financiën
https://www.myjewishlearning.com/article/usury-and-moneylending-in-judaism/

[9] De geschiedenis van het Huis Rothschild
https://rense.com/general88/hist.htm

[10] SASSOON: Door: Joseph Jacobs, Goodman Lipkind, J. Hyams
https://jewishencyclopedia.com/articles/13218-sassoon

[Voorloper van het wereldwijde misdaadsyndicaat: De 19e-eeuwse opiumhandel
https://www.winterwatch.net/2022/08/precursor-to-the-global-crime-syndicate-the-19th-century-opium-trade/

[12] Valuta oorlogen, Song Hongbing...
https://www.goodreads.com/book/show/18618477-currency-wars

[13] KORTE GESCHIEDENIS VAN DE GOUDWINNING IN ZUID-AFRIKA
https://www.miningforschools.co.za/lets-explore/gold/brief-history-of-gold-mining-in-sa

[14] HISTORISCHE DIAMANTPRODUCTIE
https://www.dmr.gov.za/LinkClick.aspx?fileticket=kTsuDj3GMDM%3D&portalid=0

[15] Goudprijzen per decennium
https://sdbullion.com/gold-price-by-year

[16] Het Panamakanaal en de intrigerende manier waarop het werd gefinancierd...
https://panamaadvisoryinternationalgroup.com/testblog/news-from-panama/the-panama-canal-and-the-intriguing-way-it-was-financed/

[17] Regeringen hoefden niet altijd rente te betalen bij leningen van de Bank of Canada.
https://thereview.ca/2019/02/01/governments-did-not-always-have-to-pay-interest-when-borrowing-from-bank-of-canada/

[18] Canada's federale schuld
https://qualicuminstitute.ca/federal-debt/

[Woekerrente in Canada: 1,1 biljoen aan rente betaald op 600 miljard aan schuld
https://medium.com/toronto-life/usury-in-canada-287001af6abe

[20] Canada betaalt onnodig 1 biljoen dollar aan rente
https://www.chroniclejournal.com/opinion/letters_to_editor/canada-needlessly-pays-1-trillion-in-interest/article_b3885d76-97d4-11e6-a036-93b019abedd3.html

[21] De jaarlijkse rente op de Canadese staatsschuld komt neer op 7.000 dollar voor een gezin van vier personen.
https://www.fraserinstitute.org/article/annual-interest-on-canadas-government-debt-translates-into-7000-for-a-family-of-four

[22] Hon. Paul Hellyer Video - Public Banking In America (Klik op "Skip Ads")

[23] Italië's Schuldklok: Realtime demo over de omvang van de Italiaanse staatsschuld
https://commodity.com/data/italy/debt-clock/

[Laten we een financiële crisis hebben: Eerst hebben we een Centrale Bank nodig
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/lets-have-a-financial-crisis-first-we-need-a-central-bank-october-07-2019-2/

[Laten we een financiële crisis hebben: Eerst hebben we een Centrale Bank nodig
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/lets-have-a-financial-crisis-first-we-need-a-central-bank-october-07-2019-2/

[26] Hershey Jr., Robert D. (21 juni 1981). "How the Oil Glut Is Changing Business". The New York Times. Retrieved 30 December 2015.]

[27] Vernietigers van de Amerikaanse democratie
https://consortiumnews.com/2022/11/07/chris-hedges-destroyers-of-us-democracy/

[28] Inkomenstrends van 1975 tot 2018
https://www.rand.org/pubs/working_papers/WRA516-1.html

[29] De bovenste 1% van de Amerikanen hebben 50 triljoen dollar afgepakt van de onderste 90%.
https://time.com/5888024/50-trillion-income-inequality-america/

[30] Hoeveel goud werd er in 1933 geconfisqueerd? | Geschiedenis van de goudconfiscatie, Uitvoeringsbevel 6102
https://www.sgtreport.com/2022/02/how-much-gold-was-confiscated-in-1933-gold-confiscation-history-executive-order-6102/

[31] FDR's 1933 Goud Confiscatie was een Bailout van de Federal Reserve Bank
http://www.moonlightmint.com/bailout.htm

[32] Gold Reserve Act van 1934
https://www.federalreservehistory.org/essays/gold-reserve-act

[33] Bankwet van 1935
https://www.federalreservehistory.org/essays/banking-act-of-1935

[34] US Silver Purchase Act van 1934
https://www.cato.org/publications/commentary/americas-plan-destabilize-china

[35] The Effect Of The Silver Purchase Act of 1934 on United States, China, Mexico and India.
https://ia801201.us.archive.org/29/items/effectofsilverpu00rand/effectofsilverpu00rand.pdf

[36] Milton Friedman en Anna J. Schwartz. A Monetary History of the United States, 1867-193660 (Princeton: Princeton University Press, 1963), p. 485.
https://fee.org/articles/origins-of-the-chinese-hyperinflation/

[37] Tijdslijn van de Amerikaanse federale schuld
https://www.debt.org/faqs/united-states-federal-debt-timeline/

[38] Hoeveel goud is er in de wereld?
https://www.bbc.com/news/magazine-21969100

[39] China herinnert zich een enorme misdaad - The New York Times
https://www.nytimes.com/2010/10/22/arts/22iht-MELVIN.html

[40] GOUDEN KRIJGERS
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/Gold-Warriors.pdf

[41] Japan's Gouden Lelie Project
https://www.voltairenet.org/article30068.html

[42] Japan's Gouden Lelie Project
https://www.amazon.ca/Gold-Warriors-Americas-Recovery-Yamashitas/dp/184467531

[43] Japan's Gouden Lelie Project
https://rense.com/general49/sece.htm

[44] Chalmers Johnson Recensie van Seagrave's "Gold Warriors",
https://www.lrb.co.uk/the-paper/v25/n22/chalmers-johnson/the-looting-of-asia

[45] GOUDEN KRIJGERS
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/Gold-Warriors.pdf

[46] Edward Michaud "Corregidor The Treasure Island of WWII",
https://www.corregidor.org/chs_trident/trident_01.htm

[47] Edward Michaud Corregidor
https://corregidor.org/chs_trident/trident_03.htm

Abonneren op nieuwe columns

[48] Nations Built on Lies - Volume 1 - How the US Became Rich
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/ENGLISH-NATIONS-BUILT-ON-LIES-VOLUME-1-How-the-US-Became-Rich.pdf

[49] De grootste diefstal van intellectueel eigendom in de geschiedenis: Operatie Paperclip
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/the-greatest-intellectual-property-theft-in-history-operation-paperclip-november-16-2019/

[50] De mensheid op het kruispunt - De punten verbinden met onze nieuwe wereld.
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2331/

[51] Het privéleger van de bankiers
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/the-bankers-private-army/

[52] Particuliere ondernemingen en het nationaal belang
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5652/

[53] Een verdere kijk op privatisering
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5647/

[54] Wereldkaart van privatisering
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5634/

[55] Wereldkaart van privatisering
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5634/

[56] De mensheid op het kruispunt - De punten verbinden met onze nieuwe wereld
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2331/

[57] LIBOR - actuele LIBOR rentes
https://www.global-rates.com/en/interest-rates/libor/libor.aspx

[58] ANALYSE: Zijn het IMF en de Wereldbank schuldig aan de buitenlandse schuldenlast van Afrika?
https://africacheck.org/fact-checks/blog/analysis-are-imf-world-bank-blame-africas-foreign-debt-burden

[59] Afschuwelijke rente op leningen bij IMF en Wereldbank
https://www.ukessays.com/essays/economics/horrifying-loan-interest-in-the-imf-and-world-bank-economics-essay.php

[60] De oorlog in Irak heeft de VS bijna 2 biljoen dollar gekost...
https://www.militarytimes.com/opinion/commentary/2020/02/06/the-iraq-war-has-cost-the-us-nearly-2-trillion/

[De echte kosten van de VS in Libië? Twee miljard dollar per dag.
https://www.forbes.com/sites/beltway/2011/03/28/the-real-cost-of-u-s-in-libya-two-billion-dollars-per-day/?sh=7b83dad07b5f

[62] Financiering van een buitenlandse oorlog: Jacob H. Schiff en Japan, 1904-05
https://www.jstor.org/stable/23880523

[63] Oorlogsfinanciën (Groot-Brittannië en Ierland)
https://encyclopedia.1914-1918-online.net/article/war_finance_great_britain_and_ireland

[64] Financiën en de Dertigjarige Oorlog
https://www.historylearningsite.co.uk/the-thirty-years-war/the-social-and-economic-impact-of-the-thirty-years-war/finance-and-the-thirty-years-war/

[65] lijst van oorlogen
https://www.britannica.com/topic/list-of-wars-2031197

[De 50 rijkste joden ter wereld: 1-10
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/the-worlds-50-richest-jews-1-10

[67] Werelds 50 meest invloedrijke Joden. The Jerusalem Post's eerste jaarlijkse lijst van hen die de toekomst vormgeven.
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/worlds-50-most-influential-jews-176071

[68] De joodse bedrijfshelden van vandaag - Virgin Births All
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3909/

[69] Hyperloop Alpha
https://www.tesla.com/sites/default/files/blog_images/hyperloop-alpha.pdf

[70] Evelyn de Rothschild, telg uit de bankdynastie, overlijdt op 91-jarige leeftijd.
https://www.nytimes.com/2022/11/08/business/evelyn-de-rothschild-dead.html

 


3 comments:

  1. Wauw! Ik heb het stuk ademloos in 1 ruk uitgelezen. Wat opmerkingen erbij:
    [En alle partijen, behalve China en Rusland werden inderdaad gedwongen te tekenen.]
    Vandaar de joodse haat naar de Russen & Chinezen. Die kennen dit verhaal ook en gaan straks wraak nemen. De RF is alvast begonnen met UA in te nemen, dat wordt simpelweg een deel van de RF. Alle landbouwgrond, aangekocht door SLI-bedrijven: geld is foetsie.

    [Musk begon tegelijkertijd een agressief programma om tienduizenden communicatiesatellieten te lanceren, en vervolgens SpaceX, "Elon Musk's private ruimtevaartbedrijf", de maker van het Starship, die missies naar het internationale ruimtestation plant, niet minder.]
    Vandaar, dat de RF het Internationaal Ruimtestation gewoon sluit over 2 jaar. Zal vermoedelijk -gecontroleerd- worden neergestort.

    [In de afgelopen 100 jaar heeft iedereen die een nieuw automobielbedrijf en -merk wilde oprichten, een ramp meegemaakt, maar Musk heeft blijkbaar geen hik gehad in de Tesla die plotseling een wereldfavoriet is geworden.]
    De hik zit er nu aan te komen: Er moeten 321.000 Tesla's terug naar de fabriek, wegens problemen met de achterlichten.

    [Als het u nog niet is opgevallen, de reden voor deze ontwikkeling is dat de Chinezen hebben bewezen dat ze Amerikaanse bewakings- en communicatiesatellieten kunnen neerschieten, en zo een existentiële bedreiging vormen voor de Amerikaanse oorlogszucht met China en Rusland.]
    Tien jaar geleden was de RF al in staat, middels L.A.S.E.R. satellieten uit de ruimte te schieten, dan wel de chip in de lens te beschadigen, waardoor de satelliet waardeloos werd. Nu zijn ze al in staat om signalen van satellieten "om te leiden", zoals ik al eens eerder heb gepost.

    Verder ben ik benieuwd, of al die rijke joden bestand zijn tegen een punt.45, als dit nieuws de ronde gaat doen. Volgens het stuk heeft het artikel een bereik van miljoenen en dit veeg je niet snel van tafel.
    De 13 families werden 10 jaar geleden al benoemd in Want to know. (Dit is een ge-update artikel)

    Als je veel geld veilig wilt beleggen, moet je dat in goud & zilver doen. Niet thuis bewaren, maar ergens begraven. Om het 'veilig' te houden, samen met een stuk uranium, o.i.d. Dit besmet het edelmetaal, maar dat zeg je er natuurlijk niet bij, als je het verkoopt. Kort bij je houden levert geen probleem op, de straling is pas over langere tijd gevaarlijk.

    Verder zou ik Larry Romanoff aanraden, vooral in Sjanghai te blijven en zeker niet te gaan vliegen. Dit artikel van hem zou wel eens vergaande consequenties voor hem kunnen hebben, al is hij zeker niet de enige, die dit soort zaken publiceert.

    ReplyDelete
  2. Inmiddels is duidelijk, dat ook de IAEA in de broekzak zit van het SLI.
    "The fact that the head of the IAEA can't even name the people responsible for the shelling of a NPP because doesn't fit the Western narrative is incredible."

    Dat viel ook Pepe Escobar al op.

    ReplyDelete
  3. Dag Wolf,
    ik ben nog niet halverwegen... en heb er al weer een blogje achter gezet.
    Laat ons de rollen als volgt verdelen: Ik plaats het hier, en jij leest het ! :-)

    ReplyDelete