Saturday, June 27, 2020

1051 De Zee, de vervuiling, de opwarming, Jaap Korteweg en Bill Gates


Vandaag heb ik twee geweldige interviews gehoord met Dos Winkel.
Hier deel 1:

Deel 2 heb ik op Soundcloud beluisterd, en daar was de interviewer een ànder persoon.  ( Deel 2 op Soundcloud met David Pieters, Supernova ) 
Hier deel 2 op Weltschmerz, 63 minuten

Dos Winkel kent de zee als geen ander en zegt dat er 80.000 stofjes in het water zitten die uit plastics voortkomen.
Hij legt uit dat als het plankton af sterft, we al helemaal in de knoei komen met te veel CO2 en de opwarmende aarde.
Hij ziet de veeteelt als grootste boosdoener, en  is heel enthousiast over Jaap Korteweg , de Brabantse biologische Slager, die tegenwoordig bezig is om melk direct uit gras te produceren. (Hier een juni 2020 interview met Kortweg.)
Dos Winkel is een fan van Jaap.
En dat verdient Jaap ook, want al zou de waarschuwing van Dos Winkel maar voor een kwart waar zijn, dan al is het 'planeet-reddend als we de vleesproductie kunnen inperken.

Maar waar Jaap een  held is omdat hij kunst vlees en kunst-melk produceert, daar is Bill Gates natuurlijk een duivel, volgens James Corbett,  omdat Gates kunst-vlees en kunst-melk produceert !
Wat een ellende  met die Corbett.  Wat een onsympathiek stelletje is dat toch daar op die Corbet video.

7 comments:

  1. Gain of function???

    https://www.rt.com/news/493097-coronavirus-cell-infection-study/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goede info, Rootman.

      Google translate:
      Coronavirus transformeert de geïnfecteerde cellen op een zeer ongebruikelijke manier, waardoor ze lange, uitstekende takken moeten laten groeien, die meerdere gezonde cellen tegelijk doordringen, zo blijkt uit een nieuwe studie.
      Wetenschappers hebben de effecten van SARS-CoV-2 - het coronavirus dat Covid-19 veroorzaakt - nader bekeken door een krachtige microscoop in het National Institutes of Health-laboratorium in de Verenigde Staten en de universiteit van Freiburg in Duitsland.

      Het virus zorgt ervoor dat de geïnfecteerde cellen meerpuntige spaghetti-achtige ‘tentakels’ ontkiemen die reiken naar verschillende nog gezonde cellen in de buurt. Het virus lijkt deze vertakte structuren, filopodia genaamd, te gebruiken als spuiten om andere cellen te prikken en ze met een virale lading te injecteren, een studie gepubliceerd in het tijdschrift Cell-rapporten.

      "Er zijn lange snaren die gaten in andere cellen steken en het virus gaat van cel naar cel door de buis", vertelde Nevan Krogan, directeur van het Quantitative Biosciences Institute van de University of California San Francisco en leider van een internationale groep wetenschappers, aan de Financiële tijden.

      'Onze hypothese is dat deze infecties versnellen', legt Krogan uit.

      =========

      Bij Dr Been heb ik geleerd dat het uitstlupen en zo een buur-cel binnen dringen een meer voorkomende werkwijze is.

      Delete
    2. Ik zag dat je dit ook op Peak Prosperity had gemeld.

      Ik moet die site nog ontdekken. Ken hem nog niet goed.

      Delete
  2. Corbett heeft zijn haar aan de verkeerde kant van zijn kop zitten.

    Voor mij hoeven al die nep-produkten niet. Als we minder rundvlees eten en melk drinken is er al veel gewonnen, aangezien andere vleessoorten (ik bedoel veesoorten) veel efficienter met voeder omgaan. En ik vertrouw Gates voor geen millimeter!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laat ons dan het volgende doen:
      Voor mensen als Rootman hoeft het niet. Hij eet mionder vlees en melk.
      Maar de vleesvervangers zijn er dan vooral voor de mensen die echt heel erg graag veel vlees eten: zo kunnen ze hun aandeel leveren in het overleven van mens en aarde.

      Delete
    2. Het is vooral die 'Pilatus' (wiens naam ik niet kan onthouden) die me zo tegen staat.

      Delete
  3. Nog meer vleesvervangers voor de flexitariers: https://www.ad.nl/koken-en-eten/braziliaanse-vegaslager-wil-ook-nederland-veroveren-over-20-jaar-eten-we-bijna-geen-vlees-meer~ac2b2a83/

    ReplyDelete