Sunday, June 07, 2020

1043 Vitamine D en Vitamine C.

( Over Vitamine D zijn wel 10 video's verschenen de afgelopen 3 weken. 
Daar zal ik later aandacht aan besteden, in een volgend blog denk ik.)

Omdat ik wat aanwijzingen heb dat ik misschien het Coronavirus heb, ben ik sinds vandaag 7 juni àlles aan het doen om de gevolgen te beperken.

HCQ zou het probleem in één klap tot bijna 0 reduceren, want ik ben nog maar enkele dagen aan het kuchen.
vandaag kwam daar  kortademigheid bij en algemene spierpijn.
Het kan ook een gewone griep zijn, maar het is het verstandigste om er van uit te gaan dat het Corona is.

Ik nam de laatste 2 maanden elke dag het volgende in:
1 x Vitamine A
3 gram vit. C
2 bolletjets vit. D3.
1 of 2 maal 0,5 gram Quercetine
1 maal selenium
1 maal zinc.
geen NAC.

Vandaag nam ik in: 

1 x Vitamine A
3 gram vit. C              >   8 maal 5 gram vit. C,  tot aan de diarree..
2 bolletjets vit. D3.    >  4 bolletjes
2 x 0,5 g Quercetine  > 4 maal 0,5 gram.
1 maal selenium
1 maal zinc.              > 2 maal Zinc
geen NAC               >  1 maal NAC

Ik wil ook Azitromycine bemachtigen en gaan innemen.
Ik zou heel graag HCQ  vinden en in nemen, maar heb daar de lkaatste maanden niet actief naar gezocht, en nu is het te laat vrees ik: de HCQ  moet zo vroeg mogelijk worden ingenomen.

Wolf wees me in een reactie op alweer een goied artikel over het gebruik van Vitamine C.
Ik was er al mee bekend, ewn heb vandaag vitamine C genomen tot de diaree begint. ( Die kwam in drie stapjes.  Eerst gewoon naar de WC, een uur later nog eens,  met al wat dunnere toestanden, en tenslotte heel dunne toestanden. Gelukkig altijd op tijd tyer plekke geraakt ! )
Ik denk nu dat ik  in de avond best weer wat vitamine C kan nemen, bijvoorbeeld 10 of 20 gram.
En dan morgen-ochtend weer de 'kuur'.

Misschien is het praktischer om 'de kuur ' ( elk half uur 5 gram)   in de avonduren te doen, als je thuis en dicht bij de wc zit.

Ik moet zeggen dat ik me op dit moment al beter voel dan vanochtend. Maar vannacht zal het wel weer beangstigend zijn:  piepende  en 'knetterende' ademhaling. Ik heb dat nog nooit gehad.

Hier het artikel van een mijnheer over Vitamine C in China. Het zal al wel enige maanden oud zijn:  https://leefbewust.nu/vitamine-c-bij-corona-virus-china/


China adviseert officieel vitamine C bij Corona Virus – Dit kun jij doen


 6 minuten
Auteur: Mike Verest


Vitamine C wordt nu officieel door het gezondheidsorgaan van China, ‘Shanghai Medical Association’ geadviseerd als behandeling voor COVID-19 (Corona) virus. Dit is gepubliceerd in ‘The Chinese Journal of Infectious Diseases” Maar hoe zet je vitamine C effectief in? Welke soort vitamine C? Wanneer neem je het in? In dit artikel vertel ik je er alles over.

Reklame voor goed opneembare Kurkuma. ( Met vet en zwarte peper innemen helpt al behoorlijk) 

Het advies van de regering van Shanghai, China
De regering van Shanghai, China, heeft in een officiële aanbeveling aangekondigd dat COVID-19 moet worden behandeld met grote hoeveelheden intraveneuze vitamine C (1).

Aanbevelingen in de dosering variëren afhankelijk van de ernst van de ziekte. Het advies ligt tussen de 50 tot 200 milligram per kilogram lichaamsgewicht per dag tot wel 200 mg / kg / dag.

Deze doseringen zijn omgerekend ongeveer 4.000 tot 16.000 mg voor een volwassene, intraveneus toegediend. Deze specifieke methode via het infuus is belangrijk, zegt intraveneus therapie-expert Atsuo Yanagisawa, MD, PhD.

Het effect van vitamine C via infuus is minstens tien keer krachtiger dan bij orale inname.
NB: 4 tot 16 gram intraveneus doet hetzelfde als 40 tot 160 gram als poeder, zoals ik het gebruik. Maar ik bereik ook al snel 'bowel tolerance = diaree niveau)  dus wat ik doe lijkt me wel OK.  Maar als ik alles op 4 uur tijd in neem, is het gat 20 uur zonder  vitamine C.  Dat wil ik dus kleiner maken.  

NB: Er is een FANTASTISCH interview van Marlies Dekkers met de belgische arts Peter Aelbrecht. Ik heb het al 3 keer beluisterd.  HIER zegt hij dat hij 20 gram intraveneus vitamine C heeft toegediend bij zijn ( mogelijk) zieke personeel. 


Dr. Yanagisawa is president van het in Tokio gevestigde Japanse ‘College of Intravenous Therapy’. Hij zegt: “Intraveneuze vitamine C is een veilig, effectief en breed spectrum anti-viraal middel om in te zetten.”
Richard Z. Cheng, MD, PhD, een Chinees-Amerikaanse gespecialiseerde arts werkt nauw samen met medische en overheidsinstanties in heel China. Hij heeft meegeholpen aan het faciliteren van ten minste drie Chinese klinische vitamine C-onderzoeken die op dit moment in volle gang zijn.
Dr. Cheng is momenteel in Shanghai om zijn inspanningen voort te zetten om nog meer Chinese ziekenhuizen aan te moedigen vitamine C-therapie te implementeren in combinatie met hoge orale dosissen aan vitamine C.
Zowel Dr. Cheng als Dr. Yanagisawa bevelen orale vitamine C aan ter preventie van COVID-19, ofwel het Corona Virus.
Voor iedereen zou het dus verstandig zijn om op dagelijkse basis voldoende vitamine C binnen te krijgen.

Geen zin om verder te lezen? Bekijk dan onderstaande video


Officiële verklaring vanuit ziekenhuis over werking Vitamine C
Een officiële verklaring van het ‘Xi’an Jiaotong University’ Ziekenhuis in China (2) luidt:
“In de middag van 20 februari 2020 herstelden nog eens 4 patiënten met ernstige nieuwe corona virale griepverschijnselen. In het verleden zijn 8 patiënten uit het ziekenhuis ontslagen.”
“Hoge dosis vitamine C behaalde goede resultaten bij klinische toepassingen. Wij zijn van mening dat bij patiënten met vroege symptomen en bij ernstig zieke patiënten, de vitamine C-behandeling zo snel mogelijk na opname moet worden gestart.”
“Alleen het gebruik van hoge doseringen vitamine C kunnen een sterk antioxidant effect hebben en ontstekingsreacties verminderen.”
“Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat de hoeveelheid vitamine C in directe relatie staat met de effectiviteit van de behandeling.”
Een hoge dosis vitamine C werkt niet alleen anti-viraal, maar nog belangrijker, het kan acuut longletsel (ALI) en acute ademnood (ARDS) voorkomen en behandelen.”
Zo neem je het beste vitamine C in (bij ziekten)
Het is dus geweldig dat China nu officieel met een statement naar buiten komt over de inzet van Vitamine C bij het Corona Virus. Maar feit is dat vitamine C ook voor andere virale ziekten preventief ingezet kan worden. Dit roept nogal wat vragen op, dus ik zal de belangrijkste aspecten rondom de inname van vitamine C hieronder uitzetten.
Ik word overspoelt met mailtjes en privé berichten over HOE vitamine C te gebruiken. Hieronder alles uitgelegd:
Welke soort vitamine C moet ik nemen?
In het kort: de soort waar je het meeste van inneemt! Zo belangrijk is de inname van vitamine C. Elke soort vitamine C zal een positief effect hebben op je immuunsysteem. Dat gezegd hebbende is er zeker een advies te geven.
Zoals je wellicht weet zijn er enorm veel verschillende soorten vitamine C op de markt. De één belooft nog beter te zijn dan de ander. Feit is dat puur vitamine C poeder, ofwel ascorbinezuur, de beste keuze is. Waarom de beste keuze? Simpelweg omdat het goedkoop, effectief en zonder bijwerkingen werkt!
“Maar Mike, synthetische vitamine C is toch helemaal niet goed”? Zeker wel! Het is de enige vitamine die je synthetisch in hoge doseringen kunt innemen. Grondlegger van het therapeutisch gebruik van ascorbinezuur is niemand minder dan 2 maal Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Sinds die tijd zijn er vele artsen, medische dokters, die hoge doseringen vitamine C inzetten tegen vele (virale) ziekten.
Natuurlijke vitamine C zoals Camu Camu, of Rozenbottel is zeer duur en bevat maar weinig vitamine C voor mega doseringen. Vaak zijn deze als supplement dus ook aangevuld met ascorbinezuur. Het beste koop je dus ascorbinezuur poeder die non-GMO is, dat is wel belangrijk!
Als je meer wetenschappelijk werk wil lezen over de therapeutische inzet van ascorbinezuur (vitamine C) raad ik de volgende boeken aan:

How To Live Longer and Feel Better, by Linus Pauling, Ph.D.,
The Healing Factor: Vitamin C Against Disease, by Irwin Stone
The Vitamin C Connection, by Emanuel Cheraskin, M.D.
Clinical Guide to the Use of Vitamin C, by Lendon H. Smith, M.D.
Vitamin C: The Real Story, by Steve Hickey, Ph.D.
( Deze  Hickey  staat op op mijn blog: ( Helemaal onderaan het blog)       ) 

De wetenschappelijke gids voor het gebruik van vitamine C van Dokter Klenner is op deze pagina volledig gepubliceerd. De volledige tekst van het boek ‘The Healing Factor’ van Irwin Stone is gratis te lezen op deze pagina.

Hoeveel gram of milligram vitamine C moet ik nemen?

De hoeveelheid vitamine C is van heel veel factoren afhankelijk. Gebruik je het als dagelijkse onderhoudsdosis of om ziekte te bestrijden? Ook de ernst van de ziekte heeft invloed op de in te nemen hoeveelheid.
Misschien een van de belangrijkste principes van Orthomoleculaire Geneeskunde is ‘Biochemische individualiteit’. Elk individu reageert anders op stoffen. Vitamine C is daar geen uitzondering op.

De medische dokter ‘Robert F. Cathcart’ adviseert (3) onderstaand schema als dagdosis onder normale omstandigheden en bij diverse ziekten.
Vitamine C Corona
Dit lijkt misschien veel, maar hier hoort een belangrijke kanttekening bij vermeld te worden. Op onze social media kanalen zie ik vaak reacties als ‘een teveel aan vitamine C plas je uit, dus deze hoeveelheden hebben geen zin’. JA en NEE…
Het klopt dat een teveel je lichaam weer verlaat, maar het is ook zo dat hoe zieker je bent, hoe meer vitamine C je lichaam kan opnemen. Dit kun je zelf vrij eenvoudig testen!
De manier om je optimale hoeveelheid vitamine C te bepalen wordt ook wel ‘Titratie van darmtolerantie genoemd’. Wat dit inhoud? Je blijft volgens bovenstaand schema vitamine C poeder innemen met water tot dat je merkt dat je darmen gaan rommelen of dat je diarree krijgt. Dit wil je eigenlijk net voor zijn.

De hoeveelheid oraal ascorbinezuur dat wordt getolereerd door een patiënt zonder diarree te veroorzaken, neemt evenredig toe met de stress of toxiciteit van zijn ziekte.

‘Darmtolerantiedosis’ van ascorbinezuur verbeteren de acute symptomen van heel veel ziekten. Lagere dosis hebben vaak weinig effect op acute symptomen, het is dus belangrijk om voldoende binnen te krijgen totdat je darmen een signaal afgeven.
De maximale verlichting van symptomen die kan worden verwacht met orale doseringen ascorbinezuur wordt ervaren op het punt dat iets eerder is dan de hoeveelheid die diarree veroorzaakt.
Ook je optimale dagdosis is op deze manier te bepalen. Wanneer je darmen gaan rommelen bij bijvoorbeeld 8 gram (verdeelt over de dag!) dan weet je dat 7 gram je optimale dagdosis is.
Hoeveel moet ik kinderen geven?
De stelregel is 1.000mg per jaar in leeftijd. Dus als een kind 4 jaar is, mag hij of zij 4.000mg per dag binnen krijgen. Bij ziekte dus meer! Deze stelregel geldt tot maximaal 18.000mg, ook voor volwassenen, tenzij je dus ziek bent.
Je zult ook merken dat je kinderen (en jij zelf) veel meer vitamine C binnen kunnen krijgen tijdens ziekte, zonder dat je diarree of darmbewegingen ervaart.
Vitamine C kan worden gegeven als vloeistof, poeder, tablet of kauwtablet. Voor jonge kinderen kun je eigen vloeibare vitamine C maken door C-poeder dagelijks op te lossen in een klein druppelflesje en indien nodig een zoetstof toe te voegen. Dit kun je dan beetje bij beetje in de mond druppelen.
Personen met gevoeligheid voor citrusvruchten of tomaten voelen zich meer op hun gemak bij het innemen van vitamine C als ascorbaat, een niet-zure vitamine C. Calcium-ascorbaat en natrium-ascorbaat zijn hiervoor goede opties. Bij therapeutische doseringen is echter aan te raden om gewoon ascorbinezuur poeder te gebruiken.
Krijg ik geen nierstenen bij hoge doseringen?
Dit is een mythe die maar blijft circuleren op het internet. Ook op onze FB pagina wordt herhaaldelijk deze vraag gesteld. Dr. Andrew Saul zegt hier het volgende over:
“Ik heb in alle medische literatuur gezocht naar bevestiging hierop en ik heb al mijn studenten gevraagd om dit in de medische literatuur te vinden. Tot nu toe hebben ik en mijn studenten 0,0 aan bewijs hiervoor gevonden. Ik heb dit bij mijn 9.000 patiënten ook nog nooit waargenomen. Geen idee waar deze hypothese vandaan komt. Het is dus NIET waar.”
Is het veilig om lange tijd hoge doseringen vitamine C te nemen? 
Jazeker! Sterker nog, je lichaam zal hier zeer blij mee zijn. Als je echter langer dan 6 maanden hoge doseringen vitamine C gebruikt is het aan te raden om niet plotseling te stoppen. Je lichaam kan dan voor een korte periode een tekort krijgen aan vitamine C omdat het gewend is geraakt aan het gebruik van voldoende vitamine C. Hoog is 10.000mg of meer per dag. Het beste neem je dan elke dag 1.000mg minder tot je helemaal bij 0 uitkomt. Maar eigenlijk is er geen reden om ermee te stoppen!
Horen er nog andere vitaminen en mineralen die ik in kan zetten tijden (virale) ziekten?
Zeker weten! Hoewel enkel en alleen vitamine C een geweldig wapen is tegen vele ziekten, heeft Dr. Brownstein een compleet protocol uitgewerkt voor maximale werking. Deze is specifiek totstand gekomen na de uitbraak van het Corona virus.
Het volledige protocol van deze arts kun je hier terug lezen.
( Ook Brownstein staat op dit blog: Brownstein en dr Ng en dr Myhill.

Nog meer adviseurs:  Martenson,  Marik, Shiva


55 comments:

  1. Eerst een vraag: Heb je -al- verhoging van temperatuur?

    Tip: om je temperatuur te verhogen kan je de volgende truc toepassen: een natte lap, die net niet meer druipt, om je hals doen, zodat deze helemaal is bedekt. Nat maken met koud water.
    Daaromheen doe je een droge handdoek, zodat de natte lap helemaal is bedekt. Met een grote veiligheidsspeld vastmaken. Strak, maar niet te strak.
    Zo ga je slapen, liefst op de rug, goed onder de dekens. Je gaat namelijk enorm zweten en moet wel warm blijven.

    Werking: door de natte lap koelt je lichaam op die plek sterk af. Het koude vocht onttrekt warmte op die plek en je lichaam moet aan de bak en stuurt warmte naar die plek toe.

    De volgende morgen moet de lap helemaal droog zijn en jij voelt je dan als herboren. Weer een grootmoeders trucje, maar het werkt altijd. Kan je die hete baden afschaffen en het kost niks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IK heb een splinternieuw T metertje en dat steek ik altijd onder mijn tong.
      Ik zit altijd behoorlijk laag: tussen 35 en 36.
      Vandaag was het even 36,3 maar niet hoger.
      Tussen 9 en 2 uur heb ik vitamine C genomen.
      Tussen 17 uur en 21 uur voelde ik me weer helemaal OK.
      Nu is het weer wat minder goed.

      Ja, warmte is goed: immuun systeem houdt er van, virus juist niet.
      Heb dus vandaag keen lang warm bad genomen ( toen ik me ziek voelde)
      Was van plan om warm-koud te douchen in de avond, maar heb nu alleen zin om snel naar bed te gaan.

      Dank wel voor de tip. Ik ken het effect.
      Heel misschien doe ik het nog wel straks.

      Water.... vortex etc.
      Als bio-boer moesten we vroeger preparaten snel ronddraaien in een ton, om het water de goeie energie te geven. Rudolf Steiner.
      Ik ben geen bio-dynamisch boer meer, maar gewoon bio.
      De spuit preparaten met 'gedraaid water..... dat is 40 jaar geleden.
      IK ben het gewoon vergeten.
      Daar kan ik de Big Pharma niet de schuld van geven.

      Maar ik geloof wel dat het iets doet.

      Hier , op minuut 11, nog meer Water-geheimen: frequenties in water etc...
      https://www.unz.com/audio/kbarrett_matthew-ehret-on-luc-montagniers-optical-biophysics/





      Delete
  2. Nog een leuk waterweetje voor het slapen gaan.
    N.a.v. jouw opmerking [Die Big Pharma heeft ons erg veel oude kennis ontnomen.]

    ReplyDelete
  3. Verslag maandag 6 juni.
    Ik ga er nu van uit dat de kans dat ik Corona heb 50% is.

    de voorzichtigheids-regel zegt dus: handel alsof je zeker bent dat je Corona hebt. ( Een vergissing kost dan slechts wat tijd en telefoontjes. Maar als je gokt dat je het niet hebt, en mis zit, kost het je je gezondheid.)

    Begonnen met hydro-thermale douche. ( Recept dr Seheult: 5 min heet, 1 min koud, 3 min heet, 1 min koud, 3 min heet 1 min koud) Trots: voor het eerst heb ik de koude kraan zover open gezet als maar mogelijk is.


    En begonnen met de Vitamine C overdosis: elk half uur 5 gram, in half bekertje tomatensap. In water gaat niet: het poeder zakt naar beneden. De smaak van C is te sterk. Ik hoop dat tomatensap geen interferentie met C geeft.

    Eerst: op zoek naar Azitromycine.
    Twee kansen: NL en Be huisarts. Pech: NL arts met vakantie.
    'Mag ik naar een andere arts ? 'Nou dat doen we nooit'.

    Nog 1 kans: Belgische arts. Afspraak 10.45 uur.

    Intussen op zoek naar dat Belgische ziekenhuis waar ze met Chloroquine werkten en tevreden waren.
    Ik kom dit artikel tegen: https://nieuws.kuleuven.be/nl/2020/antivirale-werking-van-chloroquine-tegen-coronavirussen-reeds-in-2004-ontdekt-door-virologen-ku-leuven


    ReplyDelete
  4. Iverdrops heb je in 2 dagen in huis. Het werkt net als HCQ in het eerdere stadium van de ziekte of als preventie het beste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mooi en wel, Rootman,

      maar wil je nu eens zeggen of ik het goed begrepen heb: dat je een dieren-middel gebruiikt dat eigenlijk voor uitwendig gebruik is. En dat jij dat inwendig gebruikty, En ook nog in een keer in een grote dosis.

      Waarom vind jij dit veilig?

      Delete
  5. Vanochtend GGD gebeld: 47 minuten wachten.
    Nee, ze kunnen geen HCQ geven.
    Ze kunnen me wel doorverbinden met 'Infectie ziekten', om te zien wat mogelijk is.
    Die afdeling GGD-infectieziekten zal me nog terug bellen.
    ==

    Afspraak gemaakt bij de GGD voor een Corona-test.
    Dat ging nu eens vlot: vanmiddagh om half 2 doen ze een Corona test. Ze geven na 24 uur de uitslag, hooguit na 48 uur.
    Ik word gebeld. Kost niks.

    ===
    Toen naar de Belgische huisarts.
    Die dacht dat ik kwam voor een Corona test.
    Ik zei: nee, ik doe al een test in Breda. Ik kom om een recept voor azitriomycine.
    "Maar dat geef ik niet! "
    "Waarom niet? Off label is dat geen probleem, lijkt me; Hert wordt niet afgeraden. "
    "Ik ben 35 jaar arts en houd me àltijd aan de regels, anders slaap ik slecht."
    "Maar de regels mogen worden afgeweken: dat heet off label voorschrijven. Ik hoorde van een arts dat 20% van de voorschriften off label is. Uw eed van Hippocrates zorgt er voor dat U daarvoor niet wakker hoef te liggen: die HCQ heeft geen gevaarlijke bijwerkingen. Uit onderzoek van WHO blijkt dat de QT-verlenging welliswaar kan voorkomen (wat heel soms hartstilstand geeft) maar dat dit in geval het door HCQ is veroorzaakt nog nooit tot dodelijke hartstilstand leidde,na enkele honderden miljoenen toedieningen van HCQ !
    ( Toch is dat de ergste bijwerking die de Medici altijd geven als argument om HCQ te bannen. Verder: misselijkheid of ander eonbelangrijke zaken )

    Twee ruziënde mannen met een mondkapje op.
    Ik stond al op en had al gezegd dat dan onze relatie arts-patient hier eindigt. Hij was ook opgestaan.

    Maar dat vond ik nu ook niet zo'n goede afloop en ik vroeg: Zou U me nu toch die Corona test klunnen afnemen? Dan hoef ik niet naar Breda.
    Dat deed hij.
    En morgenochtend doet hij een bloedtest ( op nuchtere maag) voor de toestand van mijn vitamines A, C, D, se en zinc en K.

    Het lijkt dat de vrede weer getekend is.

    ===========================

    Ik heb vandaag al 30 gram C genomen. De maag is flink aan het borrelen.
    Over een half uur ga in voor een tweede Coronatest naar Breda. Dat heb ik er wel voor over: die tests zijn niet zo erg betrouwbaar meen ik.

    Verder zal ik op zoek moeten naar een Azitromycine recept.

    Het is goed te weten dat elk ziekenhuis HCQ in huis heeft.
    ===

    Ben zojuist terug gebeld door GGD-corona afdeling ( dus niet infectieziekten)
    De mevrouw hoorde mijn verhaal aan en belooft me links en rechts te vragen of er bekend is of ik op een of andere wijze toch aan HCQ kan komen. bijv. door aan een experimenteel onderzoekje mee te doen .
    Zij schrijven niks voor.

    Ik ben netjes te woord gestaan en beluisterd, en dat is al heel wat. Ik verwacht er weinig van, maar stel dat er ergens iemand een onderzoekje met HCQ doet, dan kan ik misschien mee doen.

    ==

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ivermectine wordt al tientallen jaren oraal gegeven, meest in de tropen. Voorbeeld:

      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16096178/

      https://www.thailandmedical.news/news/must-read-covid-19-drug-research-ivermectin-might-emerge-as-one-of-the-most-suitable-drug-candidates-for-covid-19

      Kleine dieren zoals konijntjes zijn nogal kieskeurig en volgen geen commando's, en dan is in de nek druppelen, waar ze er niet bij kunnen een makkelijk te controleren manier om het toe te dienen. Mijn buurman is hobbyfokker, en die injecteert zijn konijntjes.

      Delete
    2. Wanneer je vlierbessensiroop neemt krijg je erg veel quercetine en resveratrol (ook zo'n soort stofje) binnen. Grapefruit bevat wat kinine en een stof die de afbraak van kinine-achtige stoffen in de lever remt, zodat je het beter kan stapelen.

      Geen reden waarom dat minder goed dan HCQ zou werken

      Delete
    3. Uit de link van 12:20 maak ik op, dat de proeven invitro waren gedaan. Nergens invivo, behalve
      "Dr Jill Weatherhead, MD, an assistant professor of adult and pediatric infectious diseases at Baylor College of Medicine in Houston. Her clinic uses the medicine to treat intestinal parasites found in international travelers or immigrants", begrijp ik uit deze zin.

      Er wordt ook gewaarschuwd: "Thailand Medical New warns any readers against attempting to buy invermectin and consuming it without consulting a doctor. Also do not attempt to buy invermectin that is meant for livestock as consuming it as it can be fatal.

      Invermectin for humans should be consumed in a right manner including test dosing for reactions before staring on the actual dosing".

      Krijgt @JV straks toch gelijk, door eerst een kleine dosis te nemen. Maar ik wacht rustig af. :)

      De kern van een ananas schijnt ook veel kinine te bevatten.

      Delete
    4. Waarschuwing tegen diermedicijnen: Heeft met de dosering te maken: 'als het goed is voor het peerd....'.

      De boer heeft gelijk, maar het peerd weegt wel 10 x meer dan de boer. Ik heb wel eens met een internist in een streekziekenhuis gesproken. Die kreeg af en toe zware overdoseringen van antibiotica binnen. Sommige antibiotica hebben nare bijverschijnselen, zoals permanente doofheid bij overdosering.

      Je moet dus wel goed rekenen (en bv niet een milliliter met milligram verwarren: dat scheelt een factor 1000!)

      Delete
    5. Iverdrops: 10 ml van 0.12 % ivermectine. In een flesje zit dus 12 mg. De aangeraden dosis voor parasitaire infecties is 20 microgram/ kg. Ik zit met ruim 100 kg met een heel flesje dus aan de zeer veilige kant. Over een half jaar neem ik er nog een, en daarna jaarlijks eentje, tenzij ik antibodies zou hebben bij een test over een jaar.

      Delete
    6. https://www.rxlist.com/stromectol-drug.htm#side_effects

      Delete
  6. Ik kreeg vandaag ook mijn flesje iverquantel in de post, met doseerspuitje. Mix van ivermectine en praziquel.

    Dit blijft nog even op de plank, aangezien er nog geen verder onderzoek naar praziquantel is gedaan, al is het een veelbelovende kandidaat. De naam praziquantel associeert wel erg met zware psychiatrische medicijnen etc! Maar dat is slechte marketing. Voor mensen zou ik het praziquantum of zoiets noemen.

    Vlier zit overigen propvol vit C. Een paar glaasjes absinth per dag kan ook geen kwaad volgens mij.

    ReplyDelete
  7. praziquel werkt qua dosering als ivermectine: 1x/ jaar... Net als bij HIV en vele andere infecties is een multidrug aanpak op den duur verstandig, om resistentie te voorkomen. Maar nu speelt dat nog niet.

    ReplyDelete
  8. Wéér een HCQ trial die 'bewijkst dat het niet significant helpt.
    Het betreft mensen die minstens 10 minuten opnbeschermd bij een Corona zieke stonden. Ze kregen deels HCQ en deels een placebo.
    Na afloop was het verschil niet significant:
    12% van de HCQ groep kreeg Corona, en 14 % van de placebo.
    Maar: de mensen kwamen nooit in een ziekenhuis! Ze moesten zelf aangeven hoe ze zich voelden, en wie een kuch had, werd beschouwd als iemand die Corona had gekregen dank zij de 'exposure'.

    Dr Seheult haalt de fout niet uit de onderzoeks-opzet, vind ik:

    scherp: https://youtu.be/o5w7FiDJe1g?t=141

    Mijn comment op de yotube:
    The Boulware study has one enormous failure:
    Everyone in the trial who caught a cold was scored as having Covid-19.
    Say that 6% of each group caugt a cold. Then the difference will be : 6 % versus 8 % And then about the zinc. With the zinc the HCQ group might have been a lot more helpful: could be another 4 % extra cured. So the result would have been: with HCQ only 2 % gets the disease, and 8 % of the placebo group.

    ReplyDelete
  9. Uit de gegeven link van Rootman 12:20 de volgende teleurstellende mededeling: Diverse medicijnen, w.o. HCQ hebben geen effect op Covid-19.
    Link bericht

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deze link noemt de cardiotoxiciteit van HCQ. Dat is onzin gebleken. Dat slaat terug op de Lancet fraude studie.Er is al 70 jaar niemand aan arritmias wegens HCQ overleden.

      Waarom dan wel bij Corona? Corona is een aantasting van het endotheel, en daarna onderliggend weefsel. Plotseling hartdood is een van de doodsoorzaken van corona. Als je kritieke patienten HCQ gaat geven krijg je zeker een aantal gevallen van dodelijke arrytmie. Dat bewijst niks. Dit Thaise artikel kan dus de prullenbak in, want het toont bias.

      Delete
  10. Er klopt wel meer niet aan het onderzoek van Boulware: de verschillen tussen de controlegroep en de testgroep zijn veel te klein (leeftijd, geslacht, co-morbidities, etc. etc. etc.). Dat probleem wekte ook de argwaan in de Surgisphere- lancet studie. De kans dat zoiets in een random groep optreedt is minder dan 1: miljoen. Er is dus met de data gerotzooid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Op het forum van Chris wordt ook aangegeven dat er geen neutraal placebo is gebruikt: folic acid schijnt ook antivirale eigenschappen te bezitten (bedekt die Furin-cleavage site), is de 4 daagse periode te lang om een significant resultaat te bereiken, is de dosering toxisch hoog en werd geen zink gebruikt. De studie werd gefinancierd door Gilead!.

      Delete
    2. # Rootman 6.12
      Geweldige info,m Rootman.
      Ik heb Martenson niet zo precies beluisterd, maar er is dus nog heel veel mer mis met de Boulware studie.

      Dit is een moment waarop een ambitieus academicus weet wat hij moet publiceren om in één klap beroemd te worden.. En ze doen het blijkbaar.

      Delete
    3. Op de discussiesite van Chris is heel veel info over onderzoeken. Deze pagina gaat voornamelijk over Boulware:

      https://www.peakprosperity.com/forum-topic/hydroxychloroquine-vs-the-globalist-deep-state/page/32/

      (ik weet niet of je dit kan zien zonder te registreren)

      Delete
  11. Ik vervolg mijn verslag over mijn mogelijke Covid-19 besmetting.

    Resumé: 6 (? )dagen geleden voor het eerst kuchen. 4 dagen geleden: knetterende longen als ik in bed lag''s morgens.
    2 dagen geleden: moe als een vaatdoek. Begonnen met maximale dosis vitamine C.
    Gisteren overdag: Corona test gedaan in Breda. Ik voielde me de hele dag sterk en gezond. Ik dacht dat het toch vals alarm was misschien.
    Deze nacht: weinig geslapen. Steeds 'adem inhalen'. Komt het omdat ik te weinig zuurstof op neem, of ben ik zo gespannen dat ik vergeet te ademen? Hoop dat het het tweede is, dan hoeft het geen corona te zijn.
    Over een halgf uur: bloedmonster afname zodat ik weet of mijn vitamines wel op orde zijn. Ik waande me veilig omdat ik al 6 weken van alles slik, maar het schijnt daty soms mensen een flinke viramine achterstand hebben , en dat die 2 pilletjes vitamine D per dag een druppel is op een gloeiende plaat:"mensen wordt dan 50.000 IU in één keer gegeven.

    Maar het virus is al ongeveer 10 dagen in mijn lichaam en heeft zich al flink vermenigvuldigd, vrees ik nu. Dus veel remedies zullen te laat komen,. zelfs het HCQ...

    Hen vannacht een oude kennis ge-appt en gesmeekt om HCQ. Hij is arts in een ziekenhuis. ( Maar ik heb eerder 'ruzie ' met hem gemaakt over corona.... )

    ReplyDelete
  12. Goed nieuws en slecht nieuws van mijn huisarts , die vanochtend bloed prikte om de suikerkziekte te monitoren, en de vitamine toestanden.
    Goed:
    1)De ademhalings-problemen van deze nacht zijn mogelijk veroorzaakt door gespannen heid: vergeten te ademen. ( Dat dacht ik zelf ook al een beetje) ( Maar als ik me afdroog na het douchen, heb ik ook wat meer lucht nodig dan normaal , dus er is wèl iets.)
    2) Goed: Hij had een kleien zuurstof meter : ik heb 98 % ziiuurstof in het bloed. Dat is prima. ( saturatie meter, dr Campbell zegt dat je die metertjes overal kan kopen.)

    3) Slecht nieuws: Of ik met spoed naar het ziekenhuis kan gaan, omdat ik nu een beetje hartritme-stoornis heb, volgens de dokter.
    Dat zou kunnen: ik neem nu vrij veel quercetine, en zinc en NAC. Meestal een dubbele dosis. Dat is mogelijk niet zo goed. En dan doe ik nog die vitamine C in overmaat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rustig aan met de supplementen! Ik heb,zoals je weet zelf ook last van zink toxiciteit gehad.

      Die Boulware studie is echt brandhout!!!

      […France-Soir asked:

      “How did you decide on the dosage of hydroxychloroquine?”

      The answer by Professor Martin Landray, is:

      “The doses were chosen on the basis of pharmacokinetic modelling and these are in line with the sort of doses that you used for other diseases such as amoebic dysentery.”

      And the follow-up question by France-Soir may be even more devastating:

      “Are there any maximum dosage for HCQ in the UK?”

      “I would have to check but it is much larger than the 2400mg, something like six or 10 times that.”

      “ … the HCQ dosage used are not dissimilar to that used, as I said, in for example amoebic dysentery.”]

      Ze hebben het verkeerde medicijn opgezocht!!!

      ''they confused hydroxychloroquine with hydroxyquinolines''

      WTF! Door hun incompetentie hebben ze patienten vergiftigd, en dat moet nu een resultaat presenteren???

      Delete
  13. [omdat ik nu een beetje hartritme-stoornis heb]
    Niets om je zorgen over te maken. Ik heb dat al 20 jaar en je kan er 100 mee worden.
    Vit.C kan je mee doorgaan, zou de andere halveren.

    Nogmaals: je bent te obsessief bezig met je gezondheid en daardoor ontstaat spanning. Voldoende rust nemen.

    Sterkte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het gaat er wel om welke arrhythmia! Een verlengd QT interval is hier een absolute contra-indicatie voor HCQ: iedere arts, overal ter wereld zou zijn bevoegdheid kwijtraken om dan nog HCQ voor te schrijven. Mocht dit aan de hand zijn, dan zou ik ook afblijven van de quercetine voorlopig. Beter omdat dan in natuurlijke vorm op te nemen. Over een maand of zo zijn er vlierbessen. Tegen die tijd maak ik een tutorial hoe dit te oogsten en er een drankje van te brouwen: 'corona - organics'

      Delete
    2. @ Wolf,
      ik vind niet dat ik obsessief bezig ben met mijn gezondheid. Maar een groot risico moet je serieus nemen.

      De spanning komt door andere zaken, niet door de corona.

      ==

      Rootman,
      zo'n onverwacht verblijf in een ziekenhuis is wel interessant.
      Ik was in het Jan Palfijn hospitaal in Merksem.
      Fijn hospitaal, goede sfeer, maar een man begint gewoon tegen je te spreken en zegt niet wat hij is: verpleger, arts, cardioloog.
      Dan word je naar een ander kamertje gereden, en komen er mensen die een longfoto maken.
      Ik had nooit een gesprek met de cardioloog.
      Ik weet dus niet of het de QT tijd is die verlengd werd.

      Maar ik wijs je er op dat een QT -verlenging nooit tot één dode heeft geleid, als het HCQ betrof. Mogelijk wel als het Azytromycine betrof.

      Delete
  14. Back Home !

    Gisterochtend was ik biuj de huisarts om bloed af te geven voor een test op de diabees toestand en voor bepalen van de vitamine toestand: A, C, D zink selenium.

    De dokter luisterde naar de longen en hoorde een hartritme-stoornis.
    Ik ging naar het zioekenhuis, maar moest blijven, en heb er zelfs een nacht geslapen en kon vandaag pas om 15 uur vertrekken.
    De rest van mijn leven moet ik een anti - ritmestoornis medicijntje nemen , en een soort bloedverdunenrtje. Shit !

    Ik ben benieuwd wat deze toestand () het ontstaan van de ritme stroonis ) heeft veroorzaakt.
    Was het de quercetione? De zink ? de NAC? De artsen zeiden dat het daar niet door kwam.

    Maar wat dan wel? Waren het de drukte en de spanningen van de laatste weken?

    Anyway: Ik heb géén Corona, en dat vind ik belangrijker. Ik denk dat die ritmestoornissen wel in orde komen.
    Ik denk dat ik nog wel van die pilletjes af zal komen.

    ReplyDelete
  15. In tijden van burgeroorlog is het aardig om Ingraham te beluisteren en Tucker Carlson.

    Hier een soort gemeenteraadslid (alderman) die zijn burgemeester op belt en om hulp vraagt:
    https://youtu.be/x6-eeqMVabQ?t=412

    ReplyDelete
  16. Heeeeee Jan,

    Blij voor jou dat het geen Corona is!!! De rest is overkomelijk.
    Hoe oud wil je worden? Kris Verburgh al eens gelezen? En op YouTube al die prachtige film "Samadhi" gezien https://tinyurl.com/y9notu2b; over de eigenlijke werkelijkheid? Gedurende de dag breng ik me regelmatig terug uit de droom -die we doorgaans leven noemen- naar dit meest eigene. Leven door te sterven!Ik ben daarin een officiële leraar (een Pendita in de Chan traditie) en sta geheel tot je beschikking.

    Een opgeluchte groet, Feng Chsang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hallo Feng, oude vriend ( in de betekenis van: Het is al jaren geleden dat we eens contact hadden, en daarna niet meer, maar recent weer wel, en ben blij dat je me Quercetine leerde kennen.)

      Maar... 'Leven door te sterven', daar heb ik op het eerste gezicht nog niet veel mee...

      Als ik meer tijd heb ga ik me er in verdiepen, maar voorlopig een gezonde scepsis..

      Delete
  17. Fijn te horen dat het allemaal goed gaat en geen covid-19. Pilletjes zijn te overkomen, zelfs al is het levenslang. 'Ouderdom komt met gebreken', bij de een wat eerder als bij de ander.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja,
      voorlopig heel blij dat het geen Corona is, en ik heb zojuist de brief aan de huisarts eens 'vertaald' uit het latijn. Zo goed als dat gaat.
      Heb dus fibrilatie in de voorkamer van het hart, waar het bloed binnen komt. Dat is ook wat uitgerekt. Hartkleppen redelijk op orde. Verder weinig zaken. 'Diabetes 2 goed onder controle ( HbA1C is 6,3) Toevallig spreekt dr Seheult hier ook over in zijn laatste ( #82) video.

      "Ouderdom etc". Ik heb een hekel aan beiden. Maar de 'gebreken' heb ik deels zelf in de hand. Ik ga er wat meer voor doen.

      Delete
  18. Waarschijnlijk is het a-fib. Dat heeft niks met Q-T of kinines te maken, en bloedverdunners zijn inderdaad aangewezen. Die gespannenheid ken ik; als je hart gaat sputteren kan je lichaam enorme hoeveelheden adrenaline gaan aanmaken om de zaak te corrigeren, en dat werkt vaak angstaanjagend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De gespannenheid ( in de oogst tijd, en de week er voor) voel ik nooit bewust, maar kan ik goed afleiden uit: sneller boos worden.
      De enige keren dat ik iets voel wat op hart-fibrilatie lijkt is als ik bijvoorbeeld een yoghurtje eet met veel toevoegingen.

      Vanochtend was ik even in de kelder, die slechts 2 m diep is. Toen ik weer boven kwam, had ik een wat verhoogde ademhaling: nog nooit meegemaakt !

      Het is dus wel iets van de laatste week of weken.
      En het is nog niet verholpen.

      Delete
  19. Misschien wel interessant, de mening van
    Willy Van Damme over het HCQ-onderzoek en D. Raoult.
    Het ziet er voor de laatste niet best uit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lees Willy al vrij lang niet meer. Is groot Syrië specialist. Heb hem wel eens thuis opgezocht ! Was heel leuk. Had toevallig wel gezien dat hij over HCQ schreef, maar heb het nog niet gelezen. Wilde dat wel doen.

      Wordt Raoult gehaat en uitgestoten? Dat is al lang bekend hoor, en hij weet het. Heb je het verslag van de 'roving Reporter' niet gelezen?
      http://thesaker.is/why-france-is-hiding-a-cheap-and-tested-virus-cure/

      Delete
  20. Replies
    1. Mijn hoofd staat er even niet naar.

      Alan Hart heeft al geschreven dat die Israelkische oorlogen vaak door henzelf zijn begonnen. Dat Israel eigenlijk nooit werd aangevallen.
      De pre-emptive strike die in werkelijkheid een agressie aanval is.

      Delete
    2. Ik heb de laatste publicatie van Willy gelezen.

      Hij gelooft dus niet Didier. ( dat zal hij dan in een eerder artikel uitleggen).
      Willy valt me tegen.

      Leuk : Uit d elaatste reactie (op Landuyt) hakt Willy Thioerry Meyssan in de pan.
      Leuk, want ik weet dat Karel van Wolferen een fan van Thierry Meyssan is. En in De Balie zaten Karel en Willy nog gebroederlijk Putin te verdedigen.

      Zo zie je dat door dit soort 'Grote Gebeurtenissen' met veel verwarrende info je op het laatst geen groepen meer over houdt, maar allemaal individuen die over de items allemaal een andere mening hebben.

      Delete
  21. Voor de ernstiger coronagevallen:

    https://www.cnbc.com/2020/06/01/russia-approves-drug-to-treat-covid-19-hospitals-to-use-in-june.html

    Ik kom ook her en der veel reacties tegen die wijzen op het nut van aspirine als men al corona heeft, om de cytokinestorm/ coagulopatie te voorkomen.

    We kunnen dus aan nuttige middeltjes toevoegen:

    Foliumzuur en bij symptomen: aspirine. Foliumzuur zou de cleavage site geheel of gedeeltelijk blokkeren. Ook speelt het een rol bij het blokkeren van vrije radicalen, wat de cytokinestorm inzet. Aspirine verdunt het bloed en is ontstekingsremmend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik had aspirine ( Asaflow) als bloedverdunner )( maar heb die al een jaar niet genomen) , dat is nu Lixiana geworden.
      ( Ritmestoornis geeft soms wat stilstaand bloed in het hart, en dat kan tot stolseltjes leiden , en die kunnen naar de hersenen gaan en daar vaten afsluiten.. Als je pech hebt is de hele afdeling 'geo-poltiek' in één keer afgestorven !
      Niet best voor een fanatieke amateur- pundit.

      De NAC houdt ook de cytokine storm tegen.

      Willem Engel zei laatst dat er twee soorten Corona zijn:
      de soort die toch op de longen werkt, en de soort die je krijgt bij hoge BMI en diabetes: die slaat vooral toe via de cytokine storm.
      Dus de NAC en mogelijk de aspirine en het folium zuur zijn nuttig voor mij.

      Delete
  22. Ik kan geen chart vinden die het voorschrijven en de beschikbaarheid van HCQ per land aangeeft. Maar de landen die het wel gebruiken lijken een veel lagere mortaliteit te hebben dan de landen die het boycotten, zelfs als ze verder wanbeleid hebben zoals Brasil en Ecuador. Madagascar en de landen die artemisia gebruiken doen het nog veel beter.

    Dit zou materiaal voor een massale vergelijkende 'observational' studie kunnen leveren, waarbij een hele lijst medicijnen, vit.D, zink spiegels, comorbidities etc. tegelijkertijd getest kunnen worden.

    Zo betrouwbaar als de tellingen van de verschillende landen, Brasil mag dus niet meer meedoen, jammer, want die gebruiken juist wel HCQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dit nogal wiskundig artikel geeft wel wat info in die richting:

      https://poseidon01.ssrn.com/delivery.php?ID=724017066103122092127026021111082022026080077013030029112114027026093028106082086073011056033056027005107125090123029075075001046072056061077092125125080099127108089028058087083109115089089031083085094008101021064013087108101111085008000111080096097093&EXT=pdf

      Delete
    2. Ja, maar 'het weer' en klimaat hebben ookinvloed hè.

      Ik las dat Turkije ook goed gaat, en dat dit ook HCQ gebruikt.

      De landen die Artemisia gebruiken, zijn dat niet gunstig-weer landen? ( Droog, warm) En gunstige demografie landen : jonge bevolking ? En 'last van beetje oneerlijke leiding' landen? (Die president die motorolie liet analyseren en hoorde dat de olie door Corona was besmet)

      Delete
    3. Uiteraard is en blijft veel onbekend. Maar Bangladesh is vochtig en gebruikt ivermectine, en Madagascar komt ook net uit de regentijd. A.annua is geen steppenplant, de meeste andere wel. Mijn plantjes groeien nu ook goed, na de regen van de afgelopen dagen. Ik heb nu ook een mini struikje A.arboretum.

      Wat betreft die oneerlijke leiding landen: wie kun je nog wel vertrouwen??? Het RIVM met zijn incompetente managers?

      Delete
  23. Er kan veel gebeuren in een kleine week: Op vrijdag mailde ik mijn huisarts:

    "Ik heb wel een vast zittende hoest, maar verder niks geen tekenen van covid-19. Is dus gewoon verkoudheid.

    Ik lees en hoor veel over gebrek aan vitamine D, en zinc en vitamine K.
    Is het mogelijk om mij te laten testen op de vitamine gehaltes in mijn bloed? "

    Op dinsdag-ochtend werd die bloedproef genomen.
    Maar dat weekend had ik adem=problemen gekregen en soms erge vermoeidheid. Plus 's morgens 'knetterende' longen, alsof er kleine bubbeltjes ontploffen in je longen.

    Ik was dus bang om tòch Corona te hebben. Het bleek géén Corona, maar wel hartritme-stoornis die er toch al wel wat langer zit. ( Maar nu door omstandigheden veel erger werden, denk ik) .

    Maar wat blijkt, ma al ruim een maand 40 mg per dag Vitamine D te hebben geslikt: Zelfs nu heb ik nog een flink Vitamine D tekort !

    Omdat je af en toe leest dat men een 'inhaal- slag' maakt door een patient in een keer 50.000 IU's (dat is wat ik nu op 31 dagen heb geslikt, elke dag 2 kleine pilletjes) in één keer, daardoor kreeg ik het vermoeden dat het misschien zo is dat je een flinke achterstand hebt, en je dus ondanks braaf elke dag voldoende te slikken, je toch te laag zit.

    En dat klopt:
    Mijn vitamine D is veel te laag: 17,4

    Normaal is tussen de 30 en de 50.
    Onvoldoende is tussen 20 en 30.
    Een flink tekort ( deficientie) : < 20. ( Het zijn nano grammen per mililiter, meen ik)

    Een volgende blog gaat over vitamine D.

    Er zijn 'officiele waarschuwingen' die zeggen dat die grote doses van 50.000 IU ineens gevaarlijk kunnen zijn.
    Maar ik denk zelf dat Vitamine D -gebrek een melk koe voor Big Pharma is: ze zijn blij met vitamine D gebrek, wanmt het levertt hen enorme winsten op. Je kan er heel veel ziektes mee krijgen.
    Bij veel nare ziekten zie je dat er heel veel mensen zijn met vitamine D gebrek. Zelfs bij kanker.

    Ik weet niet goed wat ik nu moet doen. Vragen oom een spuitje met vitamine D, of gewoon een aantal dagen 10 pilletjes per dag slikken, met wat vettig voedsel. ( Dat maakt de opname veel beter.)

    Door toeval heb ik deze week 3 Corona testen gedaan : drie maal negatief. Dat zal dus wel kloppen.

    ReplyDelete
  24. Wow! Blik heeft mijn reacties verwijderd (toegegeven, ook die van trolletje joop).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat zou er met Blik aan de hand zijn?
      Hij begint echt een opstandig kind te worden.
      Zijn laatste blog, tegen Gelauff, heb ik niet eens afgekeken.

      Delete
  25. Een laaddosis lijkt me slim! Mijn als kind al oude huisdokter (hij deed operaties aan huis!!!) raadde levertraan aan. Ik was als klein kind nogal ziekelijk, en inderdaad, sindsdien ging het goed. Levertraan is van schelvislever, nu zeer moeilijk te krijgen en niet bepaald lekker.

    Voor de rest denk ik dat nu je arrhythmia, en dus excess adrenaline, onder controle komt, je ook geleidelijk afstand kan nemen van je erg ineffectieve 'roepende in de woestijn'-rol (met dodo's en zo), en je je kennis kunt gebruiken als serieuze analist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vandaag een uurtje in de zon gezeten, en 6 bolletjes vitamine D geslikt.
      Dan heb ik geen intra veneus nodsig. Over een week ven ik bijgeladen.

      Er zou vitamine D aan onze melk zijn toegevoegd, maar het staat niet op de pakken melk van de Jumbo.
      Vis eet ik weinig, Levertraan wordt niet meer verkocht wellicht. Big Pharma wil ons als klant.... ? Zou dat er achter zitten?

      Ik roep alleen dodo's ! als ik wanhopig ben. En dat ben ik alleen op de helderste momenten.

      Delete
  26. Vandaag op de volkstuin had iedereen het over mijn 'konijntjes medicijn' ivermectine, wat ineffectief zou zijn gebleken.

    Blijkbaar ken ik hun nieuwskanalen niet, want ik kan bijna niks vinden.

    Het enige is een statement van de fabrikant wat beweert dat 'onderzoek' aantoont dat het middel slechts effectief zou zijn in extreem hoge, dus gevaarlijke doses. Geen link...

    Zeer ongeloofwaardig dus. Tenzij het baasje van dit bedrijf snel verifieerbaar onderzoek met harde data weet te presenteren. Dan vergelijken we daarna agenda's in de openbare ruimte...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je moet de laatste MedCRam zien.( Correctie:al een 6 weken oude Medcram!) Zo veel informatie !
      Seheult spreekt ook redelijk positief over Ivermectine.

      Scherp over Ivermectine:
      https://youtu.be/LWsgbgz5euc?t=4119

      Delete