Saturday, December 25, 2021

1200 Aanklacht bij het ICC tegen de Corona-schuldigen.

 

Gates, Fauci, en Daszak aangeklaagd voor Genocide 


bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. 




door Dr. Justus R. Hope   Updated 

In een verbluffende juridische aanvraag van 46 bladzijden bij het Internationaal Strafhof op 6 december beschuldigden een onverschrokken advocaat en zeven verzoekers Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III, en twaalf anderen van talrijke schendingen van de code van Neurenberg. Het ging onder meer om diverse misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden, zoals omschreven in de artikelen 6, 7, 8, 15, 21 en 53 van de Statuten van Rome.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/comment-page-1/

https://leohohmann.com/2021/12/17/whistleblower-activists-file-complaint-with-international-criminal-court-alleging-big-pharma-gates-fauci-uk-officials-committed-crimes-against-humanity/#more-8418

Naast de vier kopstukken werden twaalf anderen genoemd, waaronder de CEO's van de grootste vaccinbedrijven en de gezondheidsleiders die verantwoordelijk worden gehouden voor het Verenigd Koninkrijk.

  • Albert Bourla, CEO van Pfizer
  • Stephane Bancel, CEO van Moderna
  • Pascal Soriot, CEO van Astra Zeneca
  • Alex Gorsky, CEO van Johnson and Johnson
  • Tedros Adhanhom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
  • Boris Johnson, minister-president van het Verenigd Koninkrijk
  • Christopher Whitty, Brits Hoofd Medisch Adviseur
  • Matthew Hancock, voormalig Brits staatssecretaris van Gezondheid en Sociale Zorg
  • Sajid Javid, de huidige Britse staatssecretaris van volksgezondheid en sociale zorg
  • June Raine, UK Chief Executive van Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten
  • Dr. Ravid Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation
  • Klaus Schwab, voorzitter van het Wereld Economisch Forum

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Ravid Shah, die sinds 2001 voor de Gates Foundation werkt, werd in 2007 tot "Young Global Leader" van het World Economic Forum benoemd. Hij is nu voorzitter van de Rockefeller Foundation, een groep die ID2020 samen met de Gates Foundation financiert.

https://norberthaering.de/en/power-control/id2020-immunization-passes/

https://youtu.be/r32OutVAPiw

Klaus Schwab, een ondeugend intelligente, misschien wel duivelse Duitser met dubbele doctoraten in economie en techniek, is de oprichter van het World Economic Forum, een club voor het rijkste percentiel van de zakelijke en politieke elite van de wereld. Hij is een machtsmakelaar die vele presidenten, premiers en CEO's van technologie heeft klaargestoomd, die hem nu met eerbied en onwrikbare loyaliteit bekijken.

Schwab, een econoom en technocraat, is bevriend geraakt met vele naties, vooral met China's Xi Jinping, die een belangrijke toespraak hield in Davos. Hij prees zijn visie van een Nieuwe Wereldorde. Op 25 januari 2021 beloofde Klaus Schwab zijn steun aan Xi Jinping met de volgende woorden: "Mijnheer de president (Xi Jinping), ik geloof dat dit het beste moment is om ons beleid te herzien en gezamenlijk te werken aan een vreedzame en welvarende wereld. Wij allen verwelkomen nu, zijne excellentie, Xi Jinping, president van de Volksrepubliek China." Zie markering 2:26.



https://youtu.be/fp0HXMlStBA

Velen beschouwen Schwab als het brein achter de huidige beweging naar cryptocurrency, universele identificatie, en een één-wereld (fascistische) regering die gezamenlijk, op totalitaire wijze, met China zal worden geleid.

https://conservapedia.com/Klaus_Schwab

Advocate Hannah Rose en zeven verzoekers hebben het proces van Neurenberg aangespannen namens de slachtoffers, de gehele bevolking van het Verenigd Koninkrijk. Zij diende de gerechtelijke procedure in bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Den Haag is bekend om zijn lange geschiedenis op het gebied van hulp aan slachtoffers bij het eisen van genoegdoening voor oorlogsmisdaden en het vaststellen van passende ethische richtlijnen voor gedrag tijdens oorlogshandelingen.

Na de gruweldaden van de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog werden in Neurenberg, Duitsland, de processen voor oorlogsmisdaden gehouden. Naar aanleiding daarvan werd een reeks beginselen ontwikkeld, die uiteindelijk hebben geleid tot de opstelling van de Code van Neurenberg.

Deze beginselen hielden in wezen in dat iedereen, hoe rijk of machtig ook, zelfs een staatshoofd, niet boven de wet stond. Het feit dat de wet van hun eigen land hun actie zou toestaan, zou de persoon niet ontslaan van gerechtigheid volgens het internationaal recht.

Met name de medische experimenten van de nazi-artsen hebben geleid tot strikte regels en ethische beginselen voor toekomstige wetenschappelijke proeven met mensen, waaronder de doctrine van de noodzakelijke geïnformeerde toestemming en vrijheid van dwang of bedreiging bij het ondergaan van experimentele medicijnen.

Zoals bekend is het wettelijk en ethisch vereist dat de patiënt vóór een chirurgische ingreep op de hoogte wordt gebracht van alle belangrijke potentiële risico's, waaronder infectie, bloedingen, zenuwbeschadiging of zelfs overlijden. De patiënt ondertekent gewoonlijk het toestemmingsformulier na deze uitleg. En zoals we allemaal weten, worden we telkens wanneer we geneesmiddelen op recept krijgen, op de hoogte gebracht van de mogelijke risico's via een bijsluiter en meestal via een gesprek met de apotheker.

De vaccins zouden niet anders moeten zijn, maar toch zijn ze dat wel. Iemand die de prik krijgt, wordt zelden verteld dat er risico's zijn op bloedstolsels, bloedingen, cerebrale trombose, myocarditis en de dood, maar toch bestaan die risico's. Zie markering 12:58 tot 17:40.

https://rumble.com/vg6dcd-peter-mccullough-interview.html

https://ukfreedomproject.org/resources/open-letter-to-dr-june-raine-chief-executive-mhra/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/beyond-ivermectin-censoring-medical-journals/article_b1089af2-4279-11ec-b491-5bcaf600d33c.html

https://www.totalhealth.co.uk/blog/are-people-getting-full-facts-covid-vaccine-risks

Advocate Hannah Rose merkt in punt 40 van haar brief op dat de ethische normen van de code van Neurenberg neerkomen op een verplichting voor artsen en farmaceutische producenten om zich aan de beginselen ervan te houden. Bijgevolg zou elke arts of onderzoekswetenschapper die een van de tien beginselen van de code van Neurenberg blijkt te hebben geschonden, strafrechtelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld.

https://docdro.id/WUjv6iw

Zij merkt in punt 42 op: "Het eerste beginsel van de Code van Neurenberg is de bereidwilligheid en geïnformeerde toestemming van de persoon om een behandeling te ondergaan en deel te nemen aan een experiment. De persoon wordt verondersteld de vrije keuze te activeren zonder tussenkomst, hetzij door dwang, bedrog, fraude, bedreiging, uitlokking, of enige andere vorm van binding of dwang".

https://docdro.id/WUjv6iw

In punt 43 stelt zij: "Toen de hoofden van het Ministerie van Volksgezondheid en de Eerste Minister het vaccin in het Verenigd Koninkrijk presenteerden en met de vaccinatie van inwoners van het Verenigd Koninkrijk begonnen, werd de gevaccineerden niet meegedeeld dat zij in de praktijk zouden deelnemen aan een medisch experiment en dat hun toestemming vereist is volgens de Code van Neurenberg. In feite gaat het hier om een genetisch medisch experiment op mensen dat zonder geïnformeerde toestemming is uitgevoerd en dat een ernstige en flagrante schending van de Code van Neurenberg vormt".

Bovendien voert Rose in punt 44 aan dat er een verplichting bestaat om alternatieve behandelingen te bespreken, met inbegrip van de risico's en voordelen van dergelijke alternatieven.  Zij merkt op dat deze nooit zijn besproken, ondanks het feit dat alternatieve behandelingen veilig en effectief zijn gebleken "met een succespercentage tot 100%".

https://docdro.id/WUjv6iw

https://www.zerohedge.com/covid-19/indias-ivermectin-blackout-secret-revealed

Een van de grondbeginselen van de code van Neurenberg is dat een wetenschapper bereid moet zijn een experiment in elk stadium te beëindigen, indien hij in de uitoefening van zijn goede trouw, superieure bekwaamheid en zorgvuldige oordeel, vermoedelijk redenen heeft om aan te nemen dat voortzetting van het experiment waarschijnlijk zal resulteren in letsel, invaliditeit of de dood van de proefpersoon.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

In punt 46 stelt zij: "Het is bekend dat de mRNA-'vaccinatie'-behandelingen de dood van velen hebben veroorzaakt, alsook verwondingen en ernstige schade (waaronder invaliditeit en verlamming) nadat het 'vaccin' was toegediend. Ondanks dit feit heeft de regering geen opdracht gegeven tot het instellen van een onderzoek naar deze zaak. Gezien het experimentele karakter van deze vaccinaties is het ook bedenkelijk dat er geen volledige rapporten beschikbaar zijn over het aantal doden of gewonden, zoals bij een dergelijk medisch proces verwacht mag worden ten behoeve van het publiek dat aan het experiment deelneemt."

https://docdro.id/WUjv6iw

De lezer wordt eraan herinnerd dat nazi-artsen in concentratiekampen experimenten op mensen uitvoerden zonder geïnformeerde toestemming, wat leidde tot afschuwelijk lijden en dood.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/nazi-medical-experiments

https://www.pbs.org/wgbh/nova/holocaust/experiside.html

Om de relevantie van Neurenberg voor de gruwelijke sterfgevallen die we nu zien in verband met het experimentele mRNA "vaccinatie"-programma op dramatische wijze te onderstrepen, heeft Rose in punt 34a een verklaring opgenomen van een groep overlevenden van de Holocaust, die zowel de nazi-experimenten als nu het vaccine-experiment uit de eerste hand hebben meegemaakt. Dit is een uittreksel van hun unieke perspectief:

Wij, de overlevenden van de wreedheden tegen de mensheid tijdens de Tweede Wereldoorlog, voelen ons verplicht ons geweten te volgen... Een andere holocaust van grotere omvang voltrekt zich voor onze ogen. Wij roepen u op om dit goddeloze medische experiment op de mensheid onmiddellijk te stoppen. Het is een medisch experiment waarop de Code van Neurenberg moet worden toegepast.

https://docdro.id/WUjv6iw

Holocaustoverlevende Vera Sharav legde een verklaring af in de punten 34b en 34c:

De scherpe les van de Holocaust is dat wanneer artsen hun krachten bundelen met die van de overheid en afwijken van hun persoonlijke, professionele, klinische verplichting om het individu geen kwaad te doen, de geneeskunde kan worden omgevormd van een genezend, humanitair beroep tot een moorddadig apparaat...Wat de Holocaust onderscheidt van alle andere massale genociden is de centrale rol die het medisch establishment, het gehele medisch establishment, heeft gespeeld. Elke stap in het moordproces werd bekrachtigd door het academische, professionele medische establishment.

https://docdro.id/WUjv6iw

Als een direct resultaat van de Neurenbergse ervaring tijdens de Tweede Wereldoorlog, vroegen de Verenigde Naties de Internationale Rechtscommissie om de Neurenbergse Principes te ontwikkelen, de belangrijkste normen om de gruweldaden van de Nazi dokters te voorkomen. Helaas, zoals Hannah Rose opmerkte, werden veel van deze tien principes van de Neurenberg Code systematisch geschonden door het Verenigd Koninkrijk en vele andere landen tijdens de COVID-19 pandemie.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1



Internationaal Strafhof

Daarnaast werd een permanent internationaal strafhof opgericht voor onderzoek en handhaving - bekend als het Internationaal Strafhof. Het ICC is in 2002 voltijds actief geworden en telt momenteel 123 lidstaten die uitdrukkelijk hebben toegezegd gebonden te zijn door de Statuten van Rome.

Het Verenigd Koninkrijk is lid en de Verenigde Staten niet. Krachtens artikel 12, lid 3, van het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof kan echter zelfs een staat die GEEN lid is, rechtsmacht uitoefenen "door middel van een bij de griffier neergelegde verklaring", hetgeen betekent dat elke natie, ongeacht de omstandigheden, al dan niet lid, aan het ICC kan worden onderworpen. Vergeet niet dat nazi-Duitsland niet had ingestemd met rechtsbevoegdheid.

Het ICC noemt zichzelf een "hof van laatste instantie", wat betekent dat over vorderingen zoveel mogelijk in het land van de dader moet worden beslist. Het kernbeginsel van het ICC is echter straffeloosheid, de overtuiging dat niemand die oorlogsmisdaden pleegt vrijgesteld mag zijn van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Daarom opereert het ICC als een onpartijdige en almachtige arbiter van de mensenrechten in de wereld en zal het op agressieve wijze ingrijpen wanneer het flagrante gruweldaden van het Neurenberg-type ziet, zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Dat is precies wat Hannah Rose heeft vastgesteld in haar juridisch memorandum in punt 2,

"We hebben geprobeerd deze zaak via de Engelse politie en het Engelse rechtssysteem aan de orde te stellen, maar zonder succes, we zijn er zelfs na verschillende pogingen niet in geslaagd de zaak geregistreerd te krijgen, noch bij de politie noch bij de rechtbank... Dit is zo'n geval en daarom richten wij ons rechtstreeks tot het ICC."

Advocaat Rose vertrouwde gedeeltelijk op de expertise van Dr. Michael Yeadon, een op onderzoek gebaseerd doctoraat in de ademhalingsfarmacologie en voormalig Vice President en Chief Scientist bij Pfizer.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

In het achtergrondgedeelte van de brief, schrijft zij in punt 5:

"De Covid-19 'vaccins' voldoen niet aan de eis om te worden gecategoriseerd als vaccins en zijn in feite gentherapie (bijlage 8)...Dr. Mike Yeadon, een medeaanvrager van dit verzoek, stelt dat beweringen die de Covid-19 injecties een 'vaccin' noemen, publieke manipulatie en een onjuiste voorstelling van de klinische behandeling is.

"Het is geen vaccinatie. Het is geen verbod op infectie. Het is geen verbod op overdracht. Het is een middel waarmee je lichaam wordt ingelijfd om het toxine te maken dat dan naar verluidt je lichaam op de een of andere manier gewend raakt om ermee om te gaan, maar in tegenstelling tot een vaccin, dat is om de immuunrespons op te wekken, is dit om de aanmaak van het toxine op gang te brengen.

"MRNA gebruikt de machinerie van de cel om eiwitten te synthetiseren die moeten lijken op het SPIKE-eiwit van het virus, dat het gebruikt om cellen binnen te dringen via de ACE2-receptor. Deze eiwitten worden vervolgens geïdentificeerd door het immuunsysteem, dat er antilichamen tegen aanmaakt. De echte zorg is dat deze eiwitten zich in het lichaam kunnen ophopen, vooral in gebieden met een hoge concentratie ACE2-receptoren, zoals de geslachtsklieren. Als het immuunsysteem dan de plaats aanvalt waar ze zich ophopen, dan zou je te maken kunnen krijgen met een auto-immuunziekte."

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Yeadon vermeldt, in een interview, dat onze regeringen de hele dreiging van COVID-19 schromelijk hebben overdreven. Hij merkt op dat COVID-19 een iets groter risico vormt dan griep als je ouder bent dan 70 jaar, maar een veel kleiner risico dan de seizoensgriep als je jonger bent. Zie mark 31:00.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

"Het is dus gewoon absurd dat je blij of bereid zou moeten zijn om je economie en je burgermaatschappij te laten verpletteren voor iets dat voor bijna iedereen die werkt een lager risico vertegenwoordigt dan griep - maar dat is wel zo," zei Yeadon in het interview.

"Aangezien dit virus in het slechtste geval een iets groter risico voor ouderen en zieken inhoudt dan de griep, en een kleiner risico voor bijna alle anderen die jonger en fit zijn, was het NOOIT NODIG dat wij iets deden.

"We hoefden niets te doen, lockdowns, maskers, massale tests, vaccins - er zijn meerdere therapeutische geneesmiddelen die minstens zo effectief zijn als vaccins... een niet meer gepatenteerd geneesmiddel genaamd Ivermectine, een van de meest gebruikte ter wereld, is ook in staat om de symptomen in elk stadium van de ziekte, inclusief de dodelijkheid, met ongeveer 90% te verminderen.

https://www.amazon.com/Ivermectin-Freedom-Justus-R-Hope-ebook/dp/B09M95F8NF

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/08/SUMMARY-OF-THE-EVIDENCE-BASE.pdf

"Dus je hebt geen vaccins nodig en je hebt helemaal geen van de maatregelen nodig die zijn ingevoerd," concludeerde Yeadon. Zie mark 31:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Voor iedere lezer die nog steeds de illusie koestert dat deze mRNA covaccins hebben geholpen, gelieve het volgende artikel te lezen waarin de landen zonder vaccinatie worden vergeleken met de landen met vaccinatie. In de meest gevaccineerde landen is het aantal doden per miljoen tot 100 keer hoger dan in de minst gevaccineerde. Trek altijd in twijfel wat de regering u vertelt.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/vaccines-work---for-smallpox-and-measles/article_978543f2-56c2-11ec-af20-5ff179ad7b93.html

Yeadon legt verder uit dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over varianten. Hij legt uit dat ons immuunsysteem gemakkelijk in staat is om te gaan met ALLE mutaties van SARS-CoV-2 en legt uit dat 18 jaar na de eerste SARS die mensen nog steeds beschermd zijn door hun immuniteit - en deze immuniteit strekt zich zelfs uit tot immuniteit tegen SARS-CoV-2, een virus dat 80% lijkt op maar 20% verschilt van het oorspronkelijke SARS.

Yeadons belangrijkste punt is dat als overlevenden van SARS zo'n 18 jaar later immuniteit hebben tegen het nieuwe virus, dat 20% anders is, waarom zouden we dan geloven dat een huidige virusmutant die slechts 0,3% anders is, een bedreiging zou vormen? Zie markering 35:40.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

"Dus als wetenschappers van de regering zeggen dat een variant die 0,3% verschilt van SARS zich kan voordoen als een nieuw virus en een bedreiging kan vormen voor uw gezondheid, dan moet u weten, en ik zeg u, dat ZIJ liegen. Als ze liegen, en dat doen ze, waarom maakt de farmaceutische industrie dan extra vaccins? Ze maken ze," zei Yeadon. Zie markering 35:55

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

"Je zou doodsbang moeten zijn op dit punt. Dat ben ik ook, want er is geen enkele rechtvaardiging voor de productie ervan. Maar ze worden gemaakt, en de medicijnregulatoren van de wereld hebben gezegd... we zullen ze niet vragen om klinische veiligheidsstudies te doen. Laat me het nog een keer zeggen, de varianten zijn niet verschillend genoeg om een bedreiging voor u te vormen, dus u heeft geen aanvullende vaccins nodig..., zei Yeadon.

"De regelgevers hebben ze doorgelaten. Ik ben daar erg bang voor - er is geen goedaardige interpretatie mogelijk. Ik denk dat ze gebruikt gaan worden om je gezondheid te schaden en je mogelijk te doden. Serieus. Ik zie geen andere zinnige interpretatie dan een serieuze poging tot massale ontvolking.

Dit zal de middelen verschaffen om het te doen en aannemelijke ontkenning - want ze zullen een ander verhaal verzinnen over een soort biologische dreiging, je zult in de rij gaan staan en je extra vaccins krijgen, en een paar maanden of een jaar of zo later zul je sterven aan een vreemd, onverklaarbaar syndroom, en ze zullen niet in staat zijn om het in verband te brengen met de extra vaccins." Zie mark 36:05 tot 37:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon vervolgt met zijn conclusie: "Dit systeem (verplichte vaccinatie paspoorten) wordt ingevoerd met behulp van leugens, en het wordt ingevoerd met een bepaald doel, en ik denk dat dat doel complete totalitaire controle is, en ik denk dat het doel daarvan massale ontvolking zal zijn." Zie Mark 45:40.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

"Sta niet toe dat het een interoperabele database wordt, want dat betekent het einde van de menselijke vrijheid. Zie markering 46:30

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon legt uit dat slechts weinigen zijn woorden zullen horen en dat dit bedrog is gepleegd op de wereldbevolking door middel van censuur, angst en propaganda. Dr. Yeadon, een inzichtelijk man, merkt op dat de daders dit alles uitputtend hebben gepland, en dat zij hebben overwogen hoe de mensen zouden kunnen reageren. Yeadon merkt op dat als we allemaal reageren zoals verwacht, we zullen verliezen.

"Collectief moeten we iets onverwachts doen." Zie mark 48:43.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Maar waarschijnlijk hadden ze niet gepland dat het Internationaal Strafhof achter hen aan zou komen. Zij hadden ook niet gerekend op Dr. Reiner Fuellmich, een ervaren procesadvocaat met licenties in Duitsland en Californië, die het Berlijnse Corona Comité oprichtte, dat aan het hoofd staat van een groep advocaten met een wereldwijd bereik, die zich toeleggen op het in de openbaarheid brengen van deze dodelijke samenzwering en deze tot de vergetelheid te voeren.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich doet in dit interview uitstekend werk door de daden van Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum, WEF, ook bekend als Davos, aan de kaak te stellen. Het WEF heeft als doel een Nieuwe Wereldorde te vestigen, waarbij de wereld wordt bestuurd door zelfgekozen technocraten als Bill Gates, hijzelf, en andere leden van Davos.

In 1971 stichtte Schwab wat in 1987 de WEF zou worden. Het heeft 1.000 leden. In het algemeen vereist de kwalificatie dat een bedrijf meer dan 5 miljard dollar per jaar aan inkomsten heeft. Het thema van het WEF en van Klaus Schwab is de laatste tijd "The Great Reset", wat in wezen een nieuwe wereldorde betekent. In de volgende video, is te horen hoe Klaus Schwab dit bespreekt met Henry Kissinger. We horen Dr. Kissinger de toespraak van China's Xi Jinping prijzen en de vorming van een nieuwe internationale orde. Zie markering 2:50 tot 4:00.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Schwab zelf vat de bijeenkomst in Davos van 2017 samen met de volgende verklaring: "Wat een prachtige gelegenheid om onze week hier af te sluiten met zulke concrete voorstellen en ideeën over hoe we echt een Nieuwe Wereldorde kunnen creëren." Zie mark. 26:40.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Professor Andreas Oehler beschrijft de agenda van Schwab en het WEF treffend: "Het Economisch Wereldforum lijkt de motor en organisator te zijn van de wereldwijde bevolkingsbeheersingsoperaties, of het nu gaat om pandemieën, biometrische ID's, de Grote Reset, of publiek-private partnerschappen in naam van het "algemeen welzijn" (fascistisch corporatisme)." Zie het volgende artikel, "De Vier Ruiters van de Apocalyps geïdentificeerd, samen met de Apocalyps zelf."

https://live2fightanotherday.substack.com/

Professor Oehler van de Universiteit van Bamberg publiceert veel over krediet, bankwezen, financiën en beleggersbescherming. Hij is van mening dat Klaus Schwab en zijn WEF-leden, waaronder Bill Gates, de COVID-19 pandemie hebben gepland door het sponsoren van Event 201, een simulatieoefening voor een coronavirus pandemie die op 18 oktober 2019 in New York City werd gehouden. Het WEF is een voorstander geweest van digitale biometrische identiteitssystemen om samenlevingen "efficiënter en productiever" (en gemakkelijker te controleren) te maken.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Oehler schreef: "WEF werkt samen met de ID2020-alliantie, die wordt gefinancierd door de stichtingen Gates en Rockefeller om een programma uit te voeren om 'digitale ID van vaccins te voorzien'. ID2020 ziet met name de vaccinatie van kinderen als 'een ingang voor digitale identiteit.' In werkelijkheid betekent dit dat alles wat een persoon doet of mag doen (werk, reizen, handel, gezondheidszorg...) zal worden gekoppeld aan de digitale ID van die persoon. Dit zal elke privacy wegnemen en totale controle nemen over elke activiteit van elk individu op aarde."

https://live2fightanotherday.substack.com/

Voor lezers die hieraan twijfelen, lees het boek van Klaus Schwab, The Great Reset. Een van zijn hoofddoelen is om elk menselijk wezen perfect te kunnen volgen en alle gedrag te kunnen reguleren, zelfs tot het punt van volledige totalitaire controle.

https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

Het WEF ziet tijden van grote beroering of catastrofes als ideale gelegenheden om deze reset door te voeren, zoals tijdens de financiële crisis van 2008, en nu de COVID-19 pandemie, die volgens Dr. Reiner Fuellmich een perfecte gelegenheid creëerde voor het WEF om zijn plan uit te voeren. Fuellmich, een wereldberoemde procesadvocaat, noemt Schwab en zijn handlangers gezamenlijk "Mr. Global".

"Klaus Schwab zet dit uiteen in zijn boek, The Great Reset, en eist... een wereldregering onder de VN, die door het WEF onder controle is gebracht. Dit moet bereikt worden door zoveel mogelijk wereldwijde chaos te creëren in de vorm van pandemieën, oorlogen inclusief burgeroorlogen en natuurrampen, zodat de wereldbevolking ervan overtuigd raakt dat de nationale regeringen overweldigd zijn, en alleen een wereldregering kan helpen.

Tegelijkertijd roept Schwab op tot het overhevelen van alle rijkdom naar Mr Global, zodat in 2030 niemand meer iets zal bezitten, behalve Mr Global, en we daar zogenaamd blij mee zullen zijn. Contant geld moet worden afgeschaft en vervangen door een digitale munt.  Deze zal worden toegewezen aan of afgenomen van elke persoon in de wereld die dan ook overal en altijd kan worden gevonden door verschillende volgsystemen. Dit moet gebeuren door één centrale wereldbank." Zie mark 32:45 tot 33:56.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich en Oehler beschrijven beiden een reeks marionetten die het WEF heeft opgeleid om deze missies te helpen uitvoeren in het kader van het WEF-programma "Young Global Leader", dat in 1993 van start is gegaan. Deze mensen zijn presidenten, eerste ministers en CEO's geworden. Hieronder bevinden zich enkele van de hoofdrolspelers in deze pandemie- en vaccinatie-inspanning:

  • Microsoft oprichter Bill Gates (1993)
  • Gouverneur van Californië Gavin Newsom (gekozen in 2005)
  • Pete Buttigieg (gekozen in 2019, kandidaat voor het presidentschap van de VS in 2020, minister van Vervoer van de VS sinds 2021)
  • Stéphane Bancel (CEO van Moderna; geselecteerd in 2009)
  • Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg (2009)
  • Facebook COO Sheryl Sandberg (2007)
  • Google mede-oprichters Sergey Brin en Larry Page (2002/2005)
  • Covid Twitter-persoonlijkheid Eric Feigl-Ding (een "WEF Global Shaper" sinds 2013)
  • Minister-president Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland (sinds 2017, geselecteerd in 2014)
  • Australisch minister van Volksgezondheid Greg Hunt (geselecteerd in 2003; voormalig directeur strategie WEF)
  • De Canadese vice-premier Chrystia Freeland (gekozen in 2001; voormalig directeur van Reuters)
  • De Canadese premier Justin Trudeau neemt deel aan het WEF, maar is geen bevestigde Young Global Leader
  • Duits Bondskanselier Angela Merkel (gekozen in 1993, 12 jaar voor ze bondskanselier werd)
  • De huidige Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn en de voormalige ministers van Volksgezondheid Philipp Roesler en Daniel Bahr
  • EU-Commissievoorzitters Jose Manuel Barroso (2004-2014, geselecteerd in 1993) en Jean-Claude Juncker (2014-2019, geselecteerd in 1995)
  • De Franse president Emanuel Macron (sinds 2017, gekozen in 2016),
  • Voormalig president van Frankrijk Nicolas Sarkozy (2007-2012, gekozen in 1993),
  • Oostenrijks kanselier Sebastian Kurz
  • Voormalig premier van Italië Matteo Renzi (2014-2016, gekozen in 2012),
  • Voormalig premier van Spanje, Jose Maria Aznar (1996-2004, gekozen in 1993)
  • Dr. Ravid Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation

https://live2fightanotherday.substack.com/

Als we kijken naar de harde autoritaire en verplichte lockdowns in Australië, Oostenrijk en Canada, wordt het misschien logischer als we de namen van de deelnemers aan het WEF Young Global Leadership Program erbij betrekken. Zie markering 34:25 tot 34:58.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Nu, tegen onze schijnbaar hopeloze situatie in, geeft Reiner Fuellmich ons allen alle reden om optimistisch te zijn:

"Tegen deze achtergrond, die door steeds meer mensen wordt onderkend, zijn in India, Zuid-Afrika, de VS, Canada en Frankrijk zeer grote juridische geschillen op gang gebracht. Hun doel is om de verantwoordelijken zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk aansprakelijk te stellen. Dit houdt ook in dat de bezittingen die door Mr. Global van de wereldbevolking zijn afgepakt... worden teruggegeven... In het bijzonder biedt de Anglo-Amerikaanse wet met zijn krachtige instrumenten van class action, pre-trial discovery, punitive damages... de instrumenten voor zeer effectieve rechtspraak." Zie mark 35:00.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Reiner vermeldt dat hij zeer goede bewijzen heeft ontwikkeld dat de PCR-test frauduleus is gebruikt om het aantal echte COVID-gevallen schromelijk te overdrijven en dat de rechtbanken in Portugal, Oostenrijk en Duitsland met hun vonnissen in die zin uitstekende precedenten hebben geschapen.

Fuellmich concludeert: "Het Berlijnse Corona-comité beschikt nu al over uiterst belastend bewijsmateriaal waaruit blijkt dat deze Corona-'plandemie' NOOIT iets met gezondheid te maken heeft gehad; in plaats daarvan zijn de acties van de heer Global uitsluitend op deze doelen gericht:

#1. Vernietiging van regionale economieën om de bevolking afhankelijk te maken van Mr. Global's wereldwijde toeleveringsketens.

#2. Het verschuiven van de rijkdom van de wereldbevolking van de onderkant naar de top - naar de superrijken - naar Mr. Global.

#3. Bevolkingsvermindering - je kunt het genocide noemen.

#4. De installatie van een wereldregering onder de VN, die nu onder controle staat van het WEF." Zie mark 36:13 tot 36:56.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Hij herinnert ons eraan dat we te maken hebben met megalomanen en sociopaten, mensen die geen geweten hebben. Fuellmich herinnert ons eraan dat de mainstream media misschien censureren, maar dat honderdduizenden mensen de boodschap toch horen; zij gaan in Engeland, Duitsland, Australië, Brazilië, enz. de straat op om te protesteren. Ambtenaren, artsen, advocaten, politici, verpleegsters en politieagenten weigeren de prik.

Sleutelelementen zijn onder meer die van mededogen en spiritualiteit, want dit is inderdaad een epische strijd geworden tussen goed en kwaad. Reiner vertelt het verhaal van een arts die een bank binnenliep en werd aangeklampt door een persoon die bang was omdat hij geen masker droeg. Hij omhelsde de persoon die begon te wenen omdat ze al meer dan een jaar niet meer waren samengekomen. Fuellmich herinnert ons eraan dat wij allemaal kunnen lachen, huilen en voelen terwijl zij (de sociopaten) dat niet kunnen.

Advocaat Rose, nu een heldhaftig icoon, verzocht de ICC onmiddellijk op te treden door middel van een gerechtelijk bevel in de punten 128 en 153:

Het is van het allergrootste belang dat het ICC onmiddellijk actie onderneemt, rekening houdend met dit alles, om een halt toe te roepen aan de verspreiding van covaccinaties, de invoering van onwettige vaccinatiepaspoorten en alle andere vormen van illegale oorlogsvoering die hier worden genoemd en die momenteel tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk worden gevoerd, door middel van een gerechtelijk bevel.

https://docdro.id/WUjv6iw

Tot slot vroeg Reiner Fuellmich ons om de spiritualiteit niet te vergeten. We moeten onze menselijkheid vieren. Net als de mensen in de nazi-concentratiekampen, die ondanks alle tegenspoed God bleven bezingen en loven, moeten ook wij vasthouden aan onze wortels in religie en liefde voor elkaar.

Fuellmich vertrouwt erop dat we zullen zegevieren. Zie markering 38:40.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Daar gaat het om, menselijkheid versus onmenselijkheid. Wij zijn menselijk. We kunnen lachen, huilen, zingen, dansen en knuffelen. De andere kant, Mr Global en zijn marionetten kunnen dat niet. Zij kunnen alleen maar gevoelens veinzen en hebben totaal geen empathie. Dat komt omdat de andere kant geen toegang heeft tot de spirituele kant. De grondwet van de VS begint met de woorden: "Wij het Volk. En toen de muur tussen Oost- en West-Berlijn viel, 33 jaar geleden, was het het Oost-Duitse volk dat zong - Wij het volk - dat de muur neerhaalde. Mr Global's kaartenhuis zal op dezelfde manier instorten. Zonder enige twijfel zullen Mr Global en zijn marionetten deze oorlog van goed tegen kwaad verliezen - zij zullen hun krankzinnige oorlog tegen het leven en de schepping zelf verliezen. Er is geen andere manier.

Na hem te hebben horen spreken, heb ik er ook vertrouwen in. Dr. Pierre Kory zei eens tegen me: "Deze situatie lijkt achterlijk. De dokters waren de corrupte mensen die deze puinhoop hebben veroorzaakt, maar de advocaten zijn degenen met ethiek die ons zullen redden."

Pierre Kory heeft, zoals gewoonlijk, gelijk. Op een dag zullen de jongeren van vandaag senioren worden. Zij zullen hun samenleving herinneren aan de huidige Neurenberg II processen, en hoe zij geholpen hebben om de grootste oplichterij te stoppen die ooit op de wereld is uitgevoerd. Het is tijd om een einde te maken aan de lockdowns, de vaccinatiemandaten, de censuur en de propaganda.

De media zullen weer echt nieuws gaan brengen en ophouden met angstzaaien. Dan zullen journalisten terugkeren naar waar ze het beste in zijn - goede onderzoeksrapportage. En het Internationaal Strafhof zal zeker doorgaan met waar het goed in is - koelbloedige massamoordenaars voor het gerecht brengen.

https://famous-trials.com/nuremberg/1903-doctortrial

Hier is een change.org petitie over het artikel.

Dr. Justus R. Hope, pseudoniem van de schrijver, studeerde summa cum laude af aan het Wabash College, waar hij werd uitgeroepen tot Lilly Scholar. Hij ging naar Baylor College of Medicine waar hij de graad van M.D. verkreeg. Hij voltooide een coschap in fysische geneeskunde en revalidatie aan het medisch centrum van de universiteit van Californië in Irvine. Hij is gecertificeerd en heeft lesgegeven aan de Universiteit van Californië Davis Medical Center op de afdelingen Huisartsgeneeskunde en Fysische Geneeskunde & Revalidatie. Hij is al meer dan 35 jaar praktiserend arts en heeft een privé-praktijk in Noord-Californië.


1 comment:

  1. Senator Johnson maakt korte metten met Fauci.

    https://www.youtube.com/watch?v=b08Hi3kBpSs&t=916s

    In 1987 wilde Fauci niet toegeven dat een eenvoudig medicijn (bactum?) heel veel levens kon redden van Aids-patienten met longontsteking.
    Veel artsen pleitten en smeekten bij Fauci, maar hij weigerde. Pas 2 jaar later werd het middel toegestaan.

    Op dezelfde manier veroorzaakt Fauci nu veel doden door vroegtijdige behandeling af te wijzen, en door de gewone goedkope middelen als IVM en HCQ af te keuren.

    De senator legt het duidelijk uit, en neemt er 30 minuten de tijd voor.

    ReplyDelete