Sunday, December 19, 2021

1199 Richard de Leth over gezondheid. Ron Unz over Fauci. Marlies en de Boys over Dopesick.

 Richard de Leth geeft goed weer wat ik zelf ongeveer denk over :

= de moderne geneeskundigen, 

= over medicijnen, 

=  over ons lichaam geven wat het nodig heeft. 

= over bewegen en slapen. 

Hij spreekt wel snel, dus je kunt  de video ook op 0,75 maal de originele snelheid afspelen. 

Ik heb weinig dingen gehoord die ik anders zou zeggen. 

Natuurlijk heeft  deze Richard  het ook grotendeels van onze Amerikaanse Guru's geleerd. Geen probleem.  (Ik hoorde hem eerder bij Weltschmerz)



                      ----------------------------------


Hoe ver de Medische Wereld is afgedwaald kun je horen van Ron Unz. 

Unz vertelt 2 verhalen: 

1)    

Over Fauci en zijn AIDS leugens die miljarden opleverden.

Hij zegt ongeveer dit:   in april 1984 legde wetenschapper Robert Gallo een verband tussen AIDS en het virus dat spoedig HIV zou gaan heten.   AIDS was 'hot' en de media deden alsof de oorzaak van AIDS bekend was geworden. Maar Galllo had het HIV  virus aangetroffen bij 26 van de 76  AIDS patienten.  50 patienten hadden dus AIDS zònder het HIV virus te dragen. 

Fauci deed alsof HIV de echte oorzxaak was enkon op die manier miljarden onderzoeksgeld binnen 'harken.'  

De ontdekker van het HIV virus , die er ook de Nobelprijs voor kreeg. prof Luc Montagnier,  zegt dat HIV niet de oorzaak van AIDS is.  Nòg 4  Nobelprijs winnaars nemen dat standpunt in. 

Maar Fauci heeft zoveel macht dfat hij deze 4 wetenschappers kan wegdrukken uit de media. 

Nu vertelt Robert Kennedy het verhaal nòg eens, in zijn FAUCI-boek.  Het moet totaal destructief zijn voor de reputatie van Fauci, zegt Unz en dat verwacht UNz ook. 

Het opmerkelijke is namelijk dat Kennedy' s boek  zeer hoog op de NY Tiomse bestsellerlijst staat en dus behoort te worden besproken in de media.  Tot nu toe niet gebeurd.... heel bijzonder. 

Maar nu is er dan toch een review:  van Associated Press. 

En wat doen ze?  Ze laten 200 pagina's  ( van een 500 pagina boek)  totaal onbesproken: de  HIV affaire.  UNZ zegt:  hde revioew is een 'hit piece':  bedoeld om  RFK  de grond in te boren.  Een heel effectieve manier was altijd  als je kon zeggen:  'De man is een HIV-ontkenner'.  dan was je reputatie voor goed weg. 

Maar bij JFK  word er met geen woord ove rd eHIV ontkenning gerept. 

Unz: "Ze wetendat ze dat verhaal niet onderuit kunnen halen.  Dus zwijgen ze volledig. 

Maar dat is zo'n opvallende stilte ,  dat het toch iedereen moet opvallen, en eigenlijk kan worden gezien als een bewijs dat Kennedy daar gelijk heeft, en  Fauci dus de zaak en de Media al 30 jaar voorliegt,  en wellicht verantwoordelijk is voor honder duizenden AZT doden, want AZT was het door Fauci aangerqaden medicijn, maar zeer veel zieken stierven nu juist me kenmerken die erg op AZT -bijwerkingen leken.   


2) 

Over het Corona virus:  vleermuis, Lab of door de VS  met opzet verspreid in China als biologisch wapen.

Unz maakt duidelijk dat eerst de vleermuis als absolute oorzaak werd gezein, en later ineens de theorie dat het virus uit het Lab  is gekomen.  Maar veel waarschijnlijker is dat het een biologische aanval was op China. Unz geeft een reeks aan argumenten. 

Ik zal eerst  oude info noemen die Unz nu niet herhaalt:  

a) De Neocons beschrijven al in hun PNAC Report ( 1999) dat ze wel brood zien in biologische oorlogvoering.  b) Na WO2 heeft de VS de belangrijkste Japanse deskundig e op het gebeid van abc oorlog , Shinzo,  naar de VS gehaal om daar les tegeven in biologische wapens.  c) De VS heeft altijd veel geld uitgetrokken voor deze manier van oorlogvoeren d) Volgens UNZ  heeft de VS ook biologische wapens toegepast in de oorlog met Noord Korea,  1951.  

Unz bespreekt deze argumenten: 

e) In 2017  verwoestte een virus een groot deel van de Chinese pluimvee bedrijven.  f)  In 2018  werd  een derde deel van de varkensindustrie in China ver2woest door de varkenspest. g) in 2019 ontstond het Corona virus in China. h)  Het ontstond enige tijd voor de jaarlijkse grote volksverhuizing, als 400 miljoen mensen via steden als Wuhan naar hun geboorte dorp reizen. j) In november 2019 was Wuhan bezocht door hionderden Amerikaanse militairen, zodat die het virus  zonder problemen in de stad konden verspreiden. k) De grootste pleibezorger in de VS van Bio oorlogvoering [naam Koszek? ]  organiseerde een grote oefening in 2019:  hoe de VS zich kan beschermen tegen een Corona virus dat van buiten komt. l) Koszek zegt ook:   Bio warfare is het best van alles:  goedkoop,  zeer schadelijk voor de opponent, en de dader kan nooit gevonden worden. 

Unz zegt:  Al deze argumenten maken het heel waarschijnlijk  dat Corona door de VS zelf is verspreid in China.  

Hieronder in paars: mijn eerdere uitleg over Unz:

Robert Kennedy (RFK)  schreef een boek over dr Fauci. 

(500 pagina's, 2200 onderbouwende verwijzingen) 

In dat boek bespreekt  RFK  in 200 pagina's de enorme fraude met betrekking tot HIV.  Volgens 4 Nobelprijs winnaars is het HIV virus NIET  de oorzaak van AIDS, maar Fauci kon miljarden subsidie binnen harken voor hem en zijn vrienden door te doen alsof dat wel zo was.  Honderdduizenden AIDS zieken stierven door gebruik van het zeer schadelijke AZT, niet door AIDS.  Big Pharma verdiende aan AZT. 

Omdat RFK weken op nr 1 in de NYT bestsellerslijst stond,  was het lastig voor de Media om het nergens te bespreken. 

Deze week was Associated Press de eerste die het (uiteraard) de grond in boorde.

Maarrr.... :  Geen woord over de 200 pagina's over HIV.  

UNZ: Dit is de Hond die niet blafte.  (detective verhaal)   Als de media iemand kapot willen  schrijven en hij heeft ooit ergens getwijfeld aan de officiele AIDS narrative, dan wordt dat àltijd gebruikt: 'Hij was een HIV ontkenner."  Dat was voldoende om iemand geheel naar de rijen de idiote conspiracy gekkies te verbannen.  Zelfde effect heeft het als je iemand 'anti-semiet' kan noemen.  Dat is ( was?) dodelijk.  In mindere mate: conspiracy gelover.  In de VS werkt  'communist' of 'socialist' ook goed.

Maar heel opmerkelijk:  Over HIV wordt met geen woord gesproken.  Het voor de hand liggende wapen om FRK  te vloeren wordt niet aangeraakt ! 

UNZ: "Het is duidelijk dat ze de 200 pagina's en de 4 Nobelprijs winnaars  niet de  baas konden. Ze kunnen er geen draai aan geven die geloofwaardig is. Dus zat er niks anders op dan dit geheel te verzwijgen.   Voor mij een bewijs dat RFK  met zijn HIV  verhaal heel waarschijnlijk goed zit en gelijk heeft.  Wat natuurlijk  betekent dat Fauci  en zeer groot misdadiger is. "


Hier het gesprek met Kevin Barrett: ( 1 uur) .

Hier een artikel van Unz over de zaak, met links naar drie langere verhalen. 


           -------------------------------------

Ook vandaag verschenen:  Een gesprek over fraude in de Pharma wereld.

Ik moet het nog beluisteren,maar ik ga er van uit dat het goed past in deze blog. 


Dopesick is een tv serie die gaat over de Sackler familie en hoe ze de VS verslaafd maakten aan pijnstillers. Het is een interessant gesprek. 

Sackler verkoopt medicijnen. Ze verkopen 'OTC  medicijnen' : over the counter  medicijnen, dus je hebt er geen voorschrift voor nodig. 

Ik weet dat Sackler de huisartsen een bonus gaf als ze hun pillen voorschreven aan de patient.  Maar dat was nog maar  het begin. 

Ze gaven de pijnstillers in steeds grotre doses.  Volgens Sackler was dat dan nodig omdat de pijn 'doorgebroken was'.   Uiteindelijk waren de mensen erg verslaafd en  velen stierven aan Oxycontin. 

Het hele gesprek toont aan hoe verdorven de Big Pharma in de VS is geworden.   




  



36 comments:

  1. Gisteren een hele uitzending van Farid Zakaria met interview Hillary Clinton (niks nieuw, inhoudelijk).

    ''Thinking the unthinkable''!!!!

    Een artikel in ''the Hill'' oemt haar als beste optie voor de democrats:

    https://thehill.com/opinion/white-house/586034-will-or-should-kamala-harris-become-the-spiro-agnew-of-2022

    Ze heeft een boek uitgebracht, is een 'masterclass''-website begonnen', kortom: Ze is de dalende populariteit van Biden/Harris aan het misbruiken om een coup te plegen.

    Verder heeft Putin een ultimatum aan NATO gesteld, zijn de JCPOA onderhandelingen mislukt, en is China in zijn hemd gezet met de olympische spelen en boycots vanwege de oeioeioeioeigoeren, Hongkong en de Taiwan dreiging. Een groep neocons is aan het lobbyen voor militaire actie:

    https://theduran.com/neocons-israel-demand-military-action-against-iran-as-jcpoa-talks-falter-in-vienna-us-administration-dithers/

    Volgens mij zijn er in Moskou, Tehran en Beijing al besprekingen geweest over strategiescenario's. Met de omicron uitbraak is militaire actie nu onwaarschijnlijk, hoop ik. Die epidemie + angst gaat wel t/ m april door, tenzij de insiders nu al beseffen dat ''little O'' ongevaarlijk is.

    Ook hoop ik dat de generaals in het Pentagon het witte huis duidelijk kunnen maken dat dit gevecht op 3 fronten een definitieve nederlaag zou betekenen. Het probleem is dat die generaals weinig controle hebben over the state dept, Ukraine , Israel en Taiwan, en dat in dat geval ook de VS het conflict ingezogen wordt. Hopelijk waait het deze keer over, maar mocht die coup plaatsvinden, dan zou het dit jaar nog WW3 kunnen worden...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik zag dat je ook ewen knuppel in Blik's hoenderhog hebt gegooid.
      En terecht.
      Zelfs ik ben te weinig bezig met de grote lijnen.
      Maar het is ook zo verrekes druk en in beweging overal.

      Ja, Biden en Harris zijn incapabel.
      Maar een coup ?
      Kan men niet gewoon Harris vervangen door Hilary?
      Is dat legaal?
      Zal wel nooit eerder gebneurd zijn.

      Met een list: een schadaal ontdekken bij Harris zodat ze op moet stappewn en dan Biden die Hillary kiest.
      Dat lijkt me wel mogelijk.
      En de volgende dag Biden 'ziek'.
      ---

      De grote vraag: Hoe vervreemd zijn de Neocons en hoe machtig de generaals.
      Neocons willen overal oorlog, de generaals nergens.

      --
      Ik kom er niet toe om het bij te houden: weet dus niet wat de laatste Putin ideeen zijn, en wat CXi zou kunnen gaan doen.

      Delete
    2. Ik herplaats hier mijn bijdrage van vorige week woensdag, de situatie is er intussen niet beter op geworden.

      [Russia Today volgend, is de situatie nogal verwarrend. De navolgende artikelen zijn de afgelopen dagen verschenen:

      [Ukraine ‘does not rule out’ Donbass referendum – Zelensky], bron: https://www.rt.com/russia/542863-zelensky-donbass-referendum/ (datum: 10 december j.l.) Zal wel retoriek zijn maar klinkt niet slecht. Er waren meer artikelen die wezen op het afnemen van de spanningen.

      Echter vanaf 12 december:

      [Moscow responds to Biden’s ‘aggressive rhetoric’ ], bron: https://www.rt.com/russia/542986-moscow-biden-aggressive-rhetoric/ (12 december)

      [Russia warns of 'dire consequences' for NATO], bron: https://www.rt.com/russia/543026-nato-expansion-lead-consequences/ (13 december)

      [Putin outlines Russian view on NATO expansion to British PM], bron: https://www.rt.com/russia/543083-putin-boris-johnson-nato-talks/ (13 december)

      [Putin reveals what he wants from next meeting with Biden], bron: https://www.rt.com/russia/543052-putin-wants-meeting-biden/ (13 december)

      [Putin warns Macron that Ukraine is being ‘pumped up’ with Western weaponry], bron: https://www.rt.com/russia/543204-putin-macron-nato-ukraine/ (14 december)

      [Russia warns of nuclear response to NATO missile plans], bron: https://www.rt.com/russia/543136-deploy-nuclear-missiles-eu/ (14 december)

      [NATO dismisses Russia’s call for moratorium on missile deployment], bron: https://www.rt.com/russia/543216-moratorium-missile-europe-nato/ (15 december)]

      Delete
    3. De VS gebruikt in Latijns Amerika vaak ''lawfare'', een regime change, vaak na verkiezingen. Bv in Brazil, Paraguay, Bolivia en mislukte pogingen in Guatemala en Mexico. Mocht mrs Clinton unelected in het witte huis komen, dean beschouw ik dat als een coup.

      Heel gevaarlijk in deze tijd: Waar de EU na een paar maanden in de kou zitten, en de Amerikanen verder in de schulden worden gedreven door brandstofprijzen, zou de bereidheid tot oorlog drastisch verminderen. Maar met een van het kwaad doortrokken presidente kan de balans mogelijk wel naar WO3 doorslaan.

      Delete
    4. Sofia,

      zoals je ziet kan ik alles wat er nu gebeurd totaal niet meer bijhouden.

      Ik vind ook dat ik niet verplicht bemn 'om de wereld te redden'.

      Heb meer dan genoeg 'eigen zaken' te doen.

      Vind het wel leuk om 'verstrooiing te hebben' op blog van Blik. Beetje simpel bekvechten.

      Ter zake: Ik zie dat de Saker recentelijk al enkele artikelen weidt aan 'Rusland-Nato'

      Hij wijst eerst naar Martyanov die zegt in essentie:
      1. Rusland is militair sterker. Waarom zou het bang zijn?
      2. Europa kan niet zonder goede relatie met Rusland.Rusland kan wel zonder goede relatie met Europa.

      Dan wijst hij naar Moon of Alabama.
      B zegt:
      Rusland wqodt beschuldigd vaan mogelijke agressie.
      Maar het is juist Het Westen dat zteeds verder oprukt.
      Nu eist Putin:
      = Garanties dat jullie niet verder oprukken.
      = Geen gevaarlijke wapens bij de grens van Rusland.
      = Weghalen van alle gevaarlijke wapens bij de grens die ons nu al bedreigen.

      Dat is de inleidign van de Saker.
      De Saker zelf moet ik nog gaan lezen, maar kan dat alleen doen als ik er zin in heb.

      Tot Kerst (over 3 dagen) heb ik echter nog voor pakweg 300 uur arbeids-achterstand weg te werken.
      Kan dus theoretisch nooit gaan lukken.
      Lukt alleen als ik alle noodzakelijke werk laat voor wat het is en tòch deze artikelen ga lezen.

      Delete
  2. [Volgens Sackler was dat dan nodig omdat de pijn 'doorgebroken was'. ]

    Pfizer noemt dat 'doorbraak infecties' na 'vaccinatie'. Zelfde principe.

    ReplyDelete
  3. @JV en @anderen: Ik kan me nog herinneren, dat jij je -in het begin van de pandemie- afvroeg, hoe het kon, dat alle regeringen zo'n beetje steeds dezelfde maatregelen namen. Jij hield dat niet voor mogelijk, dat dat wel eens gescript kon zijn. In dit belangrijk stukje tekst staat het antwoord. Neem even een half uur de tijd om het te lezen. Op een ander blog (wink wink) staat het in het Nederlands.
    Complot? Kom op nou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelukkig heb ik ook het laatste jaar nog zaken bij geleerd. Zoals ook het bestaan van het klasje "Young Global Leaders"
      Ik schreef er recent nog over ( hier of bij Blik)
      Ik noemde Macron en Merkel. Zie nu dat Bezos er ook in zat, en Gates.

      Ik schreef wel: Dit pricipe wordt al langer gebruikt: stamt uit Engeland: Cecil Rhodes is er mee begonnen.
      Met o a dat 'All Souls' college, en hoe ze maar heten.
      In de VS werd dat dan Sklull and Bones.

      Maar jonge lieden als Clinton kregen ook een Rhodes Scholarship en mochten dan naar Engeland om daar te studeren. Die lieden werden de inner circle van de toekomstige Elite, of moet ik zeggen: ze werden ingewijd in de Samenzwering. ( Uiteraard zonder dat ze dit zelf zo noemden. )
      Orban zat er trouwens ook tussen hoor.

      Delete
    2. Annalena Bearbock ook. Toch vraag ik me af hoe lang haar houdbaarheidsdatum zal zijn. Na de 2021/22 winter zal zij de eerste zijn die opgeofferd zal worden, bij crisis en onlusten.

      In Chile heb ik ook veel bedenkingen bij de nieuwe president: ik sta helemaal achter zijn economische agenda maar hij heeft een minstens zo sterke woke agenda, en dat gaat hem in dit traditioneel conservatieve land de kop kosten over 4 jaar. Tenzij hij economisch presteert, maar dat gaat moeilijk worden met Monroe tegenwind.

      Delete
    3. zou mijn Blogger censuur zijn opgeheven??? Ik heb zelden dit jaar zoveel kunnen posten!

      Delete
    4. [Orban zat er trouwens ook tussen hoor.]

      Weet ik. Daarom kom je Hongarije niet binnen, zonder eerst helemaal te zijn platgespoten. Maar je merkt daaraan wel, hoe goed mensen zijn geïnformeerd.
      Al die poespas over vluchtelingen is alleen voor eigen volk. Over een tijdje loopt hij weer in de pas.
      Alhoewel, ... KarelvW zat toch ook eerst bij een club en is daarna 'bekeerd'?

      Delete
    5. Wolf Wolf.

      Probeer nu toch eens genuanceerd te zien wat de situatie is.

      1) Ik neem Orban niet kwalijk dat hij mee doet met de Corona maatregelen.
      Er zeijn heel veel 'alternatieven' die Corona serieus nemen. Bijv Ron Unz, al mijn dokter-guru's:" dr Been etc. Maar ook van de Duran jongesns hoor je nooit dat het volledig onzin is.

      Je moet zien wat Orban weigert: Zij n land multi-etnosch maken. Een zeer belangrijke verdienste.
      ===

      2) Karel was gewoon een heel degelijk journalist die Japan zeer goed kende en daar een zeer goed boek over schreef preciers in de jaren dat Japan top of the world was.
      Natùurlijk mocht hij overla binnen komen en zijn boek toelichten ( dus bij Bliderberg, bij de Neocons thuis etc.)

      Toen waren de Neocons trouwens nog echt die vrij machteloze gekkies in de kelder.

      Ik neem nooit iemand kwalijk wat ie vroeger deed. (Met uitzonderingen)
      Ik neem hem kwalijk wat hij NU doet.

      Karel is niet bekeerd.

      Karel zag de rest ontsporen, en was steeds meer verbaasd en steeds meer boos.

      Delete
    6. [Toen waren de Neocons trouwens nog echt die vrij machteloze gekkies in de kelder.]
      Maar toen waren ze al wel bezig met hun plannetjes, blijkt nu. Je kwam er bij Bilderberg zeker niet in, als je niet bepaalde ehh kwaliteiten had. En die had hij wel, maar zag tijdig in, daar geen gebruik van te maken. Het woord 'bekeerd' is dan niet op zijn plaats. het moet eerder iets zijn van: Beter te halve gekeerd dan ten hele gewaald.

      Delete
    7. We spreken over het tijdperk papa Bush: 89-93.
      Papa Bush had wel hinder van Neocons als vader Pipes ( vader van Daniel Pipes) en Wolfowitz: dat heette toen 'Team B'.https://en.wikipedia.org/wiki/Team_B
      Die riepen overal en altijd dat Rusland zeer sterk was militair en dat de VS flink moest bewapenen. Maar deskundigen in het Pentagon en de CIA verklaarden hen voor gelk: die wisten wel dat Rusland op instorten stond, en inderdaad: in 1989-92 was het gedaan.

      TOEN was Japan op zijn hoogtepunt en schreef Karel zijn fameuze boek: https://fee.org/articles/book-review-the-enigma-of-japanese-power-by-karel-van-wolferen/

      Logisch dat hij overal werd uitgenodigd.

      Die joodse neocons werden toen nog als gekkies beschouwd, als extreme fanaten.

      Ik kan me niet voorstellen dat Karel daar ooit door werd aangetrokken.
      Waarom zou hij zijn boek niet mogen toelichten bij Bilderberg? En bij de Neocons ?
      Dat wil toch niet zeggen dat je achter hun agenda staat.

      Delete


  4. https://nos.nl/artikel/2410493-openbaar-ministerie-eist-levenslang-tegen-alle-verdachten-voor-neerhalen-mh17

    Openbaar Ministerie eist levenslang tegen alle verdachten voor neerhalen MH17

    -------------------

    Stel nu dat deze mensen inderdaad die Buk hebben afgeschoten.

    Stel.
    (Er is geen bewijs. Er zijn video's van een CIA asset, Bellingcat, die met filmpjes komt waarop struiken in bloei staan in een maand dat die struiken helemaal nooit bloeien. Oude filmpjes dus. Fake. Al de rest is foutloos gefabriceerd. Die struik was een foutje dat hun plak en knip werk verraadt.

    Dus: "Stel"

    Kiev bombardeerde zijn eigen bevolking.
    Geen enkele regering mag dat doen.
    Daarvoor heeft de VN het R2P protocol: Een buurland die dat ziet gebeuren, heeft de Responsability to Protect ( R2P) de burgers van hun buurland.

    Dus eigenlijk had Putin zelf die bommenwerpers moeten neerhalen.
    Dat was zijn morele plicht volgens R2P.
    (Frankrijk ging wel naar Libië en gooide daar bommen, maar Putin mag natuurlijk nog niet wijzen naar Oekraïene, dus die optie had Putin niet)

    Dus : Stel
    Stel dat Putin die BUK liet gaan naar Donbas. Dan mochten die Donbassers zich verdedigen tegen de bommenwerpers van Kiev.

    Volkomen legaal volgens oorlogsrecht.

    Dat ze per ongeluk een passagiers vliegtuig neer haalden?
    We weten we niet wiens schuld dat was.
    Kan Kiev zijn, Israel, de VS.

    Maar kan ook stommiteit van de Donbassers zijn. Maar dan is het dus echt een vergissing, want het neerhalen van een westers vliegtuig deed hun zaak geen goed. Het neerhalen van een Kiev-bommenwerper zou hun zaak goed doen en hun bevolking veiligheid opleveren en dàt was uiteraard hun doel. Àls ze die BUK zouden hebben afgeschoten.

    ReplyDelete
  5. Ik heb hem iets gewijziogd ook op WNL geplaatst:

    Kan iemand bevestigen dat ie daar te zien is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zonder link kan ik niets vinden.

      Delete
    2. https://www.youtube.com/watch?v=JLgXbwNYJjM&t=28s

      HIj staat er nog op.

      Zet er even een paaqt duimen onder, dan komt ie wat hoger.
      Volgens mij is het een waterdicht verhaal.

      Delete
    3. Ha, hij is al weg. 45 reacties, maar ik tel er 27, dus al een hoop verwijderd. Je was weer eens te confronterend met de waarheid, daar kunnen Regimes niet tegen.

      Delete
    4. Wolf,

      ik heb me ingelogd op een ander account ( van mezelf, van vele jaren geleden) . En ook daar zie ik mijn reactrie toch nog staan.
      De oudste reactie ( newest first) is nu 21 uur geleden. De mijne is 3 uur jonger dan de oudste.
      Zo kan je hem vrij vlot vinden.

      Wil je eens kijken?

      ( Want mijn andere account heeft wel hetzelfde IP nummer, dus hat kan toch zijn dat alleen Ik hem zie)

      Delete
  6. Omicron.

    Dr Chetty, Zuid Afrika.
    https://www.youtube.com/watch?v=5h0QgGXWWkg&t=612s

    Het is veel milder dan Delta. Veel minder ziekenhuis opnames.

    De eerste 8 dagen zijn het virale stadium.
    Kenmerken: keelpijn, vermoeidheid. snotteren.

    De mate van ziek zijn kan bij eerste ( virus) en tweede fase ( bloed) sterk van elkaar verschillen. Dus mild virus stadium kan toch serieus tweede stadium geven.

    Het doel is dat we de patient zo ver mogelijk gezond maken voo rhij bij dag 8 is. ( Met virus remmers etc)

    Als de patienten op dag 8 weer ziek worden, dan is dat het bloed-klonter-probleem cytokine storm.
    Hyper inflammatie en hyper coagulatie is het risico.

    Dat gaan we onderdrukken met:

    Anti ontstekingen remmers. anti histamine. Mote lucas?
    Asperine tegen klonters
    H2 blockers sematadine ( tegen gastro
    Steroiden

    Elke patient is anders.
    Dus we letyten op hoe de patient reageert.

    Als de patient er gevoelig ( allergenen) voor is, kan hij dus ziek worden op de 8 ste dag.

    Luister naar de moeilijke namen van de medicijnen: Minuut 8 tot 15.
    Hij vind Ivermectine nuttig als profylax, enmogelijk vanaf dag 8. Als virus remmer is HCQ iets beter.
    Maar er zijn nu middelen die nog bete rwerken in het tweede stadium.

    In Zuid Afrika: van de 100 mensen die met Omnicron in het ziekenhuis liggen, zijn er 80 die voor een andere ziekte daar liggen,niet vanwege omnicron.
    Het is daar volle zomer: nauwelijks Omnicron- ziekenhuis patienten.

    Chetty zegt ( net als Robert Malone) : Omnicron is een gift: we moeten het gewoon rond laten gaan,dan hebben we een stevige natuurlijke afweer.

    Bescherming na infectie is ver superieur boven bescherming door vaccins.

    min 33 Mensen die gevaccineerd zijn hebben minder afweer tegen nieuwe virussen dan ongevaccineerden. Dat zien we lichtjes, wereldwijd.

    Bij Omicron is het risico van vaccinatie groter danhet risico om de besmetting te doorlopen.
    Boosters: onzin. Tijdelijk helpend. Beter de ziekte doormaken.

    ReplyDelete

  7. https://youtu.be/LNZjsS3IR0k

    Ook het gesprek van Ad Verbrugge met Sam Brokken is goed om te horen.
    Sam gelooft dat de cijfewrs heel vaak niet kloppen.
    Hij denkt dat veel virologen niet uit het systeem durven te stappen.
    Hij zegt: Er zijn in Europ a 6 vaccins per persoon aangeschaft. We hebben gemiddeld nog niet weens 3 vaccins gegeven.
    ( Hij suggereert dat die aangekochte vaccins ook een drijvende kracht zijn achter het boosteren.? )

    De vaccins lopen altijd achter: werken op een variant die al uitgewerkt is.

    In India is het probl;eem eigenlijk opgelost./ Daar heeft men de oudste en kwetsbaarste mensenal ingeent, De rest loopt geen risico.
    Corona is naar pagina 5 van de krant weggezakt in India..

    Bij Pfizer waren 1200 doden veroorzaakt bij 40.000 klachten. maar dat betrof dan wel 8 miljoen vaccinaties.
    Sam Brokken: Maar heel veel meldingen worden niet gedaan. Of niet herkend als vaccin schade of vaccin doden.
    Wordt 10 % herkend? Of slechts 1 % ?

    Het zou best kunnen dat Pfizer vaccins meer doden veroorzaken dan corona zelf.

    De vaccins zorgen voor slechte immuniteit en voor steeds weer nieuwe varianten: zo hebben we steeds weer nieuwe vaccins nodig. Nu moeten we die cirkel doorbreken.





    ReplyDelete
    Replies
    1. [Het zou best kunnen dat Pfizer vaccins meer doden veroorzaken dan corona zelf.]
      Hier is het bewijs. Alle doden in GB zijn prik-doden. Nou ja, er gaan ook wel parachutisten dood, die hun valscherm waren vergeten, maar je snapt me wel.

      Delete
  8. NOS TT van vandaag:

    [Zuid-Afrika heeft in de omikrongolf
    80 procent minder ziekenhuisopnames dan
    tijdens de vorige golf,die gedomineerd
    werd door de deltavariant.Dat zeiden
    meerdere Zuid-Afrikaanse onderzoekers
    vandaag in een online persconferentie.

    Wie wel in het ziekenhuis belandt,is
    veelal minder ernstig ziek.De nieuwe
    data lijken een bevestiging van eerdere
    berichten over een milder ziektebeeld.

    Maar de wetenschappers benadrukken dat
    de situatie in Zuid-Afrika anders is
    dan in westerse landen.De bevolking is
    jonger en heeft vaak al eerder corona
    gehad.Natuurlijke immuniteit zou beter
    kunnen beschermen dan een vaccin. ]

    De laatste zin ........................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er is tot nu toe 1 dode gemeld door omikron. (Kan alleen de link niet meer vinden.) Iedereen begint nu een beetje herd-immunity te krijgen. De meeste mensen hebben het nu gehad. Verder boosteren totaal zinloos.

      Delete
    2. @G.B., eens. Het ging mij voornamelijk om die laatste zin, ze geven indirect en aarzelend toe, bij de NOS nota bene, dat natuurlijke immuniteit beter is dan het 'vaccin'.

      Delete
  9. Een nieuwe Peak Prosperity:
    https://www.youtube.com/watch?v=0Su878hS_wg

    De hele uitzending van Chris Martenson raad ik aan te bekijken.

    Met 'The Data' toont hij aan dat in de echte wereld de hele Corona zaak voorbij is.
    (De kans dat er nog weer een echt gevaarlijke variant ontstaat acht hjij heel klein).

    Omicron verdrijft de gevaarlijke varianten uit de markt.
    En Omicron is als een verkoudheid..

    Omicron is echt een geschenk: Na de Omicron hebben we allemaal onze natuurlijke afweer versterkt, en kunnen we weer beter tegen het volgende virus.

    -------------
    Ik was een maand geleden betalend lid geworden bij Martenson, maar nooit tijd om het te beluisterne.
    Nu heb ik deel 2 beluisterd. ( achter de pay wall)

    Ik zal het eens emailen aan de vaste gasten op dit blog.
    Kijken of dat lukt. Nee lukt niet. Bestand te groot.

    Korte samenvatting, wat ik me herinner ( half slapend beluisterd)
    In 2015 heeft Pfizer een 'genen sequentie' gepatenteerd. (een stukje DNA). Dat is een cruciaal stukje bij het Wuhan virus.

    Nu hebben rebellen uitgezocht hoe uniek dat stukje is. Het komt alleen voor in nog een obscure bacterie. Verder dus alleen bij dat 2015 Pfizer patent, en in het Wuhan virus.

    Dat was ook de reden dat Pfizer heel vroeg al hun mRNA vaccin hadden.
    Ik moet het betoog nog eens beluisteren, maar in een normaal land zouden hier consequenties ( rechtszaken, gevangenissen) aan verbonden zijn.

    Maar 'Normaal ' is ver weg.

    Kijk daarvoor deze 29 min uitzending: oa interview met de onaantastbare Elon Musk wordt besproken. ( Mijn vraag: gaat Elon wel oud worden? )

    https://youtu.be/VXaHdk1fyEA

    Er komen opmerkelijke zaken voorbij .
    De zwarte burgemeester van Chicag gaat Vaccinatie-bewijs eisen voor opeten van broodje in broodjeszaak.
    Een professor die zegt ( wat ik altijd zei) : Het eerste dat ze doen in de Godsdienst verbieden / afvoeren, zodat het volk geen andere info-bron heeft. NB: DE Late shows in de VS dalen in de peiligen. Elon Musk laat zich interviewen door een stationnetje dat overal de draak mee steekt, en Musk zegt openlijk dat die grote Media onzin verkopen.

    Toch het begin van een soort opstand ?

    ReplyDelete
  10. Heeft Putin gebroken met de volgers van Yeltsin ( Chubais, Kudrin etc.)
    Scherp: Alexander Mercouris:
    https://youtu.be/7qwISWSGNC0?t=2193

    In 2000 waren de Yeltsin volgers zijn vrienden. Maar die wilden zelf Putin niet als opvolger.
    Maar Putin is daarna los ge-evolueerd van Kudrin en anderen.

    Die neo-liberalen rond Yeltsin heeft hjij allemaqla verdreven.
    ( Chodorkovsky etc)
    Hij is 'de nationale trots' gaan promoten.

    ReplyDelete
  11. Heel belangrijk:

    China en Rusland gaan samen wapens ontwikkelen !

    https://youtu.be/7qwISWSGNC0?t=244

    Rusland staat nu nog ver voor op China. Maar China is heel slim, leert heel snel, produceert elk jaar 1 miljoen nieuwe ingenieurs (ik doe maar een gok) , en heeft heel veel geld.

    Geloof maar dat men in de broek poept in de VS: Hun wapenindustrie is een kankergezwel: heel groot, in elke staat een fabriekje (om senatoren en MP's om te kopen) en hun vlieguigen kunnen nauwelijks vliegen en hebben voor elk vlieg-uur een dag reparatie nodig (Ik chargeer).

    Het moet gedaan zijn met de westerse hoogmoed.
    Maar hoeveel jaar gaat het nog duren voor de westerse politici dat beseffen?

    https://youtu.be/7qwISWSGNC0?t=244

    ReplyDelete
  12. Onze Overheid is gek.

    Voorbeeld: ( zelf meegemaakt, vandaag)
    Over de maand september moest ik 11.601 euro loonheffing betalen. Daarin zat een boete van 337 euro.

    Nu had ik nooit een aanslag gekregen, en de boekhouder had niet gewaarschuwd, en de rente was 3 % over het bedrag, maar ik heb 20 dagen te laat betaald, niet een heel jaar.
    Dus was het geen 3 % rente, maar 365/20 = 18 maal 3 = 54 % rente !

    Reden genoeg om een bezwaar in te dienen.
    En met succes !

    Ik krijg 1 euro terug gestort ! Eén euro.

    Waarom is niet duidelijk. In de brief staan meerdere mogelijkheden waarom de aanslag is herzien.
    Geen enkele is op mij van toepassing.

    Dit land gààt niet naar de ballen.
    Het ìs al naar de donder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Een alternatieve manier van Het Regime om je een Fijne Kerst te melden.
      Gewoon weer in beroep gaan, is mij ook gelukt met een bekeuring.

      Delete
    2. [Gewoon weer in beroep gaan]

      Er staat bij dat ik tegen dèze beslissing niet meer in beroep kan gaan.
      Ik denk dat ik ga bellen met de Belasting telefoon.
      Ik wil weten waarom men 54 % rente heft.
      En wat het nut is om een boete te verlagen van 337 naar 336 euro. Welke redenering kan daar achter zitten?

      Delete
  13. Alle kijkers/bezoekers van dit blog een Fijne Kerstmis toegewenst door Wolf & Family.
    Speciaal voor @JV, @SDR en @Rootman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank! Ook @SDR and family wensen iedereen fijne kerstdagen.

      Delete
    2. Vrolijke kerst!!!

      Deze keer doe ik nog niet mee.

      Hopelijk volgende keer: la bomba!

      Delete
    3. Ook van mij uiteraard aan àl mijn lezers een goede Kerst en nieuw jaar toegewenst.

      Ik kijk te weinig op mijn eigen blog, dat is wel duidelijk...

      Delete