Friday, July 17, 2020

1066 Dr Been interviewt Dr Paul Marik van MAT +


Dr Marik onderzocht in 2016 hoe je het best een zware bacteriele besmetting kon aanpakken. Ze hielpen 1600 patienten.
Met slechts drie eenvoudige goedkope stoffen die elkaar versterken:
- cortico-steroïden   ( Metyl-predni-solone)  (Info ) ( te koop)
- Vitamine C en       ( Ascorbine zuur)
- Vitamine B            ( Thymine )

Doe daar nog wat stofjes bij  ( + melatonine  +      +     )

en de MAT ++   methode was geboren.

Toen Covid-19 kwam paste hij diezelde methode toe:  met uitstekende resultaten.   Slechts 6% van zijn (ziekenhuis-) patienten stierf , terwijl dat voor de hele VS 24% is.

Hier het interview:

Sinds maart past hij het toe.  Af en toe wat bijgesteld.

Hij zegt:  Corona is een heel nare ziekte. Je moet hem agressief aanpakken. de WHO is veel te passief.

Covid-19  is eerst 5 dagen onzichtbaar. In de neus vermenigvuldigt het zich.

Dan nog 5 dagen heb je symptomen en neemt het virus nog steeds toe: kuchen, koorts , smaak verlies etc.

Op dag 12 is het virus bijna onbelangrijk geworden en is het de enorme felle reactie van het lichaam dat het gevaar met zich mee brengt: de ontsteking neemt snel toe en moet worden aangepakt. Met heel sterke corticosteroïden.

Hoe weet je wanneer een patient de verkeerde kant op gaat?
Als de O2 meter aan geeft dat hij beneden de 94% komt.
De patient merkt het zelf niet . Er is dan iets mis in de hersenstam, waardoor hij het niet merkt.  Maar het wordt dan wel gevaarlijk.Hij moet naar het ziekenhuis.

Hij moet met de MAT ++  middelen behandeld worden. ( minuut 25)

Helpt Quercetine:  Ja,  kan best helpen.
Helpt NAC ?  Ik denk dat vitamine C beter helpt.

minuut 48:
Melatonine is ook een heel goed hulpmiddel:  1 tot 5  mg per dag, in de avond ingenomen. Als je heel nare dromen krijgt moet je wat dalen in de dosering.
Neem de slow release versie.

Het WHO en CDC  waarschuwden tegen het gebruik van Cortico steroiden.
Maar toen kwam dat Recovery onderzoek, waarbij men heel positief over het Cortico steroide dexametasole schreef.  Sindsdien volgen veel meer artsen ons advies.
De steroiden moet je ongeveer 7 dagen gebruiken. Maar het is per patient verschillend.  Goed kijken naar de reacties.

Op 1.03 uur: Pleidooi voor MAT +++

Hydroxychloroquine?
Dr Marik:   Ik vind het niet overtuigend.    HCQ  heeft circa 7 dagen nodig voor het effectief wordt.  Dus je bent bijna altijd te laat met toedienen.
 Maar OK:  Ik heb voor mezelf thuis wel HCQ  tabletten, en zodra ik iets merk : neem ik HCQ.
Het is wel een goed idee om het profylactisch te nemen.  Met zinc.

De onderzoeken van Raoult vind ik niet goed gedaan.

Eerdere blogs over Marik:
11 april:   http://xevolutie.blogspot.com/2020/04/1021-wat-deskundige-aanraden-om-corona.html

20 juni:  http://xevolutie.blogspot.com/2020/06/1047-corona-bestrijd-eerst-de-virus.html

12 comments:

  1. DE baas van de Witte Helmen is vorig jaar november vermoortd , in Istanbul.

    U en ik weten dat dit een kolossale propaganda organisatie was van Westerse Belangen tègen Assad en Rusland.

    De zaak moest opdoeken, maar hoe?

    Huib Modderkolk (What's in a name?) beweert dat het over een een gestolen zak met peanuts gaat:

    https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2020/de-zwarte-bladzijde-van-de-witte-helmen~v391686/

    ReplyDelete
  2. COLUMN
    ALEID TRUIJENS

    Hugo de Jonge speelde geen glansrol in het coronadrama in de verpleeghuizen

    16 juli 2020

    Hoe zou hij woensdag hebben geslapen, Hugo de Jonge? In een gelukzalige overwinningsroes, na zijn moeizame verkiezing tot CDA-lijsttrekker? Of onrustig, omdat nét op de avond van zijn ­triomf Nieuwsuur een reconstructie uitzond van het coronadrama in de verpleeghuizen? De minister speelt daarin geen glansrol. Zouden niet ietsje minder leden op hem hebben gestemd als dit item twee dagen eerder was uit­gezonden?

    Feestelijk was zijn optreden woensdagavond in Op1 niet. Nog voordat hij werd gefeliciteerd, werd De Jonge geconfronteerd met conclusies uit de uitstekende Nieuwsuur-­reportage. Personeel en bestuurders van verpleeghuizen en de thuiszorg vinden dat de richtlijnen van het RIVM in de coronacrisis tot ‘onveilige situaties’ hebben geleid.

    Dat is mild gesteld. Het gaat om doden, vermijdbare doden. Hoeveel weten we niet, want velen werden, bij gebrek aan tests, niet als coronadoden meegeteld, wat hun lot nog verdrietiger maakt. Het waren mensen die zichzelf niet konden beschermen, die waren overgeleverd aan het verstand van anderen.

    ADVERTENTIE


    De reconstructie zelf is niet mild: zij onthult een gruweltoestand waarvan velen het bestaan vermoedden, bij onze oude ouders, opa’s en oma’s, de ‘kwetsbaren’ die het kabinet vroom zei te beschermen. Het was een waarheid die vooral op de sociale media circuleerde. Eind maart konden we al van verbijsterde (thuis)zorgmedewerkers horen dat zij naar cliënten werden gestuurd zonder enige bescherming, want die was volgens het RIVM ‘niet nodig’. Mondmaskers heetten zinloos. Terwijl heel Nederland anderhalve meter afstand moest houden, konden zij bevattelijke of zieke patiënten gewoon wassen en hun wonden verplegen, ook als die – of zijzelf – snotterig waren of koorts hadden.

    We zien het allemaal terug in de reconstructie. Ouderen werden opgesloten en van hun geliefden afgesneden, maar de besmettingen gingen in hoog tempo door. Niet verwonderlijk, want het personeel liep onbeschermd in en uit. Veel van de ‘helden’ voor wie we hard hebben staan klappen, zijn onnodig ziek geworden en moeten nu leven met de gedachte hun patiënten dodelijk te hebben besmet. Hartverscheurend.

    Bij hun leidinggevenden moesten ze niet aankomen. Bestuurders en managers voegden zich braaf naar de regels van het RIVM; zorgmedewerkers die zichzelf beschermden werden berispt, want die gaven een verkeerd signaal af. Soms bleef beschermend materiaal in voorraadkasten liggen, testcapaciteit bleef onbenut. Bij de landelijke verdeling van middelen stond de ouderenzorg achteraan; toch meent de overheid dat werkgevers ‘zelf verantwoordelijk’ zijn voor de veiligheid hun personeel – hoe hypocriet.

    Nu hebben enkele zorgkoepels en brancheverenigingen terecht spijt: waren ze maar eigenwijzer geweest, dan was het aantal doden, net als in Duitsland, lager geweest. Maar de verantwoordelijkheid voor het bestrijden van covid-19 ligt niet bij hen, en zelfs niet bij het RIVM, dat Gods woord leek te verkondigen. Het RIVM was adviserend, de keuzes waren aan het kabinet.

    De Jonge gaf in Op1 het bekende, volautomatische antwoord: het was toen hectisch, tsja, de kennis van toen, de schaarste aan middelen. In de reconstructie horen we hem iets anders zeggen: schaarste was níét de reden voor de gebrekkige bescherming; de regels van het RIVM waren afdoende. ‘Lawe we die richtlijnen volgen’, was zijn mantra.

    Nieuwsuur heeft een mooie voorzet gedaan voor de parlementaire enquête die er moet komen, onder leiding van iemand die zich geen kletspraat laat verkopen. Je zou bijna aan Pieter Omtzigt denken.

    https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/hugo-de-jonge-speelde-geen-glansrol-in-het-coronadrama-in-de-verpleeghuizen~b65c739c/

    ReplyDelete
  3. Een ware held voor mij: Max Schrems.
    Hij vocht tegen de Grote Jongens en won.


    EU-hof tikt Commissie op de vingers: gegevens Europeanen in Amerika niet veilig

    De wet beschermt gegevens in Europa beter dan in de VS gebeurt. Data van Europeanen mogen dus niet zomaar in Amerika worden opgeslagen. Maar ook het akkoord tussen de EU en de VS dat dit regelt, biedt te weinig zekerheid, zegt de Europese rechter nu. Een uitspraak met grote gevolgen.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eu-hof-tikt-commissie-op-de-vingers-gegevens-europeanen-in-amerika-niet-veilig~b7505dd8/

    ReplyDelete
  4. Ik hoor net dat op die bontfokkerij in Spanje maar liefst 87% van de nertsen corona + testte!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ( Dat betreft dus één bedrijf?)

      Delete
    2. Ik heb weinig info. Omdat ik toch hoop binnen enkele jaren in Spanje te wonen kijk ik altijd naar het youtube kanaal 'Spain speaks' om de situatie aldaar te volgen. Daar hoorde ik het.

      Delete

  5. Rijpke Zeilmaker op zijn best !

    Ook de dierenarts weet goed wat ze moet zeggen !


    De Blauwe Tijger op zijn best:

    https://www.youtube.com/watch?v=ffh4Qr7Z_a4&t=3684s

    ReplyDelete
  6. Als ik Martensson goed beluisterd heb donderdag, dan heeft Viruswaanzin mogelijk toch gelijk: dat de andere oude vormen van Corona toch al wat extra afweer geven.

    ( Oude Corona besmettingen van wel 17 jaar geleden (Sars -1) hebben onderdelen (die C-19 óók heeft) die nog in het geheugen zitten van bepaalde T cellen. En waar die T cellen dus klaar voor staan om een afweer te organiseren.

    De antistoffen verdwijnen dan wel vrij snel uit het lichaam , zeker na een lichte C-19, maar de T helper cellen zorgen toch dat sommigen het veel minder erg krijgen dan anderen die nóóit eren vorm van Corona hadden in het verre verleden.

    ReplyDelete
  7. En dan denken ze dat de Russen het recept voor een VS vaccin willen stelen/ hacken! Rusland en China zijn veel verder, al volop in hun 3rd phase trial.

    Bovendien is het illegaal en volkomen onethisch dat de VS, moderna of Gilead hun research niet delen.

    Het enige belang dat ik zie is dat Rusland ivm de veiligheid wel wil weten wat er in de VS laboratoria gekookt wordt. Niet omdat dat zo geweldig zou zijn, maar juist vanwege gevaarlijke side-effects van bv verzwakte, levende virussen.

    De Rusen zijn al tientallen jaren bezig met cytokinen etc. dus ik denk dat ze via een dergelijk pad wel met iets bezig zijn.

    Ik denk dat ik zelf best wel een tijd wacht om iets uit een Chinees of Russisch lab te proberen. Ik houd me wel bij mijn eigen favoriete, goedkope middelen.

    ReplyDelete
  8. VS vaccin? Zal wel F-35 kwaliteit worden.

    ReplyDelete
  9. Heb zojuist mijn Oximeter ( Merk : Push, via medische vakhandel online verkoop, ca 60 euro) thuis gekregen en mezelf gemeten: Oxi is 96%

    Niet zo heel best.
    Twee Poolse dames die aan het werk zijn: 98 en 99 %.

    Volgend dr Marik: Vanaf 94% naar het ziekenhuis gaan!

    NB: Seheult zegt: in het ziekenhuis: lang wachten met O2 toedienen, zelfs tot 84%. Want als je eenmaal O2 toer dient gaat het schade doen.
    Ze leggen de mensen ook altijd op hun buik. Dat geeft ook veel meer O2 opname.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je moet bij beslissen over behandeling wel van je baseline uitgaan.

      Die pulse-ox klemmetjes, thermische IR camera's en O2 concentrators zijn wel enorm duur geworden!

      Ik heb de mijne voor E 20 besteld eind januari!

      Delete