Tuesday, July 14, 2020

1064 Volkskrant liegt. Cafë Weltschmerz liegt.


Gevolg: 

U heeft nog steeds  geen idee van de 

werkelijkheid.  

Daar gaat het maar om. 

Met dank aan de Volkskrant. 

Ik moet het verhaal van Max von Kreyfeld nog lezen, maar ik moet wel zeggen: Ook op Weltschmerz heb ik nog nooit iemand horen vertellen over de joodse invloed op ons leven. 
Over de joodse agenda. Het is absoluut taboe. 
Max verschuilt zich dan achter de enorme pressie die joodse lieden op hem uitoefenen.  
Zou kunnen. 
Het zou zelfs kunnen dat neo-nazi's op Weltsachmerz welkom zijn - ik zou het niet weten... wanneer was dat dan? 

Maar neo-nazi's zijn geen bedreiging voor de joodse macht. 
Integendeel.  Ze zijn essentieel. 
Maar niet iedere jood zal dat doorzien, en het kan best zijn dat die mensen zich ferm verzetten tegen echte Neo Nazi's, want ja, ze zouden zomaar de goyim kunnen informeren   wat er in de wereld gebeurt, nietwaar? 

Het veiligste is als je zèlf voor Neo Nazi speelt. En je bij de clichés houdt. 
Denk aan de acteur Jules Croiset die  30 jaar geleden beweerde dat hij door nazi's ontvoerd was.  
Denk aan de nazi's  op het internet waarvan - als ze ontmaskerd worden - blijkt dat ze joods zijn. 
Denk aan joodse studentenkamers waarop een swastika is geschilderd .... tot de ( joodse)  dader op heterdaad wordt betrapt.

Nee,  nazi-kritiek op de joden is welkom.  hard nodig zelfs: want 'slachtoffers kunnen nooit tegelijkertijd dader zijn',  zo redeneertt ons onderbewuste.  
Dus als je jezelf als slachtoffer kunt voordoen, heb je carte blanche.  

En zoals  Herzl en vele anderen al wisten:  joden kunnen alleen een groep blijven als ze bedreigd worden (of die indruk hebben)  en dus bescherming bij elkaar moeten zoeken. 

Hun religie geeft zelfs allerlei instructies (zoals woeker- rente berekenen )  die moeten zorgen dat er anti-semitisme onder de goyim  blijft bestaan.  


REPORTAGE    CAFÉ WELTSCHMERTZ

Bij Café Weltschmerz is iedereen welkom, 

‘ook neonazi’s’


Uit onvrede met de gang van zaken bij talkshows op tv biedt Café Weltschmerz een platform aan afwijkende meningen. In tijden van onrust en onvrede blijkt dat een gouden vondst.



Doortje Smithuijsen12 juli 2020, 20:26
Wie ­bekend is met Café Welt­schmerz herkent de opstelling meteen. Een kleine tafel in een donkere ruimte, met twee stoelen aan weerszijden, belicht door één grote lamp in het midden.
De afgelopen jaren is deze kleine ruimte in het pand van Amsterdamse omroep en studioverhuurder Salto het decor geweest voor allerhande ontregelende gesprekken, uitgezonden op YouTube. Vanaf deze tafel werd bijvoorbeeld gesuggereerd dat de Israëlische geheime dienst achter 9/11 zou zitten, dat de Nederlandse overheid informatie achterhoudt over MH17 en klimaatverandering. Meer recent ging het erover dat de ­coronamaatregelen nutteloos zijn en vooral schadelijk voor de economie en het rechtssysteem. 



Sommige van de filmpjes die hier worden gemaakt trekken slechts een paar duizend kijkers en verdwijnen stilletjes tussen de ruim 1.500 video’s op het YouTube-kanaal van Welt­schmerz. Andere – zoals veel van de coronavideo’s – worden honderd­duizenden keren aangeklikt en ­beïnvloeden het publieke debat.
De afgelopen maanden werden op het platform systematisch kritische vragen gesteld over het virus en de bijbehorende maatregelen. Bij­dragen van onder anderen dans­leraar Willem Engel resulteerden in de hashtag #viruswaanzin die viraal ging en in een kort geding tegen de staat. Uitspraken over Israël door emeritus hoogleraar politicologie Kees van der Pijl – het land zou volgens hem wegkomen met genocide – konden rekenen op felle kritiek uit de Joodse gemeenschap. Opiniepeiler Maurice de Hond weet Weltschmerz steeds vaker te vinden om kritiek te uiten op het politieke systeem, en nadat hij de afgelopen maanden op het platform fel de anderhalvemetermaatregelen had bekritiseerd, kon hij een aantal keer aanschuiven om hetzelfde te vertellen bij talkshow Op1.
Lopend door het nauwe gangen­stelsel van Salto in Amsterdam, waar de hiphop- en reggaetonbeats je onder de studiodeuren door tegemoet schallen, zou je niet per se verwachten dat hier filmpjes worden gemaakt over de ‘leugens van de WHO’ en de ‘duistere praktijken van de farmaceutische industrie’. Toch huurt Weltschmerz al sinds de oprichting in 2014 elke week deze ruimte, vertelt oprichter Max von Kreyfelt, die vandaag alle gasten ontvangt in het café onder de radiostudio en ze naar boven begeleidt. ‘Die mensen van Salto laten ons altijd lekker onze gang gaan.’
Bij Café Weltschmerz moet alles ­gezegd kunnen worden, vindt Von Kreyfelt. ‘En blijkbaar hebben veel mensen op dit moment behoefte aan een plek waar dat kan.’ Het aantal kijkers steeg sinds de corona-uitbraak enorm, vertelt hij: van zo’n 400 duizend views per week naar rond de miljoen. Sinds een aantal maanden heeft Weltschmerz naast de vaste Salto-studio ook een opnameruimte in Den Haag, naast het Binnenhof. ‘Dicht bij het vuur’, zegt Von Kreyfelt.
Het is wachten op Thierry Baudet, die straks in gesprek zal gaan met Paul Cliteur. Cliteur is er al en heeft de uitgestoken hand van Von Kreyfelt zojuist beantwoord met een elleboog. ‘Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.’ ‘Goh’, zegt Von Kreyfelt verbaasd, nadat hij Cliteur naar de studio heeft ­begeleid, ‘daar zit dus toch angst. Wat bizar, joh.’
Baudet geeft de Weltschmerz-crew – drie mannen die achter de schermen en knoppen staan naast de ­donkere ruimte met tafel – bij binnenkomst wél een hand. Hij en Cliteur gaan het hebben over het nieuwe boek van Baudet, Politiek van het gezond verstand.
‘Dit is wel een behoorlijke Wc-eendsituatie natuurlijk’, zegt Cliteur, terwijl hij zich in de krappe studio op een stoel laat zakken. Hij doelt op het feit dat het duo actief is binnen ­Forum voor Democratie: Baudet ­uiteraard als lijsttrekker, Cliteur onder meer als fractievoorzitter in de Eerste Kamer. ‘Als Kaag bij de NPO zit, is het niet heel anders’, antwoordt Baudet. Cliteur lacht, de drie crew­leden gniffelen. Na dit gesprek van een uur zullen Baudet en Cliteur nog zes een-op-eengesprekken opnemen, onder meer over het coronavirus en het pensioenakkoord.
De drie crewleden – mannen in wijde spijkerbroeken en op sneakers – hebben zich zelf aangemeld bij Weltschmerz, vertellen ze. Een van hen, Roland Tolsma, heeft twaalf jaar bij de NPO gewerkt als regisseur en schakelaar. ‘Radar, Pauw, noem maar op.’ Jarenlang keek hij naar eigen zeggen toe hoe redacties gesprekken ‘voorkauwden’ en hoe gasten alleen maar ‘een kunstje kwamen doen’ aan een talkshowtafel. Toen hij stopte bij de NPO wegens fysieke klachten, meldde hij zich zelf aan bij Welt­schmerz. ‘Hier mogen mensen tenminste hun verhaal vertellen’, zegt Tolsma. De andere twee crewleden – een van hen werkte jarenlang bij RTL – knikken instemmend.
Terwijl Baudet en Cliteur in gesprek gaan, drinkt Von Kreyfelt een cappuccino in het café onder de studio. Hij had wel zijn bedenkingen bij dit duo, zegt hij. ‘Twee mensen van één partij, dat is natuurlijk niet echt spannend.’ Baudet had zelf voor­gesteld langs te komen met Cliteur, vrijwel alle gasten bij Café Welt­schmerz melden zich zelf aan. Von Kreyfelt maakt sinds de oprichting van het platform in 2014 bij elke gast die zich aanmeldt dezelfde afweging, zegt hij. Hij gaat na of het verhaal dat hij of zij wil vertellen het persoonlijke ontstijgt, of het vernieuwend is, ­kritisch en maatschappelijk relevant. 


‘Tegenspraak op de tegenspraak’
Hoewel Weltschmerz vaak gezien wordt als rechts platform, vindt Von Kreyfelt het ook belangrijk om ‘tegenspraak op de tegenspraak’ te leveren en dus niet alleen heel rechtse geluiden te laten horen. ‘We hebben ook Pieter Omtzigt aan tafel gehad’, zegt hij. ‘En Felix Rottenberg heeft een interviewreeks voor ons gemaakt.’ 
Voor sommigen – onder wie recent Willem Engel – is Weltschmerz een springplank naar een veel groter ­publiek. Een aantal van de oprichters van de nieuwe omroep Ongehoord Nederland, journalist Arnold Karskens en documentairemaker Peter Vlemmix, waren eerst bij Welt­schmerz te zien. Vaste Weltschmerz-gast psychiater Esther van Fenema richtte onlangs een politieke partij op en wil meedoen aan de Tweede ­Kamerverkiezingen in 2021.
In het geval van de aanvraag van Baudet maakte Von Kreyfeld een dealtje: in ruil voor een podium voor Baudets nieuwe boek, zou een van de twee Forum-mannen terugkomen om zich uit te spreken over de, volgens von Kreyfelt, ‘misdadige’ Noodwet.
Von Kreyfelt wil niet zeggen dat het coronavirus echt verspreid is door de WHO, of door Bill Gates, of door een andere machtige instantie, zegt hij, als we elkaar een dag voor de opnamen zien in Hotel De Hallen in Amsterdam. ‘Ik denk wel dat het ze heel goed uitkomt.’ Toen hij de video’s van coronaspeeches door wereldleiders onlangs achter elkaar afspeelde, ­begon het bij hem te dagen. ‘Van Rutte tot Trump: ze hebben allemaal dezelfde boodschap.’ Von Kreyfelts vermoeden: elke overheid wordt op dit moment aangestuurd door de WHO, ‘en daarmee door Bill Gates (een van de grootste donateurs van de WHO, red.)’. Gates zou op zijn beurt vooral erop uit zijn overal 5G te installeren.
‘Kijk’, zegt Von Kreyfelt. ‘Veel instellingen, en vooral banken en over­heden, hebben veel belang bij een ­totale reset van het systeem. Iedereen gelijk maken, alles opnieuw opbouwen.’ Dit om te verbloemen, gaat Von Kreyfelt verder, dat de huidige systemen ‘totaal disfunctioneel’ zijn. ‘Vandaar dat iedereen zo stond te springen om corona een pandemie te noemen. Nu hebben mensen als Gates vrij spel om bijvoorbeeld 5G door te voeren, en overheden kunnen wetten erdoor jassen die het volk monddood maken.’ Hij neemt nog een slok van zijn cappuccino. ‘Volg je me?’
Von Kreyfelt begon als kunstenaar, studeerde in 1973 af aan kunstopleiding De Ateliers in Haarlem, maar stapte daarna al gauw over naar het ondernemerschap. Hij begon in de ­jaren tachtig een designwinkel, Leitmotiv, waarvoor hij allerhande spullen importeerde – van Japans antiek tot de eerste Dyson-stofzuiger. Hij verkocht de winkel, begon een marketingbureau, dat hij ook verkocht om daarna, weer onder de naam Leit­motiv, designlampen en -meubels te maken.
In 2014 richtte hij Weltschmerz op. ‘Ik kijk eigenlijk naar het platform zoals ik ook naar de spullen kijk die ik verkoop’, zegt hij. ‘Ik beoordeel elke bijdrage op authenticiteit, op uniciteit. Ik zie Weltschmerz als een kunstproject. Ik wil dat er vrije, ongebonden geesten aan het woord komen.’
Het idee voor een journalistiek platform kreeg bij Von Kreyfelt vorm na de financiële crisis van 2008. ‘Toen werd duidelijk dat het systeem niet deugde’, zegt hij, ‘maar de overheid bleef datzelfde systeem gewoon in stand houden: dezelfde leningen ­faciliteren, dezelfde belastingen innen. En de journalistiek stelde nauwelijks kritische vragen.’ 


Brussel
Die niet-kritische houding komt, volgens Von Kreyfelt, doordat de ­Nederlandse journalistiek ‘eigendom is van Brussel’, omdat Nederlandse kranten als NRC Handelsbladde Volkskrant en De Telegraaf in handen zijn van (deels) Belgische mediaconcerns. ‘Wie betaalt, die bepaalt’, zegt Von Kreyfelt, en zolang ‘Brussel’ de Nederlandse media faciliteert, zal er volgens hem in die hoek nooit kritisch gekeken worden naar de overheid.
Von Kreyfelt bedacht dat er na de bankencrisis weer een wereldwijde ramp zou kunnen plaatsvinden. ‘En als het zover zou zijn, zou ik willen dat er een plek was waar alles echt ­tegen het licht gehouden wordt.’ In zijn werk wordt Von Kreyfelt ‘gedreven door verontwaardiging’, zegt hij. ‘Verontwaardiging over het feit dat er een overheid bestaat als de onze. Een overheid die het referendum afschaft. Die vrijheid van meningsuiting inperkt op sociale media. Die mensonwaardige situaties creëert met maatregelen rond een zogenaamde pandemie.’ En zo kan hij nog wel even doorgaan.
Von Kreyfelt begon rond 2013 ­samen met Dirk van Weelden, schrijver en redacteur bij literair tijdschrift De Gids, laagdrempelige debatavonden te organiseren om mensen bij elkaar te brengen die net als zij ‘vonden dat het anders moest’.
Uit die avonden ontstond Café Weltschmerz: een verzamelplaats voor iedereen die ‘buiten de maatschappij gevallen is’, zegt Von Kreyfelt, voor iedereen die de ‘samen­leving als tegenpartij heeft’. Wie zijn dat dan? ‘Academici, politici, studenten, links en rechts, veel ondernemers.’ Mensen die niet houden van de regels vanuit de overheid, omdat ze er vooral door worden gehinderd in hun werk en leven.
Concreet is Von Kreyfelt eigenlijk in zijn eentje hoofdredacteur, eindredacteur, producent en hoofd personeelszaken van het platform. Elke woensdag wordt in de Salto-studio een serie gesprekken opgenomen van ongeveer een uur – soms drie gesprekken, soms zelfs tien achter elkaar. Die verschijnen vervolgens een voor een op You Tube



Zwarte  lijst
Aan advertenties doet Weltschmerz niet, mensen die willen betalen of betaald willen worden voor hun optredens worden door Von Kreyfelt op een zwarte lijst gezet. Geld om studio’s te huren en de crewleden een bescheiden gage te betalen komt van donateurs. Op de site van Weltschmerz is te zien dat sinds oktober 2019 bijna 35 duizend euro is gedoneerd, Von Kreyfelt hoopt de 50 duizend te halen. Zelf verdient hij naar eigen zeggen ‘heel weinig’ aan het platform; hij doet het vooral omdat hij erin gelooft.
Omdat het redactiewerk de laatste tijd toch behoorlijk veel werd, zijn de afgelopen maanden een aantal mensen door Von Kreyfelt aangesteld als redactie, stuk voor stuk vrijwilligers. Een van die mensen is ict-ondernemer Bert Bril, die naar eigen zeggen richting het platform werd getrokken uit onvrede over de Volkskrant. Bril was trouwe lezer sinds zijn studententijd, vertelt hij telefonisch, maar vindt inmiddels dat de krant alleen nog ‘gesponsorde content’ verspreidt.
Volgens Bril is Nederland op dit moment de ‘inefficiëntste onderneming denkbaar’, met een ‘waanzinnige hoeveelheid regeltjes’ en on­nodig veel ambtenaren die hoofd­zakelijk ‘zichzelf bezighouden’. Het grootste probleem, zegt Bril, is dat er nooit echt kritisch wordt gekeken naar die situatie. De wetenschap, de journalistiek, talkshows: allemaal worden ze gestuurd door ‘geld­stromen’, waardoor een ‘tunnelvisie’ ontstaat die de nieuwsconsument ­afsluit van het ‘onafhankelijke, alternatieve verhaal’.
Bij Weltschmerz is dat wel anders: daar mag iedereen zijn zegje doen. ‘Ook neonazi’s zijn er welkom.’ Bril is het lang niet eens met alles wat op het platform wordt verkondigd. ‘Maar ik vind het wel belangrijk de dingen van alle kanten te kunnen bekijken.’
Meer dan eens is Weltschmerz verweten een podium te bieden aan complottheorieën, maar als het aan Von Kreyfelt ligt, is alleen al het woord ‘complottheorie’ beledigend, laat staan de vraag of Weltschmerz aan zoiets bijdraagt. ‘Complotten bestaan niet’, zegt hij, ‘hypothesen en denkmodellen, die wel’. Bril denkt er net zo over. ‘Ook de krankzinnigste verhalen zijn het waard om naar te luisteren’, vindt hij. ‘Er kan altijd een korreltje waardevolle informatie in zitten.’
Wat wil Von Kreyfelt eigenlijk met zijn platform? Vooral doorgroeien, zegt hij. En hij zou best met de NPO willen samenwerken. ‘Maar alleen op onze voorwaarden.’ Von Kreyfelt verwacht wel dat dat gesprek, tussen Weltschmerz en de ‘mainstream­media’, er binnen afzienbare tijd gaat ­komen. ‘Uiteindelijk zullen de traditionele media van deze wereld, zoals de NPO, toch moeten inzien dat ze de strijd met vrije platforms, zoals dat van ons, niet gaan winnen.’


18 comments:

  1. Stel nu dat Bjerkness een 'limited hangout' is [iemand die een stukje van de waaarhewid prijs geeft, maar een ànder stuk liegt, juist om de 'gevorderde studenten' naar een ànder dwaalspoor te dirigeren]
    en je gaat hem van Youtube verwijderen, dan verlies je aan capaciteit.

    Van de andere kant: Wie nu nog op youtube staat, mag terecht worden gewantrouwd:
    dat lijkt wel een gate-keeper. Een limited hangout. Gecontroleerde oppositie.
    Of iemand te klein en onbelangrijk om te verdrijven ( zoals dit xevolutie blogje).

    Recent werd een encrypted telefonie-net door de politie opgerold.

    Dàn was je dus genuine. Een post-mortem bewijs.

    Maar hoe zit dat met bitchute? ( Ook zij censureren, zover ik weet)
    Hoe zit het met proton mail?

    ReplyDelete
    Replies
    1. WS is ook gecontroleerde oppositie. Heb ik al eens eerder gezegd op Blik, zeker nadat de financiering veranderde een paar jaar geleden. En het stikt er ook (weer) van de 'uitverkorenen'.

      Het is een mooi platform voor nieuwkomers, die aan de weg willen timmeren. WS maakt een professionele indruk en als je daar je verhaal kunt doen, ben je in ieder geval bekend bij de woke-mensen. En dan via OP1 bekend worden bij het 'grote' publiek. WS heeft dan de functie van springplank.

      Het zal moeten blijken op de langere termijn, of Von Kreyfelt integer blijft. Nu wekt hij wel die indruk. Tijd zal het leren. Ik maak uit zijn carrière op, dat hij niet afhankelijk is van geld, dat scheelt een slok op een borrel.

      Jammer te moeten vernemen, dat er weer een politieke partij erbij is gekomen. (Esther van Fenema) Die gebruikt straks WS, om haar politieke verhaal te verkondigen. Die maakt bij de NPO geen schijn van kans. De versplintering neemt nu gigantische vormen aan.

      Delete
    2. [Hoe zit het met proton mail?]

      Zit ijzersterk in elkaar. Servers in een berg, 100 meter onder de grond. Die krijg je zelfs met atoombommen niet kapot.

      Maar iemand op Security,nl wist te vertellen, dat de mailserver was opgezet en gefinancierd door een onbetrouwbare instantie. (Weet even niet meer welke).

      Technisch vertoont het wel 1 zwakke plek: Je hebt Javascript nodig, om de zaak werkend te krijgen. En daardoor is niet duidelijk, of de sleutels op jouw computer staan, of op de server. Maar verder werkt het wel goed en is een gratis account mogelijk, met minimale functies. Wel wordt je in dat geval regelmatig verzocht, om toch vooral een betaald account te nemen.

      Delete
    3. @ 1.53 uur.

      Als er een vleugje kritiek komt op 'de joden' dan wordt Von Kreyfeld overspoeld met gedoe en gezeur uit joodse hoek. ( Zo werkt het wereldwijd)
      En die denkt dan volgende keer: 'Dat ga ik mezelf niet meer aandoen' en vermijdt info die kritisch is op de joodse samenzwering. ( Zo werkt het wereldwijd.)

      ==
      @ 2.13 uur.
      Petje af dat je zo veel over Protonmail weet.
      Ik heb zelf een account, maar kijk er nooit naar.
      Ik vertrouw het allemaal niet.

      Ik heb maar één protectie: mijn leeftijd.
      Ik kan m,e nu wat meer vrijheid veroorloven, omdat het aantal jaren dat ik er voor gestraft kan worden, steeds minder wordt. Ook ontslag is niet meer mogelijk.
      Men kan nog wel mijn bedrijf ondermijnen. Soms denk ik wel eens dat dat misschien nu gebeurt, Maar je kan niks bewijzen.

      Delete
    4. Hoe je die server wel kunt gebruiken: Je opent er een account. Je geeft de ontvanger geen bericht, maar stuurt hem op een andere manier: mondeling, postduif, -in ieder geval niet over internet- het wachtwoord van dat account op. Je maakt een bericht aan en slaat dat op. Dan stuur je de ontvanger op een andere manier een bericht, dat er een bericht klaarstaat. Die gaat dan kijken en kan dan op dat bericht reageren en die reactie slaat hij ook weer op, enz. enz. Je beheert dus met 2 (of meer) mensen 1 account en communiceert uitsluitend op de server zelf.

      Het bericht mag dus nooit de server verlaten, het mag nooit over internet worden verstuurd. Aangezien protonmail zelf beweert, dat de berichten versleuteld op de server staan en zij zelf niet over die sleutels beschikken, is dit een veilige methode, mits je niet over Windows beschikt, want die stuurt iedere toetsaanslag en iedere muisbeweging van jouw computer naar Redmond (en daarna door naar de NSA), dus ook alle wachtwoorden(!) Dus overstappen naar een ander systeem is dan wel zo wenselijk. Of Windows slopen, dat zij dat niet meer doen. Of via je modem-router mogelijk maken, dat die uitgaande berichten worden geblokkeerd. Maar daar heb je een behoorlijke klus werk aan.

      Er zijn berichten gezien, dat diverse diensten gegevens wilden hebben van een account. Protonmail kon er niet bij. Zolang je niets verstuurd is het redelijk veilig.

      Gezien zijn naam, denk ik (99%) zeker te weten, dat Rootman met Linux werkt.
      (Root is het beheerdersaccount van iedere Linuxdistro.)

      Delete
  2. Ik citeer het artikel:

    "Vanaf deze tafel werd bijvoorbeeld gesuggereerd dat de Israëlische geheime dienst achter 9/11 zou zitten".

    Ja, prof. Kees van der Pijl heeft ooit een tweet de wereld in gestuurd waarin dit werd beweerd.
    Maar Kees van der Pijl heeft nooit de kans gekregen om er op Weltschmerz over te spreken.
    Het was: 'Zelfcensuur voor Kees', of: 'Daar is de uitgang."
    Onbespreekbaar op WS.

    Is Kees een gekke? Nee. Ook joodse insiders als Alan Sabrosky, Gilad Atzmon en Ron Unz denken dat Israel achter 911 zit. Er zijn vele boeken over geschreven.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Vanaf deze tafel werd bijvoorbeeld gesuggereerd dat de Israëlische geheime dienst achter 9/11 zou zitten.]
      Dat is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ingegeven door het verhaal van de 5 Israeli's met het witte busje. Die wisten, dat het eraan zat te komen. Mijn vraag is alleen: "Hoe zijn al die springstoffen in de kelders van die gebouwen gekomen?". Er zijn meerdere meldingen van explosies geweest, door professionals. De vliegtuigen waren slechts afleiding.

      Tekenend is, dat KvdP dat nooit bij WS heeft mogen uitwerken. Waaruit weer de CO-functie van WS blijkt. Niet álles is bespreekbaar. Uiteindelijk zal dit blijken, maar dan heeft WS zoveel aanhang, dat dat dan weer niet wordt opgemerkt, dan wel met de mantel der liefde wordt toegedekt.

      Delete
    2. Ja, dat is ook wat mijn blog zegt: Er mag niet echt over 911 worden gesproken. Er mogen niet echt informatieve nazi's spreken. ( Ik denk trouwens dat er nooit een halve nazi aan het woord is geweest. Zou niet weten wie.)

      Delete
  3. Wie staat er op het schilderij van de foto? Theo van Gogh? Als je daarmee wilt worden (h)erkend, dan zit je gelijk fout bij mij.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ik had er ook Van Gogh in herkend.
      Maar het interview vind plaats in Salto, in een openbare ruimte aldaar.
      Ik weet dus niet of dit schilderij bewust is gekozen door Von Kreyfelt.

      Delete
    2. [Ik weet dus niet of dit schilderij bewust is gekozen door Von Kreyfelt.]

      Ik denk van wel. Van Gogh zat o.a. bij de BVD/AIVD, was een jood en was een bruikbare idioot met zijn gescheld op moslims, die hij constant geitenneukers noemde. Hij had gesmeekt om te worden vermoord, wat ook is gebeurd.

      Ik heb wel eens uitzendingen van hem gezien: om de 2 á 3 minuten kwam geitenneuker voorbij.

      Delete
  4. Vraag aan Rootman: op de vorige draad. Over Ivermectine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Had ik al beantwoord!

      https://www.dierapotheker.nl/iverdrop-spot-on-vogel-dierapotheker-druppelflacon-10-ml?gclid=Cj0KCQjw0rr4BRCtARIsAB0_48M2eiq5gWU_gL_BEowzQRxbgS0MYbRY5rDclgr1TkAgraRxUxa_IBsaAkGeEALw_wcB

      Een flesje is goed voor iemand van ca 60 - 80 kg. Ikzelf heb een flesje genomen, en ga per 1 sept nog een nemen.

      Zolang het in het bloed of de weefsels zit wordt het in enkele dagen gehalveerd. Dus zoals in Peru en de DR, neem ik het in 2 x, in dit geval met 2 maanden er tussen. Wanneer het in de cel opgenomen is lijkt het er bijna levenslang te verblijven. Maar omdat longcellen een gemiddelde levensduur van een jaar hebben is een jaarlijkse boost wel nodig (darmcellen leven een week, hersencellen 150 jaar, en de rest zit daar ergens tussen)

      2 Maanden is lang, maar er is nu nauwelijks risico zolang je niet naar de bar of feesten gaat en in de winkels een mondkapje gebruikt. Eind augustus, als de toeristen terug zijn gaat het risico exponentieel toenemen: een ideaal moment om nog een 2/3 flesje te nemen.

      Vandaag ook 3 vitale struikjes Artemisia arboretum opgehaald. Mijn A. annua stekjes lijken aan te willen slaan.

      Uiteraard loopt dit behoorlijk voor op de research: elke artemisia soort bevat zijn eigen componenten, die chemisch vaak wel wat op elkaar lijken. Alle artemisia soorten zijn geneeskrachtig in de vele verschillende tradities.

      Dit jaar wil ik de skills oefenen om deze plantjes te telen en te vermeerderen. Vanuit wat onbewezen claims ben ik ook alvast wat Helichrysum soorten aan het telen: we zien later wel wat mag blijven of er uit moet.

      Aangezien

      Delete
  5. En hier opnieuw mijn diva: Mon Laferte!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=EqMgE-qIYxU&list=RDEqMgE-qIYxU&start_radio=1

    Allemaal in 2019 of iets daarvoor.

    Verantwoordelijk als ze is doet ze even geen concerten.

    Er is geen zwaarder superspread event denkbaar dan een concert van Mon Laferte!

    ReplyDelete
  6. Volgens drSeult blijkt ivermectine ook te helpen het bloed minder plakkerig te maken omdat het de CD4 receptor (van dat andere spike protein) beschermt. Zo werkt het ook tegen malaria. Dat zou de genezing van ernstige gevallen verklaren (50 % reductie in mortaliteit)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ik zag Seheult ook al.

      Mooie bescheiden kererl is dat.

      De zaken die hij begin mei al opperde (dat de Von Willebrand Factor veel invloed heeft) worden NU pas door onderzoekers opgepakt, (En dan nog een Russische onderzoekster. geen westerse !)

      Delete

  7. De Ivermectine die jij hebt gekocht, de Iverdrops, bevatten 0,12 % zuivere Ivermectine: laat ik het afronden op 0,1 %.


    Als het flesje 10 ml is, en als dat 10 miligram is, dan heb je dus 10.000 microgram gekocht.
    0.1 % = 10 microgram.

    Zojuist ontdekt (toen ik even een oude post van mezelf raadpleefde):
    NB: Rootman heeft op de vorige draad al goed uitgerekend hoe het zit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanneer je ml vervangt door cc is een kans op vergissing al veel kleiner.

      Delete