Thursday, July 02, 2020

1053 DrBeen: Ivermectine werkt heel goed.

Update:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166354220302011

DrBeen bespreekt op 2 juli het bovenstaand Australische rapport uit juni over Ivermectine.

============

Vandaag wil ik Ivermectine in het zonnetje zetten.

Ik was niet zo enthousiast over een ontworming-middel voor katten (op de huid aangebracht)  dat ik dan zou moeten opdrinken.

Maar Dr Seheult is er positief over.  Martenson ook  meen ik.
En Dr Been was er al langer over bezig. Zijn eerste video was ook van youtube gehaald. ( Dan heb je al een bewijs van 'nuttig middel' te pakken, volgens mij...)

Vandaag bespreekt Been een paar onderzoeken met Ivermectine, en die pakken heel goed uit.



Op het straatarme eilandje 'Dominicaanse Republiek'  gebruikt men  Ivermectine in een grote groep zieken.
Slechts 1 % van hen sterft.

Een andere groep wordt 'normaal' behandeld, en dan sterft 2,3 %  van de mensen.
Het nut is dus behoorlijk groot.
Het mooie is dat Ivermectine niet alleen werkt als het helemaal in het begin van de besmetting aanwezig is ( profylactisch)  of wordt toegediend als de symptomen beginnen, maar zelfs nog veel voordelen biedt als men pas toedient als de patient al aan de ventilator ligt.

===
Bij dr Seheult #91  werd een website gelinkt waar een rekenmodel op staat om uw kansen op overleven te berekenen. ) Of uw 'Covid leeftijd'.)

Hier is die site:  COVID-19 Age Calculator | https://profile.covid-age.com/calculator

Hier een mooie lijst van de laatste Seheult video's met korte omschrijving:
( uit de beschrijving van # 91)

PREVIOUS COVID-19 UPDATES: Please visit MedCram.com for the full series: - Coronavirus Pandemic Update 90: Assess The Quality of COVID-19 Info With A Validated Research Tool https://youtu.be/u9fFfO5AgQE - Coronavirus Pandemic Update 89: COVID 19 Infections Rising in Many States; Dexamethasone Cautions https://youtu.be/VMTQ6qNXVlw - Coronavirus Pandemic Update 88: Dexamethasone History & Mortality Benefit Data Released From UK https://youtu.be/phN0enMN_RE - Coronavirus Pandemic Update 87: More on Dexamethasone; Do COVID-19 antibodies last? https://youtu.be/5i3uHmPv9TE - Coronavirus Pandemic Update 86: COVID-19 Testing & Cases Increasing but Daily Deaths Decreasing https://youtu.be/blG0xOyVXlo - Coronavirus Pandemic Update 85: Dexamethasone and Key Questions to Ask if in The Hospital (Part 2) https://youtu.be/ie5Oi8m_Rlo - Coronavirus Pandemic Update 84: Key Questions to Ask if in the Hospital for COVID-19 (Part 1 of 2) https://youtu.be/kQr-OLA8xdM - Coronavirus Pandemic Update 83: High Fructose, Vitamin D, & Oxidative Stress in COVID-19 https://youtu.be/a4zfWkvbBaw - Coronavirus Pandemic Update 82: Racial Disparities with COVID-19 & Vitamin D https://youtu.be/bDt6ca2WF3Y - Coronavirus Pandemic Update 81: New Data on Hydroxychloroquine Side Effects & Prevention of COVID-19 https://youtu.be/o5w7FiDJe1g - Coronavirus Pandemic Update 80: COVID-19 Retractions & Data (Hydroxychloroquine, ACE Inhibitors) https://youtu.be/KS-mHOtXX84 - Coronavirus Pandemic Update 79: COVID-19 Vaccines to Keep an Eye On - mRNA, Antigen, Others: https://youtu.be/-dYWZMx-Lfs - Coronavirus Pandemic Update 78: Mask Controversy; Vaccine Update for COVID-19 https://youtu.be/_IrYyhufDwI - Coronavirus Pandemic Update 77: Remdesivir Update; COVID-19 in Mexico https://youtu.be/LXtY_3A0WN8 - Coronavirus Pandemic Update 76: Antibody Testing False Positives in COVID-19 https://youtu.be/NSRK41UbTEU All coronavirus updates are at MedCram.com (including the diagnosis, prevention, treatment, vaccine developments, dexamethasone, remdesivir, coronavirus misinformation, infodemic, peer-reviewed research, and more). We offer many other medical topics (ECG Interpretation, thrombosis, pulmonary embolism, myocardial infarction, hypertension, anticoagulation, DKA, acute kidney injury, influenza, measles, mechanical ventilation, etc.) at our website. MEDCRAM WORKS WITH MEDICAL PROGRAMS AND HOSPITALS: MedCram offers group discounts for students and a variety of medical programs, hospitals, and other institutions. Contact us at customers@medcram.com if you are interested. MEDIA CONTACT: Roger Seheult, MD Board Certified in Internal Medicine, Pulmonary Disease, Critical Care, and Sleep Medicine. Associate Professor at the University of California, Riverside School of Medicine Media Contact: customers@medcram.com Media contact info: https://www.medcram.com/pages/media-c...
======================================

Hieronder de berekening van de Covid leeftijd:


Ik ben 68, maar krijg door de hartritme stoornis er 14 jaar bij.
( De vraag is of hrs mee telt bij kans op corona.)
De BMI levert 4 jaar op.  Het buikvet 6 jaar. De diabetes 5 jaar.
Ik ga er van uit dat mijn bloeddruk normaal is en dat ik niks met Angio defender van doen heb.

Stel nu dat ik ga afvallen en de diabetes kwijt raak. En dat de hrs  niet gevaar oplevert voor corona.
Dan kom ik met mijn 68 jaar op 0.6 % kans op overlijden.

Dan nog een beetje ivermectine en de rest op orde houden en het is helemaal veilig. 



12 comments:

  1. Op Ongehoord Nederland klagen onze joodse vrienden over de immigranten: https://www.youtube.com/watch?v=fu-YD9WG02E&t=2s

    Ik heb gereageerd:
    De massa-immigratie is mogelijk gemaakt door joodse invloed. Hun strategie is in elk land om de homogeniteit kleiner te maken door immigratie te bepleiten. Voor de VS is die strijd - tussen 1924 en 1965- vrij goed gedocumenteerd. O,.a, door Prof Kevin Mac Donald. Bij ons was de moslim-hater Leon de Winter een van de mensen die pro-immigratie was. Hij bestreed de Centrum Partij, o a in een boeke dat heet 'Handleiding te bestrijding van extreem rechts." In 2001 ware de westerse landen voldoende multi-etnisch en kwam fase 2 in de strijd: nu werden de moslims plotseling zwart gemaakt, óók door De Winter cs. Zelfs volgens joodse pundits als Alan Sabrosky, Ron Unz, en Gilad Atzmon was 911 een Israelische aanslag. Het was het startsein voo rde vernioetiging van Israel's buurlanden: Irak, Syrië, Iran. Markuszower en Lissauer ( beiden joods) kunnen tevreden zijn: PVV, FvD en Ongehoord Nederland zijn blind voor de werkelijkheid en grote fans van Israel. Antisemitisme is zeer belangrijk voor de joden: zonder een vijandige omgeving valt de groep uit elkaar. Binne de joodse elite is dit wel bekend. Herzl schreef er over. Etc. etc. etc. Black Lives Matter heeft weinig te maken met discriminatie., De oprichters noemen zich Marxisten en zijn tegen 'Het Gezin'. Identity Politics is een poging om het hele volk tegen elkaar te keren.
    Marx schreef al dat de kinderen door de staat moesten worden opgevoed, en dat de vrouwen eigenlijk als een soort hoeren aan de staat toe behoorden. Allemaal bedenksels uit het zelfde reservoir van mensen die van hun God de opdracht kregen om de wereld te onderwerpen. De rest moest slaaf worden . Elke jood krijgt 5000 slaven, zo geloven ze zelf. Jake Morphonios legt uit hoe Marx het op schreef: https://www.youtube.com/watch?v=XO_mCsoPJOA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gefeliciteerd! Door deze reactie juist hier, net onder je ivermectine-blog te zetten help je de WHO, RIVM, Gilead etc. meer dan alle MSM in maanden om ivermectine te politiseren.

      Delete
    2. DrBeen en Chris Martenson doen hun uiterste best informatief, en niet politiek gekleurd te zijn in hun communicatie. Die zullen hier absoluut niet blij mee zijn.

      Delete
    3. Rootman,

      jij weet even goed als ik dat dit blog totaal geen invloed heeft.
      Ik vind het fijn om de zaken die ik belangrijk vind hier als blog te plaatsen, en de comments gebruik is als een soort 'opslagplaats' voor reacties die ik her en der heb gegeven.
      De twee hebben meestal niks met elkaar te maken.
      De reacties staan dus meestal los van het blog.

      Delete
  2. Op BLIK is een discussie ontstaan tussen mij en Ben Braam.

    Hij is een fervent communist. Ik niet.

    Ik was door een video van Jake Morphonious herinnerd aan de vreemde ideeen van de joodse communisten over de relatie ouder-kind.
    Was het Wilhelm Reich die onder Bela Kun de kinderen van hun ouders wilde scheiden, en ze al jong op het sexuele pad wilde sturen?
    Dat moet ik nakijken.

    Ook een Blue Tiger gesprek van afgelopen week herinnerde mij aan deze zaken: Wouter Raatgever die zegt dat zijn 9 jarige zoon op school volop met sex en voorlichting wordt lastig gevallen ! ( In mijn jeugd wisten we gelukkig dat de ooievaar de kinderen rond bracht ) https://youtu.be/LoKzMbWpTBw?t=842

    ======

    Hier begint mijn discussie met Ben Braam:

    Ben,
    is het juist dat Marx het gezin wilde verzwakken. Dat het de staat moest zijn die de eerste opvoeder was van de kinderen.

    Is het juist dat de vrouwen niet 'van zichzelf' waren, maar 'van de staat' ?

    Wat schreef Marx ook weer over het gezin?
    https://www.youtube.com/watch?v=XO_mCsoPJOA&t=536s

    ===============
    Ben antwoordt:
    Ben4 juli 2020 om 11:29
    Maar de basisideeën van Engels’ De oorsprong van het gezin zijn onverminderd actueel. Doordat Engels de oorzaak van vrouwenonderdrukking in de klassenmaatschappij zocht, identificeerde hij ook de bron van de mogelijke opheffing ervan. Zoals Engels concludeert:

    ‘Wat wij dus heden ten dage kunnen vermoeden over de regeling van de geslachtelijke betrekkingen na de aanstaande opheffing van de kapitalistische productiewijze is voornamelijk van negatieve aard, en beperkt zich meestal tot datgene wat wegvalt. Wat zal er echter bijkomen? Dat zal beslist worden als er een nieuw geslacht zal zijn opgegroeid: een geslacht van mannen wie het nooit in hun leven is overkomen, voor geld of andere sociale machtsmiddelen de prijsgeving van een vrouw te kopen, en van vrouwen wie het nooit is overkomen om enige andere redenen dan uit werkelijke liefde zich aan een man te geven, noch de geliefde de overgave te weigeren uit angst voor de economische gevolgen. Als zulke mensen er eenmaal zijn, zullen zij er zich in het minst niet om bekommeren, wat men heden meent dat zij moeten doen, zij zullen zich hun eigen praktijk en een daarop berustende openbare mening over de praktijk van ieder individu zelf vormen en daarmee basta’.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Jan Verheul 4 juli 2020 om 13:02
      Eindelijk een goede inhoudelijke bijdrage van Ben.

      Dank, Ben!

      Dus Engels zegt: Vrouwen kunnen niet economisch onafhankelijk zijn (want wegens kinderen baren en zogen etc: geen tijd)
      en zijn daarmee afhankelijk van de mannen. Tweederangs burgers, die moeten huwen met wat hen wordt geboden, en niet vrij hun liefde kunnen volgen. Wij communisten zullen dat oplossen!

      Ben spreekt niet over het feit dat kinderen min of meer van hun ouders worden afgenomen en vervreemd, zoals in Israel vanaf 1948 in de Kibbutzen gebeurde: dat waren in feite fanatieke aanhangers van deze collectieve theorien. Het idee is nu vrijwel verdwenen in Israel. Dat zegt al iets.


      Verder: de 'romantische liefde' bestond nauwelijks in vroeger tijden. Men vond het zelfs gevaarlijk: 'Oei! Mijn dochter is verliefd! Dat kan nooit goed af lopen".

      De meeste mensen in de wereldgeschiedenis zijn door koppelaars ( Jodendom) en door familie ( gearrangeerde huwelijken) met elkaar in de echt verbonden. Men acht de 'romantische liefde' op de lange duur schadelijk.

      En als je ziet hoeveel kinderen nu moeten opgroeien zonder hun eigen pa of ma, dan begrijp je dat die oude wijzen wellicht gelijk hadden.

      Zowel dieren als mensen kiezen hun partner 'zo hoog mogelijk': met de beste genen.
      Een vogel kijkt hoe de kandidaten hun 'balts' uit voeren, Of hoe perfect hun veren er bij staan. En ze kiest de beste uit: impliciet nemen ze aan dat wie er goed uit ziet en goed beweegt, de betere genen heeft.

      Een man zoekt een mooie vrouw (vruchtbaar), en liefst met een rijke pa (goede intelligentie).
      Een vrouw zoekt een sterke, grote man, (die kan haar verdedigen) met een goede sociaal-economische positie ( hij zal haar kinderen kunnen voeden).

      Maar omdat de keuze zo belangrijk is, geven veel volkeren een soort van 'dringend advies' aan zoon en dochter: een koppelaar, een huwelijks arrangement. ( Ook omdat we in de evolutie allemaal hebben geleerd om onszelf beter voor te doen dan we zijn: mannen kopen een veel te dure auto. Vrouwen gebruiken make-up.)

      Onze Usual Suspects hebben de non-romantische partnerkeuze helemaal not-done! gemaakt in onze cultuur, maar zèlf gebruiken ze de koppelaar nog wel! Alweer de dubbele standaard: wat de goyim wordt geadviseerd is niet wat ze zelf doen.

      En wat Engels en Marx bedachten, dat lijkt me helemaal afschuwelijk. In Israel zelf kwamen ze daar ook achter.

      Delete
  3. Dosering Ivermectine in Brazilië:
    https://youtu.be/alJCpvCj_vg?t=1164
    6 miligram per 30 kg lichaaamsgewicxht ( voor mij dus 18 mg) op dag 1.
    En dag 2 en 3: slechts 6 mg per dag.
    Ze doen er wel HCQ en azytromycine bij.

    ReplyDelete
  4. Hoe kom ik aan HCQ ?

    Vraag aan een arts een recept voor lupus, of voor malaria.

    In Belgie kan je dan het middel halen bij de apotheek.

    Scherp: https://youtu.be/alJCpvCj_vg?t=970

    In beeld staat het Corona recept:

    HCQ:
    pilletjes van 200 mg. Dag 1 t/m 4: elke dag 3 pilletjes.

    en Azytromycine:
    pilletjes van 500 mg. Dag 1 t/m 4: 1 pil.

    en Zinc-orotaat:
    pilletjes van 40 mg: dag 1 t/m 4: 3 pillen per dag.

    ====
    Niet op de video, maar wel besproken:

    Ivermectin:
    pilletjes? (zie ook: Prakash: https://www.youtube.com/watch?v=Y-l_a6G0avM&feature=youtu.be )

    Dag 1: 18 miligram. Dag 2 en 3: 6 mg per dag.

    Prakash: Pilletes voor gebruik tegen darm-wormen: FDA goedgekeurd. Merk: Stromectol.

    Het kopen van Ivermectine lijkt wat moeilijker": alleen op recept.
    Dan zijn er wel websites, maar die lijken stromectol te beschouwen als erectie-middel, en schrijven zelf dat er veel bedrog is op het internet: https://erek-problem-sv.com/kopen-stromectol-zonder-recept.html

    Op deze site wordt geen prijs gegeven, maar kun je zelfs tot aan 180 pilletjes kopen! Hoe zit het dan met het idee dat een ivermectine kuur wel 6 maanden geldig blijft?
    Er wordt ook voor bijwerkingen gewaarschuwd: http://zonderreceptnl.com/shop/stromectol-generic_n.html

    Op deze site een uitgebreide handleiding: dokter raadplegen...
    https://medikamio.com/nl-nl/geneesmiddelen/stromectol-3mg-tabletten/pil




    Vraag aan Rootman:
    Zeg me nog eens waar jij jouwe Ivermectine kocht, en welke dosering je neemt per hoe lange periode?

    ReplyDelete
  5. Wetenschap over Quercetine:
    ( Chinees, 16 maart 2020) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4808895/

    ReplyDelete
  6. Propolis
    In een deel van de bijenwas (Propolis) zit ook de PAK1 in., zoals in Ivermectine zit.
    https://youtu.be/alJCpvCj_vg?t=1301

    ReplyDelete
  7. Russisch vaccin dat de replicatie van de virussen remt: Coronavir.

    Binnen 5 dagen zouden 77 % van de besmette mensen virus vriuj zijn.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1583949381/live-rusland-keurt-nieuw-coronamedicijn-goed

    https://news.cgtn.com/news/2020-07-09/Russian-firm-approved-for-drug-said-to-block-coronavirus-replication-RYDsWs4OXe/index.html

    ReplyDelete
  8. Het is deze zomer precies 6 jaar geleden dat ik op Blik op NOS journaal begon te reageren.

    Vandaag en gisteren heeft de eigenaar, Huib, die we meestal Blik noemen, mijn uitgebreide en onderbouwende informatie verwijderd. Tot twee maal toe.

    Het is zo goed als hopeloos om daar energie in te blijven steken : Veel van wat ik daar schrijf heb ik al eerder geschreven.
    Het is een herhaling van argumenten.

    Maar er zijn soms wel mensen die wat interessants bijdragen.
    Dat mis ik dan.

    En natuurlijk de strijd, en het oefenen om de eigen argumenten helder over het voetlicht te brengen.

    Maar het is niet de eerste keer dat ik er weg ga / probeer te gaan.
    Meestal levert dat een zee aan vrije tijd op, en heel veel blogs op dit eigen blog.

    Ik ga het maar weer proberen. Ook omdat de idiotie van Blik zelf nu echt alle toppen scheert.

    Hij is een kletskous die niks weet, niks bijleert, niet nieuwsgierig is.
    Wat hij op schrijft is precies wat zijn hartje begeert: Hij wil de vrijheid van vòòr de Corona.
    De rest interesseert hem niet.

    Hij kiest 'feiten' die daar mee compatibel zijn: corona is een verzinsel. mondkapje dient nergens toe. Het is allemaal bedacht om ons te knechten.

    Ik ben streng in de leer.

    Een totaal nieuw verschijnsel: dan moet je in princiepe elke dag opnieuw bepalen wat de aanpak is.
    Consequent zijn kan alleen als je niet met onbekende nieuwe zaken te maken hebt.

    Maar dat is contra-intuïtief voor de mensen. Veranderen van mening ervaart men als toegeven dat men een fout maakte.

    Ik zie dat heel anders:
    Wie op 1 maart niet de lockdown in stelde, maakte een fout.
    Wie de lockdown op 1 april niet af schafte , maakt ook een fout.
    Zo simpel is het.

    ReplyDelete