Thursday, April 23, 2020

1026 De Corona -moordenaars en hun handlangers.


Mag je mensen dood laten gaan, die je had kunnen redden?

Nee, dan word je veroordeeld voor 'dood door schuld.'

Kan iemand gezond blijven als hij bepaalde vitamines of sporen-elementen tekort komt? Nee.

Eerst over de handlangers:  Daarmee bedoel ik de Grote Media, die niet meer weten wat 'het kritisch volgen van elementen in de samenleving' ook weer  was.
Elementen ( politici,  bedrijven, criminelen) die 'het volk' bedriegen om daar zelf beter van te worden.

Dàt is de taak van 'de vrije pers'.
Maar 'de vrije pers' bestaat niet meer. Het zijn handlangers, van de ene corrupte groep criminelen, of van een andere groep.

Een helder voorbeeld is actueel:

In de Grote Media wordt het volgende bericht:

"Hydrochloroquine heeft negatief effect op Corona patienten."

Google: Hydroxychloroquine Veterans.






  ---------------------------------------------

Wat is de waarheid?

De waarheid is dat het virus zich als een gek vermenogvuldigt in epitheel cellen van de zieke,  tenzij er ruimschoots zinc aanwezig is on die cellen,  meer dan normaal.
Het zinc blokkeert de vorming van de nieuwe, miljarden, virusjes.

Heeft een gezond mens voldoende zinc in de epitheel cellen.
Dat weet ik niet , maar wat we wel weten is dat er manieren zijn om méér zinc in de cel te krijgen.
Er moet dan ewen 'poortje',  een 'doorgang'  ( een 'forus' inhet latijns, meen ik)  in de celwand worden gemaakt, zodat het aanwezige zinc er gemakkelijker in kan.

En veel mensen hebben een te laag zinc gehalte,  dus als je hen 50 mg zinc per dag geeft - in tijden van Corona-  dan is dat heel nuttig.

Wat doet het Hydroxychloroquine dan eigenlijk?
Dat werkt als een 'ionofoor': heet maakt kleine openingen in de celwand waardoorheen de zink ionen de cel in kunnen.

De hydroxychloroquine doet dit veel beter dan de stof quercetine, een poeder dat uit bepaalde planeten is samengesteld. Maar quercetine nemen in tijden van corona om een mogelijke besmetting meteen te pareren, is wel verstandig.
Als je daarna nog echt Corona krijgt,  dan kun je - zo vroeg mogelijk-  HCQ nemen en zinc en azytromycine.
De Franse onderzoeker Raoult heeft van al zijn Corona patienten slechts 0,5 % zien overlijden, omdat hij tijdig  HCQ toe dient.

Hier ziet U zijn website met de stand van zaken:  https://www.mediterranee-infection.com/covid-19/  Onderaan ziet U:
3040 patienten met HCQ behandeld, 12 overleden. ( dat is 0,4 %) 
4600 zonder HCQ behandeld,  107 overleden. ( 2,3 %)
De aantallen worden elke dag bijgewerkt. Dit is de stand op 23 april.

Behalve in Frankrijk wordt HCQ in vele landen en door heel veel artsen gebruikt.  Het zal wellicht ook de verklaring zijn waarom in Rusland het aantal doden zo gering is in vergelijk met het aantal zieken.

Maar zoals de Westerse Wereld vanaf 1960 tot 1990 altijd weer te lezen kreeg dat roken echt niks met longkanker te maken had (Big Tobacco betaalde enorme bedragen aan gerenommeerde wetenschappers om dat te blijven beweren, en foute onderzoeken te doen die dat aantoonden) zo horen we nu van vele kanten dat HCQ niet helpt. Integendeel.

En de handlangers vertellen hetr verhaal aan U.  En de Nederlandse handlangers van de handlangers schrijven het straks in Nederlandse kranten.

Maar hoe weet ik nu dat die krantenkoppen liegen?

Dat is niet zo moeilijk:

Er  is heel veel mis met dat onderzoek. 

1) Heel veel mensen hebben te weinig zinc om al die miljarden virussen 'de baas te kunnen'.  Je kan 'toegangen ' tot de cel maken ( met HCQ) wat je wil: als er geen zinc is om de cel in te gaan en daar het viruis te blokkeren, dan helpen die toegangetjes niet natuurlijk.

De onderzoekers hebben totaal geen zinc toegediend, en bespreken zelfs niet de vraag of ze geen zinc zouden moeten toedienen.
Dat is bedrog natuurlijk, want in elk artikel dat de werkzaamheid van HCQ beschrijft, wordt zinc besproken en meestal ook toegediend.
Dit is : opzet.  Dat betekent: je laat mensen sterven die je kan redden. Dat betekent: dood door schuld.   Zoals de propagandist van Hitler, Julius Streicher,  na de oorlog aan een touw bungelde, zo zijn onze media óók mede schuldig aan moord, en moeten we hen dus met een correct proces aanklagen.

Als je ze vrijuit laat gaan, en ze gaan al vele decennia vrijuit -  zullen ze steeds meer mensenlevens nemen.  ( Hoeveel rokers stierven onnodsig tussen 1960 en 1990 ? )

2) Het is algemeen bekend dat de HCQ zo vroeg mogelijk moet worden toegediend.   Een onderzoeks -opzet waarbij bewust de HCQ in een heel laat stadium wordt toegediend , is opgezet om te falen.
Dat is dus opzettelijk mensen die je kan redden, laten sterven.  Dood door schuld.

3) Dit onderzoek wordt een wetenschappelijk onderzoek genoemd, maar dat is het niet, want men doet de test niet op random samengestelde test groepen:  de mensen die HCQ kregen waren zieker dan de mensen die dat niet kregen !!

Enfin,  het is een schadalige zaak.

Chris Martensen heeft alles in detail uitgelegd op zijn video van gisteren:

Vanaf minuut 4 gaat het over het Veterans onderzoek :


De moordenaars zijn de wetenschappers die een onderzoek uitvoeren dat absoluut gedaan wordt om te falen, en dus de miljarden naar de Big Pharma moet leiden.
De handlangers zijn de media, die als taak hebben om 'het volk' te vertellen wat er werkelijk gebeurt, en waar het volk wordt bestolen of benadeeld.  Ze doen het niet.  Ze kiezen de kant van de moordenaars.  Ze zijn dus medeplichtig. 

===============
Nog een arts met een verhaal over HCQ etc: https://www.youtube.com/watch?v=JUvs_cqZDwc&feature=youtu.be



No comments:

Post a Comment