Sunday, April 05, 2020

1008 Mijn vervanging voor een slimme lockdown. Nu invoeren!

( 1560- woorden. 3 pag. ) 
Zwart:  kritiek op alle fouten.  Blauw:  Mijn slimme lockdown. 

Het Corona virus is heel erg besmettelijk.
Als de overheid niet zou ingrijpen, zou 3 % van de bevolking er aan kunnen sterven.  (Als 60% de ziekte krijgt, en van het 20 % echt ziek wordt (= 12% vd pop.) en van hen 1/3 dood gaat omdat er niet genoeg IC is, dan sterft dus 4% van de bevolking van het land. ( In nederland 700.000 mensen)

De overheid moet dus ingrijpen. En ze deed dat ook. Overal in elk land.

Dank zijn dat ingrijpen vallen er in feite nog betrekkelijk weinig doden.
Dat is dan een argument voor  sommige (doorgaans verstandige) mensen om te zeggen dat het virus best meevalt: "minder doden dan een gewoon griepje tot nu toe".

In Wuhan, Bergamo, Spanje en Oost Brabant zien we wat het virus aan richt als je het een week of 3 zijn gang laat gaan. In Amerika zal dat ook zichtbaar worden.

Het is dank zij de NPI's ( niet pharmaceutische ingrepen) dat Nederland niet één groot Uden/Erp/Gemert  is geworden. Dat Italië niet één groot Bergamo werd.

Adolf Hitler heeft ooit tehuizen met geesteszieken ontruimd en de mensen laten doden, als ik me goed herinner. Een van de redenen waarom hij als onmens wordt beschouwd.
Maar onze premier Rutte besloot op een goede dag dat we moesten streven naar een redelijke besmettingsgraad onder de bevolking, want anders zou dat virus ons nog jaren parten spelen. Herd Immunity.  Dat dit in hield dat men bewust zeker 100.000 mensen de dood zou injagen, werd niet in de media besproken. Maar wel  intern, vermoed ik, want de volgende dag ontkende Rutte glashard wat hij de dag ervoor als modus operandi had bepleit: Herd Immunity nastreven?   Dat is een misverstand hoor.

Nu horen we elke dag dat eigenlijk al die Corona-doden  al een dodelijke zieekte onder de leden hebben: kanker, orgaanziekten, longziekten, en 80% is ook nog obese.
In Italië was het als volgt: de helft van de doden had wel 3 van deze bijkomende ziekten. En 25 % had er 2. En de resterende 25% had één bijkomende ziekte.

Het idee was : deze mensen zouden toch binnenkort wel gestorven zijn aan een van hun andere ziekten. Dus zo erg is het niet.

Ik ben zelf ook te zwaar en ik heb lichte diabetes een ben 68 jaar.  Maar ik zou toch graag zelf uitmaken wanneer  ik ga sterven. Ik vind niet dat Rutte dat moet besluiten. Ik noem dat gewoon wat het is: moord.

Het gekke is: Volgens mìjn informatie werkt HCQ + Azitromycine heel goed als medicijn.  Ik heb twee huisartsen gesmeekt om HCQ, enbeiden weigeren.  Het is niet opgenomen in hun receptenboek. En bovendien: "Weet U wel over de bijwerkiongen ! "
De artsen hebben het recht (*) om mij HCQ te geven. Ik wil blijven leven. Maar ze doen het niet.  Ik noem dat moord.
(*) Een arts mag iets voorschrijven 'uit consideratie'. en hij mag eenmiddel 'off -label' voorschrijven. 
Ze zijn te laf om mij te redden, en ze gebruiken als argument" We zijn bezorgd voor U wegens mogelijke bijwerkingen.
Kafkaesk is een understatement.

Mensen kunnen heel oud worden met één of twee of drie  dodelijke ziekten onder de leden.  Van de 70+ ers zijn er velen met zo'n conditie.  Toch is bekend dat oude mensen vaak heel gelukkig zijn, en meestal echt niet dood willen.

"Ja, maar de ziekenhuizen hebben nu  geen ruimte voor andere mensen, en die sterven nu."
Tja,  maar de regering heet ook àlles fout gedaan wat ze maar fout kòn doen.
Dus dit aspect heeft ze uiteraard ook fout gedaan.

Een korte opsomming vaan de fouten:
Wat ons nu overkomt ( een zeer besmettelijk virus met eenvrij hoge sterftegraad) hing al jaren in de lucht. Elke virolog zegt het. In de VS zijn in de laatste 5 jaar al meermaals oefeningen gehouden. ( Mijn Blog 958 en blog 1004)

Als het dan werkelijk begint, in Wuhan, en als je ziet dat China enorme ingrijpende maatregelen neemt, kun je niet beweren dat 'de kans klein is dat het hier komt' zoals onze regering zei.
En als je dat tòch zegt, laat dan geen seconde voorbij gaan zonder te kijken wat je zal gaan doen, en wat je nodig hebt.mocht het noodlot toch toe slaan.

Neem de handboeken er bij:  Altijd de ziekte voor blijven: Altijd overdreven maatregelen nemen, nooit achter de feiten aanlopen:  dit neemt logaritmisch toe:   de eerste weken af en toe een zieke er bij. Na twee maanden duizenden zieken en doden per dag.

Niets van dat alles is gedaan.
Ze hebben zelfs beweerd dat de ziekte niet a-symptomatisch zou verspreiden.
Ze hebben zelfs  heel lang volgehouden dat mondkapjes niet goed waren.
Ze hebben zelfs heel lang beweerd dat de virussen niet in de lucht kunnen zweven voor uren.

Dat zijn stuk voor stuk doodzondes.

En ten slotte hebben ze er àlles aan gedaan om ook de economie nog even de nekslag te geven.
"Wij  doen een slimme lockdown." zei de fout op fout stapelende Rutte.
Is het slim om jouw economie kapot te maken?  Lijkt me niet.

Weken geleden gaf ik de juiste oplossing.  En ik begrijp echt niet waarom er geen enkele ambtenaar is die dat niet óók bedacht heeft.

Het  is niet zo moeilijk.
Enerzijds wil je zo weinig mogelijk doden
Anderzijds wil je de economie draaiende houden ( want een faillissement van land vertaalt zich ook in doden.)
En tenslotte zou je ook willen dat veel mensen de ziekte achter de rug hebben, zodat in de toekomst de kans op razendsnelle besmetting  wordt verkleind.

Welnu, alle drie deze wensen zijn vrij eenvoudig te vervullen.
De ziekte geeft ons die mogelijkheid.

We zien namelijk dat van alle mensen jonger dan 50 jaar  slechts 0,2 % overlijdt aan de ziekte.
We zien dat de ouderen  sterven naarmate ze  ouder zijn en meer bijkomende ziekten hebben.
Dus wat doe je?
Je besluit morgen het volgende:
1.  Alle mensenouder dan 50 jaar  blijven vanaf morgen thuis. Ze gaan niet naar hun buren.  Ze wachten op verdere instructies.
2.  Alle mensen jonger dan 50 jaar proberen de bedrijven en instellingen en scholen waar ze werken, zo goed mogelijk draaiende te houden.
3. Er is een toeristen -in reis verbod.  Toeristen die aankomen op Schiphol worden terug gestuurd.
4. Hotels worden ingericht om zieken op te vangen.  Personeel wordt geleerd hoe ze de patienten of quarantaine gevallen om moeten gaan als ze niet-medische handelingen doen.
5. 50 plussers kunnen een vergunning aan vragen bij hun huisarts om toch te mogen werken. De arts kijkt of die persoon onderliggende kwalen heeft en of hij obese is en of hij een goede algemene conditie heeft.
6. 50 minners met onderliggende ziekten worden door de huisarts van de werkvloer geplukt en moeten thuis blijven.
7. De reden dat  jonge mensen  weinig last hebben van dat virus en ouderne er aan dood gaan is dat ouderen een minder vitaal 'aangeboren immuunsysteem' hebben.  Ze hebben weinig Mycocyten en  weinig Natural Killer cells. 100 jaar geleden  is gebleken dat je diec= cellen wakker kan schudden (en flink in aantal kan laten toenemen )  door sauna's in afwisseling met koude-baden te geven.
Volgens onderzoek uit 2002 (Zellner.Wenen 2002)( Seheult)  was binnen 3 uur na zo'n hydro-thermische behandeling het aantal Mycocyten in het bloed al zichtbaar toegenomen.

Dus:  Alle ouderen gaan in kleine busjes of met eigen auto naar de sauna. Of ze krijgen een bad in huis waar ze zelf die hydro-thermal therapie kunnen uitvoeren.  De groepjes moeten steeds hetzelfde zijn, en klein. Zodat als er één ziek wordt, je weet wie je moet behandelen en isoleren.

Ook wordt aan de ouderen geleerd hoe ze kunnen skypen met familie.  En een keer per week een verplichte wandeling op de hei of langs het water.
Ook kunnen bepaalde horeca gelegenheden en terrasjes  gereserveerd zijn voor deze kleine groepjes ouderen.  Daar mogen dan geen jongeren komen.

Het idee is dat de ziekte zich langzaam door de groep jongeren verspreid, maar dat de ouderen  ziekte-vrij worden gehouden en en passant hun weerstand wordt opgevoerd.
Voor de jongeren geldt: mondkapje op in bus en trein. En bij massa bijeenkomsten.  (toegangscontrole op koorts). Bij Temperatuur tussen 5 en 11 graden C en luchtvochtigheid rond 63:  geen groepsbijeenkomsten ( Dan is het virus lang airborne) .
Cafés:  Niet meer dan 10 personen binnen.  Buiten  afstand van 2 meter houden. Als iemand 1 maal heeft gehoest: Meteen  de politie bellen die een rode vlag ( signaal) op zijn telefoon plaatst, zodat hij nergens meer binnen mag.

Op deze manier krijgen de jongelui het niet allemaal tegelijk,en kan de economie blijven draaien. ( Al is het maar voor 60%).

Verder is daar de  HCQ en Zitromax voor als mensen echt ziek worden,
Ook kun je werken met vitaminen en vernevelaar als hulp bij mensen die het erg benauwd krijgen,maar geen IC beademing willen of kunnen hebben. Ook de BiPAP ademhulp is een goede uitkomst voor velen.


Het bovenstaande is volgens mij een slimmere oplossing dan wat onze regering nu heeft ingevoerd.
Als we dit systeem hadden ingevoerd op 15 februari, of desnoods 1 maart, of desnoods vandaag, zou het aantal doden veellager zijn, de ziekenhuizen niet in paniek ende economie nog grotendeels in tact. En we zouden steeds meer  mensen hebben die de ziekte achter de rug hebben en dus overal  zonder bescherming aan de slag kunnen.




6 comments:

  1. Het lijkt er nu inderdaad op dat de lockdowns soms wat overreageerd zijn. Zeker het slaan van de hamer, lijkt het slimmer daarna de kwetsbaren te isoleren en gecontroleerd immuniteit op te laten doen. (de dans)

    Maar met wat hulp: vitamine D en C, zink, in de cellen geholpen met de kinine en tonic, en een nieuw wondergeneesmiddel, makkelijk op recept van de dierenarts te verkrijgen:

    Ivermectin!

    Nagenoeg geen bijwerkingen, doodt dit anti-parasiet middel, bekend sinds de '70s alle corona virussen binnen 48 uur.

    ReplyDelete
  2. https://www.news18.com/news/tech/coronavirus-can-be-stopped-in-48-hours-using-a-simple-anti-parasitic-drug-2565279.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja,
      ik had het bij Peter Myers al gelezen, maar zover ik kan zien heeft men alleen nog in het lab deze goede resultaten behaald: in vitro.

      En zelfs tegendengue en HIV werkt het, maar altijd in vitro.

      Het schijnt dat het ook als ontwormingskuur voor kleine dieren werkt.

      Ik denk dat ik toch eerst de HCQ neem. en als dat niet helpt ga ik flink ontwormen !






      https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/coronavirus-australia-ivermectin-antiparasitic-drug-kills-covid19-in-lab/news-story/615c435e56aefc4b704f4fd890bd4c2c

      Amid a barrage of research on finding treatment for new coronavirus, Australian scientists have found that a common anti-parasitic drug killed SARS-CoV-2 virus, growing in cell culture, within 48 hours in lab settings. Ivermectin is an FDA-approved anti-parasitic drug that has also been shown to be effective in vitro against a broad range of viruses including HIV, dengue, influenza and Zika virus.

      Delete
  3. [Maar met wat hulp: vitamine D en C, zink]
    Ook dat werd door onze fijne overheid AFgeraden, want het zou niet helpen...
    Ook hierom mag Rutte & Kliek eindigen als J.de Witt op het Groene Zoodje. https://nl.wikipedia.org/wiki/Johan_de_Witt#Lynchpartij_en_verminking

    (Als je dit te ver vindt gaan, dan haal je het maar weg hoor.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik wist niet dat het werd afgeraden !

      Ja, dat is schandalig.

      Tot je doodziek wordt hebben ze NIKS te bieden.

      Maar in die dagen dat het dus een griepje is ( zeg dag 1 van de symptomen tot dag 8 van de symptomen, kun je dit soort ongevaarlijke zaken doen, en met goed resultaat, denk ik.


      Jan de Witt ? Is dat niet te veel eer? Eigenlijk was die Jan de Witt niet echt fout meen ik ?
      (Ik Moet toegeven dat ik dit soort geschiedenis altijd na een jaar totaal vergeten ben.)

      Delete
  4. [Als iemand 1 maal heeft gehoest: Meteen de politie bellen die een rode vlag ( signaal) op zijn telefoon plaatst, zodat hij nergens meer binnen mag.]

    Niet een beetje al te rigide? Er heerst ook zoiets als griep en een koutje is ook zo gevat. Wel zou je zo iemand kunnen vragen of die vaker en frequent hoest. Dan naar een arts sturen voor verder onderzoek. Desnoods plaatst die de vlag. Lukt bij mij lekker niet, heb geen dump-phone.

    ReplyDelete