Sunday, March 24, 2024

1441 De enige echte oorlog: Tussen het Uitverkoren Volk en de rest van de wereld

UPDATE:  Glenn Greenwald heeft er al twee video's over: 

Pro-Israel Right Declares War on Candace Owens

Candace Owens Out at Daily Wire Over Israel Criticism

Valuetainment: "She Wants To Leave" - Dave Rubin Predicts Candace Owens Leaves Daily Wire Over Ben Shapiro Feud

Andrew Anglin schrijft voor De Stormer en dat is volgens mij een heel rechtse website.  Maar hij krijgt alle mogelijkheid van Ron Unz (joods)  om zijn hart te luchten op The Unz Review en dus : waarom zouden we zijn arttikelen niet in het debat betrekken ? 

The Daily Wire is een grote onderneming van rechtse  joodse publicisten ( pro Trump,  pro Israel)  die het opnemen tegen linkse joodse publicisten ( BLM,  wike,  LGTB). 

The Daily Wire is het platform van Ben Shapiro  (Israel!  Israel !)    waar mensen als Jordan Peterson ( joodse echtgenote)  en Candace Owens ( hoog intelligente zwarte jonge vrouw) hun verhaal vertellen. 

Candace heeft een heel rijke echtgenoot, en iemand schreef: The Daily Wire heeft haar ingelijfd, om de scherpe kantjes er bij haar af te kunnen halen.      

Maar sinds 22 maart 2024 is Candace er uit gegooid. ( NB: op 23 maart wqas ze in Amsterdam bij Forum voor Democratie ! )  

Haar laatste podcast is pas 5 dagen geleden gepost en heeft meer dan 1 miljoen views en 60.000 reacties.( Hij staat hieronde rals tweede video: she said.. ) 

Ik neem aan dat Candace net als Tucker voor zichzelf begint. 

"All wars are bankers-Wars"   luidt het gezegde. 

Ik zou willen zeggen: "All wars are produced by jewish people". 

En zolang we dat niet zien  of durven zien en niet durven benoemen,  gaan ze keihard door. 

De afloop is heel duidelijk:  

Het lot van de Palestijnen  = het lot van onze kinderen  

Het doden zit in ed genen. De behoefte aan destructie,  gevoed door mensen-haat  is een eigenschap die er in ie gekweekt in al die jaren van exceptionalisme,  isolatie en pogroms.   

Voltaire zag het al heel vroeg, toen de emancipatie nog maar net was begonnen: 

 All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race.

Lettres de Memmius a Cicéron (1771).

Lees ook enkele reacties onder de tweede video. 


Wereldwijde verontwaardiging als vervelende jood Ben Shapiro de koningin van het internet ontslaat

ANDREW ANGLIN - 22 MAART 2024

 - 1.000 WOORDEN -

 


Nou, het is gebeurd.

Candace Owens is ontslagen bij Ben Shapiro's Daily Wire omdat ze het opnam tegen de babymoordende Joden.

Dit was onvermijdelijk. Het verbaasde me dat het zo lang duurde.

Jeremy Boreing, de partner van Shapiro, kondigde op Twitter aan dat ze was afgezet.


Toen haar werd gevraagd of haar relatie met Ben Shapiro verslechterd was in de nasleep van 7 oktober en de Israëlische campagne voor het slachten van kinderen, beweerde ze dat "Ben niet mijn baas is" en dat ze een goede relatie had met Boreing (die niet Joods is).

Ik weet niet precies hoe het bedrijf in elkaar zit, maar ik weet wel dat Shapiro het bedrijf is begonnen en dat hij de mogelijkheid had om haar weg te sturen, ongeacht of Boreing officieel haar baas is of niet.

De reden waarom iemand haar in de buurt zou willen houden is dat ze erg populair is, en ze is ook getrouwd met een man die erg rijk is, dus haar aan de Daily Wire binden zou haar gematigd kunnen houden.

Nu is ze zogezegd van de plantage af.   Ze rijdt op de ondergrondse spoorweg naar de vrijheid.

De druppel was blijkbaar het interview dat ze een paar dagen geleden gaf met een gestoorde rabbijn :





Ze overschrijdt zeker de grens van anti-genocide naar vragen wat er precies aan de hand is met Joden in het algemeen. Dit is een beetje het tegenovergestelde van het spoor dat Elon Musk volgde, waar hij Amerikaanse Joden in twijfel trok vanwege hun aanvallen op hem, op de vrijheid van meningsuiting en op blanke mensen en het Westen, en vervolgens rechtse Israëlische Joden gebruikte als een exit-strategie, waarbij hij zich bij hen aansloot en deed alsof alleen "liberale Joden" het probleem zijn.

Zowel Amerikaanse vrijheidshatende Joden als Israël-liefhebbende babymoordende Joden zijn het probleem. Joden in het algemeen zijn het probleem. Deze Joden spelen allerlei verschillende spelletjes met ideologieën, maar of ze nu links of rechts zijn, je zult merken dat je binnen de kortste keren zeer ernstig door hen 'verjoodst' wordt.

Vroeger zei ik dit niet, maar nu wel (misschien omdat ik een alcoholist van middelbare leeftijd ben met een hersentumor die opgesloten zit in een toestand van mislukte revalidatie):

 het is niet noodzakelijkerwijs "elke Joodse persoon" die een probleem is. 

Het is echter elke Joodse persoon die betrokken is bij het "georganiseerde wereldjodendom" dat het probleem is.


Weet je, ik heb veel nare dingen te zeggen over zwarte mensen en over vrouwen, en Candace is nu mijn heldin.   Dus, individuen bestaan en dat kunnen we erkennen, maar net zoals we praten over "de Italiaanse maffia" en "zwarte bendes", moeten we kunnen praten over "het Joodse probleem". 

Want de Joden zijn het probleem, en dit hele "ach, er zijn linkse en rechtse Joden" gedoe werkt helemaal niet. 

Het is prima als je wilt zeggen "nou, ik ken een Joodse jongen die oké is." 

Eerlijk gezegd zouden ze gedoopt moeten worden als ze "oké" zijn, maar oké. 

Hoe dan ook, er is geen enkele groep die betrokken is bij het "georganiseerde Jodendom" die geen probleem is, en het georganiseerde Jodendom omvat een breed scala aan ideologieën over de hele wereld.


Candace bracht dit allemaal samen in haar show. 

Vóór het rabbijneninterview hierboven was ze op verschillende manieren een zaak tegen de Joden aan het opbouwen, inclusief het blootleggen van het feit dat eigenlijk alle "Russische" communistische massamoordenaars Joods waren. Dit is erg slim voor een populair figuur als zij.

Het punt is: niemand zal de Holocaust snel ontkennen. 

Het spel is om het simpelweg te omzeilen door tegen de Joden te zeggen dat ze hun mond moeten houden en moeten stoppen met zeuren. Op de langere termijn zullen mensen zich moeten buigen over het feit dat er geen moorddadige gaskamers waren in Auschwitz, maar dat is een kwestie van lange adem. Op dit moment naderen we het punt waarop mensen deze Joden gaan vertellen dat ze er genoeg van hebben om over de Holocaust te horen. 


Als je de zaak opbouwt dat de Joden veel ergere dingen hebben gedaan met de Russen dan de nazi's (zogenaamd) met hèn, dan heb je een morele gelijkwaardigheid gecreëerd die gebruikt kan worden om het Joodse Holocaust gezeur het zwijgen op te leggen. 

Als de Joden moreel gelijkwaardig zijn aan de nazi's, dan hebben ze geen enkel recht om "oh maar de nazi's" als schild te gebruiken.


Je moet gewoon tegen deze Joden zeggen dat ze hun mond moeten houden en moeten stoppen met zeuren, je bent het beu om te horen hoe ze zulke slachtoffers zijn. 

We moeten in staat zijn om "de Joden" aan te pakken als de oorzaak van al deze problemen. 


Er is geen keuze. 

Of we beginnen "de Joden" te zeggen, of al het leven op aarde zal sterven.


Het begint al te gebeuren. Ik keek gisteren naar de Russische shill Scott Ritter op Judge Napolitano en hij zei "mensen zeggen dat Israël de Amerikaanse politiek controleert, maar de waarheid, misschien meer controversieel, is dat Amerikaanse Joden Israël gebruiken als middel om het Amerikaanse buitenlandse beleid vorm te geven." ( Op minuut 27. Ik ben het er niet helemaal mee eens. Ik denk dat Amerikaanse joden Amerika gebruiken om Israel en Wall Street en Big Corp en de 1%  machtig te maken. ) 

Deze uitspraak werd gedaan naar aanleiding van de veroordeling van Bibi Netanyahu door Chuck Schumer, die werd uitgevoerd door AIPAC voordat hij het zei.





De enige manier waarop iets van wat er in de wereld gebeurt ergens op slaat, is als je "De Joden" zegt. Iedereen die de situatie analyseert weet dat al. We hebben alleen dappere mensen nodig - conservatieven, Russische shills, Chinese shills, Palestina verdedigers, incels - om het hardop te gaan zeggen. 

Dat gebeurt nu. Candace zal een groot deel van deze transformatie zijn, en zwarten zullen haar kwalijk genomen worden voor haar leidende rol in die transformatie. 

Maar als het leven op aarde wil overleven, moet die transformatie plaatsvinden.

 NB:  29:30 Napolitano:   "Netanyahu and his Kabinet are a gang of criminals, zegt Sachs."

JV:   De Amerikaanse Regering is zeker ook de grootste en mahtigste groep misdadigers uit de geschiedenis !   Al die oorlogen,.  Regime Changes,  bombardementen, proxy wars , sanctie-doden ,  reputatie-moorden, morele degeneratie door hun massa-media  :  een zeer grote misdadige hypocriete troep is het geworden de laatste 30 jaar. 

Geen greintje goeds meer aan te ontdekken. 

8 comments:

  1. NB: Ook toeval! Gisteren was Candace Owens op het Forum voor Democratie gebeuren , in Amsterdam.
    Er is een 3 uur durend verslag van op youtube.
    Daar was ze niet spectaculair, met onderwerpen die voor mij niet zo interessant zijn.

    Op de tweede video in het blog , tegen de rabbi ( die soms echt boos wordt en fanatiek), is ze volgens mij vlijmscherp. Maar het is soms wel iets te moeilijk voor mij om het goed te volgen.
    In de comments krijgt ze veel bijval, maar dat is haar eigen publiek natuuurlijk.
    Ik heb de indruk dat de rabbi zichzelf inderdaad erg voor schut zet. Zoals een commenter zegt: "Antisemitisch is àlles dat ik anti-semitisch noem." ( En hij kan de definitie dus elke dag veranderen..)

    ReplyDelete
  2. [Zowel Amerikaanse vrijheidshatende Joden als Israël-liefhebbende babymoordende Joden zijn het probleem. Joden in het algemeen zijn het probleem. Deze Joden spelen allerlei verschillende spelletjes met ideologieën, maar of ze nu links of rechts zijn, je zult merken dat je binnen de kortste keren zeer ernstig door hen 'verjoodst' wordt.]
    Kern van het probleem, in een paar zinnen.
    (Tjoeps binnengehaald).

    ReplyDelete
  3. Valuetainment: Dave Rubin:
    Candace Owen zal wellicht weg gaan bij Ben Shapiro en een eigen network starten.
    https://youtu.be/DhdZbqbBbdU?t=510

    Omdat ze een rijke man heeft kan ze dat , en als het een beetje draait, moet dat volgens mij heel profijtelijk zijn.

    Zo zie je dat eenlingen ( Tucker, Candace ) dank zij Youtube een geweldige geopolitieke invloed kunnen hebben.
    Maar ze blijven kwetsbaar: Ze hebben hun platform nodig: X, youtube.
    Zonder dat is het gedaan.
    Ook Rumble en Substack ( alle alternatieven) kunnen worden weggevaagd of verboden worden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Ook Rumble en Substack ( alle alternatieven) kunnen worden weggevaagd of verboden worden.]
      Eens. Maar een eigen website is nauwelijks te blokkeren, alleen een stuk duurder. Maar dat is voor haar geen probleem.

      Delete
  4. Er staan 6 berichten over J.Assange in dit kanaal. Ik geef de laatste en je kunt via "context" verder naar boven scrollen. Voorlopig is directe uitlevering van tafel, maar er wordt -weer- verder tijd gerekt.

    ReplyDelete