Wednesday, April 21, 2021

1138 Het Westen wil terug naar de donkere Middeleeuwen. Dat gaat lukken !

Amerika.

Een jaar geleden werd George Floyd gearresteerd. 

De man had met een vals biljet van 20 $  betaald. Nauwelijks de moeite waard om over te praten. 

Maar de aanhouding verliep moeizaam. Floyd werkte tegen. De agenten hebben een  half uur lang geduldig getracht  de man 'op te brengen'. Hij wilde niet. 

Toen werd hij met een knie op de nek in bedwang gehouden. Floyd zei dat hij geen lucht kreeg, maar dat zei hij ook al vóór die knie op zijn hals zat. 

Floyd overleed. Hij had een meer dan dodelijke dosis fentanyl in het bloed. 

De agent die Floyd arresteerde is vandaag veroordeeld en zal nooit meer uit de gevangenis komen. 

Wie wil er nog agent worden?   

Ik niet.       'Ze' zoeken het maar uit.

PS: de fameuze Zblog  blogger zegt: 13% van de bevolking (de zwarten)  plegen 50% van de misdaden.  Ze worden dus vaker gearresteerd, ook als je NIET discrimineert.   Soms loopt een arrestatie slecht af, maar dat is alléén als de arrestant NIET doet wat er van hem geëist wordt.  Agenten weten dat een arrestant domme dingen kan doen en zijn dus nerveus. Dus als je NIET  doet wat de agent je opdraagt kies je voor het risico dat een agent in een split second besluit dat het beter is dat JIJ sterft dan HIJ.  

NOOIT werdt een zwarte man gedood die precies deed wat er van hem werd gevraagd. 

==================

Nederland.

Activist Rypke Zeilmaker moet zijn DNA afstaan wegens een eerdere rechtszaak maasr Rypke weigert dat. Daarom staat hij op een lijst van 'gezochte personen'.  

Als hij bij Den Haag over de snelweg rijdt wordt zijn kenteken gefotografeerd en komt de politie in actie.  Gezochte personen worden behandeld als gevaarlijke personen en de stad waar de regering huist wordt als kwetsbaar beschouwd. Logisch dus dat dààr de risico-gevallen van de weg worden geplukt. 

Een golfje komt voor Rypke rijden en toont rood licht: 'Stop politie'. 

En wat er dan gebeurt kan ik beter Rypke zelf laten uitleggen: 

"Ik heb niks gedaan en luister dus niet naar de politie.

Kortom:  Rypke besluit ter plekke dat we terug gaan naar de Middeleeuwen. Hij erkent niet dat we een sociaal contract hebben, en dat we - om zelf veilig te kunnen leven - hebben afgesproken dat we een stuk van onze vrijheid aan de overheid  afstaan, in ruil voor veiligheid en bescherming en  wetten die gelijkheid afdwingen.  

Rypke oordeelt zelf wel of hij iets fout gedaan heeft, en hij vindt van niet en weigert dus naar de agenten te luisteren.  Agenten nemen weinig risico en zorgen dat ze met een overmacht zijn voor ze ingrijpen ( denkend aan hun gezin. Geef ze eens ongelijk.)

Dus als er 6 politie-auto's aanwezig zijn wordt Rypke van de weg gehaald.  

Maar Rypke vind nog steeds dat hijzelf bepaalt wat hij doet (zoals men in de Middeleeuwen gewoon was te doen: het recht van de sterkste. Lekker simpel).

Dus hij weigert de deur  te openen en het raampje te openen. 

De politie heeft twee keuzes:  1) Laat deze gek maar verder rijden. 

Of:   2) Sla de ruit in en arresteer hem met het noodzakelijke geweld.  

Maar als de politie voor 1) zou kiezen, dan zou ze morgen opgeheven dienen te worden, want dan is ze blijkbaar zelf ook van mening dat het Soicoale Contract niet meer geldt.  U en ik kunnen dan vanaf morgen ongestraft bestolen en gedood worden. Ik pas er voor. 

Ik ben dus blij dat Rypke met kracht is gearresteerd. 

PS:  Rypke doet uitstekend werk als activist. Ik bewonder hem daar voor. En dat de politie aan gezag heeft verloren komt ook door het beleid van de politie zelf. En dat een aanhouding op een snelweg voor een administratieve overtreding overdreven is, dat wil ik best met Rypke eens zijn.  Maar ook al heb je 100% gelijk:  je doet wat de politie zegt als ze jou aanhouden. Anders kies je voor wetteloosheid en voor 'het recht van de sterkste'.   

 PS: Mocht U binnenkort met een overspannen politie-agent te maken krijgen, vergeet dan niet om Rypke even te bedanken:  mensen als Rypke zorgen er voor dat agenten overspannen raken en overspannen doen. Lang leve de Middeleeuwen! Vrijheid voor de àller-àller-sterksten. Dàt is waar Rypke zich voor inzet.


UPDATE.

Ik kijk graag naar The Duran en leer veel van Mercouris. Maar dit keer was mijn analyse hier al geschreven vóór The Duran hun analyse schreven.  En ik denk dat er weinig verschil is tussen hun analyse en de mijne:  

 Chauvin guilty on all counts. Maxine Waters & US President cross dangerous line

UPDATE

Bij de Brandweer in Amsterdam blussen ze in 1% van hun werktijd.  Wegens oude CAO's zijn ze ruim 200 dagen per jaar vrij.  Omdat ze wel voelen dat ze de samenleving bestelen hebben ze een incrowd-cultuur die de buitenwereld als boosaardig beschouwt. Politie-agent Schaap moets orde op zaken stellen. Het lukte niet.   Heel goede podcast. 

'Een verziekte overheidscultuur stop je zo.' Een gesprek met Leen Schaap

Wie weg kijkt is schuldig.  Dat is waarom ik boos ben op mijn 'oude vrienden'.


UPDATE 26 april.

Ik had bezoekers die boos werden toen ik zei dat Chauvin geen moord had gepleegd, omdat er geen poging was  tot doden. Hun tegenwerping: 'Waarom zat hij dan 9 minuten lang met de knie op de nek van Floyd?'

Ja, dat is een zinvolle vraag.  Waarom?   

Ik vermoed omdat men Floyd met 4 man nauwelijks de baas kon. Mogelijk had hij tijdelijk super-kracht (excited delirium, EXD), een verschijnsel dat voorkomt bij delirium.  Ik denk dat men wilde wachten tot de ambulance-brandweer ter plekke was.       NB: in sommige omstandigheden kan de mens enorme spierkracht leveren. Vb: Mensen die worden gemarteld middels 'waterboarding' spannen de eigen spieren zo sterk dat de botten soms breken.


Hoe het ook zij,  de hals biedt twee mogelijkheden om iemand te doden: door lucht af te snijden en door bloedtoevoer af te snijden.  Maar de luchtpijp en de slagaderen zitten aan de voorkant van de keel, en die kun je niet met de knie-druk-techniek bereiken en afsluiten: 

[4]

 The knee on the neck is a body hold, not a chokehold or carotid restraint, which involves putting pressure precisely on both carotid arteries, located on either side of the throat. A carotid restraint is usually applied by an elbow, and causes the subject to pass out in as little as 15 seconds. Blocking the arteries does not stop the breathing or heartbeat (pulmonary or cardiac arrest), which Floyd suffered after being restrained for many minutes. Once pressure on the arteries is released, the subject normally regains consciousness quickly.

Hier het verhaal uit juni 2020, over de tijdelijke super-kracht,  de meer dan dodelijke hoeveelheid fentanyl; in het bloed van Floyd (gemeten toen hij nog warm was) , en veel meer feiten over de zaak: https://www.unz.com/article/or-did-george-floyd-die-of-a-drug-overdose/

De knie-druk-techniek is een van de technieken die uit Israel is overgenomen.  Ik ben tegen dit soort vergaande technieken, omdat ze de afstand (vijandigheid)  tussen publiek en politie vergroten (wat waarschijnlijk ook juist de bedoeling van de Israeli's is: destabilisatie) , maar als een land een techniek gaat gebruiken, dan mag die niet dodelijk zijn.  Ik ga er dus van uit dat de techniek niet dodelijk is. En ik ga er zeker van uit dat -in geval het toch dodelijk is-  de overheid mede verantwoordelijkheid draagt.   Volgens de schrijver van het Unz artikel is er nooit iemand gedood door de knie-druk-techniek. Dat is ook een sterke aanwijzing dat Chauvin Floyd niet heeft gedood. 


8 comments:

  1. On Topic:

    Maxine Waters had al gezegd dat het oorlog moest worden als Chauvin zou worden vrijgesproken.

    President Biden deed daar nog een schepje bovenop: toen de jury nog in beraad was zei hij al dat Chauvin vrij hoorde te worden gesproken.

    Dit legitimeert een burgeroorlog in geval Chauvin zou worden vrijgesproken.

    Dit is vele malen erger dan wat Trump deed toen hij zei dat de mensen vreedzaam, moesten protesteren in Washington ( waarna die protesterende burgers het Pentagon werden binnen gelokt door smalle trottoirs en afwezige agenten en open staande deuren...)



    ReplyDelete
  2. On Topic:

    Het fameuze Reuters heeft een speech van president Xi met opzet onjuist vertaald.

    Xi wil dat de landen middels de VN, de 'Verenigde Naties' met elkaar omgaan en middels het World Trade organisatie met elkaar handelen. Dat is hoe het altijd was, en dat behoort men te handhaven.

    Reuters schrijft echter: Xi vroeg om een reorganisatie van de Machten, zodat die beter de werkelijkheid weerspiegelt.

    https://www.moonofalabama.org/2021/04/xis-boao-forum-speech-and-the-messed-up-reporting-around-it-.html

    ReplyDelete
  3. On topic.

    Nog een nagel aan de doodskist van het Westen dat zijn de Neocons die maar blijven doorgaan met in hakken op Putin.

    https://www.moonofalabama.org/2021/04/why-the-anti-russian-policies-are-likey-to-stay.html

    ReplyDelete
  4. India develops Ivermectin Home Treatment kit for US$3, has 25% of US death rate....

    https://www.lifesitenews.com/news/india-develops-covid-treatment-kit-for-less-than-3-per-person-with-miraculous-Ivermectin

    ReplyDelete
  5. Ik kreeg deze ochtend een telefoontje van iemand (T ) met wie ik zakelijk in contact sta.
    Ze is 30 jaar en heeft enkele weken ziek thuis gezeten wegens Corona.
    Maar haar hele familie blijkt de ziekte te hebben gehad:
    Beide ouders (ca 58 jaar): ziek geworden met Kerst en tot op heden: nog moe, niet geheel hersteld.
    Een broer van 25. Nog steeds moe.
    Een broer van 33. Nog moe. Diens vrouw: nog vaak benauwd.
    Een zus: was 1x gevaccineerd in februari, maar kreeg daarna heel erg Corona.
    Nog een zus: is 2x gevaccineerd en is de enige in de familie die geen Corona kreeg.

    Ik noteer dit, omdat ik T ken en weet dat dit in elk geval een waar gebeurd verhaal is.

    =========================

    NB: De blogger van InformationClearingHouse, Tom Feeley, heeft al 1 maand lang Corona. Zijn website staat al een maand onaangeroerd stil.
    http://www.informationclearinghouse.info/

    ReplyDelete
    Replies
    1. [een waar gebeurd verhaal is.]

      En hier een ander waargebeurd verhaal, van een van jouw favoriete artsen: Wantrouw de Overheid, vermijd Mainstream media en vecht tegen leugens. Een van de allerbeste voordrachten van deze man, zo niet de beste!!!

      Delete
    2. En dit is het gevolg, als je dat niet doet. De man, waarop jij had gestemd, werd afgebrand door degene, die hem moest beschermen. Fijne overheid, hé?

      Delete
    3. En maar weer eens een bewering van een arts, dat al die getroffen maatregelen niets helpen tegen het virus, maar vooral dienen aan de macht. Let op commentaar van: Jacqueline (2x) en Paul de Haan.

      Delete