Tuesday, September 15, 2020

1085 De aap komt uit de mouw. Fauci neemt zelf wèl vitamine D.

 Bron:  CNBC.  

“If you are deficient in vitamin D, that does have an impact on your susceptibility to infection. So I would not mind recommending, and I do it myself taking vitamin D supplements,” Fauci, 79, said during an Instagram Live on Thursday, when actress Jennifer Garner asked Fauci about immune-boosting supplements.

https://www.instagram.com/p/CFBV5LZpIWU/

“Als je een tekort aan vitamine D hebt, heeft dat wel invloed op je vatbaarheid voor infecties. Dus ik zou het niet erg vinden om aan te bevelen,om vitamine D-supplementen te nemen. Ik gebruik ze zelf ook, ”zei Fauci, 79, tijdens een Instagram Live op donderdag, toen actrice Jennifer Garner Fauci vroeg naar supplementen die het immuunsysteem stimuleren.

Negen maanden leidt dezer man de strijd tegen een infectie-ziekte. 

Ooit bleek uit zijn eigen onderzoek dat HCQ goed helpt tegen Corona-virussen. En dat blijkt ook voor dit Sars-Cov 2 corona virus te gelden.  Landen waar HCQ volop werd gebruikt hebben 2 % doden onder de zieken, landen waar HCQ verboden is hebben meer dan 10% case rate fatality ( doden onder de  mensen die ziek werden). 

Maar Fauci heeft NOOIT gezegd dat HCQ wèl helpt. 

Al vele maanden horen we van vele onderzoekers dat een gebrek aan vitamine D een geweldig nadeel is als je Corona krijgt:  van hen  komt 50% in de intensive care terecht.  Maar wie voldoende vitamine D heeft die heeft maar 2 % kans om op de IC te komen. 

Fauci weet dit al vele jaren, zonder twijfel. 

Maar hij zegt het NIET.

Nu werd hij door een openbaar gestelde vraag gedwongen om toe te geven dat vitamine D helpt, en zegt hij zelfs dat hij het zelf neemt.  

UPDATE:  Dr Campbell cirteert een artsd die per brief aan Fauci vroeg welke dosering Vitamine D  hij dan neemt.   Fauci neemt 6000  IU's per dag.  150 mu, exact wat ik zelf ook al weken neem.  ( Tenzij  het erg zonnuig is.) 

Campbell is boos:  dat is minstens 8 maal zo veel als het 'officiële medische advies'. 

Fauci wéét dus wel wat goed voor hem is, maar zegt het niet tegen ons. Tegen ons wordt gezegd: "Als U besmet bent blijft U gewoon thuis. Als het heel erg wordt dan komt U naar het ziekenhuis.  Daar krijgt U Remdesivir ( dat niet meer helpt na de virale fase !) en  moeten we hopen op een vaccin ! "  



Als ik rechter was in Amerika en als ik deze Fauci moest veroordelen voor deze misdaad ( dood door schuld, honderd-duizend voudig: 40% van de Amerikanen heeft een veel; te laag vitamine D niveau ! ) dan werd het zonder twijfel de doodstraf. 





7 comments:

  1. Ik pleit al jaren voor openbare, spectaculaire, pijnlijke en bloedige executies van lobbyisten! (uiteraard niet met terugwerkende kracht---ze moeten de kans krijgen te kunnen stoppen.)

    Als persoon heb ik niets tegen hen, maar het systeem van lobbyisten is een kwaadaardige tumor voor de samenleving: Zware chemo en/of radicale chirurgie is de indicatie!

    In dat geval mag Fauci wel snel met pensioen gaan, of (waarom?) de allerbeste juristen inhuren.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ik heb nog iets onder het vorige verhaal geschreven, voor de nieuwsgierigen onder ons.

      Delete
  3. Dr Stephen F Cohen is overleden. Ik miste al een tijdje zijn uitstekende analyses. Hij was een van de meest kundige en gewetensvolle Rusland analisten. Iedereen heeft het nu over mr Guth Bader Ginsburg, die inderdaad een baken van rechtvaardigheid was. Heel belangrijk voor Amerika. Maar voor de rest van de wereld is het verscheiden van deze man, die de nobelprijs voor de vrede had moeten krijgen, van veel meer betekenis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De Saker heeft een goede obituary.

      Pikant: In een van de reacties lezen we dat de ouders van zijn vrouw, Katherine vanden Heuvel ( baas van het erg linkse blad The Nation) joodse ouders had die beiden niet echt fris op de lever waren.
      Maar dat neemt niks weg van het grote respect dat ik voor Stephen Cohen heb.

      Delete
  4. Even doorschuiven van de buren ... Zie laatste alinea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, dat filmpje waar het na een paar minuten over Ivermectine gaat is goed !
      https://www.bitchute.com/video/KLZe4c9vGGaK/

      Delete