Sunday, February 06, 2022

1229 Oekraïne. Wéér een oorlog die door de Usual Suspects wordt veroorzaakt?

Mijn inleiding  in rood. 

Dit artikel staat op de website van de joodse mijnheer Ron Unz.  Hier ziet U een interview met Unz op Youtube:  


Als dat niet werkt, dan hier: https://geopoliticsandempire.com/2022/02/03/ron-unz-covid-19-bioweapon/  

Onderstaand lange  artikel is heel kritisch over 'De Joden', net als ik. En daarom wil ik er op wijzen dat de eigenar van "The Unz Review"  zelf joods is.  Een joodse man zoals er heel erg veel zijn (vb: blog 1225), en die mijn volledige sympathie hebben.  

Unz zal zichzelf wel haten.  Bent U ooit iemand tegen gekomen die zichzelf haat? Ik niet.  Maar wel mensen die vinden dat hun eigen familie erg fout bezig is. Ik moet toch eens uitzoeken wat het verschil is.  

Onderstaand artikel (door onbekende schrijver Jung-Freud) bevat onnodige schuttingwoorden. Mijn excuses daarvoor.  Ik heb geen woord veranderd aan de tekst.  Het is goed te lezen. 


De enige manier om de Oekraïense crisis te begrijpen is door de Joodse Supermacht vooraan en in het midden van de discussie te plaatsen

JUNG-FREUD - 2 FEBRUARI 2022

 - 10.400 WOORDEN - 56 REACTIES - ANTWOORD


 


 

De Russisch-Oekraïense crisis zou veel beter begrepen worden als mensen het hadden over... raad eens? Ja, Joodse Macht of Wereld Jodendom. We hebben het over Rusland, Oekraïne, de EU, de VS, het VK, de NAVO, de regering-Biden, de "Neocons", enzovoort, maar de echte gangmakers zijn de Joden, omdat zij rechtstreeks de VS controleren, de enige supermacht, die op zijn beurt over de EU (en Japan en de Aziatische poesjes of Poesjes) heerst.


Wanneer in vrijwel alle discussies over de crisis (zelfs in alternatieve of dissidente kringen) de Joden niet worden genoemd, is dat net zoiets als praten over de Tweede Wereldoorlog zonder ooit Adolf Hitler en de nationaal-socialisten te noemen. Zou iemand de Tweede Wereldoorlog kunnen begrijpen door alleen maar te wijzen naar de VS, het VK, de Sovjet-Unie, Duitsland, enz. Nee, het was een bepaald element in Duitsland, het nationaal-socialistische regime onder leiding van Hitler, dat de sleutelgebeurtenissen in gang zette die tot een totale oorlog leidden. Hoewel Hitler de ramp niet helemaal alleen kon veroorzaken, blijft het een feit: Geen Hitler, geen WOII.


De praatjes van Barack Obama en Joe Biden (onder anderen) met betrekking tot Oekraïne gaan niet erg ver. Wat waren zij op het sleutelmoment in 2014? Loutere marionetten van de Joden. Gekochte en verkochte hoeren die het bieden van hun meesters doen. Zij waren acteurs, niet de echte spelers. Stel je voor dat je een film bespreekt alsof de personages en het verhaal een eigen autonomie hebben, terwijl je de rol van de scenarioschrijver, de regisseur en de producenten negeert. Een van de belangrijkste deugden van democratieën is het ontbreken van een almachtige heerser (die tiranniek kan worden), maar het nadeel is dat de meeste politici worden gekozen door de klasse van de geldschieters.


Om echt te begrijpen wat er gebeurt in Oekraïne (in relatie tot Rusland), is het essentieel dat we ons richten op de macht van het Wereldjodendom. Wereld + Jodendom omdat de Joodse macht, hoewel geconcentreerd in de VS, een enorm netwerk is met een wereldwijd bereik van NY tot DC tot SF tot Londen tot Parijs tot Berlijn tot Warschau tot Tel Aviv tot etc. Zouden de gebeurtenissen zich afspelen zoals ze zich nu afspelen ALS de Joden het Westen niet in hun macht hadden?


Als we de Joodse macht negeren of niet opmerken, zou de EU de marionet van de VS lijken, maar het aanpakken van het Joodse element schetst een nauwkeuriger beeld dat zowel de VS als de EU dienstbaar zijn aan de wereldwijde Joodse hegemonie. Met andere woorden, goy politici in de VS zijn niet minder marionetten dan die in Europa dat zijn. Het is niet zozeer de VS die de EU leidt, maar de Joodse macht leidt de goyim in zowel de VS als de EU. Denkt iemand echt dat Biden meer macht heeft dan Emmanuel Macron of de shabbos goy nobodies in Italië, Duitsland, of Zweden? Waarom hebben de Europese leiders Donald Trump meestal genegeerd, ondanks zijn opschepperij en stoere jongen act? Omdat ze, alles welbeschouwd, wisten dat hij voorovergebogen was om door zijn zionistische meesters in de aars geramd te worden. Het maakt niet uit hoe stoer een gevangenis 'bitch' zich gedraagt, het feit blijft dat hij geen NEE kan zeggen tegen het feit dat hij door zijn meesters wordt genaaid. Goyim in de VS en EU zitten allemaal in dezelfde club: Neem het in je reet van de Jewish Power Club. Dat is waar de globo-homo op neerkomt, en het is inderdaad een passend symbool voor een tijdperk waarin de naam van het spel is "teef" te worden omgedraaid om door de Joodse Macht te worden geneukt.


Het dissidente verhaal geeft het Anglo-Amerikaanse kapitalistische model de schuld van de ondergang van Rusland in de jaren '90, maar heeft het geen wonderen verricht voor het naoorlogse Duitsland en Japan? En ook voor bepaalde Oost-Aziatische naties en China vanaf de jaren '80. Als het Anglo-Amerikaanse kapitalistische model de schuldige is, waarom heeft het dan op sommige plaatsen gewerkt?


Men zou kunnen aanvoeren dat de Russen na de val van het communisme te lui, te dronken en te onbekwaam waren om van de nieuwe kansen te profiteren. Of men zou de langdurige invloed van het communisme op Rusland de schuld kunnen geven van de onderdrukking en ontmoediging van individueel initiatief en ondernemingszin, zozeer zelfs dat de Russen zich vastklampten aan de ijzeren deken in plaats van actief gebruik te maken van de nieuwe vrijheden in de jaren negentig. Daar zit zeker een kern van waarheid in. Maar zou het in Rusland in de jaren negentig ook zo slecht zijn afgelopen als de joden het "hulppakket" van het Westen voor de post-Sovjeteconomie niet hadden gecontroleerd? Of als de Russen meteen hadden ingezien wat de Joden werkelijk van plan waren en krachtige maatregelen hadden genomen ten gunste van een meer nationalistisch georiënteerde hervormingen? Vergelijk Duitsland na WO I en na WO II. De problemen waarmee de Duitsers na de Eerste Wereldoorlog werden geconfronteerd, kwamen niet alleen door het Verdrag van Versailles. Veeleer viel een groot deel van de nieuwe orde in handen van roofzuchtige joden die het hele land vrijelijk financieel plunderden en het cultureel verwoestten. Daarentegen herstelde Duitsland zich snel, ondanks de veel grotere verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog, omdat de economie in Duitse handen was en bovendien advies van buitenaf kwam van Anglo-Amerikaanse dan van Joodse bronnen. Een typisch Anglo-Amerikaans wereldbeeld in die tijd was dat van George Kennan: Bouw Amerikaanse macht op over de hele wereld, maar zoek naar leef-en-laat-leven oplossingen met andere volkeren. Een typisch Joods wereldbeeld daarentegen is dat van Victoria Nuland, Richard Perle, Paul Singer en George Soros: Wij Joden moeten alles hebben, daarom is het ons 'gekozen' recht om de hele wereld naar believen te ondermijnen, te corrumperen en ons ermee te bemoeien om haar in onze 'teef' te veranderen.


Eén ding is zeker, de triomferende VS na WO II werd niet geregeerd door Joden. En toen China in de jaren tachtig met zijn hervormingen begon, had de CCP de touwtjes stevig in handen en stond erop de dingen op haar manier te doen, d.w.z. dat zij de succesvolle Oostaziatische modellen, met name Singapore, bestudeerde en haar eigen beleid van hervormingen en experimenten formuleerde. Eén ding was zeker, zij zouden de hefbomen van macht en controle niet aan buitenlanders overdragen.


Daarentegen gaf Rusland in de jaren '90 de controle uit handen aan buitenlanders, vooral Joden. De sleutels in handen geven van buitenlanders was al erg genoeg. Maar de leidende figuren waren Joods, en dit bleek van cruciaal belang vanwege het Joodse karakter en de Joodse agenda, alsmede hun minachting voor Slaven. Engelsen hebben een lange geschiedenis van uitbuiting en wreedheid, maar ze hebben ook laten zien dat ze grootmoedig, hervormingsgezind en eerzaam kunnen zijn. Hoewel de Britten vuile trucs uithaalden om Hong Kong van China te veroveren, maakten zij van een hoop vuil een geweldige stad en lieten zij Chinezen in de zone welvaren. En het Verenigd Koninkrijk heeft veel geïnvesteerd in India. Het ging niet alleen om nemen, maar ook om geven. Joodse macht daarentegen komt neer op nemen en nemen, waarbij Joden steeds meer hebben en goyim steeds minder. In tegenstelling tot de Anglo's, die de mogelijkheid van reflectie, berouw en genoegdoening hebben getoond, geven de Joden nooit hun ongelijk toe, verontschuldigen zich nooit en proberen het nooit goed te maken.


Er is opgemerkt dat Duitsland na de Tweede Wereldoorlog veel meer berouw toonde dan Japan, maar zelfs Japan gaf toe dat het de agressor was tegen andere Aziatische naties in de gebeurtenissen die leidden tot de aanval op Pearl Harbor en alle hel die daarop volgde. Maar hebben Joden ooit spijt of wroeging betuigd over iets wat zij in de loop van de geschiedenis hebben gedaan? Misschien hebben Joden soms spijt van wat zij hun mede-Joden hebben aangedaan - een groep Joden heeft niet genoeg gedaan om een andere groep Joden te helpen -, maar zij hebben nauwelijks berouw getoond over de gevolgen van hun daden voor de goyim. (Er zijn uitschieters zoals Philip Weiss en Norman Finkelstein, maar zij zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen). Terwijl de Anglo-moraal er vaak op neerkomt dat blanken zich buigen over het onrecht dat zij (en hun voorouders) hebben begaan, gaat de Joodse moraal erover dat Joden ANDEREN ervan beschuldigen Joden of anderen onrecht te hebben aangedaan. Het komt nooit bij Joden op dat ZIJ anderen misschien onrecht hebben aangedaan, of misschien weten Joden het wel maar kan het hen niet schelen omdat goyim worden beschouwd als onmenselijk vee. Dus zullen Joden maar doorgaan over 'antisemitisme' of, als het over zwarten gaat, altijd wijzen op 'racisme' van blanke goy's, maar nauwelijks melding maken van Joodse uitbuiting van zwarten. Het gaat altijd over Emmett Till en niet over de zwarte slachtoffers van de Joodse macht in Zuid-Afrika, waar Joden, Anglo's en Boeren lang hebben samengespannen om de mankracht en hulpbronnen van de regio uit te buiten. En Joden kunnen door blijven gaan over Brits Imperialisme tegen China zonder te vermelden dat Joden de belangrijkste leveranciers van opium aan de Chinezen waren. Zelfs als het over zionisme gaat, beweren veel Amerikaanse joden lamlendig dat de misstanden in Israël eerder het gevolg zijn van fanatieke christelijke zionistische steun. Met andere woorden, Amerikaanse Joden zijn o zo geweldig en oefenen humanitaire druk uit op Israël, maar ze kunnen weinig doen omdat christelijke zionistische fanatici Israël aanmoedigen om slecht te handelen.


Het helpt zeker niet dat Joden een minderheid zijn in alle landen (behalve Israël) en zelig-achtig al hun tribale wandaden witwassen als goy-nationale wandaden. Dus, ook al waren de Joden de dominante verkopers van opium in China, de schuld ligt bij de "Britten". Hoewel de joodse macht de regering van de VS opdracht gaf leugens te verzinnen over massavernietigingswapens om Irak binnen te vallen, ligt de schuld vierkant bij Bush, Cheney en het ministerie van Buitenlandse Zaken, ook al tekenden zij voor een oorlog om de joodse macht tevreden te stellen. Wat betreft het Russische economische fiasco in de jaren '90, het officiële verhaal geeft de schuld aan Boris Jeltsin's onbekwaamheid, hoewel de veel grotere factor Joodse exploitatie van Jeltsin's dronken roes, slechte gezondheid, en onwetendheid van wereldzaken was.


Het is niet langer houdbaar om de misdaden van de Joodse Macht wit te wassen als "nationale" misbruiken of blunders, wanneer de nationale soevereiniteit wordt uitgehold ten gunste van shabbos goyim die de bevelen opvolgen van mensen als George Soros, Paul Singer, Wall Street oplichters en Washington D.C. gangsters van Zion.


Stel je voor hoe beter de Oekraïense Crisis in beeld zou komen als, in plaats van het te behandelen als een twistpunt tussen VS, EU, Oekraïne, en Rusland, het werd besproken als een Joods Machtsspel waarbij shabbos goyim vs nationale goyim (zoals Poetin) tegenover elkaar staan. In THE GODFATHER DEEL 2, wanneer Kay vraagt wat er gebeurd is met Pentangeli, zegt Michael, "Het was tussen de broers. Ik had er niets mee te maken." Maar in werkelijkheid, had hij er alles mee te maken. Hij gebruikte Pentangeli's broer om Pentangeli het zwijgen op te leggen, net zoals Hyman Roth de Rosatos en Pentangeli bespeelde om Michael te pakken te krijgen. Evenzo zal de Joodse Macht doen alsof zij niets te maken heeft met Oekraïne, Syrië, of welke andere crisis dan ook, d.w.z. dat het echt een zaak is tussen de goy-naties, en dat Joden slechts een adviserende rol spelen. Maar dat is volslagen onzin, want de Joden spelen de rol van marionettenmeester met shabbos goy schellen. De grote tragedie is dat zelfs Poetin dit niet kan uitspellen. Waarom niet?





Misschien waren de oproepen tegen "antisemitisme" in het verleden bedoeld om kwetsbare Joden te beschermen. Vandaag heeft het maar één betekenis: Zwijgen over Joodse Macht. Dit zwarte gat in het discours heeft ons begrip van buitenlandse (en binnenlandse) zaken belachelijk en absurd gemaakt. We zijn als Mick Jagger in GIMME SHELTER die de menigte smeekt: "Broeders en Zusters, waarom vechten we?" Ja, Mick, vergeet dat het concert was gepland als een free-for-all, Hell's Angels werden gerekruteerd voor de veiligheid (en betaald in gratis bier), de helft van het publiek was zonk out op drugs, en de Stones waren de duivel te verheerlijken. Ja, laat dat allemaal maar zitten. "Broeders en zusters, waarom vechten we?" LOL


Evenzo heeft de zogenaamde "nieuwe koude oorlog" geen zin, tenzij we de Joodse Macht voorop stellen in de discussie. Oekraïne is als de gebroeders Rosato in THE GODFATHER PART 2. (Stel je voor dat je de machtsdynamiek in die film probeert te bespreken zonder ooit de rol van Hyman Roth of, wat dat betreft, van Michael Corleone te noemen). Het huidige Oekraïense regime zou zich niet zo durven opstellen tegenover Rusland, ware het niet dat het gesteund wordt door de Joden die de VS en de EU controleren. Sommigen in dissidente kringen spreken van een alliantie van Joden en Neo-Nazi's in Oekraïne, maar dat gaat aan de kern voorbij. Het is nauwelijks een partnerschap van gelijken. De Joden domineren volledig, en de zogenaamde "neo-nazi's" zijn slechts spierbundels, de huurmoordenaars en uitsmijters. Ook impliceert het benoemen van het 'neo-nazistische' element dat joods supermacisme op zichzelf geen morele diskwalificatie is. Nee, het huidige beleid moet in verband worden gebracht met 'neo-nazisme' om in diskrediet te worden gebracht. Maar zelfs als er GEEN verband zou zijn tussen Joden en 'neo-nazi's', is het dan niet genoeg dat Joden zich nu gedragen als nazi's of erger om onze veroordeling te verdienen? Is joodsheid zo heilig dat het ALLEEN bekritiseerd of veroordeeld kan worden IN VERBAND MET een of ander godenkwaad? Het zou suggereren dat joodsheid op zich ongerept is en nooit verkeerd kan zijn en alleen kan worden bezoedeld door het kwaad van de goy. Het is als het 'mainstream conservatieve' discours over zwarten in de VS. Zwarten krijgen bijna nooit de schuld van hun misdadigheid en criminaliteit en worden alleen berispt voor het kiezen van de Democraten met alle SLECHTE ideeën. Met andere woorden, zelfs als zwarten steden als Detroit verwoesten, treft de zwarten geen blaam, alleen het feit dat ze misleid zijn door de 'socialistische' ideeën van de Democratische Partij. Hetzelfde geldt voor wat het joodse supermacisme Oekraïne heeft aangedaan. Doe maar alsof de Joden de verkeerde kant hebben gekozen voor de "neo-nazi's", de echte slechteriken.



Er zijn boeken over de oorlog van Hitler, Stalin, Churchill, enz. Maar hoe zit het met de oorlog van de Joden, of de oorlog van de Schwarz? Het niet benoemen (en beschuldigen) van de Joodse macht verhindert de wereld om natuurlijk te handelen. Tenzij het Joodse suprematisme wordt gecontroleerd, zal de mondiale machtsdynamiek meer om de as van Joodse megalomanie draaien dan om die van de mensheid. Het is duidelijk dat de meeste Europese staten liever gewoon zaken doen met Rusland. Het is ook duidelijk dat Rusland geen zin heeft om buurlanden binnen te vallen. Het werd in Oekraïne gedwongen door de Jodencoup via de Maidanopstand. En de Joden konden het voor elkaar krijgen omdat ze de enorme rijkdommen van de VS controleren en konden rekenen op de lafhartige medewerking van de Europese regeringen. Velen in de EU waren niet enthousiast over wat er gebeurde, maar Victoria Nuland, een soort Madeleine Albright op steroïden (of PMS 24/7), gaf de Europeanen de middelvinger omdat ze een van die 'gemaakte' leden van de stam is.


Wat zouden de Europeanen er immers aan kunnen doen als de EU een door Joden gecontroleerde satelliet van de VS is? Bovendien hebben de Europeanen sinds de Tweede Wereldoorlog op dwaze wijze ingestemd met de verering van de Joden en de Holocaust, die generaties Europeanen en blanken over de hele wereld het geloof in de Joden heeft bijgebracht als zuivere Anne Franken die zonder enige reden massaal door de nazi's zijn vermoord. Nadat zij de Joodse stam geestelijk tot heiligheid hadden verheven, zijn de Europeanen nu in een val gelopen. Zij kozen ervoor de Joden te vereren als heilige slachtoffers van de nazi's, de slechtste mensen die ooit hebben geleefd, maar nu zien zij dat de Joden zich even slecht of zelfs slechter gedragen dan de nazi's. Maar ze kunnen dit niet onder ogen zien omdat ze de Joden vergoddelijkt hebben. Uitschot als Nuland weet dit over de blanke psyche. Hoe ellendig ze ook spreekt of handelt, alleen al het feit dat ze Joods is doet de blanken aan haar voeten sidderen alsof ze god is of zoiets.


Ja, Joden beheersen de goden. Haar arrogantie is niet alleen de uitdrukking van Amerikaanse macht en Joods geld, maar de perverse manifestatie van Joodse vergoddelijking. Zij behoort tot de Heilige Stam die nu door Europeanen wordt aanbeden als de nieuwe Christus. Het Christendom beweert dat Jezus, de Volmaakte Mens, vreselijk onrecht werd aangedaan en werd vermoord, maar opsteeg naar de Hemel en de volledige Godheid bereikte/ontsluierde. Het holocaustianisme zegt dat Joden als het volmaakte volk vreselijk onrecht werd aangedaan en massaal werd vermoord, maar dat zij uit het graf zijn opgestaan om zegen te schenken aan die blanken die boete doen en berouw tonen aan de voeten van de Joden. Eén ding is zeker, wat de echte Jezus ook geweest mag zijn, Joden zijn nooit een Volmaakt Volk geweest maar een stelletje klootzakken zoals de rest van de mensheid. Maar omdat het Westen nu bezig is met de verafgoding van feitelijke groepen (voornamelijk Joden, zwarten en homo's), wordt het steeds erger. In het verleden riepen alle partijen God aan als iemand die aan hun kant stond en deden verschrikkelijke dingen in Zijn naam. Toch kon niemand zeker weten aan welke kant God stond, omdat God groter was dan welk volk ook. Bovendien had God, omdat Hij niet bestond, geen werkelijke invloed op de wereldzaken. God kon de wereld niet redden of vernietigen; dat was aan de werkelijke krachten op aarde. Maar toch, als iemand moet aanbidden, laat het dan God zijn.


Maar wat gebeurt er wanneer een echt volk wordt aanbeden, hetzij als individu (Hitler, Stalin, Mao) of als groep (Joden, zwarten, en homo's)? Het is veel gevaarlijker om een groep te aanbidden dan een individu. Tenslotte, hoe slecht een megalomane tiran ook is, hij is maar één persoon en zal niet eeuwig leven. Na de dood van Stalin, kon de Sovjet Unie halfweg een normaal land worden. Maar zelfs nadat gekke Joden als Sheldon Adelson het loodje hebben gelegd, gaat de waanzin door omdat het Westen doorgaat met het aanbidden van de Joden. En omdat Joden als heilig en goddelijk worden beschouwd, moeten we doen alsof zij de bron zijn van wijsheid, waarheid, rechtvaardigheid en betekenis. Zelfs als ze liegen, is het de waarheid. Zelfs als ze spugen, is het wijwater. Zelfs als ze anderen misbruiken, is dat gerechtigheid. Vraag maar aan de Palestijnen. Zionisten verpletteren de Palestijnen, en alles wat we van Amerikaanse politici krijgen is 'Muh Israël'. Van God wordt gezegd dat hij almachtig is, maar hij bestaat niet en heeft geen invloed op ons. Joden daarentegen zijn een volk met alle gebreken (en deugden) van andere volkeren, maar zij worden aanbeden als heilig en goddelijk, en dit heeft reële gevolgen voor de wereld omdat zij, in tegenstelling tot God, echt bestaan in de wereld. Hoe vaak men ook bidt om God de goddelozen te laten slaan, er komt niets van terecht. Maar de Joodse macht kan echt je rechten vertrappen en oorlogen beginnen. Niets is gekker dan het aanbidden van een werkelijke groep mensen als perfect. Atheïsten als Christopher Hitchens en Richard Dawkins hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het aanbidden van dingen die niet bestaan, d.w.z. dat wereldse beslissingen niet gebaseerd moeten zijn op irrationele geloofsovertuigingen. Toch is er op zijn minst de zekerheid dat er geen God of goden zijn die de zaken werkelijk kunnen verknoeien, hoeveel mensen ook bidden of offergaven brengen. Daarentegen heeft het wroeten voor Joden als een heilige stam gevolgen voor de echte wereld, omdat Joden, die echt bestaan, de goy marionetten controleren die de echte wereldzaken van het Westen regelen. Atheïsten zouden er beter aan doen zich zorgen te maken over de mens die de werkelijk bestaande mens vereert, dan over de mens die de niet-bestaande God vereert. Een kind dat een gangster verafgoodt is een groter probleem dan een kind dat van de Kerstman droomt.





De gevolgen van de Joodse controle over de goden maken duidelijk hoe nutteloos de liberale democratie is wanneer secularisatie ten prooi valt aan sacralisatie. Wat men ook van de zogenaamde liberale democratie moge denken, zij heeft haar voordelen, maar alleen als een eerlijk debat over macht niet alleen wordt toegestaan, maar ook aangemoedigd. In tegenstelling tot een theocratie waar bepaalde vormen van gezag en/of dogma's als heilig, onbetwistbaar en vaststaand worden beschouwd, werkt de liberale democratie op basis van de premisse van een open en eerlijk seculier debat over alle zaken. De liberale democratie mag dan soms zielloos, ongebonden, verward en chaotisch lijken (omdat zij niets als heilig beschouwt), maar het voordeel is dat de Macht zich moet verantwoorden op grond van echt talent, prestaties en resultaten. De macht kan zich eenvoudigweg niet beroepen op God of goden of wat dan ook om zijn recht om te heersen te rechtvaardigen.



Het probleem van de Iraanse democratie is dat, ongeacht wie de verkiezingen wint, het uiteindelijke gezag berust bij de islamitische geestelijkheid, wier macht boven elke discussie verheven is. Hoewel het Westen zich van het Iraanse model onderscheidt door te beweren een seculiere "liberale democratie" te beoefenen, is wat er in de loop der jaren is gebeurd niet zozeer de scheiding van Kerk en Staat als wel de vereniging van Staat met de quasi-religie van Tridolatrie, of de drie-idolatrie van Joden, zwarten en homo's als de nieuwe drie-eenheid. (Dit maakt de Amerikaanse neo-'theomocratie' erger dan de Iraanse soort, die Allah en Mohammed als de hoogste heiligheden heeft. Daarentegen zijn de heiligste der heiligen in de VS joodse gangsters, decadente homo's en Floydiaanse zwarten. Wat zou je liever vereren en aanbidden, Allah of Jewgromo Megalomania?) Zo is de Joodse macht over de VS opvallend vergelijkbaar met de greep die religieuze autoriteiten hebben over Iran. Het maakt niet uit welke kant wint in Iran, het moet buigen voor de moslim mullahs. Evenzo, ongeacht wie er wint in de VS, komt het neer op 'Muh Israël', gevolgd door 'MLK is mijn god' en 'gezegend zijn de heilige homo's'. Dergelijke gehoorzaamheid is het gevaarlijkst ten opzichte van Joden, omdat zij de heersende overheersers van de VS zijn. Een liberale democratie waarin men niet eens eerlijk over de macht kan discussiëren, is volstrekt waardeloos. Zij heeft haar seculiere rechtvaardiging voor de macht verraden. De Liberale Democratie kent vele problemen, maar haar enige reddende genade is dat alle partijen de macht kunnen benoemen en er openlijk over kunnen discussiëren. Maar Joden hebben Holocaustianiteit en Zion-Koning Aanbidding (afgedwongen door SPLC, ADL, ACLU, AIPAC, J-Street, Joodse controle van de academische wereld/media, en Joodse controle van financiën & alle ongelukkige hoerige politici) gebruikt om een eerlijke discussie over macht onmogelijk te maken. In zekere zin is het veel erger dan Iran. Tenminste, er is een hogere autoriteit dan zelfs de mullahs: Mohammed en Allah. Hoewel de geestelijken beweren God te interpreteren en te vertegenwoordigen, beweren zij niet God te zijn. Als zodanig kunnen zij, ook al hebben zij het hoogste gezag op politiek gebied, tot op zekere hoogte worden bekritiseerd als gebrekkige en feilbare menselijke wezens. Daarentegen zijn Joden (en zwarten en homo's) de hoogste heiligen geworden in het Westen. Er is geen Jehova, Jezus, Mohammed, of Allah boven hen. Zwarten boos maken, homo's kwaad maken, of Joden boos maken is een veel zwaardere 'zonde' dan God lasteren in het Westen.



En omdat de Joodse macht zo absoluut is, kun je je nergens toe wenden. Bijvoorbeeld, als je echt een hekel hebt aan christelijke evangelisten, kun je lid worden van de Democratische Partij en de christelijke dommeriken neerzetten. Of, als je wilt zeuren over moslims, kun je je aansluiten bij de GOP en zeuren over 'terroristen' (ook al zijn de VS en Israël in werkelijkheid de grootste sponsors van Jihadi-terrorisme tegen moderniserende moslimnaties). U kunt zich aansluiten bij de Democraten om te janken over Rusland-Rusland-Rusland, of u kunt zich aansluiten bij de GOP om te blaten over China-China-China. U kunt zich aansluiten bij de Democraten (en RINOS) om de schuld van alles op Whitey. U kunt zich aansluiten bij de GOP om te mopperen over immigranten, vooral illegale. Maar het maakt niet uit naar welke kant je je wendt, je kunt de appelkar niet omkeren op 'Muh Israël' en 'Heilige Joden, laat me jullie kont kussen'. Joden hebben Donald Trump zo vaak zijn broek omlaag getrokken en zijn kont verkracht, maar het enige wat hij zegt is 'Muh Israël'. Zelfs nadat Joden de verkiezingen in 2020 hebben gemanipuleerd om hem af te zetten, zegt hij alleen maar hoe de 'ploeg' de Democratische Partij overneemt (ROTFL) en de Zionisten de totale controle over het Congres ontzegt, die de Joden volgens de Don verdienen te hebben. Wat voor een zielig land is dit?



Maar de oorverdovende stilte over de Joodse macht is wereldwijd, zelfs in landen waar de Joodse macht niet absoluut is (zoals in de VS). Gezien de manier waarop de Joodse media over China kotsen, zou je denken dat de Chinese media een wederdienst zouden bewijzen. Als de Joodse media zeuren over de 'genocide' op de Oeigoeren, kunnen de Chinese media door blijven gaan over de zionistische 'genocide' op de Palestijnen. Maar terwijl Joden op Chinezen pissen, durven Chinezen niet te wijzen op het Joodse Kwaad.



Maar de stilte is nog schokkender onder de Russen. Immers, terwijl de Joodse media en de marionetten van de goy's kwaadspreken over China als afleidingsmanoeuvre - vooralsnog hebben de Joden geen realistisch doel om China over te nemen -, is het duidelijk dat de Joden vastbesloten zijn om de hele Russische machtsstructuur te ontrafelen en over te nemen. Joden zien Slaven als laag-IQ debiel vee wiens lot het is om Joodse opperheren te dienen. Tot op zekere hoogte is de Joodse arrogantie begrijpelijk, gezien het feit dat zelfbestuur geen sterke eigenschap van de Slaven is geweest. Rusland werd lange tijd geregeerd door Mongolen. Nadat de Mongolen waren verdwenen, duurde het niet lang voordat Rusland werd geregeerd door niet-Russische tsaren, meestal van Germaanse afkomst; ook Duitsers bouwden het grootste deel van het moderne Rusland op vóór de Revolutie. En toen kwam Rusland onder bolsjewistisch bewind, bestaande uit verschillende etnische groepen. Aan de top was de meerderheid niet-Russisch. In het post-Stalin tijdperk kregen de etnische Russen meer controle, maar hun lethargie en onbekwaamheid brachten het systeem aan het wankelen tot het uiteindelijk instortte in het begin van de jaren '90. En toen was het Boris Jeltsin, een dronken schooier waar Joden gemakkelijk mee konden spelen. Dus, natuurlijk, vinden Joden dat Russen makkelijk te plukken zijn. Joden zien Russen als slaven die het verdienen om door een sterke hand te worden geregeerd, of dat nu Mongolen, Germaanse elites of Joden zijn.



Toch heeft Joodse animus minder te maken met gierigheid naar Rusland dan met bezorgdheid over VS en EU. Ongelooflijk, Joden hebben het hele Westen overgenomen. Anglo's, eens een trots volk en heersers over het machtigste rijk, zijn een stelletje Anglo-cucks of Anglucks geworden, behorend tot de zieligste ontaarde en gecastreerde sukkels die ooit hebben geleefd. Kijk maar naar de Anglo's in Groot-Brittannië, Canada, Australië en de VS, en het is ronduit beschamend. Dus als Joden de Anglo's kunnen bezitten en temmen, wie zijn de Russen dan om Nee of Nyet te zeggen tegen de Joodse macht? Als de grote Anglo's de Joodse kont kussen, moeten de lage Slaven zeker hetzelfde doen. (Joden vinden Polen best oké, omdat ze handig zijn als zelfhatende Slaven die zich schikken naar het Westen en gretig de Joodse kont kussen. Dat is wat katholicisme doet met Slaven).
Dat gezegd hebbende, de Russische weigering om Joodse kont te kussen is vooral bedreigend voor Joden omdat de eerste prioriteit van de Joodse Macht niet is om Rusland over te nemen (ook al wil het dat heel graag) maar om het Westen onder de duim te houden. Met andere woorden, zelfs als Rusland op dit moment in een zwart gat zou verdwijnen, zouden Joden zich daar gemakkelijk overheen kunnen zetten. Zeker, zij zouden de kans missen om uitgestrekte gebieden met onbeperkte hulpbronnen en potentiële helden over te nemen, maar zij zouden zich ook gerustgesteld voelen door de afwezigheid van een Grote Blanke Macht die als tegenvoorbeeld voor het Blanke Westen zou dienen. Joden hebben de meeste blanken in het Westen ervan overtuigd dat het huidige Westerse Model het beste is, het enige, en dat er geen andere weg is, dus denk er zelfs niet aan. De geschiedenis beweegt zich slechts in één richting, de 'liberaal-democratische' zoals gedefinieerd door de Joden, die neerkomt op een neo-theocratische verplichting onder blanken als happy-sappy cucky-wucks die knielen en bidden op het altaar van Heilige Semieten, Heilige Homo's, en Nobele Negers.



In de Joodse geest is het volstrekt ontoelaatbaar en heiligschennis dat iemand Globo-Homo en BLM belachelijk maakt, maar het is volstrekt geweldig dat de door Soros gefinancierde Pussy Riot de diensten in orthodoxe kerken verstoort en traditionele christelijke ruimten vernielt. Als Rusland niet bestond, zouden kleine landen als Hongarije NEE kunnen zeggen tegen het Soros-isme, maar hoe lang zouden zij dat kunnen volhouden? Rusland daarentegen is groot en kan de Westerse pogingen om zijn economie te sanctioneren en te ondermijnen weerstaan. Uiteindelijk was het Rusland dat Napoleons slagen opving en een eind maakte aan zijn rijk. En Rusland was de begraafplaats van Hitlers imperiale ambities. Natuurlijk kunnen de Joden Rusland niet zelf binnenvallen (of zelfs de goyim van de NAVO zover krijgen om het voor hen te doen). Hoogstwaarschijnlijk bluffen Joden over een grote oorlog tussen de VS en Rusland. Joden weten dat de NAVO Rusland niet zal binnenvallen en dat Rusland de EU niet zal binnenvallen.



Waarom zien Joden Rusland dan als een bedreiging? Omdat Joden vrezen dat de kloof tussen het Westerse elitarisme (dat de Joden totaal verneukt) en het Westerse nationalistisch-populisme zal etteren en groeien. Zolang het Westen in meerderheid blank is, is er altijd een kans, hoe klein ook, dat de blanke goy-bevolking eindelijk wakker wordt, genoeg krijgt van de Joodse Macht, en een terugkeer naar de nationale soevereiniteit van de blanke meerderheid eist. Daarom voelt de Joodse Macht zich niet helemaal veilig ZONDER dat het Westen door massale immigratie en rassenvermenging minderheids-blanken wordt. Op die manier zullen de diverse goyim te versplinterd en versplinterd zijn om een solide machtsmassa te vormen. Dus tot die tijd moet de Joodse Macht gebruik maken van cuck-elites en voldoende 'wakkere' blanke volgelingen om de Grote Vervanging door te drukken. (Als Rusland niet blank genoeg was voor Nazi-Duitsland, is het te blank voor Joods Supermacisme). Joden zijn vastbesloten om blanken ervan te overtuigen dat er geen andere weg is, en dat het momentum van de globo-homo-negro-shlomo niet te stoppen is, of men het nu steunt of tegenwerkt.






Maar daar staat Rusland met andere waarden en opvattingen, en met iets dat lijkt op nationale soevereiniteit. Daarom doet het door Joden geleide ministerie van Buitenlandse Zaken er alles aan om het "traditionalisme" van het Russische regime aan te vallen. Dus, zelfs als het Westen Rusland militair of economisch niet kan vernietigen, duwt de Joodse Macht de grimmige dichotomie van de wereld, de geschiedenis en de moraal verdeeld tussen het "liberaal democratische" Westen en het "autocratische" Rusland (en Iran en China). Vergeet niet dat de zogenaamde 'liberale democratie' nu het totale verlies van nationale soevereiniteit betekent, goy elites die het Wereld-Jodendom dienen in plaats van hun eigen volkeren, negers verafgoden als magisch, en homo-fecal-penetratie & tranny-penis-snijden vieren. Maar voor genoeg idioten zijn mantra's en etiketten genoeg om ze aan boord te krijgen. Dus, ook al is het Westen niet langer 'liberaal' of 'democratisch' - het is in wezen etno-oligarchisch -, veel oppervlakkige en/of statuszoekende blanke dummies of whummies zijn er trots op dat ze aan de 'goede kant van de geschiedenis' staan. Juist, omdat het heilig verklaren van George Floyd en het in tranen uitbarsten van Pete Buttigieg die een pik in zijn reet neemt, de hoogste waarden zijn die het huidige 'liberaal-democratische' Westen te bieden heeft.



Maar, hier is de grote teleurstelling. Hoewel Rusland zich niet aansluit bij de westerse onderwerping aan de joodse overheersing, sluit het zich wel aan bij het westerse stilzwijgen over de joodse macht. Rusland zal niet blaffen op commando van de Joodse Macht, maar zal ook niet blaffen tegen de Joodse Macht. Gezien het feit dat Joden de media gebruiken om de Russische regering, het volk, de cultuur, de geschiedenis en de waarden te belasteren, zou men denken dat Rusland de gunst in natura zou teruggeven. Als Joden (die het Westen controleren) eindeloos Rusland-Rusland-Rusland doen, zou het niet meer dan normaal zijn dat Rusland Jood-Jood-Jood doet. Als de Joden altijd de Russen bij de naam noemen (zelfs voor dingen die de Russen niet hebben gedaan), waarom noemen de Russen de Joden dan niet bij de naam, vooral als de Russen kunnen wijzen op zoveel joodse misstanden?



Het is alsof Rusland de GOP liever heeft dan de Democraten? Zoals we allemaal weten, is de GOP iets minder onderdanig aan de Joodse Agenda, wat de reden is waarom de meeste Joden (die Democraten zijn) haar voortdurend verafschuwen. Maar ondanks haar (beperkte) verzet tegen de Joodse Agenda, is de GOP niet minder onderdanig dan de Democratische Partij als het op Joden en Israël aankomt. Zelfs als zij het 2e Amendement (en de NRA) verdedigt tot grote ontsteltenis van de Joodse machthebbers, blijft zij eerbiedig tegenover Joden, die smachten en spugen op Republikeinen als onmenselijke holbewoners. Zelfs nu Joden vuurwapengeweld negatief associëren met christelijk rechts, leggen Amerikaanse conservatieven nooit een verband tussen anti-wapen wetgeving en Joodse macht. Natuurlijk weten veel conservatieven van het verband op het persoonlijke vlak, maar zij durven er niet over te spreken. Dus zelfs wanneer Joden jammeren over al die bloedige wapens die in het bezit zijn van christen-fascisten, zijn blanke conservatieven altijd voorzichtig om de Jood niet te noemen als de belangrijkste vijand van wapenrechten.



Als er al iets is, zullen blanke conservatieven een of andere Joodse man uit de kast halen die de minderheid onder de Joden vertegenwoordigt en doen alsof patriottische Joden zich scharen aan de zijde van wapenliefhebbende patriotten. Of blanke conservatieven zullen de onzin herhalen over hoe de nazi's wapens verboden, wat niet alleen onwaar is, maar ook onzinnig als verdediging van Joden; immers, zelfs als Joden tot de tanden bewapend waren geweest in Hitler's Duitsland, zouden ze veruit in de minderheid zijn geweest bij Duitsers met wapens. 1% met wapens is geen partij voor 99% met wapens.



Het Joden taboe laat mensen zeker domme dingen zeggen. Het is alsof iedereen die iets weet over de Joodse Macht weet dat de overgrote meerderheid van de Joden achter de globo-homo en tranny-wanny agenda staat, maar zelfs de meeste conservatieven die tegen de agenda zijn durven de Joodse Macht niet bij naam te noemen en te zeggen waar ze staan in deze kwestie. Net als de pro-wapen mensen, rollen ze de vreemde Jood eruit die, om wat voor reden dan ook, tegen de agenda is. Zelfs wanneer de meeste Joden waanzin propageren, durven de meeste mensen het verband tussen de Joodse Macht en de waanzin niet te benoemen. In plaats daarvan zoeken ze wanhopig naar een Jood die het toevallig met hen eens is en doen alsof hij representatief is voor de Joodse gemeenschap.



Maar dan, in een orde waarin Joden heilig zijn verklaard, zou het 'antisemitisch' zijn om Joodse Macht ergens van te beschuldigen of zelfs maar op te merken dat het geen oog heeft voor jouw gevoel van gezond verstand en goede wil. Dus ga je op zoek naar een Jood die je halverwege tegemoet komt, zodat je kunt opscheppen: "Met een Jood aan mijn kant." En vaker wel dan niet, zal die bepaalde Jood de meerderheid van de Joden die de gekte doordrukken, niet veroordelen. Het is alsof, zelfs voor verstandige Joden, tribale solidariteit belangrijker is dan al het andere. Of, het suggereert een oplichtingsspel, waarbij bepaalde Joden doen alsof ze aan jouw kant staan om de valse indruk te wekken dat anderen misschien toch "bekeerd" zijn. Je bent dolgelukkig dat je een heilige Jood aan je zijde hebt, maar je durft de naam van de Joodse Macht niet te noemen omdat je anders je Joodse bondgenoot/vriend zou kunnen beledigen. Maar kunnen de meeste Joden worden overgehaald tot gezond verstand en gematigdheid? (Niet dat de meerderheid van de Joden klinisch krankzinnig is, maar Joden, die zo geobsedeerd zijn door macht en controle, moeten weten dat een wereld van gezond verstand en eerlijkheid de Joodse Macht zal beperken, niet in de laatste plaats door Joodse misstanden op te merken en aan de kaak te stellen. Opdat de Joodse macht absoluut zou zijn, mag niets een hogere claim op de werkelijkheid hebben dan de Joodse wil en machtswellust. Het is als de 'logica' van de macht George Orwell's 1984. Een wereld waar 2 + 2 = 4 betekent dat er een waarheid is die waarachtiger is dan de Macht. Wil de Macht absoluut zijn, dan moet 2 + 2 = 5 als 'waar' worden aanvaard als de Macht dat zegt. Op die manier hebben werkelijkheid en waarheid geen betekenis en waarde onafhankelijk van de Kracht. De werkelijkheid is wat de Kracht zegt dat zij is. Waarheid verdort en buigt naar de wil van de Macht. En dit is de logica van de Joodse Macht. De meeste Joden zijn niet klinisch krankzinnig, maar ze zijn geobsedeerd door de Joodse Macht, en dat betekent dat zelfs de onwerkelijkheid die door Joden wordt gepusht, moet overtroeven wat voor het gezonde verstand echt lijkt. Dat is één reden waarom Joden transseksuele gekte promoten. Niet omdat de meeste joden echt geloven dat een man met penis en ballen een 'vrouw' is, maar omdat het een test is van de joodse macht om ervoor te zorgen dat de goyim hun mond houden en geloven wat de joodse macht zegt dat waar is). Zo niet, dan heeft de Joodse bondgenoot in feite meer kwaad dan goed gedaan, omdat jouw valse hoop het benoemen van het probleem verhinderde, opdat de gevoelens van de kostbare Jood niet gekwetst zouden worden. Dit is de reden waarom de enige aanvaardbare Joodse bondgenoot er een is die de Joodse Macht luidkeels uitroept als de hoofdschuldige achter de 'woke' gekte. Joodse bondgenoten die de Joodse Macht niet aan de kaak stellen, zijn erger dan nutteloos, omdat zij waarschijnlijk mollen of planten zijn, wier verborgen doel het is een eerlijke verantwoording van de Joodse Agenda te dempen. Zo verheugd dat een heilige Jood naar jullie kant is overgelopen, verzuim je een waarheidsgetrouwe beoordeling te maken van wat er werkelijk gebeurt en wie het laat gebeuren. De lakmoesproef moet zijn of de Joodse Bondgenoot toegeeft dat de Joodse Macht achter het Plan zit of anders voorwendt.



Hoogstwaarschijnlijk zal hij of zij u vertellen dat, wat de zaak ook is, uw eerste prioriteit moet zijn Israël te steunen! Wat de steun voor Israël te maken heeft met wapenrechten, vrije meningsuiting, verzet tegen massa-immigratie-invasie, morele verdediging tegen globo-homo, of het tegengaan van financiële de-platforming laat zich aan iedereen raden. Nu ik erover nadenk, steun aan Israël zou de Joodse oorlog tegen uw volk alleen maar aanmoedigen. Per slot van rekening zijn Israël en de West Bank een microkosmos van wat de Joodse Macht doet met de blanken in het Westen. Misschien identificeren misleide blanken zich met WITTE Joden in Israël tegen BRUINE Palestijnen, maar Joden zien de hele wereld in termen van Joden versus goyim. Blanken zien blanke goyim en blanke Joden verenigd tegen de bruinen, maar Joden zien blanke goyim en bruine goyim als één en hetzelfde: Vee dat door Joden moet worden gecontroleerd. Vanuit het Joodse perspectief zijn blanken dus net Palestijnen en als zodanig bestaan zij om onderdrukt te worden, van hun identiteit beroofd te worden en in dienst van de Joden gesteld te worden. Alles in Israël en op de Westelijke Jordaanoever is immers afgestemd op Joden tegen Palestijnen, en hetzelfde gebeurt in het Westen. Joden als Merrick Garland beschuldigen blanke patriotten ervan "terroristen" te zijn en gebruiken de diepe staat om jacht te maken op blanke dissidenten. Joden zijn van plan om blanken hun wapens af te nemen. Joden zetten aan tot zwart geweld tegen blanken, net zoals Joden ISIS gebruiken om geweld te plegen in Syrië. En net zoals Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever rechten, water en land worden ontzegd, gebruikt de Joodse Macht in toenemende mate haar monopolie om blanken basisrechten en -diensten te ontzeggen. Terwijl Joden die de Zionistische oorlogen en de 'genocide' op de Palestijnen steunen volledige toegang hebben tot alle diensten (en meer), zijn veel blanke patriotten de bank uitgezet alleen maar omdat ze opkwamen voor de vrijheid van meningsuiting en de ADL kwaad maakten. Vraag het maar aan Andrew Torba van GAB. Zionistische gangsters en misdadigers hebben volledige toegang tot banken en Wall Street, maar mafkees Mike Lindell is van de bank gehaald omdat hij de verkiezingen van 2020 in de fik heeft gestoken. Is er iemand van zijn bank gehaald omdat hij de Russia Collusion Hoax heeft verspreid? Ook, gezien Israël het Heilige Land veranderde in globo-homo Sodom en Gomorra, hoe is het steunen van Israël te rijmen met cultureel of sociaal conservatief zijn? Als blanke patriotten hun land, vrijheid en rechten willen verdedigen tegen de agenda (gepusht door Joden), dan is het steunen van Israël een vreemde manier om dat te doen, vooral gezien het feit dat de modus operandi van de Joodse Staat is om Palestijnen te ontmenselijken en te beroven van basisrechten op het land van hun voorouders.



Bij sommige blanken is er de sentimentaliteitsfactor. Ook al wanhopen zij aan de Joodse macht en invloed, toch zijn zij bekeerd tot het geloof van Anne Frank en hebben zij een filosemitische zwak voor de Joden. Ondanks al het bewijs van Joodse vijandigheid en verraad, koesteren zij nog steeds de hoop dat de Joden eindelijk het licht zullen zien. Zij zien Joden als op de een of andere manier heiliger dan blanken. Dus wanneer een Joodse bondgenoot hun kant op komt, zijn zij dolgelukkig en durven zij niets te zeggen of te doen dat de Joodse gevoeligheden zou kunnen kwetsen. Ze blijven zich verzetten tegen de Joodse agenda, terwijl ze de Joodse identiteit de hemel in prijzen, alsof agenda en identiteit niets met elkaar te maken hebben. In werkelijkheid is het, gezien de aard van het Joods-zijn, een supremacistische identiteit die geworteld is in het Verbond, niet verwonderlijk dat de Joodse agenda zo vijandig, sluw en subversief zou zijn, en de basis zou leggen voor een totale overname. Is het zinvol om de identiteit van de wolf te scheiden van zijn gedrag (als roofdier)? De wolf IS een roofdier. Het is alsof de Nazi identiteit en de Nazi agenda één en dezelfde zijn. Als niet alle Joden de Joodse Agenda onderschrijven, dan is dat omdat zij twijfels hebben over de aard van hun stam-identiteit. Maar elke jood die zijn identiteit hartstochtelijk omarmt, zal zich onveranderlijk supremacistisch gedragen, omdat het ondermijnen van en heersen over goyim een essentieel onderdeel is van waar het bij de joodse identiteit om gaat. Joods-zijn is niet louter een etniciteit, zoals Iers of Duits, maar een missie van tribale macht en overheersing. Joods-zijn combineert identiteit met lotsbestemming. Het is als het verschil tussen Italiaan en Romein. Italiaan betekent gewoon iemand van het Italiaanse schiereiland, maar in de hoogtijdagen van de oude glorie was 'Romein' onlosmakelijk verbonden met een gevoel van keizerlijke ambitie. Romein zijn' betekende iets veel groters dan wortels of een woonplaats in Rome. Het betekende iemand die investeerde in het imperium en zijn expansie. Evenzo is 'Amerikaans' als nationale identiteit problematisch omdat het synoniem werd met onverzadigbare ambitie voor meer land, rijkdom, macht en zelfingenomenheid. Amerikaans-zijn werd verbonden met verovering, Manifest Destiny, expansieve oorlogen, eindeloze groei, en de poging om de wereld te veramerikaniseren (of Amerika te verwereldlijken, wat nu het geval is, maar wie kan zeggen wat wat is, aangezien de wereld zo veramerikaniseerd is). Amerikanisme is een Imperiale Identiteit, wat het problematisch maakt op nationaal niveau. Combineer Amerikanisme en Jodendom, en we hebben een echt probleem. Ondanks het agressieve karakter van het amerikanisme maakt het ideaal iedereen die het heeft aangenomen op zijn minst tot een gelijke, een 'mede-Amerikaan'. Een dronken Iers-Amerikaan en een domme Pool-Amerikaan zijn gelijkwaardig als Fellow Americans of American Citizens. Daarentegen hebben de joden het amerikanisme weliswaar uitgebuit als een transformerende mondiale kracht, maar hun missie is om over de Amerikanen en de veramerikaniseerde wereld te heersen, niet om met hen gelijk te zijn. Het separatistische/supremacistische aspect van de Joodse Identiteit verhindert de Joodse Agenda om goyim op gelijke voet te accepteren.






Voor andere blanken is hun terughoudendheid ten aanzien van het Joodse vraagstuk meer een kwestie van realiteit dan van sentimentaliteit. Zelfs als men de Joden volkomen koud laat, is er het onontkoombare feit dat het Westen nog steeds de dominante macht in de wereld is, en dat de Joden het Westen niet alleen financieel en politiek (met zijn gehersenspoelde, omgekochte en/of gechanteerde hoeren) beheersen, maar ook zijn goden. Daarom worden de hoogste goden van het Westen bepaald door Joden, en is het voor iedereen gevaarlijk om die goden te lasteren. Het behoeft geen betoog dat de Joden zichzelf in het centrum hebben geplaatst van de Nieuwe Drievuldigheid, waartoe ook Homo's en Zwarten behoren. Als het Westen niet zo dominant was, zou het niet uitmaken wat zijn goden zijn. Niemand geeft er bijvoorbeeld om welke goden de Eskimo's of Nieuw-Guinese primitieven aanbidden. Maar de goden van het Westen doen er wel toe, omdat de best verbonden, hoogst opgeleide en meest bevoorrechte leden in hen geloven.



Als mensen overal ter wereld voorzichtig zijn om de moslimwereld niet te beledigen vanwege hun afhankelijkheid van olie en hulpbronnen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika (en uit angst voor islamitische Jihadi-vergelding tegen ongelovige godslastering), stel je dan eens voor hoe de wereld zich moet voelen over de goden van het veel machtigere Westen. Ondanks alle hoogdravendheid over seculiere "liberaal-democratische waarden" heeft het Westen een nieuwe reeks goden die vroom worden aanbeden door zijn eliteklassen en statuszoekers. Voor westerse blanken zijn MLK en Mandela nu groter dan god en jezus. Niemand wordt 'geëlimineerd' voor het belasteren van God of de Oude Tijd Religie (hoewel jodendom en islam een pauze krijgen, tenminste van blanken en christenen), maar onvoldoende eerbied voor de negerreligie brengt je in het nauw. En hetzelfde geldt voor het Queertianisme. Voor veel seculier-sacrosancte (of 'seculosancte') mensen in het Westen is de belangrijkste rechtvaardiging voor hun anti-Russische vijandigheid, die nu grenst aan kruistocht, dat Poetin's Evil Empire God en Jezus aanbidt boven homo's en trannies. Voor de 'seculosancte' geest bestaan zelfs God en Jezus om de ijdelheid van wonderlijke toots en vruchten te bevestigen en te sussen. O jee, de zenuwen van die achterlijke holbewonende Russen om het gejuich en gezang van Globo-Homo te verwerpen! Het is voor hen net zo godslasterlijk als heidenen die Christus afwijzen was voor westerse christenen toen Jezus hun Koning der koningen was.



Maar hoezeer zwarten en homo's ook vereerd worden in het Westen, zij hebben niet de macht over de machtigste instellingen en industrieën. Joden hebben de echte macht. Dus, terwijl Rusland nog aanvaardbaar is voor het Westen vanwege zijn gebrek aan enthousiasme voor BLM en Globo-Homo, zou het te maken krijgen met ernstige (en ik bedoel SERIEUZE) repercussies als het openlijk de Joodse Macht zou benoemen. Terwijl de Joden Rusland ageren met Globo-Homo en proberen de Russische Heiligheid te vervangen door BLM, zouden ze volledig uit hun dak gaan als Rusland de Jood zou benoemen en een tegenoorlog zou voeren tegen het Wereld-Jodendom. Als je denkt dat de Joodse oorlog tegen Rusland nu heftig is, dan heb je nog niets gezien. Poetin die de naam van de Jood noemt, zou in de ogen van het Westen neerkomen op een nieuw Hitlerisme, dat zelfs Joden ertoe zou aanzetten aan te sturen op de Derde Wereldoorlog (en met de volledige steun van Westerse goyim die het Joodse geloof aanbidden). Met andere woorden, Joden zouden niet alleen werken aan het omsingelen en verzwakken van Rusland, maar ALLES in hun arsenaal doen om Rusland te vernietigen. Aangezien de Joodse Vraag de opdracht van het Westen is, is Rusland nog steeds voorzichtig als het om Joden gaat, niet in de laatste plaats omdat Joden enkele zeer machtige posities in Rusland zelf bekleden - aangezien te veel Russen dronken, dom en/of slonzig zijn, vertrouwt Rusland nog steeds zwaar op niet-Russische talenten en know-how.





Dit is niet altijd zo geweest. Er was een tijd dat Frankrijk en Rusland nek-aan-nek wedijverden als de meest 'antisemitische' natie in Europa, met Polen en Oostenrijkers als top-concurrenten. Maar na WO II, die leidde tot de ondergang van Europa en de afhankelijkheid van de VS, die onder Joodse heerschappij kwam te staan en Holocaustianisme tot het nieuwe geloof maakte, werd het Westen op alle denkbare manieren volledig dienstbaar aan de Joden. Zelfs als het Westen kan tolereren dat Rusland 'gay pride'-parades verbiedt en geen hartstocht toont voor BLM, zou het in totale kruistocht-modus gaan als er ook maar de geringste aanwijzing zou zijn dat Rusland het tegen de Joden opneemt. Dus zelfs als Poetin niet slijmt met mensen als George Soros en de Joden in de VS, moet hij een show maken van Joden-vriendelijkheid, wat betekent dat hij de Joodse macht die achter de anti-Russische campagne zit, niet bij naam durft te noemen. Poetin weet dat het noemen van de naam van de jood het westerse equivalent zou zijn van het bespotten van de profeet in de moslimwereld. Eén ding is zeker, het laat zien dat het secularisme een schijnvertoning is gebleken, omdat het slechts traditionele goden heeft vervangen door nieuwe, door de Macht gekozen goden. En deze nieuwe goden stinken naar de hemel. George Floyd en Harvey Milk, inderdaad.



Maar stel je voor dat Poetin een paar enorme ballen had en de kogel door de kerk zou jagen, de torpedo's zou verdoemen, en alles zou vertellen over de verderfelijke rol van de Joodse macht in de wereldpolitiek, de cultuur en de financiën. Aangezien Rusland in de loop der jaren een partnerschap heeft opgebouwd met China, Iran en andere naties als bolwerk tegen de VS en de EU, kan het voor Poetin de moeite waard zijn om de sprong te wagen, vooral omdat de verachtelijke Joodse macht geen teken geeft van verslapping. Bovendien heeft de joodse vijandigheid tegen Rusland minder te maken met voorouderlijke angst dan met huidige machtswellust. Sommigen beweren dat mensen als Victoria Nuland opgehitst zijn door wat de Russen lang geleden de Joden hebben aangedaan, maar dat is onzin. Als het om wraak gaat, dan weten de Joden zeker dat ze wraak hebben genomen met de Bolsjewistische Revolutie, waarbij miljoenen christelijke Slaven werden gedood en 50.000 kerken werden verwoest. Als er al iets was, dan was er wereldwijde Joodse steun voor de Sovjet-Unie. Het was bijna alsof Joden hun oude haat vergaten en van Rusland gingen houden. En in de jaren '90 vertoonden Joden nauwelijks anti-Russische sentimenten omdat Rusland hun hoer was om te verkrachten en uit te buiten. De Joodse woede laaide op toen Poetin begon op te treden tegen de Joodse oligarchen, "No Thanks" zei tegen Globo-Homo, en steun verleende (hoe beperkt ook) aan Iran en Syrië.



Waren de Joden in het verleden verbitterd over het feit dat Joodse kooplieden werden mishandeld door Kozakken en dat de Joodse godsdienst werd afgekraakt door de Russisch-orthodoxe kerk, de Joden van vandaag kunnen met hun gevoel van suprematie eenvoudigweg niets tolereren dat de totale Joodse controle in de weg staat. Kijk eens naar de Joodse houding ten opzichte van blank Amerika. Anders dan in Europa, hebben Joden in de VS niet veel te maken gehad met openlijk 'antisemitisme'. En onder de blanken, waren Anglo-Amerikanen of Wasps het meest behulpzaam tegenover Joden. Joden hebben zoveel gewonnen in de blank-christelijke omgeving van Amerika, en toch is er geen gebrek aan virulente Jodenhaat tegen blank Amerika. Maar waarom? Gedroegen Witte Amerikanen zich als Kozakken en plunderden Joodse bedrijven en verkrachtten Joodse vrouwen? (Zwart geweld tegen Joden was het meest pogrom-achtig in de VS, maar merk op dat Joden hun negatieve vibes tegen zwarten onderdrukken omdat de echte sleutel tot hun macht de controle over blanken is, niet in het minst met 'schuldgevoelens' over zwarten). Nee, blanke Amerikanen hebben niet routinematig Joden gehaat. Waarom dan die haat? Omdat Joden verslaafd zijn aan supremacisme en kokhalzen bij zelfs het geringste vleugje van blanke identiteit, trots en agency. Is het niet opmerkelijk hoe de huidige Jodenhaat jegens Rusland bijna identiek is aan de haat jegens de 'Deplorables'? Donald Trump cucked in grote mate, maar hij swaggered als Foghorn Leghorn met een groot paar ballen, en Joden waren volkomen getriggerd door dit en duwde BLM rellen en Covid-nuttery om hem uit te schakelen. 2020 was Amerika's eigen Maidan Mania en Regime Change, de Color of Challah Revolution gebakken door Joodse Macht.



Degenen die naar de geschiedenis verwijzen om de Joodse vijandigheid tegenover Rusland te verklaren, missen (of ontwijken) het punt. Als de vijandigheid werkelijk historisch is, waarom waren zoveel Joden dan voorstander van Rusland in de eerste helft van de 20e eeuw, en zelfs tegen de kapitalistische VS? Hoewel Joden een lang geheugen hebben en geschiedenis voor hen van groot belang is, gaan Joodse emoties meer over het heden en de toekomst dan over het verleden. Bedenk dat joden betere betrekkingen hadden met Arabieren/moslims dan met christelijke Europeanen, maar dat na WO II joodse zionisten moordzuchtig haatdragend werden jegens Arabieren. Tijdens het bewind van de Sjah stonden de Joden eerder welwillend tegenover Iran, maar met de opkomst van het Islamitische Regime met zijn onwrikbare steun voor de Palestijnen, werden de Joden pathologisch anti-Iraans. Omdat Venezuela heeft gestreefd naar betere betrekkingen met Iran, haten de Joden dat land nu.






Het verwijzen naar het verleden om het huidige joodse gedrag ten opzichte van Rusland te verklaren is een soort sentimentaliteit. Zelfs als men de joodse houding afkeurt, is er een element van sympathie voor het joodse lijden in het verleden door toedoen van de Russen (dat overigens sterk overdreven is, omdat de meeste joden in het Poolse deel van het Russische Rijk woonden, en veel van de misdadigers die bij pogroms betrokken waren, een mengelmoes waren van Polen, Oekraïners, Russen en anderen). Het is een manier om te impliceren dat Joden zijn zoals ze zijn vanwege diepe littekens van historische trauma's. Maar dat is dwaas. In werkelijkheid zijn de Joden geanimeerd tegen Rusland omdat zij superieur arrogant zijn met hun stammenmacht en hegemonie. Ze denken: "Als wij over de grote Engelsen heersen, hebben de lage Slaven geen reden om onze kont niet te kussen." Stel je voor dat je een groot paard temt en erop rijdt, maar een derderangs ezel weigert koppig te doen wat je beveelt. Stel je voor dat je een Duitse herder hebt getemd om je bevelen op te volgen, maar een of ander schurftig mormel wil niet luisteren. In de Joodse geest is het een grote geografische onrechtvaardigheid dat de nederige Slaven zoveel grondgebied met enorme hulpbronnen bezitten. (Het is net als hoe John Wayne dacht over de Amerikaanse Indianen. Die rode wilden waren te achterlijk en nutteloos om al dat land te hebben, en dus hadden de cowboys gelijk om het in te nemen). Russen verdienen het om Joden te dienen, niet om heer en meester te zijn over hun eigen land omdat Slaven waardeloos zijn, zo voelen Joden dat. In dit opzicht verschilt de Joodse kijk op Slaven niet veel van die van Hitler: in de natuur geboren Slavische helden moeten het superieure ras/de superieure stam dienen. Laten we dus maar ophouden met te doen alsof mensen als William Kristol, Victoria Nuland, Stinkin' Blinken en Adam Schiff gemotiveerd zijn door een historisch trauma, alsof ze nog steeds worden achtervolgd door epigenetische nachtmerries van KKK-kozakken die de Joodse getto's binnenrijden en Joodse vrouwen verkrachten en drank stelen. Nee, hun wereldbeeld lijkt veel op dat van Der Fuhrer na de nederlaag van Frankrijk: "De wereld is onze oester".



Het niet bespreken van de Joodse Macht is als het beschrijven van een voetbalwedstrijd zonder ooit de rol van de quarterback van een van de teams te noemen. Of het is als het beschrijven van een bokswedstrijd zonder de identiteit van een van de vechters te noemen. Stel, een bokser neemt het op tegen Rocky Marciano. Besproken worden Marciano's handschoenen, vuisten, armen, torso, benen, voeten, enz. MAAR, om een of andere reden zijn al die kenmerken niet gekoppeld aan Marciano als persoon, als atleet. Dat zou nogal absurd zijn, nietwaar? Marciano's fysieke attributen worden gebruikt om zijn ego als kampioen te dienen. Ze bestaan niet los van zijn persoonlijke trots. Hetzelfde geldt voor de huidige wereldzaken, omdat een discussie over Rusland, de VS, de EU, Canada, het VK, de NAVO, Oekraïne, enz. eenvoudigweg niet doordringt tot de essentie van de werkelijke macht die de gebeurtenissen beweegt en bepaalt: Joodse Supermacht, of JSP, alias het Wereldjodendom.



Stelt u zich eens voor hoe de wereld zou kunnen veranderen als de Joodse macht bij naam genoemd zou worden (en de schuld zou krijgen, en de eer zou krijgen wanneer dat op zijn plaats is). Hoewel de Joden opereren via de macht van de VS, blijft het een feit dat het huidige beleid van de VS geen invloed heeft op de meeste Amerikaanse goyim, die geen mondiale ambitie hebben, geen tribale arrogantie, en geen reden om Rusland te haten. Afgezien van enkele groepen zoals Poolse Amerikanen, Litouwse Amerikanen en Finse-Amerikanen met een historische grief jegens Rusland, hebben de meeste Amerikanen geen reden om Rusland te haten of er zelfs maar om te geven. Sterker nog, als er geen Joden waren geweest, zouden de meeste Amerikanen ook geen problemen hebben met Arabieren en Iraniërs. Het is veelzeggend dat Japans-Amerikanen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden 'geïnterneerd', minder verbitterd zijn in hun gevoelens jegens blank Amerika. (Als de meeste Japans-Amerikanen 'liberaal' zijn, neigend naar 'woke', dan komt dat omdat het sukkelige conformisten zijn die altijd meegaan in het dominante verhaal. Geen wonder dat Francis Fukuyama met zijn hoofd in de zionistische reet zit en altijd de draak steekt met Rusland om aan de goede kant van zijn joodse meesters te staan. Domme gele hond, maar dan omringd door blanke honden die zich net zo gedragen).



Het buitenlands beleid van de VS is volledig Joods georiënteerd. Amerika's morele bekering en gejammer over mensenrechten zijn bedoeld om de Joodse macht te dienen. Dus worden we gedwongen te huilen om de Koerden wanneer het in het belang van zionisten is dat de VS in Syrië intervenieert. Joden geven niets om Koerden, en de meeste Amerikanen ook niet. Maar toen Trump de mogelijkheid liet bungelen om Syrië te verlaten, renden de Joodse media met "Maar hoe zit het met de Koerden?", waarbij ze de Koerdische kwestie cynisch gebruikten om het door Joden gecontroleerde VS-imperialisme in de regio in stand te houden. Natuurlijk sloten tal van blanke dommeriken of whummies die weinig of niets over de Koerden wisten (en nauwelijks over de kwestie nadachten) zich aan bij het Joodse media koor omdat hun zwakke harten en geesten volledig door Joden worden beheerst. Als de VS zo begaan zijn met de mensenrechten, hoe zou het dan zijn om de Westelijke Jordaanoever te bezetten en de Palestijnen te beschermen tegen zionistische kolonisten-invasieven? Of wat te denken van het gebruik van hun spierballen om de Golan Hoogvlakte terug te geven aan Syrië?



Het is interessant dat de politiek van Amerikaanse sympathie altijd correleert met Joodse belangen. Joden dringen aan op militaire aanwezigheid van de VS in Syrië, en dus komt de Koerdische kwestie in de nieuwscyclus telkens wanneer er sprake is van een vertrek van de VS. En omdat Joden Oekraïne zien als de brug om Rusland eindelijk te veroveren en te onderwerpen, wordt van ons verwacht dat we ons bekommeren om die arme, belegerde Oekraïners. En dan hebben we het nog niet eens over de bijna-genocidale toestanden in Jemen, veroorzaakt door een belangrijke bondgenoot van de VS, Saudi-Arabië, met de volledige zegen van het door Joden gecontroleerde ministerie van Buitenlandse Zaken.



Poetin is een behoedzaam en soms zelfs een meesterlijk leider geweest. Meestal zijn voorzichtigheid en gematigdheid ideaal. Maar er zijn momenten voor moed, en Poetin moet de handschoen opnemen en eindelijk de Joodse Macht bij de naam noemen. Als hij niet bij naam wordt genoemd, gaat hij op dezelfde manier door, omdat hij nooit ergens de schuld van krijgt. Mensen geven de Bushes, Bill Clinton, Barack Obama, Trump, Pompeo, Bolton, John McCain, het Pentagon, John Kerry, de CIA, het ministerie van Buitenlandse Zaken, enz. de schuld. Sommigen zullen de Neocons of Neolibs noemen. En belangrijke Joodse figuren zullen als individuen worden genoemd. Veel mensen hebben inmiddels gehoord van Victoria Nuland in de show van Tucker Carlson. Maar het is niet genoeg om Nuland alleen maar als individu te noemen, omdat dat de valse indruk wekt dat ze gewoon een vervelend individu is met persoonlijke problemen. Nee, ze maakt deel uit van een stammen macht complex en etno-supremacistische agenda. Ze is een agent van de stam, niet zomaar een individu. Ze dient het Wereld Jodendom, niet de VS of het zogenaamde Westen of zelfs zichzelf. Hetzelfde geldt voor Stinkin' Blinken.



Als Poetin of een andere prominente goy figuur de Joodse Macht zou benoemen, zal hij veel kritiek krijgen, maar de kat zal eindelijk uit de zak zijn en het toekomstige discours zal er rekening mee moeten houden. Het moet gedaan worden. Bedenk eens hoezeer de huidige gebeurtenissen in Oekraïne in beeld zouden komen door de Joodse Macht en zijn sleutelrol te benoemen. We kunnen 20/20 visie hebben op wat er gebeurt. Maar zonder het benoemen van de Joodse Macht, is het allemaal een waas waar we alleen de grote letters mogen lezen: VS, EU, NAVO, RUSS, UKR, etc. Nee, zet een echte bril op en zie wat er gebeurt voor wat het werkelijk is. Het is Rusland, met Iran en China, dat wordt lastiggevallen en bedreigd door de Joodse Macht via zijn talloze marionetten - Westerse goy actoren kunnen niet eens worden beschouwd als bondgenoten van de Joden, omdat ze volkomen ruggengraatloos aan de voeten van de Joodse Macht liggen. De relatie tussen Joodse elites en blanke goyim is in wezen die van Meester en Slaaf. Trump was ook een slaaf, maar enigszins arrogant, wat de Joden zeer ontstemd heeft. Joden zijn zo machtig dat ze Antifa en BLM gebruiken als pogrom squads tegen blank Amerika. Joden gebruiken de wet om hun goons te beschermen. Wat waren de BLM rellen in 2020 anders dan een nationale pogrom, geïnstigeerd door Joden om Wit Amerika angst aan te jagen? Maar wat deden de blanke goyim? Ze gingen door de knieën en boden zich aan om stinkende negervoeten te wassen.



Op dit punt, als iemand in dissidente kringen zich onthoudt van het noemen van de Joodse Macht in de Oekraïense Vergelijking en gewoon doorgaat met brabbelen over Joe Biden, de VS, het VK, de EU, de NAVO, "Neocons", enz. moet hij het maar gewoon opgeven. Duidelijker zien dan de MSM is niet goed genoeg. Het is niet genoeg om de omtrek van het doelwit te zien. De roos moet duidelijk worden gespot en met totale precisie worden gericht. In MIDNIGHT RUN komt het moment waarop luid en duidelijk moet worden gezegd: "Serrano heeft de schijven, Serrano heeft de schijven." In onze tijd is het tijd dat mensen eindelijk het overduidelijke roepen: "Het zijn de Joden, het zijn de Joden."







Het is de ironie der ironieën. Er is ons zo vaak verteld dat de Tweede Wereldoorlog niet kon worden afgewend omdat men er niet in slaagde de ware aard van Hitlers karakter en ambities duidelijk te maken. Het is als wat Clemenza zegt in THE GODFATHER: Hitler had niet mogen wegkomen met 'München'. In onze tijd worden de VS als de enige supermacht gecontroleerd door pathologische Joodse supermacisten die uit tribale grootheidswaanzin de spanningen over de hele wereld opvoeren. Met hun controle over de media, leiden zij de aandacht van de mensen af naar de Russische 'dreiging', Chinese 'dreiging', Iraanse 'dreiging', enz. terwijl het de Tribe is die aanstuurt op unipolaire Joodse wereldhegemonie waarbij geen enkele andere mogendheid zijn eigen invloedssfeer mag hebben. We worden dus geacht ons voor te bereiden op oorlog in Oekraïne of Taiwan, terwijl er in die delen van de wereld geen problemen zouden zijn als de Joodse macht niet zo gebrand was op absolute controle over de hele wereld. Het 'München'-moment in onze tijd is aangewakkerd door pathologische Joodse Machthebbers die niet alleen Rusland, China, Iran, Venezuela, Syrië, enz. op de korrel nemen, maar ook NAVO-leden Polen en Hongarije (omdat ze niet door de knieën gaan voor George Soros) en blanke Amerikaanse patriotten die geen oorlogen meer willen en zich verzetten tegen de Grote Vervanging - voor mensen als Merrick Garland en talloze Joodse elites zijn die blanken 'terroristen'.


Hitler is allang dood en Nazi Duitsland is oude geschiedenis. De huidige geschiedenis gaat over pathologische Joden, en het zijn zij die niet moeten worden gesust in het Neo-München Moment. Maar hoe kan er enige waarheid zijn als niemand de grootste macht ter wereld durft te noemen? 'Biden Administratie'? Echt waar? Noem het op z'n minst 'Puppet Biden Administratie'. Marionet van wie of wat? Joods supremacisme, dat is het.



Het benoemen van de Joodse Macht zal niet alleen de wereld redden van de Derde Wereldoorlog, maar ook een beter begrip van het verleden mogelijk maken. De Tweede Wereldoorlog kwam niet uit de lucht vallen omdat één slecht figuur, Adolf Hitler, een laffe wereld dupeerde. Ja, hij was pathologisch en kwaadaardig, maar zou hij Der Fuhrer zijn geworden als de Joodse Macht Europa niet had verknoeid met communisme, financieel kapitalisme, en culturele degeneratie? Bovendien, als vergelding voor Hitler's anti-Joodse beleid, heeft het Jodendom dan niet roekeloos de spanningen aangewakkerd die Hitler alleen maar gekker maakten? (Joden hadden het volste recht om Hitler te verafschuwen, maar ze hadden niet het recht om de hele wereld te verwikkelen in hun vete met Duitsland, die de Joden overigens hadden kunnen vermijden met een verstandiger gedrag tijdens de Weimar-jaren, later overtroffen door hun roofzucht in Rusland in de jaren '90.) Men zou denken dat, aangezien Rusland met Poetin is geëindigd in plaats van met Slavo-Hitler, Joden zich opgelucht zouden voelen, maar Nope. In plaats daarvan spelen ze opnieuw met vuur en wakkeren ze de spanningen aan die tijdens de Koude Oorlog niet bestonden. En waarvoor? Oekraïense veiligheid? Nee, het gaat over het bezitten van Oekraïne als een Zionisch bruggenhoofd om Rusland te ondermijnen en te vernietigen. Het is gewoon een nieuwe 'West Bank' voor de Joden). In de Tweede Wereldoorlog waren veel volkeren slachtoffer, maar ook aanstichter. Joden waren niet anders. En nu, in het jaar 2022, is de enige pathologische macht die de hele wereld bedreigt, Joods. Aan het eind van de jaren dertig waren er verschillende grote spelers in het imperiale spel: VS, VK, Frankrijk, Sovjet-Unie, Duitsland, Japan, Italië. Vandaag de dag is er maar één supermacht, de VS, die heerschappij heeft over de EU en de Oost-Aziatische kutnaties. En de VS wordt gecontroleerd door pathologische Joodse Supremacisten. Geen goed geïnformeerde persoon kan geloven dat het huidige Rusland en China imperiale ambities hebben. Rusland werd uitgelokt tot een interventie in Oekraïne vanwege de door Joden geleide staatsgreep. En China heeft Taiwan eeuwenlang opgeëist, en het eiland viel alleen uit zijn baan als gevolg van Westerse/Japanse agressie tegen China. Wat Iran betreft, dat heeft geen kernwapens, terwijl Israël er heel veel heeft. Ook zijn het de Joodse Zionistische gekken die Trump de Iraanse nucleaire deal hebben laten verscheuren, en de Joden rond Biden hebben kostbaar weinig gedaan om de deal weer op te starten. Gezien het krankzinnige Yinon Plan en Joods-Amerika's moorddadige vijandigheid jegens Iran, zou het verkeerd zijn voor de Iraniërs om op dit moment kernwapens te verwerven, al was het maar uit zelfbehoud tegen Joods Suprematisme dat Kurtziaanse niveaus heeft bereikt (in APOCALYPSE NOW)?



Al degenen die klagen dat de wereld van de jaren dertig er niet in slaagde zich tegen nazi-Duitsland uit te spreken, moeten naar zichzelf luisteren en niet dezelfde fout maken. Deze keer zijn het de Joden, niet de Nazi's, die de wereld bedreigen. De mensen moeten de Joodse Macht benoemen die gek geworden is. Voor velen is de belangrijkste les van WO II dat Duitsers eeuwig schuldig zijn en Joden eeuwig heilig, wat echt dom is. Maar als de les van WO II is dat we raciaal suprematisme moeten verwerpen en dat geen enkel volk mag ontmenselijken, dan moet de notie van "eeuwige schuld" en "eeuwige heiligheid" worden verworpen als neo-supremacistisch. We moeten ons realiseren dat Duitsers slecht kunnen zijn, maar ook goed. En dat betekent ook dat Joden goed kunnen zijn, maar ook slecht. Geen enkel volk bezit een essentieel-eeuwse eigenschap. Slachtoffers kunnen slachtoffer worden, en de getroffenen kunnen slachtoffer worden. De belangrijkste suprematie- en slachtofferkracht in de huidige wereld is Joods, en die moet benoemd worden. Geef het anders gewoon op.

 


19 comments:

  1. [Geef het anders gewoon op.]

    NOOIT ! Maar wat een statement.😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heb je het al helemaal gelezen? Goed van jou.


      Ik ben precies halverwege.

      [ Maar wat een statement.] Dat slaat op het hele artikel , toch?

      Ja, volgens mij exact wat de situatie is. Prima artikel.

      Delete
    2. [Dat slaat op het hele artikel, toch?][Prima artikel.]
      Yep. Helemaal mee eens.

      Delete
  2. Slecht nieuws:
    Spotify heeft nu al 71 interviews van Joe Rogan verwijderd, en Joe heeft zelfs al een beetje toegegeven dat hij te ver ging....


    Goed nieuws:
    Het schijnt dat artsen van het ministerie van Defensie klokkeluider zijn geworden en met gegevens komen dat de vaccin-bijwerkingen veel erger zijn dat VAERS toont.

    Onderstaand artikel heef nog geen cijfers, helaas:


    https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-whistleblowers-share-dod-medical-data-that-blows-vaccine-safety-debate-wide-open


    Gegevens, transparantie en toezicht. Dat is wat er heeft ontbroken aan het grootste experiment op mensen aller tijden gedurende deze pandemie. Nu hebben militaire medische klokkenluiders zich gemeld met wat volgens hen misschien wel de meest accurate en onthullende gegevens zijn over de veiligheid van vaccins die men maar kan vinden.

    De pro-farma politici en media beweren dat CDC's bewakingssysteem "VAERS" niet goed genoeg is om onderzoek te doen naar de vaccins, omdat iedereen zogenaamd bijwerkingen van vaccins kan melden. Alle verontrustende veiligheidssignalen van VAERS worden dus genegeerd, ook al is dat systeem in het leven geroepen als troost voor het publiek omdat het de aansprakelijkheid van vaccinproducenten heeft vrijgesteld. Welnu, nu komen enkele militaire klokkenluiders naar voren met gegevens die, indien geverifieerd, zouden wijzen op uiterst verontrustende veiligheidsproblemen met betrekking tot het vaccin die de VAERS-gegevens op kinderspel doen lijken.

    Op maandag, tijdens Sen. Ron Johnson's vijf uur durende hoorzitting over een "COVID-19: Second Opinion", presenteerde de advocaat van Ohio, Thomas Renz, die cliënten vertegenwoordigt die de vaccinmandaten aanklagen, medische factureringsgegevens van Defensie uit de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) die een schokkend verontrustend beeld schetsen van de gezondheid van onze dienstplichtigen in 2021.

    ReplyDelete
  3. Good old Kevin Barrett !
    https://youtu.be/7D_Uz-rPQq4

    Ik mag die man.
    Nu zingt hij in het arabisch ! Hij is wel 'hippie-links' maar ik mag hem toch. De geboren persvrijheid.
    Podcasts op Unz.

    Mijn reactie:

    4:10 "If it bleeds, it leads". I have a theory about 'False Flags'. They have a few ingredients: 1) Blood and rubble. 2) Very quick pointing to the cause of this blood and rubble.
    Why? Blood and Rubble tell us that our life may be in danger. We go to a state of alarm. Now we wait for an answer: Where is the threat coming from?
    Evolution gave us this 'inborn reaction'. Blood+ rubble: No time for verifying. nuance, discussion.
    Important: 'The Threat ' will be engraved in our brains as 'Dangerous!"
    If later-on it will become clear that 'The Threat' was not guilty at all, our brains do not want to change that.

    Example: 911. Within 2 hours: Barbara Olson called her husband Ted Olson: the kidnappers are muslims. Who will doubt this? Nobody. Muslims did it. We etched it in our brains. Forward to 2007: Moussaoui trial. FBI declares: 'The telephone call between mrs Olson end mr Olson never happenend. Technically impossible'.

    You cannot change opinions with long articles and books and strong proof. You change opinions with: blood and rubble. If it bleeds, it leads. We want to know it and we etch it inour brains.

    Thanks, mr Barrett. Always listen to your podcasts.

    ReplyDelete
  4. ( email aan een kennis gestuurd)

    Joe Rogan staat kritisch tav Covid maatregelen.

    Interviewt kritische artsen.

    De VS regering eist : Spotify moet censuur plegen!

    De aandelen van Spotify dalen met 1 miljard $

    Hierover gaat dit artikeltje:
    https://www.unz.com/aanglin/world-war-rogan-in-the-trenches-of-the-frontlines-of-the-rogan-war/

    Complex ! Gelukkig is het bij ons nog niet zo erg.

    Het is er op of er onder: Houdt de regering het?
    Hun geloofwaardigheid is rampzalig.

    Dus nemen ze brute maatregelen.

    Gaan die averechts werken, of slaapt de massa gewoon verder en verdwijnen de critici vanzelf. worden ze gewoon vergeten?

    Ik vrees het laatste.
    Mensen komen niet in opstand. Zolang ze geen honger hebben.

    We moeten het systeem langzaam van binnenuit veranderen.
    Ik wil een email over vitamine D aan 2000 artsen sturen.
    heb de emailadressen al gekocht.

    Meer vitamine D > minder ziek.

    Kapitalisme = winst maken. Dat in tegenstrijdig aan het doel van medicijnen = beter maken.
    Als je mensen beter maakt (zeker als met goedkope middelen) heb je jouw eigen afzetmarkt vernield

    Dat ideee moeten we er bij de artsen ook in brengen. ZZe voelen het wel aan, maar zolang het niet zwart op wit staat, kunnen ze het wegduwen uit hun bewustzijn.

    ReplyDelete
  5. ( email aan een kennis gestuurd)

    Je schrijft: Als bellingcat nog eens ten val wordt gebracht

    Als wij de geloofwaardigheid van Bellingcat voldoende ondergraven. zullen ze deze ‘asset’ voor de bus moeten gooien.
    Daarna komen ze met een nieuw ‘vehikel’ om leugens te verbreiden en toch aan de ‘deniable plausibility ‘ te voldoen.

    Ik zou wensen dat De Andere Krant en Gezond Verstand in feite de mensen een korte opleiding geven:
    Uitleggen dat dit soort ‘modus operandi’ bestaan en hoe ze werken. Een serie voor het publiek zodat die weten hoe de CIA werkt en hoe CIA 'assets' ( Bellingcat, White Helmets ) werken.
    Dat de meeste 'terreur plannen' in de VS door de CIA waren uitgelokt bij zwakke mensen.
    (Trevor Aronsons en Glenn Greenwald hebben het beschreven)
    Het dient allemaal om het publiek te misleiden.
    Om de wapenindustrie te spekken, om de joodse agenda uit te voeren, om de CIA jobs te behouden etc.

    ReplyDelete
  6. [Trevor Aronson ... beschreven]

    Ah, je bedoelt deze?

    https://web.archive.org/web/20160813135648/http://degrijzeduif.blogspot.nl/2016/06/de-fbi-als-terrorisme-fabriek-trevor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, je kan ook gewoon youtube zoeken met: trevor aaronson ted talk

      NB: Ik het 'De Grijzew Duif' ooit ontmoet ( Eerste Balie bijeenkomst) . Maar wist niet dat hij zo'n uigebreid blog had.

      Het is nu 'archive' dushet lijkt alsof hij er mee gestopt is.

      Ik heb nog een soort email adres van hem dat ik al jaren niet geprobeerd heb.
      Ik zal hem eens vragen og ie nog leeft....

      Delete
    2. Ik heb zojuist een korte mail naar De Grijze Duif gestuurd.

      Ik zie dat ik toen wel een aantal emails met hem uitwisselde: 2015 en 2016.

      In mei 2016 is zijn laatste mail naar mij ,en dan signaleert hij dat hij in de problemen zit en geen tijdf meer heeft voor actie voeren.

      Dat klopt dus wel dat hij in augustus van 2016 zijn laatste blog schreef.

      Ik hoop dat het goed gaat nu met hem,en wie weet hoor ik wel iets van hem.

      Delete
    3. Vult iemand anders dat blog dan nu? Ik heb gister even gekeken (www.degrijzeduif.blogspot.com), de laatste bijdrage dateert van 24 november 2021.

      Delete
    4. Sofia !

      Je hebt gelijk !

      En ik heb dus in mijn (weinig bekeken ) email-box gejkeken en :Ja, een antwoord van de Grijze Duif.

      Ik denk dat hij het niet erg zal vinden als ik zijn 'groet' aan mij hier post? ( Niemand zal het zien,. op 3 mensen na...
      ======================================

      De Grijze Duif
      13:03 (8 uur geleden)
      aan mij

      Hey Johan,

      We "kennen" elkaar inderdaad al heel wat jaren... En ik ben er nog. Dat met die chat aan de zijkant snap ik ook nooit hahahaha.

      http://degrijzeduif.blogspot.com/

      Is mijn blog, en daar heb ik na 2016 zeker nog wel op gepost, alhoewel niet zoveel meer. Ik ben het een beetje moe, de leugens liggen er zo vaak dik bovenop, maar men is niet in staat het te zien... zucht...

      Wel grappig dat de archive link werd gedeeld, gezien het blog nog steeds online is.

      Hoe gaat het met jou?

      Hier is er sinds 2016 heel wat veranderd... zo ben ik inmiddels gescheiden. Ook ben ik geen zelfstandig kunstenaar meer, maar sta ik als docent Nederlands voor de klas in het voortgezet onderwijs...

      Hartelijke groet,
      ( Ik heb zijn voornaam weg gehaald. JV. )
      ===================

      Leuk toch !

      Ik zal hem een korte groet terug sturen !

      ( Ik moet eerlijk zeggen: Ik heb hem een keer kort gesproken, in de Balie, maar kan me hem qua uiterlijk toch maar nauwelijks herinneren. Hij was een wat stille man. Becheiden in zijn optreden. )

      Delete
  7. https://www.unz.com/audio/kbarrett_truckers-rashid-daoud-and-martin-hill-discuss-freedom-convoy/

    Twee truckers die goed op de hoogte zijn spreken met Kevin Barrett over Het Convooy:
    - Het vriest daar vreselijk. De Overhied heeft nu verboden dat er diesel naar de trucks word gereden. Dus kunnen ze hun motor niet laten draaien om warm te blijven ....

    - In Los Angeles liggen nog steeds heel veel schepen voor de haven te wachten.
    Toch zijn daar de maatregelen nog van kracht die veel truckers hinderen: truck moet jonger dan 5 jaar zijn.

    Maatregel is wellicht afko0mstig van milioeu-motieven, maar waarom wordt die niet tijdelijk opgeschort?
    Waarom varen schepen niet via Panama nmaar Houston?

    Het zijn vragen die de inmdruk geven dat de Elite misschien actief bezig is om de zaak helemaal vast te laten lopen.

    ( Ik heb nog pas de ererste helft van dit gesprek beluisterd)

    ReplyDelete
  8. Gisteren een gesprek Biden- Scholtz. Scholtz staat zwak tov de VS, met tienduizen VS militairen op hun bases daar. Desondanks had hij het niet over NS-2. Tijdens de vragen op de persconferentie zei Biden heel stellig dat die pijpleiding er nooit zou komen na (vermeende?) Russische agressie.

    Het doet wel heel erg denken aan een sabotageplan door VS marine seals of zo.

    Niet dat dit niet gerepareerd zou kunnen worden, maar wat zouden de tegenmaatregelen wel niet worden??

    Als ik Putin was zou ik, ondanks minder voordelige uitkomsten, de Azov kust tot de Krim innemen en alle Azov troepen aan de grens vernietigen. Of een grote Atlantische kabel verbreken.

    Maar Putin heeft ongetwijfeld slimmere ideeen. Hopelijk kunnen deze gecommuniceerd worden, want momenteel hangt alles af van inzichten over de enorme kosten van verdere agressie, in Washington en het rabiate Londen.

    Ondanks dat ik niet denk dat het tot een grote(re) oorlog komt, zou deze vorm van escalatie voor ons, bewoners van het Europese continent heel schadelijk worden.

    ReplyDelete

  9. Op het andere kanaal:
    ------------------
    Blik8 februari 2022 om 08:52
    Verzoek/mededeling aan JV, het zijn niet de vrienden van Oligarch, dus leg hem dat svp dan ook niet in de mond. Dank.
    -------------------


    Hoe bedoel je: " Het zijn niet de vrienden van Oligarch " ?

    Hoe bepalen we of iemand de vriend is van een ander?
    Moet hij dat zelf bevestigen?
    Dus Rutte is niet de vriend van het IMF en van de Rijken ? Want dat heeft ie nooit bevestgd?

    Omdat Oligarch een paar keer naar mij 'Jood!' riep, is dat een bewijs dat het geen vrienden van hem zijn?

    Hoe kunnen we vaststellen wiens agenda iemand dient ( Vriend of niet, familie of niet, etnisch-gelijk of niet: het gaat om : wiens agenda dien je. Ik vat dat samen met: vriend.

    Zoals 'schelden' voor mij een heel kort woord is voor allerlei negatieve teksten over iemand schrijven. )

    Dan zien we dat Oligarch nog nooit op het idee kwam om te zien dat elke journalist door onze Usual Suspects wordt betaald.

    Dat alle politici de agenmda van de joodse elite uitvoeren.

    Dat Israel-kritiek niks voorstelt, en eigenlijk een red herring (afleiding, dwaalspoor) is voor de verovering van de hele wereld die onderussen al zo goed als rond is.

    Oligarch geeft een hele reeks aan overleden mensen de schuld: Pausen, zwarte pausen , iluminatie, de Elite, de Jezuiten etc.

    Dat komt me bekend voor: dat is uit het 'Israel -Talk-back boekje. ( Ik heb een download hier)
    Daar worden hele volksstammen in onderwezen in Israel: hoe ze op alle fora in de hele wereld tegengas moeten geven.

    Door te schelden. Door de illuminatioe en zwarte Pausen de schuld te geven etc etc.

    Oligarch heeft vast dat boekje bestudeerd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @JV, misschien moet je die discussie even laten voor wat het is. Wat maakt het op dit moment uit hoe iemand die groep benoemt? Als ze maar door hebben dat er iets niet klopt en dat ze zich gaan verzetten. Het leidt nu alleen maar af. Net zoals jij in 2020 niet wilde uitzoeken wie er achter 'corona' zaten maar 'mensen wilde redden', we zouden later wel uitzoeken wie er achter zat. Waarom pas je dat nu niet toe?

      Delete
    2. Sofia,

      Ik heb een hekel aan Oligarch: Hij schreeuwt héél hard, en wijst heel opzichtig, maaar altijd naar vahe,. lang overleden figuren als de boze macht die alles kapot maakt.
      Dat betekent voor mij dat hij ons op een dwaalsppoor wil zetten.
      Dat betekent dat hioj het slecht met ons voor heeft.

      Hij verdient niet beter dan élke keer te worden aangepakt.
      Het is door lieden zoals hij dat we onze toekomst verliezen.

      --
      Wat ik in 2020 deed was volledig correct: Als er een dodelijke ziekte rond waart ( oof kàn rondgaan. Dat weet je dan nog niet) , dan moet je in de eerste plaats zorgendat iedereen overleeft.
      Pas later ga je de dader zoeken.

      Nu verklaar ik de Usual Suspects tot dader. Wie het er niet mee eens is moet mijn bewering falsifieren. Dat doet Oligarch NOOIT.
      Ook dat is een aanwijzing dat hij tot de groep van moordenaars behoort.

      NB:" Ik beluister nu: Joe Rogan + dr Robert Epstein.
      ( Nou: Epstein is dus joods, of niet soms? )

      Wat zegt Epstein?
      Min. 16: "Als jealles wist, zou je nopoit kinderne durven nemen...."

      Dàt is waar Oligarch aan mee werkt.
      Geen seconde medelijden met die man.


      Delete
    3. [Ik heb een hekel aan Oligarch]

      Het is mijn favoriet ook niet. Het is een kinderachtig figuur.


      [Hij schreeuwt héél hard, en wijst heel opzichtig, maaar altijd naar vahe,. lang overleden figuren als de boze macht die alles kapot maakt.
      Dat betekent voor mij dat hij ons op een dwaalsppoor wil zetten.
      Dat betekent dat hioj het slecht met ons voor heeft.]

      Of hij gelooft het echt vanwege die arme zielige oom. Het kan zijn dat hij echt niet in staat is het geheel te (over)zien, hij zit te vast aan zijn emoties. Hoeft niet per se kwaadaardigheid te zijn, kan ook domheid en/of loyaliteitsconflict (de oom) zijn.


      [Wat ik in 2020 deed was volledig correct: Als er een dodelijke ziekte rond waart ( oof kàn rondgaan. Dat weet je dan nog niet) , dan moet je in de eerste plaats zorgendat iedereen overleeft. ]

      Dat was al binnen 6 weken bekend. Tussen half en eind maart 2020 heb ik alle bagger boven tafel gehaald, alle andere meningen van artsen in het veld. Maar jij wilde het niet zien of geloven, je bleef overtuigd van een killervirus.


      [Nu verklaar ik de Usual Suspects tot dader. Wie het er niet mee eens is moet mijn bewering falsifieren. Dat doet Oligarch NOOIT. ]

      Dat ben ik met je eens, om die reden (om dat soort redeneringen voor te zijn), schreef ik afgelopen week dat Fons Jansen niet tot de stam behoort. Ik heb hem daar al meermalen op aangesproken maar hij komt alleen met kinderachtige opmerkingen.


      [Ook dat is een aanwijzing dat hij tot de groep van moordenaars behoort. ]

      Dat zou ik zo niet durven beweren, het kan ook zijn dat hij (flink) last heeft van cognitieve dissonantie. Echt, verreweg de meeste mensen geloven niet dat wat wij allemaal weten.


      [Geen seconde medelijden met die man.]

      Ik ook niet, het gaat mij ook niet om hem maar om de strijd, een strijd die we moeten winnen.

      Delete
  10. Kevin Barrett is ontsteld:
    ( Kevin is een oude linkse hippie)

    "Al die oude linkse kameraden schrijven niks over de truckers, of kiezen partij tegen hen, tegen de opstand van de arbeider, de gewone man !

    Amy Goodman ( Democracy now) , The Nation ( Kath. Van den Heuvel en overleden Stephen Cohen,mijn held), Mother Jones etc.)

    Kevin, volgens mij zit het zo:

    De joden hebben al die linkse organisaties opgericht en aangevoerd toen ze zelf nog niet het heft in handen hadden. Met steun aan het volk wilden ze de elite verzwakken. Zo doen ze altijd: communisme, socialisme : altijd joodse organisaties die de kracht van het volk gebruiken om de Elite aan te vallen.

    Maar nu zijn ze volledig de baas. Waarom zouden ze nu nog het volk steunen?

    -----------------

    PS: BLM is nog wel een joods opgerichte en aangevoerde beweging, maar niet tegen de Elite gericht, ,maar tegen de Witte mensen. En zelf zijn ze als jood niet wit , als dat zo uitkomt.

    ReplyDelete