Tuesday, February 06, 2024

1432 We leven in de Talmoedische werkelijkheid: Je verzint de waarheid die jou uitkomt .

 Onze door de Torah en de Talmoed geselecteerde (*) Elite toont  nu haar ware gezicht,  onbeschaamd.

Er zijn talloze voorbeelden:  

1)  Eerst bommen gooien op Gaza, en dan broden. 

2) Jarenlang huilen over de genocide ( waar niemand over mag discussieren, omdat er geen harde bewijzen zijn. (Wel ambigue indirect bewijs) , maar als het zo uitkomt er zelf een plegen met volle overgave: zie deze video:  

  

Inhoud: Een website op Telegramm waar vrolijk en enthousiast werd gedaan over de gruwel-manieren waarop Gazanen worden gedood,  blijkt niet door een mafkees of onverlaat gemaakt, maar door een trots Israelische leger zelf ! 

3) Maar nu  wil ik de Corona kwestie als voorbeeld nemen. 

In het Engelse Parlement zegt de Shabbes-goy  Sunak  keihard dat de vaccins veilig waren: 


En dat terwijl er toch werkelijk keiharde bewijzen zijn dat ze niet veilig waren ! 

Dat blijkt uit vele vele onderzoeken en data. 

Hier een van de betrouwbaarste bronnen: Dr.  McCullough:



Het is onbegrijpelijk dat een zo  schrijnende leugen met zoveel instemming van de parlementariers kan worden uitgesproken.  

Hoe werkt dat ?   

Zijn die parlementsleden totaal niet geinyteresseerd in de werkelijkheid?  Lezen ze helemaal niets?  Hebben ze geen familie die ziek werd? 

Geloven ze werkelijk dat die unieke en heel grote oversterfte helemaal niks voorstelt? 

Hoe werkt dat?

Is dat een gevolg van Talmudisch denken?   Zoals omschreven dor deze man: 

https://twitter.com/Kanthan2030/status/1740074482625335488

Hij zegt dit: 

“I was raised in a very Talmudic environment, we played a game called  ‘just hear me out’,  where my brother and I would be assigned an argument that we would have to make,  like:  “human beings should eat grass not beef’  or  ‘the most fertile tree is in the winter’ like something insane and we would have to come up with an argument to  try and convince someone that that is the truth.

So I  am raised that way,  like I understand that.

[ ….]  I warn people: it makes you insane.

[….]  My dad is very Talmudic.  
Whatever he can argue , whatever he can get away with is the truth. 
The truth does not exist outside of his own will. 


(*)  Je selecteert de individuen die de goede eigenschappen hebben  voor jouw toekomstige populatie,  zoals een boer zijn meest winstgevende veestapel fokt. 

Hoe ze dat doen?   Jongetjes moeten de Torah en Talmoed bestuderen, en steeds iets verzinnen om God te misleiden.  Wie er heel goed in is wordt bij zijn huwelijk gekoppeld aan de dochter van een rijk man.  De kinderen  hebben dan kans op zowel theoretische als praktische hoogbegaafdheid.   

Bovendien is het geen al te groot probleem om de loosers van de groep op te offeren in een pogrom of 'holocaust'. De Garribaldi Richtlijn is daar ook een exponent van.  Dat brengt het gemiddelde groeps-IQ  óók op een hoger niveau. 


32 comments:

  1. Intussen zien we dat ze een mooi motief hebben gevonden om Kritische Pundits op de alternatieve media te gaan censureren:

    > Door hun ( toekomstige) censuur te legitimeren als een manier om het beschadigen van tieners te voorkomen.

    Youtube: Moment Mark Zuckerberg apologizes to families of children harmed online

    Youtube: JUST IN: Applause Breaks Out When Lindsey Graham Excoriates Meta's Mark Zuckerberg To His Face

    ReplyDelete
    Replies
    1. [families of children harmed online]
      Bleef het daar maar bij. Fakeboek is de grootste marktplaats voor pedofielen ter wereld. Da's andere koek. Maar er komt steeds meer boven water van deze j🐷🐷dse griezel.

      Delete




  2. LIVE


    Dramatic Scenes At EU Parliament | Fire & Tractor Barricades As Belgian Farmers Scale Up Protests

    ReplyDelete
  3. Het interview van TC & VVP moet nog komen, maar komt in ieder geval. "explaining the logic behind his upcoming interview with Russian President Vladimir Putin."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat nadere info, voor als de boel losbarst:
      Tucker's eigen website. Op deze site krijg je een pop-up, waarin je je e-mail kunt doorgeven. Zodra het interview online is, krijg je bericht. (Mooie service 🐺).
      Joetjoep kanaal TC. Het interview wordt Gratis uitgezonden, hoe dan ook.

      Het is nu aan VVP, om de wereld te laten zien/horen, hoe zaken écht in elkaar steken, al zal hij niet het achterste van zijn tong laten zien, helaas.

      Het interview wordt nu door alle media gehypet, dus straks voldoende kijkers.

      Delete
    2. Ik denk, dat dit nu al het meest gezochte zoekitem van dit jaar zal zijn.
      Uiteraard reageert 🐷rtl🐷 al voorbarig, geheel conform het narratief. Zodra je niet in de pas meeloopt, ben je "een omstreden" presentator.

      Delete
    3. Vraag van Glenn G. met een ongepast antwoord over een interview met 🤡Zelensky🤡.

      Delete
    4. Volgens een commenter bij Unz.com zijn dit de vragen, die Poetin krijgt voorgeschoteld. Helaas wordt er geen bron bij vermeld, dus het kan net zo goed wishful thinking zijn.
      Een andere commenter trekt de integriteit van TC in twijfel.

      Ook wordt hier&daar gesproken, dat TC het om het geld te doen is. Het interview is kosteloos te zien op zijn website. Ook is het op "X" te zien, waarbij EM heeft beloofd het niet te blokkeren.

      Delete
    5. Datum&Tijd nu -goed- aangepast. RF komt het laatst aan de beurt.

      Delete
    6. Dmitri Peskow: Das Interview von Tucker Carlson mit Wladimir Putin wird auf der Kreml-Webseite (http://en.kremlin.ru/) am Freitag in der Früh veröffentlicht

      Die Textversion des Gesprächs kommt dann nach der Platzierung des Interviews auf den Internetressourcen von Tucker Carlson: auf Russisch und auf Englisch.

      Bron.

      Delete
    7. Over belangstelling gesproken. 🐷msm🐷 moet wanhopig zijn ...

      Delete
    8. En hier is 'ie dan: Interview met V.V. Poetin. Veel plezier. Ook gedownload.🐺

      Delete
  4. Intussen gaat de volkerenmoord, nu op kinderen in UA, verder, dankzij 🐷pfizer🐷.

    ReplyDelete
  5. Website, waar het hele UA-verhaal nog eens netjes op een rij wordt gezet.

    ReplyDelete
  6. Oliver Stone noemt 🐷Satanjahoe🐷 een gek, hij is echt krankzinnig.
    " Oliver Stone: 'Netanyahu – ik heb hem ontmoet. Hij is een gek, hij is echt krankzinnig'
    'Netanyahu is een gekke man; Ik herhaal dat. Voor mij is hij een gekke man. Ik ontmoette hem jaren geleden; Ik interviewde hem toen hij niet op kantoor was. Ik dacht toen dat hij een gekke man was en ik denk dat hij steeds erger is geworden.

    Hij is echt gek. Ik heb nog nooit gezien dat een dergelijke slachting op deze manier gerechtvaardigd werd, als wraak. Hoe vernietig je een politieke beweging? Het is in de geschiedenis van de wereld nog nooit eerder gedaan.

    Hoe ga je iedereen vermoorden? Wat doe je, ze scheiden, naar Egypte sturen? Het is gewoon gek, de hele oplossing. En wat mij misselijk maakte, was toen Biden daarheen ging, hoed in de hand en geld in de hand, om hem te geven wat hij wilde. Dit is het probleem met ons land. Wat dat betreft denk ik dat Trump, ook al steunde hij Israël maximaal en maakte op dat vlak nogal wat fouten, betere keuzes kan maken.

    We kunnen dit niet doen, we kunnen Israël niet voortdurend steunen. We moeten nee zeggen, ze afsnijden, nu alles voor ze afsnijden. Dat is wat ik zou doen.

    En kom niet met dat antisemitische gedoe... Ik bedoel, ik weet niet eens waar ze het over hebben. Wie zijn de antisemieten in de wereld? Gewoon een paar gekken. Niemand is een antisemiet tenzij ze een probleem hebben met Hitler en zo.

    Maar dit gaat over gerechtigheid, vrede, evenwicht en fundamenteel menselijk fatsoen. Ik begrijp niet hoe ze Palestijnen op deze manier kunnen doden. En nu zijn ze blijkbaar aan het moorden... Ik bedoel, 20.000 was het laatste getal dat ik hoorde. [Het zijn er nu 24.000.] Oh, walgelijk. Jezus, ik bedoel, het is triest."

    ReplyDelete
  7. Moon of Alabama legt uit hoe het komt dat Rusland eergisteren zo hard toe kon slaan: Ze hebben hun 'domme bommen' nu voorzien van GPS en precisie besturing.

    Ik heb een stukje Moon of Alabama vertaald:

    Nadat de bom is geprogrammeerd met doelcoördinaten, wordt hij afgeworpen, draait hij 180 graden om zijn lengteas en ontvouwt hij zijn vleugels. Door de vleugels kan de bom zo'n 50 mijl vliegen voordat hij de grond raakt. Hierdoor kunnen de vliegtuigen die deze bommen droppen buiten de luchtverdedigingszone van de vijand blijven.

    De geleidingskits zijn goedkoop en kunnen gemakkelijk in massa worden geproduceerd.

    Gisteren werden zo'n 65 FAB500 en FAB1500 gebruikt tegen doelen in Avdeevka.

    Het gebruik van deze bommen, die 300 kilogram en meer aan explosieven bevatten, in de buurt van de eigen troepen vereist zorgvuldige planning en observatie. Waarnemers op de grond moeten ervoor zorgen dat hun eigen troepen zich buiten de dodelijke cirkel van deze bommen bevinden en dat de coördinaten van doelen op een gedisciplineerde maar veilige en tijdige manier worden doorgegeven. Piloten moeten ervoor zorgen dat de ontvangen coördinaten in de bommen worden geprogrammeerd en dat ze op de juiste positie worden losgelaten.

    Deze kill chain vereist intensieve training en gedisciplineerde soldaten. De aanvallen van gisteren laten zien dat het Russische leger en de luchtmacht deze discipline onder de knie hebben.

    Elke gedetecteerde weerstand of positie van Oekraïense troepen werd binnen een paar minuten bezocht door een nauwkeurige FAB-aanval.

    Er is geen verdediging tegen deze wapens. Het is dan ook geen wonder dat elke weerstand tegen de Russische aanval afbrokkelt. De Russische troepen kunnen zonder verliezen door gebombardeerde Oekraïense stellingen trekken.

    Eerdere rapporten spraken over een Russische superioriteit in artillerie met een factor 5 of hoger. Maar bedenk dat een 155mm artilleriekogel ongeveer 50 kilogram weegt, waarvan 60% explosieven zijn. Eén FAB draagt 10 tot 30 keer het explosieve equivalent van één artilleriekogel.

    Het Oekraïense leger heeft niets vergelijkbaars in zijn arsenaal.

    De introductie van massale FAB500 inslagen op het Oekraïense slagveld hebben de Russische strijdkrachten een nieuw kwalitatief voordeel gegeven dat het verloop van de oorlog zal veranderen.

    ReplyDelete
  8. Reactie bij BNR:
    xxxx

    5:30 Putin: "Ik zei tegen Biden (vóór de inval) dat hij met die opbouw van Nato Macht in Oekraïne moest stoppen."
    5:50 Van Werven: "Putin vind het normaal dat hij oekraïne aan viel."
    Van Werven begrijpt het dus niet. De oorlog is uitgelokt door de Neocons.LEES VERDER:
    De bewijzen vinden we al sinds 1992 in de archieven:
    1. Zoals Dick Cheney in 1992 zei: De Russische Federatie moet ook nog in 4 stukken worden gehakt. ( Bron: Autobiografie Robert Gates, CIA baas)
    2 Zoals Wolfowitz als onderminister besloot: Rusland mag nooit meer opkrabbelen. ( Wolfowitz Doctrine 1994)
    3 Zoals top-adviseur van Carter en diverse presidenten schreef: "Oekraïne moet los van de Russische Federatie worden getrokken. ( Boek Brzezinsky: The Grand Chessboard)
    4 Zoals de Neocons in hun PNAC Report schreven: "We moeten nog 100 jaar de wereld domineren door haar te koeioneren: met proxy oorlogen, met biowapens , met kleurenrevoluties,. met media-leugens etc etc.
    5 Zoals Victoria Nuland tegen Jeffrey Pyatt zei een maand vóór de coup in Kiev: " Yats moet premier worden, niet Klitsch en niet Tyagnybok." >> Oekraïne, hier de waarheid en feiten <<

    6 Zoals Georges Soros in 1993 al schreef: "Een Oost Europees land moet oorlog voeren tegen Rusland en wij moeten dat organiseren en financieren en ze bewapenen. Zij sterven, onze belastingbetaler betaalt en wij profiteren."







    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG:
      En dan terug in de tijd vanaf de inval:

      24 Febr 2022: Rusland begint met de Speciale Militaire Operatie, zoals in december aangekondigd was.

      Febr 2022: Kiev gooide 8 jaar lang 50 bommen per dag op Donbass, volgens OVSE waarnemers.
      Vanaf 16 februari '22 steeg het aantal bommen naar 1400 per dag. ( OVSE verslag)

      Er lagen 70.000 man klaar om een Oekrainse een aanval op de Krim te beginnen.

      Januari 2022: Alweer weigert de VS om de beloofde zaken uit te voeren:
      Beloofd was : - Nato niet naar Oekraïnee. - Minsk2.

      December 2021: Putin stelt ultimatum: Geef ons veiligheid: Nato not one inch east. Minsk 2 uitvoeren.

      Er is veel bekend in Moskou over de biolabs. (Dylyana Gantandzhieva ) Putin weet er van.
      Een biologische aanval op Rusland was kwestie van: wanneer? Niet òf. China is al drie keer met bio-wapen aangevallen: kippen, varkens en toen mensen (bron: Ron Unz.) Rusland trof ook 26 biolabs aan, en Victoria Nuland heeft toegegeven dat die door de VS waren gebouwd en beheerd. In het Neocons PNAC Report staat op pag 78 dat de Neocons positief staan tegenover bio-warfare:
      "And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool. "
      Gantandzieva beschreef dat bij labs in Georgie al 400 mensen waren gestorven toen ze proefpersoon waren geworden. Etnische Russen. Putin weet dit uiteraard, en was terecht heel bezorgd daarover.

      In 2021: Nato oefent aan de randen van Oekraine.

      In 2021: Zelensky roept: Ik ga de Krim heroveren !
      In 2021: Zelensky roept: Ik ga zelf een atoombom maken.
      In 2019 wordt Zelensky gekozen omdat hij belooft de oorlog tegen Donbass te stoppen.
      Maar dat doet hij juist niet. Officieel wordt hij door Azov gedwongen om zijn belofte niet na te komen.
      Maar zijn baas Kolomoisky, die hem via de tv serie 'Dienaar van het volk' een reputatie geeft, wilde helemaal geen vrede. Kiezersbedrog, vermoedelijk. Dìt was het plan vanaf het begin. Je hebt een rondreizend acteur nodig om overal het geld los te krijgen. De rest wordt door USA agenten georganiseerd.

      De verdere voorgeschiedenis heb ik elders al kort aangeduid: Maidan opstand is georganiseerd als middel
      tot een coup, Daarvoor het EU lidmaatschap als middel om de bevolking tot opstand te brengen.
      Daarvoor: TV stations opgezet, het leger getraind , subversieven in het land gebracht, CIA en Mossad all over the place in Kiev.
      2004: Oranje revolutie.
      2001: Tot tweemaal toe is toetreden tot de Nato van Rusland door de VS geblokkeerd.

      Delete

  9. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Bosman: " De flagrante leugens van Putin."
    Noem er dan één, Bosman.

    ReplyDelete
  10. Tom Lassing:
    Tom wil persé niet kijken naar het interview. Natuurlijk niet. Want dan moet hij er iets tegen in brengen. En dat kan hij niet.
    Plato schreef het 2300 jaar geleden al over Tom. Er is een mooi tekenfilmpje van gemaakt: 3 minuten lang:
    17. Mensbeelden in de filosofie: Plato en de parabel van de grot

    2


    Beantwoorden


    Tom Lassing - Beursbox
    ·

    1 antwoord
    @TomLassing
    @TomLassing
    1 uur geleden
    Denk je dat het écht zo moeilijk is om daar wat tegen in te brengen? Ik denk het niet. Het zal ongetwijfeld vol onzin zitten en net als bij Trump vol oude koeien van complete onzin. Ik denk dat het simpelweg geen enkel nieuw inzicht geeft. Putin is een Rus. Weet je wanneer en Rus liegt? Heel simpel... als hij praat.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    @TomLassing Dank voor uw reactie, heer Lassing.
    U zult me niet kwalijk nemen dat ik niet wéér uw grot binnen kom om U te vertellen over de buitenwereld.
    U mag ongestoord blijven hangen aan het plafond.
    Ik respecteer uw keuze.

    ReplyDelete
  11. BNR: Vladimir Poetin geïnterviewd door Carlson: 'Herkauw van halve waarheden'
    xxxxxxxxxxxxxxxxxx

    4:50 Bosman: - ik parafraseer - ' Dat Putin zegt dat hij Polen niet aan zal vallen is niet geloofwaardig. Want ook voor hij Oekraiene binnen viel, zei hij dat hij dit niet zou doen. Terwijl toen Amerika weken lang riep: Er komt een aanval van Rusland op Oekraïne."
    Dit is iets complexer. Maar ik ga het uitleggen. LEES VERDER:

    Zoals we uit overvloedig indirect bewijs weten, waren de Neocons vastbesloten om Rusland kapot te maken, wellicht via het uitlokken van een oorlog met een proxy ( hulp-landje) van de VS. Vijf indirecte bewijzen:
    1) Soros beschreef dit al in 1993: "Amerika betaalt en een Oost Europees land doet het vechten en sterven."
    2) Vice president Cheney, 1992 : "De Russische Federatie moet in drie stukken uiteen."
    3) De Wolfowitz Doctrine (geheime doctyrine door onderminister Wolfowitz aangenomen in het pentagon): "Amerika is nu hegemon. geen enkel land mag regionaal groot worden. We gaan dat in de kleim smoren."
    4) Brzezinsky 1997: "The Grand Chessboard." Maak Oekraine los vande RF.
    5) PNAC Report, 2000: "We gaan de wewreld nog 100 jaar onderdrukken, met oorlogen."
    Etc. etc. etc.

    Kort voor de inval werd de dreiging voor Rusland acuut:
    1) In de weken vlak voor de inval was het Oekraiense leger aangegroeid tot 100.000 man.
    2) Zelensky riep: "We gaan de Krim bevrijden."
    3) Het OVSE hield alle expolies bij in Donbass: dat liep op van de gebruikelijke 50 expolsies per dag naar 1400 expolsies per dag. Kijk het na op de OVSE website.

    Ja, Putin voert soldaten aan:
    Uiteraard moest Rusland de Krim vrij van Nato houden want daar ligt haar enige marine-warm-water haven , dus ook Rusland moest meer leger-eenheden aan de grens met Oekraiene neer zetten.

    Een laatste vredes-poging:
    In december deed Putin een laatste poging. Hij zei: Ik wil dat U zich aan uw beloftes houdt:
    1. Nato niet naar het oosten.
    2. Voer Minsk2 uit.
    Beide zaken waren door ons toegezegd. Maar niet uitgevoerd. Het was dus geen gunst waar Putin om vroeg, maar een eis om de veiligheid van Rusland te respecteren.
    Als we het niet zouden doen, dan zou Putin 'Het met andere middelen afdwingen.'

    Het was dus voor de VS vrij eenvoudig: De VS moest gewoon doorgaan met het bedreigen van Rusland, en dan zou de aanval waarschijnlijk vanzelf komen.
    En als hij niet zou komen, dan kon het Westen altijd zelf aanvallen, waarbij ze zelf het voordeel van 'verrassing ' had. Washington kan immers iederen wijs maken dat het wel een pre-emptive aanval moest plegen. " Rusland is bedreigend".

    Putin kon twee dingen doen:
    1. Wachten op de Amerikaanse aanval.
    2. Zelf als eerste aanvallen. pre-emptive.

    Sun Tzu wist 2500 jaar geleden al: "Als een oorlog onvermijdelijk is, val dan zelf als eerste aan."
    Je kunt dan een deel van het vijandige leger verrassen ( in hun slaap) en elimineren.
    Dat is waar Putin voor koos. Natuurlijk wist hij dat hij vanaf dat moment als de agressor zou worden afgeschilderd, en dat de Talmoedische Brainwashers dit 90 % van de snurkende Westerlingen wijs konden maken.
    Maar voor Putin is het toch onmogelijk om de Media -oorlog in het westen te winnen.
    En op dat moment dacht hij waarschijnlijk dat Europa niet bereid zou zijn economisch zelfmoord te plegen voor die paar idiote Neocons. Dat heeft Putin verkeerd ingeschat.

    Ik herhaal:
    4:50 Bosman: ' Dat Putin zegt dat hij Polen niet aan zal vallen is niet geloofwaardig. Want ook voor hij Oekraiene binnen viel, zei hij dat hij dit niet zou doen. Terwijl toen Amerika weken lang riep: Er komt een aanval van Rusland op Oekraïne."

    Natuurlijk riep Putin dat hij Oekraine niet binnen zou vallen. Dat moet wel als je een pre-emptive aanval doet. Je kunt niet anders.

    Op dit moment is er zeker geen plan om Polen aan te vallen, want: wat moet Rusland daar mee? Maar als Polen zich als lanceer-platform voor de Nato gaat gedragen, dan wordt dat anders natuurlijk. Ook Rusland heeft het recht zich te verdedigen.

    ReplyDelete
  12. Het Tucker interview is er weer een van de superlatieven: 4.314.342 weergaven 11 uur geleden! 107.969 reacties. En dat is alleen op YT. Het interview staat ook bij TCN, "X" en de Russische site.

    Hier een transcript van het gesprek in het Engels van de site van de President Himself, dus betrouwbaar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik zou het op prijs stellen, als je van het -evt. NL vertaalde- transcript een blog maakt, of een blog 1432-A. Het is te groot om als commenter te plaatsen.
      Ik vind alleen de vorm van het interview ongelukkig: Poetin in het Russisch en een Engelse voice-over. Ze hadden beter de Engelse tekst als ondertiteling kunnen doen.

      Delete
    2. Over superlatieven gesproken: "On Twitter alone, the number of views of Carlson’s interview with Putin exceeded 100,000,000."
      Yt: 6.752.399. Daar komt nog tig-miljoen x van TCN (niet vermeld) en de Russische website.

      Als iemand nu nog zegt, dat hij/zij nergens van weet, dan mag die lekker onder zijn/haar steen blijven liggen en er nooit meer vandaan komen.

      Delete
  13. WNL. Helga.
    xxxxxxxxxx

    4:00 Helga begrijpt het niet goed en maakt een een verwarrend verhaal van.
    Het is nochtans simpel. De Bandera-volgers, die zich nu Azov noemen, hebben in WO2 tegen Rusland gevochten, en daarom werd deze oude Bandera-held met groot applaus geëerd in het Canadese parlement. Maar Bandera vermoordde .... LEES VERDER:
    niet alleen Russen, maar ook Polen en joden.

    Putin zegt: dat zijn de Nazi's waartegen we strijden.
    We willen Oekraine de-nazificeren.

    Het wordt pas warrig als Helga het uitlegt.
    Niet als Putin het uitlegt.

    ReplyDelete
  14. BNR: ‘Over de vele burgerdoden vroeg Tucker Carlson niets aan Poetin’


    "Veel burgerdoden"
    Toen Kiev de Donbass bombardeerde vielen 14000 doden, waarvan 50% burgers waren.
    Sinds de oorlog is begonnen vielen pakweg 200.000 doden.
    Als ik deze vraag google: " how many civilian deaths in ukraine" ... LEES VERDER:
    dan zie ik dat er ongeveer 10.000 burgerdoden vielen.
    Dat is dus ongeveer 5% van het totaal.
    Dat is ongelooflijk laag. Zéér laag.
    Maar Bosman rept over 'vele burgerdoden'. Hij slaat de plank volledig mis.
    "Putin is niet in zijn eerste leugen gestikt" zegt deze grapjas Bosman dan ook nog...

    Om te zien hoe laag 5% is: Zoek op google: civilain casualty ratio.

    ReplyDelete
  15. Somewhere below I clear up some mistakes of one Geoff Lepper.. I think you may find it interesting.

    @geofflepper3207 You write: "Nobody attacked Russia and nobody threatened Russia and nobody"

    I do not agree:
    1. As Dick Cheney said in 1992: The Russian Federation must also be chopped into 4 pieces.( Source: Autobiography Robert Gates, CIA boss)
    2 As Wolfowitz decided as deputy minister: Russia must never be allowed to rebound. ( Wolfowitz Doctrine 1994)
    3 As top adviser to Carter and several presidents wrote: "Ukraine must be pulled apart from the Russian Federation. ( Book Brzezinsky: The Grand Chessboard)
    4 As the Neocons wrote in their PNAC Report, "We must dominate the world for another 100 years by cowing it: with proxy wars, with bioweapons , with color revolutions,. with media lies etc etc.
    5 As Victoria Nuland said to Jeffrey Pyatt a month before the coup in Kiev: " Yats must become prime minister, not Klitsch and not Tyagnybok." Youtube seach: >> Oekraïne, hier de waarheid en feiten <<
    6 As Georges Soros wrote in 1993, "An Eastern European country must wage war against Russia and we must organize and finance it and arm them. They die, our taxpayers pay and we profit."


    @johanvermeulen4081

    @geofflepper3207 You wrote: Donbas are part of Ukraine and have been for at least 70 years
    so to rant about Ukraine threatening them is nonsensical."

    You are not well informed.
    Kiev did not threaten. Kiev bombed its own civilians, and killed 6800 of them.

    So every neighbouring nation has the right or even duty to protect them:

    Wikipedia:
    The Responsibility to Protect (R2P or RtoP) is a global political commitment which was endorsed by the United Nations General Assembly at the 2005 World Summit in order to address its four key concerns to prevent genocide, war crimes, ethnic cleansing and crimes against humanity.[1][2] The doctrine is regarded as a unanimous and well-established international norm over the past two decades.[3]


    @johanvermeulen4081

    @geofflepper3207 You wrote: And your paranoid delusion that the United States wanted a proxy war to weaken Russia is ridiculous.

    As Lloyd Austin said: "This war is all about weakening Russia."
    As Dick Cheney said ( in 1992, read the memoires of Robert Gates, CIA) : Even the RF must be split up in four parts.

    Who is delusional?


    @johanvermeulen4081

    @geofflepper3207 You wrote: When terrorist Russian invaders attacked Ukraine in 2022 western countries assumed that Russia would quickly conquer Ukraine, something that would make Russia stronger, not weaker.
    And western countries were very hesitant for a very long time to provide Ukraine
    with military supplies and equipment to try to avoid antagonizing Russia.
    ---
    My answer to you:
    Read what George Soros wrote in 1993: We must find an East European country to do the fighting, and we will sell them the arms. ( and lease all the stuff, so that in 20 years we can pick all the goodies for free from a bankrupt country.)
    Neocon wars are not meant to be won, they are meant to last long.

    Geoff, do your duty as a human being and start studying truth.

    Forget about the MSM.
    Look here who owns these media:

    “I was raised in a very Talmudic environment, we played a game called ‘just hear me out’, where my brother and I would be assigned an argument that we would have to make, like: “human beings should eat grass not beef’ or ‘the most fertile tree is in the winter’ like something insane and we would have to come up with an argument to try and convince someone that that is the truth.
    So I am raised that way, like I understand that.
    [ ….] I warn people: it makes you insane.
    [….] My dad is very Talmudic. Whatever he can argue , whatever he can get away with is the truth. The truth does not exist outside of his own will.

    ReplyDelete
  16. Joe Blogs.
    xxxxxxxxxx

    29:30 "Russia fifth largest economy" ?
    Wikipedia: List of countries by GDP ( PPP) : 2024
    1. China
    2. USA
    3.India
    4 Japan
    5 Germany
    6 Russia. ( *)

    (*) I heard Germany and Russia have already changesd places.

    29:50 "BRICS is bigger than the G7"
    Google also: BRICS and G7 countries' share of the world's total gross domestic product (GDP) in purchasing power parity (PPP) from 2000 to 2023

    Joe's perspective is not in good order.

    ReplyDelete