Monday, December 04, 2023

1418 Gert Jan Knoops probeert Israel vrij te pleiten. Mijn reacties op een rij. EN: Thierry Meyssan.

Dit blog heeft twee onderwerpen.

De MSM die ( bij  monde van Knoops, in dit geval) het gesprek niet laten gaan over de genocide die plaats vindt, maar over de vraag  of er juridisch misschien ergens een komma verkeerd is gezet: afleiding. 

Tweede onderwerp:  Voltaire.net  geeft een aantal opvallende feiten over 7 oktober. 

Hij probeert dan te verklaren met welk totaalbeeld die feiten te rijmen zijn. 

Als ik het goed begrijp: de VS ( Neocons) werkt samen met de Muslim Brotherhood om de moslimwereld onder een soort  Kalifaat bewind te brengen. 

Ik moet het nòg eens lezen.  

Maar dat de Neocons en de jihadi's samen werken is al lang bekend:  Richard Perle werd in 1980 al gestraft voor geld geven aan madrassa's.  Brzezinsky steunde de mujaheddin. Netanyahu staat met ISIS  op de foto. 



Strafrechtadvocaat: 'Gebeurtenis 7 oktober ernstige schending oorlogsrecht'

https://youtu.be/uL3SocTcmUE


Hieronder mijn reacties. 

De eerste reacties komen bij Youtube onderaan te staan. 

Ik heb meteen gereageerd als ik iets hoorde.

Het begint dus helemaal onderaan.



@johanvermeulen4081

1 seconde geleden

11:00 Nee heer Knoops. 7 oktober was niet bedoeld om de burgers te doden, maar om gijzelaars te pakken te krijgen en die te ruilen met Palestijnse gevangenen die vaak niks meer deden dan stenen gooien, maar wel jaren zonder proces in de gevangenis zaten.

 

De aanval is waarschijnlijk door mogen gaan van Netanyahu, omdat dit hem een alibi kon bezorgen om nu erg veel Palestijnen zwaar te treffen en hun huizen te kunnen plat gooien en ze het land uit te drijven.

 

Onder de dode Isrtaeli's zit volgens mij niet één sympathysant van Netanyahu.

De Mizrahim haten hem. Zij wonen in de dorpen rondom Gaza.

 

De gruwel-filmpjes kunnen deep fake zijn,  ze kunnen echt zijn en ze kunnen door israelische psychopaten zijn gepleegd. 

Maar in aantal ( vijf gruweldaden?)   stelt het niks voor bij de 14000 Palestijnse  hoofden die met opzet onder betonnen muren en plafonds zijn geplet.

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

9:50 Het verschil tussen het IDF en Hamas is inderdaad opvallend:

Hamas heeft 169 Israelische burgers gedood.( waarvan 50 gewapend waren.)

Het IDF heeft 216 Israelische burgers gedood !  ( De Hannibal doctrine leeft)

 

Dus als Knoops het beginsel van    'distinction tussen strijdende partijen en burgers'    

wil aanvoeren, prima.  Dan is dat volledig in het nadeel van Israel.

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

9:00  Het gewoonte recht. Mag Israel volgens dat recht dan duizenden onschuldige mensen zonder proces in de gevangenis stoppen?

En als de Palestijnen daar dan een keer massaal tegen demonstreren door geweldloos op te trekken,  mag Israel dan op die mensen schieten?  (Is gebeurd)

 

Mag Engeland een stuk land weg geven aan een groep mensen, zoals in 1948 gebeurde?

En moet het volk wiiens land is weggegeven dat dan maar accepteren? Of is er gewoonterecht in dezen?

Want als dat mag,  dan heeft geen enkele burger op de wereld nog zekerheid.

 

Nu ik dit zo opschrijf:  eigenlijk is dit wat er gebeurt:   Wij  mogen kiezen wie ons regeert,  maar die lui zijn al lang in the pocket van de 1%,   ver weg, en die vaardigen wetgeving uit waardoor wij binnenkort totaal onmachtig zullen zijn:   Complete  Surveillance, geen cash geld,  elk mens een QR code, WHO staat bij besmettelijke ziekten hoger dan nationale regeringen.  

Wie straks weigert om een ( mogelijk dodelijke)  prik te nemen,  kan zonder geld worden gezet. Je kan dus kiezen tussen sterven door een prik of sterven door de honger.

 

Ik chargeer ,  om het principe duidelijk  te maken. Het gevaar zit hier in: de 1 % heeft ons niet meer nodig. Ze hebben robots om hun spullen te maken.  Slaven waren wèl nodig, dus de baas was er zuinig op. Wij zijn 'disposable'. We gaan dat merken!

 

@johanvermeulen4081

1 seconde geleden

8:00 "Feitelijk heeft Rusland Oekraïne binnen gevallen".   Klopt mijnheer Knoops. Maar dat deden ze pas nadat 6000 etnische Russen door hun eigen regering in Kiev waren dood gebombardeerd,

en nadat de VS 26 biolabs had geplaatst,

en nadat Dick Cheney en Paul Wolfowitz en Zbigniew Brzezninsky en alle Neocons van het PNAC Report hadden gezworen om Rusland kapot te maken

en voor altijd uit te schakelen.

 

En die lieden gebruikten Oekraïne om het mes op de keel van Moskou te zetten.

 

In dat geval kun je een 'oorlog uit voorzorg'  beginnen,  een pre-emptive war. 

Dat deed ook de VS toen ze in 2003 Irak binnen vielen: een pre-emptive war.

( Alleen waren hùn motieven uit hun eigen duim gezogen.  De massa-vernietigingswapens waren er niet. Het was een smoes om een echte agressie-oorlog te beginnen.)

 

Maar die bio-labs zijn er, 

het Aegis raket-systeem ligt al in Roemenie en Polen,

de 100.000 huurlingen waren al in Oekraiene waar ze al door Amerikaanse militairen werden getraind om de Krim te gaan heroveren etc etc.

 

En in Neurenberg heeft men vastgesteld: De eerste Agressor is verantwoordelijk voor al het leed dat een oorlog oplevert. Want ja,  bij het verdedigen vallen ook doden. Maar daar ben je toch niet schuldig aan? Je mag je toch verdedigen?  ( Het Israelische leger  mag zich toch verdedigen tegen kinderen die met stenen gooien !  Dat hoor ik toch altijd.)

 

En Amerika is degene die als eerste de agressie pleegt: door de coup in Kiev, de bewapening,  de bedreiging  ....  door Rusland langzaam maar zeker schaakmat te zetten.

In Cuba vond de VS het niet goed dat zij schaakmat werden gezet: de Cuba crisis.  En nou zou Moskou niks mogen doen?

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

5:00  Dus omdat Israel van tevoren zei dat de mensen moesten wegwezen, is de genocide geen genocide meer?

Maar Hitler ging nog een stap verder dan de joden aanraden om te vertrekken:  Hij sloot een 'Transfer Agreement" met de joodse organisatie die op dat moment in Israel de scepter zwaaide   ( het Jewish Agency), en probeerde zo veel mogelijk joden naar Israel te laten vertrekken.    Dus nu is Hitler dan ook vrij gepleit volgens de redenering van Knoops....

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

4:00  Knoops: "Het Israelische leger is echt heel transparant hoor. Ze zeggen al tevoren waar ze alles gaan vernietigen."

Ja , dat klopt. 

En Netanyahu heeft al gezegd dat hij wordt geleid door Gods opdracht om Amalek volledig te vernietigen.   Vandaag is Amalek het Palestijnse volk. 

Maar uiteindelijk zijn alle volken in de hele wereld op de lijst om vernietigd te worden.

Of kunt U iets anders lezen in de teksten die Netanyahu zo na aan het hart liggen?

 

In Deuteronomium krijgt het joodse volk de taak om alle andere volken uit te roeien.   Hieronder 10 bijbelteksten, met korte samenvatting vooraf.

 

1  Deut. 7:6  ( Vrij vertaald: U bent God’s uitverkoren volk/)

Want gij zijt een heilig volk van den HEERE. Uw God, heeft u uitverkoren tot een bijzonder volk voor Zichzelven, boven alle volk, dat op het aangezicht der aarde is.   

 

2  Deut. 7:2-3    (Vrij vertaald:  En als God die onwillige volken  met ùw hulp heeft verslagen ( verlost), onderdruk hen dan en sluit geen vriendschap. ) 

En wanneer de HEERE, uw God, hen voor uw aangezicht verlossen zal, zo zult gij hen slaan en volkomen verderven; gij zult met hen geen verbond sluiten, noch hun barmhartigheid betonen: Ook zult gij met hen geen huwelijk sluiten; uw dochter zult gij aan zijn zoon niet geven, en zijn dochter zult gij aan uw zoon niet nemen.

 

3. (Deut 26:18-19  God sluit een verbond met de joden. De Joden staan boven alle andere volken die God geschapen heeft.)

En de HEERE heeft u heden toegezegd, dat gij Zijn bijzonder volk zoudt zijn, gelijk Hij u beloofd heeft, en dat gij al Zijn geboden zoudt bewaren; en dat Hij u verheffen zou boven alle volken, die Hij gemaakt heeft, in lof, en in naam, en in eer; en dat gij den HEERE, uw God, een heilig volk zoudt zijn, gelijk Hij gesproken heeft.

 

4 ( Deut. 20:10-11 Zoals het Mossad slogan luidt: Maak oorlog door te misleiden. ) 

Wanneer gij een stad nadert, om er tegen te strijden, verkondig haar dan vrede. En het zal geschieden, als zij u van vrede antwoord geeft, en voor u opendoet, dan zal het geschieden, dat al het volk, dat daarin gevonden wordt, u tot onderdanen zal zijn, en zij zullen u dienen.

 

5 (Deut. 20:12-14  Als ze zich verzetten, executeer dan alle mannen en neem de vrouwen en kinderen als jullie eigendom.)

En indien het geen vrede met u wil sluiten, maar oorlog tegen u voeren, zo zult gij het belegeren: Maar de vrouwen, en de kleinen, en het vee, en al wat in de stad is, ja, al haar buit, zult gij tot u nemen; en de buit uwer vijanden, die de HERE, uw God, u gegeven heeft, zult gij eten.

 

6 ( Deut 20:15   U moet de héle wereld in uw macht nemen.)

Alzo zult gij doen aan al de steden, die zeer ver van u zijn, die niet zijn van de steden dezer volken.

 

7 (  Deut 20:16-17 Maar de volken die wonen in "Groot-Israël" , die moet je tot de laatste man uitmoorden.)

Maar van de steden dezer volken, die de HEERE, uw God, u tot een erfdeel geven zal, zult gij niets, wat ademt, in leven laten: Maar de Hethieten en de Amorieten, de Kanaänieten en de Perizzieten, de Hivieten en de Jebusieten zult gij geheel en al verdelgen, zoals de HEERE, uw God, u geboden heeft.

 

8 ( Deut. 23:19-20 Maak de landen tot slaaf door ze geld te lenen en hoge rentes te eisen.)

 Gij zult uw broeder niet op woeker uitlenen; woeker op geld, woeker op levensmiddelen, woeker op alles, wat op woeker geleend wordt: Aan een vreemdeling zult gij woekerleningen doen, maar aan uw broeder zult gij geen woekerleningen doen, opdat de HEERE, uw God, u zegene, in alles, waartoe gij uw hand gezet hebt, in het land, waarheen gij heengaat, om het te bezitten.

 

9 ( Deut. 15:6 Zelf mag je niks lenen.  Zo onderwerp je de hele wereld.)

Want de HEERE, uw God, zegent u, zoals Hij u beloofd heeft; en gij zult aan vele volken lenen, maar gij zult niet lenen; en gij zult over vele volken heersen, maar zij zullen over u niet heersen.

 

10  (Deut. 7:22-23  Zei ik ‘overheersen? Ik bedoel natuurlijk: langzaam maar zeker vernietigen.)

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

3:00 Knoops is neutraal,. zegt hij, want hij heeft als leermeesters mensen van allerlei pluimage.

Mooi.

Dat zijn vrouw 100 % joods is zullen we maar niet ter sprake brengen dan.

 

 

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

Ja, laten we niet spreken over 14000 hoofden van onschuldige burgers die door beton werden geplet.  Laten we beginnen over de vraag of er sprake was van Gedwongen Deportatie.

 

Nee hoor.  Niet gedwongen.  Maar als U hier blijft, dan sterft U.  U bent helemaal vrij hoor.  ( En trouwens, als u in een ziekenwagen toch wèl vertrekt,  dan nògf gooiewn we een bom op uw hoofd.)

 

@johanvermeulen4081

0 seconden geleden

1:33  Knoops wil dat we eerst alles goed uitzoeken. Ja, dat wil Israel ook:  eerst moeten àlle huizen plat en weg gebul;ldozerd worden en de mensen naar een buitenland,  en dàn mag de VN zeggen dat dit fait accompli  'niet rectmatig' was.

 

Waar doet me dat aan  denken?

Aan de uitspraak van Karl Rove,  als zed weer eens een vers landje aan hun mes hadden geregen:

 "We're an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you're studying that reality—judiciously, as you will—we'll act again, creating other new realities, which you can study too, and that's how things will sort out. We're history's actors…and you, all of you, will be left to just study what we do."

 

Wat Karl Rove in feite zegt is dit:

“prima dat jullie journalisten telkens de waarheid achterhalen. En  ontdekken dat wij bedrog pleegden. ( VB: de 5 redenen voor de inval in Irak waren volledig gelogen.)  Maar wij gaan steeds door met de realiteit te veranderen, en jullie komen er achteraan gesukkeld. Irak is nu verwoest. En zo kunnen we ongestraft doorgaan.  ’

   =======================================


DE TEGENSTRIJDIGHEDEN VAN 7 OKTOBER

Wat schuilt er achter de leugens van Benjamin Netanyahu en de uitvluchten van Hamas?

door Thierry Meyssan

De officiële versie van de oorlog tussen Hamas en Israël roept meer vragen op dan ze beantwoordt. De auteur belicht hier zeven grote tegenstrijdigheden. Bij nader inzien handelen Hamas en Benjamin Netanyahu, verre van vijanden te zijn, samen, zonder rekening te houden met de levens van Palestijnen of Israëliërs. Achter hen trekken de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk aan de touwtjes.

VOLTAIRE NETWERK | PARIJS (FRANKRIJK) | 28 NOVEMBER 2023

ČEŠTINA DEUTSCH ΕΛΛΗΝΙΚΆ ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS POLSKI PORTUGUÊS РУССКИЙ


Op 22 september 2023, 16 dagen voor de aanval van het Palestijnse verzet, sprak Benjamin Netanyahu bij de Verenigde Naties in New York. Hij zwaaide met een kaart van het "Nieuwe Midden-Oosten" waarop Israël de Palestijnse gebieden had opgenomen.

We reageren op de aanval op Israël van 7 oktober en het bloedbad onder Palestijnse burgers in Gaza op basis van de informatie waarover we beschikken. We zijn echter van mening dat de officiële versie van de Israëlische regering en Hamas een leugen is.

Zeven grote vragen blijven onbeantwoord:

1. Hoe is Hamas erin geslaagd om 500 kilometer aan tunnels te graven en te bouwen op een diepte van 30 meter zonder argwaan te wekken?

 Tunnelboorapparatuur wordt geacht zowel voor civiele als militaire doeleinden te worden gebruikt. Het wordt niet gemaakt in Gaza en kan onder geen enkele voorwaarde worden binnengebracht, tenzij er sprake is van medeplichtigheid binnen de Israëlische regering.

 De uitgegraven aarde (1 miljoen m3) werd niet gedetecteerd door luchttoezicht. Zelfs in de veronderstelling dat het op veel verschillende plaatsen verspreid was en vermengd met de grond van andere bouwplaatsen, is het onmogelijk dat de Israëlische inlichtingendiensten twintig jaar lang niets hebben ontdekt.

 Tunnelventilatieapparatuur wordt niet geacht voor militair gebruik te zijn. Het is mogelijk om het Gaza binnen te brengen, maar de benodigde hoeveelheid zou de aandacht moeten hebben getrokken.

 Het gewapende beton dat nodig is om de muren stevig te maken, wordt niet in Gaza gemaakt. Het wordt ook niet beschouwd als militaire uitrusting, maar de benodigde hoeveelheid had de aandacht moeten trekken.

2. Hoe kon Hamas zo'n arsenaal aanleggen?

 Hamas, de Palestijnse tak van de Moslimbroederschap, beschikt over grote hoeveelheden raketten en handwapens. Hamas mag dan delen van de raketten zelf gemaakt hebben, maar het is erin geslaagd om duizenden handwapens in Gaza te importeren, voornamelijk uit de Oekraïne, ondanks krachtige scanners. Dit lijkt onmogelijk zonder medeplichtigheid binnen de Israëlische overheid.

3. Waarom heeft Benjamin Netanyahu iedereen ontslagen die hem had gewaarschuwd?

 De Egyptische minister van Inlichtingen, Kamel Abbas, belde hem persoonlijk om te waarschuwen voor een grote Hamas-aanval.

 Zijn vriend, kolonel Yigal Carmon, directeur van Memri, waarschuwde hem persoonlijk voor een grote Hamas-aanval.

 De CIA stuurde Israël twee inlichtingenrapporten die waarschuwden voor een grote Hamas-aanval.

 Minister van Defensie Yoav Galland werd in juli ontslagen omdat hij de regering waarschuwde voor de "perfecte storm" die door Hamas werd voorbereid.

4. Waarom demobiliseerde Benjamin Netanyahu de veiligheidstroepen op de avond van 6 oktober?

 De premier had de veiligheidstroepen toestemming gegeven om zich terug te trekken voor de feestdagen Sim'hat Torah en Shemini Atzeret. Op het moment van de aanval was er daarom geen personeel beschikbaar om het veiligheidshek rond Gaza te bewaken.

5. Waarom bleven veiligheidsbeambten die ochtend opgesloten in het hoofdkwartier van Shin Bet?

 De directeur van de contraspionage (Shin Bet), Ronen Bar, had een vergadering belegd van de hoofden van alle veiligheidsdiensten voor 8 uur 's ochtends op 7 oktober, om het tweede CIA-rapport te bestuderen dat waarschuwde voor een grote Hamas-operatie in voorbereiding.

De aanval begon echter om 6.30 uur op dezelfde dag. De veiligheidsbeambten reageerden pas om 11 uur 's ochtends. Wat deden ze tijdens deze eindeloze vergadering?

6. Wie heeft de "Hannibal-richtlijn" op deze manier geactiveerd en waarom?

 Toen de veiligheidstroepen begonnen te reageren, kreeg de IDF het bevel om de "Hannibal-richtlijn" toe te passen. Deze bepaalt dat vijanden geen Israëlische soldaten in gijzeling mogen nemen, zelfs als dat betekent dat ze gedood moeten worden. Een onderzoek van de Israëlische politie bevestigt dat de Israëlische luchtmacht de menigte bombardeerde die de Supernova Rave Party ontvluchtte. Een aanzienlijk deel van de doden op 7 oktober was daarom niet het slachtoffer van Hamas, maar van de Israëlische strategie.

 In theorie geldt de "Hannibal-richtlijn" alleen voor soldaten. Wie besloot een menigte Israëlische burgers te bombarderen en waarom?
Het is vandaag de dag niet mogelijk om met enige zekerheid vast te stellen welke Israëli's werden gedood door de aanvallers en welke door hun eigen leger.

7. Waarom bedreigen westerse krachten Israël?

 Het Pentagon heeft twee marinegroepen ingezet, rond de USS Gerald Ford en de USS Eisenhower, en een kruisraketonderzeeër, de USS Florida. Haaretz had het zelfs over een derde vliegdekschip. Amerikaanse bondgenoten (Saoedi-Arabië, Canada, Spanje, Frankrijk, Italië) hebben jachtbommenwerpers in de regio geïnstalleerd.

Deze strijdkrachten zijn niet geïnstalleerd om Turkije, Qatar of Iran te bedreigen, die door de Westerse pers worden beschuldigd van betrokkenheid bij de Hamas-aanval, maar voor de kust van Israël, in Beiroet en Hamat. Ze omsingelen Israël. En Israël alleen.

WAT SCHUILT ER ACHTER DEZE MYSTERIES?

Het is duidelijk dat de versie die zowel door Hamas als Israël wordt verdedigd, onjuist is. We moeten andere mogelijke verklaringen overwegen om niet gemanipuleerd te worden door de een of de ander.

Laten we een hypothese formuleren. Het valt niet te zeggen of het de juiste is, maar het is verenigbaar met de feitelijke elementen, wat niet het geval is met de versie die vandaag door iedereen gedeeld wordt. Dus het is beter dan die versie. Het is natuurlijk extreem schokkend, maar alleen degenen die de vorige 7 vragen kunnen beantwoorden, kunnen het verwerpen.

Deze interpretatie is gebaseerd op een analyse van de complexe structuur van Hamas, waarvan de gewone strijders niet weten wat hun leiders van plan zijn. Daar is het:

De hele operatie van Hamas en Israël wordt geleid door Amerikanen, misschien wel onder leiding van de Straussiaan  ( Neoconservatief)  Eliott Abrams [1] en zijn Vandenberg Coalition (Think Tank die het Project for a New American Century opvolgde). De Moslim Broederschap en de Revisionistische Zionisten, die ogenschijnlijk een wrede oorlog voeren, zijn in werkelijkheid medeplichtigen ten koste van de gewone Hamas strijders, het Palestijnse volk en de Israëlische soldaten. Dit is hun plan: Hamas wordt voorgesteld als de enige effectieve verzetsmacht tegen de onderdrukking van de Palestijnen, maar laat Israël de hoop op een Palestijnse staat liquideren, terwijl de Moslim Broederschap, bekroond met het offer van de Palestijnen, de macht overneemt in de Arabische wereld.

De hoofden van de militaire en politieke afdelingen van Hamas zijn beiden ondergeschikt aan de leider van de Moslim Broederschap in Gaza, Mahmoud Al-Zahar, de opvolger van sjeik Ahmed Yassin, maar toch heeft niemand het over hem. Vanuit zijn oogpunt zal de Broederschap de grote winnaar zijn van de "Zondvloed van Al-Aqsa", zelfs als Gaza met de grond gelijk wordt gemaakt en de Palestijnen van hun land worden verdreven.


Mahmoud Al-Zahar, leider van de Palestijnse tak van de Moslimbroederschap, d.w.z. Hamas. Zijn gezag wordt erkend door zowel de politieke als de strijdende tak van de organisatie. In december 2022 verklaarde hij: "De Joodse staat is slechts het eerste doel. De hele planeet zal binnenkort onder onze heerschappij vallen".

Hamas is nu verdeeld in twee facties. De eerste, onder leiding van Ismaël Haniyeh, volgt de lijn van de Broederschap. Zij streeft niet naar de bevrijding van Palestina van de Israëlische bezetting, noch naar de stichting van een Palestijnse staat, maar is toegewijd aan de opbouw van een kalifaat over alle landen van het Midden-Oosten. De tweede groep, onder leiding van Khalil Hayya, heeft de ideologie van de Broederschap verlaten en strijdt om een einde te maken aan de onderdrukking van het Palestijnse volk door de Israëliërs.

De Moslim Broederschap is een politiek geheim genootschap, georganiseerd door de Britse inlichtingendiensten naar het model van de United Grand Lodge van Engeland [2]. Het werd geleidelijk overgenomen door de CIA tot het punt dat het vertegenwoordigd was in de Nationale Veiligheidsraad van de VS. Na de ineenstorting van de islamistische regimes van de Arabische Lente, viel de Broederschap uiteen in twee stromingen. Het Front van Londen, geleid door gids Ibrahim Munir (die een jaar geleden overleed), stelde een uitweg uit de crisis voor door de politieke arena te verlaten en de vrijlating van gevangenen in Egypte te bewerkstelligen. Het Front van Istanbul, geleid door interim-leider Mahmoud Hussein, pleit er juist voor om niets te veranderen en door te gaan met de strijd om een kalifaat te vestigen. Een derde groep probeert een tussenpositie in te nemen en stelt voor om de politiek te verlaten totdat de gevangenen zijn vrijgelaten, om er later op terug te komen.


Bijeenkomst in de Nationale Veiligheidsraad van de VS, 13 juni 2013 in het Witte Huis. Gayle Smith (tweede van rechts) en broeder Rashad Hussain (vierde van links) worden herkend. Nationaal Veiligheidsadviseur Tom Donilon woonde de bijeenkomst ook bij, maar staat niet op de foto. Vooral de vertegenwoordiger van de Moslim Broederschap en plaatsvervanger van Youssef al-Qaradâwî, sjeik Abdallah Bin Bayyah (tweede links met tulband), kan worden herkend.

Bron: Moslimbroederschap

De Moslimbroederschap vecht om de macht te grijpen in alle Arabische staten, zoals in Egypte in 2012-2013. We mogen niet vergeten dat, in tegenstelling tot wat algemeen gedacht wordt in het Westen, Mohamed Morsi nooit democratisch tot president van Egypte is gekozen; dat was generaal Ahmed Chafik. Maar nadat het Broederschap had gedreigd leden van de kiescommissie en hun familie te vermoorden, verklaarde de kiescommissie na 13 dagen verzet Morsi verkozen, ondanks de resultaten van de stembusgang. Vervolgens marcheerden in 2013 40 miljoen Egyptenaren tegen hem en riepen het leger op hen te bevrijden van de Moslimbroederschap. Generaal Abdel Fatah Al-Sissi deed precies dat.

Vandaag de dag is de Moslim Broederschap alleen aan de macht in Tripolitanië (het westen van Libië), waar het aan de macht werd gebracht door de NAVO. Ze zijn alleen welkom in Qatar en Turkije (dat geen Arabische staat is). Ze zijn verboden in de meeste Arabische staten, met name in Saoedi-Arabië (waar ze in 2013 probeerden de monarch omver te werpen) en de Verenigde Arabische Emiraten (waar de crisis tussen Qatar en de andere Golfstaten speelt). En vooral in Syrië (waarvan ze de regering in 1982 omver probeerden te werpen en waartegen ze van 2011 tot 2016 samen met de NAVO en Israël oorlog voerden). Ze staan op het punt hetzelfde te doen in Tunesië (dat ze een decennium lang hebben geregeerd).

Als het echte doel van dit bloedbad niet de status van Palestina is, maar het bestuur van Arabische staten, dan kunnen we een golf van regimewisselingen in het Midden-Oosten verwachten, telkens in het voordeel van de Broederschap - kortom, een soort tweede "Arabische Lente" [3].

Net als tijdens de Arabische Lente zijn de Britse diensten verantwoordelijk voor de communicatie van de Broederschap. We herinneren ons de manier waarop ze broeder Abdelhakim Belhaj promootten in Libië [4] of de prachtige logo's die ze ontwierpen voor de vele jihadistische groepen in Syrië. Lekken naar het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigden dit alles. Deze keer creëerden ze een nieuw personage, Abu Obeida, de woordvoerder van de strijdende organisatie in Gaza. Deze man, die tot voor kort onbekend was, is plotseling een ster geworden in de moslimwereld, waar posters van hem worden opgevraagd. Hij is goed getraind in spreken in het openbaar en hanteert symbolen met een gemak dat ongekend is onder soennitische leiders.

Arabische regeringen handelen daarom voorzichtig, steunen de oprichting van een Palestijnse staat en houden tegelijkertijd afstand van Hamas. Terwijl Hamas er alles aan doet om de oprichting van een Palestijnse staat onmogelijk te maken.


35 comments:

  1. Helemaal juist.
    Volgens Bertrand Russell kun je 'Het volk' àlles wijs maken.
    En we zien het voor onze ogen gebeuren.
    Hamas doodde 169 burgers ( volgens de Israelische krant Ha'aretz).
    Daarna doodt Netanyahu 14000 burgers, en nou komt Knoops ons vertellen dat Hamas de boosaardige is ! 169 --- 14000.
    'Het volk' heeft helemaal geen toekomst, want je kan ze alles wijsmaken.
    Ze gaan ten onder, want deze lieden - de Knoopsen --- hebben volledig de westerse bevolking in de tang, hoewel die gevangenis-muren niet zichtbaar zijn:

    Surveillance, geen cash geld, QR verlicht, WHO bepaalt dat we vaccins mòeten nemen, Wetten in Brussel bepalen dat we geen huizen meer hebben, want die gaan naar arme drommmels die uit hun land worden verjaagd door oorlogen waar wij ook geen stem in hadden en die de Knoopsen van deze wereld bewust hebben veroorzaakt.
    Luister naar Wesley Clark: Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup" Fora.tv

    ReplyDelete

  2. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Het is geen False Flag en zeker geen Hoax.
    Ik noem het een indirecte False Flag: de aanval was wel degelijk door Hamas bedacht en uitgevoerd, maar Netanyahu wist er van en liet het doorgaan.
    Mijn argumenten:
    1. Nu schrijft de NY Times dat het bekend was, maar dast men het niet serieus nam. ( men dekt zich in tegen bewijzen dat het bekend was.)
    2. Het muziekfestival zou eerst verder weg zijn en is naar dichter bij Gaza verplaatst.
    3. In de dorpen rondom Gaza wonen joden die uit de arabnislec landen afkomstig zijn: ze zijn tweederangs, en vijanden van Netanyahu.
    4. Rondom Gaza zijn normaal 4 brigades van het IDF, maar 3 waren nu verplaatst naar de West Bank.
    5. Het IDF had 5 uur nodig voor ze ging reageren ! In 5 uur rijd je een keer heel Israel op en neer !
    6 Het ging Netanyahu om zo veel mogel;ijk doden. Dat zie je ook aan het feitr dat men meteen repte over 1400 doden.
    Nu tellen we er slechts 1009. Daarvan is meer dan de helft door het IDF zelf verooorzaakt. ( De details zijn op vele plaatsen te lezen.)

    Livia Rokach was de dochter van een Israelische minister en ze schreef een klein boekje: "Israel Sacred Terrorism. "
    Israel gebruikt Terreur als haar werkwijze.
    Lees het boekje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kijk je wel een beetje uit? Kn🐷🐷ps is gevaarlijk.

      Delete
    2. Er zijn zo weinig lezers hier ( en op BNR) dat het veel slimer voor hen is om er niks over te zeggen.

      Delete
  3. ​ @elliekramer1466 U bent pro-Israel en zegt: "Nou dan heeft Nederland ook zich te verantwoorden wat wij met onze F-16,s boven Irak, Libië, Syrië en Afghanistan deden."
    Jazeker, wij deden daar aan mee, en zijn schuldig.
    Maar die landen zijn wel verwoest op initiatief van de pro-Israel Neocons.
    Uw vrienden dus.
    Luister naar : Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup" Fora.tv

    Clark's onthulling in 2007 was een limited hangout. Hij zei wel correct wie die oorlogen veroorzaakte, maar niet het ware motief.
    Dat zou olie zijn geweest. Nonsens..
    De ware reden kun je vinden in twee joodse documenten:
    1 Het Yinon Plan, en
    2 "A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm."

    ReplyDelete
  4. Ondertussen wordt bij Unz.com de h🐷l🐷h🐷ax deskundig verder ausradiert. Die boeken zijn gewoon te koop bij Amazon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die boeken gaan niet over de mensen die zouden zijn vergast, maar over de mensen die daar werkten en dodo gingen.
      Dat lijkt me wel aannemelijk.

      Deze bron is joods:
      Sterbebücher – de Dodenboeken van Auschwitz
      Door: Redactie Joods Monument
      De zogenaamde Sterbebücher van Auschwitz bevatten bijna 69.000 officiële overlijdensakten die tussen juli 1941 en december 1943 in het kamp zijn opgemaakt.

      De Sterbebücher zijn in 1995 uitgegeven (J. Debski (red), Sterbebücher von Auschwitz / Death books from Auschwitz, 3 delen, uitg. Staatlichen Museum Auschwitz-Birkenau, 1995) en zijn ook online te raadplegen.

      Alleen personen die officieel als bewoners van het kamp stonden ingeschreven, bijvoorbeeld als (dwang)arbeider, kregen uiteindelijk zo’n akte. Voor diegenen die direct na aankomst zijn omgebracht was een inschrijving niet van toepassing.

      Deze databank maakt gebruik van de gedeeltelijk bewaarde Dodenboeken (Sterbebücher) van gevangenen in het concentratiekamp Auschwitz. De 46 delen van de politieke afdeling (kamp Gestapo) registreren de dood van bijna 69.000 gevangenen die in het kamp waren geregistreerd en stierven tussen 29 juli 1941 en 31 december 1943. Hun namen zijn in de databank opgenomen.

      Beperkt aantal records

      Houd er bij het gebruik van de database rekening mee dat de overlijdensakten alleen betrekking hebben op geregistreerde gevangenen die zijn overleden in de in de vorige paragraaf genoemde periode. De overgrote meerderheid van de slachtoffers, voornamelijk joodse, kwam direct na aankomst om in de gaskamers, zonder dat ze in de kamparchieven waren opgenomen en zonder dat hun dood in de Duitse documenten werd vermeld.

      Delete
  5. Laatste reacties op Tom Lassing:


    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Tom is volledig onbetrouwbaar.
    Als je op Wikipedia kijkt en zoekt op : Casualties of the Russian Ukrainian war,
    dan vind je als aantal doden overde hele oorlog:
    Dode Russen:
    USA schatting: 120.000
    UK schatting: 90.000
    Oekraiense regering zegt: meer dan 150.000

    Dode Oekraieners:
    USA schatting: meer dan 70.000

    Dode burgers:
    VN schatting: meer dan 10.000

    Topm roept steeeds over enkele hondewrduizenden doden, maar die cijfers kan ik niet vinden en Tom wil zijn bronnen niet geven. Ik vermoed dat het een Neocon is die koste wat kost de oorlog wil laten doorgaan en dus steeds grote sucessen moet melden, waardoor òns belastinggeld blijft stromen, de Oekraieners blijvewn sterven en de Neocon-aandelen blijven stijgen.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    De Kremlintrollen wisten het al weken, zo niet maanden, maar nu meldt de NOS het ook.
    Wanneer arriveert het in de bol van Tom ?

    NOS website:
    De eenheid in de Oekraïense politieke top staat onder druk. De burgemeester van Kyiv, Vitaly Klytsjko, beschuldigt president Zelensky van autoritair gedrag. Ondertussen zijn er tekenen van een groeiend conflict tussen Zelensky en commandant der strijdkrachten Valeri Zaloezjny. Volgens de goed geïnformeerde Oekrajinska Pravda overweegt Zelensky de generaal te vervangen.

    De spanningen komen op een moeilijk moment voor Oekraïne. Het tegenoffensief is onvoldoende van de grond gekomen, terwijl de westerse steun opdroogt en het land zich opmaakt voor een zware winter. "Als het goed gaat, behoud je eenheid. Maar als het tegenzit, zoals nu, dan komt de schuldvraag op tafel", zegt Oekraïnedeskundige Bob Deen van Instituut Clingendael.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    " Al degenen die achter deze oorlog stonden hebben bloed aan hun handen. " schrijft Jef Leysen hier onder.
    En zo is het.
    Niet persé omdat Oekraiene dit verliest, maar omdat Rusland aan de goede kant stond.
    En dat zou iedereen moeten weten, zeker iemand die - net als Tom - vrijwillig informatie gaat verstrekken.
    Veel bloed aan Tom's handen.

    ReplyDelete
  6. Reactie op Andere Krant en Gietelink:

    19:09 tot 20:32 Arents zegt daar precies hoe het elkaar steekt. Luister goed!
    In mìjn woorden: We hebben 40 jaar massa-immigratie gehad. De autochtonen zijn erg ontevreden. Nu heeft Wilders 37 zetels en worden de verwachtijngen hoog. Maar er zal niks veranderen. Dan wordt het volk pas ècht opstandig.
    Volgens de theorie van de risisng expectations zal een opstand pas zal beginnen als er hoop is gewekt die daarna niet wordt waargemaakt.
    En opstandigheid, chaos, dàt is wat 'Ze' nodig hebben om onze duimschroeven aan te draaien: méér surveillance, QR, digitaal geld. Geen vrijheden meer.
    "Voor ons aller welzijn moeten we heel streng worden". De massa die het hele spel totaal niet doorziet zal die dictatuur omarmen ! Zij willen van de chaos af.
    En 'Ze'willen een dictatuur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aartsleugenaar en desinformant tijs van den brink blikt terug: Niets anders dan leugens, ontkenningen en verdraaiingen.
      "Wat ga jij bij een eventuele nieuwe crisis doen"
      "Mijn bedoeling is namelijk nooit geweest iemand weg te zetten."
      Hij heeft niets anders gedaan en zal het zo weer doen. Anders is hij zijn baantje kwijt, zo simpel ligt het.
      Zelfreflectie? Laat me niet lachen, hij kan het woord niet eens spellen, laat staan toepassen.

      Delete
    2. Ik heb Tijs niet gekeken. Hoorde wel dat Zwagerman hem flink aan de tand voelde.

      Delete
  7. Heel interessant verhaal:
    Watch "#1420: Komt de oude Piet weer terug? | Gesprek met Michiel de Jong" on YouTube

    ReplyDelete
  8. Geplaatst bij Forbes:
    https://www.youtube.com/watch?v=5f-E6LiYReM&lc=Ugw_g40pyyfnFxwi0CJ4AaABAg

    1 uur geleden artikel op het net, nu 30.000 views, 560 reacties.

    ReplyDelete
  9. Op Forbes. Raz Segal summary geplaatst.

    https://www.youtube.com/watch?v=B57Kb0S74d0&lc=UgxZkwmTFXavvGsYUa54AaABAg

    ReplyDelete
  10. Vandaag maar 2 berichten: NZ Whistleblower opgepakt door politie en huis doorzocht. De man kon d.m.v. statistieken aantonen, dat de 'prikjes' desastreuze gevolgen hadden in NZ. 1 op de 5 is eraan overleden...
    Zeker 5 TG-kanalen meldden ook dit bericht.

    Thierry Meyssan verklaart de Gaza-slachting nader en legt onverhoede verbanden.

    Ook: Alexey Arestovich: "Do you know what our biggest tragedy is? We chose the wrong side in this conflict!"

    Jews have big noses not just because air is free, but because they tell Pinocchio-size whoppers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leuk nieuws breng je, Wolf, maar 1 op de 5 NZ dood door een prik? En hoeveel werden er geprikt?
      Mogelijk 80%?
      Dan is 16 % overleden?

      Ik ga kijken .
      Maar het klinkt heel ongeloofwaardig zoals jij het samenvat.

      Delete
    2. HIj heeft een lijst gemaakt van de dagen dat er meer dan 120 doden waren in Nieuw Zeeland.
      Tussen 2010 en 2022 in totaal pakweg 30 dagen.
      Maar sinds begin 2022 : pakweg 100 keer per jaar.

      Delete
    3. Ik heb Thierry Meyssan vertaald en in dit blog geplaatst. Dit was een kort blog, dusa het kon ewr gemakkelijk bij.

      Ik moet Meyssan nog eens lezen om alles te begrijpen.

      Delete
  11. Liebeth Zegveld op BNR:
    Advocaat: 'Rutte moet genuanceerder zijn over oorlog Israël'

    Mijn reacties:

    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    NB: Israel's modus operandi is altijd hetzelfde geweest:
    Laat uw éne vijand uw àndere vijand uitroeien. Ga er niet zelf voor vechten.

    1 Ze bedachten het protestantisme en dus de godsdienstoorlogen.
    2 Ze stimuleerden de oorlog tussen Irak en Iran, jaren '80. ( Als één land aan de winnende hand was, werd het andere extra gesteund, om de oorlog te verlengen.)

    3. Ze stichtten samen met Fetullah Gulen alle 'middeleeuwse' moslimschooltjes (madrasssa's) in Centraal Azie, met de bedoeling die jongens later als jihadi te werven om de moderne moslimleiders ( Saddam, Ghadaffi, Assad etc) te verdrijven.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    De Nederlandse journalistiek en politiek zit zóó diep in hun tunnelvisie dat ze maar niet kunnen zien dat Hamas reageerde op de 70 jaar durende agressie van Israel.
    1e Hamas heeft op 7 oktober één baby per ongeluk dood geschoten.
    2e Israel heeft na 7 oktober 6000 kinderen expres gedood.
    3e Israel zegt dan: Het mòet, we moeten Hamas uitroeien. Omdat ze één baby doodden?
    Heeft Hamas dan het recht om àlle Israeli's te doden?

    NB: Israel's modus operandi is altijd hetzelfde geweest: Laat uw éne vijand uw àndere vijand uitroeien. Ga er niet zelf voor vechten.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Om het even helder te zeggen:
    Een kleine pro-Israel groep heeft de macht over 'het discours'.
    Zij bepalen waarover we praten.
    Niet over de gruwelijkheid dat Israel NU een genocide pleegt,
    maar over het gevaar van toenemend anti-semitisme.
    ( Antisermitisme is onontbeerlijk om de joden bij elkaar te houden, zei Theodor Herzl al.)

    ( lees Israel Shahak's boek: the masters of discourse) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. [1 Ze bedachten het protestantisme en dus de godsdienstoorlogen.]
      Lijkt me van niet. Maarten Luther had enorm de pest aan de j🐷den, dus zal hij zeker niet hun plannetjes uitvoeren, maar eerder dwarsbomen.
      Zoek maar eens met 'Maarten Luther antisemiet'.

      Delete
    2. Hij begon als vriend van de joden.
      Later merkte hij pas hoe ze in elkaar steeken.

      Napoleon idem dito, meen ik.

      Delete
  12. Lex Fridman tegen Benm Shapiro over ras verschillen: https://youtu.be/AF8DOS4C2KM?t=335

    ReplyDelete
  13. BNR:


    De Vijandige Elite: "Als we nou iedereen eens wijs maken dat Democratie het Grote Goed is, en alle andere systemen het Grote Kwaad, dan kunnen Wij, de kleine groep die de Media en de Banken en de Big Corp en Academia etc etc in handen hebben, lekker onze zin doordrijven, en kunnen we altijd roepen: "Jullie hebben het zelf gewild ! "

    En zo gaat uw mooie land kapot. Het gebeurde ook toen deze kleine groep het communisme had gebracht in Rusland: armoede en 60 miljoen doden. Het gebeurde toen deze groep het Arendar systeem vormde in het Pools-Litouws-Oekraiense Rijk ( lijfeigenen werden gespietst voor het stelen van een brood) .
    En we zien het nu met Amerika gebeuren: die kleine groep, die kleine Vijandige Elite heeft het hele land binnen 40 jaar leeg gezogen. De gewone mensen hebben niks meer.
    En zo zal het Europa ook vergaan: het begin is gemaakt. Kijk goed om U heen.
    De Hammelburgen en de Salomons verkopen aan U uw eigen ondergang.

    ReplyDelete
  14. PS Bericht gelezen.
    Toch succes. Deprimerend weertje trouwens.

    ReplyDelete
  15. "Putin Dictator" , de favoriete woorden van Salomon. Elk jaar houdt Putin een 'Vraag het Putin" live sessie op tv. Die uitzending duurt altijd 3,5 uur.
    Zoek op youtube met deze woorden:
    >> russian president Putin's annual call-in program <<
    U krijgt dan een indruk hoe dat gaat.

    Krijgt U nergens de hele uitzending te zien? Tja.... dat ligt dan niet aan PUtin, maan aan uw eigen 'democratie'.

    NB: Op 14 december is het weer zover. Ù kunt ook bellen naar Putin en uw vraag stellen. Wie weet krijgt U antwoord..

    Waar kunnen we Rutte zien? Biden? Macron ? Scholz ? Sunak?
    Zouden deze mensen 4 uur lang vragen van het publiek kunnen beantwoorden?
    Nee natuurlijk, omdat ze verraders van hun volk zijn.

    ReplyDelete
  16. Ja, heer De Wijk, Het Westen gaat naar de kloten.
    Mede ùw schuld
    U loog altijd weer: Not one inch is werkelijk toegezegd.
    Cheney wil echt de Rus Federatrie in vier delen kapot slaan.
    Brzezinsky wil echt Oekraiene afsnijden van de RF.
    Het PNAC Report is echt een draaiboek en een agressieve samenzwering van uw broodheren. U bent handlanger van de Kwade Vernielers.
    Soros schreef echt: We laten de Oost Ruropeanen vechten en wij betalen het.
    2004 was echt een kleuren revolutie.
    Aegis raketten zijn echt bedoeld om Rusland schaakmat te zetten.
    Bio-labs zijn echt bedoeld om Russen ziek te maken ( zie het PNAC Report pag 78 : And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool. )
    Nuland en Pyatt bespraken echt wie er de baas mocht worden na hub coup.
    De 5 miljard van Nuland ( speech dec 2013) voor Oekraine waren echt de kosten van de naderende oorlog.
    Etc etc.

    Ù heeft die oorlog verkocht ana onze politici.
    Ù bent schuldig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toppie. Niet te lang en alles zit erin. Geweldig.

      Delete




  17. 0:31 / 10:01


    Bernard Hammelburg: 'Dit kan de doodklap zijn voor Oekraïne'

    0:29 Wie brengt de wereldvrede in gevaar?
    De neefjes van Hammelburg:
    Oekraine: Victoria Nuland, Robert Kagan, Wolfowitz, Kristall, Elliott Abrams, John Kerry, Kolomoyski, Poroshenko, Zelenski . Hun doel: de wereld nog 100 jaar overheersen. ( Hewtzelfde als Hitler, maar die wilde een deel van de wereld nog 1000 jaar overheersten)

    Israel: Rothschilds, Baruch, Untermayer, Truman omgekocht , 1948 , Steun van Stalin, Naqba, 1967 Israel begon, 1973 plot van Kissinger, 1987 Hamas gesteund door Israel, 1997 A Clean Break, 2001 : >> Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup" Fora.tv << , Thomas Fridman in Ha'aretz: "500 people on Manhatten started Iraq 2003", etc etc.

    ReplyDelete
  18. Vervolg:


    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Drie keer eerder was de wereldvrede in gevaar volgens de UN:
    1960: Congo. Wall Street wilde de grondstoffen en verdreef de socialist Lumumba.

    1979: Iran. Bernard Lewis ( joods) zei: "We moeten de landen in het Midden Oosten veranderen in diep-religieuze staatjes. Dan blijven ze klein en machteloos, want ze bestrijden elkaar."
    George Ball moest het uitvoeren, samen met MI6 en de CIA. De Shah werd verdreven en Khomeiny werd uit Parijs gehaald.
    In plaats van een modern en sterk Iran kwam er een religieus stagnerend Iran: lekker veilig voor Israel.

    1987: Libanon. Dat zal toch niks met Israel van doen hebben?

    De neefjes van Hammelburg zaten steeds in het centrum als de wereldvrede werd bereigd. Maar U weet dat niet , daar zorgen de Media wel voor.

    ReplyDelete
  19. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    2:22 "Gaza is geen bedreiging voor de wereld."
    Dat komt omdat de landen er om heen, inclusief Hezbollah, zo verstandig zijn om niet in te grijpen. Maar hoe lang nog?
    Per slot: Als ( Gaza) burgers worden gedood door hun eigen regering, dan is daar de Responsability to Protect. Elk land moet dan eigenlijk ingrijpen.
    Dus Iran moet eigenlijk ingrijpen, volgens het VS decreet R2P. Om maar een land te noemen.

    ReplyDelete
  20. 2:35 Hammelburg liegt dat hij barst. Ik leg het uit.
    Hij beweert dat Putin landen wil veroveren.
    Dat is niet zo. Het is Amerika dat macht wil over de wereld en de Nato gebruikt.
    Bewijzen te over:
    December 2021: Putin zegt: Nato, kom niet dichterbij, zoals U ook beloofde in 1991.
    Maart 2022: Er was een akkoord tussen Zelensky en Putin: Oekraine zal Nato niet toelaten, dan zou Putin de Oekraine verlaten. ( bron: Naftali Bennet, David Arakhamia)
    April 2022: Namens Nato zegt Boris Johnson: er komt geen vrede. We gaan U bewapenen en U vecht verder.

    Het is dus zeer duidelijk: de neefjes van Hammelburg zijn de agressors, zoals ze in hun PNAC Report ( een soort Mein Kampf) ook duidelijk beschreven: PNAC:
    "Nu we de enige supermacht ter wereld zijn, moeten we ons leger extra sterk maken en op alle mogelijke manieren (media -oorlogen, proxy -oorlogen, internet-oorlogen, en een sterk leger dat 2 fysieke oorlogen tegelijk kan voeren) de baas blijven.
    Natuurlijk wil het volk dat niet, maar we zorgen gewoon dat Amerika wordt aangevallen (dat was 911) zoals met Pearl Harbor ( de uitgelokte aanval van Japan op Amerika) en dan krijgen we al die oorlogen er wel door.
    Wesley Clark was er bij : al 3 maanden na 911 wist men in het Pentagon dat ze 7 moslimlanden zouden gaan kapotslaan.
    >> Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup" Fora.tv <<

    ReplyDelete
  21. 3:15 "Rusland heeft uitstekende contacten met Israel"
    Mijnmheer Hammelburg: Rusland heeft uitstekende contacten met àlle landen van de wereld, behalve met de onderdanen van Amerika.
    Putin is een klasse-diplomaat.
    Hij begrijpt hoe je oorlogen kan voorkomen.
    Amerika wil overal oorlogen beginnen: Oekraine , Iran, Taiwan.

    En Amerika heeft wat dat betreftr een gigantische track record:

    De lijst van regime changes en bombardementen op landen.
    Dr Bill Blum maakte de lijst in 2012. Dr. Lindsey O’Rourke maakte een gelijkaardige lijst in 2018.

    China 1949 to early 1960s rc ( rc = mislukte regime change)
    Korea and China 1950-1953 Bo ( = gebombardeerd.)
    Albania 1949-53 rc

    etc etc.

    ReplyDelete
  22. 5:30 "De Navo is officieel een defensieve organisatie. "
    En? Wat hebben we daaraan?
    De facto is het een agressor:
    Yugoslavie verwoest, Afghanistan verwoest, Irak verwoest. Libië verwoest, Syrie verwoest, oekraine verwoest.
    ( Soms was er een coalition of the willing, die bestond dan uit de trouwste Navo slaven, zoals Nederland. Zonder Navo zouden wij nooit 'wiling' zijn geweest natuurlijk. )

    Ik citeer uit een diplomatiek telegram dat Wikileaks publiceerde:
    ( Ik zal de vertaling hieronder, als reactie op mezelf plaatsen)

    AMBASSADOR'S PARTING THOUGHTS ON TAKING THE DUTCH TO THE NEXT LEVEL
    Date:2005 August 22, 17:01

    1. (S) SUMMARY: With the EU divided and its direction
    uncertain, the Dutch serve as a vital transatlantic anchor in
    Europe. As one of the original six EU members, the Dutch
    ally with the British to counter Franco-German efforts to
    steer Europe off a transatlantic course. The Netherlands'
    solid European and international credentials create a
    powerful "multiplier" effect. In Iraq, Dutch forces provided
    the physical and political cover for Japan to deploy and the
    Dutch are using their NATO Training Mission commitment to
    push others to do more. In Afghanistan, the Dutch drove much
    of the Phase III planning for ISAF and deployed Dutch troops
    in combat operations for the first time in more than 30
    years. The Dutch have led Europe in launching pilot projects
    to strengthen international counterterrorism cooperation, and
    initiated the U.S.-EU dialogue on terrorist financing which
    laid the groundwork for a proposed major international
    Terrorism Financing Conference in 2006.

    2. (S) (SUMMARY CONTINUED) The Dutch are expanding their
    leadership beyond Europe. Dutch strategic interests in the
    Caribbean make them logical partners to counter Venezuelan
    meddling in the region. They are expanding their military
    involvement in Africa, in part to provide a secure
    environment for their robust development assistance program,
    and in part to add "eyes and ears" on the ground. In the
    Middle East, the Dutch enjoy good relations with Israel and
    the Palestinians and would welcome a more active role; they
    quickly promised funds for an expanded Multinational Observer
    Force (MFO) and might, under the right circumstances, commit
    troops. Even in areas where we disagree, such as drugs and
    trafficking in persons, Dutch views may be shifting. As the
    headquarters for major international legal institutions, the
    Netherlands offers a unique opportunity for advancing foreign
    policy goals far beyond Dutch borders.

    3. (S) (SUMMARY CONTINUED) The coalition government, headed
    by PM Balkenende, is naturally inclined to work closely with
    the U.S. The balance could shift toward Brussels, however,
    if a center-left government comes to power in 2007 (or
    earlier), as predicted by most polls. The nearly one million
    Muslim immigrants are largely non-integrated, which is
    forcing the Dutch to question long-standing assumptions about
    Dutch "tolerance" and "identity." The murder of Theo van
    Gogh focused attention on Islamic extremism, and the Dutch
    feel they are ahead of much of Europe in addressing this
    growing problem. Strengthening U.S.-Dutch ties across the
    political spectrum is necessary to ensure that the Dutch
    continue to enlist others to pursue interests in line with
    the U.S., especially in the political-military sphere. Early
    and active consultations are the key to harnessing Dutch
    energies in enhanced pursuit of U.S. interests. END SUMMARY.

    ReplyDelete
  23. 6:00 tot 6:35. Hammelburg en Genee tonen aan dat ze 'een min soort volk' zijn, zoals mijn moeder dat vroeger noemde.
    Putin heeft een prachtige partner, eenm Olympisch gymnaste, en hij is 72 jaar, dus als hij egoïstisch zou zijn, zou hij fijn achter de geraniums gaan zitten.
    Maar wie heeft voldoende geniaal talent in huis om hem op te volgen?
    De man is uniek en niet te vervangen.

    De oorlogs-hitser ( Hammelburg) en de nitwit-grappenmaker ( Genee) komen nog niet tot aan zijn teen-nagel qua statuur, qua verdediger van de humaniteit .

    Kijk, hier hebben we het 'Mein Kampf' van de neefjes van Hammelburg:

    In Deuteronomium krijgt het joodse volk de taak om alle andere volken uit te roeien. Hieronder 10 bijbelteksten, met korte samenvatting vooraf.

    1 Deut. 7:6 ( Vrij vertaald: U bent God’s uitverkoren volk/)
    Want gij zijt een heilig volk van den HEERE. Uw God, heeft u uitverkoren tot een bijzonder volk voor Zichzelven, boven alle volk, dat op het aangezicht der aarde is.
    2 Deut. 7:2-3 (Vrij vertaald: En als God die onwillige volken met ùw hulp heeft verslagen ( verlost), onderdruk hen dan en sluit geen vriendschap. )
    En wanneer de HEERE, uw God, hen voor uw aangezicht verlossen zal, zo zult gij hen slaan en volkomen verderven; gij zult met hen geen verbond sluiten, noch hun barmhartigheid betonen: Ook zult gij met hen geen huwelijk sluiten; uw dochter zult gij aan zijn zoon niet geven, en zijn dochter zult gij aan uw zoon niet nemen.
    3. (Deut 26:18-19 God sluit een verbond met de joden. De Joden staan boven alle andere volken die God geschapen heeft.)
    En de HEERE heeft u heden toegezegd, dat gij Zijn bijzonder volk zoudt zijn, gelijk Hij u beloofd heeft, en dat gij al Zijn geboden zoudt bewaren; en dat Hij u verheffen zou boven alle volken, die Hij gemaakt heeft, in lof, en in naam, en in eer; en dat gij den HEERE, uw God, een heilig volk zoudt zijn, gelijk Hij gesproken heeft.
    4 ( Deut. 20:10-11 Zoals het Mossad slogan luidt: Maak oorlog door te misleiden. )
    Wanneer gij een stad nadert, om er tegen te strijden, verkondig haar dan vrede. En het zal geschieden, als zij u van vrede antwoord geeft, en voor u opendoet, dan zal het geschieden, dat al het volk, dat daarin gevonden wordt, u tot onderdanen zal zijn, en zij zullen u dienen.
    5 (Deut. 20:12-14 Als ze zich verzetten, executeer dan alle mannen en neem de vrouwen en kinderen als jullie eigendom.)
    En indien het geen vrede met u wil sluiten, maar oorlog tegen u voeren, zo zult gij het belegeren: Maar de vrouwen, en de kleinen, en het vee, en al wat in de stad is, ja, al haar buit, zult gij tot u nemen; en de buit uwer vijanden, die de HERE, uw God, u gegeven heeft, zult gij eten.
    6 ( Deut 20:15 U moet de héle wereld in uw macht nemen.)
    Alzo zult gij doen aan al de steden, die zeer ver van u zijn, die niet zijn van de steden dezer volken.
    7 ( Deut 20:16-17 Maar de volken die wonen in "Groot-Israël" , die moet je tot de laatste man uitmoorden.)
    Maar van de steden dezer volken, die de HEERE, uw God, u tot een erfdeel geven zal, zult gij niets, wat ademt, in leven laten: Maar de Hethieten en de Amorieten, de Kanaänieten en de Perizzieten, de Hivieten en de Jebusieten zult gij geheel en al verdelgen, zoals de HEERE, uw God, u geboden heeft.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vervolg:

      8 ( Deut. 23:19-20 Maak de landen tot slaaf door ze geld te lenen en hoge rentes te eisen.)
      Gij zult uw broeder niet op woeker uitlenen; woeker op geld, woeker op levensmiddelen, woeker op alles, wat op woeker geleend wordt: Aan een vreemdeling zult gij woekerleningen doen, maar aan uw broeder zult gij geen woekerleningen doen, opdat de HEERE, uw God, u zegene, in alles, waartoe gij uw hand gezet hebt, in het land, waarheen gij heengaat, om het te bezitten.
      9 ( Deut. 15:6 Zelf mag je niks lenen. Zo onderwerp je de hele wereld.)
      Want de HEERE, uw God, zegent u, zoals Hij u beloofd heeft; en gij zult aan vele volken lenen, maar gij zult niet lenen; en gij zult over vele volken heersen, maar zij zullen over u niet heersen.
      10 (Deut. 7:22-23 Zei ik ‘overheersen? Ik bedoel natuurlijk: langzaam maar zeker vernietigen.)
      En de HEERE, uw God, zal die volken beetje bij beetje voor uw aangezicht uitroeien; gij zult ze niet terstond verteren, opdat het gedierte des velds niet over u zal toenemen. Maar de HEERE, uw God, zal-+hen aan u overleveren, en zal hen met een machtige verwoesting verdelgen, totdat zij verdelgd zijn.


      ====
      En het zijn Putin en Xi die de wereld trachten te beschermen voor de uitvoering van dit Plan.
      Natuurlijk is Het Westen niet meer te redden. ( De volgende gremia controleren Het Westen, en de controle over deze gremia is totaal in joodse handen:
      De Media, De Bankenwereld, De Index-Beleggers (Blackrock, State Street etc) , de FED, Big Corporations met Big Pharma en Big Food) , de Politici, de Denktanks, Academia, de NGO's. )

      Maar de rest van de wereld is misschien wel te redden, en Putin en Xi proberen dat.

      Delete