Sunday, March 21, 2021

1131 Voorjaar 2021. De toestand in de wereld.

Zo heel af en toe schrijf ik dan hier een 'situation report':  

'De toestand in de wereld.'


Corona. 

Het meest in het oog springen is natuurlijk de Corona gekte die nu al een jaar heerst. 

Ik denk dat er enige veroorzakers zijn:  

1. Het virus is mogelijk door Amerika bedacht om China te treffen:  fysiek en qua imago ( de bvroedplaats van ziekten en onheil). Maar de VS is niet meer wat het geweest is en ook dit is mislukt. Ze zijn zelf het grootste slachtoffer van het virus. Het hoort bij de Theucydides Oorlog die de VS tegen China mòet voeren om te overleven.  (En volgens het PNAC recewpt:  oorlog voer je op àlle denkbare wijzen: economisch, financieel, per media, sancties,  juridisch etc. maar niet met wapens zolang het kan.)  

2. Big Pharma is al jaren in de weer om ons ziek te maken door ons verkeerd voedsel te adviseren en alleen dure symptoom bestrijders aan te bieden, maar nooit ziekten te voorkomen. Dus deze melk-koe grepen ze met beide handen vast.  Maar het is Amerika: wie goed kijkt ziet het bedrog van verre.   Toch is hen dit nog een laatste keer gelukt, vrees ik:  ze hebben in de rijke landen de goede middelen als HCQ en IVM  en vitamine D  met succes van het podium gehouden. 

3. Big Banking weet dat je niet voor altijd de zaak draaiend kan houden door steeds maar geld bij te drukken. Je moet leningen afdwingen.  Dat kun je door milieu-investeringen op te leggen wegens klimaat-verandering. Die agenda loopt nog.   Maar àls het niet lukt en `als de zaak in stort, dan kun je zeggen dat het doro de Corona kwam, en niet door het bancaire systeem.  De grote banken ( Klaus Schwab lijkt me hun woordvoerder)  hebben baat bij een flinke Corona. 

4. De Virologen en Deskundigen hebben eerst geroepen dat het een griepje was en dat het niet hierheen zou komen.  Daarmee maakten ze de verspreiding van het virus optimaal.  Alleen Trump en Putin ( en landen rondom China zoals Vietnam)   sloten het vliegverkeer in een redelijk vroieg stadium. Toen het er eenmaal was  hebben de deskundigen volledig op Big Pharma ingezet. In ònze landen.  Niet in de arme landen.  Zou het toeval zijn dat Osterhaus,  Van Dissel en Kluytmans  miljoenen op de bank hebben ?  Ze zitten in een echokamer en hebben ioedere dissident zwart gemaakt.  Verwacht van hen niet dat ze zelf dissident worden.  Hun focus blijft op het 'levensgevaarlijke virus'. 

5 Hetzelfde geldt voor de journalisten die het Corona evangelie verkondigen: Maarten Keulemans heeft nooit één van de 30  onderzoeken besproken die totnen dat IVM heel goed werekt. Maar een frauduleus onderzoeek dat toont dat het niet significant helpt, maakt Keulemans bijna juichend:  "Hoera ! Er is géén veilig en goedkoop en zeer goed werkend medicijn! "    De facto is Keulemans blij dat er veel mensen niet gered kunnen worden.  Dat is wat dit eigenlijk betekent. 


Geopolitiek.

We zien dat de VS nu het contact met de realiteit aan het verliezen is.   In hun eigen wereldje zijn zij nog steeds de lieden die de wereld kunnen dwingen om naar hun pijpen te dansen. 

Maar China en Rusland laten steeds duidelijker weten dat die tijd nu echt voorbij is.  (Biden noemt Putin een killer) ( Putin zegt hoe Rusland zich op stelt tegenover elk ander land) ( China 'praat terug' tegen de VS. Zie tweede helft van dit artikel. Zie eerste 30 min van Kim Iversen. )  

Europa is verdeeld:  de ene keer volgt ze die gekke Amerikanen, de andere keer weigeren ze. Iedereen voelt aan dat Azië de nieuwe wereldmacht is en Amerika verleden tijd.  Maar ja: wel 'verleden tijd'  met gekken die bepalen of er een kernoorlog los barst, en gekken die àlles weten van iedereen ( hun NSA sleepnet) en gekken die enorme aantallen invloedrijke mensen op hun loonlijst hebben staan, en gekken die met één handomdraai de hele wereldeconomie in diggelen kunnen laten vallen.  Hoe krijgen we deze oliefant uit de porcelijnkast? 

 


2 comments:

  1. [China’s century-old support for Zionism surfaces in letter], bron: https://www.timesofisrael.com/chinas-century-old-support-for-zionism-surfaces-in-letter/

    ReplyDelete
  2. Kim Iversen legt uit hoe China de Yanks op hun nummer zette, vorige week in Alaska.
    En hoe het Oeigoeren-probleem in de wereld kwam. ( Deels omdat China de moslim-jongeren bewapende om tegen de Russen te vechten, lang geleden, en deels als gevolg van Amerikaanse inspanningen om die jongeren ( na hun ISIS avontuur) nu tegen China op te zetten) .

    ReplyDelete