Monday, August 24, 2020

1076 Deskundigen komen met advies dat wij al 5 maanden geleden schreven.


Op 8 maart schreef ik hier in een blogf dat je de ouderen extra zou moeten beschermen, en de jongeren zoveel mogelijk door moest laten gaan met het overeind houden van de economie. 

http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/979-het-coronavirus-mijn-advies-aan-de.html


Was dat erg slim van mij?  Nee natuurlijk. Het was de meest simpele en meest voor de hand liggende maatregel die je maar kan bedenken. 
Maar niet voor een Outbreak Management Team dat het hoofd vol heeft met informatie van 'vooroordelen' en 'niet van toepassing zijnde kennis'. 
Gewoon kijken, zien dat de oudjes het slachtoffer worden en de jongeren vrijwel nooit. Simpeler kan het niet. 
Helaas: teveel gevraagd voor onze deskundigen. 

Zelfs het 'team B' ,  een team van professionals dat er is om team A tegen te spreken, kwam blijkbaar niet op de gedachte...

Ondertussen in de VS: 
Dr Seheult vertelde ons dat er 35000 mensen in een onderzoek mee deden naar het effect van toediening van bloed-plasma van reeds genezen Corona patienten. 
Het onderzoek wees uit dat dit enormgunstig effect heeft op het ziekte-verloop.    En hoe meer anti-stoffen het plasma bevat, hoe gunstiger het effect.   
Een normaal mens zou zeggen: Eureka! 
Maar Fauci cs zeiden:  " Mag niet worden toegepast. Er moet eerst  een vaccin aan de man worden gebracht meer onderzoek komen. 
Zou dat de reden zijn dat Fauci is vervangren door de heer Atlas? 

Gisteravond kondigde Trump met veel aplomp aan dat bloedplasma van genezen patienten een geweldig hulpmiddel in de strijd tegen Corona is. 
Daar is vermoedelijk wel een heftig woordje over gesproken, ewn Trump heeft gewonnen. God zij dank.  Trump tegen Big Pharma.
Geweldige kerel ! 

          -----------------------------------------------------


BNdeStem vandaag 24 augustus:  OMT ziet eindelijk wat U en ik al maanden zien: 


‘Scherm ouderen en kwetsbaren af, zodat jongeren bewegingsruimte houden’

EXPERTS OMTNu het coronavirus voorlopig nog wel even onder ons is, moeten ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid beter worden beschermd. Dat stellen verschillende leden van het Outbreak Management Team (OMT).


4 comments:

  1. Er is kwalitatief beeldmateriaal, een documentaire opgedoken van de Tsar explosie, de grootste waterstofbom ooit:

    https://thebarentsobserver.com/en/security/2020/08/rosatom-releases-previously-classified-documentary-video-50-mt-novaya-zemlya-test

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hier ook een site, ook met films.
      http://www.tsarbomba.org/

      Ik mis alleen de koppeling met cojona, maar dat zal dan wel aan mij liggen.

      Delete
    2. We zijn niet hyperfocused op corona. Er zijn ook andere ontwikkelingen gaande. Men zou zich af kunnen vragen waarom dit nu vrijgegeven wordt: rond het beeindigen van de non proliferatieverdragen.

      Delete
  2. Snel zakelijk lenen of rekeningen betalen tegen 3% rente? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studielening, schuldconsolidatielening e.t.c. ongeacht uw kredietscore. We zijn gegarandeerd in het verstrekken van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met een maximale looptijd van 1 tot 30 jaar, varieert onze lening van 2.000 euro (tweeduizend euro) tot $ 50.000.000,00. (Vijftig miljoen euro). We lenen ook in USA DOLLARS, EURO en PONDEN! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze e-mail: (robertokennety@gmail.com), of WhatsApp: +1(518)219-0838

    ReplyDelete