Wednesday, August 26, 2020

1078 Verdeel en Heers in de praktijk.


Onze Masters of Discourse (zie voorwoord Israel Shamir (*)  hebben er voor gezorgd dat de westerse landen multi werden:
multi-etnisch,
multi-religieus.

Wie dat geen goed idee vond werd onmiddellijk als Nazi en Fascist buitengesloten. Einde carriere.

Op 11 september 2001 werd met Fase 2 van het 'Verdeel' project begonnen:

De moslims worden sinds 911 flink zwart gemaakt en langzaam maar zeker groeit de animositeit tegen hen.
Een koers-verandering van 180 graden.
'Kwetsbare nieuwkomers' moeten worden re-branded tot 'brutale indringers'.
Die re-branding heeft veel wrijving gegeven  tussen autochtone Nederlanders.  Mensen die hun gevoel van superioriteit decennia lang ontleenden aan hun eigen onwetendheid ruimdenkendheid ('Werkelijk géén idee waarom onze voorouders discrimineerden!' ) hebben kinderen die op school zitten met kutmarokkaantjes, en daar openlijk over klagen ...

Maar de Masters of Discourse die als kleine Elite de macht willen overnemen gaan nog een paar stapjes verder:

Met Identity-Politics  kun je een volk splitsen in heel veel kleine groepjes.

En als je nu verplicht stelt dat al die nieuwe groepjes óók het recht hebben op
een Rol en een Stem in de Nationale Media, dan is de verdeeldheid zo goed als onafwendbaar en  kunnen de Masters of Discourse  hun macht uitoefenen.

Frans Klein bedient de Elite op haar wenken:
( Er is recentelijk al flink op Frans geleund, dus Frans doet wat er van hem verwacht wordt....   )


NIEUWS  
NIEUWS TV-SEIZOEN NPO
NPO dwingt met ‘afrekenbare afspraken’ omroepen inclusiever te worden
De Nederlandse Publieke omroep gaat er scherper op toezien dat individuele omroepen werk maken van inclusiviteit voor en achter de schermen. ‘De tijd van excuses is voorbij’, was de boodschap tijdens de presentatie van het nieuwe tv-seizoen.
Menno van Dongen25 augustus 2020, 18:

‘We willen en moeten een goede afspiegeling van Nederland zijn’, zei NPO-directeur video Frans Klein na afloop. ‘Daarom gaan we met omroepen afrekenbare afspraken maken. Daarmee bedoel ik niet dat we meteen ons geld terugeisen als programma’s of redacties achteraf gezien niet divers genoeg zijn, maar afspraken moeten wel zo meetbaar en streng worden dat het deze keer niet bij woorden blijft.’
Als dit tot onvoldoende verbetering leidt volgen stevigere maatregelen, waarschuwt Klein. ‘Ik denk aan het openen van bepaalde tijdvensters met een diversiteitsdoelstelling. Als omroepen dan niet met een voorstel komen dat daarbij past, krijgen ze dat tijdvenster niet. En ik denk aan afspraken over de inclusiviteit op het scherm. Quota? Liever niet, maar als het op een andere manier niet lukt, moeten we gaan reguleren. Al denk ik niet dat het zover zal komen. De tijdgeest is zo gekanteld dat iedereen wel voelt dat het tijd is voor verandering.’
 -------------------------------


(*) In het voorwoord van zijn boek beschrijft Shamir wie de Masters of Discourse zijn:

Welcome to the new world order, where mass media, a fully integrated public-opinion-forming machine of mind control had rendered the Left and Right obsolete and subservient to Zionism. Who are the people who own and operate this machine? Are they actually the Jewish Lobby? No, says Shamir. The formidable Jewish Lobby is just the visible tip of the iceberg, while below there are miles and miles of solid ice: media lords, chief editors, their favourite university pundits, in short, the Masters of Discourse. In this third volume of his writing, Israel Shamir travels around the world to find the reason for their captive hold over our thinking.

Ik werd gisteren nog gebeld door een NPO1 journalist van wie ik vrees dat hij de engelse taal onvoldoende machtig is om bovenstaande tekst te begrijpen.  Ik vertaal het dus maar:

Welkom in de nieuwe wereldorde, waar de massamedia ‘Links’  en ‘Rechts’ tot verouderede begrippen hebben gemaakt en iedereen ondergeschikt werd aan het zionisme.
De Massamedia werken als een volledig geïntegreerde ‘machine’ die de opinie van het publiek vormt en dus het denken van de mensen controleert.
Wie zijn de mensen die deze machine bezitten en bedienen?
Zijn ze eigenlijk de Joodse lobby? Nee, zegt Israel Shamir. De formidabele joodse lobby is slechts het zichtbare topje van de ijsberg, terwijl daar beneden mijlen van stevig ijs zit: mediabeheerders, hoofdredacteuren, hun favoriete universitaire experts - kortom, de Masters of Discourse.

In dit derde deel van zijn schrijven reist Israel Shamir de wereld rond om de reden te vinden waarom ze ons denken willen controleren.

No comments:

Post a Comment