Saturday, December 29, 2018

794 Over de Russische aanval op westerse democratiën.


Die 'Russische aanval' blijkt een False Flag te zijn....

Er was eens een bedrijfje in Amerika dat NewKnowledge heette.
NieuweVaardigheden.  Hun baas heet Jonathon Morgan.

Hun Vaardigheden bestaan er uit dat ze in staat zijn om bedrijven ( en overheden) te beschermen tegen 'Dis-informatie'- aanvallen, door software die deze aanvallen direct identificeert.

NewKnowledge is dus het aangewezen bedrijf om Russische Disinformatie op social Media (de bekende verkiezings-beinvloeding)  te onderzoeken en er een rapport over te schrijven.

En dat dezen ze. Hun Rapport voor de Senaat werd veel besproken en kwam in alle Grote Media. Senatoren waren erg boos op Rusland.

So far so good.

Jonathon Morgan van Facebook verwijderd wegens Disinformatie verspreiding.  

Maar nu blijkt dat NewKnowledge zèlf fake berichten plaatste op Facebook, om verkiezingen te beïnvloeden !
In de Senaats-verkiezingen in Alabama plaatste Jonathon allerlei berichten op social media die van Russische oorsprong leken te zijn, en die kandidaat Moore steunden. Voor de meeste kiezers is dat géén aanbeveling om op Moore te stemmen. Moore verloor.  Dat was in 2017.

Vorige maand beweerde de collega van Jonathon,  dhr Ryan Fox,  dat hij had ontdekt dat Rusland ook de Gele Hesjes in Frankrijk ophitste via social media.
Ook dit bericht werd in alle media herhaald.
Maar Ryan Fox kon geen enkel bewijs tonen, dus schreven de media daarna dat het  'very likely' was   dat de Russen de Gele Hesjes opstookten.

In een van de drie bronnen die ik voor deze zaak heb, wordt gemeld dat Jonathon óók betrokken was bij Hamilton 68.  Weet U  nog wat dit was?
Marcel van den Berg had destijds al achterhaald dat het bedrog was.

Mijn bronnen:
Jimmy Dore.  ( met dank aan Dawg)
prof. Paul Robinson:  False Flag Confession.
RT: LinkedIn billionaire ‘sorry’ for funding ‘Russian bot’ disinformation campaign.... 



2 comments:

  1. Een Rus die van doen had met Bill Browder en naar Londen is gevlucht in 2009, is daar 'klokkeluider'geworden en heeft Russen beschuldigd.
    In 2012 viel hij dood neer tijdens het joggen.

    Sedert die tijd zijn er vele tientallen artikelen verswchenen die beweren dat Putin zelf de opdracht had gegeven om de man te vermoorden.

    Maar.... op 19 december was eindelijk het resultaat van de lijkschouwing bekendgemaakt: de man stierf aan hartritme-stoornis.
    Dezelfde oorzaak als waaraan Magnitsky stierf, trouwens.

    https://irrussianality.wordpress.com/2018/12/19/death-by-natural-causes/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hier de naam van de man: Perepilichny. Let vooral op het grote aantal artikelen dat beweert dat Putin er mee van doen had.
      Er is geen link naar een artikel dat de uitspraak van het officiele onderzoek door de staat weergeeft.

      Maar de wiki pagina is wel updated op 19 december, de dag dat het rapport bekend werd.

      Men heeft toen de uitslag van dat rapport geplaatst tussen twee regels die de indruk wekken dat er nog geen uitslag is, en dat het toch moord was: ( ik heb de ingevoegde regel dik gedrukt)

      However, the inquest into his death continues. A British cardiologist employed by the court has concluded he probably died of natural causes. He was alleged to have been killed as part of the conspiracy to cover up the theft of $230 million from the Treasury of Russia [ru].[3]

      https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Perepilichny

      Delete