Saturday, February 17, 2018

708 Perspectief. Relatief gezien. Propaganda. Doodzwijgen. Malcolm X.

Malcolm X zei:
The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and the guilty innnocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses.

Gerard Menuhin: Es gibt in der heutigen Welt keine größere Macht als die, die von den Beherrschern der öffentlichen Meinung ausgeübt wird. Kein früherer König oder Papst, kein Eroberer oder Priester hatte je annähernd die Macht wie einige Dutzend Menschen, die die Massenmedien der Nachrichten und der Unterhaltung beherrschen.

Een constatering van mijzelf :
99% van de mensen heeft niet eens de moed om hun kinderen voor de slavernij te beschermen.  Dan moeten ze heilige huisjes aanvallen. Durven ze niet.

----

140 Jaar geleden werd de Russische Tsaar door een joodse mijnheer vermoord. 
Daarna kregen de joden in Rusland het moeilijker,  Uiteindelijk hebben ze met hulp van Amerikaanse bankiers de Russische Revolutie gepleegd en de macht over genomen in dat land. In samenwerking met andere minderheden (Litouwers etc.) 
De elite werd vermoord of moest vluchten: adel, intellectuelen en priesters. 'Geen competitie svp.'

Als verdediging voor deze machts-overname wordt wel gezegd: "Ja, maar de joden leden heel erg on der de pogroms, na de moord op de Tsaar.'

Bij Solzhenisyn  vinden we hoeveel joodse mensen er door pogroms om het leven kwamen in die 40 jaar , in een gebied zo groot als Europa: 3000 mensen. (1)
Dat is 80 per jaar. In dat reusachtige land. Heel erg natuurlijk. 

Maar laten we het in perspectief plaatsen: 
Onder het joodse communisme stierven tussen 1917 en 1953 volgens Solzhenitsyn 66 miljoen mensen.( Volgens prof. R.J.  Rummel waren het er 60 miljoen). Bijna 2 miljoen per jaar. 

De pogroms in Tsaristisch Rusland zijn bij heel veel mensen bekend. 
De 60 miljoen doden in de Gulag zijn heel wat minder bekend. 

En dan kwam ik deze week nog een keer het getal van 3000 doden tegen: 
Dat is het aantal Palestijnse kinderen dat in de laatste 17 jaar is gedood door de Israeli's. 


Wie niet overleed was waarschijnlijk wel gemarteld, zo blijkt uit het bericht. 

Hoe is het toch mogelijk dat we over sommige moorden van meer dan 100 jaar geleden àlles weten en dat die in ons wereldbeeld een flinke ruimte in nemen, terwijl we over àndere moorden nooit iets hebben gehoord?

Zou het komen door de bloedbanden tussen de Media-bazen en de auteurs enerzijds en de slachtoffers of daders anderzijds ? Dat het eigen slachtofferschap enorm wordt opgeblazen en herhaald, terwijl het daderschap wordt doodgezwegen?  Zou het kunnen ?

Kan het zijn dat ons wereldbeeld van geen kanten klopt? 
Hebben we niet het geringste idee over wat werkelijkheid is en wat niet? 


(1)     Solzhenitsyn, 200Years Together, Pag. 295.  Citaat: 

Sometimes, when such a team of Jewish inmates smoothly bands together and, being no longer impeded by the ferocious struggle for survival, they can engage in extraordinary activities. An engineer named Abram Zisman tells us: “In Novo-Archangelsk camp, in our spare time, [we] decided to count how many Jewish pogroms occurred over the course of Russian history. We managed to excite the curiosity of our camp command on this question (they had a peaceful attitude toward us). TheNachlag [camp commander] was captain Gremin (N. Gershel, a Jew, son of a tailor from Zhlobin). He sent an inquiry to the archives of the former Interior Department requesting the necessary information, and after eight months we received an official reply that … 76 Jewish pogroms occurred from 1811 to 1917 on the territory of Russia with the number of victims estimated at approximately 3,000” (That is, the total number of those who suffered in any way.)

17 comments:

 1. Onderstaande reacties horen eigenlijk bij de vorige draad maar ik zet ze ook maar even hier:

  Jan schreef "De situatie is niet te vergelijken met de Koude Oorlog. Toen waren goyim aan de macht,"

  Hoe kom je tot die conclusie?

  En:

  Jan schreef "U zou West Europa aanvallen met kernwapens. Dat is het enige dat U kunt doen. Dat is wat U hoort te doen: uw bevolking behoeden voor uitroeiing."

  Nee, ik zou de V.S. aanvallen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophia,
   in vergelijk met nu waren toen de Neocons zeker niet aan de macht. Er zaten joden in Reagan's regering, en ze bedachten TEAM B. Dat team bedroog Reagan doordat het de macht van Rusland enorm overdreef. Maar uiteindelijk heeft Reagan ze er uit gegooid.

   Nu kan dat niet meer: ZIJ gooien Trump er uit. Niet omgekeerd.
   ====
   Matuurlijk moet je de VS aanvallen, en Putin heeft dat ook gezegd: dat de VS niet aan schade zal ontkomen als het oorlog wordt. Maar de VS ligt veel verder weg en zal dus succesvoller de luchtafweer kunnen gebruiken.
   Daarom wil de VS ook in Roemenie en Polen ( en heel graag Oekraïne) raketten kunnen zetten.

   Delete
 2. In een bijdrage onder de vorige draad schreef Jan "Zundel: Het lijkt er op dat er geen moorden waren, geen opgravingen en geen verbrandingen in Baby Jar...
  Ball: Ik zeg alleen: uit de foto's valt niks af te leiden."

  Wetenschappelijk bewijs voor de opmerkingen van Zundel: "Auschwitz Chemistry: How Science Proves The ‘Final Solution’ Was Systematically Gassing Lice Infested Clothing To Save Lives"

  https://wearswar.wordpress.com/2018/02/16/auschwitz-chemistry-how-science-proves-the-final-solution-was-systematically-gassing-lice-infested-clothing-to-save-lives/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophia,
   Ik denk dat 'men'het er over eens is dat veel joden zijn vergast in mobiele gaskamers in de Oekraine.

   Dat Baby Jar een leugen is, zou je mogen denken als we deze Ball geloven.
   Ik noteer wat hij zegt, maar oordeel nog niet over Baby jar.

   Dan Auachwitz. Dit stuk van Wear is lang, en ik ontdekte zo snel niet welke nieuwe zaken hij aandraagt.
   Ik ga uit van wat David Cole in zijn onderzoekje/film publiceerde. En ik denk dat in twee boerderijen buiten Auschwitz er wel gaskamers waren.
   Maar het fijne weet ik er niet va,
   Als WEAR ergens harde bewijzen geeft, geef dan daarvan een citaat of aanwijzing waar ik het kan lezen svp.

   Delete
  2. Ik heb toch nog even verder gekeken.
   Dr Roth die de zaak bedriegt.
   De twee citaten van Faurisson ( in zwarte achtergond: prima).
   Maar ik denk dat ik de rest al wist: er is geen restant van Zyklon B in de 'gaskamers' aangetroffen, wel in de ontluis ruimtes.

   Delete
  3. Jan schreef "En ik denk dat in twee boerderijen buiten Auschwitz er wel gaskamers waren."

   Heb je daar een bron voor? Wie beweert dat?

   Delete
  4. Jan schreef "Ik denk dat 'men'het er over eens is dat veel joden zijn vergast in mobiele gaskamers in de Oekraine."

   Mobiele gaskamers? Waarmee werd daar vergast dan?

   Delete
  5. Blijkbaar heb je een hekel aan lezen - terwijl je wel van anderen verlangt dat deze jouw ellenlange teksten aan bewijs gaan lezen - dus zal ik later weer wat video's plaatsen waaruit blijkt wat in het uitgebreide artikel wordt gesteld.

   Delete
  6. Sophia,

   de gaskamers waren hokjes op vrachtwagens. De uitlaat van de motor liep via een slang naar die hokjes, en de mensen daarin stierven door de uitlaatgassen.

   Over de twee boerderijen buiten Auschitz-Birkenau heb ik vaker gelezen. Die werden als in de jaren 1938 gebruikt om communisten te vergassen, zo herinner ik mij.

   Ik heb geen hekel aan lezen,. maar ik kan me moeilijk concentreren en het gaat heel langzaam....

   Je kent David Irving toch wel? Ik geloof hem zeker niet in alles, maar hij is wel een zeer grote autoriteit.

   TOT MIJN VERBAZING MERK IK NU DAT GEEN ENKELE VAN DE LINKS VAN DAVID IRVING NOG WERKT.

   Ook op zijn Wikipedia pagina zie je dat van al zeijn boeken er geen enkele blauw is: doorlinken gaat dus niet.

   Ik weet vrijwel zeker dat dit 'overheids ingrijpen' is: onze joodse vrienden zijn in de tegenaaval gegaan !

   Hoe lang zal ik dit soort zaken nog kunnen schrijven op blogspot ?

   Delete
  7. Zeker ken ik David Irving.

   Je schreef "TOT MIJN VERBAZING MERK IK NU DAT GEEN ENKELE VAN DE LINKS VAN DAVID IRVING NOG WERKT."

   Dat is dan sinds kort! Ze beginnen nu blijkbaar echt bang te worden. Ik heb net even gekeken op de link die ik je via de mail gestuurd heb, daar staan ze nog wel op.

   Delete
  8. Jan schreef "de gaskamers waren hokjes op vrachtwagens. De uitlaat van de motor liep via een slang naar die hokjes, en de mensen daarin stierven door de uitlaatgassen."

   Mij is geleerd dat die niet werkten (later leerde ik dat het onmogelijk is om mensen te vermoorden met dieseluitlaatgassen) en dat men daarom overging op ZyklonB (wat overigens ook door de V.S. werd gebruikt) dus die dingen kun je gevoegelijk afschrijven als bruikbaar. Dat van die twee boerderijen ga ik uitzoeken.

   Delete
  9. De site van David Irving is inderdaad uit de lucht gehaald! Ik ga kijken of ik zijn boeken nog ergens anders kan vinden.

   Delete
  10. Sophia,

   Niet zo ver bij mij vandaan woonde een jongeman die zelfmoord heeft gepleegd door met een slang de uitlaatgassen naar zijn auto terug te voeren.

   Delete
  11. @Jan, dat is dan met benzine gebeurd.

   Delete
 3. Op de vorige draad legde ik uit hoe de russishce ondernemer Prigozhin met een eigen legertje in Syrië een oliebron probeerde te veroveren.(1)
  Daarbij sneuvelden ca 25 Amerikanen door Amerikaans vuur. Maar Putin zegt daar niks over. Wat dan weer door CNN wordt gemeld.

  --==
  Gisteren heeft Moon of Alabama een lang artikel gepost over diezelfde Prigozhin: (2)

  hoe hij slechte maaltijden verkocht aan St Petersburgse en Moscowse scholieren, kritiek kreeg en toen zelf op het idee kwam om een aantal jongelui in dienst te nemen die met honderden valse identiteiten (op internet) de kritiek op hem op het internet moesten ondersneeuwen.
  Astro-turfing heet dat meen ik.

  Welnu: hij is verder gegaan op deze weg, en enkele mensen hebben de markt in de VS verkend ( zij worden in het Mueller rapport over de Russen beschreven) en hebben de onderneming in de VS uitgebouwd:
  websites oprichten die duidelijk pro Trump of anti Trump zijn. Daar mensen heen lokken met goedkope facebook advertenties, Op die websites werd advertentie-ruimte verkocht en elke bezoeker betekende winst voor Prigozhin.

  Dàt zaakje heeft Mueller nu in zijn rapport beschreven.

  Zo ongeveer begrijp ik de zaak, op dit moment.
  NB: De meeste activiteiten van Prigozhin in de VS vonden plaats nà november 2016, dus nadat Trump al was gekozen.
  Dat is dus geen verkiezings-meddlen meer, maar destabilisatie. Ik meen dat dit verwijt nu ook met regelmaat wordt genoemd. Mijn vraag: hebben de Amerikanen de enorme verwarring en destabilisatie al niet tot grote hoogte gebracht in hun land? Wat kan een Russische website daar nog aan toevoegen?

  (1) https://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2018/02/de-echte-occupanten-de-vs-met-nederland.html?showComment=1518948094554#c5309395570224004010

  (2) http://www.moonofalabama.org/2018/02/mueller-indictement-the-russian-influence-is-a-commercial-marketing-scheme.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dit is het eerste artikeltje over Prigozhin dat ik op BLIK plaatste.

   Yevgeny Prigozhin, a Russian oligarch who controls a network of companies.

   Prighozin heeft ook een soort russisch Blackwater: Wagner.
   En hij heeft een deal met Assad: van elke oliebron die hij met zijn huurlingen kan bevrijden uit rebellen-bezit, krijgt hij later 25% van de olie-opbrengsten.

   Op 7 februari liep het mis en hebben Amerikaanse bommen op die huurlingen zo'n 25 Russen gedood.

   CNN meldt dat Putin niet spreekt over de dood van die 25 Russen.

   Ik vind dat wel begrijpelijk: ze waren huurlingen, die kwamen daar vrijwillig om mogelijk heel veel geld te verdienen. Er zijn niet alleen Russen gedood. Prigozhin had ook een legertje met Amerikaanse of Poolse huurlingen kunnen gebruiken.

   https://edition.cnn.com/2018/02/18/middleeast/us-airstrike-killed-dozens-of-russians-in-syria-intl/index.html

   Delete
  2. NB: beide bovenstaande reacties heb ik als eerste op BLIK geplaast.
   Als ik schrijf: in de vorige draad, doel ik op de vorige draad bij BLIK.

   Delete