Friday, January 27, 2017

581 Wanneer de Islamitische Terreur werd bedacht en door Wie.


Vóór 1979 bestond  Islamitisch terrorisme  niet.
Vreemd, want het kwam toch allemaal uit de Koran?

1979: De VS wil de Russen Afghanistan in lokken en ze zo hun ondergang, ‘hun Vietnam’ te bezorgen.
Kabul lijkt in 1979  nog op Parijs: korte rokken, hoge hakken. De VS gaat moslims als Hekmatyar en Osama bin Laden trainen en bewapenen en tot terreur aanzetten.  

In 1982 schrijft Oded Yinon: “Israel moet verdeeldheid veroorzaken in de omliggende landen, dan vernietigen die landen zichzelf. “

1985: Richard Pearle mag niet langer belasting-geld sturen naar madrassa's.  Dus richt hij het American-Turkish Council op en dan gaan er weer honderden miljoenen belastinggeld naar moslimlanden. Bron: Sibel Edmonds.
Fetullah Gülen kreeg 20 miljard $ van ‘Turkse mensen’, zo beweert hij.  Dat geld besteedde hij ook aan Madrassa’s. Gülen woont al vele jaren in Pensylvania…
Vanaf 1985 worden de moslims grootschalig onderwezen in de Koran. Door Amerika betaald…

Moslimstrijders worden door de VS op diverse plaatsen ingezet: in Afghanistan ( 1979),  in Bosnie ( 1994) , in Tsjetsenië ( 1998),  in Libië ( 2011) en in Syrie ( 2012-2017)

2000: Er  wordt een enorme moslim-bashing organisatie opgebouwd. Joodse auteurs als Jeff Cohen (FAIR) en Max Blumenthal weten wie er achter zitten: allemaal joodse schrijvers.

2001:  Een islamitsiche aanslag op 911.  Islamitisch? Met joodse waarnemers: ‘we were there to document the event.’ Odigo waarschuwde zijn joodse kenissen. Larry Silverman en zijn 2 kinderen waren op 911 toevallig  alle drie niet op hun normale werkplek in het WTO.
Islamitisch? Het telefoongesprek van Barbara Olsen kan volgens de FBI niet hebben plaatsgevonden. Islamitisch? Ja, gelukkig kon een kaper nog een paspoort naar buiten werpen voor hij de Towers in vloog.  Elke terrorist laat immers zijn paspoort achter.


Niks Islam. Niks Koran.
Er wordt gebruik gemaakt van een normale menselijke eigenschap: 5 % van de jonge mannen wil graag vechten.

Dat kan door voetbal hooligan te worden, of door jihadist te worden.  Het laatste is echt, en betaalt ook echt. Wel wat gevaarlijker.

No comments:

Post a Comment