Thursday, January 12, 2017

577 Grote aanval op Trump...


Gisteren gaf Trump een persconferentie die op vele TV kanalen direct werd uitgezonden: CNN, Al Jazeera, CCTV China, BBC, RTL-Z etc.  
Belangrijke pundits als Paul Craig Roberts en The Saker vrezen voor het leven van Trump.
Maar op de blog van Blik  ging het over Adolfo Nicholas.   Hieronder het verhaal.
-----

Mijn digitale huiskamer is het blog ' BlikopNOSjournaal' .

Twee  mensen die daar heel vaak schrijven zijn Oligarch en Joop de Jong.
Allebei willen ze geen kwaad woord over 'de joden' horen.
Dat geeft mij sterk de indruk dat ze joods zijn en niet de moed kunnen opbrengen om de joden als belangrijkste boosaardige  Macht in deze tijd te zien.
Joop de Jong heeft als oplossing dat hij alle schuld aan 'De Zionisten' geeft.
Oligarch volgt een andere afleidings-route:  de wereld wordt stevig in de teugels gehouden door Adolfo Nicolas.
Wie?
Adolfo Nicolas !   De baas van de Jesuiten.

Enfin, ik heb het hier maar vast gelegd, want ik kan me voorstellen dat Oligarch de post later weg haalt.
De wereld staat in brand: over een goede week zal Donald Trump worden geïnaugureerd als president van de VS. Maar gerespecteerde bloggers als The Saker en Paul Craig Roberts  zijn bezorgd dat hij het niet zal; halen: omdat ze aanvallen op hem zo hard zijn en door zulke invloedrijke groepen gebeuren. Voor beiden is het : Er op of er onder.
En Trump staat alleen.
Als hij word neergeschoten door een toevallig passerende gek, dan ios de ondergang van al die grote Media en al die al jaren lang liegende Intelligence big-shots toch mooi  van de baan.

En dan komt Oligarch met Adolfo Nicholas...

Niet te geloven.

Het gaat me om deze passage die door beide heren als waar wordt geciteerd:

What people are not understanding is that the Jesuits command the White Pope and the Vatican City, Obama /Bush’s/ Clinton’s / Blair’s / Peres/ Rudd / Jintao / Sarkozy / Medvedev (and frankly every government on earth) including the the evil Council of Trent, CFR, Illuminati, the Zionists, the Bilderberg group, the Freemasons, the Knights of Malta, the Knights of Columbus, the Knights Templar, Council of 300, and every intelligence organization in the world all have ties to the Jesuit Order and more specifically, the Superior General of the Jesuits known as The Black Pope Adolfo Nicolas who as of January the 19th, 2008 succeeded Peter-Hans Kolvenbach as the 30th Superior General of the Jesuit Order.

---
Als baas van de Jezuiten heb je dus een hoop werk te doen.
Je moet àlle regeringen in de werled èn honderden instituties controleren. Wereldwijd.
En er zijn maar een handvol Jezuiten, dus dat is flink aanpoten.

Hieronder vindt U de teksten waar ik over spreek.
Ik heb de belangrijkste passages blauw en bold gemaakt.

Samen hebben Oligarch en De Jong besloten dat de orthodoxe Joden en Putin de enigen zijn die zich verzetten tegen de Grote Machthebber in deze wereld, de baas van de Jezuiten, Adolfo Nicholas.

 1. Paus Francis zit heeeel duidelijk in team centrale bankier families

  Pope Francis Decrees ‘We Need A Global Central Bank’
  http://yournewswire.com/pope-francis-global-central-bank/
  Beantwoorden
  Reacties
  1. En tot welke orde behoort paus Franciscus ook al weer?
  2. Jezuit ??

   12 TIMES POPE FRANCIS HAS OPENLY PROMOTED A ONE WORLD RELIGION OR A NEW WORLD ORDER
   It has become exceedingly clear that his agenda includes moving humanity toward a one world religion and a new world order
   http://www.infowars.com/12-times-pope-francis-has-openly-promoted-a-one-world-religion-or-a-new-world-order/

   Pope Francis zeer innige band met Rabbi Abraham Skorka en andere zionisten en elitaire (satanische) familie Wallenberg. Pope francis heeft vroeger in de Rotary gezeten.
   Pope Francis - Longtime Zionist Tool
   https://www.henrymakow.com/2016/05/pope-francis-longtime.html
  3. @oligarch,

   "Jezuit ??"

   Yep!

   Heb de laatste dagen wat onderzoek gedaan naar geheimzinnige clubjes. Zo zijn er in het Bilderberg-clubje enorm veel leden die lid zijn van de Knights of Malta, waaronder Beatrix, Kissinger, Brzezinski, Soros, Heinrich Himmler, Joseph Retinger, heb zelfs Noam Chomsky voorbij zien komen. Knights of Columbus (nooit eerder van gehoord), Opus Dei. Leden van CFR, Trilateral, Club 300?, de hele sodemieterse boel wordt genoemd. Maar zij vallen allemaal onder een overkoepelende orde, de Jesuiten, met daar aan het hoofd "The Black Pope"!
  4. "Club 300?"

   Club of Rome!
  5. @Joop,
   Heb jij je info oa ook van dit artikel. ?
   Het is lang en verteld oa. Ik heb het heel vluchtig gelezen 
   The Most Powerful Man In The World ? “The Black Pope” ?
   https://warningilluminati.wordpress.com/the-most-powerful-man-in-the-world-the-black-pope/

   What people are not understanding is that the Jesuits command the White Pope and the Vatican City, Obama /Bush’s/ Clinton’s / Blair’s / Peres/ Rudd / Jintao / Sarkozy / Medvedev (and frankly every government on earth) including the the evil Council of Trent, CFR, Illuminati, the Zionists, the Bilderberg group, the Freemasons, the Knights of Malta, the Knights of Columbus, the Knights Templar, Council of 300, and every intelligence organization in the world all have ties to the Jesuit Order and more specifically, the Superior General of the Jesuits known as The Black Pope Adolfo Nicolas who as of January the 19th, 2008 succeeded Peter-Hans Kolvenbach as the 30th Superior General of the Jesuit Order.

   Wellicht rare vraag.
   Ik zie de zionists staan, hoe zit het met de "Joden" ?. Zijn alle rabbi's in de wereld onder controle zoals waarschijnlijk Rabbi Abraham Skorka van de jezuiten of alleen de zionist rabbi's-als je die hebt-.?

   Obama zei dat Trump zich moest realiseren dat Poetin niet in ONS team zit ?
   Barack Obama Message to Republicans: Vladimir Putin is Not on Our Team
   https://www.youtube.com/watch?v=P0k8AzqvUAQ

   De knights of Malta hebben de hoeders van de Orthodoxe kerk- de romanovs- vermoord, zodat de orthodoxe kerk weer onder de rooms Katholieke zou vallen. 
   Ik heb de indruk dat Poetin zich ontfermd over de orthodoxe kerk in Rusland en dat die kerk niet gecontroleerd wordt door Rome.
   Poetin zit wellicht niet in het team van de one world Jezuiten. Maar is de last man standing. Volgens het artikel haten de orthodoxe Joden de zionisten. Wellicht zitten de orthodoxe Joden ook niet in team Jezuit.
  6. Club 300 = Commitee of 300

   Know Your Enemy - "Committee of 300" Membership List
   https://www.henrymakow.com/committee_of_300.html
  7. @oligarch,

   "Heb jij je info oa ook van dit artikel. ?
   Het is lang en verteld oa. Ik heb het heel vluchtig gelezen"

   Ik heb het o.a. van dat artikel, ik ga niet over één nacht ijs en zoek altijd naar meerdere bronnen. De bron met de meeste informatie die overeenkomt met andere bronnen gebruik ik normaliter als bron. Ik houd ook niet van korte YouTube video's als er langere versies bestaan die mij meer informatie geven.

   "Wellicht rare vraag.
   Ik zie de zionists staan, hoe zit het met de "Joden" ?"

   Ja, goede vraag! Hoe lang ik daar al niet mee bezig ben! David Icke gaf mij het antwoord met zijn artikel "They dare not speak it's name." en hoe Orthodoxe joden in relatie staan met Iran en met name Ahmadinejad. Daar kan je het verschil zien tussen Joden en zionisten. 

   "Zijn alle rabbi's in de wereld onder controle zoals waarschijnlijk Rabbi Abraham Skorka van de jezuiten of alleen de zionist rabbi's-als je die hebt-.?"

   Als het "Joodse" volk één zou zijn, dan zou je ook geen Joods Wereld Congres en een zionist wereld congres hebben, er wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen deze twee stromingen. Judaïsme is gebaseerd op een geloof, zionisme is gebaseerd op een politieke ideologie. Judaïsme hanteert de Thora, zionisme hanteert de Talmoed, wat eigenlijk een herschreven Thora is.

   "Obama zei dat Trump zich moest realiseren dat Poetin niet in ONS team zit ?"

   Poetin heeft afstand genomen van de "One World Government" maar moet dit zionist gerelateerd zijn of jesuiet?

   "De knights of Malta hebben de hoeders van de Orthodoxe kerk- de romanovs- vermoord, zodat de orthodoxe kerk weer onder de rooms Katholieke zou vallen." 

   Ja, gek hé, maar hoe zit het dan met de Anglicaanse kerk, die hebben zich toch ook afgescheiden van Rome, geen centje pijn in de UK? 

   "Ik heb de indruk dat Poetin zich ontfermd over de orthodoxe kerk in Rusland en dat die kerk niet gecontroleerd wordt door Rome."

   Dat denk ik ook.

   "Poetin zit wellicht niet in het team van de one world Jezuiten. Maar is de last man standing. Volgens het artikel haten de orthodoxe Joden de zionisten. Wellicht zitten de orthodoxe Joden ook niet in team Jezuit."

   Correct, zo denk ik er nu ook over.

  8. Op 'Herstel de Republiek' komt dit thema ook wel eens voorbij. Daarbij valt dan de term 'het Derde Rome' waarmee de zetel van de Russisch Orthodoxe kerk wordt bedoeld.
  9. Vorige week op 'Herstel'geplaatst:

   DONALD TRUMP FOR PRISON

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/01/02/donald-trump-for-prison/
  10. The Economist’s “The World in 2017” Makes Grim Predictions Using Cryptic Tarot Cards
   http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economists-world-2017-makes-grim-predictions-using-symbolic-tarot-cards/

   Volgens de economist ziet het er goed uit voor Wilders en Le Pen en slecht voor Merkel.
   Einde van de EU ?
 2. Zo zie je maar weer.

  Denk je al jaren in gesprek te zijn met een normaal ontwikkeld persoon, blijkt ie een fantast te zijn die in sprookjes gelooft. 

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De strijd om de macht is een slangenkuil. Zelfs in het saaie Den Haag is dat zo, terwijl daar toch maar weinig macht is die mee telt.
   Hoe hard de strijd is en hoe groot de belangen, dat zagen we het afgelopen jaar in Amerika.
   Met enige regelmaat worden er ook presidenten vermoord.

   Maar het blijkt allemaal bedrog. Alles in scene gezet.
   De werkelijke macht ligt al decennia stevig in handen van de baas van de Jezuiten.
   Ja, daar kijkt U van op hè!
   Dat zo'n man, ik ben zijn naam alweer vergeten, samen met een tiental gewone Jezuiten ( met meer zijn ze niet) al die duizenden politici en partijen en Big Corporations en Media bazen in vele tientalle landen zo feilloos en geruisloos onder controle kunnen houden!
   Knap vind ik dat. Héél knap!
   Petje af voor de Zwarte Paus.

   Bronnen voor deze zeer verrassende onthullingen: kijk naar de links die Oligarch geeft. 
   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.
  3. "Dat zo'n man, ik ben zijn naam alweer vergeten"

   Dat is mooi, kan jij mooi doorgaan met je eigen 'onderzoek' of wat daar voor door moet gaan!
  4. Maar @Jan Verheul zal wel weer stil blijven, net als op zijn eigen blog!
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.
  6. "Petje af voor de Zwarte Paus."

   Yep, vandaar dat die piramide nog steeds "Top Down" staat en niet "Bottom Up"!
  7. Overigens zou het mij ook niet verbazen als er dit jaar een Elfstedentocht komt, ondanks die deken van CO2!
  8. In plaats van 0,03% CO2 hebben we nu 0,04% CO2. Big deal!

   LOL tegen de mensen die hier bang van worden.

   Planten gingen zowat dood door tekort aan CO2. Kunnen nu weer een beetje "adem" halen.

2 comments:

 1. Hé mijn stukkie over ricine als vergelijk met CO2 ontbreekt...

  Grapje hoor, de 2 laatste posts die je quoted zijn evenzeer off topic.

  Mijn zeer vermoeiende buurman op de volkstuin heeft het ook altijd over dit soort loges en figuren op de achtergrond, evenals geheime methoden om pyramides te bouwen en energie uit het niets te halen. Nu staan Olicharch en Joop wel op een VEEL hoger intellectueel peil dan die buurman, maar volgens mij is het in wezen 19e eeuws denken, over een maatschappijstructuur die toen wèl bestond, met grote macht van kerk en koningshuizen. Omdat in die structuren met hun netwerken nog steeds veel oud geld zit spelen ze nog steeds een niet onaanzienlijke rol. En sommigen daarvan trekken van tijd tot tijd graag fladderende gewaden aan.

  Volgens mij zijn Davos, Bilderberg etc. evenals bepaalde jachthavens, golfvelden en resorts momenten en gelegenheden voor interactie met de elite die nu aan de touwtjs trekt, geleid door, 90 + % joodse, bankiers + lobbyisten, maar ook nog steeds de corporations van energie, mijnbouw, ag en MIC.

  Representatie door de ´dinosaurs from hell´ Rothschild, Kissinger, Soros en de neocons, die 4 zeker geen homogene fracties vormen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rockefeller hoort mi ook bij het rijtje Dino´s from hell...

   Delete