Thursday, October 23, 2014

Linda Brynner ( 26): Ebola outbreak.



Linda Brynner is een blogster die tot nu toe 24 blogs publiceerde. (HIER)
Omdat ik haar blogs de moeite waard vind, wil ik ze hier copieren / parallel publiceren.
Linda heeft een facebook pagina waar ze met lezers communiceert: (facebook)

EBOLA OUTBREAK

__
DangerDe ergste outbreak ooit voltrekt zich in West-Afrika. Op het moment van schrijven zijn al ca. 14.000 mensen geïnfecteerd en richting 5.000 doden sinds maart 2014 toen de outbreak officieel bekend werd gemaakt.
Op de mainstream media (MSM) en internet komt een berg info op ons af. Wat is waar. Vooral op internet wemelt het van obscuriteiten. En van de hooggeconcentreerde MSM is bekend dat ze misleidend zijn als het gaat om geopolitiek en ze doen massaal aan copy, paste uit dezelfde bronnen. Ebola heeft gelukkig (nog) minder media-politiek profiel, maar veel info blijven flarden en halve waarheden.
Info van het web is diffuus, met zelfs een theorie dat het een hoax is. Die beelden bekijkend, blijken ze gemanipuleerd. Die info komt van een Afrikaanse zakenman Nana Kwame in vastgoed. Hij heeft het net er mee volgegooid. Verder zoekend blijkt hij naast Facebooker ook een zakelijke Facebook te hebben als startende vastgoedmakelaar. Uiteraard bedreigt Ebola z’n business, maar de info wordt klakkeloos overgenomen door een uitermate obscure Amerikaanse complotter die veel context ridicuul verwart, niets aantoont, en vervolgens wordt het ‘overal’ doorgekopieerd. Neen, via die weg komen we er niet en op dat pad begeef ik me sowieso niet.
Ik kies voor de geëigende wegen via o.m Wikipedia, WorldBank, WHO, APOC, NASDAQ, interviews op TVXS (Grieks), CBC (Canadees), The Guardian, Business Insider, C-Span, Der Spiegel, CCTV (Chinees), enzovoorts. De laatsten zijn MSM, maar het gaat mij niet om wat daar exact verteld wordt, maar om consistentie en contradicties van flarden en eventuele leads.
Via o.m. NASDAQ vinden we de betrokken investeerders van farma, biochemie, en ook de waardebewegingen van hun aandelen en opties.
Op internet vinden we o.m. ook officiële patentregistraties en strategische documenten. Et cetera.
Ik beoog hier zo veel mogelijk sleutelinformatie samen te brengen aangezien de mainstream media dit wederom verzuimen.

Oorsprong van Ebola

In recente interviews op o.m. C-Span, BBC, CNN, Der Spiegel, CCTV vertelt de Belgische ontdekkerPeter Piot steeds een consistent verhaal dat strookt met 1976.
Naar mijn weten verscheen hij in 2014 nooit bij b.v. RTL, NOS of zelfs de Belgische VRT. Wel zien we continu Artsen zonder Grenzen overal in de Nederlandstalige nieuwsprogramma’s, en worden steeds de mediabekende semispecialisten opgetrommeld en emigranten uit het gebied. Leuk en gezellig, maarPeter Piot zelf of evt. zijn studenten zien we hier niet.
Peter Piot studeerde af aan de Universiteit in Leuven in 1974 als microbioloog. In sept. 1976 kreeg hij een mysterieus monster van een virus toegestuurd uit Zaïre (voormalig Belgisch Congo). Het was afgenomen van een geïnfecteerde non die werkte in een missie-hospitaal in Yambuku aan de revier ‘Ebola’. Men wist niet wat de non mankeerde en Piot werd gevraagd of het misschien gele koorts was.
De WHO instrueerde Piot en zijn professor het monster op te sturen naar het biochemische militaire hoog-risico lab in GB. Dat bevel was curieus.
Piot en zijn professor kregen spoedig meer monsters en waren vastberaden ze te onderzoeken. Ze stonden perplex achter de elektronenmicroscoop. Het virus was afschrikwekkend en gele koorts was het niet; leek op een variant van het gevaarlijke Marburg-virus, maar had vervaarlijke afwijkingen.
Kort nadat de non was overleden, vloog Piot naar het hospitaal in Yambuku, Zaïre en ontdekte dat de nonnen de infectie zelf hadden veroorzaakt. Bij gebrek aan naalden werden ze onsteriel hergebruikt.
Zwangere vrouwen kregen in het hospitaal geregeld vitamine-injecties toegediend. Destijds werden ziekenhuizen, het Rode Kruis en medische diensten nog voornamelijk gerund door nonnen, het leger (logistiek) en materialen kwamen van het Rode Kruis, vooral via militaire depots.
Piot gaf het virus de naam Ebola, genoemd naar de rivier bij het dorp.
Yambuku ligt op ca. 3.500 km afstand van de 2014-outbreak en tot en met 2013 bleef het virus rondom dat epientrum. Piot heeft consistent in vele recente buitenlandse interviews verteld dat het virus zelfstandig zulke grote afstanden naar Sierre Leone onmogelijk kan overbruggen. Er zijn airborne-varianten zoals de Liberiaanse streng, maar de Zaïre-variant (Ebola) is dat niet.
Op de vraag of het virus zich kan muteren, heeft hij continu geantwoord dat het uitermate onwaarschijnlijk is.
Over de exacte oorsprong van het virus kan Piot geen eenduidig antwoord geven, maar hij verwacht vrijwel zeker uit uitwerpselen van vleermuizen die apen vervolgens binnen kunnen krijgen.
Achteraf gaf Piot te kennen dat hij destijds te omzichtig is geweest met waarschuwende woorden (maar dat is die wereld zéér gebruikelijk).

1976 – 2013

Van 1976 tot en met 2013 vonden diverse relatief kleine uitbraken in Congo en Zuid-Soedan plaats met hooguit ca. 200 doden in de ergste gevallen, dus rondom het aanvankelijke epidentrum van 1976. De bronnen waren altijd de klinieken en onderoekscentra, zo vertelde Piot consistent in al zijn recente buitenlandse interviews.
In 1989 vond de 1ste Amerikaanse uitbraak in Virginia plaats in het plaatsje Reston waar geïmporteerde apen in quarantine verbleven in het militaire depot aldaar. Onderzoekers van USAMRIID (tak van het Amerikaanse leger; wordt later exact uitgelegd) kwamen tot de conclusie dat het de  Zaïre-virus Ebola was. Vanwege strikte veiligheidsmaatregelen traden geen menselijke infecties op.
_76571745_ebola_deaths_624_v4mapVanwege de korte levensduur van het virus en kleine overbruggingsafstand (alleen via direct lichaamscontact of overdracht van lichaamssappen) waren ze relatief kort van duur en dus nooit zoals de huidige enorme omvang. De kaart van uitbraken in Afrika vertoont een willekeurig patroon.
Ook kleine apenkolonies werden willekeurig weggevaagd en waren zo een ‘filter’ tussen vleermuizen en mensen.
Piot kwam in juni 2014 tot de conclusie dat de huidige uitbraak fundamenteel anders is.
Een enorme plotselinge natuurlijke stap naar ca. 14.000 infecties sinds maart 2014 en op een geheel andere vergelegen locatie is statistisch en rekenkundig niet plausibel. Het patroon van epicentra vertoont daarbij geen willekeurig beeld.
De vergelijking 1976-2013 met 2014 past in het geheel niet.
Tot die conclusie was ook ik statistisch gekomen en Piot bevestigt het.
(De theorie van de zgn. ontbossing waardoor apen dichter in contact zouden komen met mensen, houdt eveneens statistisch-rekenkundig geen stand).
Vreemd is ook dat na het epicentrum in Sierra Leone richting de kust nog 3 andere op ongeveer gelijke afstand richting te kust ontstonden. Dat toont wederom geen natuurlijk willekeurige geografische verspreiding zoals Ebola en alle andere virusbesmettingen.
Wat klopt hier niet; wat is hier aan de hand.

Beeld van Ebola

Het is een RNA-virus. Het tast DNA van de host snel aan. De incubatietijd is maximaal 21 dagen, maar is gemiddeld tussen 5 en 8.
De eerste symptomen komen overeen met Malaria zoals koorts, en later braken. In het laatste stadium zijn bloedvaten zodanig aangetast met inwendige bloedingen tot gevolg, alsook bloedingen uit uitwendige organen zoals ogen, neus en mond waarop de dood volgt. De lijdensweg is bruut.

Betrokken partijen

World Health Organisation (WHO)
WhoOpgericht in 1948 als gespecialiseerde tak van de VN, gezeteld in Genève en voortkomend uit de vooroorlogse Volkebond’s Gezondheidsorganisatie.
De Afrikaanse fondsen voor de WHO verlopen o.m. via het fonds African Programme for Onchocerciasis Control (APOC). De World Bank managet dit fonds. In 2016 moet het getransformeerd zijn naar een entiteit voor verwaarloosde tropische ziekten, volgens hun website.
De WHO-leden (landen) storten jaarlijks een bijdrage.
Controverse:
de agressieve steun van de Bill & Melinda Gates Foundation voor de experimentele intermitterende preventieve malaria therapie triggerde een waarschuwende memo van de VN malaria chef Akari Kochi. Werking van het toegediende drug kon in een tweede studie niet worden bevestigd. Van de 8.000 kinderen overleden er 209 en het effect nam af vanwege verminderde weerstand.
Maar een consortium was al opgezet met de farma-industrie en politiek. Akari Kochi werd vervangen en het programma werd in kleinere schaal doorgedrukt in combinatie met een vaccin tegen mazelen, maar alleen in de sub-Sahara-gebieden zoals Mali, Senegal, Guinea…
Dan is er nog de controversiële Codex Alimentarius, opgezet door de VN en WHO in 1963 in samenwerking met de grootste wereldwijde biochemie- en farmabedrijven. De Codex valt onder Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) en de WHO.
Het is een verzameling handelsstandaarden en -richtlijnen met betrekking tot voedsel, productie van levensmiddelen en voedselveiligheid. Maar ook voedingssupplementen zoals vitamines vallen er onder alsook natuurlijke en alternatieve geneesmiddelen. De Codex is zelf weliswaar niet wetgevend, maar de praktijk is dat politiek en industrie ze volgen en o.m. worden omgezet in wetgeving zoals EU-richtlijnen.
Hoewel de Codex o.m. over maximaal toelaatbare ongezonde stoffen gaat, wezen artsen eind jaren 90 op veel te hoge toelaatbare concentraties en verwarrende etiketten. De EU heeft richtlijnen sinds 2002. Dat heeft geleid tot de betere leesbare etiketten en is qua verpakking leuk, maar de Codex zelf heeft voedsel-inhoudelijk grote invloed.
De oprichters zijn de volgende (bio)chemische en farmaceutische bedrijven:
Voormalig IF-farben (nu Hoechst, Bayer, BASF), Merck, Pfizer, Monsanto, ADM, Chemit, Eastman Chemical, Glaxo… 
De Codex verklaart dat ons voedsel vanaf de jaren 60 juist heeft bijgedragen aan hart- en vaatziekten, suikerziekte, verhoogde cholerstrol, kanker en wat hebben we niet meer aan zgn. welvaartsziekten. De Codex staat o.m. veel te hoge concentraties van chemische middelen en anti-oxidanten toe, toepassing van groeihormonen in veevoer en toepassing van genetische manipulatie… Met dank aan de WHO en de internationale business die het instituut grotendeels beheersen.
De Codex is duidelijk dikke business voor biochemie- en farmabedrijven en staat ook genetische manipulatie toe en vermelding daarvan op het etiket (maar hoeft niet)… De Codex alleen verdient kritisch onderzoek dat hier te ver gaat.
CDC, ofwel de Amerikaanse gezondheidsdienst
Top-Secret-File-FoldersDirecteur Tom R. Frieden werd benoemd door Obama.
Frieden was gestationeerd in India en hielp de WHO fondsen te werven t.a.v. Tuberculose. Hij vond die via Bloomberg filantropie en de Gates Foundation.
Tom werd snel uitermate controversieel en werd ferm aangesproken over wansituaties bij het CDC zoals verdwenen samples, vergeten waar samples zijn, ongelukken en verontreinigingen.
Bekend werd hij eerst van publiek rookverbod en verhoogde belastingen op tabak in New York met burgemeester Bloomberg (dezelfde kapitale familie als van de Bloomberg foundation en Bloomberg news). Het rookverbod in Europa is een voortzetting van zijn beleid, alsook sluiting van Philip-Morris in Bergen op Zoom in 2014. Nederland, België en GB volgen doorgaans snel Amerikaanse beleid.
Maar Frieden werd controversieel door onethische strategieën. O.m. door aparte initiatieven t.a.v. HIV/AIDS te elimineren. Dit zou protocollair routine-onderzoek door artsen versterken. M.a.w. een verplicht onderzoek. Dit is de VS niet ongewoon. Eerder hebben artsen daar hun patiënten gedwongen deel te nemen aan vaccinatie tegen griep anders zouden ze uit hun bestand worden gegooid en moesten ze maar een andere huisarts zoeken, of waren ze niet meer verzekerd. Sinds is vaccinatie in de VS verplicht. De griepvaccinatie vond z’n weg naar Europa, gelukkig niet verplicht, maar de meeste mensen nemen ‘m onbevraagd. Recentelijk werd bekend dat hooguit 2,5% mogelijk effect heeft.
Frieden is ook vóór publieke registratie van bloedsuiker van patiënten; ethisch onverantwoord.
Dit jaar publiceerde de Britse krant The Guardian en Vandaag.be dat een Amerikaanse Universiteit met de CDC een levensgevaarlijk griepvirus ontwikkelt, door professor Kawaoka; een variant op de Mexicaanse griep. Geclaimd werd om toekomstige bedreigen beter te kunnen behandelen. Zelfs in de veiligste labs is het een uiterst riskante bezigheid, zegt Lipsitch, professor epidemiologie aan Harvard School of Public Health. Opgeroepen werd om donaties te stoppen.
Het is duidelijk: de Amerikaanse overheid, haar instituten en Universiteiten begeven zich op uiterst risicovolle terreinen.
De CDC is controversieel maar de media verzwijgen ook de aanwezigheid van de CDC in het Ebola-gebied. Waarom? De Amerikaanse verpleegster Kaci Hickox moest in New Jersey in quarantaine en mocht later het hospitaal verlaten. Haar LinkedIn account verdween. Maar inmiddels is duidelijk dat ze voor de CDC werkt.
CDC was en is aanwezig in het Ebola-gebied, wat verderop nog uit meer bronnen bevestigd zal worden.
Foundations en rijke filantropen
43850-stock_market-600x250Zoals ze daar .o.m. zijn:  Bill & Melinda Gates, Bloomberg, Rockefeller, Wellcome….
Het zijn grote investeringskantoren en handelen in optie- en derivaten-regelingen. Het rendement gaat naar fondsen voor de zgn. goede doelen. In Seattle liet Bill Gates een spiksplinter nieuw kantoor bouwen voor ca. 1.000 medewerkers.
De media doet voor komen alsof de rijken der aarde hun eigen vermogen ter beschikking stellen, maar dat is niet het geval. Ze speculeren met andermans schuldpapieren, opties en derivaten zoals elke internationale investeringsmaatschappij.
Media kopt in 2012: “De Gates Foundation doneert 750 US$”. En dit jaar: “Gates geeft 15 miljoen US$ voor bestrijding van Ebola”. Ook de rijke Warren Buffet zou miljoenen schenken.
Lezen we verder dan is het bestemd voor de WHO en de CDC, of schuiven partijen elkaar grote paketten opties toe.
In realiteit wordt geen geld gegeven, en al helemaal geen eigen vermogen. Het gaat steeds om overheveling van optieregelingen van de een naar de ander, en naar de Wereldbank voor de WHO. Het rendement kan deels worden benut door biochemische en farmaceutische netwerken en dat is een fractie van de zgn. schenkingen van miljoenen. Intussen halen de banken met de doorschuivende transacties een veelvoud binnen via de onderliggende verzekeringspapieren (swaps) en commissies, en stijgen de aandelen van de betrokken biochemische en faramaceutische bedrijven sterk wat hun totale waarde van het bedrijf sterk laat stijgen. En de betrokken bedrijven maken tevens grote winsten met de ontwikkelde middelen.
Deze foundations zijn vooral sterk opwaarderend geldmachines en winstgeneratoren ten bate van de betrokken bedrijven.
Lezen we ergens dat banken, (bio)chemie- en farmabedrijven doneren? Nergens, niet één !!
Ik wil er ook nog eens aan herinneren dat de Swaps aan de basis liggen van de huidige financiële systeemcrisis, en dat het huidige financiële systeem disfunctioneert. Alleen de banken profiteren. Dit soort foundations versterken dus ook nog eens de al bestaande disfunctionerende immer stijgende mega-schuldenmachine.
En deze Foundations voor vermeende goede doelen misbruiken ook mensen in ontwikkelingslanden als proefkonijn voor vaccin-experimenten.
Via Gavi (the Vaccine Alliance) werd in 2009 HPV toegediend bij 16.000 Indiase meisjes, gemaakt door farmaceut Merck. Maanden later werden velen ziek met 9 doden. En bij 120 mensen treden sinds chronische epileptische aanvallen op alsook buikpijn en te vroege menstruatie. Een andere farmaceut, GSK, leverde een andere variant op 14.000 meisjes. Ook zij werden ziek. Gavi wordt dominant gefinancierd via Bill & Melinda Gates, maar b.v. ook Unicef.
Nog erger. In India werd geëxperimenteerd met een Ebola-vaccin op 10.000 mensen met doden tot gevolg. Niets van dat alles in de MSM !!
Het Indiase Hoger Gerechtshof is in 2014 een rechtszaak gestart tegen de Bill & Melinda Gates Foundation op grond van vaccincriminaliteit. Als gevolg van de vele langdurige in gang gehouden media hypes rapporteren de MSM er nauwelijks over.
Grootschalige experimenten op menselijke populaties zijn niet nieuw. Al vóór en tijdens WWII ontving Mengele via de Rockefeller foundation zijn fondsen voordat hij naar Auschwitz ging.
In Afrika werd tussen 1932 en 1972 het Tuskee-syfilis-experiment uitgevoerd. De Afrikanen dachten vrije gezondheidszorg te krijgen, maar waren onderdeel van een grootschalig experiment.
De MSM stelt de vermeende private goede doelen Foundations als filantropen voor. Maar zijn lui zoals Bill Gates, Rockeller, Bloomberg zó naïef? Natuurlijk niet, het zijn genieën, commerciële giganten maar dit soort types zijn ook volstrekt meedogenloos en onethische sociopaten. Het zijn pure geldmachines en men wil nog dominant indringend voor God spelen ook als sociale ingenieurs. Sociopathische ingenieurs aan het roer… levensgevaarlijk.
Voornoemde feiten en connecties kan men zelf researchen. Ik heb de data enkel samengebracht.
United States Government
aa-government-secrecy-top-secret-stampDit is een enorm verstrengeld en vertrooid gebied om intussen gek van te worden. CDC, USAID, DoD, USAMRIID, CIA, US Africa Command (US AFRICOM)… en wat hebben we nog niet meer.
In 1916 heeft de Britse overheid Porton Downopgezet, een militair wetenschappelijk onderzoekscomplex. De door de Britten opgevraagde Piot’s samples gingen daar naar toe. Porton Down stuurde samples door naar de CDC.
De US Govt. heeft het volgende patent geregistreerd:
‘Human ebola virus species and compositions and methods thereof’
Nr. CA 2741523 A1
Aanvraagdatum: 26 okt. 2009
Publicatiedatum: 29 april 2010
Juridisch vertaald betekent het, het Patent op alle biologische Ebola-soorten, samenstellingen, methoden en alles wat er mee te maken heeft, uit het origineel en alles wat daaruit voort komt.
Simpelweg betekent het monopolie op alles omtrent Ebola.
Mede-patenthouders zijn de Bill & Melinda Gates Foundation, Tekmira Pharmaceuticals (Vancouver, Canada) en de Tulane University in New Orleans, Louisiana. Het is een non-sektarische Universiteit, dus niet gebaseerd op geloofsbelijdenis.
Tekmira vormt een joint venture met de gehate biochemie-gigant Monsanto.
Tekmira ontving US$ 140 miljoen van de Amerikaanse overheid (via de Canadese overheid) voor de ontwikkeling van het experimentele Ebola-vaccin ZMaxx.
Tekmira’s aandelen op NASDAQ varieerden oorspronkelijk tussen 2 – 8 US$.
Na de investering van de Monsanto en de US Govt. zien we het aandeel na 2011 noteren op ca. 21 US$, daalde terug naar ca. 10 en vloog weer omhoog na ca. 32. Het aandeel heeft na een lange vlakke periode sinds de investering een enorme sprong omhoog gemaakt.
Ik hoef hier niet uit te leggen dat met de optiehandel hier dik mee verdiend wordt, en juist ook de Foundations zoals die van Bill en Melinda moeten het hebben van zulke sterke op- en neergaande (volatiele) bewegingen in dit soort aandelen. In de optiehandel wordt immers ook in neergaande beweging dik verdiend met Put-opties en opgaand met Call-opties.
En wie is in deze constellatie de grote handelaar en zgn. weggever van deze opties? Juist, de Gates Foundation. En Tekmira is dolgelukkig met de waardestijging van het aandeel en afzet van het product in ontwikkeling, gesteund door Monstanto en de Amerikaanse geldstromen via de Canadese overheid.
USAID (US Agency for International Development), werd in 1960 opgezet door Kennedy. Doelen: economische groei, landbouw en handel, gezondheidsbeleid, democratisering, conflictbeheersing en humanitaire hulp.
Verantwoordelijk is het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken (US Department of State). Het werkt nauw samen met de Hoge Commissaris van de UNHCR (vluchtelingenorganisatie van de VN) en World Food Program (WFP), de assisterende tak van de VN op gebied van voedselhulp en wereldwijde voedselveiligheid. De EU fungeert als observator en grootste donateur voor het WFP.
Ook hier eindigen alle verantwoordelijke lijnen bij de President van de VS.
En zoals US Dept. of State werkt ook USAID close samen met de CIA.
IMF, Wereldbank en de schuldenmachine
heavily_indebted_poor_countriesDe media koppen dat het IMF en Wereldbank voor miljoenen steunen en dat Westerse landen een duit in het zakje doen. 1 Miljard zou o.m. via het IMF en de Wereldbank nodig zijn om huidige uitbraak van ebola aan te pakken.
Graven we dieper in die artikelen dan gaat het continu om leningen (die de media steevast ‘steun’ noemen alsof het schenkingen zijn). De Wereldbank beheert o.m. de Afrika-fondsen zoals eerder toegelicht.
Laten we direct duidelijk zijn. Het IMF, de Wereldbank en hoge Westerse instituten schenken hier helemaal niets, ze vestrekken ook in dit geval leningen. De gebruikte gewiekste termen voor alle crises zijn altijd hetzelfde: steun, fonds of noodfonds. Maar Afrika zit al diep in de schulden !
Ook de Westerse landen doen weliswaar een duit in het zakje, maar door eerst leningen aan te gaan bij de grote internationale commerciële banken. Vervolgens worden die met de bestaande en altijd toegepaste Swap-techniek opgeblazen doorgeleend doorgestort in ontwikkelings- en (nood)fondsen, met rente (of hooguit kwijtschelding van rente). Op die Swaps worden door de banken enorme winsten geboekt en zijn ook nog eens vrij verhandelaar voor waardeopzwepende speculatie.
De zgn. steunende Westerse regeringen spelen daarmee offshore-bankier en worden er vooral zelf beter van, maar vooral de banken en de Westerse bedrijven die de middelen en producten terplekke zullen verkopen, inzetten of exploiteren, ingekocht door de Afrikaanse regeringen die aan het Westers leeninfuus worden gehouden via de zgn. steunfondsen.
Ebola wordt simpelweg onmiddellijk misbruikt om de enorme schuldenmachine uit te breiden voor superwinsten, terwijl het in de media mooi wordt voorgedaan. Schande !!
Hoe het geldsysteem werkt, dat kunt u lezen op een pagina van deze Blog:
Artsen zonder Grenzen
Werd opgezet door twee Franse artsen in 1971 tijdens de Biafra-oorlog in Nigeria (ex-Britse kolonie). Het Rode Kruis liet het afweten vanwege geen politiek mandaat. De twee artsen waren het niet eens met de werkwijze en vonden dat alle slachtoffers recht hadden op medische hulp.
De downloadable stukken vermelden de volgende inkomstenbronnen:
  • 24 miljoen uit de Nationale Postcode Loterij.
  • 20 Miljoen uit Partnersecties (doorgesluisde donaties en belastinggeld).
  • 12,7 miljoen uit overheden (belastinggeld).
  • 20 miljoen uit donateurs.
De Nationale Postcode Loterij is zéér omstreden. Het houdt er gewoonweg ernstig misleidende praktijken op na en met 3FM Serious Request. Denk niet dat alle media-inspanningen kosteloos zijn als hulp. Ook de publieke media rekent normale productie- en zendkosten met alle bijkomende rekeningen en salarissen zoals voor alle projecten. 3FM Serious request zamelt in voor het Rode Kruis. Giel Beelen’s jaarsalaris is 300.000 euro, maakt juist z’n grootste klapper tijdens 3FM Serious request en heeft er de tijd van z’n leven; allemaal op belastinggeld.
Beide vermeende goede doelen (en de meeste anderen) heb ik ruimschoots onderzocht met hun downloadable stukken; vindt u terug in deze Post:
Wat nog in het voordeel spreekt is dat AzG geen onderdeel is van de geldverslindende Giro 555, SHO, ofwel Samenwerkende Hulp Organisaties. Het directeursalaris zit juist over de ton ziet er in vergelijking met alle andere goede doelen redelijk uit. Verder zitten ze niet niet in luxe kantoren zoals de meeste andere ‘goede doelen’. Het spreekt in het voordeel. Wat dan wel weer vreemd is dat AzG op de Nederlandse Tv zei zelf niets op te slaan, maar op hun website staat juist te lezen dat ze een compleet nieuw magazijn in gebruik hebben genomen en dat ziet er modern uit. Toch raar.
AzG komt er in mijn optiek niet ongehavend uit, ziet er echter wel beter uit dan de SHO´s en vele andere ´goede doelen´ en claimt politiek zelfstandig te willen opereren. Maar lukt dat wel?
In mei 2004 werden in Afghanistan 5 medewerkers gedood door de Taliban. Waarom? In 2002 werd een AzG-medewerker, Arjan Erkel, later meer hulpverleners en van het Rode Kruis ontvoerd in de Kaukasus. AzG huurde oud-KGB-ers in om hem te bevrijden nadat Rusland geen haast had gemaakt. De Franse directeur van AzG deed ferme publieke politieke uitspraken dat AzG geschaduwd zou zijn door de Russische geheime dienst FSB, en dat de ontvoerders bescherming zouden hebben van de Douma in Moskou…
T.a.v. Sierra Leone is het een feit dat AzG al ter plekke was vóór de 2014-uitbraak en samenwerkt met de CDC, USAID, USAMRIID, en t.a.v. Ebola-vaccins volledig afhankelijk is van het Amerikaanse kartel…

De aap komt uit de mouw

7836 Spreekwoorden en gezegdes: De aap uit de mouwVerschillende professoren, zoals Dr. Cyril Broderick en Amerikaanse Professor Francis A. Boyle bevestigen onafhankelijk van elkaar in interviews in de Griekse kranten TVXS en The Liberian Observer het volgende in september 2014 (vertaald, samengebonden en samengevat):
“The US Department of Defense (DoD) financierde Ebola-experimenten op mensen zoals het was opgeroepen door Professor Peter Piot, de Wellcome Trust en USAID” (in interviews zien we Piot inderdaad voorstander van experimenten op mensen, omdat hij het tijd vond).
“De USAMRIID is in West-Afrika aanwezig sinds 2006. Een eerdere kleine Ebola-outbreak heeft er al plaatsgevonden komend vanuit Ivoorkust wat een complete verrassing was.
Het eerste clinische Ebola-experiment is terug te vinden onder nummer NCT02041715.
USAMRIID houdt zich bezig met onderzoek naar infectieziekten, maar offshore (o.m. in Afrika) ook met bio-oorlogsmiddelen. Hun labs zitten in Kenema, het epicentrum van de huidige massale Ebola-uitbraak.
Het is sinds 1980 typisch hoe het Pentagon te werk gaat.
Aanvankelijk diende Fort Detrick, Maryland US als een US Army Medical Command, gespecialiseerd in bio-oorlog tussen 1943 en 1969.
Vanaf 2010 is het een multi-gouvernementeel campus op het gebied van biomedisch onderzoek en ontwikkeling, management van medisch materieel en internationale medische communicaties, en studies naar overzeese plantvirussen.
Dat klinkt onschuldig, maar de de US Army Research and Material Research Command (USAMRMC) huist er ook met z’n biodefensie-programma, US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID). Op de campus zitten ook de National Interagency Confederation for Biological Research (NICBR), National Interagency Biodefense Campus (NIBC) en CDC.
Fort Detrick, nu het campus, werd opgezet in 1943 t.a.v. biomedische offensieve oorlogsvoering, maar werd later ook door de CIA gebruikt.
Het is nu een welbekend centrum voor biomedisch onderzoek, experimenten met infectieziekten, en ook biochemische oorlogsdefensie. Het is de grootste werkgever in Maryland.
De Britten hebben met Porton Down iets soortgelijks opgezet” (in 1916). “Daar het gaat puur over bio-oorlogsmiddelen. De WHO instrueerde in 1976 om het ontdekte virus naar Porton Down te sturen.
Zij stuurde het door naar CDC.
In januari, vóór officiële uitroep van de Ebola-uitbraak in maart, werd door het lab van USAMRIID, CDC en de Universiteit van Tulane geëxperimenteerd met Ebola-vaccins. Kort daarna ging het fout. Nogmaals, de labs zitten exact in het epicentrum.
We weten dat het Zaïre-virus (Ebola) zich onmogelijk kan verplaatsen over de afstand van Zaïre naar hier, ca. 3.500 km.
De CDC werkt daarbij onzorgvuldig” (dit werd als losse fladder bevestigd door AzG in interviews op de Nederlandse Tv). “Intussen zijn al troepen geland van de 101ste Airborne divisie. Het zijn gevechts-eenheden en kunnen geen medische handelingen verrichten. Eerder werden Mali en Senegal binnengevallen door het Franse leger, bijgestaan door Nederlandse troepen in Mali” (in het leven geroepen door Bert Koenders, ex-VN-gezant, en zojuist opvolgend minister van Buitenlandse zaken na Frans Timmermans die weer doorschoof als vicevoorzitter van de Europese Commissie. Koenders had direct na de overdracht als minister een conferentie met de NATO.
“Ebola zal verspreiden naar Mali” (en jawel het is gebeurd. Zgn. een vrouw zou ca. 1.000 km. zijn gereisd met een bus, maar we zien geen beelden).
Apart is ook dat AzG medio oktober op de Nederlandse Tv meldde dat ondersteuning van het leger welkom zou zijn vanwege logistieke redenen, maar de US 101 Airborne is sinds augustus 2014 al in Liberia; het publiek weet het echter niet, dus is Ebola nu een mooi excuus en moment om de militaire aanwezigheid te rechtvaardigen.
Het specifieke lange interview met Professor Francis A. Boylhier.

Hoax theorie ?

questionIk sta er even bij stil, omdat ik niets uitsluit, maar tot op heden heb ik slechts obscure Amerikaanse complotters vernomen die beelden en Youtubes letterlijk foutief interpreteren en afbeeldingen hebben gemanipuleerd.
Wel vallen mij de volgende zaken op.
Afrikaanse kranten schrijven artikelen over een man die betrapt werd waterbronnen te vervuilen met formaldehyde.
De man bekende dat er ca. 250 agenten worden betaald om dat te doen en hij werd het dorp uit gejaagd. Dit goedje ken ik commercieel als verboden middel. Formaldehyde kan de ogen, neus en keel irriteren. Ook kan hoofdpijn en huidirritatie optreden. Op private Blogs wordt zo maar beweerd dat het ebola-achtige symptomen geeft. Dat is in het geheel niet het geval voor zover ik het goedje ken. Wel is het kankerverwekkend bij langdurige inname. Het zit b.v. ook veel in tabaksrook.
Wel is bekend dat Afrikanen voor dollars bereid zijn alles te doen. Welk belang hier gediend is, is niet duidelijk. Mogelijk om het beeld voor de camera’s te versterken? Dat zou zéér ver gaan, maar gezien de geopolitieke zaken zeker niet ondenkbaar. Het kan ook zijn dat water doelbewust wordt vervuild om mensen te dwingen over te schakelen op commercieel water. Het zou van alles kunnen zijn.
Wat me méér aan het denken houdt, is dat ik tot op heden geen enkel beeld op Tv zag dat voldoet aan de typische ebola-kenmerken. Patiënten zouden duidelijk moeten zweten in beginnend stadium als gevolg van koorts. In een verdere fase moeten echt effecten van gesprongen aderen te zien zijn. In het laatste stadium bloeddoorlopen ogen, bloed uit de neus en/of mond. We zien niets daar van op Tv.
We zien ook steeds exact hetzelfde beeld van enkele gegraven graven, maar ze zijn leeg en in het beeld verschijnen twee ingepakte medewerkers die een zak er naar toe dragen.
Ook zien we mensen op de grond liggen, maar aan hen is aan de oppervlakte niets te zien. Ook zag ik Youtubes waarbij Afrikanen dollars kregen om zich te laten vallen op de grond om zich vervolgens ziek te houden. Later liepen ze rond met dollars in de achterzak. Ik kan me er zo maar alles bij voorstellen.
Ik kan me echter ook voorstellen dat cameramensen de gevarenzone in een kliniek niet kunnen betreden vanwege de hoge veiligheidsmaatregelen.
Maar omdat ik nog geen beelden zag van typische ebola-patienten en steeds hetzelfde beeld zie van enkele lege graven, blijf ik alert voor de hoax-theorie.

ZMapp

africa-betrayedDuidelijk is dat het Ebola-experiment (als het geen hoax is) totaal uit de hand gelopen is. De paniek, cq. de urgentie is groot, terwijl het publiek via de MSM rustig gehouden moet worden. Daarna gaat het in de doofpot. Of is het een bewuste biochemische aanval?
In juli 2014 werd Tekmira’s financiering van ZMaxx stilzwijgend stopgezet door de VS en Canada om de enorme stijging van de aandelenkoersen op de NASDAQ niet negatief te beïnvloeden. ZMaxx was te gevaarlijk.
Maar Peter Piot, USAID en het Britse Wellcome Trust hebben al vaker opgeroepen om experimentele vaccins in te zetten.
En daar is opeens ZMapp volgens de MSM.
Sir. Wellcome was de grootste farmaceutische entrepreneur in GB en ’uitvinder’ van toediening van medicijnen via een tablet (voorheen waren het poeders en dranken). Zijn foundation is de Wellcome Trust. Het is de 2de grootste internationale ‘weldoener’ na de Bill & Melinda Gates Foundation en werkt precies zo.
Voor het publiek komt ZMapp opeens uit de lucht vallen. Maar nu wetende van het bestaan van het grote militaire campus in Maryland en het grootschalige onderzoek op plantvirussen aldaar, gecombineerd met de aanwezigheid van de USAMRIID, USAMRMC, NIBC, CDC, het patent op Ebola van de US in samenwerking met de Tulane University en Bill Gates, komt ook hier de aap uit de mouw.
Map Biopharmaceuticals Inc. werd in 2013 opgekocht door Botox fabrikant Allergan Inc. en werkt ook samen met Defyrus Inc., de Canadese Public Health Agency en het Amerikaanse CDC.
Aandelen Allergan Inc. verdubbelden sinds de acquisitie van Map Inc. (NYSE, AGN:US).
Wie zijn de hoofdaandeelhouders van Allergan Inc.? Ja hoor daar gaan we weer:
Vanguard Group Inc., State Street Corp.
Die namen zijn we al zo vaak tegen gekomen en benoemd in deze Blog. Ze zijn de belangrijkste mede-eigenaren van de FED, Monsanto, Coca Cola, Walt Disney (ABC), Turner Broadcasting (Time Warner, CNN, HBO, CW), HSBC-bank…
Dus ja, daarom komt ZMapp direct in het nieuws… verplichte copy, paste van ABC en CNN…
Dezelfde eigenaren met dollartekens in de ogen.
De commerciële connectie van de overheid met de tabaksindustrie is hier ook direct duidelijk. ZMapp is een ontwikkeling uit de tabaksplant. Belanghebbende van de levering is de 2de grootste fabrikant van tabakswaren in de VS, Reynolds American.
De aandelen van Reynolds (NYSE:RAI) zouden met een hijgende overheid in de nek (anti-rook-beleid) moeten dalen, maar niets is minder waar.
Het aandeel laat een plotselinge gestage groei zien juist vóór de officiële melding van Ebola-uitbraak in maart 2014…

MH17

De relatie met MH17 is treffend. Glenn Thomas, mediacoördinator van de WHO, was met 100 gerenommeerde Aids-wetenschappers en -onderzoekers op weg naar de Aidsconferentie in Sidney. Aan boord was ook de Nederlandse Joep de Lange die dicht bij de oplossing voor Aids was. Glenn ‘speelde’ op zijn beurt detective want was op het spoor geraakt van de illegale Amerikaanse labs en experimenten in West-Africa t.a.v. Ebola en ook Aids.
Hoe ziet de carrière van Peter Piot er uit na 1976. Na zijn virologisch onderzoek op Ebola, richtte hij zich op het Aids-virus.
In 1991 werd hij mede-oprichter en directeur van UNAIDS nadat hij actief was in de Aids society. In 1995 werd hij tot de adelstand verheven tot Baron, en werd voorzitter van de Koning Boudewijnstichting. Thans is hij ook nog ex-assistent-secretaris generaal van de VN.
Deze man heeft direct en indirect indringende dominante invloed aan de top op gebied van internationale politiek, farmaceutische industrie en biochemische ontwikkelingen zowel militair als civiel. Mogelijk grotendeels onwetend. Tenminste wordt zijn kennis ernstig misbruikt. In 1976 werden zijn 1ste monsters op instructie van de WHO opgevraagd voor het grootste Britse militaire onderzoeksinstituut op het gebied van biochemische wapens. Die stuurt het door naar de overheid van de VS. In de vele buitenlandse rencente interviews komt Piot me overigens zéér naïef over.
Zoals b.v. Werner von Braun met zijn rocket science in de koude oorlog, of de kernfysici met de atoomontwikkelingen in WWII en later met het Manhattan Project die tot grote catastrofes hebben geleid tijdens WWII in Japan en daarna de atoomrace tussen de USSR en NATO, alsook de vele uiterst schadelijke atoomexplosieve proeven in de VS en in de wereld gedurende de koude oorlog; de Amerikaanse overheid haalt altijd wetenschappelijke genieën binnen voor militaire toepassingen.
Piot is geen uitzondering, via de VN en weliswaar onwetend gehouden?.
Wie pleegden een coup in de Oekraïne? De dept. of State van de VS met de CIA en de EU.
Zie deze Post: Oekraïne en Massabedrog.
Wie had het grootste belang bij het neerhalen van MH17? Alles wijst vooralsnog sterk naar de VS, EU, VN en WHO.
Van de zogenaamde dreiging van Rusland is nooit iets gebleken en de media verdraaiden continu feiten. De gehele show van de VN, NATO en Frans Timmermans deden er zelfs steeds een schepje boven op.

Nanozilver

nano-ebolaMoet niet onbesproken blijven. Op internet zwerven vele meningen rond, maar ik verneem ook veel verwarringen.
Onderscheid is te maken in kwaliteit, cq. zuiverheid. Sommigen maken het zelf met geïoniseerd water, maar dat is de laagste kwaliteit en is te koop voor ca. 10 euro, 125 mg. Het is geen nanozilver, maar een zilver-oxidant. De werking is minimaal en langdurige inname leidt tot verhoogd risico op lever- en nierklachten. Niet doen dus !
Een Amerikaanse man maakte het zelf, dronk er dagelijkse grote hoeveelheden van en zijn huid werd onomkeerbaar groen-blauw.
De farma-industrie maakt er sinds enorme misbruik van en het schrikt zo veel mensen af. Maar die man had enorm overdreven en met de meest onzuivere kwaliteit.
Een hogere kwaliteit is colloidaal zilver. Het wordt gemaakt uit gedestilleerd water, maar wordt het zuiverst in industriële precieze productie. Het is goede kwaliteit, maar is vooral verkrijgbaar tegen hogere prijzen van ca. 60 euro per 125 mg. De beste kwaliteit moet besteld worden uit de VS.
De hoogste kwaliteit vormt de waterdrank met nanozilver. De deeltjes zijn het puurst zuiver en klein van regelmatige nanogrootte. Prijzen liggen rond 200 US$. Ook dit zal besteld moeten worden uit de VS,  b.v. via Amazon.com.
Zilverwater werd vóór de komst van antibiotica succesvol gebruikt door de medische wereld, en nog steeds is het in gebruik als snel effectief snel helend middel van wondjes en als desinfecterend reinigingsmiddel. Het bestaat ook als tandpasta en diverse andere verzorgingproducten.
Het was toen echter alleen bereikbaar voor de rijken. Antibiotica werd breder betaalbaar beschikbaar. Maar de ontwikkelingen zijn intussen verder, en zilverwater werd weer opgepakt.
Opmerkelijk is het daarom ook niet dat het niet voor komt als toxisch middel in toonaangevende handboeken van medische behandelingen zoals die van Merck.
Maar zilverwater geeft een verdienprobleem. Het is niet te patenteren en aldus is het niet winstgevend. Sindsdien wordt het geclassificeerd als kwakzalverij, komt het niet door keuringen voor oraal gebruik en de blauwe man dient als afschrikmiddel. Sterker nog, onwetende overheidsofficials zoals in Afrika worden verteld dat het een verboden pesticide is en een niet geregistreerd medicijn. Maar intussen zijn weer genoeg mensen die het dagelijks innemen zo is te lezen op internet. Het neutraliseert slechte cellen in het lichaam. Ook beïnvloedt het goede cellen, maar die groeien snel gezond terug, als de inname maar in gezonde hoeveelheden blijft.
De meningen lopen nu kennelijk uiteen, maar feit is dat het succesvol werd gebruikt door de rijken vóór de komst van antibiotica. En het was een reden waarom de rijken aten met zilveren bestek en borden; het was gezond.
In deze tijd zijn we gewend aan de bestaande medische oplossingen, maar de natuur geeft vele geneeskrachtige (wel schaarse) middelen, zoals bijvoorbeeld ook tegen kanker (mangistan, dichloorazijnzuur).
Ondanks de hoge prijs werden zendingen Nanozilver als apart initiatief naar West-Afrika gestuurd na de Ebola-uitbraak. De overheid daar blokkeerde de zendingen. Ze was geïnstrueerd dat het een pesticide was en niet voldeed aan medische registratie-eisen. En Air France liet de Franse overheid een luchtvracht confisqueren.
Opmerkelijk, want een experimenteel middel zoals ZMapp is dan weer wel toegestaan.
Zelfs al zou nanzozilver Ebola niet genezen, het is op z’n minst een krachtige immuunversterker en zelfs dat wordt tegengehouden.
De Amerikaande overheid heeft ook met zilverwater geëxperimenteerd. De status werd in 2009 declassified zo kunnen we vernemen via WHDT World News, juist vóórdat het Ebolapatent aangevraagd werd. Toeval? Natuurlijk niet. Met Nanozilver is niets te verdienen. Met het Ebolapatent kunnen kapitale winsten worden geboekt door vele partijen.

Strategische geopolitieke en private belangen

bastiatEen toevallige grootschalige uitbraak kan het huidige Ebola simpelweg niet zijn zoals eerder geconcludeerd. Is het een uit de hand gelopen experiment of een biochemische aanval? Of toch een hoax?
In Mali en Senegal zijn Franse troepen sinds 2013. De 101st US Airborne zit stilzwijgend in Liberia sinds augustus 2014. Via Artsen zonder Grenzen zal aanwezigheid uiteindelijk bekend worden.
West-Afrika zit boordenvol bodemschatten. Goud, Diamant, Uranium, Platinum, Olie, en nog veel meer. De grote oliemaatschappijen vervuilen de bodem daar enorm was al in het nieuws waardoor gronden onvruchtbaar worden met verminderde opbrengst. En het gehate Monsanto heeft al geruime tijd de strategie om hun wereldmarkt van monopolie van genetisch gemanipuleerde zaden uit te breiden in Afrika, nu nog in het stadium van experimentele kassen.
Experimenten met genetisch gemanipuleerde Monsanto-zaden in samenwerking met Melinda & Bill Gates via hun foundation, terwijl ze de grootste milieuvervuilers en -beschadigers in hun portfolio hebben, alsook de huidige eigenaren van de FED, Monsanto, Coca Cola, Walt Disney (ABC), Turner Broadcasting (Time Warner, CNN, HBO, CW), HSBC-bank… het zijn o.m. de investeerders achter State street Corp, Fidelity, Vanguard…
Uitermate slechte omstandigheden van de werkers, stakingen en demonstraties. De landen zijn enorm vervuild door de bedrijven waarin Gates investeert, etc.
De diamantmijnen in Afrika vielen tussen 1920 en 2011 voornamelijk onder de familie Oppenheimer (De Beers). In 2011 verkochten ze hun resterende aandelen aan Anglo American, volgens Business Insider. Dit heeft de wereldwijde diamanthandel op z’n kop gezet. Anglo American beheerst nu de diamanthandel. In Zuid-Afrika ontstonden sinds grootschalige stakingen, maar ook in andere delen van Afrika. De werkomstandigheden zijn erbarmelijk en slaafs en slechter dan ooit. De waarde van natuurlijk diamant moet constant blijven, zo is het 100-jarig oude belang. De toestroom en waarde van ruwe diamanten mogen nimmer dalen, maar de prijs moet wel stabiel meestijgen met inflatie.
Hier zijn dus enorme belangen gaande.
Against-land-grabbing-Copyright-PolicymicBoeren worden in West-Afrika door de politici geforceerd hun land te verkopen en een dure lening aan te gaan (inclusive finance, waaronder de beruchte micro financiering) om de Monsanto-zaden te kopen waarop patenten zitten (monopolie).
We zagen in VPRO’s tegenlicht in 2013 dat de Afrikaanse ministers in die regio de buitenlandse bedrijven ontvangen voor die zaken en dat de Westerse bedrijven de lokale media betalen voor commercials t.a.v. de voorgestelde deals. Onwetenden trappen er in, maar veel boeren geloven in hun eigen natuurlijke zaden. En ze kunnen prima zelfstandig leven van hun eigen land. Maar Westerse bedrijven willen grote delen onder de Sahara in West Afrika transformeren naar intensieve landbouw. Wie strijken de winsten op…
Europa en de VS liggen financieel plat sinds 2007/2008. De BRICs-landen hebben grote belangen opgebouwd in Afrika (alsook het Midden-Oosten) en importeren (vooral China) jaarlijks tonnen aan goud om een eigen multilaterale handelsmunt te onderbouwen los van het Westerse bancaire stelsel (BIS), het IMF en de Petrodollar. In eerdere Posts werd al uiteengezet hoe het zit en dat ze flink op weg zijn.
De BRICs vormen een grote bedreiging voor het Westen.
Tegelijkertijd moet ook worden vastgesteld dat de VS actief is met ontwikkeling van biochemische wapens, al sinds 1943. Eind jaren 60 kwam het stil te liggen, maar DNA- en biowetenschap heeft kennelijk nieuwe mogelijkheden geopend vanaf de jaren 80.
Daarnaast werd in eerdere Posts ‘the Project of the New American Century’ (PNAC) en Cleanbreak toegelicht dat hoe dan ook Amerikaanse overheersing in de 21ste eeuw beoogt met onvoorwaardelijke steun aan Israel sinds eind jaren 90 via handige financiering uit Saoedi-Arabië, Qatar, UAE, Kuwait en Bahrein. Het komt uit de koker van de neoconservatieven, neoliberalen, waarin zionistisch Israel onder Netanyah zich aansloot.
rebuilding-americas-defenses-strategy-forces-and-resources-for-a-new-century-a-report-of-the-project-for-the-new-american-century-september-2000-1-728PNAC en Cleanbreak hebben geleid tot False Flag Irak en Afghanistan, ca. 500.000 gewonden, ca. 120.000 doden, de inval van Mali onder valse voorwendselen, de onbestrafte genocide van Gaza, de coup d’état van Oekraïne, (MH17?, MH370?), inhuring van Al Qaida als rebellen tegen Assad, de stille kracht achter IS, en wat nog meer komen gaat.
Sinds de recente opkomst van de BRICs-landen voorzien de neoconservatieven en neoliberalen met PNAC ook de versnelde overheersing van Afrika. Senegal en Mali werden al bezet door het Franse leger, in Mali ondersteund door Nederlandse troepen.
Volgt de EU blindelings de VS? Het kan niet anders. Na het failliet van GB en Frankrijk na WWII, werd de financieel-economische en geopolitieke leidende rol toebedeeld aan de VS.
Het verklaart dat alle Westerse topinstituten daar het grootst gevestigd zijn. De Wereldbank, het IMF, de VN met z’n ontelbare onderdelen, de Europese goudreserves (als ze er nog zijn), Trilateral Commission, Transatlantische Commissie en wat hebben we nog niet meer.
In eerdere Posts werd ook de daadwerkelijke rol van de inlichtingendiensten toegelicht. Op de website van de CIA kan klip en klaar de 3de mission statement worden gelezen: omverwerping van niet pro-Westerse regeringen. Dit doen ze sinds de oprichting eind 40-iger jaren met vele voorbeelden in eerdere Posts op deze Blog.
De belangenverstrengelingen aan de top tussen privaat en politiek zijn van oudsher grotesk en dominant.
Banken, private vermeende goede doelen foundations, farmaceuten en biochemie maken gepoliticeerd kapitale winsten en worden arme mensen in onderontwikkelde landen massaal misbruikt als werkers onder slechts omstandigheden en proefkonijnen, (of worden de zwakkeren stilzwijgend uitgeroeid of geterroriseerd omdat ze in de weg staan voor Westerse belangen?)

Deel dit zoveel mogelijk s.v.p.

Video gets shared on FacebookNog ontstellend veel meer zou ik kunnen schrijven, maar om het leesbaar te houden lijkt me inmiddels genoeg gepubliceerd.
Ik verzoek u: deel dit, share het zo veel als mogelijk. Van de Mainstream media hoeft u het zeker niet te verwachten. Ze verzuimen het, maar hun gepoliciteerde netwerken en belangen zijn geconcentreerd en dienen dan ook een ander doel.
 Ik dank u bij voorbaat !

No comments:

Post a Comment