Friday, June 03, 2022

1300 Vecht Rusland voor de overleving van het blanke ras? Zie ook blog 1301.

Dit is een vraag die nu speelt : Als Rusland zou worden verslagen, hoe kan het blanke ras zich dan nog verdedigen ? Wie gaat dat doen? 

Zelf kijk ik er anders tegen aan:  

Er is een aanval op alle Goyim.   

Vandaag als eerste op Rusland.  

Morgen op China, en de rest is dan vanzelf verloren. 


Opmerkelijk: Of dit filmpje nu in scene is gezet door Kiev, of dat het echt is:  dat maakt eigenlijk niet uit.   De Russen stellen zich terecht de vraag.  

En als Kiev het in scene heeft gezet, dan past dat precies in de wijze waarop ze oorlog voeren: Het Westen wijsmaken dat een land dat zich verdedigt eigenlijk racistisch is, want:  "Er is toch helemaal geen aanval ! ?"


 


Russische soldaat zegt dat de oorlog in Oekraïne om de toekomst van het blanke ras gaat

ANDREW ANGLIN - 31 MEI 2022

 - 900 WOORDEN - 72 REACTIES - ANTWOORD


 HTTPS://TWITTER.COM/SWIFTFOOTEDTIME/STATUS/1528447736680415233?REF_SRC=TWSRC%5ETFW%7CTWCAMP%5ETWEETEMBED%7CTWTERM%5E1528447736680415233%7CTWGR%5E%7CTWCON%5ES1_&REF_URL=HTTPS%3A%2F%2FWWW.UNZ.COM%2FAANGLIN%2FRUSSIAN-SOLDIER-FILMED-SAYING-THAT-THE-WAR-IN-THE-UKRAINE-IS-FOR-THE-FUTURE-OF-THE-WHITE-RACE%2F

HTTPS://TWITTER.COM/SWIFTFOOTEDTIME/STATUS/1528447736680415233?REF_SRC=TWSRC%5ETFW%7CTWCAMP%5ETWEETEMBED%7CTWTERM%5E1528447736680415233%7CTWGR%5E%7CTWCON%5ES1_&REF_URL=HTTPS%3A%2F%2FWWW.UNZ.COM%2FAANGLIN%2FRUSSIAN-SOLDIER-FILMED-SAYING-THAT-THE-WAR-IN-THE-UKRAINE-IS-FOR-THE-FUTURE-OF-THE-WHITE-RACE%2F

 

Oekraïners hebben naar verluidt een schadelijke video vrijgegeven van een Russische soldaat die beweert dat Russen de laatste verdedigers van het blanke ras zijn.

Met een groep soldaten rond een kampvuur, ogenschijnlijk ergens in de Oekraïne, zegt een man:



Deze verdomde oorlog, jongens - gewoon zodat jullie het begrijpen - is geen oorlog voor Oekraïne. Het is geen oorlog voor gas, voor bont, of voor de NAVO - verdomme, zelfs niet voor de Krim, voor niets van die shit. Dit is een oorlog voor de toekomst van het blanke ras, voor de toekomst van de blanke beschaving, voor de toekomst van blank Rusland. Als we verdomme verliezen, dan is het over. Er zal geen Rusland meer zijn - verdomme - geen beschaving van ons meer. De blanke - fuck, het zal het einde zijn van alle blanke beschaving op de planeet. Omdat wij de enigen zijn die overblijven! Omdat degenen die ooit zeiden, zoals "wij zijn het blanke ras!", zoals blank Europa, blank Amerika - waar zijn ze nu?

Arabieren, negers, spleetogen - ze sijpelen door elk verdomd gat. Zelfs flikkers van alle soorten. Neuken mannen in jurken, neuken, zuigen negers 'pikken. Waar is dat allemaal voor? Waar is het blanke ras? Waar is het pure blanke bloed? Nergens. En dat is waarom de wereld van ons zal zijn. Dat is de reden. Dat is waarom het nu allemaal gebeurt. Wij zijn het laatste bolwerk van de wat man. Deze oorlog is voor ons bloed, voor onze genetica, een oorlog zodat onze grote natie blijft bestaan. Zodat het grote blanke Rusland voortleeft. Zodat er een toekomst is voor de blanke man. Dat is waar we voor vechten. Dus ja, alleen de blanke Russische man, een machtige krijger, kan verdomme het glorieuze Russische rijk bouwen. Om de toekomst te redden, zodat op deze planeet het blanke ras blijft bestaan. Dat is onze missie.

Dat is waarom we hier zijn. Niet Kiev, niet van die onzin. Voor een Russisch Rusland, een blank Rusland voor Russen.



Dit is een vrij algemeen gevoel onder Russen, en het wordt er niet minder om. Dmitri Medvedev zelf zei het in feite toen hem vorige maand in een interview werd gevraagd of "Rusland Europees is" - hij antwoordde "ja, Rusland is Europeser dan Europa".

Natuurlijk zeggen de leiders in Rusland niet zo expliciet "vechten voor de toekomst van het blanke ras", maar het onderstreept alles wat zij zeggen. Poetin heeft het een paar keer expliciet gezegd. Rusland vindt het belangrijk om te benadrukken dat Rusland een multicultureel rijk is, maar dat heeft niet echt ergens mee te maken. Poetin heeft gezegd dat blanke Russen de kern van de cultuur vormen - dat verandert niet omdat het land een rijk is waar meerdere rassen wonen, en ik denk niet dat een van de moslims of Aziaten in Rusland last heeft van het idee dat Rusland Russisch is. Er zijn geografische grenzen, en hun eigen gebieden hebben hun eigen wetten.

Dat niet ronduit wordt gezegd dat Rusland het laatste bastion is van blanke, christelijke beschaving, en dat het daar in deze oorlog om gaat, heeft duidelijk te maken met buitenlandse consumptie. In een handboek dat werd uitgedeeld aan Russische soldaten in de Oekraïne stond hetzelfde als wat die soldaat bij het kampvuur zei - en hij voegde eraan toe dat zij vochten tegen de satanische nieuwe wereldorde.

Als dit uitloopt op de Derde Wereldoorlog, zal Rusland vrijwel zeker explicieter verklaren dat het de laatste verdedigers zijn van het blanke ras en het christendom. In een situatie van totale oorlog met het Westen, zullen zij op zoek gaan naar bondgenoten binnen het Westen, en dit is de enige oproep die enige tractie zal krijgen. Niemand in het Westen buiten de blanke christenen zal de kant van Rusland kiezen, en niemand anders is competent op welke manier dan ook.

Oekraïne riep op tot een vreemdelingenlegioen, en het waren gewoon een stelletje neonazi's, redditors, en mensen die dachten dat ze stoer waren omdat ze moslims uit de derde wereld vermoordden voor Israël, en ze werden allemaal gevild. Een Russisch vreemdelingenlegioen dat marcheert onder de vlag van het Kruis zou er heel anders uitzien, en je zou in heel Europa en Amerika mensen hebben die een Russische invasie zouden steunen als ze beloofden zich te ontdoen van trannies en immigranten.

De Republikeinen hebben vrijwel geen steun van hun kiezers gekregen toen zij hen opriepen de oorlog in Oekraïne te steunen om christelijke Russen te doden in naam van de kinderarbeid. Hoeveel erger zou het zijn in een serieuze wereldoorlog? Ze zouden het natuurlijk illegaal maken om Rusland te steunen en mensen in kerkers gooien, maar als kleuters les krijgen in homoseks, hoeveel meer heb je dan te verliezen?

Ik ben het eens met wat de Russische soldaat zegt. Als Rusland veroverd is, is het afgelopen met de blanke beschaving, en eigenlijk met de hele beschaving. Dan krijg je een anaal wereldrijk geregeerd door satanische joden en pederasten. Dit is de laatste oproep.

 

(Overgenomen van The Daily Stormer met toestemming van auteur of vertegenwoordiger)

← Federaal agent in Buffalo Shooter's Di... Brandon zegt geen nieuwe raketten voor Comple... →

 RSS

 

- Categorie: Foreign Policy - Tags: Europees rechts, Rusland, Oekraïne, Wit nationalisme

Recent van Auteur

·    Domme Jood Blinken zegt dat er geen einde in zicht is voor de oorlog in Oekraïne, enige optie is volledige overgave van Rusland

·    Verdubbeling van dubbel anaal: Biden schrijft NYT-opinie met belofte van MRLS en eeuwige steun voor vervilt Oekraïne

·    Brandon zegt geen nieuwe raketten voor volledig vervuild Ukie leger

·    Federale agent in Buffalo Shooter's Discord Chat, ouders gearresteerd en getased voor het vertellen van agenten om Uvalde Shooter te stoppen

·    NRA zegt dat wapenbezit een fundamenteel mensenrecht is

 

Gerelateerde stukken van Auteur

·    George W. Bush beschuldigt Poetin van een "volledig ongerechtvaardigde en wrede invasie van Irak"

·    Kan Oekraïne de oorlog tegen de vrije meningsuiting winnen?

·    Psycho-Pervert Democratisch Congreslid: "We zijn fundamenteel in oorlog met Rusland"

·    Mariupol: 1000 homoseksuele, satanische terroristen geven zich op één dag over

·    Poetin zegt militairen ondergrondse stad Azovstal niet te bestormen, maar te verzegelen en ze uit te hongeren

Van verwant belang


 

Rusland is terug, en zo is de geschiedenis

RICHARD MCCULLOCH


Oekraïne en de komende test voor Europa

GREGORY HOOD


Aan de Ronin van het Westen

GREGORY HOOD

← Federaal agent in Buffalo Shooter's Di... Brandon zegt geen nieuwe raketten voor Comple... →

 

 

 

Verberg 72 ReactiesLaat een reactie achter

 

"Russische soldaat zegt dat de oorlog in Oekraïne voor de toekomst van het blanke ras is
- 72 commentaren

Commenters om te negeren... alleen te volgen

 

 

Opmerkingen?

De demografische kern van Rusland bestaat uit Oost-Slavische.... mensen die op ons lijken.

Vladimir Poetin zal het er wel eens over hebben dat hij een multi-etnisch rijk is. Maar ik geloof geen seconde dat hij Rusland zal overspoelen met Afrikanen, Pakistaanse moslims en hindoes, want dat zou een groot verraad zijn aan de offers die de Slavische Russen hebben gebracht door voor zichzelf een groot gebied af te bakenen via.....

Ik zal jullie Slavische Russen dit vertellen: jullie worden gehaat door de zwarte Congresleden en de nederige Amerikaanse Injun... en de NAACP.......

- Mee eens: P. Cleburne

- Reacties: @Rev. Spooner, @Richard B, @awry

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

Er is geen bewijs dat dit een Russische soldaat is... alleen maar zeggen....

- Antwoorden: @Guggenheim, @P. Cleburne

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

3.    Chris Moore zegt: - Website

Ik ben het eens met wat de Russische soldaat zegt. Als Rusland veroverd is, is het afgelopen met de blanke beschaving, en eigenlijk met de hele beschaving. Dan krijg je een anaal wereldrijk geregeerd door satanische joden en pederasten. Dit is de laatste oproep.

Ten eerste, Rusland zal niet "veroverd" worden. Als Rusland op het punt staat veroverd te worden door Satanisten, zal het glorieus ten onder gaan en de Satanisten met zich meenemen.

Ten tweede, miljoenen Christenen wereldwijd ondermijnen de ((Joodse)) Wereld Orde. Christenen in Amerika doen dat op dit moment. Wanneer de Christelijke beschaving hersteld is, zal het niet dezelfde fout maken die deze kike sukkels maakten en de ((Joden)) zelfs maar een kier geven om door te ademen.

Was Mozes blank? Toch was hij het originele voorbeeld van hoe om te gaan met ((Joden)) en hun stromannen. Maar het Christendom werd lui, slordig, dik en dom. De Satanische ((Joodse)) Wereld Orde is het resultaat.

Beginnend in 1913 met de Federal Reserve Act, de laatste eeuw + met zijn eindeloze oorlogen staat als een testament over hoe NIET een beschaving te runnen, wat betekent dat nooit "tolerantie" uit te breiden naar ((Joden)) en hun stromannen. En vooral, geef ze nooit een blanco cheque.

Maar de kike sukkels konden het niet helpen. Dus moeten de kike sukkels ook verwijderd worden voor hun eigen bestwil en het bestwil van de menselijke beschaving.

- Mee eens: Robert Dolan

- Antwoorden: @Richard B, @Richard B, @Irish Savant

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

4.    Poupon Marx zegt:

Enigszins grof uitgedrukt, maar onontkoombaar waar en geldig. Dit is de laatste stand voor Indo-Europese, Kaukasische, "blanke", en individuele waardigheid en integriteit. Jammer dat de Westerse mens te dom, te vervrouwelijk en te laf is om dit te beseffen, in plaats van zich af te trekken op porno en ontkenning.

Tijd voor Westerse landen om uit elkaar te vallen. Traditionele, Klassiek Liberale, en God en Familie types hebben een aparte, zelf-gereguleerde republiek nodig. Zeer binnenkort. "Ieder z'n eigen weg, ik de mijne. Veel geluk met wat je vindt".

Buiten de negers en de inheemse Nieuw-Wouden, is Europa tot aan Japan allemaal blank, gebaseerd op: IQ overeenkomst, CQ-beschavingsquotiënt en cultureel aanpassingsvermogen. Er zijn niet genoeg Westerse vrouwen om kinderen te baren om de vervangingssterfte te overschrijden.

- Antwoorden: @Goddard

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

5.    Guggenheim zegt:

Maakt niet uit wie het is.
Hij heeft gelijk, en het is goed om te zien dat onze positie zich verspreid.

- Mee eens: Lurker

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

6.    saggy zegt: - Website

Wow. Dit zet het in wat het juiste perspectief zou kunnen zijn.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

7.    We zijn allemaal stom zeg:

Nee, ik zal ook niet onder Jewtins multi-etnische, binnenkort anale, met flikkers gevulde imperium marcheren. Als hij bereid is wapens te sturen naar blanke amerikanen om hier te vechten kan ik hem tijdelijk een vriend noemen. Anders is Rusland net zo joods gevuld en zal het vervallen in de uitwassen en de ontaarding van het multi-etnische rijk. Als ik me niet vergis is dat al eens eerder gebeurd.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

8.    Ds. Spooner zegt:

Ik zal jullie Slavische Russen dit vertellen: jullie worden gehaat door de zwarte Congresleden en de nederige Amerikaanse Injun... en de NAACP.......

Fout, Rusland heeft maar één vijand, en dat zijn de Joden.

- Antwoorden: @War for Blair Mountain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

9.    Cuffy zegt:

Rusland zal zegevieren dankzij de overweldigende steun van het niet-blanke ras. Als het aan het zogenaamde blanke ras wordt overgelaten, zal Rusland totaal vernietigd worden.
Dus beste Russische soldaat, GFY

- Antwoorden: @Anonymous, @mulga mumblebrain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

10.  aldasfail770 zegt:

Ik zie hier geen enkel probleem in en geloof dat de soldaat gelijk heeft. Als je precies neemt wat hij zegt en het niet overlaadt met boomer racisme is slecht onzin, dan zie je dat alles wat de soldaat zei volkomen juist was. Blanken verdedigen zichzelf helemaal niet en worden platgewalst door joden en zwarte proxy warriors.

Oekraïne is toch aan het winnen? Ze staan op het punt Moskou te omsingelen, hun schepen tot zinken te brengen en hun generaals te vermoorden (die een paar dagen later plotseling weer tot leven komen). Azov heeft net hun hardcore neo-nazi stoottroepen met gezicht tatoeages verplaatst naar de Rostov aan de Don detentiefaciliteit en maken zich klaar om elk moment het lokale gerechtsgebouw binnen te vallen. 8 dollar betalen voor benzine (vrachtwagen- en SUV-bestuurders, ik lach jullie uit) en zonder babyvoeding komen te zitten is het offer meer dan waard, zodat ZOG kleuters homo-anaal kan blijven leren. Oekraïne is zo hard aan het winnen dat ze hun eigen steden onder water hebben gezet door hun dammen op te blazen. Ze zijn zo dicht bij de overwinning dat ze mensen van de straat moeten plukken voor dienstplicht. Je weet dat je goed bezig bent als je een man bij het benzinestation rekruteert.

Alles wat Amerika doet en hun proxies, de EU en de NAVO, zijn al heel lang slecht. Amerika implodeert voor onze ogen en het is moeilijker dan ooit om het te negeren door het vermijden van het nieuws en het kijken naar prime time TV shows waar elke reclame een zwarte wetenschapper is die getrouwd is met een mooie blanke vrouw terwijl een blanke man in de hoek staat te kwijlen.

Mojo, wil je jezelf hier nog eens voor schut zetten en ons vertellen dat de dagen van deze soldaat geteld zijn, of heb je het te druk met het negeren of toejuichen van Oekraïners die hun burgers aan palen vastbinden, dingen in hun reet steken en hun gezichten besproeien? Als Oekraïne aan het winnen is, zou ik ze niet graag zien verliezen.

- Bedankt: Jim Christian

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

Dat heb je verkeerd....

De video is duidelijk een anti-Russische psy ops ... het is nep ...

- Mee eens: Richard B

- Reacties: @Bruce Arney

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

12.  Dromeas zegt:

Waarom zo'n zwaar Kiev accent? Ik bedoel, die "russische soldaat" op de video?
Ik kom uit Kiev en ik herken het wel...
De spreker is geen Rus uit Rusland. En hij is geen Oekraïner uit Donbass - hun accent is anders. Hij komt uit Kiev of de regio Kiev.
De accenten van de Oekraïners verschillen per regio. Hetzelfde geldt voor Russen.
En de accenten van Oekraïners en Russen die Russisch spreken zijn veel te verschillend.

- Bedankt: Richard B

- Reacties: @The_seventh_shape, @Mitry

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

13.  James J O'Meara zegt:

Natuurlijk, toen de Bolsjies aan de macht waren, was het een ander verhaal:

INTERVIEWER: En voor u het tragische in deze tijd?

CÉLINE: het is Stalingrad. wat zou dat voor catharsis zijn! de val van Stalingrad is het einde van Europa. er was een cataclysme. de kern van dit alles was Stalingrad. Daar kun je zeggen dat het afgelopen was, de witte beschaving. Dus dat alles, het maakte wat lawaai, wat gekook, de kanonnen, de watervallen.
https://www.theparisreview.org/interviews/4502/the-art-of-fiction-no-33-louis-ferdinand-celine

- Reacties: @animalogic

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

14.  Goddard zegt:

Tijd voor Westerse landen om uit elkaar te vallen. Traditionele, Klassiek Liberale, en God en Familie types hebben een aparte, zelf-gereguleerde republiek nodig. Zeer binnenkort. "Ieder z'n eigen weg, ik de mijne. Veel geluk met wat je vindt".

Scheiding of niet, vroeg of laat komt er een krachtmeting. Traditionele, klassiek liberale, God en familie samenlevingen zijn succesvol. Naast de deur, in de bantoestans, zullen de afgewezenen zijn. Hoe lang voordat ze schreeuwen om binnen te komen?

Zoals de recente westerse geschiedenis heeft aangetoond, zijn er maar een paar generaties van zwakte, sentimentaliteit en domheid voor nodig, en de verliezers van de wereld infiltreren in uw land.

Een betere aanpak is uitzetting. Uitzetting is een actieve, offensieve daad, in tegenstelling tot afscheiding, een passieve en defensieve daad. Een Amerika waar de infiltranten en het uitschot verdreven zijn, is een Amerika dat nog generaties lang opportunisten zal ontmoedigen.

Afscheiding is niets anders dan weglopen. U geeft land op dat door onze voorouders is bevochten en vraagt de verliezers de jacht in uw staatjes te hervatten. En nadat ze in de staatjes zijn geïnfiltreerd? Dan staan we weer voor dezelfde vraag van afscheiding of verdrijving.

Waarom zet je ze nu niet uit? Waarom niet het hele land behouden?

De goede mensen van deze natie moeten wachten op hun moment, niet om weg te lopen, maar om toe te slaan - om te verdrijven. Heel Amerika is van ons, niet van de kleine staatjes en de Rocky Mountain redoutes. Heel Amerika!

- Antwoorden: @Poupon Marx

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

15.  Richard B zegt:

Deze verdomde oorlog, jongens - gewoon zodat jullie het begrijpen - is geen oorlog voor Oekraïne. Het is geen oorlog voor gas, voor bont, of voor de NAVO - verdomme, zelfs niet voor de Krim, voor niets van die shit. Dit is een oorlog voor de toekomst van het blanke ras, voor de toekomst van de blanke beschaving, voor de toekomst van blank Rusland. Als we verdomme verliezen, dan is het over. Dan zal er geen Rusland meer zijn, verdomme, geen beschaving meer. De blanke - fuck, het zal het einde zijn van alle blanke beschaving op de planeet. Omdat wij de enigen zijn die overblijven! Omdat degenen die ooit zeiden, zoals "wij zijn het blanke ras!", zoals blank Europa, blank Amerika - waar zijn ze nu?

Arabieren, negers, spleetogen - ze sijpelen door elk verdomd gat. Zelfs flikkers van alle soorten. Neuken mannen in jurken, neuken, zuigen negers 'pikken. Waar is dat allemaal voor? Waar is het blanke ras? Waar is het pure blanke bloed? Nergens. En dat is waarom de wereld van ons zal zijn. Dat is de reden. Dat is waarom het nu allemaal gebeurt. Wij zijn het laatste bolwerk van de wat man. Deze oorlog is voor ons bloed, voor onze genetica, een oorlog zodat onze grote natie blijft bestaan. Zodat het grote blanke Rusland voortleeft. Zodat er een toekomst is voor de blanke man. Dat is waar we voor vechten. Dus ja, alleen de blanke Russische man, een machtige krijger, kan verdomme het glorieuze Russische rijk bouwen. Om de toekomst te redden, zodat op deze planeet het blanke ras blijft bestaan. Dat is onze missie.

Dat is waarom we hier zijn. Niet Kiev, niet van die onzin. Voor een Russisch Rusland, een blank Rusland voor Russen.

Getekend,

Jonathan GreenblattCEO
van de ADLNY
, NY

Je moet wel verstand hebben om te geloven dat het Russische leger zich op deze manier zou laten zien, ook al is wat er gezegd wordt een gevoel dat door iedereen, of de meesten, of wat dan ook, gedeeld wordt.

Net zoals je zo'n dombo moet zijn wiens lift niet naar de bovenste verdieping gaat, als je begrijpt wat ik bedoel, om te geloven dat soldaten rond een kampvuur zitten en elkaar vertellen wat ze al weten, laat staan dat ze er een video van maken die de wereld kan zien.

Je moet ook wel heel dom zijn, een verloren zaak, om te geloven dat Twitter of wie dan ook dit zou posten en Amerikanen de mond zou snoeren omdat ze veel minder zeggen.

Kortom, deze video is ongeveer net zo echt als de laatste twee recente schietpartijen, die daarvoor, het 911-commissieverslag (dat van Once Upon A Time), enz. of enig ander depot dat voortkomt uit de ingewanden van Jewish Supremacy Inc.

- Antwoorden: @War for Blair Mountain, @Rev. Spooner

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

16.  Anoniem[369] - Disclaimer zegt:

Geloof niet wat je ziet op het internet en Twitter. Het is geen Russische soldaat en elke Russische soldaat die betrapt wordt op het zeggen van zulke dingen zou een erger lot ondergaan dan elk Azov-lid dat zich overgaf.

- Antwoorden: @Cuffy

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

17.  Franz zegt:

blank Europa, blank Amerika - waar zijn ze nu?

Deze kerel, wie hij ook mag zijn, had dat deel goed.

- Antwoorden: @Irish Savant

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

18.  EliteCommInc. zegt:

uhh ok.

Stop met het inlijven van andere landen en voer gewoon een immigratiebeleid dat niet-blanken de toegang ontzegt en alle niet-blanken eruit gooit.

Lachend de Oekraïne binnenvallen maakt Rusland niet blanker dan niet. Dat is een interne kwestie waarover de Russen moeten beslissen. Landjepik zal die zaak niet oplossen.

- Antwoorden: @GeneralRipper

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

19.  Richard B zegt:

Ten eerste, Rusland zal niet "veroverd" worden. Als Rusland op het punt staat veroverd te worden door Satanisten, zal het glorieus ten onder gaan en de Satanisten met zich meenemen.

Ik denk dat je waarschijnlijk gelijk hebt Chris.

In 2018 gaf Poetin een toespraak over en presentatie van de nieuwe wapens van Rusland. Ik bekeek de video en luisterde naar de volledige toespraak en presentatie (als ik me goed herinner was het ongeveer 18 minuten lang). Terwijl hij inging op de vele bedreigingen, enz. van de VS (wat jij Judeofascisme noemt, en zoals je weet, noem ik Joodse Suprematie Inc.) zei hij in zoveel woorden, dat, hoe ze ook proberen, er geen wereld zonder Rusland zal zijn.

Ik herinner me dat mijn reactie daarop destijds was Zo moeten blanken praten. Maar toen moest ik onmiddellijk het onaangename en onloochenbare feit onder ogen zien en aanvaarden dat de meeste blanken ofwel onwetend ofwel onverschillig zijn. Hoewel de gedachte zijn charmes heeft.

In ieder geval, hier is een clip over de toespraak/presentatie met een paar fragmenten van hem. Het is niet verrassend dat ik de volledige toespraak niet heb kunnen vinden.

- Bedankt: Chris Moore.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

20.  Richard B zegt:

May 31, 2022 at 7:25 pm GMT - 2.5 days ago

@Chris Moore




- Mee eens: Jim Christian

- Bedankt: Chris Moore, Robert Dolan.

- Antwoorden: @Joe Paluka

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

21.  Cuffy zegt:

Thanx

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

22.  GeneralRipper [AKA "GKWillie"] zegt:

Lachend de Oekraïne binnenvallen maakt Rusland niet blanker dan niet. Dat is een interne kwestie waarover de Russen moeten beslissen. Landjepik zal die zaak niet oplossen.

Als je gelooft dat Rusland Oekraïne is binnengevallen om "land te veroveren", ben je nog een grotere idioot dan ik me eerder had voorgesteld.

- Mee eens: Robert Dolan, P. Cleburne

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

23.  Passing By zegt:

Er zijn zoveel redenen waarom deze video riekt naar nep dat ik niet weet waar te beginnen.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

24.  Poupon Marx zegt:

Namaste. Hoewel ik het volledig met u eens ben over de basis van gemeenschappelijkheid en homogeniteit van mensen die een uitgebreide gemeenschap vormen, zijn we het oneens over methode en remedie.

Ik ben bekend met vele culturen, heb er gewoond, ken de mensen door werk en sociale omgang. Ik heb de valkuil ontweken om één cultuur te zien als de allesomvattende en allesomvattende gids en antwoord op alle overwegingen.

Ik heb jarenlang hier, op de Occidental Observer, Amren, Counter Currents, enz. uitvoerig geschreven over een oplossing, die dwingt tot nadenken over actie(s). Van beroep ben ik mijn hele leven een praktisch man geweest, die te maken had met zeer grote opwekkings- en voortstuwingssystemen voor de scheepvaart. Daarom wordt alleen datgene overwogen en uitgevoerd, wat werkt, en dat alleen. Al het andere is zinloos.

Wat volgens mij de enige oplossing is voor de Indo-Europese Mens om te overleven in de Nieuwe Wereld (Europa is ver weg van mij en hopeloos. Voor mij is het slechts een museum) is het land te splitsen in Blank, Zwart, en Spaans/Ander. Dit is het praktische boven het ideale. Het ideaal zal blijven wat het is. Zwarten schreeuwen voortdurend om hun eigen "land", zodat ze niet langer "onderdrukt" zullen worden door White Supremistcs. Dan kan hun "Gouden Eeuw" beginnen (met een hoop Gouden Douches daar ben ik zeker van).
Hetzelfde geldt voor Hispanderics. Zij willen het Zuidwesten (hun oude "Atzlan" of zoiets) zodat zij weer hun cultuur kunnen vieren onverdund door de wetten, mores, normen, etc. van de Blanke Man.

Nou, omdat zij hun land krijgen, krijgen wij het onze. We nemen het binnenland, zoveel mogelijk landbouwgrond. Dat zal ons een overweldigend overwicht geven op de andere "republieken", onze mensen voeden, en de Jeffersoniaanse principes herzien en een confederatie van staten of provincies stichten. We zullen zeer waarschijnlijk een paar of meer West-Canadese provences oppikken.

Geen geweld, succes is verzekerd, en het duwtje en de kracht de frappe zal van de zwarten en bruinen komen. We zullen een lange toekomst hebben om vanuit kracht te onderhandelen. Zeer weinig mensen hebben de ervaring(en) die ik heb gehad. En dat is inclusief een leven lang cultureel antropologisch veldwerk. Je zou kunnen kijken naar mijn eerdere commentaren hier onlangs voor een link video van een grote oceaan tanker machinekamer.

- Antwoorden: @Goddard

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

25.  Joe Paluka zegt:

"Hier is een Russische soldaat die uitlegt waar ze voor vechten: de suprematie van het blanke ras."

Ik denk dat de soldaat waarschijnlijk overleven zei en de media het veranderde in suprematie. Geen weldenkend mens, die ziet wat er vandaag de dag in de wereld gebeurt, kan zeggen dat iemand in de blanke landen vecht voor "blanke suprematie". Elk beleid, in elk land waar de blanken vroeger de meerderheid hadden, is erop gericht de blanken uit te roeien door homoseksualiteit, travestie, geslachtsveranderingen, abortus, covidinjecties en propaganda voor rassenvermenging. Buiten wat extreem rechts genoemd wordt, is er niemand die het voortbestaan van het blanke ras promoot. Iedereen die iets anders beweert is in fantasieland.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

26.  Дима Трамп zegt:

Je bewijst jezelf een slechte dienst als je alles gelooft wat uit Oekraïne komt. Zij zijn de ultieme leveranciers van nepvideo materiaal.

- Antwoorden: @Kratoklastes

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

27.  Here Be Dragon zegt:

Ik moest nog een keer kijken toen ik zag dat een commentator hier zei dat de man een sterk "Kievs accent" had, dus volgens mij - heeft hij geen accent.

Wat de inhoud betreft, een paar opmerkingen.

Oekraïners hebben naar verluidt een schadelijke video vrijgegeven van een Russische soldaat die beweert dat Russen de laatste verdedigers van het blanke ras zijn.

Honderd procent, dat was geen Russische soldaat. Een man in burger, die 's nachts in een vervallen huis zit met een paar schoolkinderen, is zeker geen soldaat. Wat het voor mij lijkt is een typische bijeenkomst van Russische nationalistische jongeren. Zijn retoriek en de ideeën waar hij het over had zijn in principe gemeengoed onder de jeugd in deze kringen. Zelfs de oudere jongens praten hetzelfde, maar op een intelligentere manier. Die kerel leek spontaan en oprecht, dus de video is waarschijnlijk legitiem.

Ik denk dat geen van de Moslims of Aziaten in Rusland zich stoort aan het idee dat Rusland Russisch is. Er zijn geografische grenzen, en hun eigen gebieden hebben hun eigen wetten.

Ja, zij hebben hun eigen wetten, en zij krijgen ook elk jaar, op regelmatige basis, veel geld van de Russen. Tsjetsjenië en Dagestan alleen al krijgen zo'n tien miljard dollar aan donaties per jaar. Deze situatie leidt niet tot een goede plaats. Bovendien hebben de Russen geen eigen republiek. De hoofdgedachte onder de nationalistische en tot op zekere hoogte onder de patriottische mensen in Rusland is dat zo'n republiek noodzakelijk is.

Dit is een droom - een Russische republiek, die zich uitstrekt van de Oostzee tot Oost-Siberië, met inbegrip van het prachtige Oeralgebergte. Wat de etnische republieken van de inheemse volkeren betreft, zij kunnen gaan waar zij willen of een alliantie aangaan met die republiek van Rusland. De Federatie zoals zij nu is, is een tikkende bom, aangezien al deze Mongoloïde en Moslimvolkeren de Russen werkelijk heimelijk haten, en in elk van deze nationale republieken is er een sterke nationalistische beweging.

In een handboek dat werd uitgedeeld aan Russische soldaten in de Oekraïne stond hetzelfde als wat die soldaat bij het kampvuur zei - en hij voegde eraan toe dat zij streden tegen de satanische nieuwe wereldorde.

Ja dat is waar, alleen was dat een handleiding voor officieren. In feite wordt dit allemaal regelmatig gezegd op de Russische TV, behalve het begrip ras. Voor de rest zijn deze meningen niet ongewoon. Er zijn enkele prominente politieke deskundigen die deze standpunten in discussies in talkshows vrij vaak naar voren brengen. De christelijke invalshoek is natuurlijk wat zij benadrukken, maar soms kunnen sommigen van hen ook openlijk nationalistische dingen zeggen, wat er meestal toe leidt dat zij van de TV worden geweerd.

Niemand in het Westen behalve blanke christenen zal de kant van Rusland kiezen, en niemand anders is op enigerlei wijze competent.

Welnu, het lijkt mij dat de katholieken Rusland niet zullen steunen, op welke manier dan ook, ongeacht wanneer en waarom, en ook de Amerikaanse protestanten niet. Haten zij Rusland niet al eeuwen? Zij steunen Rusland nu niet als het gemakkelijk gaat en het is niet waarschijnlijk dat zij plotseling van gedachten zullen veranderen als het slechter gaat.

Rusland heeft geen vrienden.

- Antwoorden: @Joe Paluka

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

28.  Goddard zegt:

Alles waar jij en ik over praten is gebaseerd op blanke cohesie en de terugkeer van blanke macht. Als blanken weer samenkomen en uit hun dal kruipen, dan wordt de vraag wat te doen met de parasieten die van ons lekken. In uw separatistische scenario zullen de zwarte en Latijns-Amerikaanse bantoestans snel falen, waarbij de mislukking vooral duidelijk zal zijn in vergelijking met de sterke natie die de blanken in het hart van het land zullen opbouwen. De blanken zullen dan een herovering van de belachelijk zwakke zwarte en Latijns-Amerikaanse dwaze republieken bewerkstelligen. Na de herovering zou verdrijving de verstandigste weg zijn. Anders leef je met de heroverde zwarte en bruine horigen, maar onder een systeem van apartheid. Dan zijn we weer terug bij af, toen we in de jaren vijftig en zestig met de desegregatie begonnen. Het enige wat nodig zou zijn, is nog een duik in de sentimentaliteit, en de cyclus die we de afgelopen zes decennia hebben doorgemaakt, zou opnieuw beginnen.

Nee, ik zeg, voer de uitzetting nu uit. Maak de scheiding niet op het grondgebied van de voormalige Verenigde Staten, maar op een continentale schaal. Verban de parasieten niet naar Aztlán maar naar Mexico, verban ze niet naar een bantustan in het zuidoosten maar naar Wakanda-Afrika. Verban de losers naar waar we maar willen, dwing de uitwijzing af met de punt van een geweer, en laat de parasieten dankbaar zijn dat we alleen hun verbanning eisen en niet hun leven.

- Mee eens: P. Cleburne

- Antwoorden: @anaccount

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

De ADL

JOHNATHAN GREENBLATT

LEO FRANK

13 JAAR MARY FEIGIN'S AUTOPSIE FOTO....Heeft iedereen hier de autopsie foto gezien?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

30.  Jimmy le Blanc zegt:

Goeie genade, Anglin. Deze video is onzin. Psyops. Zo duidelijk als de schnoz op het gezicht van een kike. Ik kan niet geloven dat je in de onzin trapt van beide kanten in dit stomme conflict.

- Troll: P. Cleburne

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

31.  Anon[271] - Disclaimer zegt:

Ik zou graag zien dat veel jonge Europese, Amerikaanse, Canadese, Nieuw-Zeelandse en Australische blanke traditionele heteroseksuele stellen naar Rusland verhuizen. Een paar duizend in het begin, dan honderdduizenden. Ga weg van de Grote Reset jonge mensen.

- Antwoorden: @P. Cleburne

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

32.  WorkingClass zegt:

Rusland is Europeser dan Europa. Maar Rusland is niet Europees.

Het Russische leger vecht tegen de W.E.F. in Oekraïne. Imperial Washington is een aanwinst van de W.E.F..

Rusland zal zegevieren omdat het geallieerd is met China. De wereldheerschappij van de Europese machten is voorbij. Je zou kunnen zeggen dat het gebeurd is. De toekomst, als die niet honderd jaar wordt vertraagd door een atoomoorlog, behoort toe aan de Han.

Rusland zal het overblijfsel van het niet-communistische blanke ras in toom houden. Rusland is daar geweest en heeft dat gedaan.

De video is waarschijnlijk onzin. Soldaten, met de luxe van vrije tijd, praten over thuis en kutjes. Als ze gedronken hebben, vormen ze misschien een nachtkoor.

- Mee eens: Jimmy le Blanc

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

33.  The_seventh_shape zegt:

Maar als hij een Oekraïense soldaat is, zou wat hij zegt nergens op slaan. Hij karakteriseert de naties waartegen ze strijden als omarmd door multiculturalisme, homorechten enz. Dat komt overeen met Rusland, niet met Oekraïne dat wordt gesteund door de libertaire naties.

Maar het kunnen ook Oekraïners zijn die zich voordoen als Russen. Wie heeft dit opgenomen? Is het Russische soldaten niet verboden om hun telefoon mee te nemen naar het werk?

- Antwoorden: @Realist, @Ummm, @mulga mumblebrain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

34.  Jimmy le Blanc zegt:

Deze oorlog gaat over de Amerikaanse overheersing van Europa. Als ze Rusland op de knieën krijgen, is dat alleen maar een bonus. Het gaat erom Europa van de rest van de wereld af te snijden en haar afhankelijk te maken van het keizerlijke Washington, wat volgens mij altijd al het doel van de NAVO op lange termijn was. Mensen hebben het over het WEF, maar het is ((GloboHomo)), geleid door de Amerikaanse Diepe Staat, die de planeet wil overheersen. Ze willen een economische hegemonie, gehuld in nichterigheid, om te heersen over een bevolking van gemengde rassen. Zij geloven echt dat zij de toekomst zijn.

Zijn ze aan het winnen? Tot nu toe wel. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar ik denk niet dat China deze onzin zal pikken. Het enige wat wij kleine mensen kunnen doen is ons hoofd naar beneden houden.

Er is geen weg terug naar een geheel blank Amerika. Er zal geen verdrijving zijn van moddermensen terug naar hun stinkende jungles en zonovergoten woestijnen. Als (((GloboHomo)) instort, is het beste waar blanken op kunnen hopen, collectief op te treden voor onze belangen en een deel van het continent te controleren voor onze kinderen.

- Bedankt: mark green

- Antwoorden: @Realist

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

35.  Mitry zegt:

Hij zegt dat de soldaat klinkt als een Oekraïner die Russisch spreekt. Hij klinkt alsof hij uit Zuid Rusland komt, maar ik heb geen Oekraïens accent opgepikt.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

36.  Priss Factor zegt: - Website

Klinkt goed voor mij.

Zie je, racisme is geweldig.

Misschien ben ik toch niet de enige echte rasist.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

37.  animalogic zegt:

Omslagpunt, Stalingrad. Zeker een sleutelmoment in de geschiedenis.
Maar, het is maar speculatie, maar als Hitler de ramp van Koersk had weerstaan, zou Stalingrad dan zo monumentaal zijn geweest?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

38.  P. Cleburne zegt:

De waarheid wordt herkend en aanvaard, ongeacht de bron.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

39.  P. Cleburne zegt:

Je loopt weg, dan...
Er zijn tientallen miljoenen harde, goed voorbereide blanken die de dreigende ineenstorting goed in de gaten houden. We lopen niet weg.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

40.  Bankotsu zegt:

Ik ben Chinees en ik steun en ben het volledig eens met de opvattingen van de Russische soldaat. Ik wil dat Rusland een blank land blijft. Ik wil dat Amerika blank blijft. Ik steunde Trump in zowel 2016 als 2020 verkiezingen.

Rusland moet deze oorlog winnen.

- Bedankt: Irish Savant

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

41.  Realist zegt:

Maar als hij een Oekraïense soldaat is, dan slaat het nergens op wat hij zegt.

Natuurlijk wel. Hij drijft een wig tussen Rusland en China. Maar weet niet of het een Oekraïense soldaat is.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

Abonneren op nieuwe columns

42.  Beavertales zegt:

Als je de commentaren op Russische websites doorleest, lijkt het erop dat veel mensen daar roodgloeiend zijn over (((wie)) er achter de oorlog zit (neocons, oligarchen, stamleden met wortels in de Zwarte Zee/Odessa regio). Zij weten wie de blanke naties verminken en breken.

Een nederlaag van het nieuwe Khazariaanse wereldrijk in Oekraïne zal schokgolven teweegbrengen die in New York, Londen en Tel Aviv zullen weerklinken.

Als Joodse supremacisten voelen dat hun macht bedreigd wordt, worden ze gek en handelen irrationeel. Ze plegen nog liever een genocide op een miljard Goyim dan een fractie van hun rijkdom en macht te verliezen.

200 jaar samen' heeft de Russen bewust gemaakt van de joodse gierigheid. Als zij winnen, sterft de mensheid.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

43.  Realist zegt:

Het gaat erom Europa van de rest van de wereld af te snijden en haar afhankelijk te maken van het keizerlijke Washington, wat volgens mij altijd het doel van de NAVO op lange termijn is geweest.

Europa is onlosmakelijk afhankelijk van de VS sinds WO II. Het zijn loopjongens voor de Amerikaanse hegemonieën om te neuken. Ze moeten zo trots zijn. Hebben ze geen schaamte?

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

44.  Bruce Arney zegt:

Zou kunnen, want alle propaganda heeft een kern van waarheid, maar dit kampvuurpraatje heeft veel waarheid in zich.

- Mee eens: P. Cleburne

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

45.  Joe Paluka zegt:

Ik moest lachen om de manier waarop de Britse commentator de waardige en intelligent ogende Poetin moest onderbreken voor een maffe Amerikaanse "analist" die eruit ziet alsof hij een nacht op de tegels heeft doorgebracht en de schemerlamp Dana White die nog geen kruisraket zou herkennen als die uit haar derrière stak.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

46.  Joe Paluka zegt:

"Welnu, het lijkt mij dat de katholieken Rusland niet zullen steunen, op welke manier dan ook, ongeacht wanneer en waarom, en ook de Amerikaanse protestanten niet. Haten zij Rusland niet al eeuwen? Zij steunen Rusland nu niet als het gemakkelijk is en het is niet waarschijnlijk dat zij plotseling van gedachten zullen veranderen als het slechter gaat.

Rusland heeft geen vrienden."

Wat zijn de "Katholieken"? Nancy Pelosi, de familie Biden? Katholieken noch Protestanten in de Verenigde Staten zijn een monolithisch blok, ze zijn als elke andere diverse groep mensen met verschillende meningen. Eén ding is zeker, mensen houden in het algemeen van sterke mannen als Poetin, niet van de meisjesachtige flikkers die westerse landen leiden. Poetin wordt bewonderd en gerespecteerd door traditioneel denkende mensen over de hele wereld. Wat betreft het feit dat Rusland geen vrienden heeft, dezelfde mensen die Poetin mogen, zullen Rusland mogen. Tweederde van de landen in de wereld legt Rusland geen sancties op. Ik denk dat je CNN permanent moet uitzetten, want het heeft je een vreselijk vertekend beeld van de wereld gegeven.

- Antwoorden: @Here Be Dragon

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

47.  scheef zegt:

De bevolking van de Russische Federatie is niet zuiver Oost-Slavisch. Moslims stromen toe vanuit Centraal-Azië en "plaatselijke" moslims zoals Tataren en Tsjetsjenen zijn de Slavische kern aan het uitroeien.
De blankste landen in Eurazië zijn Oekraïne, Polen, Wit-Rusland en de Baltische staten. Allemaal gezworen vijanden van Rusland. Nationalistisch rechts in deze landen beschouwt deze landen als de laatste redoute van de blanken, de Russen zijn voor hen "aziatische/mongoloïde horden".

- Antwoorden: @War for Blair Mountain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

48.  ricpic zegt:

Het is waar. Elk woord dat die Russische soldaat zegt, is de waarheid.

Maar het is ook wanhopig. Je kunt het horen in zijn stem.

De Russen maken een laatste stand, voor zichzelf natuurlijk, maar ook voor het blanke ras.

Een laatste stand. En laatste standjes slagen zelden.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

49.  Bingo zegt:

Poetin, de "rehabilitator" van Stalin, is niet je redder, blanke. Joden aan beide kanten (Joden aan alle kanten, eigenlijk). Meer Koude Oorlog toneelstukken voor de goyim om naar te kijken en te geloven, hun slaven tribuut belastinggeld in beide gebieden gependeld in het militair-industrieel apparaat en door daar terug naar de uitverkoren bende. Oekraïne is nu een beetje wetteloos, dus de waarheid over WO II komt daar vaker aan het licht dan in Rusland, waar je in de gevangenis wordt gegooid als je praat. Meer van deze Slaven in het Westen hebben tegen de Bolsjewieken gevochten dan de sloebers die in Rusland zijn overgebleven na de dysgenetische hel waar ze doorheen zijn gestuurd vanaf de tijd van de Bolsjewistische overheersing. Dit is slechts een laatste Joodse schoonmaak. Beetje vreemd om te zien hoe velen het gevoel hebben dat ze automatisch een kant moeten "kiezen".

Ik zou een boek kunnen schrijven over deze vuilnisbelt waar WN's zich dom en wanhopig aan verbonden hebben.

https://www.codastory.com/series/generation-gulag/

https://medium.com/@meohoh/twaalf-redenen-waarom-rusland-sucks-9ceb0feddcd6

- Reacties: @Kurt Knispel, @Kratoklastes

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

50.  Kurt Knispel zegt:




"Hallo mam"
Meer nieuws van de redders...

Rusland vandaag...
geen inflatie
laagste voedselprijzen
laagste energieprijzen
vroegste pensionering
hoger gemiddeld pensioen dan West-Europa (per koopkracht)
babyboom
hausse op de huizenmarkt
sterkste leger beste sport beste muziek beste
film
beste land
en...
de joden zijn in groten getale vertrokken...

- Bedankt: P. Cleburne

- Reacties: @Buck Ransom, @Kratoklastes

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

51.  Irish Savant zegt: - Website

Er zit een inherente logische fout in dit stuk. Want die Russische soldaat verwoordt bijna perfect de nazi-ideologie, maar AA beweert dat de Russen tegen Oekraïense nazi's vechten. Het moet duidelijk zijn dat de laatsten slechts kanonnenvoer zijn voor het globo-homo-shlomo Anal-imperium, dat moet worden opgeruimd zodra ze niet meer nodig zijn.

- Antwoorden: @mulga mumblebrain, @Callsign Pidor

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

52.  Irish Savant zegt: - Website

De grootste existentiële zwakte van Rusland is de onwil van de vrouwen om genoeg baby's te krijgen. Gelukkig kan dit worden veranderd door het juiste sociale en economische beleid.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

53.  Irish Savant zegt: - Website

Ik ben het niet eens met 'wie dan ook' - het punt dat u volgens mij maakt. Omdat het onderwerp van de zin is, is het correcte gebruik 'wie'.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

54.  Bingo zegt:

Ik weet dat ik niet moet antwoorden, maar LOL, inflatie, voedselprijzen, enz... Ik weet niet in welk rijk jij opereert, maar het is niet het financiële. Je hebt geluk dat je je bizarre ideeën op deze Amerikaanse site kunt uitkramen, want in Rusland zou het niet kunnen bestaan.

https://rsf.org/en/russian-bill-copy-and-paste-germanys-hate-speech-law

Weet je wat er kan bestaan? Coole nieuwe standbeelden:

https://www.themoscowtimes.com/2021/09/13/new-russian-monuments-to-soviet-secret-police-founder-spark-controversy-a75032

Veel geweldige "Russen" worden nu herdacht - Beria, Yagoda, enz...

- Antwoorden: @Kurt Knispel

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

55.  Buck Ransom zegt:

Bedankt voor deze video.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

56.  Here Be Dragon zegt:

Wat zullen jullie zeggen als Poetin weg is?

Rusland is Poetin niet, hij is een klein oud mannetje dat gaat sterven, en waarschijnlijk snel genoeg. Je bent opgevoed met een negatief beeld van Rusland, en dat zal niet veranderen.

Voor de meesten van jullie zal Rusland altijd een vijand zijn.

- Antwoorden: @War for Blair Mountain

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

Rusland heeft een demografisch probleem. Daar kun je Jeffrey Sachs de schuld van geven. Ik denk dat Vladimir Poetin dit begrijpt en er niet blij mee is.

Nationalistisch rechts in de genoemde landen zijn marionetten van de Amerikaanse Democratische Partij...

Poetin heeft het volgende optimalisatieprobleem: de Kaukasus en de Stans tevreden houden en tegelijkertijd de Slavische kern van Rusland niet demografisch uitroeien .....

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

U gaat ervan uit dat het Russische leger en de Slavische Russen een marionet van Obama en Clinton in Rusland zouden tolereren...

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

59.  Ummm zegt:

Wat hij zegt is Azov sentiment.

Azovs zijn nuttige idioten voor Kiev/de VS, en dit is zeker in overeenstemming met wat ik eerder van hen heb gehoord.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

60.  een rekening zegt:

Ik vond je commentaar leuk om te lezen, maar ik zie blanken niet weer samenkomen, die vlam is al lang geleden opgebrand en gedoofd. De overgrote meerderheid van de blanken zijn niet eens zelfbewust. Behalve als je de blanke flikkers meetelt.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

61.  mulga mumblebrain zegt:

Je gelooft die onzin toch zeker niet? Ukronazi zwarte propaganda.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

62.  mulga mumblebrain zegt:

Nog een schat met een anale fetisj. Anglish trekt ze aan, arme stiekeme dwazen.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

63.  mulga mumblebrain zegt:

Kom op. Wat hij zegt komt perfect overeen met de Azov, Rechtse Sector, Banderite ideologie. Pure zwarte propaganda bedrog. Overduidelijk.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

64.  Kurt Knispel zegt:

Jewmerica heeft 119 "US-based sites" opgedrongen aan onze mentaal (en nu zelfs fysiek) meer en meer down trotten Duitse overblijfselen, waar ongeveer 155.000 van jullie uitschot van ons zuigen, terwijl ze oorlog en streven in het midden van Europa aanwakkeren. Moge Jewmerica alles terugkrijgen wat het gezaaid heeft en dag na dag blijft zaaien.

De censuurwetten zijn misschien vergelijkbaar. Ik weet het niet. Komt het in je op dat de Russische censuur bedoeld is om de aangevallen Russische landen te stabiliseren, terwijl de Jodenhaat-wet op Duitsers bedoeld is om de Duitse overblijfselen te vernietigen?!

Waarom laten jullie de Russen niet hun eigen geschiedenis schrijven?
De joden willen elk land de joodse geschiedenis dicteren om elk land te vernietigen. Het voorbeeld bij uitstek is Duitsland. Jullie vertellen ons nog steeds jullie geschiedenis, "zijn-verhalen" - jullie verhalen. Jullie geschiedenis is niet onze geschiedenis. Als ieder volk zijn eigen verhalen zou mogen behandelen, zou het uiteindelijk veel gemakkelijker zijn om met elkaar in het reine te komen. Denk erover na (of niet).

Ga gewoon weg uit Duitsland en ik hoef me niet druk te maken over "in de VS gevestigde sites".

Je hebt gelijk dat ik "de financiële" niet begrijp. Ik vroeg me eigenlijk af of je die zou oppikken. Nou, dat deed u. En alleen daarom al neem ik de moeite om te reageren. Misschien kunt u de moeite nemen om de lezers hier, inclusief mijzelf, te informeren. Rusland heeft verschrikkelijke rentetarieven...
Is dat om de Joodse en EUdSSR drukpersen tegen te gaan? Jewmerica is waarschijnlijk ook roebels aan het drukken...

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

65.  Kurt Knispel zegt:

Wit ras of jezelf helpen? Help jezelf en God zal je helpen.


Rusland wachtte - om welke redenen dan ook - acht lange jaren, 14.000 gedode blanken en 1,3 miljoen echte vluchtelingen voordat het die jongens begon te helpen.


REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

66.  Callsign Pidor zegt:

Er zijn veel meer nationalisten in Oekraïne dan in Rusland, en ervan uitgaande dat deze video echt is, is de reden waarom hij een masker moet dragen terwijl hij dit zegt, dat hij "gedenazificeerd" zal worden door de Russen.

Rusland is een strontgat vol miscegeneerde schepsels die zich hebben ingegraven in Oeral- en Mongoolse stammen en het ergste van alles hebben geabsorbeerd.

Rusland is net Nigeria met sneeuw

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

67.  Jake Dee zegt:

Ik moet me aansluiten bij al die mensen die zeggen dat dit een gescript en geënsceneerd propagandastuk is.
Ik ken de taal niet dus daar kan ik geen commentaar op geven, maar ik kan wel een paar duidelijke punten maken;
Waarom zouden we geloven dat deze mensen soldaten zijn, laat staan Russische soldaten in Oekraïne ? Er zijn
geen insignes of badges van welk type dan ook te zien. Er zijn geen wapens te zien. Zouden soldaten in actieve dienst hun wapens niet te allen tijde binnen handbereik hebben? Hetzelfde geldt voor kogelvrije vesten, helmen en andere noodzakelijke uitrusting.
Waarom het masker? Er zijn geen gezichten te zien. Wat moet dit precies voorstellen? Als het een 21e-eeuwse frontoviki is die z'n overtuigingen deelt met z'n kameraden, waarom dan een masker dragen? Als het een dappere strijder is die trots zijn manifest aan de wereld laat zien, wil je
misschien wel een masker, maar waarom film je het dan met een mobieltje in een rokerige gebombardeerde kamer zonder badges, vlaggen of insignes?
Dan is er nog de hele vraag of de herkomst, ik heb niet gegraven in deze, maar omdat er geen wordt genoemd Ik neem aan dat er geen is. Het dook gewoon op een dag op op een twitter account. Als de man die in die video spreekt een Russische soldaat is, dan heeft hij een naam, een rang, een eenheid en hogere officieren. Als hij is uitgezonden naar Oekraïne, dan was dat naar specifieke plaatsen op specifieke tijdstippen. Als dit een echte opname is die de Oekraïeners op een of andere manier hebben onderschept, dan zouden zij op zijn minst een deel van die informatie kennen. Als de Oekraïeners iets van die herkomst hebben, waarom publiceren ze het dan niet? Als dit een echte opname is, zou het delen van die details hun zaak alleen maar sterker maken.
Ik heb geleerd zeer achterdochtig te zijn tegenover hen die weigeren bevestigend bewijs vrij te geven. Het zijn de goochelaars en illusionisten die het publiek nooit achter het toneel laten.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

68.  Anoniem[494] - Disclaimer zegt:

Als je de reacties op het transcript van de video in Anglins artikel serieus neemt, dan zijn degenen die tegen het transcript reageren tegen ". . . een toekomst voor de blanke man.". Die toekomst is immers het enige wat het transcript voorstelt voor de "blanke man".

Hieruit volgt dat degenen die tegen het transcript reageren, willen dat er geen "toekomst voor de blanke man" is.

Nou, in ieder geval zijn de onderwerpen nu duidelijk. "To be, or not to be - dat is de vraag."

Ik moet hieraan toevoegen dat deze kwestie door vrijwel elke samenleving op aarde aan de orde is gesteld sinds ~AD 1500, toen het Westen zich losmaakte van Europa, en door Islamitische gebieden sinds ~AD 700. Over het algemeen hebben de partijen die deze kwestie aan de orde stelden, gekozen voor "geen toekomst voor de blanke man", hoewel de Islamitische organisaties de voorkeur gaven aan de tak van de "blanke man" die over het algemeen ten zuiden van de Middellandse Zee leeft.

Dus - same old, same old. Vergeet niet dat het er op verschillende momenten op leek dat de van Europa afstammende blanken zouden worden verdrongen door verschillende indringers, en dat zij op de invasies reageerden met zeer disfunctionele kortzichtigheid, de van Europa afstammende blanken weer opkrabbelden, verloren gebieden heroverden, en uiteindelijk (~1500AD) uitbraken uit Europa.

Niet dat iets dergelijks deze keer zal gebeuren, maar het zou kunnen.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

69.  Ds. Spooner zegt:

Hallo Richard B, groeten, en al draag je oogkleppen, ja oogkleppen is de juiste term en je hebt het mis.
Drink minder en misbruik minder. Hervind je leven en wordt geestelijk gezond. Ga naar een sportschool maar probeer niet elke minuut in de spiegel te kijken,

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

70.  Kratoklastes zegt:

Men bewijst zichzelf een slechte dienst als men iets gelooft dat uit 404

Je bewijst jezelf een slechte dienst als je iets gelooft, van welke bron dan ook. Geloof is voor de proletariërs.

De belangrijkste reden waarom het marketingteam van 404 in de westerse media "aan de winnende hand" is, is dat de Russen niet eens de moeite nemen om te proberen dat spelletje mee te spelen, omdat zij (de Russen) weten dat de scheidsrechters in de zak van 404 zitten.

Beste voorbeeld: 404's shtrafniki hebben het grotklooster van Sviatohirsk (aan de andere kant van de rivier dan Sviatohirsk zelf) enkele weken gebruikt als munitieopslagplaats... maar gisteren plaatste 404 een (op het Westen gericht) AtrocityPorn-verhaal over de dood van 2 monniken en een non als gevolg van "Russische beschietingen". Natuurlijk hebben de westerse media het verhaal overgenomen (ik zag het vanmorgen op ABC-TV hier in Straya) - en de WIkipedia-pagina van de site is al bijgewerkt met dat verhaal.

De weigering van Rusland om deel te nemen aan de PR-kant van de langzame vernietiging van 404's shtrafniki is een ander ding dat de door de kike geteisterde media woedend maakt: zij zijn woedend dat zij geen "hij zei/zij zei" kunnen spelen om kostbare kliks en advertentie-impressies te genereren, en zij moeten voortdurend tot wel een halve sjekel per dag uitgeven (Oy!) om mensen als memejojo en JackD apenstront te laten rondstrooien om te proberen zwakke geesten op andere gedachten te brengen.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

71.  Kratoklastes zegt:

Dat zal meer effect hebben op de harten en geesten waar het ertoe doet (rond de keukentafels in 404), dan duizend tv-verhalen in de westerse media die minder feitelijk onderbouwd zijn dan de gemiddelde holocaustherdenking.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

72.  Kratoklastes zegt:

Joden aan beide kanten (Joden aan alle kanten, eigenlijk).

Berezovsky, Khodorkovsky, Abramovich, Patarkatsishvili, Gusinsky en nog een paar andere kike "oligarchen" zouden op de "Oneens"-knop drukken. Zelfs Nemtsov (geen oligarch... gewoon een vette kike parasiet) stond aan de anti-Russische kant bij de verkiezingen van 2004 in 404 (hij steunde Joesjtsjenko).

De kike-oligarchische parasieten sloegen allemaal hun haken uit nadat Poetin alle kike-vampieren uit het Jeltsin-tijdperk had ontboden en hen had gezegd dat ze in het gareel moesten lopen of onteigend zouden worden.

Poetin heeft Berezovsky en anderen gebruikt om zijn opvolging van Jeltsin te vergemakkelijken - door handig gebruik te maken van hun parasitaire grootheidswaanzin, met de bedoeling hun appelkarretjes om te gooien op het moment dat het hem uitkwam. Hij is tenslotte een politicus: iedereen die een politicus vertrouwt, is knettergek.

Hiermee behandelde hij deze kike oplichters met hun eigen medicijn - d.w.z., alle kike allianties met heidenen zijn van-ongelukkig; alle kike beloften aan heidenen zijn irrelevant als ze van-ongelukkig worden.

Karma is soms een beetje een kut - en Seichel bestaat niet... het is een Westerse mythe die volledig door pilpul wordt gedreven.

Nadat Berezovsky naar Londen was geslopen (90% armer, maar nog steeds rijk), hielp Berezovsky samen met zijn medestanders bij de financiering van de "Oranje Revolutie" van 2004 in Oekraïne, met als enige - publiekelijk verklaarde - doel Poetin en Rusland te vernederen.

De kikes - die de westerse mondademhalers ervan hebben overtuigd dat ze σ-slimmer zijn dan de gemiddelde westerling - zijn gloeiend van woede op Vladimir Vladimirovitsj.

Hij overklaste hen - nam hen voor de halfslimme amateurs die ze zijn. Dus zij zien hem als Haman, en zij zien Rusland als Amalek.

Vandaar de heftigheid van de half-achterlijke Russofobe gruwelporno die de westerse media overspoelt.

 


2 comments:

  1. Replies
    1. Ja, maar hij is al op veel plaatsen ter zien. Je weet bij deze zaken ook nooit of het oprecht is of gedwongen.

      Wat we wel weten is dat de Azov's zeer brutaal te werk gaan. Ik kan me voorstellenm dat een Russisch soldaat die zoiets ziet op Telegram ook flink ruig zal doen als hij een Azov in handen krijgt. Maar deze jongen had wellicht geluk en werd wellicht volgens Putins's instructies behandeld.

      Delete