Sunday, November 05, 2023

1415 De Toestand in de wereld in 5 punten.

 Dit is een eigen geschreven reactie op het blog van Tom Lassing. 


De toestand in de wereld in 5 punten. Als je de gebeurtenissen in de wereld wil begrijpen moet je een aantal vragen in logische volgorde beantwoorden: 1) Welk land is het machtigste land en heeft de meeste invloed ?
Antwoord: Nu is dat de VS: economisch, qua wapens, en qua soft power= Hollywood en westerse media en denktanks en 'experts' en politieke gremia. 2) Wie hebben het voor het zeggen in dat land?
Antwoord: De Neocons voor wat betreft Buitenlandse zaken en Geopolitiek.
Bron: Generaal Wesley Clark "in 2001 namen de Neocons de macht over in het State Department). Ook de alternatieve meid aspreken altijd over 'De Neocons' als de meest invloedrijke stroming in de VS. 3) Wat is de echte agenda van de Neocns ? ( Niet wat ze roepen, maar wat ze doen) Antwoord: De Neocons willen nog 100 jaar de wereld controleren, en dat met oorlogen en geweld afdwingen. Lees: A Clean Break. lees: het PNAC Report. ( zo wordt het genoemd. Het heet echt: Rebuilding America's Defenses.)
4) Wie zijn dan die Neocons, en wat is hun inspiratie: Antwoord: De Neocons kwamen voort uit de communisten wiens ouders 60 miljoen Russen hebben gedood tussen 1917 en 1948. Gevaarlijke lieden dus.
Maar Marx's communistische overname van de hele wereld lukte niet, omdat de blanke Elite hun arbeiders een steeds comfortabeler leven gaf. Geen 'verelendung' = geen revolutie.
Dan moest het op een andere manier. ( lees Gramsci) Eerst werkten ze volgens het idee van de Frankfurter Schule: "Infiltreer alle maatschappelijke instituties en breek ze af, zodat elk land zijn identiteit verliest en het een vogeltje voor de poes wordt voor een joodse overname. Hitler joeg de Frankfurters weg en toen begonnen ze hun werk in de VS. Ze brachten de alternatieve subcultuur, de kritiek op de Kerk en de ondermijning van het Gezag. Zo hebben de Frankfurters de oude Westerse samenlevingen al behoorlijk verzwakt. Uiteen gereten. Generaties tegen elkaar opgezet.
In 1964 kregen ze het voor elkaar om de grenzen van Amerika geheel open te zetten voor 'verre vreemdelingen' wat betekent dat over enkele jaren de blanken in de minderheid zijn: "Verdeel en Heers" was nog nooit zo succesvol.
Maar de afbraak van het Westen door Peace en Hippy had zijn beperkingen: Met Peace kun je de rest van de wereld niet veroveren. En dan veranderen die linkse Peace en Vrijheid roepers ineens in Neo-Conservatieven. Dan zijn ze ineens niet meer Links, maar Rechts... Nieuw Rechts.
Oud Rechts wilde eigen huis en haard behouden. Geen oorlog in verre landen.
Nieuw Rechts wil: oorlog en verwoesting. Omdat ze heel veel geld hebben financieren ze alle Denktanks en alle Universiteiten, en telkens als er een nieuwe Baas moet komen in zo'n Institutie, wordt dat uiteraard een Neocon-vriendje. En omdat de Media al vele decennia in hun macht zijn, hebben deze veelal joodse Neocons nu de macht in de VS in handen. Ook de westerse media en 85% van haar politici eten uit de hand van de Neocons. De Neocons zeggen: Niks Vrede. Oorlog ! Maar voor een oorlog moet je een motief hebben dat de naieve goy kan overtuigen, want de goy weet ook wel: Ìk moet die oorlog betalen en mìjn zoon zal in die oorlog sterven. Hun oplossingen, OM OORLOGEN TE BEGINNEN zijn divers: A) " WE MOETEN WORDEN AANGEVALLEN! "( lees PNAC Report pag 78) Soms plegen ze de aanslag zelf: een zuivere False Flag. Maar vaak ondersteunen ze de plannen van een opponent om een aanslag te plegen. Ze maken de aanslag mogelijk en blazen hem in de media enorm op. 911 was door de Neocons mogelijk gemaakt. En waarschijnlijk wist Netanyahu ook van de Hamas plannen voor de 7 oktober aanval en heeft hij de impact onderschat. B) WE MOETEN DE BEVOLKING IN DIVERSE LANDEN BEVRIJDEN VAN HUN DICTAOR. (Irak, Libië, Syrië , Sudan, Oekraïne ) Deze oorlogen zijn door de Newocons georganiseerd en worden daarom wel 'de Neocon wars' genoemd. Ze willen de buren van Israeel kapot maklen en ze willen de Russische grondstoffen terug in handen krijgen. C ) WE MOETEN ALLE REGERINGEN IN DE WERELD DEMOCRATISCH MAKEN, VOOR EEN VEILIGE WERELD. ZODAT ER PERSVRIJHEID IS etc. Ja, want dan kunnen ze met hun media het volk elke mening geven die goed voor hèn is. De joden waren de grote voorstanders van De Verlichting. Vrijheid van meningsuiting etc. Dat was goed voor hen, want zo kon de de bestaande Elite belachtelijk worden gemaakt en machteloos worden gemaakt. Nu ze zèlf de baas van de Westerse Wereld zijn praten ze de hele dag over Fake Nieuws dat echt verboden moet worden! Weg met de persvrijhed. Die heeft zijn werk gedaan. Die heeft hen aan de macht gebracht en is nu alleen nog bedreigend. NB: De opdracht van God aan de joden om alle volken op aarde aan zich te onderwerpen is door de komst van het internet een stuk gemakkelijker geworden. In de jaren 50 en 60 vorige eeuw had een joodse firma het monopolie op 'telefoon-rekeningen'. Firma naam ben ik helaas vergeten: Amcord of zo iets. Ze wisten dus van iedereen met wie hij in contact stond. ( En wie ze campagne-steun moesten onthouden, of in de pers zwart moesten maken.) Nu hebben we Pegasus en Vault 7 waarmee elk gesprek dat U voert en elke mail die U stuurt in een Israelische databank terecht komt. Het werk van Jeffrey Epstein ( machtige mannen filmen als ze met een minderjarige sex hebben) wordt niet overbodig, maar vòòr je ooit machtig wordt ben je al helemaal kosher, want door de selectie gekomen. Dus in zekere zin is de Epstein chantage wel achterhaald, overbodig geworden.

Tot zover een korte inpressie van "Wie zijnn dan die Neocons".
De vraag wat de inspiratie is van de joodse Neocons heb ik nog niet expliciet beantwoord.

Daarvoor moet je de boeken van Kevin MacDonald lezen.
Het oude Testament speelt een centrale rol bij het vormen van het hoge joodse IQ en bij het behouden van de eigen groeps-identiteit en bij de gedeeld haat voor de aandere volken ter wereld, die ze niet als echte mensen beschouwen en die dus - volgens God's voorschrift- behoren te worden uitgeroeid, zoals het volk van Amalek moest worden uitgeroeid.
In een recente toespraak heeft Netanyahu dan ook de Palestijnen afgeschilders als 'Amalek" dat moet worden vernietigd.
Als de Palestijnen weg zijn, dan bent U de volgende Amalek.
Terug naar de vijf punten om de 'Toestand in de wereld' te beschrijven. Punt 5:
5) De meest recente methode om de wereld te controleren is de coup die men nu via het WHO gaat plegen. Het WHO zal straks kunnen bepalen of een nieuw virus gevaarlijk is, en zo ja, dat U met grote spoed vaccins moet accepteren 'om de wereld te redden.' Wie de vaccins weigert zal niet eten, want uw geld is alleen nog digitaal en alleen met uw eigen QR code kunt uw uw brood betalen. Geen vaccin = honger leiden. Kortom: over een aantal jaren (ze zullen het absoluut langzaam aan doen, idee van de kokende kikker, om de oppositie te vermoeien en uit te laten doven) zijn uw kinderen veel zwakker dan de slaven ooit waren. Salven waren een waardevol bezit voor een eigenaar en hij wilde hen niet kwijt. Uw kinderen hebben werkelijk geen millimeter vrijheid meer. En als ze overbodig zijn ( robots doen het werk) zal er een vaccin komen dat hen zal doen sterven of doen uitsterven. Nu komt het slecht nieuws: Tegen dit hele plan kunt U niks doen, want U bent gewoon niet bereid om zich te verdiepen in wat er werkelijk gebeurt in de wereld. U bent bezig met een weilandje in de Oekraïne. En wie daar vandaag de scepter zwaait.

20 comments:

  1. Replies
    1. Nog meer Turks nieuws: Erdogan praat niet meer met Satanjahoe en roept ambassadeur terug wegens: "war crimes and human rights violations".
      🇮🇱 vindt, dat Erdogan Hamas steunt.
      Hamas blijkt een taaie rakker, die zich niet overgeeft. 🇮🇱 geeft toe, dat zij 345 beesten in uniform heeft verloren.

      Delete
    2. 🇮🇱 burgers hebben meer te vrezen van hun luchtafweergeschut, dan de raketten van Hamas.

      Delete
  2. NORMAN FINKELSTEIN ON THE FUTURE OF GAZA. (Sorry voor de caps).
    Norman Finkelstein, a political scientist, prolific author, and son of Holocaust survivors, talks about Israel's latest attack on Gaza and debunks some of the most pervasive talking points used to justify Israel's ethnic cleansing of Palestinians.
    NF-website.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volgens de satanische satanist Satanjahoe zijn dit terroristen. Vooral die middelste 2 zien er afschrikwekkend uit.

      Delete
    2. Ook hier zijn alleen maar terroristen.

      Delete
  3. Oude truc, die de Russen van het SLI hebben gekopieerd: Bombarderen van begrafenissen, (in dit geval) bruiloften en andere feesten. Altijd prijs !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het was geen bruiloft, maar een feest ter gelegenheid van: "On November 3, Ukrainian gunners celebrated a professional holiday."

      Voor bijeenkomsten zijn regels, maar UA-ers zijn gewend die te overtreden.

      Delete
  4. Ik had nog een vraagje aan BNR:
    U was zo vreselijk ontdaan toen Hamas 40 babies had onthoofd. ( Nooit een bewijs gezien).
    Nu worden er elke dag, week in week uit, 40 baby-hoofdjes onder het puin geplet. (Kijk naar de ruines)
    U bent toch niet bevoor-oordeeld of zo?
    U geeft toch geen biased informatie , neem ik aan?
    Maar hoe zit dat dan?

    ReplyDelete
  5. Ik herb inmiddels Ab beluisterd, met de mensen van de Ander Krant: Kees vd Pijl, Beckman en Overeem.
    Ze vallen me enorm mee !
    Ze vertellen al bijna het verhaal dat ik in dit blog hierboven ( de 5 punetn) beschrijf.

    En het mooist van alles: Ook Eric v d Beeck begint nu over de bijbel: over Amalek.
    Ze worden eindelijk wakker.
    Maar over een joodse samenzwering ( niet besproken, niet afgesproken, maar voortvloeiend uit de religie en de genetische afzondering en de opgewekte haat tegen de groep die dan de groeps-cohesie heel hoog maakt > wat leidt tot omerta en cooperatie = een de facto samenzwering. )....
    Over die samenzwering nog geen woord.
    De niet geinformeerde luisteraar kan er geen touw aan vastknopen : zie de reacties op de video bij DAK, de Andere Krant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Maar over een joodse samenzwering ( niet besproken, niet afgesproken, maar voortvloeiend uit de religie en de genetische afzondering en de opgewekte haat tegen de groep die dan de groeps-cohesie heel hoog maakt > wat leidt tot omerta en cooperatie = een de facto samenzwering. )]
      Oh, je bedoelt dit soort figuren? Dat is een kwestie van opvoeden. Het wordt met de paplepel ingegoten. (van jongs af aan bijgebracht en ingeprent).
      Volkomen verwrongen geesten. Niets meer aan te doen, alleen opsluiten & sleutel weggooien.

      Delete
    2. Nu nog de link leggen naar Covid-19. Die is er al een beetje: "Slechts" 30% van de opgeroepenen is de "griepprik" gaan halen. Ik denk, dat dat % nog veel lager is, maar daar zijn geen gegevens over te vinden.

      Delete
    3. [Eric v d Beeck begint nu over de bijbel]
      Over de bijbel gesproken: in Openbaringen is sprake van diverse zaken, die tegelijk spelen: Oorlogen, opstanden, grote onrust (demonstraties), aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en
      'tekenen aan de hemel'.
      Dit laatste kunnen we toevoegen aan het rijtje angstporno.

      Delete
  6. Nogmaals de toespraak van Hezbollah chief Hassan Nasrallah gives Gaza speech.
    "The Hezbollah chief says whoever wants to prevent a regional war, must quickly stop the war on the Gaza Strip.
    Nasrallah repeats that all options in the Lebanese front are open.
    He says that Hezbollah is ready for all possibilities.
    Addressing the US deployment of warships in the region, Nasrallah says Hezbollah is not intimidated.
    As he continues to touch on familiar themes during his speech, the Hezbollah leader also says that further escalation on the Lebanese front is a real possibility.
    He warns that such a development depends on Israeli actions in Gaza.
    Nasrallah continues, saying Hezbollah has been escalating its operations by the day and forcing Israel to keep its forces near the Lebanon border instead of Gaza or the occupied West Bank."

    Met engelse ondertiteling. Kan mogelijk snel worden gecensureerd.

    ReplyDelete
  7. Ik plaats deze helemaal apart om het plaatje te duiden.
    Alle zgn. "Westerse" diplomaten zitten met de benen gekruist. Dit is (bewust/onbewust) non-verbale communicatie. Dit duidt op een gesloten houding. De andere -meerderheid- van de wereld zit altijd met de benen naast elkaar = open houding. Let er maar eens op.

    ReplyDelete
  8. Hier de Molfar websit: https://molfar.com/enemies
    Kies: Nederlands.
    Klik op: Buitenlandse propagandisten.

    Als je filtert op Nederland krijg je vd Pijl , Engel, etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, ha, ha, wat een waardeloze website. (De hele lijst). Als Ron Unz en Andrew Anglin er niet op staan, stelt het niets voor. Zelfs wij komen er niet op voor.
      Ze zoeken alleen bij faceboek, twitter en andere zooi, wie tegen de belangen van UA ingaan. Ik Kan me niet voorstellen, dat er zó weinig mensen tégen hen zijn.

      Delete
  9. Slowakije stapt virtueel uit de EU. Ook andere attributen worden verwijderd & vervangen.

    ReplyDelete